2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

mrb pınarcım çokgüzel bigün geçirmişsin.otokoltuğunu çok beğendim canım güle güle kullansın defne hanım.tabi kıyafetinide öyle.Allah daima mutluluk sağlık sıhat versin yavrularımızla.

İyi yapmışsın canım ağırlamakla. Sevaba girmişsin a.s. Halit'te bazen Defne'yi yanağından öpe öpe uyutuyor alem bunlar ya kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım benim valla sıkıntı yapma ya. Dağıt kafanı a.s.

İnşallah satılmaz dediğin gibi. Siyahı vardı onu sevmedim :1no2:

mrb pınarcım çokgüzel bigün geçirmişsin.otokoltuğunu çok beğendim canım güle güle kullansın defne hanım.tabi kıyafetinide öyle.Allah daima mutluluk sağlık sıhat versin yavrularımızla.

Sağolasın canım benimmm a.s.

Ben çok araştırdım canım. Maxi cosi bu konuda çok güvenlikli. Bir farklı modeli daha var mesela daha pahalı ama ben aralarında pek fark göremedim. Yanlarıda gayet geniş. Kafasını rahatlıkla yaslar gibi görünüyor. Haftaya alalımda hayırlısı ile deneriz sanada bilgi veririz tatlım a.s.

şu sınavım bi geçsin evde durmayacağım zaten herkesi gezeceğim bir birr
sonrada evimde düeltilecek şeyler var giymediğim kıyafetlerim zeynebinkiler falan
bide zeynebin odaısını ayırıcam ama önce gezicemm

Bütün işler yapılır canım boşver sen keyfine bak a.s.

esen kolun nasıl oldu cnm ya bayadır konuşamadık seninle
uzat ayaklarını şöyle keyif yap acık baya yorulmuşsun sende

evet maxi cosi gerçekten en iyisi ben kızı arabasını o marka almadığıma pişman oldum çok
haber bekliyoruz senden güzelim

gez canım hakkındır önce bir sınavını verde gezzzza.s.

Kızlar okadar Çok mısafır trafıĞım varkı gıremedım dıŞ mısırı ve kınası fotolarımızı face e yÜkledım gÖrÜn kızımı ıyı dıleklerde bulunan arkadaŞlarada Çok teŞekkÜrler.geÇmıŞı okuyamadım herkes ıyımı?bız ıyıyız yarın ıŞ var ve ben Çok yorgunum ama bu haftakı tatlı yorgunluk hepınızı ÖpÜyoruz.

gördük esracım harika olmuş diş bugdayınız ama türkiz herşeyin en güzeli olmuş süper maşallah kızıma Allah nazarlardan saklasına.s.

HEMEN ŞÖYLE Bİ BAKTM PINAR ÇOK ŞIK Bİ KOLTUK GÜLE GÜLE KULLANIN.İYİ YAPMIŞSIN
KNK FUARA GİTTİN DEMEK NASILDI GÜZELMİYDİ?
BEYAZCIM SINAVI İNŞALLAH ATLATIRSIN TAKMA GÖRÜMCEYİDE Bİ İŞE YARAMAZ ONLAR ZATEN.
ESEN SEN NAPTIN NASIL OKULUN
DIRIM FACEDE SENİN ŞEKERLERİ TAKİP EDİYORUM Maşallah valla tam fırlamalar çok şekerler ya
civcivim neden kostümlemi gitcez doğumgününe yoksa normal kıyafetlemi?Böcekçim senide öpüyoruz Türkoyu yatırıcam hala cin gibi ama

gördük esracım harika olmuş diş bugdayınız ama türkiz herşeyin en güzeli olmuş süper maşallah kızıma Allah nazarlardan saklasına.s.
sağol canım o gün maskot gibiydi zaten valla nazar değcek diye korkmadım desem yalan olur.dahada güzelleri sizin olsun inşallah

cnm ya kolay gelsin sanada
resimlere bakıcam bi aar merak ediyoru türkizi
hayılrı olsun diş buğdayınız cnm

evet maxi cosi gerçekten en iyisi ben kızı arabasını o marka almadığıma pişman oldum çok
haber bekliyoruz senden güzelim

gez canım hakkındır önce bir sınavını verde gezzzza.s.

Evet canım gerçekten iyi marka. Bilgi veririm mutlaka a.s.

Selam canım. Gördüm resimleri harika çıkmışsınız. Hayırlı olsun kuzumun dişleri a.s.

