CANIM ÇORBA YİYOR DA TARHANA YAPIYORUM TOZ TARHANA VARYA ONDAN YİYOR.İÇİNDE TANESİNİ OLMUYOR YANİ.. :dance:
herkese ii akşamlar ben çıkıyorum toparlanmam lazım arkadaşlar..
kızlar ben geldim pazara gittim geldim biraz hava aldım ii oldu benimiçin .tülaycım geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et.
cnm vazgeçmete çözüm değiliiiki ne adar vazgecsem iyice zor olcak alışmasıı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kuzumm yaaa büyümüş annnesi bırakk yesin kendisi kaydirigubbakcemile3
cnm sani seninki bi ara yiyyiyordu öyle hayırlıyorummm :uhm::uhm:
cnm aramıza tekrar h.g adaşımsınn aynı zamanda :1hug::1hug:
oyy oyy bi tane daha benimki gibi yoktur diye düşünüyordummm ...Allah kolaylık versin cnm sanada çok zorr çokk senağlamasenağlama
h.g bacım aman ihmal etmeye gelmez hastalıklar bi an once git dr aa.s.
sende h.g esracımm demek dişler zorluyor doruk paşamı inş bir an önce çıartırda rahatlar kuzum a.s.
offf yaa kıyamammm kuzumaaa Allah acil şifalar versin cnm..dr dan dönünce bizide haberdar et :çok üzgünüm:
hoşgeldin canım...
inşallah Amin.
wow çakma dr.heekaydirigubbakcemile3
bana kendi drum söyledi ama 13.haftada doğrudur büyük ihtimalle
15.haftamdayım şimdi haftaya dr.a giderim büyük ihtimalel 16.olurum artık bilir herhalde kesinleşir iyice ondan sonra alayım bari ,sağolun kzılar
afiyet olsun dağhana
kolay gelsin cnm
sen kitap okurken dinliyor mu çok merka ettim ferda
tekrar hoşgeldin cnm
kolay gelsin cnm bende şimddi uyuttum zeynebi
ceylin kendi kendine mi uyuyorakannehir
ahh bizdeki şansa bak:sinifsinif:
hoşgeldin canım. güzel paylaşımlar dilerim a.s.
hoşgeldin canım...
inşallah Amin.
hoşgeldin canım...
inşallah Amin.
çoksagol canımhoşgeldin canım. güzel paylaşımlar dilerim a.s.
wow çakma dr.heekaydirigubbakcemile3
bana kendi drum söyledi ama 13.haftada doğrudur büyük ihtimalle
15.haftamdayım şimdi haftaya dr.a giderim büyük ihtimalel 16.olurum artık bilir herhalde kesinleşir iyice ondan sonra alayım bari ,sağolun kzılar
afiyet olsun dağhana
kolay gelsin cnm
sen kitap okurken dinliyor mu çok merka ettim ferda
tekrar hoşgeldin cnm
kolay gelsin cnm bende şimddi uyuttum zeynebi
ceylin kendi kendine mi uyuyorakannehir
ahh bizdeki şansa bak:sinifsinif:
hoşbulduk
çorbaları benim cadıda yiyiyor ama sulu yemeleri yani taneli olanları yemiyor
iyi akşamlar cnm
h.g cnm iyi etmişsin valla
slm millet ben geldim yine...
Kayınvalidem,kayınpederim gittiler bizde ailecek yemeğimizi yedik,Dağhan bize şebeklik yaptı masada,havuç yedirdi bi babasına bi bana..neyse uyuttu babası onu ,bende mutfağı hallettim,eşim traşa gitti,gelsin,eşyalarını hazırlarız,malum yarın gidiyor Antalya'ya 3 gün yok( Dağhanda uyanır heralde o zamana..
Buralardayım şimdilik,,
Birsencim,geçmiş olsun hoşgeldin sen de..
Tülaycım geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım..
Aynurcum ohh sende gezip gelmişsin pazarı süpersin..bende seviyorum pazarı herşey taze oluyor..
xxh sende hoşgeldin cnm..
canım ismim hülya memnun oldum tanıştıgımızamrb hoşgeldin canım benim ismim aynur seninki ne?
hoşbuldukslm millet ben geldim yine...
Kayınvalidem,kayınpederim gittiler bizde ailecek yemeğimizi yedik,Dağhan bize şebeklik yaptı masada,havuç yedirdi bi babasına bi bana..neyse uyuttu babası onu ,bende mutfağı hallettim,eşim traşa gitti,gelsin,eşyalarını hazırlarız,malum yarın gidiyor Antalya'ya 3 gün yok( Dağhanda uyanır heralde o zamana..
Buralardayım şimdilik,,
Birsencim,geçmiş olsun hoşgeldin sen de..
Tülaycım geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım..
Aynurcum ohh sende gezip gelmişsin pazarı süpersin..bende seviyorum pazarı herşey taze oluyor..
xxh sende hoşgeldin cnm..
Iyi Aksamlar Kizlar,
Tuhaf birgün yasadik bugün. Sabah evde etimiz bitmisti ve sebzemiz cok azdi. Alis-verise gittik, yolda uyudu Doruk. Eve geldigimizde uyandi tabi ve tüm gün uyumadi, o yarim saatlik uykuyla kaldi. Az önce uyudu umarim geceyi sorunsuz geciririz. Ya disleri geliyor bu aralar yine ve öyle aksi ki. Hic birsey yemek istemiyor...
