2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar
Masal la uyuya kalmışım şimdi kalktım cin gibiyim, on kere uyanırdı yanımda yatınca hiç uyanmamış, emdi de ben mi fark etmedim diyorum eşim yanımıza yatmış oda hiç sesini çıkarmadı

Masal bugünlerde bi kuduruk ki anlatamam bi sn durmıuyo altını açmak kapatmak bile ızdırap resmen kaçıp duruyo napcam bilmiyorum

Filizcim babam gelicekmiş gözün aydın, inşallah gelmez yenge öle tiplere bende çok uyuz oluyorum bi tane çok yakımda var ( görümcemler ) malesef.bi tanesi biraz daha iyide küçüğü aynen öle kimseyi beğenmez küçük dağları o yaratmış, oturup olağan şeylerden bahsedemezsin dinlemez tv seyrediyo gibi yapar dikkatini çekemeyen bi konu olursa kültürel şeylerden bahsedicenki seninle konuşsun :) tuaf insanlar ya bzen keşke eşimin erkek kardeşi olsaymış diyorum çok daha güzel olucağına eminim
Dışiniz gelir inşallah bi an önce Masal ın kudurukluğunun sebebide dişler mi acaba diye düşünmüyo değilim iki üç gündür çok değişti çokkk
Büskivit videosunu bende izledim maşallah ne tatlı yiyodu Doruk ben hala korkuyorum eline bişeyler vermeye bikaç kez boğazına takıldı alıştırma fillelerinden aldım onuda iki dakka sonra atıyo
Bebişlerle yemek olayı çok zevkli oluyo onlar içinde çok güzel bi değişiklik oluyo maşallah Doruk a afiyet olsun canım

Birsen bugün seni düşündüm ben masal zor baş ediyorum Allah sana kolaylık versin canım, annem geldğinde Masal ın da davranışları değişti şimdiden şımarmayı biliyolar mı ne

Pınar oh ne güzel tertemiz olmuşsunuz bende bugün temizlik yaptım, hafta sonu arkadaşlara gittik hiçbi iş yapmamıştım bayağı dağılmış ev

Nurten sana da kolay gelsin canım bide hamilelikte öle yaptılar he ne düşüncesiz insanlar var ya

Tubacım pek bi sinirlenmişsin sölediklerine aynen katılıyorum insanları anlamak gerçekten çok güç havalı olursan burnun havada olursa adam yerine koymazsan aşağılarsan senden kıymetlisi olmuyo:) ama mütavazi davranırsan hemen hadlerini aşıyolar, hele son yıllarda iyce bi dejenerasyomn var toplumda değer yargılarımızı kaybediyoruz malesef bende sıcak kanlı bir insanım bu yüzden üzülmeye kırılmaya çok müsayitim bilmiyorumki ne yapmak lazım belkide çelikten bi zırh giyip öle dolaşmak lazım, ama artık öğreniyorum galiba kolay kolay kalbimi kimselere açmıyorum, çok sınavlardan geçiyo insanlar artık oraya yerleşebilmek için, bu kendimce geliştirdiğim bi tür savunma korunma mekanizması heralde artık büyüyorum galiba ( amma dertliymişim he bende :))

Burcucum iyiyim canım Kağancım nasıl sen nasılsın

Sibiron ikinci çocuk konusunda bende öle düşünüyorum canım şimdi istemiyorumda bikaç sene geösin Masal ın bebeklik halini daha çok özlemeye başlayayım kesin isterim, bazende diyorum tam zayıflıycam kendime gelcem sonra tekrar şiş :) ikinci çocuk olursa kariyer hatyatımda tamamen biter gibi geliyo gerçi iki çocukla devam edenlerde var ama, şimdi zaten Masal 2-3 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum tam çalışmaya başlıycam bu sefer ikinci çocuk olucak nasıl yapcaz bende bilmiyorum, eşimde olmaz yazık yalnızmı kalıcak diyo bu konuda çok kararsızımmm, bide ben çok zorlandım annem hasta kayınvalide ilgisiz yanlız başına çocuk büyüttüm resmen havalar soğuk diye iyce eve kapandık çok zor bi kıştı ya, normalde çok gezerdik iyce kabuğumuza çekildik, artık havayı güzel gördükçe atıyorum kendimi dışarı yaz gelsin bigün evde oturmıycam :))) gün sayıyorum resmen :) hiçbişey yapamasam kzımı güzel güzel giydirip uzak uzak parklara gidicem diyorum eşim gülüyo :))

gece gece çenem düştü kızlar biri beni durdursun :))

günaydın kızlar nasılsınız? ayy selin bugün hiç uyumadı sürekli uykusunda ağlıyarak uayandı durdu sabaha kadar hasta da değil anlamadınya.bu kafayla nasıl çalışcaksam(( pınar ben uzun süredir kivi evriyorum çilekte bişey olmadı.çileği çok az ölçülerde verdim şimdiye kadar ama alerjik reaksiyon göstermedi.

