onun haricinde artık geçmişi mutlaka okumalıyım takıntısından kurtulup aranıza dönmem gerektiğini düşünüyorum ben de. üç beş dakikalık bir aralık buluyorum onda da geçmişi okuyayım diye yine kaçırıyorum muhabbeti ya..
böyle muhabbete tam ortasından daldım ya bu da bi garip oldu tabii...
o zaman bi giriş yapıyım bari
HEPİNİZE TÜNAYDIN GÜZEL ANNELER
Sibelcim bu arada sana takıldım ama aynı zamanda çok geçmiş olsun diliyorum. bizde de benzer bi durum var aslında ben kışın bir iki kere hastalanırım ama bu kış hep hastaydık. eşim kipanın içinde bir mağazada çalışıyor ya binlerce kişi. o hasta olmuyor ama eve getiriyor sanırım. dr umuz bize demişti ki kutuplara gidin kipaya gitmeyin. o kadar riskli yani. ama orda çalışınca yapacak bir şey yok. Allah acil şifasını versin.
pınarcım ya defdefin popiş pişmiş hem de ne yüzünden. ne diyim ki ben şimdi. öperim ben o popişi bea
aşkkkkkkkkkkkkkk olsunnn sibooo herzaman merak eder ararımmm
ama dk. yokkkkkkkkkkkkkkkkk ...sonra benimde kuzularım sapıtık olduğundan gece arayamıyorum iki haftadır evimde biirileri var ömer bronşiyolit oldu hastanelerde kaldımmmmmm
((
alınganlık yaparımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kesinlikle...
Malesef kalabalık ortamlarda çalışıyor olmamız bir handikap.Cidden cep telini bekliyorum opuyorumnanaktan
Canım benim dünyadan haberim yok desem yeridir.Senin hastanede olduuğunu bilmiyorumki yoksa aramazmıyım.Akşam ben seni arıycam zemuszemus
valla bende alındım siboşum daha önceden kaç kere bende sorardım seni ortalarda yok diye.
hatta hergün girmemde de kendi kendime derim sibel yine yok diye inanki...
ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun
sibelcim geçmiş olsun çokkk canım berkede sürekli hasta sürekli hasta inanki bu seferde orta kulak iltihabı oldu dorma yani 6 tane iğne yedik ve bir şişe antibiyotik...
sibel geçmiş olsun.ben zaten geçmişi arada okuyabilirsem okurum işlerim çok yoğun ve yorgunluktan bitiyorum sen gibi((((((((saçını kısa kestirdiğinde güle güle kullan demiştim ( ama görmedin sanırım.tekrar geçmiş olsun cnaım kalabalık eyrde çalışmak zor gerçekten
canım sana da çok geçmiş olsun el kadar kuzucuk bi de iğne mi yedi yaasibelcim geçmiş olsun çokkk canım berkede sürekli hasta sürekli hasta inanki bu seferde orta kulak iltihabı oldu dorma yani 6 tane iğne yedik ve bir şişe antibiyotik...
teşekkür ederim. geldim geldim diyip yine gidiyom di mi siz de haklısınız....meltem sende hoşgeldin aramıza yenideb canım:))
tamam canım yolluyorum şimdiKesinlikle...
Malesef kalabalık ortamlarda çalışıyor olmamız bir handikap.Cidden cep telini bekliyorum opuyorumnanaktan
Canım benim dünyadan haberim yok desem yeridir.Senin hastanede olduuğunu bilmiyorumki yoksa aramazmıyım.Akşam ben seni arıycam zemuszemus
hehe ben ayağımı sürüdüm de geldim bacııımzemuszemusooooooooooooooooooooooooooooooooooo çok kalabalık bir gündeyizzzzzzz
kızlar aranızda zeytinyağlı kerevizi portakal suyula pişiren oldumu hiç?? bir arkadaşım gelecek akşam için istedi ama ben normal yapar geçerim(
alıntı yaptıydım cwp ıçın yagzıı uyutmus eşim yatalım dıo kızlarrr yaişe gıtcem sabah malum gece uyumuyo ya ne kadar erken gomulsem okadar ıyı yataga..
