2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esencim günaydın. ayy sevindim valla allah acil şifa versin.arkadaşım gönderdi bana bir tanıdığıymış .canım duyarlılığınız için eşinden de senden de allah bin kere razı olsun.

günaydın canım nasılsın?negüzel annen yardımcı oluyor.

evet canim Allah annemden razi olsu o olmasa ne yapardim
okul olmasa daha iyi olurdum ama cok sukur yine dw iyiyim

şimdi anladım bu temızlık askı nerden gelıyorr bende sınırlendımmı bıseye kafayı taktıgımda elımde vıleda ve toz bezını buluyorum öle desarz oluyorum sende ben gıbısın galıba
kıme kızdın bukadar anlamadım ama senın etıketıne deger vererek senınle konusan ınsan varsın olmasın hayatında bosver takma canım canını sıkmaya deymezlmaz:

GÜLŞAHCIM,TÜLAYCIM,ŞİMALCIM HOŞGELDİNİZ KIZLAR.... a.s.
hoşbulduk canıma.s.

yasaşın hafta sonu tatılı :lepi:kolay gelsın canım

AY BU ORTA KULAK ıLTıHABI NE BıÇıM BıRŞEYMıŞ KIZLAR YAA BUGÜN MıRZA BERKENıN 6. ıĞNESıNı VURDURACAZ HALA ÇOCUK GECELERı ÇOK HUSURSUZ SÜREKLı AĞLIYOR FıLAN...
HALA GEÇMEDı. ÜFF mafoldumben

cerencim kıyamam kuzuma ya tez zamanda iyileşir zor olur kulak iltihabı benimde bebekken varmış annemler hep söyler sen ağlarken canımdan can gidiyordu diye

ceren canımya tüh..sonuncu iğnenin faydası olur umarım.kulak ağrısıda kötü bişey ya inşallah geçerde yavrucum rahat eder ya(

nerhaba kızlar,
ne güzel çoğunuz hafta sonu gezmelere gittiniz.Ben berbat bi haftasonu geçirdim.cumartesi eşim yoktu zaten.Sınava gitti.Pazar çıkarız dışarı diye plan yapıyoduk.Pazar sabahı,ben reale gitmek istediğimi söyledim.Ulaşım olarak biraz zor orası.Ama ordan kızıma organik mama falan almak istiyodum.Eşim de yollar da kızla eziyet çekmek istemiyorum falan dedi.Ben de bi şey olmaz falan dedim.Ben de eziyet çekmek istemiyorum ama evde çok bulanıyorum artık.Kaç gündür pazar dışarı çıkça diye kuruyodum kendimi.Neyse sonra ben kızdım ona reale götürmek istemedi.Tamam o zaman gideriz taksiyle döneriz diye kızgınlıkla söylendi.Benim de çok zoruma gitti.Dışarı çıkarcan onu da rezil ediyosun diye.Çok morallerim bozul ya,Hava da çok iyi değildi allahtan yoksa daha çok üzülürdüm.Ama bunalıyorum artık evde tek başına.Eşimde gezmeyi pek sevmez.Bayağı kötü bi haftasonuydu ya.

tünaydınlar annem bende kahvaltı ettik keyif yapıyoz çocuklar uyuyacak iş yapacam bi çırpıda bitirim hemen
kaçayım ben havada çok güzellll çocukları parkamı götürsek aceppp

aslı canımya benim eşimde öyle gezmeyi hiç sevmiyor hatta bazen çıldırıyorum hafatnın 5 günü iş 2 günü ev temizlik çamaşır yemek( hafta sonlarıda tek zevki sinemaya gitmek oda öyle olmasa bizde heralde kavga dövüş gideriz bir yerlere(

birsencimm afiyet olsun iyi keyifler canım

HAKKATEN KIZLAR YA BıZıMDE HAFTA SONU YAPTIĞIMIZ TEK SOSYAL AKTıVıTE MARKETE GıDıP ALIŞVERıŞ YAPMAKTAN ıBARET SıNıR OLUYORUM BENDE...

BERKEYı BIRAKSAK DıYORUM OLMUYOR. HEM BEN YANIMDA OLSUN ıSTıYORUM ÇÜNKÜ H.ıÇı GÖREMEDıĞıMDEN. HEMDE ANNEMıMDE HAFTA SONU KENDıNE GÖRE ıŞLERı OLUYOR KADININ. AMA ÇOCUKLADA BıRŞEY YAPILMIYORKı
AN FAZLA ARABAYLA BıRAZ ÇIKIP DOLŞIYORUZ ALIŞ VERıŞ MERKEZı FıLAN O KADAR BENDE BUNALDIM....sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…