sağol bitanemsin siz gelin yeter :))))opuyorumnanaktan
allahtan bişey olmassa gelirim banucumm gelmemmi hiç):
cerencim sende gel kardeşim :))) antalyadada evin var biliyorsun demi
Ceren canım gel valla beklerİz hem burda havalar mİs gİbİ ya:)
selammm
busabah erkenciydik erkende 9du yani:)))
kahvaltı edip bankada işlerimiz vardı hallettik..
bu akşam misafirim var yemek yapıyorum, çorba ve barbunya oldu pilav ve yogurtluyu en sonn yapcam defnede uyuyor aaaa uyandı..
kızıma çorba yedireyim acıkmıştır öpüyorum herkesi...
bende evi temizledim....yemek yiyeceğim çamaşır asacağım
ama çocukların odasını temizleyemedim gerçi öle pis değilll
çamaşırımı asayımmm
slm herkese kızlar...
Unutuldukmu yoksa giremiyoruz diye hı??Nasıl bişey anlamadım,aklım hep sizde yaa..ama bakamıyorum fırsat bulup da..
Neyse iki gündür yine geziyoruz biz,dün annemleri bi akrabaya bırakıp Anıl'la dışarı çıktık,annem dedi hadi siz çıkın gezin dedi.Çıktık ama ne yapacağımızı bilemedik bi türlü unutmuşuz resmen yalnız olmayı..Sinemaya baktık filmler başlamıştı,beklemedik artık biraz dolaştık kitapçıya gitiik kitap aldık ne zamandır alamamıştım,Elif Şafak Aşk ve Ece temelkuran muz seslerini aldım,başlıcam bu akşam inşallah..Ordan bir iki mağazaya girdik Anıl duramadı hadi gidelim dedi,kalkıp geldik,bizimkide yine çok uslu durmuş annem diyoki kızım bunun garezi sana sen yokken çok uslu diyor.Gerçektende öyle ama,niye böyle çocuklar ya...
Bugünde yine akşamüstü capitole gidip dolaştık geldik,yemek içmek derken bu saat oldu.A.annemde bende çok keyifliyim.Şimdide oğluş uyuyor..Annemlerde içerde,geçicem bende şimdi yanlarına,sizi çok özledim.
Neler olmuş öyle claries hamileymişsin galiba cnm Allahım sana doğru yolu göstersin,bence bu kadar üstüne gitmeyin kızlar herkesin kendi hayatı,ne yaşadığını kimse bilemez yargılamak doğru değil diye düşünüyorum,yanlış yada doğru ama kararı o verecek..Eminim o herkesten daha çok üzülüyordur.Belki o da kıyamaz...Ne diyim!!
pınar hayırlı olsun cnm bizde alsak artık acaba ama benimki anakucağına bile oturmuyor ne yapcam bilmiyorum...
Özlem başarılar cnm kolay gelsin sana..
Aklımda kalanlar bunlar kızlar fazla bakamadım geçmişe hepinizi çok çok öptüm,
İyi geceler,ben kaçıyım artık..
