2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben yatıyorum kızlar yarın sabah dr a gidicem ordan okula akşam arkadaşıma baya yoğun bir gün
iyi geceler size ve tatlı yeğenlerime:)))

Sıkma canını tatlım. Hepsi dört dörtlük olmuyor. Diğer iyi huylarını düşün a.s.

Sağolasın canım a.s. Kaynanam iyidir o konuda sağolsun a.s.

Valla ortamızda yatıyor tatlım o yüzden düşme riski yok. Gece eğer diğer tarafı emziriceksem o emip uyuyana kadar bekliyorum. Sonra yine ortamıza alıp uyuyorum. Alıştık valla 3 aydır ne yapalım yoksa uyanıpta bizi bulamayınca basıyor çığlığı eyvahedigeldismile

Git canım ya ben yüzmeyi çok svdiğim için acaip iyi oldu bu iş. 1 saat spor yapıp arkasından da yarım saat yüzdüm mü süper olur :lepi:

Zaten babalarına hep iyileri bu bıdıklar. Dertleri bizle kaydirigubbakcemile3 Napim canım ya gece bizle yatmazsa çok uyanıyor. Bide bazen yerinde yatırıyorum ama gece ağlıyor demk ki yanıma alıyorum ama hatırlamıyorum. Sabah bi bakıyorum ki yanımda kaydirigubbakcemile3

Ay canım ya ne zordur valla Allah kolaylık versin. Niye öyle oluyor kuzum ya :uhm: Napıcan tatlım idare edicen bi süre verme pütürlü :1no2:

Sağolasın canım a.s. Yerim onun bıdık parmaklarını ben a.s.

Sağolasın canım başladık bakalım hedef 15 kilo kafamçokkarıştı

Valla anlamadım tatlım ya doktora soruyorum ya rüya görüyordur yada sancı falan giriyordur diyo ama yoğurt falan mı yapıyor acaba :uhm: Bide akşamları portakal yemeye bayılıyor. O da yaparmı ki :uhm:

Benim doktorum 2,5 aylıkken kız dedi bildi valla canım. Ama bekle 2 haftacık daha a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

kolay gelsın canım hayırlı olsun buara spora baslamıssın yüzmeyede gıdıyosan gıder kılolar merak etmee yaza kadar

Sağolasın canım inşallah ya a.s.

Ayyy Allah korumuş canım ya. İnsan ne kadar korkuyor bilirim :çok üzgünüm:

Hoşgeldin bacım a.s. Bak değerlerini mutlaka göster doktora annen gelince ihmal etme a.s.

kızlar yine yoğun birgündü patronun misafirleri var kendisi yok dışarda toplantıda onu beklemek zorundayım offf misafirleri bırakıp gidemem:sinifsinif:

klava:

Hoşgeldin canım a.s.

Ay kıyamam kuzuma ya sıkıntıdan öyle uyumaya çalışıyor demek ki :çok üzgünüm:

Tüh ya inşallah bu saate kadar düzelmiştir kuzum a.s.

Canım Allah kavuştursun a.s.

Hoşgeldin canım sağolasın a.s.

Valla bende Esen'in dediği gibi yaz için kayınvalidemlerin bahçee havuz istiyorum. Başka birşey düşünmedim henüz. Fikirlerini bekliyorum a.s.

İnşallah hep böyle iyi gider kuzumun kabızlık durumu a.s.

kızlar çok mutluyummm alişim yürüdü yaaaa

Maşallah oğluşuma ya a.s. İlk adım atanlardan dı bizim cadı ama hala kıçını kaldıramadı. 2-3 adım atıyor oda canı isterse :umursamaz:

Selam canım ohhh gezmişsin yine iyi yapmışsın hakkındır a.s.

Hadi bakalım hazırlıklar başladı ne güzel hihoyyyt

Kız akşam akşam bu ne hız aferin sana a.s.

Aaaa aşkolsun ya ben gezginmiyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kız benimkide aynı arada bir sinirlenince gelip yüzümü yalıyor kopuyorum gülmekten kaydirigubbakcemile3

İyi geceler kızlar a.s.

Misafirlerimi yolcu ettim, evimi toparladım, kızımı uyuttum geldim :lepi:

Sağolsun kayınvalidem öğlen geldi. Tüm yemekleri, tatlıyı falan halletti. Bende Defdef'le ilgilendim. Bi ara banyomu falan temizledim. Akşam 8 gibi geldi misafirlerimiz. Yemek,çay,meyve,tatlı derken bu saat oldu. Güzel bi akşamdı. Kızıma bi altın bide Lcw'den çok tatlı bi kot pantolonla tişört getirmişler. Heee bide bano vazo. Sağolsunlar çok güzel şeyler almışlar. Ayaklarına sağlık a.s.

