hımmm bizim burdan pek fark yokmuş canım sağol..
iyi olmuş güle güle kirletinn kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm ....a.s.
sizin ora çok pahalıymış cnm. bizde günlüğü 50 civarı valla..lmaz:
birsommmmm hoşgeldin şekerim...opuyorumnanaktan
nasılsın?
canım ben hiç temizlikçi almadım ama alan arkadaşlarım 100 e alıyor
ohh sporada baslamışın bacım hayırlı olsun....defneyede bak hele bunların topu aynı nazları analarına.....
hb cnm ıyıyız sukur yagız atlattı hastalıgı bıtek hafıf bı oksuruk kaldı..saol cnm ya temıslnedık sukurrr sız nasılsınız prensesımle....:ecrin_bebek:
iyiyiz tatlım bizde prenseslerde iyi canım
aynurcum merhaba canım kolay gelsin sana
birsencim günaydın canım
canım maşallah zaten burda çalışan annelerin içinde tülayla sen pek bir hamaratsınız maşşşallahhh
hem ev temziliğini yetiştiriyorsunuz hemde güzel güzel yemekler yapıyorsunuz. ben malesef yetişemiyorum. berke akşamları eşimle durmuyor. 11de yatıyor bizimle. 11 den sonrada temizlik yapamıyorum valla.
hoşbulduk canım.nasılsısın paşan nasıl
ceren banu şimal nasılsınız kızlarr
bu arada tülay nasıl oldu banu senin haberin vardır ders zili caldı ben çıkıyorum
camaşırları astım yagıza mercımek corbasıyla sulu kofte yaptımmmm.....meyvasını yedırdım mutfagı topladım bulaşık mak boşalttımm ohh be işlerı bıtırdım...eşime yemek yok o dunden kalan kuru fasulyeyı yıycekkk:=))
selam kızlar kulağım iltihaplanmış temizledi açıldı duyuyorum şimdi
antibiyotik verdi hafttaya tekrar gel dedi bakalım inşallah gecerr
pınarcım gelen hediyelerinizi güle güle kullanın canım baya düşüncelilermiş sağolsunlar
aşkolsun ben gezginmiyim demişsin bu da sorulr mu beeeee:)))
burcu canım çok çok geçmiş olsun canım hastalık çok zor bilirim ama keşke birinden iseseydiniz araba sonuçta zevkten istemiyorsunuz hastalık bu canım Allah acil şifalar versin
birsooooo canım sana da geçmiş olsun eşin gidiyormuş yine bir yanın eksik kalıcak pofffff
ceren banu şimal nasılsınız kızlarr
bu arada tülay nasıl oldu banu senin haberin vardır ders zili caldı ben çıkıyorum
ben ütüme başladım paşam uyudu bakalım nekadar gömlek ütüleyebilirsem artık
ayyy kızlar bir ağırlık üzerimde sormayın gitsin gittim uyudum kalkamadım yaaa
gideyim banyo yapayım.....
esen geçmiş olsun cnm
hamarat hatun maşallah sana canım yağız afiyetle yesin tatlım sulu köfte tarifini banada veririmisin akşama bende duruya yapayım:))
camaşırları astım yagıza mercımek corbasıyla sulu kofte yaptımmmm.....meyvasını yedırdım mutfagı topladım bulaşık mak boşalttımm ohh be işlerı bıtırdım...eşime yemek yok o dunden kalan kuru fasulyeyı yıycekkk:=))
afiyet olsun cerencim :)))
saol bıtanemmmmm ...
tarıfı ekgıdaya yazdım canımmm zemuszemusafıyet olsun kuzucuma yap ennesı sende duru prensesıme hatta yagmurum bıle yıyebılırrrrrropuyorumnanaktan
haklısın canım karışmasalar olmaz hele benimki çok bilmiştir yakın olsak yanmıştımda, bazen masal ı bırakcak kimse yok falan diye dert ediyorum ama sonrada diyorum aman yakın olmasınlar
Kızlar merhaba,
Faceden geçmiş olsun dileklerini yazan yazmayan herkese teşekkürler, kağanı 39 derece ateşten acile kaldırdık bu akşam,Allah kimsenin evladına yaşatmasın asla istemem, damar yolu serum ağrı kesiciler antibiyotik derken eve geldik, başında bekliyorum, 5 dk da 1 ateşini kontrl ediyorum, 5 dk da 39 oluveriyor maalesef, dr salgından dedi, boğazlarındada kızarıklık varmış, üstelik ilaçlarınıda alamadık, arabamız yok merkeze inemiyoruz, bu saattede başkasından isteyemiyoruz, sabah ilk minibüs işleyene kadar 39u gör duşa sok ıslak bezle kompres yap olayını tekrar etmeye devam edicez, elimizde calpol vardı onu veriyoruz 4 saatte 1, en son 3e 10 kala verdim, 7 civarı yine vericem...
