2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM ÇORBA YİYOR DA TARHANA YAPIYORUM TOZ TARHANA VARYA ONDAN YİYOR.İÇİNDE TANESİNİ OLMUYOR YANİ.. :dance:

çorbaları benim cadıda yiyiyor ama sulu yemeleri yani taneli olanları yemiyor

herkese ii akşamlar ben çıkıyorum toparlanmam lazım arkadaşlar..

iyi akşamlar cnm

kızlar ben geldim pazara gittim geldim biraz hava aldım ii oldu benimiçin .tülaycım geçmiş olsun canım gelişmelerden haberdar et.

h.g cnm iyi etmişsin valla

Benımkıde Çok nazlı yaav azıcık aĞzına tane gelsın mıdesı bulanıyo ve Çıkarıyo yaa herŞeyı blender artı sÜzgeÇten geÇırerek verıyorum

hoşgeldin canım...

inşallah Amin.

hoşgeldin canım. güzel paylaşımlar dilerim a.s.

hoşbulduk canım adaşız he çok sevindim

hoşgeldin canım...

inşallah Amin.

hoşgeldin canım. güzel paylaşımlar dilerim a.s.
çoksagol canım

çoksagol canım okuduguma görede sen 2ciye hamileymişşin insllah allahım kucagınada almayı nasipeder

çoksaoulun arkaaşların sizleriazaz tanıyorum bukadar yakın oldugunuz için çok teşkkürler hastaolan arkaaşada geçmiş olsun inş çabuk geçer bütün hastalıkları

çorbaları benim cadıda yiyiyor ama sulu yemeleri yani taneli olanları yemiyor

iyi akşamlar cnm

h.g cnm iyi etmişsin valla

h.b canım nasılsın? gezdik yaa havada gzüeldi bugün pazarımıda gördük yoksa sonra zor oluyor pazarda taze taze oluyor.bebişin nasıl?öp benim içinopuyorumnanaktan

slm millet ben geldim yine...

Kayınvalidem,kayınpederim gittiler bizde ailecek yemeğimizi yedik,Dağhan bize şebeklik yaptı masada,havuç yedirdi bi babasına bi bana..neyse uyuttu babası onu ,bende mutfağı hallettim,eşim traşa gitti,gelsin,eşyalarını hazırlarız,malum yarın gidiyor Antalya'ya 3 gün yok ( Dağhanda uyanır heralde o zamana..

Buralardayım şimdilik,,

Birsencim,geçmiş olsun hoşgeldin sen de..

Tülaycım geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım..

Aynurcum ohh sende gezip gelmişsin pazarı süpersin..bende seviyorum pazarı herşey taze oluyor..

xxh sende hoşgeldin cnm..

sende hoşgeldin canım benim.nasılsın canım?dağhan paşama maşallah büyüyolar artık kuzularımız.afiyet olsun size canım.ewt gezdim yaa iyide geldi ewde sıkılıyor insan oğluşumuda götürecektim ama okadar kalabalığa sokmak istemedim yarın hava gene bugün gibi olursa oğlumu alıp çıkarım.oğlum suyunu istiyor verip geleyin bu buu buu diyorkaydirigubbakcemile3

Iyi Aksamlar Kizlar,

Tuhaf birgün yasadik bugün. Sabah evde etimiz bitmisti ve sebzemiz cok azdi. Alis-verise gittik, yolda uyudu Doruk. Eve geldigimizde uyandi tabi ve tüm gün uyumadi, o yarim saatlik uykuyla kaldi. Az önce uyudu umarim geceyi sorunsuz geciririz. Ya disleri geliyor bu aralar yine ve öyle aksi ki. Hic birsey yemek istemiyor...

Bugün bebekler icin yemek kitabi aldim, degisik tarifler var icinde. Yarin birini deneyeyim bakalim, belki sever tadlar degisik gelirse. Birde ben öyle herseyide rahatlikla veremiyorum, bizim kabizlik sorunumuz psikolojikmis ve aylarca sürebilir, tekrar edebilir dedi doktoru. Kakasi gelince kendini sIkIyor korktugu icin, bu yüzdende iceride kalan kaka sertlesiyor. Yapinca daha cok aci cekiyor, poposu catliyor sürekli yavrumun. Önce bu korkuyu yenmesi lazimmis. Ben tuvalete tutuyorum birkac gündür 1-2 dk. Sevdi tuvalet isini, Haftasonu lazimlik alacagiz bakalim. Bol lifli seyler veriyorum, hayvansal ürünlerden ve karbonhidrat agirlikli gidalari mümkün oldugunca az veriyorum. Bugün iki kere yapti kakasini, cok sevindim. "Polenta" diye birsey var burada belki biliyorsunuz. Özü misir ama un gibi degil, irmik gibi birsey. Onunla hazirladim kahvaltisini ve corbasini, bugün daha iyiydi istahi.

Birde bana bir katalog gelmis bugün. Internetten alis-veris yapilan bir siteden. Yüzde on ve yirmilik indirimler var eger kullanirsam. Yaza yönelik bir sürü oyuncaklar var, icim gitti. Bizim binanin büyükce bir bahcesi var, yazin orayi kullanmayi düsünüyorum. Bir cadir ve salincak almayi düsünüyorum ama kararsiz kaldim. Siz yaz icin nasil oyuncuklar düsünüyorsunuz kuzulara kizlar?

