İyi geceler bacılar a.s.
Bende sabah bi ççıktım ancak geldim eve kafamçokkarıştı Sabah 10 gibi Defdoş'u anneme bırakıp kahvaltıya gittik arkadaşlarla. Ordan çıktık nargile keyfi yaptık. Ordan alışverişe gittik. Kızıma Zara'dan çok güzel bi trençkot aldım kaydirigubbakcemile3 Küçük hanımefendi olucak kuzum kaydirigubbakcemile3 Ama hiç dikkat etmemişim kolunun iç astırını dönük dikmişler. Hafta içi değiştireceğiz.
Bide Defdoş artık ana kucağında durmuyordu arabada. Bugün 9-18 kilo arası olan oto koltuklarına baktık Mothercare'de. Maxi Cosi'nin bi pembesini beğendim. 580 tl dediler. Ama mağaza müdürü tanıdık olduğu için kendine alıyormuş gibi yapıp 400 tl'ya iniyor. Önümüzdeki haftasonuda onu alacağız kısmetse hihoyyyt Gerçi pembesi bi tane kalmıştı satılmaz inşallah. Aşağıya resmini koydum a.s.
Neyse alışverişte saat 6'da bitti. Gittik Defdoş'umu aldık annemden. İlk defa 8 saat ayrı kaldım. Nasıl özlemişim. Kuzumda hiç huysuzluk yapmamış. Herşeyini düzenli yemiş, uyumuş, oynamış maşallahAnnemde nasıl mutluydu 2 gündür onda diye opuyorumnanaktan
Ordan da derbiyi izlemek için arkadaşlara gittik. Maç sonrası kaltık hemen geldik eve. Defdoş'uma mama yedirdim. Kendi kendine uyudu kuzum bizim yatakta.
Yarın temizlik yapmam lazım. Şu anda evin halini görseniz acırsınız. Dün gece salonda ve küçük odada yatanlar olunca ev aldı başını gitti. Uzun zamandır kimse gelmiyo diye yorganları falan hep vakumlamıştım. Açtım tabi. Yarın onları halledip temizlik yapıcam. Yattıkları nevresimler yıkanıcak. Renklilerim dolmuş yine. Defdoş'un çamaşırları var. Oyyy hiç bitmez kafamçokkarıştı Annem gelicek sağolsun. O kuzuya bakarken hallederim bende a.s.
Benden böyle bacılar yoruldum iki gündür. Yatayım artık. Öptüm hepinizi a.s.
Birsom ve Esen'cim gezmelere gidilmiş oh hava mis gibiydi bugün a.s.
Şimal'cim gerçi bitmek üzere ama iyi pazarlar tatlım a.s.
Sağolasın Aslı'cım valla kahvaltı iyi gitti valla a.s.Niye öyle yaptı Yağız acaba ya :uhm: Allah kolaylık versin canım a.s.
Özlem'cim hiç takma kafana. Sen iki canlısın sıkıntı yapmamaya çalış boşver a.s. Bebefonunuzu da güzel günlerde kullanın a.s.
Nurten'cim Hipp'in hazır devam sütünü görmüştüm ama almadım hiç. Normal toz olanını kullanıyorum ben a.s.
selam kızlar
ay ben dedim ya dinlenicem nerdeeeeeeee eve gelince tam üstümü değiştim size yazdım eşim hadi annemlere bakalım evi yerleştirmişler mi dedi gittik kısmen yerleşmişler
sonra oraya eşimin kuzeni geldi kayınvalidemin yemek yapacak durumu yoktu hadi bize gidelim dedim geldik yemekti çaydı şimdi gittiler Ahsenin muhallebizsini yedirdim babası yanında öpperek uyutmuş nasıl becermişsezemuszemus
neyse biraz keyif yapıp yatıcam tufan maç özeti izliyor gece yarısına kadar devam eder bu
güle güle giysin cnm defne resimlerini bekleriz
iyi eğlenmişssiniz sizde süper olmuş benimde çok ihtiyacım var biraz kafamı dağıtmaya
cnm oto koltuğu çok hoşmuş ben de bayıldım inş pembesi satlmazda alırsınız
sağol cnm daha tam kullanamadım bi kaç keer denedim öylesine
bakalım inş evde çeker
yat dinlen cnm sende
iyi geceler
mrb pınarcım çokgüzel bigün geçirmişsin.otokoltuğunu çok beğendim canım güle güle kullansın defne hanım.tabi kıyafetinide öyle.Allah daima mutluluk sağlık sıhat versin yavrularımızla.
