yeni çıkmış zaten cnm bak bakalım defne içti, süte pekmez katmşsın gibi görünümü var.oo iyi gezmişssin nurten
defneye de iyi olmuş bu devam sütünü görmemiştim ben çok pratikmiş markete gidince bakıcam bendehihoyyyt
dedin dedin:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:senin bu yağız baya yordu sizi heee ama bunun üstüne ikinci çocuk akıllı olur öyleymiş bebeklerin biri yaramazsa ikinci uslu ilki akıllıysa ikinci yaramaz oluyor çevremdekilerin hep öyleea.s.
sıkma canım canını yaaa düzeltemeyeceğine görü bu şekilde kabulleneceksin ben öyle yaptıma.s.
inşallah sınavında iyi gecer kolay gelsin tatlıma.s.
oh iyi gezmişsin bu mamayıda ilk ilk kez duydum yarasın kızımaaa.s.
ben sana dedim di miisositososito
cnm oto koltugu süper inş gülerek kullanırsınız..İyi geceler bacılar a.s.
Nurten'cim Hipp'in hazır devam sütünü görmüştüm ama almadım hiç. Normal toz olanını kullanıyorum ben a.s.
ayy kıyamam vicdanlı arkadaşım benmolumunekankayizsmile iyi yapmışsın.selam kızlar
ay ben dedim ya dinlenicem nerdeeeeeeee eve gelince tam üstümü değiştim size yazdım eşim hadi annemlere bakalım evi yerleştirmişler mi dedi gittik kısmen yerleşmişler
sonra oraya eşimin kuzeni geldi kayınvalidemin yemek yapacak durumu yoktu hadi bize gidelim dedim geldik yemekti çaydı şimdi gittiler Ahsenin muhallebizsini yedirdim babası yanında öpperek uyutmuş nasıl becermişsezemuszemus
neyse biraz keyif yapıp yatıcam tufan maç özeti izliyor gece yarısına kadar devam eder bu
ayy çok güzeller bayıldımmmKızlar okadar Çok mİsafİr trafİĞİm varkİ gİremedİm dİŞ mısırı ve kınası fotolarımızı face e yÜkledİm gÖrÜn kızımı İyİ dİleklerde bulunan arkadaŞlarada Çok teŞekkÜrler.geÇmİŞİ okuyamadım herkes İyİmİ?bİz İyİyİz yarın İŞ var ve ben Çok yorgunum ama bu haftakİ tatlı yorgunluk hepİnİzİ ÖpÜyoruz.
ohhhhhzemuszemus sen anlattıkça sanki ben yapımışım gibi keyiflendim yap kız yappsağol cnm inşşş veriim ya
artık ben sinir olacağıma milleti sinir etme turlarına başlıycam cnm
sınavım geçsin eşimin yengesini arıycam kahvaltıya geliyoruz diycem bu birr birazda onlar koştursun bakalım
büyük görümcemn yeni işe başlayacak yarın
bakalım kolaymıymış hem ev hem iş
ben yeni evliyken çalışıyordum her akşam bize damlıyorlardı herkesi toplayım
aynını bende yapıcam bakalım nasıl oluyormuş
müsaitmisin diye sormıycam bile
zaman intikam zamanı yaşasın kötüülükk:roflol::roflol::roflol:
iyi geceler cnm..neyse benim çenem düştü gece gece
bende yatam artık sabah erken kalkıp çalışıcam yine
hepinize iyi geceelr kızlar
iyi geceler kızlarrr
SENDE ÇAYI ÇOK KAÇIRDIN GALİBA??:roflol::roflol:iyi geceler kızlarrr dayanamadim yatakta giriyorum uykum gelince siZarim:)))
slm kızlar sut sagıyodum bı bakayım dedım baya kalabalıgız bu gece gecmısı okuyamadım yarın uzun uzun yazarım artık ıyı gecelerrr hepınızeee
selam banucum iyiizi kızımda bende ama iş günü malum Ahsen giderken çok huysuzlanıyor
