2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar bizde kalktık .....ömeri sallıyorum ,ikinci uykusuna geçecek..

tülaycığım geçmiş olsun ama bu durum bence yemekten değil....bizdede var ali sebesiz yeree çığlık çılığaa.....dişlerden cnm dikkat et ağzına bak diş geliyodur...benimkilerin ucu göründüde rahat ettik azcık yine bile var zor yani...

hendeor cnm evet zorr ama alıştık artık

BıRSENCıM HOŞGELDıN CANIMMMM a.s.

GÜLŞAHCIM AYNEN BERKENıNDE ıŞARET PARMAĞI SÜREKLı BURUN DELıĞıNDE
DEDıĞıN GıBı ODA YAKIŞIYOR BUNLARA BE kaydirigubbakcemile3

kivi çilek bir yaş öncesi verme dedi doktorum alerjik yaparmışş pınarrrrrr

BENDE MUZ VE ELMA VERİYORUM AMA KİVİDE ŞÜPHEDE KALDIĞIMDAN HİÇ VERMEMİŞTİM CANIM. AMA ŞİMDİYE KADAR VERMİŞİN BİRŞEY OLMADIYSA SORUN YOKTUR SANIRIM.. :uhm:

Valla kızlar bu zamana kadar bişey yapmadı. Heralde bundan sonrada yapmaz sağolasınız a.s.

Sağolasın canım a.s. Römer'e bende baktım ama Maxi Cosi daha aklıma yattı sanki. Bide rengine bittim kaydirigubbakcemile3

Ay baban geliyormuş gözün aydın canım ama o kadın gelmesin be klava:

Canım koltuk pembe ama istediğimiz zaman firmadan diğer renklerinden kılıf alabiliyormuşuz. O yüzden pembe olsun istedim. Diğer bebişim Allah izin verirde erkek olursa yeni kılıf alıveririm yerimseniben

Kızlar ya sıbel nerelerde yaaa onuda uzun zamandır hıc gormuyom kız pınar s senın dunur nerelerde bacımmmmmmmmmmmm yagız nasıl merakettım oglumun adasını telıde yok kı bende arııımmm

Siboş yoğun çalışıyor tatlım ama pek uyrayamıyor buraya. Konuşuyoruz telde yerimseniben

Efferim kız becerikli hatun ne güzel uydurmuşsun alkisalkisalkis Kız kardeş onlar ne olacak tabi birbirleriyle oynaşıp, uğraşıcaklar merak etme a.s.Hem yeni nesil çok akıllı koca insan gibi davranıyorlar a.s.

Ayyy Allah yardımcın olsun bacım ya a.s.

Seninde eline sağlık canım mis olmuş evin a.s.

Valla bende senin gibi Defdef'e kısmetse 3 yaşına kadar bakıp sonra çalışmak istiyorum. Ama ikinci bebekte istiyorum karıştım yani :uhm:

günaydın herkese nasılsınız kızlar

GÜNAYDIN BANUCUM a.s. İYİYİZ TATLIM SEN NASILSIN KIZLAR NASILLAR?

Günaydın kızlar a.s.

Günaydın canım ya Defne'de geceleri öyle yapıyor anlamıyorum dertleri ne :uhm: Kahvaltılıktan olacağını sanmıyorum ya belki dişi falan yapıyordur :uhm:

Günaydın canım a.s. Ayyy ben bi ara bekarken içmiştim ne kötü bi tadı var oyyyy kafamçokkarıştı

Bırsencım saĞol canım.Üstten 4 dıŞ gelıyor bırı patlamıŞ.oda olaılır.dıŞ jelı sÜrÜyorum ya Çıksada rahatlasaydı kuzumya..

