ya kızlar sinirlenmeyim diyorum olmuyor.cumartesi doğum günümdüya eşim varya hiçbirşey yapmadı. tamam zaten hamama gidiyorduk yapacak olsada yapamazdı ama ne bilim işte zaten yapmazki o. hiçbir doğum günümün unutulmaz geçtiğini hatırlamıyorum.
cumartesi saat 10 gibiydi turkcellden msj geldi bana 50 msj bedava diye.eşimin kullandığı hatta benim adıma onada geldi. bende dedimki gülerek o mesajlarda benim dedim. ben kullanacam dedim. sonra gel aşkım dedi kutlayacaktım da mesaj gelince ortaya çıktı dedi. sonra sarıldı iyi ki doğdun iyiki varsın filan diye sarıldı kusura bakma hediye alamadım dedi sanki ne zaman aldıysa neyse. bende zaten istemiyordum dedim kutlaman yeter dedim. sonra bana diyorki şaka ile neyse bu hamam sana hediye olsun diyor sanki gününü tam doğum günüme özellikle kendi ayarlamış gibi yaaaa. bende evet dedim sen özellikle ayarladınya dedim. güldük öyle ama gıcık oldum.
sonra hamamda akşam yemeğinde yaşpastalar vardı. gittiğimiz arkadaşların eşleri benim çok yakın arkadaşlarım. benden habersiz gitmişler pastadan biraz büyük bi dilim kestirmişler garsondan da mum istemişler baktımki ellerinde pasta ile geldiler şok oldum hiç beklemiyordum. eşim orda oturmuş yemek yiyor bunu onunmu yoksa arkadaşlarımın mı düşünmesi gerek acaba demi yaaa
kaç gündür sinir oluyorum içime atıyorum hep zaten.bu cumarteside kız kardeşimin doğum günü. biz 1 hafta arayla doğmuşuzda neyse. 6 sı ben 13 ü o.
onu görseniz bir eşi var nişanlıyken ve çıkarlarken bile neler neler yapardı. benim doğum günlerim hep öyle ruh gibi geçer. ona imrenirim.
bu cumartesine yapacak çok merak ediyorum.birde şimdi ilk defa evliyken doğum günü kutlayacaklar.
ve biz hamama gitmeseydik kardeşimle eşi pasta alıp geleceklerdi bize ama olmadı. yine benim eşim bunu da düşünmedi. birgün önceden alsa pastayı sabah evdeyken kapı çalsa getirseler olmazmıydı yaaa ama yok.
eşimden aslında çok memnunum kızlar.buraya girdikçede yazıyorum zaten bilenler biliyor herşeyinden memnunum ama böyle konularda hiç düşünceli değil.tamam kimsede dört dörtlük değil ama ne biliyim işteeee
ona diyemedim içimi size döküyüm dedim yoksa taşacaktım valla offf..
başınızı ağrıttım ama biraz boşaldım oh beee.
doktora sorucam yazarım mate çayını canım
Çok fena teyzesi benim oğlum düz duvara tırmanıcak bir yürüse
Yanındamı yatıyor Defne canım, dönmüyormu uykusunda ben bir kere yanıma emzirmek için almıştım gece, dönmüş düştü çocuk çok korktum
Kayınvalidende iyiymiş ne güzel yemeklerine yardım ediyor
ohh ne güzel bende yüzmeye gitmek istiyorum.Aferin eşine bak ne güzel bakmış Anıl'da bakar zaten ben yokken pek iyi bizimkiside Defne gibi...:)
kız sen hala alıştırmadınmı yatağına ,,kıyamadın dimi...a.s
pöffff benn geldimmm slm kızlar yaa ....
ya ben bu kızla apıcam bole en ufakk pütürlü bişi verince agzına hemen öncei öğünde yediklerini usuyor(
az önce sulu köfte verim dedim baya bi ezdimm püre gibi bütün kahvaltıyı kustu cadı yaa..
gecen elma rendesi verdimm yine kustu ..