Bugün bebekler icin yemek kitabi aldim, degisik tarifler var icinde. Yarin birini deneyeyim bakalim, belki sever tadlar degisik gelirse. Birde ben öyle herseyide rahatlikla veremiyorum, bizim kabizlik sorunumuz psikolojikmis ve aylarca sürebilir, tekrar edebilir dedi doktoru. Kakasi gelince kendini sIkIyor korktugu icin, bu yüzdende iceride kalan kaka sertlesiyor. Yapinca daha cok aci cekiyor, poposu catliyor sürekli yavrumun. Önce bu korkuyu yenmesi lazimmis. Ben tuvalete tutuyorum birkac gündür 1-2 dk. Sevdi tuvalet isini, Haftasonu lazimlik alacagiz bakalim. Bol lifli seyler veriyorum, hayvansal ürünlerden ve karbonhidrat agirlikli gidalari mümkün oldugunca az veriyorum. Bugün iki kere yapti kakasini, cok sevindim. "Polenta" diye birsey var burada belki biliyorsunuz. Özü misir ama un gibi degil, irmik gibi birsey. Onunla hazirladim kahvaltisini ve corbasini, bugün daha iyiydi istahi.
Birde bana bir katalog gelmis bugün. Internetten alis-veris yapilan bir siteden. Yüzde on ve yirmilik indirimler var eger kullanirsam. Yaza yönelik bir sürü oyuncaklar var, icim gitti. Bizim binanin büyükce bir bahcesi var, yazin orayi kullanmayi düsünüyorum. Bir cadir ve salincak almayi düsünüyorum ama kararsiz kaldim. Siz yaz icin nasil oyuncuklar düsünüyorsunuz kuzulara kizlar?
Pinar'cigim, spora baslamissin yeniden. Insallah eski hizini yakalar ve pespese def edersin kilolarini.
Gülhan'cigim, ne güzel dinlenmissin dün gece. Umarim sIk sIk tekrarlar esin bu kIyaklari.
Ceren'cigim, üzme canini, esinden genel olarak memnunsan varsin hatirlamasin ya da kutlamasin dogum günlerini. Bunlar sonucta sembolik günler.
Hülya'cigim, senin kizin cok nazli olacak belli. Pütürlü gidalara ben elimle tek tek vererek alistirdim Dorugu. Yoksa corbada pütürlü oldugunda oda kusuyordu.
Ayse'cigim, ne güzel sorunsuz bir bebek Ceylin. Hem yemede hemde uykuda. Hep böyle gider insallah.
Tülay'cigim, cok gecmis olsun Selin'ime, acil sifalar dilerim.
Ve yeni gelen Haziran Annesi arkadaslar, sizde hosgeldiniz. Güzel paylasimlarda bulusmak üzere...
sağol cnmçoksagol canım okuduguma görede sen 2ciye hamileymişşin insllah allahım kucagınada almayı nasipeder
cnm bi an önce görüşş dr.la tsh önemli bak unutmaslm kızlar ben geldim geçmişe bakamadım okumaya kalksam saatler gerekecek umarım herkes iyidir bizlerde iyiyiz çok şükür....pc şarj aleti bozulmuştu
bugün onu hallettim geldim aranıza ...ama eşim götürecek pc seyhate giderken ayrı kalacağız bi süre daha
tahlil yaptırdım biliyorsunuz sonucunu aldım
b12 düşük çıktı
kan ve demir normal
crp yüksek hailelşkten beridir yüksek sinir oldum
kan değerleri içinde bişey daha var yüksek hatta iki katı
tsh yüksek çıkmış..şimdi bana iyi bir dahiliye doktoruna gitmek kaldı
ancak annem bize geldiğinde gidebileceğim
sağol cnm bi bakayım bendecnm bu kitapta öyle çok uzun metinler yok resim ağırlıklı kısa yazılar var mesela "pisi kedi annesini çok sever" yazıyo ve orda kalpler var o kalpler,pembe yumuşak kumaştan onun farklı olduğunu eliyle buluyo...ilgisini çekiyoo her sayfada farklı bi tema var..int araştır belki vardır.yoksa öyle uzun hikayeleri dinlemez sıkılır.
.
özlem'cim ceylin doğduğundan 6 aylık olana kadar emzirirdim yatağına koyardım kendi kendine uyurdu.
emmeyi bırakınca uyumadı 1 ay kadar ayağımda salladım ama zamanla ayağımdan atmaya başladı kendini. bir türlü zapdedemiyordum. ben de bi deneyeyim dedim attım yatağına bi baktım çok hoşuna gitti yastığı başının altından çekti sarıldı hemen uyudu. bi daha sallamadım. 3 ay kadar oldu böyle çok rahat valla. inşallah zeynep'te alışır. ama uykusu geldiği zaman bırak erken bırakınca uyumaz. benim kuzu gözlerini ovmaya başladığı an bırakıyorum yatağına.
maşallah cnm alişe maşallah videosunu bekliyorukızlar çok mutluyummm alişim yürüdü yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?