sağol cnm inşşş veriim ya
artık ben sinir olacağıma milleti sinir etme turlarına başlıycam cnm
sınavım geçsin eşimin yengesini arıycam kahvaltıya geliyoruz diycem bu birr birazda onlar koştursun bakalım
büyük görümcemn yeni işe başlayacak yarın
bakalım kolaymıymış hem ev hem iş
ben yeni evliyken çalışıyordum her akşam bize damlıyorlardı herkesi toplayım
aynını bende yapıcam bakalım nasıl oluyormuş
müsaitmisin diye sormıycam bile
zaman intikam zamanı yaşasın kötüülükk:roflol::roflol::roflol:
günaydın biz uyanışı yaptık evi havalandırıyoruz minnoşumla şimdi de kahvaltı yapıcaz birlikteezemuszemus
sonra okul tabi
günaydın kızlar
bi cee deyip kaçıcam bugün çok sıkı çalışmam lazım
sırf oto koltugu almak ıcın fuara gıttık bulamadım düşündüğüm gıbı bende bakıyorum bu modelden cok guzelmıs memnun kalacagına emınım gezmekten işler bırıkmışş kolay gelsın canım neysekı annen varrrrr
defneyıde cok opuyorum buaradaa
gunaydın bacılar unuttuklarım varsa kusura bakmasın yogun bı hafta sonundan sonra yıne işbaşı
hafta sonları tatıl olunca esımınde benımde popomuz yer gormuyo valla cmt sabah kahvaltıya nısan annelerınden sırvan mısafırımdı baranla duru oynadı sonrada fuara gıttık ordan olıvyume derken satt 11 de evdeydık tabı duru dogru durust uyuyamadı huysuzlandı baya
pazar gunude uyuymusuz 1e kadarkaydirigubbakcemile3 sonrada yuruyuse cıktık kocişle kavga edıp öle döndük küsüs hala napalım artık market falan derken dunde böyle gectı
buarada ben hala hastalanmadım bırazda ondan gergınım galıba kocişe ıkıncı gelmesın bıde dedımde adam 15 dk benle konusamadı daldı gıttı:roflol: ayy sımdılık düşünmüyorum allah ısteyene nasıp etsın ınsallah neyse bızden bukadar gorusurus şekerlerrr
bize gelince kızlar hafta sonu temizlik çamaşaır ütü yemek ıvor zıvır derken geçip gidiyor. bizde h.sonu eşimle yemeğe gittik sinemaya gittik .kuzucuma alışveriş yaptık geçti gitti günler.....( bANU NU ARADA ORGANİK PAZAR BULDUM AKLINDA OLSUN DOKUMADA KEPEZ SPOR ETSİSLERİNİNN KARŞI TARAFINDA BİR DÜKKAN HERŞEY ORGANİK BİR ARA BAK İSTERSEN CANIM. BİZDEN BÖYLEE.....
herkese günaydın arkadaşlar.günaydın tülaycım ve tubacım nasılsınız galiba ikiniz varsınız forumda:)tabi bide ben
azönce uyandık bizde gece çok geç yattı oğluş yaa
günaydin kizlar a.s.
mükemmel bi haftasonu gecirdikp c.tesi bana bişi oldu sabahtan aksama kadar film izledim lostun son bölümüyle basladim,her türden bi film izledim aralarda serrosu yedirdim,oynadik felan he bide kayinvalideme gittik geldik..pazarda evde pinekledik
ay bakmayin güldügüme cok gerginim,sinir küpüyüm desem yeridir..ben sunu bi kere daha anladimki mutevazi olmayacaksin..tevazu gösterdikçe insanlar gercek saniyor resmen..ben öyleyim ben böyleyim diye gezineceksin ortada..aksi takdirde bi bakiyorsun ortalik balonlarla doluyorlmaz: insanlar ne kadar etikete deger verir olmus yaa..işin komik tarafi etiketlerini tevazu yapip gizledikçe gercegi bu saniyorlar..insan dahada bi gicik oluyor..neysem sallamak en iyisi yerimseniben
püf ben yavastan temizlige giriseyim..ev kalkti gidiyor..bi tarafindan tutayim..havada cok güzel..insanin temizlik yapasi gelmiyorkapali olsa bu seferde uykum gelir :)) namazda gözü olmayanin ezanda kulagi olmaz misali her durumda bi bahanem var D
haydi tuba kalk kizim :) gelirim gene :) öptüm hepinizi kocamanca :)
AY BU ORTA KULAK İLTİHABI NE BİÇİM BİRŞEYMİŞ KIZLAR YAA BUGÜN MİRZA BERKENİN 6. İĞNESİNİ VURDURACAZ HALA ÇOCUK GECELERİ ÇOK HUSURSUZ SÜREKLİ AĞLIYOR FİLAN...