1 tane kuru fasulye ezip verdimm yine kustu...
ayy cıldırcam oyle boyle değilll fena kusuyor birde yaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffff ....
bi geçmişe bakam da gelem bu cadı uyuyorkenn(
ceylinim2009, bocek_82, sibiko+, pnrhlt+, beyaz16, simal06, civciv1981, şekerkızcandy
ne güzel kalabalıkmışız valla.
kızımın çorbasını yoğurdunu yedirdim. babası küçük bir org almıştı dün onu çalıyor şimdi.
kafamı şişirdi cadı.
ohh maşAllah pınarcımm yine formuna donuyorsun anlaşılann hadi bakalımm boll şans hihoyyythihoyyythihoyyyt
oyy kuzumm yaa acaba yediği bişimi dokunuyor pınarcımm bi ara gazelde cok huzursuz uyurdu yoğurt a ara verdim düzeldi şükür ..bi kaç gundur tekrar başladık tabi...
şu kapı çalanlara sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oluyorummmmmmmmmmmm kötükedihüsokötükedihüso
kızlar aklımdayken size sorayım
cinsiyetleri hep genelde 2 lide öğrenmiştik ya sonradan değişen oldu mu başta söyledğiyle çelişen falan
şimdi dr.kıza benziyo ebnce kız dedi
babannemler halamlar tutturmuş sen bi başka olmuşssun zeynepteki gibi değilsin bu farklıdır diye
yok diyorum az daha bekle bişey almak için diyorlar
bende şimdi yazlıklar uygundur bir iki parça bişey alacaktım kuzuma çarşıya çıkınca
ne yapsam bilemedim
şimdi ultrasonlar falanda teknolojik bişey olacağını sanmıyorum ama boşuna para vermek istemem madden böyleykenzemuszemus
merhaba beni belki hatırlarsınız önceden yazıyordum siz beya güzel paylaşımlarda oldugunuz için giremedm aranıza haziran annelerine yazdım ama arada hep okurum bahsederim arkadaşlara çok güzel paylaşımları var diye benim adım hülya kızım melis 25 mayıs dogumlu sizlerden çok şeyler ögreniyorum teşşekkürler hepinize inş arkaşdaşlıgıız hep böyle olur
kolay gelsın canım hayırlı olsun buara spora baslamıssın yüzmeyede gıdıyosan gıder kılolar merak etmee yaza kadar
gelelim bızee kac gundur yazmaya fırsat bulamıyorum
hafta sonunu beklıyorum dort gozle anneme gıdıcez 1gece kalabılıyorus ama olsun evın kokusu bıle degısık gelıyor yaa yazarken bıle gozlerım doldu cok ozledım galıbaa annemı senağlama
işlerde garıp bı yogunluk varr sureklı bıseyler yetıstırmeye calısıyorum koştur koştur eve gıt duruyla oyna dızı izle yat uyu sabah tekrar eve gel hava soguk dıye bu ara monotona bagladık hayatı ondan sıkıldım bırazz
dun gece duru koltugun uzerınde uyuyordu kapı caldı acıp yanına gıdıyodumkı bı baktım benımkı dönüyo kütt asagı zor yakaladım yerde ama uyurken yuvarlanınca baya korktu agladı cok
butun gece bacaklarım agrıdı boşaldı sankı belımden asagısı öle aglayınca duru :1no2:cok dıkkat etmek lazım okadar hareketlıkı ıkı kısı basedemıyorus valla
neyse yazarım yıne bıraz iş yapayım gorusurusyerimseniben
slm kızlar ben geldim geçmişe bakamadım okumaya kalksam saatler gerekecek umarım herkes iyidir bizlerde iyiyiz çok şükür....pc şarj aleti bozulmuştu
bugün onu hallettim geldim aranıza ...ama eşim götürecek pc seyhate giderken ayrı kalacağız bi süre daha
tahlil yaptırdım biliyorsunuz sonucunu aldım
b12 düşük çıktı
kan ve demir normal
crp yüksek hailelşkten beridir yüksek sinir oldum
kan değerleri içinde bişey daha var yüksek hatta iki katı
tsh yüksek çıkmış..şimdi bana iyi bir dahiliye doktoruna gitmek kaldı
ancak annem bize geldiğinde gidebileceğim
kızlar yine yoğun birgündü patronun misafirleri var kendisi yok dışarda toplantıda onu beklemek zorundayım offfmisafirleri bırakıp gidemem:sinifsinif:
kızlar merhaba çoook uzun zamandır yazamıyorumda okuyamıyorum da... çalışmaya başlayınca hiçbişeye zaman yetmez oldu... işe git gel dorukla ilgilen evle ilgilen saat zaten 12 oluyor sonra da ölü gibi yatıyorum... umarım herkes iidir bebişlerin sağlıkları keyifleri yerindedir... doruk paşamın sağlığı ii dişlerimizi dörtledik ama hala emeklemiyoruz biran önce yürüme taraftarı :)) bide buaralar geceleri çok huysuz sanırım 5. mısırımız patlamak üzere... geceleri başını koyacak yer bulamıyo yavrum dönüp duruyo hatta bikaç gecedir bi uyanıyorum ki yatakta oturu pozisyona geçmiş ve başı önde oturarak yatıyor... umarım alışkanlık haline getirmez(
Bİrsen canım geÇmİŞ olsun.
