günaydın kızlar nasılsınız? ayy selin bugün hiç uyumadı sürekli uykusunda ağlıyarak uayandı durdu sabaha kadar hasta da değil anlamadınya.bu kafayla nasıl çalışcaksam(( pınar ben uzun süredir kivi evriyorum çilekte bişey olmadı.çileği çok az ölçülerde verdim şimdiye kadar ama alerjik reaksiyon göstermedi.
ceren cnaımya normalde uyurdu anlamadım dün ne oldu ama öyle bağırıyorki valla bütün apt.ayağa kalkmıştır eşim uzun süre dolaştırdı durdu evin içinde ama banamısın demedi
tülaycım ben vermiyorum artık kahvaltı maması falan duru ayrı ayrı yiyor selinime dokunmuş ozaman tatlım mama inşallah bugün iyidir
gunaydın kızlarrrrr
gecmıs olsun tulay ya ne olmuş selıne öleee üşüttüysede olur kusma veya kahvaltılıgı begenmemıste olabılır bugun vermesın bakalım annen
kıs nurten adam gıcıksa ne dıye davet edıyosun kendıne ezıyetı sevıyosun sanırım
haa buarada ınternette okudugum bı habere gore maydonoz suyu cok ıyıymıs sabahları 1 bardak ıcılmesı vucuttakı odemı atmak ıcın kılo ve gobegını vermek ısteyen hatunlarr lafım sızeee ama emzıren annelere ıyı degıl sutu azaltıyomus sut kanallarını tıkıyormuss akılınızda olsun
banucum bizde ayrı ayrı veriyoruz.ama ben değişiklik olsun tahıllı karışımla verelim dedim ama sevmedi galiba:) gülşahcım sağol canım.annem mamayı sinirle atmış bide bana kızıyor habire bişeyler alıyorsun diye:)) canım bu arada ben devamlı maydonoz suyu içerim idrar yolu iltihabına özellikle birebir.ama sütü azaltıyormuş.
OY KURBAN OLURUM ONLARA YESİNLER YA AMAN YESİNLER KUZULARIMIZ
benımkı hala alışamadı kahvaltıyaa hazır muhallebı verıyorum hero babynın aa aklına ne geldı tulay sendekı muhallebı mılupanın kahvaltılıgysa duruda kusmustu onda corn flakese benzeyen bı sey var o takılıyo bogazlarına o kusturmus olabılır hero baby dene ben cok memnunum ondan
buarada durunun ıkı gundur parmagı burnundakaydirigubbakcemile3piştt hoppp çok ayıp ne desem fayda etmedı galıba organlarını tanıyooo ne yapsam bılmemkııı ama cok tatlı gozukuyo yaaa sıpam:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?