İYİ AKŞAMLAR BANUCUM...opuyorumnanaktan
kızlar bende kaçıyorum kuzucumu çok ösledim bugün(((((( gidince anne anne diye paçama yapıyor ya iyi akşamlar
ceren hiç alma valla pişman olursun ben geçen şubatta aldım koridorlara valla şimdi her temizlik yapışımda çıldırıyorum. ne süprülüyor ne bişi oluyor bişey dökülse silinmiyor.. pınarcım valla benimki toz çıkarıyor bide her hafta atıyorum makinaya ama hala bitmedi ..belki benimkisi emitasyondur :)
kızlar iyi akşamlar herkese
kızlar bende kaçıyorum kuzucumu çok ösledim bugün(((((( gidince anne anne diye paçama yapıyor ya iyi akşamlar
Kızımla oynaştık yerde. Şimdide meyvesini yedirdim kuzumun. Tepeme tırmanmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3
Bebişlere kivi yediriyor musunuz kızlar :uhm: Ben Defdef'e bir muz, bir elma, bir kiviyi blenderdan geçirip veriyorum bayılıyor. Doktora sormayı unuttum kivinin bi sakıncası var mıdır acaba :uhm: Gerçi uzun zamandır yiyor olsa olurdu heralde :uhm:
öff sorma bende ilk fırsatta atıcam onları eşim bu yaz bakarız dedi inş. işler iyi giderde değiştiiririz gecen sene onlara sıra gelmemişti..Ay neyse bişey olmamış laptopa kafamçokkarıştı
Kilim gibi olanlardan babamın teyzesinde var çok memnun. Onlardan diyorum ama onlardada mı var toz ya :uhm: Offffff kafamçokkarıştı
Yıkanan altı lastikli gibi olan halılardan salonda güzel durmaz ya. Benim mutfağım, koridorlarım, yatak odam ve banyomda var. Çok kullanışlı ama salona daha şık bişiler lazım :uhm:
Ayyy onlar daha beter. Annemin yatak odasında vardı dayanamadı attı valla tatlım ya sempatiksalakcinni
Onlarıda düşündüm bakıcam bakalım eğer oda tüy falan çıkarmıyorsa çok iyi olur CADIARZU
Evet canım Bursaspor ile a.s
afiyet olsun cnmYemeğimide yedim ohhh be dünya varmış zemuszemus
Bi bulaşık makinam var boşalıcak. Bitti az önce ama Defdef uyanır sese. Onu da o uyanınca hallederim. Dinleneyim be canım çıktı opuyorumnanaktan
ayyy sakın alam sakınn!!!! gerçi benimkiler güya biri saryın biride royal halının biraz daha iyisi ama hep silkelenmek istiyo..BENDE SHAGY HALI DİYE ÖLÜYORDUM AMAN AMAN ALMAYIM O ZAMAN VALLA İYİ DEDİNİZ alkisalkisalkis
OHHH BENDE SICAK ÇİKOLATA İÇİYORUM AFİYET OLSUN BANA...
iyi akşamlarkızlar iyi akşamlar herkese
iyi akşamlarkızlar bende kaçıyorum kuzucumu çok ösledim bugün(((((( gidince anne anne diye paçama yapıyor ya iyi akşamlar
pınar ben nerdeyse hergün kivi yediriyorum benim defne çokseviyor az önce yrm kivi yrmda armut rendelim yedi. maş. senin defne osaydıklarının tümünü yiyormu? ben yiyemem kız okadarınıkaydirigubbakcemile3 maş. maş..Kızımla oynaştık yerde. Şimdide meyvesini yedirdim kuzumun. Tepeme tırmanmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3
Bebişlere kivi yediriyor musunuz kızlar :uhm: Ben Defdef'e bir muz, bir elma, bir kiviyi blenderdan geçirip veriyorum bayılıyor. Doktora sormayı unuttum kivinin bi sakıncası var mıdır acaba :uhm: Gerçi uzun zamandır yiyor olsa olurdu heralde :uhm:
kivi çilek bir yaş öncesi verme dedi doktorum alerjik yaparmışş pınarrrrrr
slm kızlar
ay geçmişi okudum ama cok üzüldüm ya claries içinolan oldu sanirim..cuma günü aldircam demiş..ay "aldircam" lafi bile kanima dokunuyor valla..olan olduguna göre bu konuda fazla lafa gerek yok sanirim :S ama şunuda söylemessem orta yerimden catlarim..kimin garantisi var Allah aşkina..dagda mi yasiyoruz? hiçmi cevrede,gazetede veya tv de bişiler görmüyoruz yaa..bi bakiyorsun herşey güllük gülistan..ama sonrasinda adam aldatiyor,yok işi bozuluyor,Allah muhafaza sakatlik oluyor,ölüm oluyor bilmem ne oluyor..burda 20den fazla kişiyiz..kimin garantisi var söylermisiniz yaa..kim "benim ömrüm boyunca yetecek param var,ömrüm boyunca cocugumu babasiyla büyütücem,ömrüm boyunca ben cocugumun yaninda olucam,ömrüm boyunca cocugum sapa saglam yasayacak vs vs" diyebilirki??? aman ya püf..sustum..