GÜlŞah canımya Ülker hero babynınde almıŞtım ama onu sevmedı. Sanırım benım kız hazır muhallebı tarzını sevmıyor bu kaÇıncı ÇÖpe attıĞım hazır mama.sadece tek ıÇtıĞı hazır olarak mılupa devam sÜtÜ. Bu arada selınde burnuna sokmaya ÇalıŞıyor parmaĞını bıde kulaĞına galıba keŞfedıyorlar:))

SaĞol pınarcım . Ayy ben Çok severek ıÇerım maydonoz suyunu ama pınar ben kıst amelıyatı olmuŞtum daha Önce sÖylemıŞımdır.o zaman doktor ıÇmemı sÖylemıŞtı.yanı yıllardır ıÇıyorum gerÇı ben enrde ot ÇÖp var severek ıÇerım ya:)))

Günaydınlar kızlar a.s.

Dün akşam eşim maça giderken kayınvalidemlere gittim bende. E-bebek'ten ıslak mendiller, kahvaltılık almam gerekiyordu mecbur gittim. Ben Defne'yi bırakır bırakmaz ıspanak yedirmiş kayınvalidem. Tabi salçalı baharatlı falan. Çocuğun bu sabah poposunu bi görseniz. Gıcık oldum ya. Ben salçalı bile versem baharat asla koymuyorum. Yazık kuzuma ya. Nasıl pişmiş, kıpkırmızı. Canı acıyor şimdi annemin kucağında uyumaya çalışıyor yavrum offf offfff Kocaman çocuk oldu zannediyorlar ya anlatamıyorum yasakları olduğunu klava:

ayy canımya pınar trosyd varsa sürsen evetya geçen akşamda eşime pastırmalı domatesli bişey pişirmiştim.kaşla göz arasında sen suyundan ver kaç kere.bende o sırada salata yapıyrodum ertesi gün aynısı oldu pınarya ( sonra kızdım bir daha vermem ne yapayım domatesden vitamin alsın ddim diyor.

ilahi cnm benim ya aynen pınarcım bende bazen bazı şeyleri anlatamıyorum. sizi nasıl büyüttük diyip çıkıyorlar hemenn -tatlicadiarzu-

Sürdüm canım trosydle hametanı karıştırıp sürdüm. Bakalım iyi gelir inşallah. Uyudu şimdi ama uykusunda bile ıh ıh diyor yavrum. Onlara göre koca çocuk oldu. En basiti dün akşam bebelacın pişirilen muhallebilerinden aldım yer belki diye. Kayınpederim gördü. Aaaa koca çocuk oldu sen hala hazır mamamı alıyorsun diyor. Yemesi lazım olanları alıyorum dedim. Üstelik o daha 10 aylık bebek koca çocuk değil dedim. İstiyorlarki devam sütü hiç içmesin bizim gibi sürekli yemek yesin. Olur mu yaa klava:

ilahi cnm benim ya aynen pınarcım bende bazen bazı şeyleri anlatamıyorum. sizi nasıl büyüttük diyip çıkıyorlar hemenn -tatlicadiarzu-

Aynen canım işlerine geldi mi biz sizi nasıl büyüttük klava:

evet aynen pınar banada aynısını diyorlar.işte ver inek sütü nolcak falan mamayı kes şunu yap bunu yap.en basiti benim kuzenim ben hiç mama vermedim doktora götürmedim şöyle böyle diyip duruyor.bende belli o kadar iyiki bakımı yakında kemikleri sayılcak diyorum:))

Çok iyi demişsin valla. Birde marifet gibi söylüyorlar sanki doktor kontrolü yaptırmadan büyütmek iyi birşeymiş gibi klava:

Merhabalar Kızlar,

Nolcak benim bu halim bilemiyorum çok bunaldım.ılk defa iş stresi yüzünden ağladım.Yeni bir projeye başladım o kadar yoğunki tuvalete bile gidemiyorum Acınacak haldeyim...Aslında iş stresinin altında ezilmezdim.mafoldumben

