2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oo iyi gezmişssin nurten
defneye de iyi olmuş bu devam sütünü görmemiştim ben çok pratikmiş markete gidince bakıcam bendehihoyyyt
yeni çıkmış zaten cnm bak bakalım defne içti, süte pekmez katmşsın gibi görünümü var.
dedin dedin:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
İyi geceler bacılar a.s.

Nurten'cim Hipp'in hazır devam sütünü görmüştüm ama almadım hiç. Normal toz olanını kullanıyorum ben a.s.
cnm oto koltugu süper inş gülerek kullanırsınız..
buda normal inek sütü içine vitaminler falan katmışlar.

ayy kıyamam vicdanlı arkadaşım benmolumunekankayizsmile iyi yapmışsın.
yoruldun sende dinlen azıcık..

ayy çok güzeller bayıldımmm
ohhhhhzemuszemus sen anlattıkça sanki ben yapımışım gibi keyiflendim yap kız yapp
neyse benim çenem düştü gece gece
bende yatam artık sabah erken kalkıp çalışıcam yine
hepinize iyi geceelr kızlar
iyi geceler cnm..
iyi geceler kızlarrr

ahanda yakaladım sen bana yrm saati geçmiştir yatıyorum dedim hala buralarda fink atıyonnnn

günaydın biz uyanışı yaptık evi havalandırıyoruz minnoşumla şimdi de kahvaltı yapıcaz birlikteezemuszemus
sonra okul tabi

günaydın herkese iyi haftalar dilerim herkese

esencim nasılsın tatlım ahsen nasıl:))

pınarcım ohh ne güzel geçmiş haftasonun sevindim senin adına

durucuk ve annesi çok güzelsizin maşallah ikinizede:)

clarıes canım bende karşıyım ama hakkında hayırlısı olsun

nurtencim bende görmüştüm hippin devam sütünü bebeğine yarasın tatlım

birsencim iki bebekle çok zor senin işin Allah güç kuvvet versin tatlım ben bile kızım büyüdüğü halde yetişemiyorum bazen ikisine

kızlar bize gelince cumartesi günü işyerinden arkadaşım doğum yaptı hastaneye ziyarete gittim çok güzel bir kızı oldu sonra kızları alıp eve geçtim yemek temizlik derken gün bitti
pazar günüde saklıkente gittik duruyu anneme bıraktık yağmur geldi bizimle samimi arkadaşlarımızla gittik onlarında iki çocuğu vardı güzel geçti ama kar kalmamış fazla
herkes için güzel bir gün diliyorum ::)

selam banucum iyiizi kızımda bende ama iş günü malum Ahsen giderken çok huysuzlanıyor

herkeslere günaydınlar a.s.

ben bu ara pek takip edemiyorum sizi..sayfalarda çok olunca geçmişi okuyamıyorum kızlar...:çok üzgünüm:

ne olur cvp yazamadıklarım, yorum yapamadıklarım kızmasın bana yazmıyorum sanmasınlar...:kedi:

hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan

güle güle kullan canım bebefonu incelık yapmıs teyzesı saolsun.
kocanıda takma kafayı bu modellerın hepsı aynı kımse aılesıne laf söyletmıyo yanlıs deyıncede sen kotu oluyosun annenı ıkna etmeye calıs bence anadan baskası yalan cunku

nurtencım senınle konustuktan sonra 10dk sonra fuardaydık yollar bomboştuu ama fuar bıze hıtap etmıyor onu anladım yenı dogum yapacaklar ıcın cok guzelde ben bısey bulamadım hıpp devam sutu aldım bende aptamıl bıtmıstı zaten bundan denıyeyım dedım ama duru sevmedı tadını yaauyurken verdıgım halde dılıyle ıttı neysekı meyve puresıne bayıldı

sırf oto koltugu almak ıcın fuara gıttık bulamadım düşündüğüm gıbı bende bakıyorum bu modelden cok guzelmıs memnun kalacagına emınım gezmekten işler bırıkmışş kolay gelsın canım neysekı annen varrrrr
defneyıde cok opuyorum buaradaa

ohh darısı dıger dişlerın başına inşallahhh

ooo benım dıbıme kadar gelmıssın bende bağlarbaşında , capıtolun az aşagısında oturuyorum beklerım bıdahakı gelmene yerimseniben

günaydın biz uyanışı yaptık evi havalandırıyoruz minnoşumla şimdi de kahvaltı yapıcaz birlikteezemuszemus
sonra okul tabi
gunaydın canım kolay gelsın