evet tatlım ya konuşamadık kolum iyi ama hala agrılarım oluyor tam açamıyorum(
pınarrrr çok güzel görünüyor oto koltuğu canım inşallah kalır pembesi yan tarafları bebeğin kafasını koyabilip uyuyabileceği gibi mi bende araştırıyorum güzel bişe alıcam sen al kullanmaya başla memnun kalırsan bizde bi bakalımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kusura bakma defneyi kobay olarak kullanıyoruzzopuyorumnanaktan
şu sınavım bi geçsin evde durmayacağım zaten herkesi gezeceğim bir birr
sonrada evimde düeltilecek şeyler var giymediğim kıyafetlerim zeynebinkiler falan
bide zeynebin odaısını ayırıcam ama önce gezicemm
esen kolun nasıl oldu cnm ya bayadır konuşamadık seninle
uzat ayaklarını şöyle keyif yap acık baya yorulmuşsun sende
evet maxi cosi gerçekten en iyisi ben kızı arabasını o marka almadığıma pişman oldum çokİyi yapmışsın canım ağırlamakla. Sevaba girmişsin a.s. Halit'te bazen Defne'yi yanağından öpe öpe uyutuyor alem bunlar ya kaydirigubbakcemile3
Sağolasın canım benim valla sıkıntı yapma ya. Dağıt kafanı a.s.
İnşallah satılmaz dediğin gibi. Siyahı vardı onu sevmedim :1no2:
Sağolasın canım benimmm a.s.
Ben çok araştırdım canım. Maxi cosi bu konuda çok güvenlikli. Bir farklı modeli daha var mesela daha pahalı ama ben aralarında pek fark göremedim. Yanlarıda gayet geniş. Kafasını rahatlıkla yaslar gibi görünüyor. Haftaya alalımda hayırlısı ile deneriz sanada bilgi veririz tatlım a.s.
şu sınavım bi geçsin evde durmayacağım zaten herkesi gezeceğim bir birr
sonrada evimde düeltilecek şeyler var giymediğim kıyafetlerim zeynebinkiler falan
bide zeynebin odaısını ayırıcam ama önce gezicemm
sağol canım o gün maskot gibiydi zaten valla nazar değcek diye korkmadım desem yalan olur.dahada güzelleri sizin olsun inşallahgördük esracım harika olmuş diş bugdayınız ama türkiz herşeyin en güzeli olmuş süper maşallah kızıma Allah nazarlardan saklasına.s.
Kızlar okadar Çok mİsafİr trafİĞİm varkİ gİremedİm dİŞ mısırı ve kınası fotolarımızı face e yÜkledİm gÖrÜn kızımı İyİ dİleklerde bulunan arkadaŞlarada Çok teŞekkÜrler.geÇmİŞİ okuyamadım herkes İyİmİ?bİz İyİyİz yarın İŞ var ve ben Çok yorgunum ama bu haftakİ tatlı yorgunluk hepİnİzİ ÖpÜyoruz.
evet maxi cosi gerçekten en iyisi ben kızı arabasını o marka almadığıma pişman oldum çok
haber bekliyoruz senden güzelim
gez canım hakkındır önce bir sınavını verde gezzzza.s.
Kızlar okadar Çok mİsafİr trafİĞİm varkİ gİremedİm dİŞ mısırı ve kınası fotolarımızı face e yÜkledİm gÖrÜn kızımı İyİ dİleklerde bulunan arkadaŞlarada Çok teŞekkÜrler.geÇmİŞİ okuyamadım herkes İyİmİ?bİz İyİyİz yarın İŞ var ve ben Çok yorgunum ama bu haftakİ tatlı yorgunluk hepİnİzİ ÖpÜyoruz.
HEMEN ŞÖYLE Bİ BAKTM PINAR ÇOK ŞIK Bİ KOLTUK GÜLE GÜLE KULLANIN.İYİ YAPMIŞSIN
KNK FUARA GİTTİN DEMEK NASILDI GÜZELMİYDİ?