Banucumya bu patronu ne yapmalı bİlemİyorum.
Esracım hoŞ geŞdlİn.valla aynen bİzde sen tempodayız.ÇalıŞan anne olmak daha zor valla( dİŞlerİnİzde hayırlı olsun.
Kızlar ben Çıkıyorum selİn İshal olmuŞ.duruma gÖre dr gÖtÜrelİm eŞİmle( off kuzucmmmyaa (
slm millet ben geldim yine...
Kayınvalidem,kayınpederim gittiler bizde ailecek yemeğimizi yedik,Dağhan bize şebeklik yaptı masada,havuç yedirdi bi babasına bi bana..neyse uyuttu babası onu ,bende mutfağı hallettim,eşim traşa gitti,gelsin,eşyalarını hazırlarız,malum yarın gidiyor Antalya'ya 3 gün yok( Dağhanda uyanır heralde o zamana..
Buralardayım şimdilik,,
Birsencim,geçmiş olsun hoşgeldin sen de..
Tülaycım geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım..
Aynurcum ohh sende gezip gelmişsin pazarı süpersin..bende seviyorum pazarı herşey taze oluyor..
xxh sende hoşgeldin cnm..
Iyi Aksamlar Kizlar,
Tuhaf birgün yasadik bugün. Sabah evde etimiz bitmisti ve sebzemiz cok azdi. Alis-verise gittik, yolda uyudu Doruk. Eve geldigimizde uyandi tabi ve tüm gün uyumadi, o yarim saatlik uykuyla kaldi. Az önce uyudu umarim geceyi sorunsuz geciririz. Ya disleri geliyor bu aralar yine ve öyle aksi ki. Hic birsey yemek istemiyor...
Bugün bebekler icin yemek kitabi aldim, degisik tarifler var icinde. Yarin birini deneyeyim bakalim, belki sever tadlar degisik gelirse. Birde ben öyle herseyide rahatlikla veremiyorum, bizim kabizlik sorunumuz psikolojikmis ve aylarca sürebilir, tekrar edebilir dedi doktoru. Kakasi gelince kendini sIkIyor korktugu icin, bu yüzdende iceride kalan kaka sertlesiyor. Yapinca daha cok aci cekiyor, poposu catliyor sürekli yavrumun. Önce bu korkuyu yenmesi lazimmis. Ben tuvalete tutuyorum birkac gündür 1-2 dk. Sevdi tuvalet isini, Haftasonu lazimlik alacagiz bakalim. Bol lifli seyler veriyorum, hayvansal ürünlerden ve karbonhidrat agirlikli gidalari mümkün oldugunca az veriyorum. Bugün iki kere yapti kakasini, cok sevindim. "Polenta" diye birsey var burada belki biliyorsunuz. Özü misir ama un gibi degil, irmik gibi birsey. Onunla hazirladim kahvaltisini ve corbasini, bugün daha iyiydi istahi.
Birde bana bir katalog gelmis bugün. Internetten alis-veris yapilan bir siteden. Yüzde on ve yirmilik indirimler var eger kullanirsam. Yaza yönelik bir sürü oyuncaklar var, icim gitti. Bizim binanin büyükce bir bahcesi var, yazin orayi kullanmayi düsünüyorum. Bir cadir ve salincak almayi düsünüyorum ama kararsiz kaldim. Siz yaz icin nasil oyuncuklar düsünüyorsunuz kuzulara kizlar?