bi dolaştim geldim..mesajima devam edeyim..
cerencim cok geçmiş olsun canim yaacil şifalar oglusa
burcucum canim bende kizlara katiliyorum canim..günü geçirdiginiz yeri şimdilik,kagan laftan anlayana kadar onun düzenine göre ayarla..bu en cok senin işine yarar..baska bi çözüm gelmiyor aklima :S
filizcim dorukun videosuna bayildim face'de :)) biskuvi yermis totik :)) ayrica o balkabagi tarifini bende bi deneyecegim insaAllah :)
birsencim iyi yapmissin gezmekle..insan istedimi hicbisey engel degilayrica esinle konusup barismanizada cok sevindim..umarim süresi uzun olur anlayisinin pinarin dedigi gibi bi süre sonra odunluga geri dönüş yapiyorlar genelde maalesef :S belli periyotlarla yontmak lazim :)
banucum valla canim benim esim korunuyor..ben ilk evlendigimde hap kullandim..3-4 ay kadar sanirim..tam hatirlamiyorum ama epey az bi süre kullandim :) ama o sürede zarfinda gene esim korundu..güvenemedim hapa :) spiralede güvenmiyorum nedense..
nurtencim cok gecmis olsun canim yabolbol dinlenmeye calis..hatta mümkünse annene git..
gülsahcim bayildim resminize masaAllahhh ana-kiz size :)
özlemcim cinsiyetiniz belli olmus :) bi kizcede daha geliyor he :) hadi bakalm p.teside güzel haberlerini bekliyoruz canim insaAllah
ferdacim oh gez toz annenle :) bizim icinde keyif yap :)
aslicim oglus gene sabir cektiriyor he..var ya bu cocuk cok uslu olcak büyüyünce :) tuba teyzesi dedi dersin
tutkuncum sizin diş misiriniz vardi sanirim bugun..umarim güzel geçmiştir..gününü şaşirmiş olabilirim..daha geçmediyse kolay gelsin şimdiden :) resimleri bekliyoruzzz :)
pinarcim sende de misafir varmis :) hadi kolay gele
ceylin aysecim hosgelmissin sende tekrar :)
ay umarim kimseyi unutmamişimdir :S
kızlar katılamıyorum kaç gündür. ara ara okuyorum biraz, o kadar. çalışmayı özlemişim. ama oğlumu çok özlüyorum. neyse bu bakıcı teyzemiz 1 haftadır geliyo. oğlumla iyi ilgileniyor. ama yine de kuzumu bir yabancıya bıraktığım için içim hiç rahat değil( sizde ne var ne yok? ayy özlemişim sizi yaaa (
Ben bu ay diş fırçalamayı detaylı olarak doktorumuzla konuşucam canım. Valla Defdef 7 diş çıkardı 35 günde ama 8.yi 20 gündür çıkaramadı. Sorunu o mu anlayamıyorum artık :uhm:
Teşekkür ederim canım. Gerçekten uyguna güzel şeyler buldum pazarda. KAtı meyve sıkacağını bu ay aldırayım eşime. Birde bi marka kırmızı bi model çıkarmış. BEnim mutfağımda kırmızı. BAyıldımmm akannehir
Bende en kısa sürede deneyeceğim canım
HAyır tatlım. HAtta ilk çorbaya başladıklarında konulan şeylerden biride irmik a.s.