ESEN cnm kız ne ıkıncısı ben ıstesem eşim aman aman dıo yagız yettı arttı yafu bızeeeee:=)))ama tabı sole bı 3 5 sene sora ben ısterım bılıom kendımı de eşimi nasıl ıkna eytcez bakalımmm...tek cocuk zor ya kardesı olsun ısterım ama cok cektık halada cekıoz bacım yagızdannnnnnn....saglıklı olsunda ne dıyeyım
PINARCIM koltuk superrrrrr pembesı kalmasada uzulme bascım unısex bı renk al bence malum ıkıncı falan gelırse bellımı olur oglan olur ondada kullanırsın taş gıbı bişicik olmuyolar yanı yıkanadabılıolar bende 1yasa kadar olanı var chıcco nun sapasaglam yaniii tabı bu benım fıkrım canımmm:)
ESRA turkıze bayıldım ya ne cici olmus ole ooo ya bındallısına hele bıttımmmmmmmmmmm suoer olmus fıstıkımmmm benım op zuzumu annesi benım içinnnnn...
KNK kıs gez bakalım gez< sen fuarlarda bızım yerımızede gez emii anacımmmmm benım sezon baslıyo son 1ay sora zor gezerım ya pöffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
HULYA kız nerelerdesın sen bacım goremıyom senı hıc yafuuu gazelım nasılllllll top3um benımmmm:=)))
BIRSOOO paşalarrrın son bıberonlu pozları superr ne sekle sokmuslar o mınık suratları ayfuu koptum yaniiiii sıksıkıstır bendennnnnn
FILIZ senıde goremıyom hıc yaa pek sık gıremedıımden cok az karsılasıom artıkk pofffff
BOCEKKK daghan nasılll tutturdumu duzenııı
GULHAAAAAAAAANNNNNNNN kaderdasımm bacım nerelerdesınn nasıl senın veletuss benımkısı felaketttttttt mızmızzzzzzzzzzzzzzzzzz
TUGBA ayseserrayı op mıncıkla benım içinnnnnnnn
BEYAZZZ nasıl ıkıncı prensesss yok demı bı sorunnn ......kuzucuda op benım içinnnn
BIGUDIIIIIII şşşiiitttt naber bacımmmmmmm ıyı geceler şimcıktennnnnn
ANKAKUSU sen nasılsınnnnn tatlım bebiş nasıl
ayyy kaldımı baska unuttum varsa affola ben kacar yatagaaaaa cok cookkk optum hepıcınızı bacılarrrrrrrrr ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler bugün azcuk kayıp oldumm...evi temizledik işte
sonra ben mutfak kapısını sökmüştüm ...oraya boncuk alacaktıkm
ama benim veletuslar onu koparır diye vaz geçtim...başka bişi yapacaktım
ama boncukcuya gitmem gerekti..ve taş almam gerekti...oda astarı yüzünü geçecekti
aklıma bişi geldi...çocukların cibinlikleri vardı bazının aldtına tıkştırdım
onu aldım kestim biçtim perde gibi kapıya yaptım ..sadece süslemek kaldı onuda dışarı çıkınca bakacağım artık....olduda valla........sonra yemek vs. derken geçti zaman
annem sağolsun yine dk.bir golllllllll bir sinirimi bozuyo
ya milletin annesi torununu 1 ay görmese yer bitirir bizimki iki saat baksa
offf birsen bunları uyut ...offf birsen bunlar durmuyoo....
herzaman yakınırdı sana geliyom iş yapıyom die
bugün bana sadece çamaşır astı bütün evi temizledim yemeği yaptım sofrayı önüne getirdim
üstelik yanımda ali de vardı....o sadece sofrayı kaldırdı bulaşığı tezgaha koydu...