Neyse arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen, daha fazla yazamıcam moralim baya bozuk
günaydın herkeseee a.s.
geçmişe bakamadım biraz işim var kızlar onları toparlayayım hemencecik...
burcucum bitanem çok geçmiş olsun kağanıma dualarımız tabiki kağanla canım benim inşallah en kısa sürede iyileşir
günaydın herkese nasılsınız kızlar
Kızlar günaydın, herkes iyidir inşallah
Burcu arkadaşım çok geçmiş olsun, bizimde geçen ay öyleydi , 39,9 a kadar çıktı ateşi
çok şükür atlattık
Yürüyen bebişlerede maşallah
yaramazlıkları okudum çok güldüm ama alıntı yapamadım kızlar büyüyor maşallah kuzular
biz akşam uyuduk çok şükür 1 kere kalktı sadece gece boyu sabah 7 dede ben uykusunda emzirdim çıktım maşallah oğluşuma
neyse bugün yoğun işler görüşmek üzere
PINARCIM sende misafir işini halletmisşin oh ne güzelde hediyeler getirmişler sağolsunlar...
esracım hoşgeldin tatlım uzun zamandır yoktun ohh incilerde çıkmış bizimkide emeklemiyor canım sanırım direk yürüyecekler
selinime bak ya yavrum birtürlü iyileşemedi umarım herşey yolundadır tatlım merak ettim şimdi
valla öyle bu patronu ne yapmalı bende bilmiyorum canım
birsencim bana doktor ömür boyu kullanman lazım öyle düşün ve ayda bir vurun dedi hamilelik dönemimde bende hergün vurunmama rağmen artış olmamıştı halsizliğin geçmez dedi şimdi ayda bir oluyorum tatlım
alişe maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
pınarcım herşeyin güzel geçmesine sevindim
birsencim Allah yardımcın olsun canım
canım sen nasılsın bebişler hastalanarak büyüyecekler hepimiz böyle büyüdük Allah kötülerinden korusun canım kolay gelsin sana
tatlım iyiyim bende kızlarda iyi teyzesi tülaydan haberim yok şimdi okudum selinin ishal olduğunu birazdan ararım canım
kızlar duru dün battaniye sermiş annem yere onun üzerinde kendiliğinden uyumuş artık sallamamızı istemiyor akşamda aynı şekilde uyudu çok sevindim inşallah böyle devam eder bizde akşam eşim ben ve kızlarımla markete gittik yürüyerek eve yakındı havada güzeldi durunun sevincini görmenizi isterdim nasıl alkış yapıyor :lepi:a.s.
sibelden haber var mı kızlar sanırım yoğun işleri sık giremiyor
kızlar tülayı aradım bankadaymış iş için. selinin isali durmuş dr ilaçlardan olmuştur demiş.
ama huysuzmuş neyseki ishali durmuş ishal çok kötü ya başıma geldiya çok korkuyorum ben ishalden.
gunaydın bacılarrr
gecmıse baktımda kaan kotu olmus gece kıyamam ya ınsallah ayaklanır bugun ates falanda kalmaz anlıyorum burcucum senı ama güçlü olmak lazım demı ama bıze ıhtıyacları var kuzularımızın böle buyuyecekler sıkma canını arabasızlık cok kotu gercekten helekı cocuk olunca sart bı eve bence ufak yollu bısey baksanıza kredıyle falan halledersınız a.s.