ÖZlem'cim hayırlı olsun ikinci cimcimen a.s. Tes sonuçları da sorunsuz çıkar inşallah a.s.
Canım seni anlamaya çalışıyorum ama çok üzüldüm gerçekten
Çok geçmiş olsun canım ya a.s.
Maşallah Duru'ma a.s.
BEn spiral taktırdım canım 4 ay önce. Adet düzensizliği yapıyordu geçen aya kadar. BAkalım bu ay ne olacak :uhm:
Burcu tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Seninkinin bi versiyonuda bende var. Felaket hareketli. BEn salondan sehpayı köşeye kaldırdım. Duvar ünitesini tamamen boşalttım. Ayağı kaymasın diye salonu kilimler ile kapladım. Çekmecelere kilit taktım. Bu seferde koltuğa çıkıp kendini ordan atmaya başladı. HEle mutfakta işim varsa yandım. Tüm çekmeceler boşalıyor. Bulaşık makinasının üst sepetine asılıp içine girmeye çalışıyor. Mama sandalyesinde bağlı değilse ayağa kalkıyor falan filan. O yüzden tuvalete gitsem yanıma alıyorum. Uyumadığı yada bakacak biri olmadığı sürece yemek yemek bile bi sorun. Ama ben yerde onunla oyun oynarsam hiç sesi çıkmıyor. 5 sn yalnız bıraksam ipini koparmış gibi saldırıyor her yere. Bide deli cesareti var. 3-4 adımda atıyorya artık bi görsen. Ordan oraya oyyyy akannehir
Oy bacım ya iyi bi gün geçirdin ya arkası fena olmuş :çok üzgünüm:
Oy maşallah size güzeller a.s.
BEnim 8 MAyıs'tı ama sezaryen olduğu için 10 gün önce 28 Nisan'da doğum yaptım canım a.s.
Sen en iyisi Yağız'ı geceleride gezdir bacım kaydirigubbakcemile3
Ohhh gez tatlım maşallah. BEn Defne'yi bi yere bırakıp gidebiliyorum ama kendi evimde asla onsuz kalamıyorum. 2 kere amcası ile benden yarım saat önce çıktı evden oturup ağladım :çok üzgünüm: Allah ayırmasın kuzularımızdan a.s.
Maşallah oğluma a.s.
Yat dinlen bacım geçmiş olsun a.s.
Ay canım ya inşallah hep iyi bakar oğluşuna da senin de için rahat eder a.s.
Çok geçmiş olsun canım ya a.s.
Benimde babamın teyzesi ile kızı geldi tatlım. HEr hafta görüştüğüm insanlar öyle kasmadım ama misafir misafir yinede işte yerimseniben
Hadi hayırlı olsun inciniz tatlım. Defne'de herkese gel diyor. Gidene ditmeeeee diyor. Attaaa diyor. Fena dilli olacak bunlar a.s.
