ceren haklısın valla bende selin peşimde temizlik yapıyorum. ama mecbur siliyorum her yeri en azından akşamları yemekten sonra falan eşimm bakarken çünkü selin her yerde dolanıyor halılarında tozu bitmiyor( bıktım valla en iyisi halısız ev:)
Duşumu aldım mis oldum, mamamda pişmek üzere opuyorumnanaktan Kızım uyanmazsa afiyetle oturup yiyeceğim. Eşimde akşam eve gelip yemek yiyip Fener'in maçına gidicekmiş. İzin istedi hadi git bari dedim a.s Anneme götüreyim istersen yalnız kalma dedi. Ay yok dedim yoruldum kızımla oturur dinlenirim zemuszemus
mafoldumben mafoldumben mafoldumbenayy nurten shagy deme ığğğğğğğğğğğğğğğ
bugündemi maç varmış yaww kafamçokkarıştı
kızlar sagolun..
offf laptop düştü ya bi süre açamadım yusuf yusuf ettim valla! kubinin dilinden kurtulamazdım.. şimdilik sorun yok gibi...
gülişahçım fuarda eşimde çok sıkıldı bana kalsa gezer dururdum ama acıkmış beyefendi oradada agzına layık bişi bulamamış,sende 20dak. diyince bizimki durmadı aslında ona söylemedim seninle görüşmek istedigimi oralarda seni görür takılırız dedim ama olmadı..
kız siz niye atıştınız bakım?? bide adet olamamışsın ya ondanda gerginsindir uzatma kız barış kocişinle..
valla haklısın pınarcımya ben de eşime yaz gelsin şu halıları yıkamacıya verip ondan sonra her yere tüyü çıkmayan bişey bulup sercem diyorum senin dediklerin şu yıkananlardanmı pınar
şu kilim gibi olanlardansa ben mutfağa almıştım ama yinedee onun tuhaf bir tüyü var o çıkıyor kırmızı kırmızı
bendeeeeeeeeee bende
degiştircem şu halıları benimkilerde shaggy içleri pislik doluyo ve kıl çok topluyoÇok üzgünüm çoook
nefret ettim sokagın ortasında yakacam onları..............
ya şu bakteritemiz halılar varya onlardan almayı düşündüm kullanan varmı??
bugündemi maç varmış yaww kafamçokkarıştı
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
uff evlenirken yeni çıkmıştı bi hevesle aldık işte.. oturma odam ve yatak odam onlardan malesef..
bugunde var cnm eşimin ark. gelecekler bu akşam bizde izleyeceklermiş...
Yemeğimide yedim ohhh be dünya varmış zemuszemus
Bi bulaşık makinam var boşalıcak. Bitti az önce ama Defdef uyanır sese. Onu da o uyanınca hallederim. Dinleneyim be canım çıktı opuyorumnanaktan
BENDE SHAGY HALI DİYE ÖLÜYORDUM AMAN AMAN ALMAYIM O ZAMAN VALLA İYİ DEDİNİZ alkisalkisalkis
OHHH BENDE SICAK ÇİKOLATA İÇİYORUM AFİYET OLSUN BANA...
İNŞ. BİZİMKİ BAKMAZ YAAAA ÇOK SIKILIYORUM MAÇTAN.GERÇİ KOCAM ALLAHTAN MAÇ DELİSİ DEĞİL.GALATASARAYIN MAÇLARINA BAKAR GENELDE..
AFİYET OLSUN CNM cokacimcoook
ceren hiç alma valla pişman olursun ben geçen şubatta aldım koridorlara valla şimdi her temizlik yapışımda çıldırıyorum. ne süprülüyor ne bişi oluyor bişey dökülse silinmiyor.. pınarcım valla benimki toz çıkarıyor bide her hafta atıyorum makinaya ama hala bitmedi ..belki benimkisi emitasyondur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?