bırsen masallah paşalaraaa
pınar bısey merak ettım defne aranızda yatıyo ya yorganı nasıl paylasıyosunuzkaydirigubbakcemile3 bız sıgamıyorus hep benım bı yerlerım tutuluyo kendı yatagımıza sıgamıyorus salonda yatıyorum enlemesıne o yuzden ama degıyor valla gece dönüp bı sarılması var herseye bedel :teselli:
aa dun burda okudum özendım dedım bu aksam sallamıcam öle uyusun anam 12 oldu bızım kıs uykusuzluktan bayılıyo ama kapamıyo gozlerını kalktım aldım ayagıma ıkı saallayısta uyudu sıpaa lostu seyredıyoduk bende sızmışım dızı yarıda kaldı neyse buaksama artık
ceren gunaydın nasılsın?
tulay msndede yok nasıl oldu canım selın?
slm kızlrrrrr ...naılsınız gecmişe bakmadımm
dun bırsuru alıntı yapmıştımmmtam yazıcam net gıttı sınır oldumm yaaa.....:=(aklımdad bişicik kalmadı..
aliş yuruyomuşşş coooookkkk sevındım maşallahh sıpamaaaaa darısı bızımkılere ve omere omerde alişten gorup başlar yurumeye bırsennnnnnn:=))))
kaan hastaymış burcucum gecmişolsun cnm en kısa zamanda ıyıleşır umarım.....
ben gene 4te gıdıcem işe sabah 7de yagız mesaısı başladı dun temızlık vardı ewde ...kadın tuttum dıp temel cam kapı ne warsa temızlendıkkk ohh be ustumden yuk kalktı valla ayda 1alıcam bundan sora yetemıyom herseye yafuuu....yagız uyuyo bende dunden kalan bezlerı a-yıkadım onları asıcam havada bozdu yagmur gelcek sankı zaten nezaman temızlıkcı alsam peşine yagmur yaga9r sınırrrrrrrrrr:=((
yagıza yemek yapıcam daha....dun teyzeme bıraktım yagızı temızlıkte ewde olmasın zaten hala oksuruyo dıe teyzem yemeını sorunsuz yedırmışşş ya şaştıum valla ben kırk takla atıom sıpaya bişiler yedırmek için......9da almaya gıttık yagızı akşam bız gelene kadar gayet ıyıymişş bizi gordu bı başladı mızmızlıga sormayın bana yapıstı gıtmıyooo kuzucum yaaaa...bırakıcam dıemı korktu artık ne bılem ılk kez okadar uzun kaldı ya bıde oglen gonderdıydıum teyzeme ....yazda gelıyo wardıyalar uzucak napcaz nasıl geccek yagzı için nasıl olcak hiç bılmıyorum hatta dusunmek bıle ıstemıyorum yaaaaaaa:=((
ohh sporada baslamışın bacım hayırlı olsun....defneyede bak hele bunların topu aynı nazları analarına.....
kızlar ne corbası yaptınız bugun kuzucuklara ben nae yapsam dıe dusunuommmm yafu karar veremedım.....:sinifsinif:
ooo ıyıymısss sızın orda burda 80-100arası temızlık günlük:ecrin_bebek:
selam kızlar kulağım iltihaplanmış temizledi açıldı duyuyorum şimdi
antibiyotik verdi hafttaya tekrar gel dedi bakalım inşallah gecerr
pınarcım gelen hediyelerinizi güle güle kullanın canım baya düşüncelilermiş sağolsunlar
aşkolsun ben gezginmiyim demişsin bu da sorulr mu beeeee:)))
burcu canım çok çok geçmiş olsun canım hastalık çok zor bilirim ama keşke birinden iseseydiniz araba sonuçta zevkten istemiyorsunuz hastalık bu canım Allah acil şifalar versin
birsooooo canım sana da geçmiş olsun eşin gidiyormuş yine bir yanın eksik kalıcak pofffff
ben ütüme başladım paşam uyudu bakalım nekadar gömlek ütüleyebilirsem artık
ayyy kızlar bir ağırlık üzerimde sormayın gitsin gittim uyudum kalkamadım yaaa
gideyim banyo yapayım.....
esen geçmiş olsun cnm
esencim çok geçmiş olsun ....neyseki açılmış kulağın canım ya..
hoşgeldin canım biz iyiyiz şükür..
birsen , aynur sizlerede kolay gelsin kızlar...
bende yemeğe gittim geldim....bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?