İyi geceler arkadaşlar
Arada okuyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın aslında daha aktif olmak istiyorum ama Masal ın mamalarıydı ev işiydi fırsat kalmıyoama face den falan bakıyorum bebişler büyüyo hepsi birbirinden tatlı maşallah, okudum aklımda kalanları yazim diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen çok aktif olamadığım için herkesi çok tanımıyorum
Esencim emeklemeden yürüycek heralde mercimek:)
Burcucum Masal da aynı canım sürekli karıştırma peşinde oyun havuzunu koymuştuk salonun orta yerine eskiden onun içine atıyodum rahattım ama onda da atlıyodu artık bende kaldırdım, koltuklara tutunup kalkıyo tv sehpası cam ondan çok korkuyorum, yürütece koyuyorum en emniyetli o diye ama çok kalmasınıda istemiyorum yürünceye kadar böle olcak heralde herşeyimizde köşeli köşeli ya hiç çocuğu düşünmemişiz şu köşe koruyculardan alalım dedim, bi sehpada 16 köşe var hangi birine takıcam, bi tanesine taktım Masal a oyuncak çıktı onları söküyo :)
Birsen inşallah çıkar dişleriniz bir an önce canım bizde iki dişte kaldık hala üstlerde yok bişey ama bu ara sürekli eli ağzında sıkıntısı var heralde kuzumun,
Pınarcım hava çok güzel evet evlerde çok sıcak oluyo, yarın daha da güzel olucakmış galiba iki gündür bizde dolaşıp duruyoruz Masal la çok güzel :) artık yaz gelsin ya,
diyete devam mı? Ben 11 kilo verdim ama annem geldi geçen hafta yapma diyet miyet sütün azalır dedi, göğüslerim eskisi gibi dolu dolu olmuyo sıkınca geliyo ama korkuyorum azalcak diye o yüzden bıraktım ne bulursam yiyorum ama bölede olmuyo çok düzensiz besleniyorum hemde mutsuz oluyorum
Tubacım Serra ya geçmiş olsun canım, bizde geçen hafta öleydik burnu akıp durdu inşallah geçer bir an önce
Nurtencim geçmiş olsun çok yorma kendini
Filizcim katı meyve sıkacağı ii fikir Masal da meyve suyu pek içmiyo belki öle sıkarsam sever
Cerencim Meltem mi, işe başlayan sanada kolay gelsin canım alışmak zaman alıyo heralde bazen bende çok bunalıyorum evde olmaktan doğumdan sonra istifa ettim bazen keşke çalışsaydım diyorum ama işyerim karşıdaydı çok zordu yani gidip gelmek öle böle 32. haftama kadar çalıştım yollarda doğurcaktım:)
Esracım diş mısırı yapmışsınız heralde yöresel kıyafette ne güzel yakışmıştır Türkize bekliyoruz resimleri
İyi geceler bacılar a.s.
Bende sabah bi ççıktım ancak geldim eve kafamçokkarıştı Sabah 10 gibi Defdoş'u anneme bırakıp kahvaltıya gittik arkadaşlarla. Ordan çıktık nargile keyfi yaptık. Ordan alışverişe gittik. Kızıma Zara'dan çok güzel bi trençkot aldım kaydirigubbakcemile3 Küçük hanımefendi olucak kuzum kaydirigubbakcemile3 Ama hiç dikkat etmemişim kolunun iç astırını dönük dikmişler. Hafta içi değiştireceğiz.
Bide Defdoş artık ana kucağında durmuyordu arabada. Bugün 9-18 kilo arası olan oto koltuklarına baktık Mothercare'de. Maxi Cosi'nin bi pembesini beğendim. 580 tl dediler. Ama mağaza müdürü tanıdık olduğu için kendine alıyormuş gibi yapıp 400 tl'ya iniyor. Önümüzdeki haftasonuda onu alacağız kısmetse hihoyyyt Gerçi pembesi bi tane kalmıştı satılmaz inşallah. Aşağıya resmini koydum a.s.
Neyse alışverişte saat 6'da bitti. Gittik Defdoş'umu aldık annemden. İlk defa 8 saat ayrı kaldım. Nasıl özlemişim. Kuzumda hiç huysuzluk yapmamış. Herşeyini düzenli yemiş, uyumuş, oynamış maşallahAnnemde nasıl mutluydu 2 gündür onda diye opuyorumnanaktan
Ordan da derbiyi izlemek için arkadaşlara gittik. Maç sonrası kaltık hemen geldik eve. Defdoş'uma mama yedirdim. Kendi kendine uyudu kuzum bizim yatakta.
Yarın temizlik yapmam lazım. Şu anda evin halini görseniz acırsınız. Dün gece salonda ve küçük odada yatanlar olunca ev aldı başını gitti. Uzun zamandır kimse gelmiyo diye yorganları falan hep vakumlamıştım. Açtım tabi. Yarın onları halledip temizlik yapıcam. Yattıkları nevresimler yıkanıcak. Renklilerim dolmuş yine. Defdoş'un çamaşırları var. Oyyy hiç bitmez kafamçokkarıştı Annem gelicek sağolsun. O kuzuya bakarken hallederim bende a.s.
Benden böyle bacılar yoruldum iki gündür. Yatayım artık. Öptüm hepinizi a.s.
Birsom ve Esen'cim gezmelere gidilmiş oh hava mis gibiydi bugün a.s.
