2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım.nasılsısın paşan nasıl

selam kızlar kulağım iltihaplanmış temizledi açıldı duyuyorum şimdi
antibiyotik verdi hafttaya tekrar gel dedi bakalım inşallah gecerr
pınarcım gelen hediyelerinizi güle güle kullanın canım baya düşüncelilermiş sağolsunlar
aşkolsun ben gezginmiyim demişsin bu da sorulr mu beeeee:)))

burcu canım çok çok geçmiş olsun canım hastalık çok zor bilirim ama keşke birinden iseseydiniz araba sonuçta zevkten istemiyorsunuz hastalık bu canım Allah acil şifalar versin

birsooooo canım sana da geçmiş olsun eşin gidiyormuş yine bir yanın eksik kalıcak pofffff

ceren banu şimal nasılsınız kızlarr
bu arada tülay nasıl oldu banu senin haberin vardır ders zili caldı ben çıkıyorum

esencim merhaba canım nasılsın dün görüştüm en son tülayla doktor tülaya ilaç vermiş biraz rahatlatmış bugün işten aradım ama yoktu dışarda işleri var sanırım
canım sanada geçmiş olsun

ayyy kızlar bir ağırlık üzerimde sormayın gitsin gittim uyudum kalkamadım yaaa

gideyim banyo yapayım.....

esen geçmiş olsun cnm

camaşırları astım yagıza mercımek corbasıyla sulu kofte yaptımmmm.....meyvasını yedırdım mutfagı topladım bulaşık mak boşalttımm ohh be işlerı bıtırdım...eşime yemek yok o dunden kalan kuru fasulyeyı yıycekkk:=))

hamarat hatun maşallah sana canım yağız afiyetle yesin tatlım sulu köfte tarifini banada veririmisin akşama bende duruya yapayım:))

esencim çok geçmiş olsun ....neyseki açılmış kulağın canım ya..

ceren banu şimal nasılsınız kızlarr
bu arada tülay nasıl oldu banu senin haberin vardır ders zili caldı ben çıkıyorum

hoşgeldin canım biz iyiyiz şükür..

ben ütüme başladım paşam uyudu bakalım nekadar gömlek ütüleyebilirsem artık

esen geçmiş olsun cnm

birsen , aynur sizlerede kolay gelsin kızlar...

bende yemeğe gittim geldim....bayanssulusmile

hamarat hatun maşallah sana canım yağız afiyetle yesin tatlım sulu köfte tarifini banada veririmisin akşama bende duruya yapayım:))

saol bıtanemmmmm ...
tarıfı ekgıdaya yazdım canımmm zemuszemusafıyet olsun kuzucuma yap ennesı sende duru prensesıme hatta yagmurum bıle yıyebılırrrrrropuyorumnanaktan

benım sıpacık uyuycakk uyku mızıklııgı yapıooo reklamda kesmıyo mızmızlıını ben uyutup geleyım paşamı kızlarrrrr

ohh aslıcım ne güsel afiyetler olsun paşayaaaa. yaw senin paşanın resimleri yokmu eklesende görsekkk ne senin var ne paşanın merak ediyorum ayoll
kocişe dünkü yemek hııı klava: kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun cerencim :)))

sağoll bitanemm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
saol bıtanemmmmm ...
tarıfı ekgıdaya yazdım canımmm zemuszemusafıyet olsun kuzucuma yap ennesı sende duru prensesıme hatta yagmurum bıle yıyebılırrrrrropuyorumnanaktan

bende teşekkür ederim canımıniçi tarif için bugün yapacağım kızlara :))))opuyorumnanaktan

haklısın canım karışmasalar olmaz hele benimki çok bilmiştir yakın olsak yanmıştımda, bazen masal ı bırakcak kimse yok falan diye dert ediyorum ama sonrada diyorum aman yakın olmasınlar

Bazen çok yakın olması iyi değil canım boşver a.s.

Ay canım çok geçmiş olsun yazık kuzuma ya. Keşke birinden isteseydiniz araba tüh. İnşallah şimdi daha iyidir kuzum a.s.

günaydın herkeseee a.s.

geçmişe bakamadım biraz işim var kızlar onları toparlayayım hemencecik...

burcucum bitanem çok geçmiş olsun kağanıma dualarımız tabiki kağanla canım benim inşallah en kısa sürede iyileşir

günaydın herkese nasılsınız kızlar

Tünaydın kızlar a.s.

Kolay gelsin canım a.s.

PINARCIM sende misafir işini halletmisşin oh ne güzelde hediyeler getirmişler sağolsunlar...

Sağolasın canım atlattık çok şükür. Çok düşünceli insanlar ya sağolsunlar a.s.

Sağolasın canım a.s. MAşallah Duru'ma bak büyüyor artık kendi uyumak istemiş kuzum a.s.

sibelden haber var mı kızlar sanırım yoğun işleri sık giremiyor

Ben dün konuştum canım. İŞleri yoğun ama iyi çok şükür a.s.

Aman iyi ya geçmiş olsun kuzuma a.s.

Valla bacım eşim yorganla yatıyor. Ben ince battaniye ile. Ben biraz ateşli olduğum için açık yatsamda farketmez ama belim açıkta kalınca tutuluyorum. O yüzden ince battaniye alıyorum üzerime. Onlar baba kız sere serpe yatıyorlar. Ben kollar dışarıda düdük kadar yerde yatıyorum kaydirigubbakcemile3 Ama dediğin gibi gece dönüp koluma kafasını dayayınca hepsi unutuluyor a.s.

Ohhh ne güzel mis gibi olmş evin canım. Güle güle otur a.s.

Oğluşuma da maşallah annesi bak yaramazlık yapmıyor misafirlikteyken a.s.

Sağolasın canım başladık bakalım a.s.

Ben dün kıymalı sebze çorbası yapmıştım ondan yiyecek bugünde a.s.

ooo ıyıymısss sızın orda burda 80-100arası temızlık günlük:ecrin_bebek:

Aynen ya geçen karşı komşumun temizlikçisine sordum tam gün 120 dedi şok oldum kafamçokkarıştı Ne bu ya sanki evi baştan yapıyorlar kafamçokkarıştı

Canım çok sevindim kulağının düzelmesine. Antibiyotikte iyi gelir inşallah a.s.

Tamam ya gezginiz işte napalım bacım ruhumuzda var kaydirigubbakcemile3

ben ütüme başladım paşam uyudu bakalım nekadar gömlek ütüleyebilirsem artık

Kolay gelsin canım a.s.

esen geçmiş olsun cnm

Yap bakalım bacım açılırsın belkim a.s.

Ohhh afiyet olsun kuzuma a.s.

Afiyet olsun canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…