2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim geçmiş olsun çokkk canım berkede sürekli hasta sürekli hasta inanki bu seferde orta kulak iltihabı oldu dorma yani 6 tane iğne yedik ve bir şişe antibiyotik...

sibel geçmiş olsun.ben zaten geçmişi arada okuyabilirsem okurum işlerim çok yoğun ve yorgunluktan bitiyorum sen gibi((((((((saçını kısa kestirdiğinde güle güle kullan demiştim ( ama görmedin sanırım.tekrar geçmiş olsun cnaım kalabalık eyrde çalışmak zor gerçekten

Kesinlikle...

Malesef kalabalık ortamlarda çalışıyor olmamız bir handikap.Cidden cep telini bekliyorum opuyorumnanaktan

Canım benim dünyadan haberim yok desem yeridir.Senin hastanede olduuğunu bilmiyorumki yoksa aramazmıyım.Akşam ben seni arıycam zemuszemus

hahaa ohaoldumsmilesempatiksalakcinni
yağızada geçmiş olsun cnm ...
malesef böyle büyüyolarr yaa biz hiç dışarı çıkmıyoruz önce aliş sonra ömer oldu ama ömer daha ağır olduuu........zor yaa

valla bende alındım siboşum daha önceden kaç kere bende sorardım seni ortalarda yok diye.
hatta hergün girmemde de kendi kendime derim sibel yine yok diye inanki...

ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun

sibelcim geçmiş olsun çokkk canım berkede sürekli hasta sürekli hasta inanki bu seferde orta kulak iltihabı oldu dorma yani 6 tane iğne yedik ve bir şişe antibiyotik...

Kızlar şaka yaptım yaaa azcık nazlanayım dedim.O kadar çok şefkate ihtiyacım varki kaydirigubbakcemile3 Nolur alınmayın

Canım sizede çok geçmiş olsun haberim yoktu inan.Acil şifalar kuzuma
.

Canım geçmişe bakamadığım için görmedim çok saol.opuyorumnanaktan

annem çıkalım diyo dışarıı püfff bense banyoyu temizleyeceğim çocukların çorbasını yapacam yemek yapacam kuföre gideceğim....

ama çok miskinlik varr yaa

kızlar aranızda zeytinyağlı kerevizi portakal suyula pişiren oldumu hiç?? bir arkadaşım gelecek akşam için istedi ama ben normal yapar geçerim (

canım sana da çok geçmiş olsun el kadar kuzucuk bi de iğne mi yedi yaa
meltem sende hoşgeldin aramıza yenideb canım:))
teşekkür ederim. geldim geldim diyip yine gidiyom di mi siz de haklısınız....

tamam canım yolluyorum şimdi

ooooooooooooooooooooooooooooooooooo çok kalabalık bir gündeyizzzzzzz
hehe ben ayağımı sürüdüm de geldim bacııımzemuszemus

kızlar aranızda zeytinyağlı kerevizi portakal suyula pişiren oldumu hiç?? bir arkadaşım gelecek akşam için istedi ama ben normal yapar geçerim (

heh portakal suyu demişken hemen söyliyim ben Kemalin sebze çorbasını yaparken mutlaka içine yarım portakal suyu sıkıyorum hem lezzetli oluyor hem vitaminli. bilmiyorum siz nası yapıyosunuz da söyliim dedim:kedi:

meltem sağol canım.ben hiç portakal suyu koymadım.ama akşama bir deniyim portakallı kerevizi:)) belki kuzumda sever.

Bu aralar pek vaktim olmuyor canim, olan vaktimide okumak aliyor, hep kaciriyorum muhabbeti.

Psikologluk bir durum yok Birsen bence. Mizaçlarini belli ediyorlar. Bence Ali biraz bitirim, Ömer'de agir abi olacak. Bizim ailede bolca ikizler var ve bildigim kadariyla, ayri yumurta ikizleri birbirine cok zit karakterlerde olurlar, cok catisirlar ama ayni oranda cok da iyi anlasirlar.

Kolay gelsin ikimizide canim.

Off, sende de varmis kasinti bir görümce demek. Burnunun dibinde olmasi daha zordur canim. Kolay gelsin sana da.
Doruk uzunca bir süredir, ekmek, bisküvit gibi seyleri eliyle yiyiyor. Kendi yemeyi arzu ettigi zamanlarda veriyorum ve damaklariyla cigniyor, ufaliyor ve öyle yiyiyor. Agiz hareketlerimizi cok dikkatli izliyorlar Hande'cigim, birsey olmadi simdiye kadar.

