Selam bacılar a.s.
Bizde kızımla 10:30'da kalktık bugün. Kahvaltı yapalım derken 11:30 oldu saat. O saatten beride yerde oyun oynuyoruz. Artık Defdef uyanıkken bilgisayara bakmak mümkün değil. ANında basıyor çığlığı ben oynayacağım diye. Bide sürekli paçamda. Yerdeyken bile ya üstüme çıkıcak ya emecek hep dibimde. Tuvalete bile dipdibe gidiyoruz kaydirigubbakcemile3
Şimdi uyuttum size bakayım dedim. Kayınvalidemlerin bi akrabası rahatsızlanmış. Ziyarete gittiler. Benim gündüz spor işim yattı. Artık akşam eşim gelince giderim.
Bugün işimde yok. Rahat rahat oturacağım opuyorumnanaktan
Anaaaa uyandı ya. Ne oldu bu kıza. En fazla yarım saat uyuyor anlamadım valla off offf kafamçokkarıştı
CERENN cnm facede eklıyız ya bacımm baksana ordan......buraya ekleme yapabılmek için kucultmek lazım ya resımlerı pc de o program yok oyuzden yukleyemıyomm bacım ya hos yuklıcek ganı ganı vakıtte olmuyoooo MELEKASLI cnm ben:=)facedden bakabılırsın resımlere burdada profılımde albumler var ama teee hamişliktennnn
PINAR CNM hosgeldın bacımm akşam gıdersın sende spora defdef uyandı haaaa benımkıde yarımsaatlık uyuyo gunduzlerıı biş işe yaramıyo:=)ama ben alıştım artıkkkk:=))))
BANU afıyet olsun prenseslerımeeeeeeeeeeeeeeee
hoşgeldin şekerim. ne güsel oynayın anne kız. bende evde olup şu an oğlumla oynamayı çok isterdim varya senağlama
canım berkede aynı. geçen gün eşim film izleyecekti laptopta varya inan izlettirmedi. bana verin diye bas bas bağırıyor. biz ona oyuncağından aldık müzikli varya eğitici laptop onu koyuyorum önüne yok. kaldırıp atıyor onu sıpaaa kaydirigubbakcemile3
CERENN cnm facede eklıyız ya bacımm baksana ordan......buraya ekleme yapabılmek için kucultmek lazım ya resımlerı pc de o program yok oyuzden yukleyemıyomm bacım ya hos yuklıcek ganı ganı vakıtte olmuyoooo MELEKASLI cnm ben:=)facedden bakabılırsın resımlere burdada profılımde albumler var ama teee hamişliktennnn
PINAR CNM hosgeldın bacımm akşam gıdersın sende spora defdef uyandı haaaa benımkıde yarımsaatlık uyuyo gunduzlerıı biş işe yaramıyo:=)ama ben alıştım artıkkkk:=))))
BANU afıyet olsun prenseslerımeeeeeeeeeeeeeeee
sağolun kızlar inşallah iyi gelir ilaçlarr
Ahsende laptopla beni başbaşa bırakmıyor hiç yaramaz bunlar yayamazzz
CERENNN tesekkur ederım cnm benimmmm....zemuszemussende olesınnn cnmmm....yagız dogustan saclı valla ceren ya bıde uzadıkı sorma ben ıkı kere kestım hatta uzunlarınııı ama hala uzouyo onumuzdekı ay tras ettırcezzz artıkkk cocuk şimdiden terlıyo o saclarlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende çorbasını içirdim kuzuma a.s. Şimdi yerde ip ile oynuyor. Farkında değil bilgisayarda olduğumun kaydirigubbakcemile3
Mause'u alıp yere atmıştı. Bozulmuş yaaaa kafamçokkarıştı
Evin alarm kutusunun antenlerini kırmış zilli zarife. Şimdi servis geldi onları yaptı. Adam baktı ki bununla baş edemeyecek antenleri yatay duruma getirip bantladı kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaaaaa cene calarken zaman nasıl gecmiş anlamadım yafuuuuuuakannehiryagızda uyanıo sanırım benımde iş zamanım gelıo kızlar ben kacar 5 te işbası yapıcammmm hazırlanmam lazım annemde gec kaldı yagızda uyandı bakalımmmmmm hade optum hepıcınızıııııııııızemuszemus
ohh afiyet olsun kuzuma...
eee pınarcım çocuklarda haklı biz oyuncakla kandırmaya çalışıyoruz ama biliyor sıpalar ...
alarmıda mı halletmişşş zilli defdeffff aklinialirimsmileayyyyyy kız pınarrrrr korkulur valla prensestennnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaaaaa cene calarken zaman nasıl gecmiş anlamadım yafuuuuuuakannehiryagızda uyanıo sanırım benımde iş zamanım gelıo kızlar ben kacar 5 te işbası yapıcammmm hazırlanmam lazım annemde gec kaldı yagızda uyandı bakalımmmmmm hade optum hepıcınızıııııııııızemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?