güle güle kullan canım bebefonu incelık yapmıs teyzesı saolsun.merhaba kzılar naıslsınz?anca fırsatım oldu girmeye
annemlere geldim dün
salı günü sınavım var bunu verememişim
eğer şimdide geçemezsem tüm emeklerim boşa gidiyo off
dua edin bana lütfen ya çok ihtiyacım var
görümcem bizdeydi bu akşam gidecek 2 saat bile bakamadılar zeynebe eşim diyo idare ederiz biz
sadece 2 saat bakabildiler mamsını vermek yok
altını değişmek yok,yemek yapmka yok hepsi bana bakıyo dedim annemi çağırıcam böyle olmaz
ben seni annene götütürüm dedi
kardeşini de büyük görümceme bırakmış
akşam eşimi aradım doğru dürüst konuşmuyo ben,mle sabah yine aynı napıyorsun diye aradım diyorum bildiğin gbii diyo adam sinir oldum
bana yardımcı olmaları gerekirken yaptığına bak
kardeşinin yol parası bizden,ıvır zıvır kıyafet parası bizden bide gözlükleri değişti bilmem kaç numaraymı 500 m ya yakın o bizden
hala afra tafra hepsinden bıktım valla ya
eşimi aramıycam bene bakalım keyfi ne zaman gelecekde arayacak bey
madem istemiyo aramamı aramam bende olur biter
zeynebimin üst damağı şiş 4-5 gündür akşam da çok ağladı off patlasa bi an önce ya
heeeeeeeee bi de zeynebe bebfon aldık kardeşimle dün
kameralı olandan aldım
baya güzel bişeymiş ama siyah beyaz ekranı
daha tam deneyemedim bi bakıcam bakalım
125 tl ye aldım,diğeri kamerasız olan ise 40 tl imiş
nette fiyatlar çok paghalı
adama dedim niye böyle ellerinde çok fazla stok varmış istediği fiyata satıyormuş ben diğerinden almaya gitmiştim onu öyle görünce dayanamadım valla
zaten kardeşim yeğenine hediye aldı ilk maaşıyla sağolsun
neyse ben kaçayım çalışayım biraz daha annemin de beli ağrıyor zor bakıyo zeynebe
geçmiş okudum ama kafam çok dolu cvp yazamıyorum size kusuruma bkamayın lütfen
herkesi ayrı ayrı öpüyorum
herkese slm..
kızlar dün fuara gittik biraz dolandık ordanda anneme geçtik ama yormuşum kendimi 12de defnen uyuyunca hemen bende yattım..
defneye hippin hazır sıvı devam sütünden aldım 250ml şişede şişenin kapanında bi bölme var açıyosun biberon emzigine uyumlu oluyor emzik takınca şişe biberon oluyo çok pıratik 10aydan itibaren kısmen inek sütü kullanılıyomuş bu nedemekse? tabi organik inek sütü yerine bunu kullanırım içim rahat olur en azından..
yrnda büyük ihtimalle misafirim var oyüzden evimi sildim süpürüm wc bonyo hallettim yrn yemek yaparım..
bugunde bişi yapmadım lahmacun yicez..
hava bugun güzeldi herkesler kaçmış biyerlere:))
İyi geceler bacılar a.s.
Bende sabah bi ççıktım ancak geldim eve kafamçokkarıştı Sabah 10 gibi Defdoş'u anneme bırakıp kahvaltıya gittik arkadaşlarla. Ordan çıktık nargile keyfi yaptık. Ordan alışverişe gittik. Kızıma Zara'dan çok güzel bi trençkot aldım kaydirigubbakcemile3 Küçük hanımefendi olucak kuzum kaydirigubbakcemile3 Ama hiç dikkat etmemişim kolunun iç astırını dönük dikmişler. Hafta içi değiştireceğiz.