HALA GEÇMEDİ. ÜFF mafoldumben
kızlar bu hafta sonu diş buğdayını yapıyoruz durumun
nerhaba kızlar,
ne güzel çoğunuz hafta sonu gezmelere gittiniz.Ben berbat bi haftasonu geçirdim.cumartesi eşim yoktu zaten.Sınava gitti.Pazar çıkarız dışarı diye plan yapıyoduk.Pazar sabahı,ben reale gitmek istediğimi söyledim.Ulaşım olarak biraz zor orası.Ama ordan kızıma organik mama falan almak istiyodum.Eşim de yollar da kızla eziyet çekmek istemiyorum falan dedi.Ben de bi şey olmaz falan dedim.Ben de eziyet çekmek istemiyorum ama evde çok bulanıyorum artık.Kaç gündür pazar dışarı çıkça diye kuruyodum kendimi.Neyse sonra ben kızdım ona reale götürmek istemedi.Tamam o zaman gideriz taksiyle döneriz diye kızgınlıkla söylendi.Benim de çok zoruma gitti.Dışarı çıkarcan onu da rezil ediyosun diye.Çok morallerim bozul ya,Hava da çok iyi değildi allahtan yoksa daha çok üzülürdüm.Ama bunalıyorum artık evde tek başına.Eşimde gezmeyi pek sevmez.Bayağı kötü bi haftasonuydu ya.
tünaydınlar annem bende kahvaltı ettik keyif yapıyoz çocuklar uyuyacak iş yapacam bi çırpıda bitirim hemen
kaçayım ben havada çok güzellll çocukları parkamı götürsek aceppp
selammm
busabah erkenciydik erkende 9du yani:)))
kahvaltı edip bankada işlerimiz vardı hallettik..
bu akşam misafirim var yemek yapıyorum, çorba ve barbunya oldu pilav ve yogurtluyu en sonn yapcam defnede uyuyor aaaa uyandı..
kızıma çorba yedireyim acıkmıştır öpüyorum herkesi...
Selam bacılar a.s.
Annemi yolcu ettim geldim. Anam sabahtan beri canım çıktı. Herşeyi yeniden vakumla, ortalık topla, temizlik yap, 3 takım nevresim yık as, bi posta çamaşır yıka as, salondaki yer örtülerini yıka as derken bittim. Tabi her yerede yatak yapılınca toz almış başını gitmiş. Süpürdüm ama 2'şer kere sildim heryeri. Defne'de uyumayınca annecim yardım edemedi. Üzüldü kadın da ama onun Defdef'i oyalaması bile bana yeter.
Beyaz çamaşırlarım var ütülenecek ama geneli atlet, önemli bişey yok beklesinler artık. Defdef'in çamaşırları var bi makina yıkanacak. Ama onları da asacak yerim kalmadı. Diğerleri kurusun yarın yıkarım onlarıda.
Allah'tan akşama yemeğim ve çorbam var. Cuma günü kaynanam çok yapmış. Tabi cumartesi pazar evde olmayınca aynen duruyor. Yanına bi pilav bi salata bitti gitti.
Defdoş'umun karnı acıktı bi mama yapıp yedireyim uyursa duş alırım.
Geliyorum hemen a.s.
pınarcım kolay gelsin valla.dediğin doğru haftasonu olunca bir tek zor oluyorama ben haftaiçide en azından bazı işleri hallediyorum yoksa haftasonu seline hiç vakit ayıramam (
KOLAY GELSİN PINARCIM DARISI BENİM EV TEMİZLEMEME OLUR İNŞ...
BİRAZCIK KOKTUKTA kaydirigubbakcemile3
Amaann olur tatlım sıkma canını boşver. Oğluşunda düzelsinde hayırlısı ile herşeyi yaparsın. Azcık kokmaktan zarar gelmez kaydirigubbakcemile3
YAA İŞTE BİTMİYORKİ YAPIYORSUN AYNI YERDEN YİNE BATIYOR..ÖMRÜMÜZ TEMİZLİKLE GEÇİYOR..
ÖMÜR TÖRPÜSÜ VALLA YAA alsanaalsanasmile
ZATEN EVDE OLSAM YAPARIM YETİŞTİRİRİM DE ÇALIŞINCA BİRDE BENİMKİ GİBİ ARSIZ BİR OĞLUN OLURSA HİÇBİRŞEY YAPILMIYOR VALLA..ÇOK BETER YA İNANIN
ÖLDÜRÜYOR BİZİ...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?