Sanırım ruh halim sebebiyle böyle oluyor.Yağızda yaklaşık 1 haftadr hasta.Her zamanki gibi üst solunum yolları enfeksiyonu.Geceleri burnu ve genzi tıkandığı için uyuyamıyor.E tabi bende uykusuz işe geliyorum.Doktoruna neden böyle sürekli hasta oluyor çok fazlaca dışarı çıkmaz,oda sıcaklığına dikkat ederiz anlamıyorum dedim.Sen çok kalabalık bir ortamda insanlarla iç içesin muhtemelen senden alıyor.Senin bünyeni etkilemez hafif enfeksiyonlar ama oğlunda etkisini gösteriyor dedi.Malesef bunu engelle şansım yok aynı işyerinde çalıştığım sürece.Neticede çağrı merkezi burası ve 100 kişinin aynı havayı açık ofiste soluduğu bir ortam.

Böyle kızlar geçmişe bakamadım sadece son bir kaç sayfa.Ordada Pınar alıntı yapmış Aslıcım beni merak etmiş sağolsun.Senden başka yokluğum farkında olanda pek olmamış tatlım. :sinifsinif: Bana özelden cebini atabilirmisin.

Herkes iyidir umarım.

hehe ilahi sibel bak ne zamndır girmiyodum bi girdim senin yazına denk geldim ben de. beni bi tek sen merak etmişsin cebini at bana özelden demişin ya çok kıskandım. ben de merak ediyom seni ben de atıyım mı cebimi özelden

Hoşgeldin tatlım a.s. Sıkma canını diyeceğim ama o yoğunluğu yaşayan sensin kolay değil tabi. Oğluşumda bi düzelseydi en azından güzelce uyku uyurdun.

Tüh ya belki bu hafta cuma falan kaçarım diyordun yattı yani :çok üzgünüm:

onun haricinde artık geçmişi mutlaka okumalıyım takıntısından kurtulup aranıza dönmem gerektiğini düşünüyorum ben de. üç beş dakikalık bir aralık buluyorum onda da geçmişi okuyayım diye yine kaçırıyorum muhabbeti ya..

Tatlım kıskanma sende at.olumunekankayizsmileHakikaten bende telin yok kaydedeyim tatlım.opuyorumnanaktan

Sorma kuzum ya yattı hemde ne yatma mafoldumben

böyle muhabbete tam ortasından daldım ya bu da bi garip oldu tabii...
o zaman bi giriş yapıyım bari
HEPıNıZE TÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
Sibelcim bu arada sana takıldım ama aynı zamanda çok geçmiş olsun diliyorum. bizde de benzer bi durum var aslında ben kışın bir iki kere hastalanırım ama bu kış hep hastaydık. eşim kipanın içinde bir mağazada çalışıyor ya binlerce kişi. o hasta olmuyor ama eve getiriyor sanırım. dr umuz bize demişti ki kutuplara gidin kipaya gitmeyin. o kadar riskli yani. ama orda çalışınca yapacak bir şey yok. Allah acil şifasını versin.
pınarcım ya defdefin popiş pişmiş hem de ne yüzünden. ne diyim ki ben şimdi. öperim ben o popişi bea

aşkkkkkkkkkkkkkk olsunnn sibooo herzaman merak eder ararımmm
ama dk. yokkkkkkkkkkkkkkkkk ...sonra benimde kuzularım sapıtık olduğundan gece arayamıyorum iki haftadır evimde biirileri var ömer bronşiyolit oldu hastanelerde kaldımmmmmm
((

alınganlık yaparımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pınarcığın kayınvaliden arda fire veriyo kuzumm
işte benimkini ben bikere azarladım su verse bana soruyo gerçi hoşş senede birgün görüyo
seninki herzaman düşmemeliydi böle şeye...olmuşşş bikere
çokda acır yaaaaaaa öperim popişiniiiiiiii kızımınn

valla bende alındım siboşum daha önceden kaç kere bende sorardım seni ortalarda yok diye.
hatta hergün girmemde de kendi kendime derim sibel yine yok diye inanki...

ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…