2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiyiz benim halsizliğim hala var geçer gibi olmuştu ama gece kendini gene belli etti başağrısı hafif ateş ve halsizlik kızlar artık yaz gelsin yaa nedir bu böyle offf şöle canlanalım artık bahar gelsin çiçekler açkaydirigubbakcemile2sın oğluşumun meyvesini yedirip geliyorum kızlar.

şimalcim çok hoşsun bahar gelsin havalar güzelleşsin bizde bebeklerle birlikte dışarı çıkalım :))

günaydın canım.çok yorulmuşsun bugün. paşamda hastaymış çok geçmiş olsun tatlım.a.s.

SAĞOLUN KIZLAR BAKALIM BU GECE NE YAPCAZ?:uhm:

GÜLE GÜLE İYİ GEZMLERE CANIM..kaydirigubbakcemile2

SANADA GEÇMİŞ OLSUN AYNURCUM.
YEDİR DE GEL ANNESİ BEKLİYORUZ opuyorumnanaktan

kızlar merhaba, bende mayıs annesiyim ama uzun zamandır yazamadım, belki unutmuşsunuzdur beni
herkes iyidir inşallah,
ben çalışıyorum işte sütümü sağıyorum ama ertesi gün içmiyor o sütü ne biberonla ne bardakla
bende herobaby ballı 8 tahıllıya anne sütü karıştırıp içine peynir yumurta kahvaltısını öyle veriyor annemler
bize doktor dediki anne sütünü başka bişeye karıştırma besin değeri azalır dedi,
aranızda böyle bişey duyan varmı, siz nasıl yapıyorsunuz ?
içim hiç rahat değil ama başka türlüde içmiyor
cicibebede yemiyor

ayy cnm yorulmuşsun sende niye böyle bu yaramazlar bilmiyorum valla,Allah hepimize kolaylık versin.
Cnm ben işletme mezunuyum,özel sektörde muhasebe üzerine çaışıyordum ama işten ayrıldım,zaten İstanbul'a taşındık.Artık yaz sonu tekrar iş bakıp başlıcam.
Sende zor bi gece geçirmişsin cnm,çok zordur eminim o halde çalışmak!Şimdi iyidir umarım Berke.
gelsin valla,hepimizde var o kırgınlıktan..
hatırladım cnm seni ama bayadır yoktun sende hoşgeldin.
Anne sütünün başka bişeyle değerlerini kaybetmesi konusunda bi fikrim yok ama içmiyosa bence nasıl olsa ver derim.

Günaydın kızlar,
Şükür kızımın kahvaltısını yaptırabildim.Bizim ki bebelac3 ü hiç sevmedi.Bugün aptamil alcam bakalım.Biberonla içmek istemiyo.Mamayı iyice bıraktı.Hiç içmiyo.
Bu günkü kahvaltımızı yazayım size:
150 ml süt(her hangi bir markanın uzun ömürlü sütü.Sakıncalı mı bilmiyorum)
haşlanmış 1 yumurta sarısı
biraz beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
biraz ekmek içi
bunları kaynattım.Hepsi birbirine girdi.Muhallebi kıvamına geldi.Neyse çok zırlamadan yedirdim bizimkine.
ama pekmezi kaynamaya koymamam lazımdı sanırım.
Birazdan kalkıp bende bi şeyler atıştırcam.sonra temizlik yapmam lazım inşallah yapabilirim.Tam o zaman duru uyuyo süpürge açmaya korkuyom uyanır diye.
herkese iyi günler.

canım unutmadık hoşgeldin nasılsın ben hiç duymadım anne sütünün başka şeylerle karıştırıldığında besin değerinin azaldığını
canım sütümü bende karıştırıp verdim kahvaltısına yada bisküvisine meyvesine

geldim arkadaşlar oğlum mamasını yedi yayamazlık peşinde tülaycım hoşgeldin canım dr ne dedi?

SAĞOL FERDACIM ANNEMİ ARIYORUM ARADA. BİRAZ ATEŞİ VARMIŞ.İNŞ. HEMEN DÜZELİR...kaydirigubbakcemile2

kızlar yemekten geldim bende:) tülaycım doktora gidecekti ne yaptı acaba

HIMM DEMEK ONDAN YOK. BAKALIM SELİN NASILMIŞ?:uhm:

Ayy yerim seni mercimek ama hic Anne ismiyle cagrilir mi? :)

Cok sIkI giydirme, bol havali ortamlarda bulunsun canim. Insallah gecer kuzumun nezlesi. Istahsizlik bizde de var, cok zor yediriyorum bende...

Sorma canim ya. Corbaya burun kivirmasi fena canimi sIkiyor, zor bela iciriyorum yine. Zorlamakta kötü ama ne yapayim, gidasiz kaliyor üst üste yemeyi rededince.
Kuzu olayina gelince, sorma hala baristiramadik. Sabah babasida sevdi kuzuyu, ters ters bakip suratini cevirdi, bir süre ilgilenmedi babasiylakaydirigubbakcemile3

Doruk'da öyle kurtlu, canim cIkIyor benimde tüm gün canim. Hareket kabiliyetleri iyice gelisti, artik durmazlar. Baba olayina gelince, aynisi bizde de var inanir misin. Babasi ise gidince öyle mahsunlasiyor ki oglum, icim parcalaniyor. Nesesi yerine gelene kadar, yapmadigim saklabanlik kalmiyor...