ay görüyormusun ya bu çocuklar ne olcaklar böyle. bizimki şükür bugün biraz iyi uyudu...

ceren cnaımya normalde uyurdu anlamadım dün ne oldu ama öyle bağırıyorki valla bütün apt.ayağa kalkmıştır eşim uzun süre dolaştırdı durdu evin içinde ama banamısın demedi

banucum olabilir ya hasta değil gibyidi ama belkide dün ben milupanın kahvaltılık mamasını almıştım annem sabah içine kahvaltılık malzemelerini koyup vermiş.ben gittikten sonra çok kusmuş belkide onun verdiği bir rahatsızlık söz konusu olmuştur.bu 2.mama çöpe atışımız annem hayatta vermem bir daha dedi(

tülaycım ben vermiyorum artık kahvaltı maması falan duru ayrı ayrı yiyor selinime dokunmuş ozaman tatlım mama inşallah bugün iyidir

gunaydın kızlarrrrr
gecmıs olsun tulay ya ne olmuş selıne öleee üşüttüysede olur kusma veya kahvaltılıgı begenmemıste olabılır bugun vermesın bakalım annen
kıs nurten adam gıcıksa ne dıye davet edıyosun kendıne ezıyetı sevıyosun sanırım

haa buarada ınternette okudugum bı habere gore maydonoz suyu cok ıyıymıs sabahları 1 bardak ıcılmesı vucuttakı odemı atmak ıcın kılo ve gobegını vermek ısteyen hatunlarr lafım sızeee ama emzıren annelere ıyı degıl sutu azaltıyomus sut kanallarını tıkıyormuss akılınızda olsun

ceren cnaımya normalde uyurdu anlamadım dün ne oldu ama öyle bağırıyorki valla bütün apt.ayağa kalkmıştır eşim uzun süre dolaştırdı durdu evin içinde ama banamısın demedi

ay allah allah aman cnm kulağı filan ağrımasın allah korusun da...

tülaycım ben vermiyorum artık kahvaltı maması falan duru ayrı ayrı yiyor selinime dokunmuş ozaman tatlım mama inşallah bugün iyidir

bende kahvaltısını cicibebe,süt,muz,peynir,yumurta,ceviz evde bu şekilde yaptırıyoruz cnm. cicibebe,süt,muz,ceviz 4 ünü karıştırıyorum. yumurta ve peyniri ayrı ayrı veriyorum.
hazır kahvaltı maması hiç almıyorum valla.birde çayı çok seviyoru. bardağı elimizde görür görmez ağlamaya başlıyor verin diye sıpam...

hoşgeldin gülşahcım...
inş deneyebilirim ama erinceğim ben asla yapamam herhalde...
tşk ederim...

banucum bizde ayrı ayrı veriyoruz.ama ben değişiklik olsun tahıllı karışımla verelim dedim ama sevmedi galiba:) gülşahcım sağol canım.annem mamayı sinirle atmış bide bana kızıyor habire bişeyler alıyorsun diye:)) canım bu arada ben devamlı maydonoz suyu içerim idrar yolu iltihabına özellikle birebir.ama sütü azaltıyormuş.

bencede beğenmemiştir selinim :))

cerencim bizde kahvaltısında cicibebe süt ceviz yumurta sarısı peynir kayısı reçeli veriyoruz

ben süt koymuyorum kahvaltısına adaçayı yada ıhlamurla hazırlıyorum:) ama keçi boynuzu pekmezi dönüşümlü olarak reçel peynir ceviz arada kayısı haşlanmış yumurta bisküvi bazen ekmek öyle hazırlıyorum.bazende sadece ekmek ve kahvaltılıklarla ayrı ayrı yaptırıyoruz:)

benımkı hala alışamadı kahvaltıyaa hazır muhallebı verıyorum hero babynın aa aklına ne geldı tulay sendekı muhallebı mılupanın kahvaltılıgysa duruda kusmustu onda corn flakese benzeyen bı sey var o takılıyo bogazlarına o kusturmus olabılır hero baby dene ben cok memnunum ondan

buarada durunun ıkı gundur parmagı burnundakaydirigubbakcemile3piştt hoppp çok ayıp ne desem fayda etmedı galıba organlarını tanıyooo ne yapsam bılmemkııı ama cok tatlı gozukuyo yaaa sıpam:jeyyar:

canım çok hoşsun pişşt hopp diyorsun bildiğini yapıyor demi yinede :)ayy kıyamam ya prenses kendini tanımaya çalışıyoropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…