Pinar'cigim, spora baslamissin yeniden. Insallah eski hizini yakalar ve pespese def edersin kilolarini.

Gülhan'cigim, ne güzel dinlenmissin dün gece. Umarim sIk sIk tekrarlar esin bu kIyaklari.

Ceren'cigim, üzme canini, esinden genel olarak memnunsan varsin hatirlamasin ya da kutlamasin dogum günlerini. Bunlar sonucta sembolik günler.

Hülya'cigim, senin kizin cok nazli olacak belli. Pütürlü gidalara ben elimle tek tek vererek alistirdim Dorugu. Yoksa corbada pütürlü oldugunda oda kusuyordu.

Ayse'cigim, ne güzel sorunsuz bir bebek Ceylin. Hem yemede hemde uykuda. Hep böyle gider insallah.

Tülay'cigim, cok gecmis olsun Selin'ime, acil sifalar dilerim.

Ve yeni gelen Haziran Annesi arkadaslar, sizde hosgeldiniz. Güzel paylasimlarda bulusmak üzere...

mrb hoşgeldin canım benim ismim aynur seninki ne?
canım ismim hülya memnun oldum tanıştıgımıza
hoşbulduk

hoşbulduk sagolun kızlar

çoksagol canım okuduguma görede sen 2ciye hamileymişşin insllah allahım kucagınada almayı nasipeder
sağol cnm
cnm bi an önce görüşş dr.la tsh önemli bak unutma
sağol cnm bi bakayım bende

maşallah ceyline zeynebi salladım uyuttum bende yanına oyuncak koydum sarılsın diye bakalım artık,işe yaramayactır da neyse deneyeeyim bi

Selam Kızlarrrrr,,,

Ben yıne gezgındım bugun.Saat 1 de bır cıktım akşam 5 te gırdım eve.Bu kadar uzun sure bırakmamıştım hıç aklım ondaydı ama bana cok guzel geldı.Sonunda alısverış işini tamamladım.Yarında valız yapıcam kısmetse.Borayı yıkadık Alp le ikiside sızdı salonda bende pc basına geldım.Cok guzel fransızca cdler aldım bugun kahvemıde yaptım ohh deymeyın keyfıme.

Yarın evdeyım.Cumada saçlarımı boyatıp,manıkur pedıkur işimi halledıcem.

Filizcim bakma konusunda esım cok yardımcı.Hatta bırcok gece benden önce o fırlar yataktan Bora için.O uyanmasa bıle benım gecelerı bıleklerım hafıf ağrı yapıyor.Ben uyandırırım Borayı alması için.Yanı gece esıt bakıyoruz.Yeme konusu malesef bızdede var canım.Meyvayı kesınlıkle istemıyor artık.Nasıl sevdırıcem hıç bılmıyorum.Doruk dışten yapıyor belkı ama bızde o sorunda yok gıbı.Sanırım kendılerını bılene kadar bıraz zahmet cekıcez.

Oyuncak konusuna gelınce ben daha hıç bakmadım.Ama akulu arabaları cok sevıyorum bıraz buyusun mutlaka almak istıyorum.Malesef bızde bahce cok kucuk ve cadde üstü evım.Ama yazlıkiçin kayınpederım park yapmak istıyor.Kaydırak,salıncak kurdurucakmış.Sen neler gördun katalogta.Farklı seyler bulursan bızıde bılgılendırırsın canım.

Ferda esın gıdıyormuş.Olsun canım bazen kısa özlemler güzel oluyor.Teklıfın içinde cok saol.ınsallah bı fırsat bulup bende görüşmek istiyorum.

Bırsencım tahlıllerın olmuş sanırım ama gecmıse net bakmadım.Umarım yoktur sorun.

selam kızlarr kızı kayınvalidemden aldım orda yemek işini hallettik zaten eve gelince bir hızla evi süpürdüm toz aldım makinayı boşalttım çamaşır attım diğerlerini katladım
dizimi izledim kızımı yedirdim çok yorldum poffffffffffff
şimdi kızı uyutup bende yatıcam kulağım hiç duymuyor sağ taraf randevu aldım yarın göstericem bakalım

birsen geçmiş olsun canım
Alişime maşallah videosunu bekliyorummm

filizcim ben yaz için annemlerin evinin bahcesine havuz alıcam başka da bişe düşünmedim şimdilik ilginç fikirlerin olursa paylaşırsan sevinirim

ferda çok alem bu çocuklar iyice şebek oldularr Ahsende kedi ne diyor diyoruz sonra eşim kitabı almış düğmeye basınca kedi sesi çıkarıyor düğmeye bastı taklidini yapıyor tam da yapıyor çok güldük :))
eşin gidiyormuş Allah kavuştursun

özlemcim nasılsın canımm yemek yiyiyormusun

gülhan sende az değilsin hee pınardan kalır yanın yok yani habire geziyorsun helal valla a.s.

Ayy masallah Alışe.Pek bı hızlı bu mayıs bebışleri ya.Cok merak ettım Bırso.

Esen yerım ben o pısıyı bee.Cok maymun oldular valla.Bende Boraya kızınca yapısıyo yuzume yalıyo.Yalakamı olucak ne.Kız napayım daral gelıyo evde atıyom kendımı dışarı.

deme kız ogluma yalaka klava:kanı sıcak oğluşumun kanı sıcak yavrum benim biliyorrr yolunua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…