tesekkur ederıs teyzesı kolay gelsın canım sanada

merhaba canım hoşgeldın

gunaydın bacılar unuttuklarım varsa kusura bakmasın yogun bı hafta sonundan sonra yıne işbaşı
hafta sonları tatıl olunca esımınde benımde popomuz yer gormuyo valla cmt sabah kahvaltıya nısan annelerınden sırvan mısafırımdı baranla duru oynadı sonrada fuara gıttık ordan olıvyume derken satt 11 de evdeydık tabı duru dogru durust uyuyamadı huysuzlandı baya
pazar gunude uyuymusuz 1e kadarkaydirigubbakcemile3 sonrada yuruyuse cıktık kocişle kavga edıp öle döndük küsüs hala napalım artık market falan derken dunde böyle gectı
buarada ben hala hastalanmadım bırazda ondan gergınım galıba kocişe ıkıncı gelmesın bıde dedımde adam 15 dk benle konusamadı daldı gıttı:roflol: ayy sımdılık düşünmüyorum allah ısteyene nasıp etsın ınsallah neyse bızden bukadar gorusurus şekerlerrr

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.herkes iyidir umarım geçmişi okumayamadığım için( gğlşahcım aynen h.sonu olunca süper oluyor allahtan cts pazar evdeyim. cerencim günaydın banucummmmmmmmmmmmm günaydınn yap artık şu diş buğdayınıı ya göürşelim özledim valla sizi anneni de tabi:)):

bize gelince kızlar hafta sonu temizlik çamaşaır ütü yemek ıvor zıvır derken geçip gidiyor. bizde h.sonu eşimle yemeğe gittik sinemaya gittik .kuzucuma alışveriş yaptık geçti gitti günler.....( bANU NU ARADA ORGANıK PAZAR BULDUM AKLINDA OLSUN DOKUMADA KEPEZ SPOR ETSıSLERıNıNN KARŞI TARAFINDA BıR DÜKKAN HERŞEY ORGANıK BıR ARA BAK ıSTERSEN CANIM. BıZDEN BÖYLEE.....

tatlım sanada günaydın bitanem bu hafta yapmayı düşünüyorum yada en kötü diğer hafta bende sizi çok özledim tatlım sana haber veririm şekercim
valla hafta sonu öyle geçiyor canım ya temizlik yemek bebek derken aa iyiymiş organik pazar bende bakayım sağol bitanem:)))kaydirigubbakcemile5

herkese günaydın arkadaşlar.günaydın tülaycım ve tubacım nasılsınız galiba ikiniz varsınız forumda:)tabi bide ben
azönce uyandık bizde gece çok geç yattı oğluş yaa

günaydin kizlar a.s.

mükemmel bi haftasonu gecirdik p c.tesi bana bişi oldu sabahtan aksama kadar film izledim lostun son bölümüyle basladim,her türden bi film izledim aralarda serrosu yedirdim,oynadik felan he bide kayinvalideme gittik geldik..pazarda evde pinekledik

ay bakmayin güldügüme cok gerginim,sinir küpüyüm desem yeridir..ben sunu bi kere daha anladimki mutevazi olmayacaksin..tevazu gösterdikçe insanlar gercek saniyor resmen..ben öyleyim ben böyleyim diye gezineceksin ortada..aksi takdirde bi bakiyorsun ortalik balonlarla doluyor lmaz: insanlar ne kadar etikete deger verir olmus yaa..işin komik tarafi etiketlerini tevazu yapip gizledikçe gercegi bu saniyorlar..insan dahada bi gicik oluyor..neysem sallamak en iyisi yerimseniben

püf ben yavastan temizlige giriseyim..ev kalkti gidiyor..bi tarafindan tutayim..havada cok güzel..insanin temizlik yapasi gelmiyor kapali olsa bu seferde uykum gelir :)) namazda gözü olmayanin ezanda kulagi olmaz misali her durumda bi bahanem var D

haydi tuba kalk kizim :) gelirim gene :) öptüm hepinizi kocamanca :)

Banucummm tamam canım sen haber gelırım.ama Önceden habet et de temızlık ÇamaŞır ÜtÜ h.sonuna bırakmayayım:))

tuğbacımm valla dediğine aynen katılıyorum:)) canımmm mütevazilik geçmişte kalmış. nasılsın kuzucuk nasıl.

gunaydin ceren benim kizima annem bakiyor guzel havalarda ben goturuyorum kotu havalarda annem gwliyor Allah bin kere razi olsun

tulay gunaydin gecen faceye ekledigin baglanti vardi ya kan ile ilgili wsimin tutuyordu aradik yazik kiz kansermis lazim olunca arayacak biI esim verecek

tuba baya kizdirmis seni birileri anlsilan bosver canim yinede mutevazi olmak bize yakisani kul bilmezse halik bilir kolay gelsin tatlima.s.

simal gunaydina.s.

bigudi oh iyi gezinmissin super en son tartismada olmasa iyi olurmusa.s.

ben kacar kizlar is zamaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…