2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selammm

busabah erkenciydik erkende 9du yani:)))
kahvaltı edip bankada işlerimiz vardı hallettik..

bu akşam misafirim var yemek yapıyorum, çorba ve barbunya oldu pilav ve yogurtluyu en sonn yapcam defnede uyuyor aaaa uyandı..
kızıma çorba yedireyim acıkmıştır öpüyorum herkesi...

kolay gelsin nurtencimm

bende evi temizledim....yemek yiyeceğim çamaşır asacağım
ama çocukların odasını temizleyemedim gerçi öle pis değilll
çamaşırımı asayımmm

Ohhh annen geldi gez bacım gez a.s.

Defne'de ana kucağında durmak istemiyor artık. YA ayakta duracak yada yanımda oturacak. Alalımda bi deneyelim sever inşallah canım a.s.

Ay ne güzel heyecan yaptım valla yaşasın kötülük kaydirigubbakcemile3

günaydın biz uyanışı yaptık evi havalandırıyoruz minnoşumla şimdi de kahvaltı yapıcaz birlikteezemuszemus
sonra okul tabi

Kolay gelsin canım a.s.

günaydın kızlar
bi cee deyip kaçıcam bugün çok sıkı çalışmam lazım

Hadi başarılar tatlım inşallah yarın güzel geçer sınavın a.s.

Sağolasın canım araştırdım çok güvenlikli bi koltuk. Bide tanıdık sağolsun güzel indirim yaptı. İyi fiyata almış olucaz inşallah a.s. Bizde öptük seni ve Duru kuzumu a.s.

Anaaaa ne güzel gidiyomuş kız niye kavga ettiniz klava:

Allah kolaylık versin canım çalışınca herşeyi iki güne sığdırmak zor valla a.s.

herkese günaydın arkadaşlar.günaydın tülaycım ve tubacım nasılsınız galiba ikiniz varsınız forumda:)tabi bide ben
azönce uyandık bizde gece çok geç yattı oğluş yaa

Tünaydın canım a.s.

Tubim kızdırmışlar seni belli. Boşver tatlım. Dediğin gibi tevazu gösterdikçe tepene çıkıyor insanlar. Salla gitsin a.s.

Hadi vur kendini temizliğe benim gibi. Kolay gelsin a.s.

CAnım ya inşallah iyi gelir iğnelerde hemencecik düzelir kuzum a.s.

kızlar bu hafta sonu diş buğdayını yapıyoruz durumun

Hadi gözünüz aydın canım. Kolay gelsin şimdiden a.s.

Ay canım ya gezmeyi sevmeyen adam zor valla. Benim eşimde öyleydi ama evlenmeden önce alıştırdım valla. Zor yoksa klava:

tünaydınlar annem bende kahvaltı ettik keyif yapıyoz çocuklar uyuyacak iş yapacam bi çırpıda bitirim hemen
kaçayım ben havada çok güzellll çocukları parkamı götürsek aceppp

Kolay gelsin bacım çık valla hava süper a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

Selam bacılar a.s.

Annemi yolcu ettim geldim. Anam sabahtan beri canım çıktı. Herşeyi yeniden vakumla, ortalık topla, temizlik yap, 3 takım nevresim yık as, bi posta çamaşır yıka as, salondaki yer örtülerini yıka as derken bittim. Tabi her yerede yatak yapılınca toz almış başını gitmiş. Süpürdüm ama 2'şer kere sildim heryeri. Defne'de uyumayınca annecim yardım edemedi. Üzüldü kadın da ama onun Defdef'i oyalaması bile bana yeter.

Beyaz çamaşırlarım var ütülenecek ama geneli atlet, önemli bişey yok beklesinler artık. Defdef'in çamaşırları var bi makina yıkanacak. Ama onları da asacak yerim kalmadı. Diğerleri kurusun yarın yıkarım onlarıda.

Allah'tan akşama yemeğim ve çorbam var. Cuma günü kaynanam çok yapmış. Tabi cumartesi pazar evde olmayınca aynen duruyor. Yanına bi pilav bi salata bitti gitti.

Defdoş'umun karnı acıktı bi mama yapıp yedireyim uyursa duş alırım.

Geliyorum hemen a.s.

pınarcım kolay gelsin valla.dediğin doğru haftasonu olunca bir tek zor oluyor ama ben haftaiçide en azından bazı işleri hallediyorum yoksa haftasonu seline hiç vakit ayıramam(

KOLAY GELSİN PINARCIM DARISI BENİM EV TEMİZLEMEME OLUR İNŞ...
BİRAZCIK KOKTUKTA kaydirigubbakcemile3

pınarcım kolay gelsin valla.dediğin doğru haftasonu olunca bir tek zor oluyor ama ben haftaiçide en azından bazı işleri hallediyorum yoksa haftasonu seline hiç vakit ayıramam(

Haklısın canım hem ev hem iş hem çocukla ilgilenmek çok zor. Her zaman diyorum Allah çalışan çocuklu kadınlara kolaylık versin a.s.

KOLAY GELSİN PINARCIM DARISI BENİM EV TEMİZLEMEME OLUR İNŞ...
BİRAZCIK KOKTUKTA kaydirigubbakcemile3

Amaann olur tatlım sıkma canını boşver. Oğluşunda düzelsinde hayırlısı ile herşeyi yaparsın. Azcık kokmaktan zarar gelmez kaydirigubbakcemile3

YAA ıŞTE BıTMıYORKı YAPIYORSUN AYNI YERDEN YıNE BATIYOR..ÖMRÜMÜZ TEMıZLıKLE GEÇıYOR..
ÖMÜR TÖRPÜSÜ VALLA YAA alsanaalsanasmile

Amaann olur tatlım sıkma canını boşver. Oğluşunda düzelsinde hayırlısı ile herşeyi yaparsın. Azcık kokmaktan zarar gelmez kaydirigubbakcemile3

ZATEN EVDE OLSAM YAPARIM YETİŞTİRİRİM DE ÇALIŞINCA BİRDE BENİMKİ GİBİ ARSIZ BİR OĞLUN OLURSA HİÇBİRŞEY YAPILMIYOR VALLA..ÇOK BETER YA İNANIN
ÖLDÜRÜYOR BİZİ...kaydirigubbakcemile3

Defdoş'um mamasını yedi beni emerken uyudu. Yatırdım yatağına. Bi 5 dk bekleyeyim de eğer dalmışsa , uyanmazsa girip duş alacağım. Karnımda acıktı bi makarna suyu koydum. Akşamada hazır olur hem. Hemde iki parça etim vardı buzlukta kalan. Onuda tavaya koydum. Ben duş alana kadar suyuyla pişer. Gidip duş alıp 15 dk'ya geliyorum a.s.

YAA İŞTE BİTMİYORKİ YAPIYORSUN AYNI YERDEN YİNE BATIYOR..ÖMRÜMÜZ TEMİZLİKLE GEÇİYOR..
ÖMÜR TÖRPÜSÜ VALLA YAA alsanaalsanasmile

Çok iyi anlıyorum canım seni. Benimde annem Defdef'le ilgilenmeye gelmese inan hiçbir iş yapamam. Sağolsun haftada bi gün o ilgileniyor ben tam temizlik yapıyorum. Evde olduğum günlerde yine parkeleri, taşları falan siliyorum, tuvaleti hergün çamaşır suluyorum da yetiyor işte a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…