2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ceren haklısın valla bende selin peşimde temizlik yapıyorum. ama mecbur siliyorum her yeri en azından akşamları yemekten sonra falan eşimm bakarken çünkü selin her yerde dolanıyor halılarında tozu bitmiyor( bıktım valla en iyisi halısız ev:)

BıZıMKı HALA SÜRÜNMÜYOR AMA YıNEDE ÖRÜMCEĞıYLE GEZıYOR. EMCEĞı DÜŞÜYOR FıLAN SONRA GERı AĞZINA ALIYOR OLMUYOR YANı DEDıĞıN GıBı..:teselli:

kızlar sagolun..
offf laptop düştü ya bi süre açamadım yusuf yusuf ettim valla! kubinin dilinden kurtulamazdım.. şimdilik sorun yok gibi...

gülişahçım fuarda eşimde çok sıkıldı bana kalsa gezer dururdum ama acıkmış beyefendi oradada agzına layık bişi bulamamış,sende 20dak. diyince bizimki durmadı aslında ona söylemedim seninle görüşmek istedigimi oralarda seni görür takılırız dedim ama olmadı..
kız siz niye atıştınız bakım?? bide adet olamamışsın ya ondanda gerginsindir uzatma kız barış kocişinle..

Ay Tülay'cım ne lanet bişey şu halı tozu 1,5 senedir bitmedi vallahi. Eşime dedim ama şimdi halının üzerine örtü örtüyorum. Yaza kadar Defne yürür örtüye gerek kalmaz. O zamanda incecik el halıları varya tüysüz, havsız. Onlardan alıcaksın bıktım ben dedim. Çekilir dert değil be kafamçokkarıştı

Duşumu aldım mis oldum, mamamda pişmek üzere opuyorumnanaktan Kızım uyanmazsa afiyetle oturup yiyeceğim. Eşimde akşam eve gelip yemek yiyip Fener'in maçına gidicekmiş. İzin istedi hadi git bari dedim a.s Anneme götüreyim istersen yalnız kalma dedi. Ay yok dedim yoruldum kızımla oturur dinlenirim zemuszemus

valla haklısın pınarcımya ben de eşime yaz gelsin şu halıları yıkamacıya verip ondan sonra her yere tüyü çıkmayan bişey bulup sercem diyorum senin dediklerin şu yıkananlardanmı pınar

şu kilim gibi olanlardansa ben mutfağa almıştım ama yinedee onun tuhaf bir tüyü var o çıkıyor kırmızı kırmızı

bendeeeeeeeeee bende
degiştircem şu halıları benimkilerde shaggy içleri pislik doluyo ve kıl çok topluyoÇok üzgünüm çoook
nefret ettim sokagın ortasında yakacam onları..............

ya şu bakteritemiz halılar varya onlardan almayı düşündüm kullanan varmı??

bugündemi maç varmış yaww kafamçokkarıştı

Ay neyse bişey olmamış laptopa kafamçokkarıştı

valla haklısın pınarcımya ben de eşime yaz gelsin şu halıları yıkamacıya verip ondan sonra her yere tüyü çıkmayan bişey bulup sercem diyorum senin dediklerin şu yıkananlardanmı pınar

şu kilim gibi olanlardansa ben mutfağa almıştım ama yinedee onun tuhaf bir tüyü var o çıkıyor kırmızı kırmızı

Kilim gibi olanlardan babamın teyzesinde var çok memnun. Onlardan diyorum ama onlardada mı var toz ya :uhm: Offffff kafamçokkarıştı

Yıkanan altı lastikli gibi olan halılardan salonda güzel durmaz ya. Benim mutfağım, koridorlarım, yatak odam ve banyomda var. Çok kullanışlı ama salona daha şık bişiler lazım :uhm:

bendeeeeeeeeee bende
degiştircem şu halıları benimkilerde shaggy içleri pislik doluyo ve kıl çok topluyoÇok üzgünüm çoook
nefret ettim sokagın ortasında yakacam onları..............

Ayyy onlar daha beter. Annemin yatak odasında vardı dayanamadı attı valla tatlım ya sempatiksalakcinni

ya şu bakteritemiz halılar varya onlardan almayı düşündüm kullanan varmı??

Onlarıda düşündüm bakıcam bakalım eğer oda tüy falan çıkarmıyorsa çok iyi olur CADIARZU

bugündemi maç varmış yaww kafamçokkarıştı

Evet canım Bursaspor ile a.s

Yemeğimide yedim ohhh be dünya varmış zemuszemus

Bi bulaşık makinam var boşalıcak. Bitti az önce ama Defdef uyanır sese. Onu da o uyanınca hallederim. Dinleneyim be canım çıktı opuyorumnanaktan

BENDE SHAGY HALI DıYE ÖLÜYORDUM AMAN AMAN ALMAYIM O ZAMAN VALLA ıYı DEDıNıZ alkisalkisalkis

OHHH BENDE SICAK ÇıKOLATA ıÇıYORUM AFıYET OLSUN BANA...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
uff evlenirken yeni çıkmıştı bi hevesle aldık işte.. oturma odam ve yatak odam onlardan malesef..

bugunde var cnm eşimin ark. gelecekler bu akşam bizde izleyeceklermiş...

İNŞ. BİZİMKİ BAKMAZ YAAAA ÇOK SIKILIYORUM MAÇTAN.GERÇİ KOCAM ALLAHTAN MAÇ DELİSİ DEĞİL.GALATASARAYIN MAÇLARINA BAKAR GENELDE..

Yemeğimide yedim ohhh be dünya varmış zemuszemus

Bi bulaşık makinam var boşalıcak. Bitti az önce ama Defdef uyanır sese. Onu da o uyanınca hallederim. Dinleneyim be canım çıktı opuyorumnanaktan

AFİYET OLSUN CNM cokacimcoook

BENDE SHAGY HALI DİYE ÖLÜYORDUM AMAN AMAN ALMAYIM O ZAMAN VALLA İYİ DEDİNİZ alkisalkisalkis

OHHH BENDE SICAK ÇİKOLATA İÇİYORUM AFİYET OLSUN BANA...

İNŞ. BİZİMKİ BAKMAZ YAAAA ÇOK SIKILIYORUM MAÇTAN.GERÇİ KOCAM ALLAHTAN MAÇ DELİSİ DEĞİL.GALATASARAYIN MAÇLARINA BAKAR GENELDE..

AFİYET OLSUN CNM cokacimcoook

Sağolasın canım sanada afiyet olsun a.s.

İski'nin salak elemanı aşağıdan tüm zillere basınca Defdoş uyandı tabi oyyyy kafamçokkarıştı

ceren hiç alma valla pişman olursun ben geçen şubatta aldım koridorlara valla şimdi her temizlik yapışımda çıldırıyorum. ne süprülüyor ne bişi oluyor bişey dökülse silinmiyor.. pınarcım valla benimki toz çıkarıyor bide her hafta atıyorum makinaya ama hala bitmedi ..belki benimkisi emitasyondur :)

DOĞRU YA DÖKÜLEN NASIL SİLİNİYORDURKİ ONDAN.ANCAK YIKANMASI LAZIM KOMPLE... -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…