şimdi makinayı çalıştırdım...
dedim anne sen hep şikayet ediyorsun
yaa birgün bile olmadı yaa dedim...
facede okey oyanyım dedim....bir el bitirmeden yok çocukların hafif başları ateşli ilaç verelim yok ali ömere sataştı...yaa anne dedim allah aşkına bırak çocukları
birde anlamıyorum bu çocuklar annem varken özellikle ali annem varken ömere çok sataşıyor yaa bugece sürekli çocuğun tepesindeydi...offffffffff şımarıyomu ne
yapma diyorum yüzüme bakıp gülerek yapıyor...ve ben kucağıma alıyorum iki elini tutuyorum
ona kızacağım asla yüzüme bakmıyor kafasını arkaya sarkıtıyor
asla bakışlarımız çarpışmıyor...düşünün yaa 11 aylık çocuk bu daha yaa
nasıl davranacağımı bilmiyorum
ömerde çok fena yaa o aliye vursa saçını çekse ali oralı olmuyor sesi çıkmıyor
ama ali ömerin ayağına dokunsa ağlıyoo ....
ben şimdiden çocuk piskoloğuna mı gitmeliyim yaww
yada çocuk gelişimi uzmanınamı
tecrübeli ikiz anneleride gelmio siteye yaaa püfffff
benden böle işteeeeee
kızlar iyi geceler,
misafirlerimi yolcu ettim.
perş. veya cuma tekrar misafirim gelcek şaka gibi yyaa:)
bu defa kutlayın teyzesi eniştesi ayyy ne yemek seçiyolar anlatamam teyzesi yiyoda eniştesi gıcıkkı ne gıcıkk herşeye karışıyo karıdan beter bi tipp pfff onları agırlamak çok zor geliyo banaaaaaa
en son hamileyken eniştesi gelmişti ve çok zor geçmişti imanımı gevretti resmen(
allahım yardım et bana.............................
iyi geceler kızlar
Masal la uyuya kalmışım şimdi kalktım cin gibiyim, on kere uyanırdı yanımda yatınca hiç uyanmamış, emdi de ben mi fark etmedim diyorum eşim yanımıza yatmış oda hiç sesini çıkarmadı
Masal bugünlerde bi kuduruk ki anlatamam bi sn durmıuyo altını açmak kapatmak bile ızdırap resmen kaçıp duruyo napcam bilmiyorum
Filizcim babam gelicekmiş gözün aydın, inşallah gelmez yenge öle tiplere bende çok uyuz oluyorum bi tane çok yakımda var ( görümcemler ) malesef.bi tanesi biraz daha iyide küçüğü aynen öle kimseyi beğenmez küçük dağları o yaratmış, oturup olağan şeylerden bahsedemezsin dinlemez tv seyrediyo gibi yapar dikkatini çekemeyen bi konu olursa kültürel şeylerden bahsedicenki seninle konuşsun :) tuaf insanlar ya bzen keşke eşimin erkek kardeşi olsaymış diyorum çok daha güzel olucağına eminim
Dİşiniz gelir inşallah bi an önce Masal ın kudurukluğunun sebebide dişler mi acaba diye düşünmüyo değilim iki üç gündür çok değişti çokkk
Büskivit videosunu bende izledim maşallah ne tatlı yiyodu Doruk ben hala korkuyorum eline bişeyler vermeye bikaç kez boğazına takıldı alıştırma fillelerinden aldım onuda iki dakka sonra atıyo
Bebişlerle yemek olayı çok zevkli oluyo onlar içinde çok güzel bi değişiklik oluyo maşallah Doruk a afiyet olsun canım
Birsen bugün seni düşündüm ben masal zor baş ediyorum Allah sana kolaylık versin canım, annem geldğinde Masal ın da davranışları değişti şimdiden şımarmayı biliyolar mı ne
Pınar oh ne güzel tertemiz olmuşsunuz bende bugün temizlik yaptım, hafta sonu arkadaşlara gittik hiçbi iş yapmamıştım bayağı dağılmış ev
Nurten sana da kolay gelsin canım bide hamilelikte öle yaptılar he ne düşüncesiz insanlar var ya