Ve cocukla kariyer gercekten cok zor yürüyen iki sey. Kadinin ekonomik özgürlügü önemli ama cocuklarin kardesleriyle büyümeside önemli. Bende düsünüyorum Doruk yuvaya basladiginda. Birkac saat calisirim Dorugun yuvada oldugu sürelerde is bulursam. Esimde yardimci olur eminim ki böyle bir durumda. Calismaktan hevesimi iyice aldigimda, bir cocuk daha insallah kismet olursa.bilmiyorumkismile

Kiyamam kuzuma. Beslenme degisimlerinde böyle durumlar olabiliyor Tülay'cigim, bünyesi kaldiramadigi icin kusmustur ama bu kusma onu huzursuz yapmistir belki.

Of ben cok maydonoz yiyiyorum, her salataya eklerim mutlaka. Dereotunun arttirdigini biliyorum ama maydonoz neden azaltiriyor ki sütü. Ilginc bu insan tabiati.bilmiyorumkismile

Insallah gelmez canim, gelmemesi icin elimden geleni yapacagim.:umursamaz:

Aman kiyamam kuzuma ya. Insan nasil düsünmez, baharatin bebeklere yaramayacagini, bize bile dokunuyor cogu zaman.lmaz: Gecmis olsun Pinar'cigim, iyilessin bir an önce Defdos'umuz.a.s.

Insallah düser is tempon Sibel'cigim, Yagiz Pasa'ya da gecmis olsun. Nasil bir önlem alinmali ki acaba? Bagisiklik sistemi mikroplara karsi iyice güclendiginde, kurtulur insallah enfeksiyondan kuzum.

Hosgeldin Meltem'cigim, yerin cok belliydi, söylemeden gecemeyecegim.opuyorumnanaktan

kızlar merhaba. ben işe başladım, sosyal hayat sona erdi. buraya bile arada girip azcık okuyup çıkıyorum. siboş küsmüş kimse merak etmedi diye. bende küstüm işte:dilcikar: beni de kimse merak etmemişklava:

ayy Filiizz ne kadar mutlu ettin beniii.. ağlıycam şimdi yaa. siz bi tanesiniz valla... canlarım benim.

Hiç bilmiyorum Tülaycım öğrenirsen banada yazsana merak ettim yapmak istiyodum bende nezamandır.

Insallah düser is tempon Sibel'cigim, Yagiz Pasa'ya da gecmis olsun. Nasil bir önlem alinmali ki acaba? Bagisiklik sistemi mikroplara karsi iyice güclendiginde, kurtulur insallah enfeksiyondan kuzum.

Bunun için yapabileceğimiz malesef bişey yok Filizcim.İş yoğunluğuda hiç düşecek gibi değil.

Küsmedim bacım yaaa azcık nazalanayım dedim.

Ben dün aksam pisirdim canim ,cok güzel bir aroma katiyor Portakal. Dene derim ben. Ayrica ben pistikten sonra üzerine dere otuda kiyiyorum.

ayy Filiizz ne kadar mutlu ettin beniii.. ağlıycam şimdi yaa. siz bi tanesiniz valla... canlarım benim.

Canimsinopuyorumnanaktan

Yeni tempona alistiktan sonra zaman bulacagina eminim canim. Dert etme. Ayrica ben merak ediyorum ama cok giremedigim, sadece okuyabildigim icin dile getiremiyorum. Ama biliyorum ki, aktif olamayan annelerin yogunlugu var ve mutlaka yollari birgün buradan gececek yine.kaydirigubbakcemile3

Burcuu nerelerde acaba?????????

Kagan cok aktiflesti diyordu gecen, sanirim firsat bulamiyordur. Kötü birsey olmasinda:uhm:

hadi nen kim demiş merak edilmiyor, özlenmiyorsunuz die...bal gibi de farkındasınız sevildiğinizin deeee naz yapıyosunuz di mi. çok seviyom ben kuzum sizi çok özlemişim valla. faceden takip ediyorum ama buranın havası ayrı. oh bak bi girdim mutluluk sarhoşu oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…