Bide Defdoş artık ana kucağında durmuyordu arabada. Bugün 9-18 kilo arası olan oto koltuklarına baktık Mothercare'de. Maxi Cosi'nin bi pembesini beğendim. 580 tl dediler. Ama mağaza müdürü tanıdık olduğu için kendine alıyormuş gibi yapıp 400 tl'ya iniyor. Önümüzdeki haftasonuda onu alacağız kısmetse hihoyyyt Gerçi pembesi bi tane kalmıştı satılmaz inşallah. Aşağıya resmini koydum a.s.
Neyse alışverişte saat 6'da bitti. Gittik Defdoş'umu aldık annemden. İlk defa 8 saat ayrı kaldım. Nasıl özlemişim. Kuzumda hiç huysuzluk yapmamış. Herşeyini düzenli yemiş, uyumuş, oynamış maşallahAnnemde nasıl mutluydu 2 gündür onda diye opuyorumnanaktan
Ordan da derbiyi izlemek için arkadaşlara gittik. Maç sonrası kaltık hemen geldik eve. Defdoş'uma mama yedirdim. Kendi kendine uyudu kuzum bizim yatakta.
Yarın temizlik yapmam lazım. Şu anda evin halini görseniz acırsınız. Dün gece salonda ve küçük odada yatanlar olunca ev aldı başını gitti. Uzun zamandır kimse gelmiyo diye yorganları falan hep vakumlamıştım. Açtım tabi. Yarın onları halledip temizlik yapıcam. Yattıkları nevresimler yıkanıcak. Renklilerim dolmuş yine. Defdoş'un çamaşırları var. Oyyy hiç bitmez kafamçokkarıştı Annem gelicek sağolsun. O kuzuya bakarken hallederim bende a.s.
Benden böyle bacılar yoruldum iki gündür. Yatayım artık. Öptüm hepinizi a.s.
Birsom ve Esen'cim gezmelere gidilmiş oh hava mis gibiydi bugün a.s.
Şimal'cim gerçi bitmek üzere ama iyi pazarlar tatlım a.s.
Sağolasın Aslı'cım valla kahvaltı iyi gitti valla a.s.Niye öyle yaptı Yağız acaba ya :uhm: Allah kolaylık versin canım a.s.
Özlem'cim hiç takma kafana. Sen iki canlısın sıkıntı yapmamaya çalış boşver a.s. Bebefonunuzu da güzel günlerde kullanın a.s.
Nurten'cim Hipp'in hazır devam sütünü görmüştüm ama almadım hiç. Normal toz olanını kullanıyorum ben a.s.
ohh darısı dıger dişlerın başına inşallahhhKızlar okadar Çok mİsafİr trafİĞİm varkİ gİremedİm dİŞ mısırı ve kınası fotolarımızı face e yÜkledİm gÖrÜn kızımı İyİ dİleklerde bulunan arkadaŞlarada Çok teŞekkÜrler.geÇmİŞİ okuyamadım herkes İyİmİ?bİz İyİyİz yarın İŞ var ve ben Çok yorgunum ama bu haftakİ tatlı yorgunluk hepİnİzİ ÖpÜyoruz.
slm herkese kızlar...
Unutuldukmu yoksa giremiyoruz diye hı??Nasıl bişey anlamadım,aklım hep sizde yaa..ama bakamıyorum fırsat bulup da..
Neyse iki gündür yine geziyoruz biz,dün annemleri bi akrabaya bırakıp Anıl'la dışarı çıktık,annem dedi hadi siz çıkın gezin dedi.Çıktık ama ne yapacağımızı bilemedik bi türlü unutmuşuz resmen yalnız olmayı..Sinemaya baktık filmler başlamıştı,beklemedik artık biraz dolaştık kitapçıya gitiik kitap aldık ne zamandır alamamıştım,Elif Şafak Aşk ve Ece temelkuran muz seslerini aldım,başlıcam bu akşam inşallah..Ordan bir iki mağazaya girdik Anıl duramadı hadi gidelim dedi,kalkıp geldik,bizimkide yine çok uslu durmuş annem diyoki kızım bunun garezi sana sen yokken çok uslu diyor.Gerçektende öyle ama,niye böyle çocuklar ya...