Tubacım pek bi sinirlenmişsin sölediklerine aynen katılıyorum insanları anlamak gerçekten çok güç havalı olursan burnun havada olursa adam yerine koymazsan aşağılarsan senden kıymetlisi olmuyo:) ama mütavazi davranırsan hemen hadlerini aşıyolar, hele son yıllarda iyce bi dejenerasyomn var toplumda değer yargılarımızı kaybediyoruz malesef bende sıcak kanlı bir insanım bu yüzden üzülmeye kırılmaya çok müsayitim bilmiyorumki ne yapmak lazım belkide çelikten bi zırh giyip öle dolaşmak lazım, ama artık öğreniyorum galiba kolay kolay kalbimi kimselere açmıyorum, çok sınavlardan geçiyo insanlar artık oraya yerleşebilmek için, bu kendimce geliştirdiğim bi tür savunma korunma mekanizması heralde artık büyüyorum galiba ( amma dertliymişim he bende :))
Burcucum iyiyim canım Kağancım nasıl sen nasılsın
Sibiron ikinci çocuk konusunda bende öle düşünüyorum canım şimdi istemiyorumda bikaç sene geösin Masal ın bebeklik halini daha çok özlemeye başlayayım kesin isterim, bazende diyorum tam zayıflıycam kendime gelcem sonra tekrar şiş :) ikinci çocuk olursa kariyer hatyatımda tamamen biter gibi geliyo gerçi iki çocukla devam edenlerde var ama, şimdi zaten Masal 2-3 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum tam çalışmaya başlıycam bu sefer ikinci çocuk olucak nasıl yapcaz bende bilmiyorum, eşimde olmaz yazık yalnızmı kalıcak diyo bu konuda çok kararsızımmm, bide ben çok zorlandım annem hasta kayınvalide ilgisiz yanlız başına çocuk büyüttüm resmen havalar soğuk diye iyce eve kapandık çok zor bi kıştı ya, normalde çok gezerdik iyce kabuğumuza çekildik, artık havayı güzel gördükçe atıyorum kendimi dışarı yaz gelsin bigün evde oturmıycam :))) gün sayıyorum resmen :) hiçbişey yapamasam kzımı güzel güzel giydirip uzak uzak parklara gidicem diyorum eşim gülüyo :))
gece gece çenem düştü kızlar biri beni durdursun :))
günaydın kızlar nasılsınız? ayy selin bugün hiç uyumadı sürekli uykusunda ağlıyarak uayandı durdu sabaha kadar hasta da değil anlamadınya.bu kafayla nasıl çalışcaksam(( pınar ben uzun süredir kivi evriyorum çilekte bişey olmadı.çileği çok az ölçülerde verdim şimdiye kadar ama alerjik reaksiyon göstermedi.
gunaydın kızlarrrrr
gecmıs olsun tulay ya ne olmuş selıne öleee üşüttüysede olur kusma veya kahvaltılıgı begenmemıste olabılır bugun vermesın bakalım annen
kıs nurten adam gıcıksa ne dıye davet edıyosun kendıne ezıyetı sevıyosun sanırım
haa buarada ınternette okudugum bı habere gore maydonoz suyu cok ıyıymıs sabahları 1 bardak ıcılmesı vucuttakı odemı atmak ıcın kılo ve gobegını vermek ısteyen hatunlarr lafım sızeee ama emzıren annelere ıyı degıl sutu azaltıyomus sut kanallarını tıkıyormuss akılınızda olsun
Valla kızlar bu zamana kadar bişey yapmadı. Heralde bundan sonrada yapmaz sağolasınız a.s.
Sağolasın canım a.s. Römer'e bende baktım ama Maxi Cosi daha aklıma yattı sanki. Bide rengine bittim kaydirigubbakcemile3
Ay baban geliyormuş gözün aydın canım ama o kadın gelmesin beklava:
Canım koltuk pembe ama istediğimiz zaman firmadan diğer renklerinden kılıf alabiliyormuşuz. O yüzden pembe olsun istedim. Diğer bebişim Allah izin verirde erkek olursa yeni kılıf alıveririm yerimseniben
Siboş yoğun çalışıyor tatlım ama pek uyrayamıyor buraya. Konuşuyoruz telde yerimseniben
Efferim kız becerikli hatun ne güzel uydurmuşsun alkisalkisalkis Kız kardeş onlar ne olacak tabi birbirleriyle oynaşıp, uğraşıcaklar merak etme a.s.Hem yeni nesil çok akıllı koca insan gibi davranıyorlar a.s.
Ayyy Allah yardımcın olsun bacım ya a.s.
Seninde eline sağlık canım mis olmuş evin a.s.
Valla bende senin gibi Defdef'e kısmetse 3 yaşına kadar bakıp sonra çalışmak istiyorum. Ama ikinci bebekte istiyorum karıştım yani :uhm:
Günaydın kızlar a.s.