Şimal'cim gerçi bitmek üzere ama iyi pazarlar tatlım a.s.
Sağolasın Aslı'cım valla kahvaltı iyi gitti valla a.s.Niye öyle yaptı Yağız acaba ya :uhm: Allah kolaylık versin canım a.s.
Özlem'cim hiç takma kafana. Sen iki canlısın sıkıntı yapmamaya çalış boşver a.s. Bebefonunuzu da güzel günlerde kullanın a.s.
Nurten'cim Hipp'in hazır devam sütünü görmüştüm ama almadım hiç. Normal toz olanını kullanıyorum ben a.s.
slm herkese kızlar...
Unutuldukmu yoksa giremiyoruz diye hı??Nasıl bişey anlamadım,aklım hep sizde yaa..ama bakamıyorum fırsat bulup da..
Neyse iki gündür yine geziyoruz biz,dün annemleri bi akrabaya bırakıp Anıl'la dışarı çıktık,annem dedi hadi siz çıkın gezin dedi.Çıktık ama ne yapacağımızı bilemedik bi türlü unutmuşuz resmen yalnız olmayı..Sinemaya baktık filmler başlamıştı,beklemedik artık biraz dolaştık kitapçıya gitiik kitap aldık ne zamandır alamamıştım,Elif Şafak Aşk ve Ece temelkuran muz seslerini aldım,başlıcam bu akşam inşallah..Ordan bir iki mağazaya girdik Anıl duramadı hadi gidelim dedi,kalkıp geldik,bizimkide yine çok uslu durmuş annem diyoki kızım bunun garezi sana sen yokken çok uslu diyor.Gerçektende öyle ama,niye böyle çocuklar ya...
Bugünde yine akşamüstü capitole gidip dolaştık geldik,yemek içmek derken bu saat oldu.A.annemde bende çok keyifliyim.Şimdide oğluş uyuyor..Annemlerde içerde,geçicem bende şimdi yanlarına,sizi çok özledim.
Neler olmuş öyle claries hamileymişsin galiba cnm Allahım sana doğru yolu göstersin,bence bu kadar üstüne gitmeyin kızlar herkesin kendi hayatı,ne yaşadığını kimse bilemez yargılamak doğru değil diye düşünüyorum,yanlış yada doğru ama kararı o verecek..Eminim o herkesten daha çok üzülüyordur.Belki o da kıyamaz...Ne diyim!!
pınar hayırlı olsun cnm bizde alsak artık acaba ama benimki anakucağına bile oturmuyor ne yapcam bilmiyorum...
Özlem başarılar cnm kolay gelsin sana..
Aklımda kalanlar bunlar kızlar fazla bakamadım geçmişe hepinizi çok çok öptüm,
İyi geceler,ben kaçıyım artık..
günaydin kizlar a.s.
mükemmel bi haftasonu gecirdikp c.tesi bana bişi oldu sabahtan aksama kadar film izledim lostun son bölümüyle basladim,her türden bi film izledim aralarda serrosu yedirdim,oynadik felan he bide kayinvalideme gittik geldik..pazarda evde pinekledik
ay bakmayin güldügüme cok gerginim,sinir küpüyüm desem yeridir..ben sunu bi kere daha anladimki mutevazi olmayacaksin..tevazu gösterdikçe insanlar gercek saniyor resmen..ben öyleyim ben böyleyim diye gezineceksin ortada..aksi takdirde bi bakiyorsun ortalik balonlarla doluyorlmaz: insanlar ne kadar etikete deger verir olmus yaa..işin komik tarafi etiketlerini tevazu yapip gizledikçe gercegi bu saniyorlar..insan dahada bi gicik oluyor..neysem sallamak en iyisi yerimseniben
püf ben yavastan temizlige giriseyim..ev kalkti gidiyor..bi tarafindan tutayim..havada cok güzel..insanin temizlik yapasi gelmiyorkapali olsa bu seferde uykum gelir :)) namazda gözü olmayanin ezanda kulagi olmaz misali her durumda bi bahanem var D
haydi tuba kalk kizim :) gelirim gene :) öptüm hepinizi kocamanca :)
Kızımla oynaştık yerde. Şimdide meyvesini yedirdim kuzumun. Tepeme tırmanmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?