gunaydin ceren benim kizima annem bakiyor guzel havalarda ben goturuyorum kotu havalarda annem gwliyor Allah bin kere razi olsun
tulay gunaydin gecen faceye ekledigin baglanti vardi ya kan ile ilgili wsimin tutuyordu aradik yazik kiz kansermis lazim olunca arayacak biI esim verecek
tuba baya kizdirmis seni birileri anlsilan bosver canim yinede mutevazi olmak bize yakisani kul bilmezse halik bilir kolay gelsin tatlima.s.
simal gunaydina.s.
bigudi oh iyi gezinmissin super en son tartismada olmasa iyi olurmusa.s.
ben kacar kizlar is zamaniiiii
günaydin kizlar a.s.
mükemmel bi haftasonu gecirdikp c.tesi bana bişi oldu sabahtan aksama kadar film izledim lostun son bölümüyle basladim,her türden bi film izledim aralarda serrosu yedirdim,oynadik felan he bide kayinvalideme gittik geldik..pazarda evde pinekledik
ay bakmayin güldügüme cok gerginim,sinir küpüyüm desem yeridir..ben sunu bi kere daha anladimki mutevazi olmayacaksin..tevazu gösterdikçe insanlar gercek saniyor resmen..ben öyleyim ben böyleyim diye gezineceksin ortada..aksi takdirde bi bakiyorsun ortalik balonlarla doluyorlmaz: insanlar ne kadar etikete deger verir olmus yaa..işin komik tarafi etiketlerini tevazu yapip gizledikçe gercegi bu saniyorlar..insan dahada bi gicik oluyor..neysem sallamak en iyisi yerimseniben
püf ben yavastan temizlige giriseyim..ev kalkti gidiyor..bi tarafindan tutayim..havada cok güzel..insanin temizlik yapasi gelmiyorkapali olsa bu seferde uykum gelir :)) namazda gözü olmayanin ezanda kulagi olmaz misali her durumda bi bahanem var D
haydi tuba kalk kizim :) gelirim gene :) öptüm hepinizi kocamanca :)
hoşbulduk canıma.s.GÜLŞAHCIM,TÜLAYCIM,ŞİMALCIM HOŞGELDİNİZ KIZLAR.... a.s.
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.herkes iyidir umarım geçmişi okumayamadığım için( gğlşahcım aynen h.sonu olunca süper oluyor allahtan cts pazar evdeyim. cerencim günaydın banucummmmmmmmmmmmm günaydınn yap artık şu diş buğdayınıı ya göürşelim özledim valla sizi anneni de tabi:)):
kızlar bu hafta sonu diş buğdayını yapıyoruz durumun
banucummm a.s. yuppi..canım yardıma ihtiyacın olursa mutlaka söyle yapar gelirim.yapmamı istediğin bişey olursa ikramlık olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?