BEYAZCIM SINAVI İNŞALLAH ATLATIRSIN TAKMA GÖRÜMCEYİDE Bİ İŞE YARAMAZ ONLAR ZATEN.
ESEN SEN NAPTIN NASIL OKULUN
DIRIM FACEDE SENİN ŞEKERLERİ TAKİP EDİYORUM Maşallah valla tam fırlamalar çok şekerler ya
civcivim neden kostümlemi gitcez doğumgününe yoksa normal kıyafetlemi?Böcekçim senide öpüyoruz Türkoyu yatırıcam hala cin gibi ama
amin cnm aminnnohhh ıyı hadı cnm gozun aydın bak duzene gırıyo mınık daghan yavas yavas ne gusel darısı bıze ınşallahhhhhhhhhh
kızlarrr yagızzzz duduk otturuyooooookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yagıza muzık altlerı setı ALMISTIK OYUNCAK ICINDE SAKSAFON VAR MINIKK AY ONU OTTURUYOOOOOO YAFSSSS SIPAAAAAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HEMEN ŞÖYLE Bİ BAKTM PINAR ÇOK ŞIK Bİ KOLTUK GÜLE GÜLE KULLANIN.İYİ YAPMIŞSIN
KNK FUARA GİTTİN DEMEK NASILDI GÜZELMİYDİ?
BEYAZCIM SINAVI İNŞALLAH ATLATIRSIN TAKMA GÖRÜMCEYİDE Bİ İŞE YARAMAZ ONLAR ZATEN.
ESEN SEN NAPTIN NASIL OKULUN
DIRIM FACEDE SENİN ŞEKERLERİ TAKİP EDİYORUM Maşallah valla tam fırlamalar çok şekerler ya
civcivim neden kostümlemi gitcez doğumgününe yoksa normal kıyafetlemi?Böcekçim senide öpüyoruz Türkoyu yatırıcam hala cin gibi ama
iyi geceler cnmBen kaçar kızlar. Sabaha kadar dinleneyim çok işim var yarın. Öptüm hepinizi a.s.
slm herkese kızlar...
Unutuldukmu yoksa giremiyoruz diye hı??Nasıl bişey anlamadım,aklım hep sizde yaa..ama bakamıyorum fırsat bulup da..
Neyse iki gündür yine geziyoruz biz,dün annemleri bi akrabaya bırakıp Anıl'la dışarı çıktık,annem dedi hadi siz çıkın gezin dedi.Çıktık ama ne yapacağımızı bilemedik bi türlü unutmuşuz resmen yalnız olmayı..Sinemaya baktık filmler başlamıştı,beklemedik artık biraz dolaştık kitapçıya gitiik kitap aldık ne zamandır alamamıştım,Elif Şafak Aşk ve Ece temelkuran muz seslerini aldım,başlıcam bu akşam inşallah..Ordan bir iki mağazaya girdik Anıl duramadı hadi gidelim dedi,kalkıp geldik,bizimkide yine çok uslu durmuş annem diyoki kızım bunun garezi sana sen yokken çok uslu diyor.Gerçektende öyle ama,niye böyle çocuklar ya...
Bugünde yine akşamüstü capitole gidip dolaştık geldik,yemek içmek derken bu saat oldu.A.annemde bende çok keyifliyim.Şimdide oğluş uyuyor..Annemlerde içerde,geçicem bende şimdi yanlarına,sizi çok özledim.
Neler olmuş öyle claries hamileymişsin galiba cnm Allahım sana doğru yolu göstersin,bence bu kadar üstüne gitmeyin kızlar herkesin kendi hayatı,ne yaşadığını kimse bilemez yargılamak doğru değil diye düşünüyorum,yanlış yada doğru ama kararı o verecek..Eminim o herkesten daha çok üzülüyordur.Belki o da kıyamaz...Ne diyim!!
pınar hayırlı olsun cnm bizde alsak artık acaba ama benimki anakucağına bile oturmuyor ne yapcam bilmiyorum...
Özlem başarılar cnm kolay gelsin sana..
Aklımda kalanlar bunlar kızlar fazla bakamadım geçmişe hepinizi çok çok öptüm,
İyi geceler,ben kaçıyım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?