Günaydın canım ya Defne'de geceleri öyle yapıyor anlamıyorum dertleri ne :uhm: Kahvaltılıktan olacağını sanmıyorum ya belki dişi falan yapıyordur :uhm:
Günaydın canım a.s. Ayyy ben bi ara bekarken içmiştim ne kötü bi tadı var oyyyy kafamçokkarıştı
Günaydınlar kızlar a.s.
Dün akşam eşim maça giderken kayınvalidemlere gittim bende. E-bebek'ten ıslak mendiller, kahvaltılık almam gerekiyordu mecbur gittim. Ben Defne'yi bırakır bırakmaz ıspanak yedirmiş kayınvalidem. Tabi salçalı baharatlı falan. Çocuğun bu sabah poposunu bi görseniz. Gıcık oldum ya. Ben salçalı bile versem baharat asla koymuyorum. Yazık kuzuma ya. Nasıl pişmiş, kıpkırmızı. Canı acıyor şimdi annemin kucağında uyumaya çalışıyor yavrum offf offfff Kocaman çocuk oldu zannediyorlar ya anlatamıyorum yasakları olduğunuklava:
Merhabalar Kızlar,
Nolcak benim bu halim bilemiyorum çok bunaldım.İlk defa iş stresi yüzünden ağladım.Yeni bir projeye başladım o kadar yoğunki tuvalete bile gidemiyorumAcınacak haldeyim...Aslında iş stresinin altında ezilmezdim.mafoldumben
Sanırım ruh halim sebebiyle böyle oluyor.Yağızda yaklaşık 1 haftadr hasta.Her zamanki gibi üst solunum yolları enfeksiyonu.Geceleri burnu ve genzi tıkandığı için uyuyamıyor.E tabi bende uykusuz işe geliyorum.Doktoruna neden böyle sürekli hasta oluyor çok fazlaca dışarı çıkmaz,oda sıcaklığına dikkat ederiz anlamıyorum dedim.Sen çok kalabalık bir ortamda insanlarla iç içesin muhtemelen senden alıyor.Senin bünyeni etkilemez hafif enfeksiyonlar ama oğlunda etkisini gösteriyor dedi.Malesef bunu engelle şansım yok aynı işyerinde çalıştığım sürece.Neticede çağrı merkezi burası ve 100 kişinin aynı havayı açık ofiste soluduğu bir ortam.
Böyle kızlar geçmişe bakamadım sadece son bir kaç sayfa.Ordada Pınar alıntı yapmış Aslıcım beni merak etmiş sağolsun.Senden başka yokluğum farkında olanda pek olmamış tatlım. :sinifsinif: Bana özelden cebini atabilirmisin.
Herkes iyidir umarım.
onun haricinde artık geçmişi mutlaka okumalıyım takıntısından kurtulup aranıza dönmem gerektiğini düşünüyorum ben de. üç beş dakikalık bir aralık buluyorum onda da geçmişi okuyayım diye yine kaçırıyorum muhabbeti ya..
kızlar aranızda zeytinyağlı kerevizi portakal suyula pişiren oldumu hiç?? bir arkadaşım gelecek akşam için istedi ama ben normal yapar geçerim(
Insallah düser is tempon Sibel'cigim, Yagiz Pasa'ya da gecmis olsun. Nasil bir önlem alinmali ki acaba? Bagisiklik sistemi mikroplara karsi iyice güclendiginde, kurtulur insallah enfeksiyondan kuzum.
kızlar merhaba. ben işe başladım, sosyal hayat sona erdi. buraya bile arada girip azcık okuyup çıkıyorum. siboş küsmüş kimse merak etmedi diye. bende küstüm işte:dilcikar: beni de kimse merak etmemişklava:
ayy Filiizz ne kadar mutlu ettin beniii.. ağlıycam şimdi yaa. siz bi tanesiniz valla... canlarım benim.
kızlar merhaba. ben işe başladım, sosyal hayat sona erdi. buraya bile arada girip azcık okuyup çıkıyorum. siboş küsmüş kimse merak etmedi diye. bende küstüm işte:dilcikar: beni de kimse merak etmemişklava:
Burcuu nerelerde acaba?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?