Ben kaçar kızlar. Sabaha kadar dinleneyim çok işim var yarın. Öptüm hepinizi a.s.

slm herkese kızlar...
Unutuldukmu yoksa giremiyoruz diye hı??Nasıl bişey anlamadım,aklım hep sizde yaa..ama bakamıyorum fırsat bulup da..
Neyse iki gündür yine geziyoruz biz,dün annemleri bi akrabaya bırakıp Anıl'la dışarı çıktık,annem dedi hadi siz çıkın gezin dedi.Çıktık ama ne yapacağımızı bilemedik bi türlü unutmuşuz resmen yalnız olmayı..Sinemaya baktık filmler başlamıştı,beklemedik artık biraz dolaştık kitapçıya gitiik kitap aldık ne zamandır alamamıştım,Elif Şafak Aşk ve Ece temelkuran muz seslerini aldım,başlıcam bu akşam inşallah..Ordan bir iki mağazaya girdik Anıl duramadı hadi gidelim dedi,kalkıp geldik,bizimkide yine çok uslu durmuş annem diyoki kızım bunun garezi sana sen yokken çok uslu diyor.Gerçektende öyle ama,niye böyle çocuklar ya...
Bugünde yine akşamüstü capitole gidip dolaştık geldik,yemek içmek derken bu saat oldu.A.annemde bende çok keyifliyim.Şimdide oğluş uyuyor..Annemlerde içerde,geçicem bende şimdi yanlarına,sizi çok özledim.
Neler olmuş öyle claries hamileymişsin galiba cnm Allahım sana doğru yolu göstersin,bence bu kadar üstüne gitmeyin kızlar herkesin kendi hayatı,ne yaşadığını kimse bilemez yargılamak doğru değil diye düşünüyorum,yanlış yada doğru ama kararı o verecek..Eminim o herkesten daha çok üzülüyordur.Belki o da kıyamaz...Ne diyim!!

pınar hayırlı olsun cnm bizde alsak artık acaba ama benimki anakucağına bile oturmuyor ne yapcam bilmiyorum...

Özlem başarılar cnm kolay gelsin sana..

Aklımda kalanlar bunlar kızlar fazla bakamadım geçmişe hepinizi çok çok öptüm,

ıyi geceler,ben kaçıyım artık..

Sağolasın canım almadık henüz bakalım haftaya inşallah a.s.

amin cnm aminnn

bende öptüm cnm face beni de eklede göriyim fıstığı..

Ben kaçar kızlar. Sabaha kadar dinleneyim çok işim var yarın. Öptüm hepinizi a.s.
iyi geceler cnm

iyi gezmişssin cnm eşinle
ne güzelll
kitap almışssın ya kendime üzüldüm birden bende çok severidm kitap okumayı bayadır eliem sürdüğüm yok
canım istedi valla ama biraz gezeyim öyle bundan sonra kendime de vakit ayırıcam yeni çıkan kitaplardan alayım bi kaçtane de gezerken
sağol cnm başarı dileğin için inş veririm
annemde öyle söylüyor sen evdeyken uslu değil bana yaramazlık yapmıyo diyo
hepsi böyle galiba bu beişlerin

BEYAZCIM SINAVI İNŞALLAH ATLATIRSIN TAKMA GÖRÜMCEYİDE Bİ İŞE YARAMAZ ONLAR ZATEN.

sağol cnm inşşş veriim ya
artık ben sinir olacağıma milleti sinir etme turlarına başlıycam cnm
sınavım geçsin eşimin yengesini arıycam kahvaltıya geliyoruz diycem bu birr birazda onlar koştursun bakalım
büyük görümcemn yeni işe başlayacak yarın
bakalım kolaymıymış hem ev hem iş
ben yeni evliyken çalışıyordum her akşam bize damlıyorlardı herkesi toplayım
aynını bende yapıcam bakalım nasıl oluyormuş
müsaitmisin diye sormıycam bile
zaman intikam zamanı yaşasın kötüülükk:roflol::roflol::roflol:

neyse benim çenem düştü gece gece
bende yatam artık sabah erken kalkıp çalışıcam yine
hepinize iyi geceelr kızlar

iyi geceler kızlarrr dayanamadim yatakta giriyorum uykum gelince siZarim:)))

Son düzenleme:
slm kızlar sut sagıyodum bı bakayım dedım baya kalabalıgız bu gece gecmısı okuyamadım yarın uzun uzun yazarım artık ıyı gecelerrr hepınızeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…