Bugünde yine akşamüstü capitole gidip dolaştık geldik,yemek içmek derken bu saat oldu.A.annemde bende çok keyifliyim.Şimdide oğluş uyuyor..Annemlerde içerde,geçicem bende şimdi yanlarına,sizi çok özledim.
Neler olmuş öyle claries hamileymişsin galiba cnm Allahım sana doğru yolu göstersin,bence bu kadar üstüne gitmeyin kızlar herkesin kendi hayatı,ne yaşadığını kimse bilemez yargılamak doğru değil diye düşünüyorum,yanlış yada doğru ama kararı o verecek..Eminim o herkesten daha çok üzülüyordur.Belki o da kıyamaz...Ne diyim!!
pınar hayırlı olsun cnm bizde alsak artık acaba ama benimki anakucağına bile oturmuyor ne yapcam bilmiyorum...
Özlem başarılar cnm kolay gelsin sana..
Aklımda kalanlar bunlar kızlar fazla bakamadım geçmişe hepinizi çok çok öptüm,
İyi geceler,ben kaçıyım artık..
gunaydın canım kolay gelsıngünaydın biz uyanışı yaptık evi havalandırıyoruz minnoşumla şimdi de kahvaltı yapıcaz birlikteezemuszemus
sonra okul tabi
tesekkur ederıs teyzesı kolay gelsın canım sanadagünaydın herkese iyi haftalar dilerim herkese
esencim nasılsın tatlım ahsen nasıl:))
pınarcım ohh ne güzel geçmiş haftasonun sevindim senin adına
durucuk ve annesi çok güzelsizin maşallah ikinizede:)
clarıes canım bende karşıyım ama hakkında hayırlısı olsun
nurtencim bende görmüştüm hippin devam sütünü bebeğine yarasın tatlım
birsencim iki bebekle çok zor senin işin Allah güç kuvvet versin tatlım ben bile kızım büyüdüğü halde yetişemiyorum bazen ikisine
kızlar bize gelince cumartesi günü işyerinden arkadaşım doğum yaptı hastaneye ziyarete gittim çok güzel bir kızı oldu sonra kızları alıp eve geçtim yemek temizlik derken gün bitti
pazar günüde saklıkente gittik duruyu anneme bıraktık yağmur geldi bizimle samimi arkadaşlarımızla gittik onlarında iki çocuğu vardı güzel geçti ama kar kalmamış fazla
herkes için güzel bir gün diliyorum ::)
herkeslere günaydınlar a.s.
ben bu ara pek takip edemiyorum sizi..sayfalarda çok olunca geçmişi okuyamıyorum kızlar...:çok üzgünüm:
ne olur cvp yazamadıklarım, yorum yapamadıklarım kızmasın bana yazmıyorum sanmasınlar...:kedi:
hepinizi öpüyorum..opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.herkes iyidir umarım geçmişi okumayamadığım için( gğlşahcım aynen h.sonu olunca süper oluyor allahtan cts pazar evdeyim. cerencim günaydın banucummmmmmmmmmmmm günaydınn yap artık şu diş buğdayınıı ya göürşelim özledim valla sizi anneni de tabi:)):
bize gelince kızlar hafta sonu temizlik çamaşaır ütü yemek ıvor zıvır derken geçip gidiyor. bizde h.sonu eşimle yemeğe gittik sinemaya gittik .kuzucuma alışveriş yaptık geçti gitti günler.....( bANU NU ARADA ORGANİK PAZAR BULDUM AKLINDA OLSUN DOKUMADA KEPEZ SPOR ETSİSLERİNİNN KARŞI TARAFINDA BİR DÜKKAN HERŞEY ORGANİK BİR ARA BAK İSTERSEN CANIM. BİZDEN BÖYLEE.....
GÜLŞAHCIM,TÜLAYCIM,ŞİMALCIM HOŞGELDİNİZ KIZLAR.... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?