Pinar'cigim, spora baslamissin yeniden. Insallah eski hizini yakalar ve pespese def edersin kilolarini.
Gülhan'cigim, ne güzel dinlenmissin dün gece. Umarim sIk sIk tekrarlar esin bu kIyaklari.
Ceren'cigim, üzme canini, esinden genel olarak memnunsan varsin hatirlamasin ya da kutlamasin dogum günlerini. Bunlar sonucta sembolik günler.
Hülya'cigim, senin kizin cok nazli olacak belli. Pütürlü gidalara ben elimle tek tek vererek alistirdim Dorugu. Yoksa corbada pütürlü oldugunda oda kusuyordu.
Ayse'cigim, ne güzel sorunsuz bir bebek Ceylin. Hem yemede hemde uykuda. Hep böyle gider insallah.
Tülay'cigim, cok gecmis olsun Selin'ime, acil sifalar dilerim.
Ve yeni gelen Haziran Annesi arkadaslar, sizde hosgeldiniz. Güzel paylasimlarda bulusmak üzere...
kızlar çok mutluyummm alişim yürüdü yaaaa
Selam Kızlarrrrr,,,
Ben yıne gezgındım bugun.Saat 1 de bır cıktım akşam 5 te gırdım eve.Bu kadar uzun sure bırakmamıştım hıç aklım ondaydı ama bana cok guzel geldı.Sonunda alısverış işini tamamladım.Yarında valız yapıcam kısmetse.Borayı yıkadık Alp le ikiside sızdı salonda bende pc basına geldım.Cok guzel fransızca cdler aldım bugun kahvemıde yaptım ohh deymeyın keyfıme.
Yarın evdeyım.Cumada saçlarımı boyatıp,manıkur pedıkur işimi halledıcem.
Filizcim bakma konusunda esım cok yardımcı.Hatta bırcok gece benden önce o fırlar yataktan Bora için.O uyanmasa bıle benım gecelerı bıleklerım hafıf ağrı yapıyor.Ben uyandırırım Borayı alması için.Yanı gece esıt bakıyoruz.Yeme konusu malesef bızdede var canım.Meyvayı kesınlıkle istemıyor artık.Nasıl sevdırıcem hıç bılmıyorum.Doruk dışten yapıyor belkı ama bızde o sorunda yok gıbı.Sanırım kendılerını bılene kadar bıraz zahmet cekıcez.
Oyuncak konusuna gelınce ben daha hıç bakmadım.Ama akulu arabaları cok sevıyorum bıraz buyusun mutlaka almak istıyorum.Malesef bızde bahce cok kucuk ve cadde üstü evım.Ama yazlıkiçin kayınpederım park yapmak istıyor.Kaydırak,salıncak kurdurucakmış.Sen neler gördun katalogta.Farklı seyler bulursan bızıde bılgılendırırsın canım.
Ferda esın gıdıyormuş.Olsun canım bazen kısa özlemler güzel oluyor.Teklıfın içinde cok saol.İnsallah bı fırsat bulup bende görüşmek istiyorum.
Bırsencım tahlıllerın olmuş sanırım ama gecmıse net bakmadım.Umarım yoktur sorun.
selam kızlarr kızı kayınvalidemden aldım orda yemek işini hallettik zaten eve gelince bir hızla evi süpürdüm toz aldım makinayı boşalttım çamaşır attım diğerlerini katladım
dizimi izledim kızımı yedirdim çok yorldum poffffffffffff
şimdi kızı uyutup bende yatıcam kulağım hiç duymuyor sağ taraf randevu aldım yarın göstericem bakalım
birsen geçmiş olsun canım
Alişime maşallah videosunu bekliyorummm
filizcim ben yaz için annemlerin evinin bahcesine havuz alıcam başka da bişe düşünmedim şimdilik ilginç fikirlerin olursa paylaşırsan sevinirim
ferda çok alem bu çocuklar iyice şebek oldularr Ahsende kedi ne diyor diyoruz sonra eşim kitabı almış düğmeye basınca kedi sesi çıkarıyor düğmeye bastı taklidini yapıyor tam da yapıyor çok güldük :))
eşin gidiyormuş Allah kavuştursun
özlemcim nasılsın canımm yemek yiyiyormusun
gülhan sende az değilsin hee pınardan kalır yanın yok yani habire geziyorsun helal valla a.s.