Neyse bende son kalanları toparladım, bulaşık makinamı çalıştırdım. Kayınvalidemler bizim arabayı alıp gittiler. Yarın hava güzel olursa kahvaltıdan sonra kayınpederime diyeceğim gelip bizi alsın. Beni spor için otele bıraksın Defdef'le eve gitsinler. Bende spor sonrası oraya giderim. Akşam erken gelirsem dışarı çıkarız dedi eşim. Sporumu gündüzden halletmiş olayım a.s.

Misafirler gelicek diye yerdeki örtülerimi kaldırmıştım. Şimdi bakıyorum da halımı görmeyi özlemişim be kaydirigubbakcemile3 Defdoş nasılsa artık yerlerde sürünmüyor. Sermesem mi örtüleri CADIARZU Her yer çingene çadırı gibiydi örtüden. Bu hafta böyle durayım bakayım. Olmadı sererim yine a.s

Neyse Defdef cadısı uyanırda beni yanında bulamazsa basar çığlığı. Ben kaçayım kızlar. Sabah görüşürüz öptüm sizi a.s.

iyi geceler kızlar

esen pınar hande nabersinizz

ayyy çocuklar uyudu bende yatcağım ama adet oldum
aman nasıl başım ağrıyoo anlatmam yaaa
hap kullanmasam komaya gireceğim valla ne bu böylee
bide midem yanıyor hiç olmazdı
ayy çok hayıflandım

kocam yarın sabah yine gidiyor kızlar iyice bunalıyorum p.tesi gelmişti
şimdide p.tesi gelecek h.sonu evde tıkılı kalırız yüzde yüzz
annemede kızıyorum dışarı çıkma işinde zaten
anne diyorum çok fazla abuk sabuk şeyler alma
bak biizim masrafımız belli diyorum
yokk hiç oralı olmuyor emrivaki yapıyor
bide beni çok sinir ediyor
çocuklara çok sinirleniyor
sürekli birsen bunlar uyumadı
ama uykusu var birsen bunlar yemiyor
heppp ufff diyor yaa
ben anlamsız buluyorum bu ufları
kızlar ikizler ama yaramaz değiller
kendi kendilerine oynuyorlar
arada tepişme çatlak ses olacak tabi
doyunca yemek istemiyolar ama anneme göre illa yiyecekler
açken ağızları kul gibi açık
anlamıyorum işteee kızlarrr.....eşimin gitmeleri benim için iki taraflı zor işteee
neyse tuvalete kaçtım ben

ben yatıyorum kızlar yarın sabah dr a gidicem ordan okula akşam arkadaşıma baya yoğun bir gün
iyi geceler size ve tatlı yeğenlerime:)))

İyi geceler canım. Hadi iyi haberlerle gel inşallah. Niye duymuyormuş kulağın haber ver mutlaka a.s.

Sağolasın bacım tam kaçıyordum mesajını gördüm selam vereyim dedüm a.s.

Benim kayınvalidemde öyle Birsom ya. Azcık gözünü ovuştursa uykusuzluktan ölüyor hemen uyut diyor. Çocuk 1 koca kase çorba içiyor aaaa az içti akşam bir daha içirelim oluyor. Alem bunlar ya takmamaya çalış. He de gitsin a.s.

Kocişin içinde Allah kavuştursun bacım a.s.

SaĞol pınarcıĞımmm hadİ İyİ gecelerr

Sağolasın bacım Defdef cadısı ilk uyanmasını yaptı emzirdim uyudu kaydirigubbakcemile3

Bu arada Claries'i görüyorum online üyelerde. Nasılsın tatlım? Merak ettik seni uzun zamandır a.s.

selammm
çok mutluyum adet olum :)) adet olduğuma bu kadar sevinceğim hiç aklıma gelmezdi, hatta Burcuyla konuşmuştuk dr a gidicektim bu ay, şimdilik sancı mancı yok ama bakalım, geçmişe baktım ama bitiremedim aklımda kalanları yazayım

Esencim mercimek dilli olucak desene eden, kedi taklidi falan :)) bizimkide dün cevahir dediler dizide bende cevahir dedim oda aynı ses tonuyla cevahirr dedi çok güldüm

Birsencim maşallah Alişe bizimkide yürüteci yürütüyo şimdilik bakalım :)

Pınarcım misafirin varmış kolay gelsin gerçi gitmişlerdir artık

Filizcim apartmanın bahçesine oyuncak fikri güzelmiş,

Gülhancım oh ne güzel gezmişsin

Özlemcim bencede siz gdiin hem senin içinde değişiklik olur hemde uğraşmazsın iki canınla

Burcucum ateşiniz düşmüştür inşallah tahlillerden bişey çıkmaz canım

Hülyacım yavaş yavaş alışır inşallah pütülüye Gazel pıtır pıtır ne güzel yürüyo öle

Cerencim bizimkide bu sevgililer gününde ilk defa hediye almadı

Bi arkadaşınd abulaşık makinası bozulmuş böcekti yanlış hatırlamıyosam bende aynı dertten muzdaribim iki gündür elde yıkıyorum ya off bıktım bulaşık yıkamaktan

selam birsemcim şimdi gördüm, evet kendi kendine oynuyo kuzuların, niye fuzulü şeyler alıyoki annen kaynanan olsa çok sölerdim de annen bişeyde diyemiyorum :)