Ay cok sevimli senin oglun Asli ya. Ayse'nin canina okur valla ama olsun bu vesileyle de olsa yemegini yiyiyor ya:) Bende öyle sacma sapan seyleri eline vererek yemek yediriyorum, baska türlü uzun süre yemek yemeye konsantre olamiyor cünkü...

Sagol canim ya, resmi islerden nefret ediyorum ve bir sorunsuz atlatsaydim, rahat bir nefes alacaktim. Defne dün cok mizikcilik yapmis, bizde de bazen öyle ve ben 2 saatten sonra kendimi kaybedip agliyorum resmen. Öyle zor ki o durum, bilirim. Insallah yasamazsiniz bir daha...Esine gelince, herkesin huyu farkli oluyor, kibarliktan nasibini almamissa, insallah baska iyi özellikleriyle bu acigini kapatir diyelim o halde

Off Berke'de demek. Allah kolaylik versin hepimize...

Insallah canim.a.s.

Gecmis olsun Aynur'cugum. Bende de siddetli karin agrisi var ve sabahaca kac defa tuvaleti boyladim bilmiyorum.

Hic bir fikrim yok bu konuda ama doktor diyorsa referans almalisin bence. Baska doktorlardanda bilgi alsan, iyice emin olabilirsin.

Canim pekmezi ayri ver bence, süt ve süt ürünleriyle birlikte niteligini kaybediyor cünkü. C vitaminiyle cok iyi örnegin. Ben portakal suyu sIktigimda, icine karistirip veriyorum. Hem portakalin o eksi tadida kayboluyor.

tünaydin kizlar a.s.

anacim ne geceydi yaa..bu kiz sürekli zirladi durdu..en sonunda süt verdim 2.30da..ondan sonra uyudu..da bu sefer 9da kalkti :)) işime geldi gerci ama böyle oluncada düzenimiz bozuluyor..kahvaltidan sonra uyuyup 12 gibi kaliyordu..şimdi 12de meyvesini yiyip uyudu..bende yürüyüşümü yaptim..diyetime dahada sıkı basladim bugun..ay olmuyor diger türlü..saglikli besleneyim derken hafta 200gr 300gr verince sinirden iştahim aciliyor ya..sporuda sallamiştim epey..nasilsa diyetteyim diye..ama yok sporsuz diyet diyetsiz spor olmuyor :) haya ile iman gibi biri olmadan digeri olmuyor :))

sabahta kahve içmiştim sadece..ay spordan sonra iyice aciktim..peynirli pupurta yaptim yagsiz :) kahveyle yedim sabir sabirrr :) kizimin dogumgününe 1.5 ay kaldi..ozaman kadar kilo vermem lazim :) resimlerde güzel cikayim :)))))))

bi geçmişe bakayimm :)

filizcim hoşgeldin canım nasılsın portakal suyuna iyi fikir pekmez denemek lazım

Tünaydinlar Kizlar,

Doruk su anda uyuyor ve gece de cok güzel uyudu tahtaya vurayim. 07:20'ydi odadan ciktigimda, gece yarim'a kadar uyanmadi. Sonra emmeye kalkti, sabahaca yine uyanmadi. 05:00'de emdi, 06:30'da nihai kalkisini yapti ve rahat bir nefes aldik. Hos karin agrisindan ben nasil uyudugumu bilmiyorum ama olsun en azindan bedenim dinlendi biraz.

Simdide yemegini pisiriyorum insallah yer, nohut yaptim bugün ona. Havalar cok güzel burada, sabah havaya aldanmadan kalinca giydirip bir turladik arabasiyla. Nasil mutlu oldu, baska cocuklari görünce cagiriyor eliyle minigim "del del" diye. "Oglum onlar bizim gibi konusmuyorlar" diyince de, anlamis gibi bakiyor ve susuyor. Temiz hava yaradi sanirim, epeydir uyuyor. Bu arada dün aksam ben 20 dk bacak, karin masaji yaptim Doruga. Sanirim onun etkisiyle cok iyi uyudu, bugün yine deneyecegim bakalim.

tatlım nasılsın afiyet olsun alemsin kaydirigubbakcemile3 valla

canım geçmiş olsun sana üşüttün mü karnına sıcak su torbası falan varsa koy bana çok iyi geliyordu karnım ağrıyınca
ohhh paşaylada gezmişsiniz değişiklik olmuştur

filizcimçok sağol canım benim yaa sanada çok geçmiş olsun neden karın ağrsı olduki yediğin bişeymi dı-okundu yoksa üşüttünmü ben üşütünce karnım ağrır.ayaklarını sıcak tut canım.doruk paşada negüzel gezmiş gelmiş gecede uyumuş annesini yormamış aferin onaŞeniz

mrb tubacım hoşgeldin.güzel kızında uyurken sende azcık dinlen canım ohhh sporunuda yapmışsın negüzel valla kızlar 1 sene olacak yaa hayal gibi geliyor bana kuzularımız tam 1 yaşında olacaklar.bende enazından 2-3 kilo versem ii olacak ama nerde ben bu konuda pek ümitli değilim benim metabolizma gayet yavaş çalışıyo hani su içsen yarıyo yanikaydirigubbakcemile3 ama seni azimli gördüm tubacım devam et bırakma:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…