Ayy masallah Alışe.Pek bı hızlı bu mayıs bebışleri ya.Cok merak ettım Bırso.
Esen yerım ben o pısıyı bee.Cok maymun oldular valla.Bende Boraya kızınca yapısıyo yuzume yalıyo.Yalakamı olucak ne.Kız napayım daral gelıyo evde atıyom kendımı dışarı.
ben yatıyorum kızlar yarın sabah dr a gidicem ordan okula akşam arkadaşıma baya yoğun bir gün
iyi geceler size ve tatlı yeğenlerime:)))
iyi geceler kızlar
esen pınar hande nabersinizz
ayyy çocuklar uyudu bende yatcağım ama adet oldum
aman nasıl başım ağrıyoo anlatmam yaaa
hap kullanmasam komaya gireceğim valla ne bu böylee
bide midem yanıyor hiç olmazdı
ayy çok hayıflandım
kocam yarın sabah yine gidiyor kızlar iyice bunalıyorum p.tesi gelmişti
şimdide p.tesi gelecek h.sonu evde tıkılı kalırız yüzde yüzz
annemede kızıyorum dışarı çıkma işinde zaten
anne diyorum çok fazla abuk sabuk şeyler alma
bak biizim masrafımız belli diyorum
yokk hiç oralı olmuyor emrivaki yapıyor
bide beni çok sinir ediyor
çocuklara çok sinirleniyor
sürekli birsen bunlar uyumadı
ama uykusu var birsen bunlar yemiyor
heppp ufff diyor yaa
ben anlamsız buluyorum bu ufları
kızlar ikizler ama yaramaz değiller
kendi kendilerine oynuyorlar
arada tepişme çatlak ses olacak tabi
doyunca yemek istemiyolar ama anneme göre illa yiyecekler
açken ağızları kul gibi açık
anlamıyorum işteee kızlarrr.....eşimin gitmeleri benim için iki taraflı zor işteee
neyse tuvalete kaçtım ben
SaĞol pınarcıĞımmm hadİ İyİ gecelerr
selam birsemcim şimdi gördüm, evet kendi kendine oynuyo kuzuların, niye fuzulü şeyler alıyoki annen kaynanan olsa çok sölerdim de annen bişeyde diyemiyorum :)
Pınarcım hafta sonu bizde kaynanamlara gittik ya kendi ısırdığı portakalı soktu çocuğun ağzına ben kendi ağzımdan bile vermiyorum o şekilde, bişeyde demedim bi kere kaşığıyla vermeye kalkmıştı eşim anne verme öle her kaşıkla dedi ama bu sefer oda sesini çıkarmadı bende çok sık görüşmüyoruz zaten diye sesimi çıkarmadım ama kızdım tabi çok düşüncesizler çokk
Kızlar merhaba,
Faceden geçmiş olsun dileklerini yazan yazmayan herkese teşekkürler, kağanı 39 derece ateşten acile kaldırdık bu akşam,Allah kimsenin evladına yaşatmasın asla istemem, damar yolu serum ağrı kesiciler antibiyotik derken eve geldik, başında bekliyorum, 5 dk da 1 ateşini kontrl ediyorum, 5 dk da 39 oluveriyor maalesef, dr salgından dedi, boğazlarındada kızarıklık varmış, üstelik ilaçlarınıda alamadık, arabamız yok merkeze inemiyoruz, bu saattede başkasından isteyemiyoruz, sabah ilk minibüs işleyene kadar 39u gör duşa sok ıslak bezle kompres yap olayını tekrar etmeye devam edicez, elimizde calpol vardı onu veriyoruz 4 saatte 1, en son 3e 10 kala verdim, 7 civarı yine vericem...
Neyse arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen, daha fazla yazamıcam moralim baya bozuk
burcucum bitanem çok geçmiş olsun kağanıma dualarımız tabiki kağanla canım benim inşallah en kısa sürede iyileşir
günaydın herkese nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?