Pınarcım hafta sonu bizde kaynanamlara gittik ya kendi ısırdığı portakalı soktu çocuğun ağzına ben kendi ağzımdan bile vermiyorum o şekilde, bişeyde demedim bi kere kaşığıyla vermeye kalkmıştı eşim anne verme öle her kaşıkla dedi ama bu sefer oda sesini çıkarmadı bende çok sık görüşmüyoruz zaten diye sesimi çıkarmadım ama kızdım tabi çok düşüncesizler çokk

Selam canım hoşgeldin a.s.

Sağolasın gittiler misafirlerim benimde uykum kaçtıda öyle size bakınayım dedim. Evet ya bazen çok düşüncesiz oluyorlar. Mesela kayınvalideme göre mama yiyeceğine sürekli çorba içsin. Ya günde 3 sefer çorba içmesinin ne faydası var çocuğa. Mamasını yesin ben zaten ona aralarda yemek veriyorum. Mesela bu öğlen 1,5 büyük kase ile sebze çorbası yapmıştım onu içti. Akşamda masada bizimle 2 yemek kaşığı pilav, bir köfte, 2 dilim patates ve 1 yemek kaşığı yoğurdu karıştırıp yedirdim. Aradan 2 saat geçti mama yapayım diyorum. Bu saatte yemesin mamayı çorba içsin diyor. Allah Allah bu zamana kadar o yedirdi sanki herşeyini. İyi hoş kadın da bazen çok kızıyorum işte böyle bende klava:

Ben kaçar artık uykum geldi bacılar. Hadi öptüm sizleri a.s.

haklısın canım karışmasalar olmaz hele benimki çok bilmiştir yakın olsak yanmıştımda, bazen masal ı bırakcak kimse yok falan diye dert ediyorum ama sonrada diyorum aman yakın olmasınlar

Kızlar merhaba,
Faceden geçmiş olsun dileklerini yazan yazmayan herkese teşekkürler, kağanı 39 derece ateşten acile kaldırdık bu akşam,Allah kimsenin evladına yaşatmasın asla istemem, damar yolu serum ağrı kesiciler antibiyotik derken eve geldik, başında bekliyorum, 5 dk da 1 ateşini kontrl ediyorum, 5 dk da 39 oluveriyor maalesef, dr salgından dedi, boğazlarındada kızarıklık varmış, üstelik ilaçlarınıda alamadık, arabamız yok merkeze inemiyoruz, bu saattede başkasından isteyemiyoruz, sabah ilk minibüs işleyene kadar 39u gör duşa sok ıslak bezle kompres yap olayını tekrar etmeye devam edicez, elimizde calpol vardı onu veriyoruz 4 saatte 1, en son 3e 10 kala verdim, 7 civarı yine vericem...
Neyse arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen, daha fazla yazamıcam moralim baya bozuk

Son düzenleme:

ayy burcu canım ya valla ben yeni duydum. zaten her zaman face e giremediğim içim fark etmedim. çok büyük geçmiş olsun kağan kuzuya.çok üzüldüm okuyunca inanki. en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum canım benim. dualarımız seninle..allah iyiliğini versin tatlım...

günaydın herkeseee a.s.

geçmişe bakamadım biraz işim var kızlar onları toparlayayım hemencecik...

burcucum bitanem çok geçmiş olsun kağanıma dualarımız tabiki kağanla canım benim inşallah en kısa sürede iyileşir

günaydın herkese nasılsınız kızlar

Kızlar günaydın, herkes iyidir inşallah
Burcu arkadaşım çok geçmiş olsun, bizimde geçen ay öyleydi , 39,9 a kadar çıktı ateşi
çok şükür atlattık
Yürüyen bebişlerede maşallah
yaramazlıkları okudum çok güldüm ama alıntı yapamadım kızlar büyüyor maşallah kuzular
biz akşam uyuduk çok şükür 1 kere kalktı sadece gece boyu sabah 7 dede ben uykusunda emzirdim çıktım maşallah oğluşuma
neyse bugün yoğun işler görüşmek üzere

burcucum bitanem çok geçmiş olsun kağanıma dualarımız tabiki kağanla canım benim inşallah en kısa sürede iyileşir

günaydın herkese nasılsınız kızlar

BANUCUM İYİYİZ CANIM Şeniz SİZ NASILSINIZ....?

TÜLAYDAN HABERİN VARMI CANIM SELİN İSHAL OLMUŞTUYA NE OLDU ACABA DR A GÖTÜRÜRZ BELKİ DİYORDU AKŞAM ARAYACAKTIM ARAYAMADIM YA MİSAFİR GELDİ BİZEDE...

PINARCIM sende misafir işini halletmisşin oh ne güzelde hediyeler getirmişler sağolsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…