kızlar merhaba çoook uzun zamandır yazamıyorumda okuyamıyorum da... çalışmaya başlayınca hiçbişeye zaman yetmez oldu... işe git gel dorukla ilgilen evle ilgilen saat zaten 12 oluyor sonra da ölü gibi yatıyorum... umarım herkes iidir bebişlerin sağlıkları keyifleri yerindedir... doruk paşamın sağlığı ii dişlerimizi dörtledik ama hala emeklemiyoruz biran önce yürüme taraftarı :)) bide buaralar geceleri çok huysuz sanırım 5. mısırımız patlamak üzere... geceleri başını koyacak yer bulamıyo yavrum dönüp duruyo hatta bikaç gecedir bi uyanıyorum ki yatakta oturu pozisyona geçmiş ve başı önde oturarak yatıyor... umarım alışkanlık haline getirmez(
esracım hoşgeldin tatlım uzun zamandır yoktun ohh incilerde çıkmış bizimkide emeklemiyor canım sanırım direk yürüyecekler
Bİrsen canım geÇmİŞ olsun.
Banucumya bu patronu ne yapmalı bİlemİyorum.
Esracım hoŞ geŞdlİn.valla aynen bİzde sen tempodayız.ÇalıŞan anne olmak daha zor valla( dİŞlerİnİzde hayırlı olsun.
Kızlar ben Çıkıyorum selİn İshal olmuŞ.duruma gÖre dr gÖtÜrelİm eŞİmle( off kuzucmmmyaa (
selinime bak ya yavrum birtürlü iyileşemedi umarım herşey yolundadır tatlım merak ettim şimdi
valla öyle bu patronu ne yapmalı bende bilmiyorum canım
BANUCUM SENİN BU PATRON DA TAM SOPALIKKKK HAAAAklava:
klava:
sağolun kızlar
ilgin cnm ben bırakmıştım iğneyi bırakmıştım....2 senedir
kızlar çok mutluyummm alişim yürüdü yaaaa
birsencim bana doktor ömür boyu kullanman lazım öyle düşün ve ayda bir vurun dedi hamilelik dönemimde bende hergün vurunmama rağmen artış olmamıştı halsizliğin geçmez dedi şimdi ayda bir oluyorum tatlım
alişe maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
İyi geceler kızlar a.s.
Misafirlerimi yolcu ettim, evimi toparladım, kızımı uyuttum geldim :lepi:
Sağolsun kayınvalidem öğlen geldi. Tüm yemekleri, tatlıyı falan halletti. Bende Defdef'le ilgilendim. Bi ara banyomu falan temizledim. Akşam 8 gibi geldi misafirlerimiz. Yemek,çay,meyve,tatlı derken bu saat oldu. Güzel bi akşamdı. Kızıma bi altın bide Lcw'den çok tatlı bi kot pantolonla tişört getirmişler. Heee bide bano vazo. Sağolsunlar çok güzel şeyler almışlar. Ayaklarına sağlık a.s.
Neyse bende son kalanları toparladım, bulaşık makinamı çalıştırdım. Kayınvalidemler bizim arabayı alıp gittiler. Yarın hava güzel olursa kahvaltıdan sonra kayınpederime diyeceğim gelip bizi alsın. Beni spor için otele bıraksın Defdef'le eve gitsinler. Bende spor sonrası oraya giderim. Akşam erken gelirsem dışarı çıkarız dedi eşim. Sporumu gündüzden halletmiş olayım a.s.
Misafirler gelicek diye yerdeki örtülerimi kaldırmıştım. Şimdi bakıyorum da halımı görmeyi özlemişim be kaydirigubbakcemile3 Defdoş nasılsa artık yerlerde sürünmüyor. Sermesem mi örtüleri CADIARZU Her yer çingene çadırı gibiydi örtüden. Bu hafta böyle durayım bakayım. Olmadı sererim yine a.s
Neyse Defdef cadısı uyanırda beni yanında bulamazsa basar çığlığı. Ben kaçayım kızlar. Sabah görüşürüz öptüm sizi a.s.
pınarcım herşeyin güzel geçmesine sevindim
iyi geceler kızlar
esen pınar hande nabersinizz
ayyy çocuklar uyudu bende yatcağım ama adet oldum
aman nasıl başım ağrıyoo anlatmam yaaa
hap kullanmasam komaya gireceğim valla ne bu böylee
bide midem yanıyor hiç olmazdı
ayy çok hayıflandım
kocam yarın sabah yine gidiyor kızlar iyice bunalıyorum p.tesi gelmişti
şimdide p.tesi gelecek h.sonu evde tıkılı kalırız yüzde yüzz
annemede kızıyorum dışarı çıkma işinde zaten
anne diyorum çok fazla abuk sabuk şeyler alma
bak biizim masrafımız belli diyorum
yokk hiç oralı olmuyor emrivaki yapıyor
bide beni çok sinir ediyor
çocuklara çok sinirleniyor
sürekli birsen bunlar uyumadı
ama uykusu var birsen bunlar yemiyor
heppp ufff diyor yaa
ben anlamsız buluyorum bu ufları
kızlar ikizler ama yaramaz değiller
kendi kendilerine oynuyorlar
arada tepişme çatlak ses olacak tabi
doyunca yemek istemiyolar ama anneme göre illa yiyecekler
açken ağızları kul gibi açık
anlamıyorum işteee kızlarrr.....eşimin gitmeleri benim için iki taraflı zor işteee
neyse tuvalete kaçtım ben
birsencim Allah yardımcın olsun canım
Kızlar günaydın, herkes iyidir inşallah
Burcu arkadaşım çok geçmiş olsun, bizimde geçen ay öyleydi , 39,9 a kadar çıktı ateşi
çok şükür atlattık
Yürüyen bebişlerede maşallah
yaramazlıkları okudum çok güldüm ama alıntı yapamadım kızlar büyüyor maşallah kuzular
biz akşam uyuduk çok şükür 1 kere kalktı sadece gece boyu sabah 7 dede ben uykusunda emzirdim çıktım maşallah oğluşuma
neyse bugün yoğun işler görüşmek üzere
canım sen nasılsın bebişler hastalanarak büyüyecekler hepimiz böyle büyüdük Allah kötülerinden korusun canım kolay gelsin sana
BANUCUM İYİYİZ CANIM Şeniz SİZ NASILSINIZ....?
TÜLAYDAN HABERİN VARMI CANIM SELİN İSHAL OLMUŞTUYA NE OLDU ACABA DR A GÖTÜRÜRZ BELKİ DİYORDU AKŞAM ARAYACAKTIM ARAYAMADIM YA MİSAFİR GELDİ BİZEDE...
tatlım iyiyim bende kızlarda iyi teyzesi tülaydan haberim yok şimdi okudum selinin ishal olduğunu birazdan ararım canım
kızlar duru dün battaniye sermiş annem yere onun üzerinde kendiliğinden uyumuş artık sallamamızı istemiyor akşamda aynı şekilde uyudu çok sevindim inşallah böyle devam eder bizde akşam eşim ben ve kızlarımla markete gittik yürüyerek eve yakındı havada güzeldi durunun sevincini görmenizi isterdim nasıl alkış yapıyor :lepi:a.s.