2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esracım hoşgeldin tatlım uzun zamandır yoktun ohh incilerde çıkmış bizimkide emeklemiyor canım sanırım direk yürüyecekler

selinime bak ya yavrum birtürlü iyileşemedi umarım herşey yolundadır tatlım merak ettim şimdi
valla öyle bu patronu ne yapmalı bende bilmiyorum canım

gunaydın bacılarrr
gecmıse baktımda kaan kotu olmus gece kıyamam ya ınsallah ayaklanır bugun ates falanda kalmaz anlıyorum burcucum senı ama güçlü olmak lazım demı ama bıze ıhtıyacları var kuzularımızın böle buyuyecekler sıkma canını arabasızlık cok kotu gercekten helekı cocuk olunca sart bı eve bence ufak yollu bısey baksanıza kredıyle falan halledersınız a.s.

bırsen masallah paşalaraaa

pınar bısey merak ettım defne aranızda yatıyo ya yorganı nasıl paylasıyosunuzkaydirigubbakcemile3 bız sıgamıyorus hep benım bı yerlerım tutuluyo kendı yatagımıza sıgamıyorus salonda yatıyorum enlemesıne o yuzden ama degıyor valla gece dönüp bı sarılması var herseye bedel :teselli:

aa dun burda okudum özendım dedım bu aksam sallamıcam öle uyusun anam 12 oldu bızım kıs uykusuzluktan bayılıyo ama kapamıyo gozlerını kalktım aldım ayagıma ıkı saallayısta uyudu sıpaa lostu seyredıyoduk bende sızmışım dızı yarıda kaldı neyse buaksama artık

ceren gunaydın nasılsın?
tulay msndede yok nasıl oldu canım selın?

cerencim öyle valla onların bir küçük sevinci bile bizi nasıl mutlu ediyorv duru Allah diyor hemde nasıl şeker :) anlatamam videoya çekeceğim birde oldu mu kızım beğendin mi diyorum oldu diyor dillenmeye başladılar mirza berkemi öp benim için kocaman canım

iyiym gülşahcımm çok şükür sen nasılsın bakimmm şekerim?

maşşalahhhh valla duru ya bizimki şimdilik dede ve adda diyor. öperim canım sağolasın.
sende prensesleri öp tamammı?

kızlar tülayı aradım bankadaymış iş için. selinin isali durmuş dr ilaçlardan olmuştur demiş.
ama huysuzmuş neyseki ishali durmuş ishal çok kötü ya başıma geldiya çok korkuyorum ben ishalden.

slm kızlrrrrr ...naılsınız gecmişe bakmadımm
dun bırsuru alıntı yapmıştımmmtam yazıcam net gıttı sınır oldumm yaaa.....:=(aklımdad bişicik kalmadı..
aliş yuruyomuşşş coooookkkk sevındım maşallahh sıpamaaaaa darısı bızımkılere ve omere omerde alişten gorup başlar yurumeye bırsennnnnnn:=))))
kaan hastaymış burcucum gecmişolsun cnm en kısa zamanda ıyıleşır umarım.....

ben gene 4te gıdıcem işe sabah 7de yagız mesaısı başladı dun temızlık vardı ewde ...kadın tuttum dıp temel cam kapı ne warsa temızlendıkkk ohh be ustumden yuk kalktı valla ayda 1alıcam bundan sora yetemıyom herseye yafuuu....yagız uyuyo bende dunden kalan bezlerı a-yıkadım onları asıcam havada bozdu yagmur gelcek sankı zaten nezaman temızlıkcı alsam peşine yagmur yaga9r sınırrrrrrrrrr:=((
yagıza yemek yapıcam daha....dun teyzeme bıraktım yagızı temızlıkte ewde olmasın zaten hala oksuruyo dıe teyzem yemeını sorunsuz yedırmışşş ya şaştıum valla ben kırk takla atıom sıpaya bişiler yedırmek için......9da almaya gıttık yagızı akşam bız gelene kadar gayet ıyıymişş bizi gordu bı başladı mızmızlıga sormayın bana yapıstı gıtmıyooo kuzucum yaaaa...bırakıcam dıemı korktu artık ne bılem ılk kez okadar uzun kaldı ya bıde oglen gonderdıydıum teyzeme ....yazda gelıyo wardıyalar uzucak napcaz nasıl geccek yagzı için nasıl olcak hiç bılmıyorum hatta dusunmek bıle ıstemıyorum yaaaaaaa:=((

gecmişe bakımm dedım amanınnnnnn 30 sayfaya yakın bırıkmışşşş nasıl bakem yafuuuuu camasırları asem ben geveze hatunlar yagızında corbasını yapayım wakıt kalırsa bakarımmm ......

canım nasılsın ohh evinde mis gibi olmuş güle güle oturun yağız paşaya maşallah

hoşgeldin canım.temizlikçi tutmakla en iyisini yapmışsın. banada gelcek cumartesi canım. ben yarın gün alıyorum. çoğu işim bitiyor.
sorması ayıp ne kadar sizin oralarda günlüğü ve yarım günlüğü canım?
biz yarım güne 25 tl verioz burda.

ohh sporada baslamışın bacım hayırlı olsun....defneyede bak hele bunların topu aynı nazları analarına.....

canım nasılsın ohh evinde mis gibi olmuş güle güle oturun yağız paşaya maşallah

hb cnm ıyıyız sukur yagız atlattı hastalıgı bıtek hafıf bı oksuruk kaldı..saol cnm ya temıslnedık sukurrr sız nasılsınız prensesımle....:ecrin_bebek:

ay ewet cerencım ya ıyı oldu ben arada lıodum ıkı uc ayda falan ama yok anacoım basedılmıyo genede...heray alcam bundan sora burda 60tl tam gun yarım 30 cnm ..ben deiştirdim temızlıkcıyı o 50 ye gelıodu omcekı bu daha ıyı koltuk halı hepsını sıldı ve daha hızlı daha temız dıerınden cok memnun deıldım acıkcası.....
paşam nasılll bı yaramazlık yok demı.....kaydirigubbakcemile2

kızlar ne corbası yaptınız bugun kuzucuklara ben nae yapsam dıe dusunuommmm yafu karar veremedım.....:sinifsinif:

günaydın arkadaşlar nasılsınız gerçi öğlen oldu pc açık ama aanca fırsatım oldu.9 da kalktık bizde ayaktayız hala azcık uyursa ütüm var onu yapıcam.sonra tabi yemek yapılacak.sizler kuzularınız umarım iyisinizdiropuyorumnanaktan

cnm benim annem böyle enteresan biri ne desem boş yaniii

geçmiş olsun burcu ....bizde 40 derece olduk bronşiyolit yüzünden allahtan doktorumuz hemen toparladı kuzumu

tünaydınlar banu.ceren.simal.gülşah.aslıı

hımmm bizim burdan pek fark yokmuş canım sağol..
iyi olmuş güle güle kirletinn kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnm ....a.s.

ooo ıyıymısss sızın orda burda 80-100arası temızlık günlük:ecrin_bebek:

sizin ora çok pahalıymış cnm. bizde günlüğü 50 civarı valla..lmaz:

birsommmmm hoşgeldin şekerim...opuyorumnanaktan
nasılsın?

canım ben hiç temizlikçi almadım ama alan arkadaşlarım 100 e alıyor

mrb canım hoşgeldin nasılsın?paşaların nasıl bugün keyifleri yerindedir umarım.hayırlı olsun birsencim ilk yürüyen kuzular seninkiler oldu darısı bizimbaşımızaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…