2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam bacılar a.s.

Bizde kızımla 10:30'da kalktık bugün. Kahvaltı yapalım derken 11:30 oldu saat. O saatten beride yerde oyun oynuyoruz. Artık Defdef uyanıkken bilgisayara bakmak mümkün değil. ANında basıyor çığlığı ben oynayacağım diye. Bide sürekli paçamda. Yerdeyken bile ya üstüme çıkıcak ya emecek hep dibimde. Tuvalete bile dipdibe gidiyoruz kaydirigubbakcemile3

Şimdi uyuttum size bakayım dedim. Kayınvalidemlerin bi akrabası rahatsızlanmış. Ziyarete gittiler. Benim gündüz spor işim yattı. Artık akşam eşim gelince giderim.

Bugün işimde yok. Rahat rahat oturacağım opuyorumnanaktan

Anaaaa uyandı ya. Ne oldu bu kıza. En fazla yarım saat uyuyor anlamadım valla off offf kafamçokkarıştı

hoşgeldin şekerim. ne güsel oynayın anne kız. bende evde olup şu an oğlumla oynamayı çok isterdim varya senağlama

canım berkede aynı. geçen gün eşim film izleyecekti laptopta varya inan izlettirmedi. bana verin diye bas bas bağırıyor. biz ona oyuncağından aldık müzikli varya eğitici laptop onu koyuyorum önüne yok. kaldırıp atıyor onu sıpaaa kaydirigubbakcemile3

CERENN cnm facede eklıyız ya bacımm baksana ordan......buraya ekleme yapabılmek için kucultmek lazım ya resımlerı pc de o program yok oyuzden yukleyemıyomm bacım ya hos yuklıcek ganı ganı vakıtte olmuyoooo MELEKASLI cnm ben:=)facedden bakabılırsın resımlere burdada profılımde albumler var ama teee hamişliktennnn
PINAR CNM hosgeldın bacımm akşam gıdersın sende spora defdef uyandı haaaa benımkıde yarımsaatlık uyuyo gunduzlerıı biş işe yaramıyo:=)ama ben alıştım artıkkkk:=))))
BANU afıyet olsun prenseslerımeeeeeeeeeeeeeeee

kızlarrrr face ı acayım dedım sayfa dewasa cıktı onume ya yagızla yazıoduk en son face e bıyerlere bastı sayfanın ayarı deiştı galıba yazılar koca koca nasıl deiştircem anacım ben onu yafuuuuuu bılenınınz varmııııııııııııı

tamam şeker dur bakyım sen bende eklimisin acaba ekli değilsen göremeyebilirim.
şimdi işten ekleyememde görünüyor diye yasak ya bizde..

sağolun kızlar inşallah iyi gelir ilaçlarr
Ahsende laptopla beni başbaşa bırakmıyor hiç yaramaz bunlar yayamazzz

aslııııı baktım kız ama yorum yapamadım yaw...

maşşalahhh bende benim oğlum saçlı diyorum seninkinin yarısı kadar kalır valla bizimkinin saçı..

çok tatlı yaa sıpa sende öylesin canım çok hoş çıkmışsın resimlerde

ohh be yaptım sayfayıııı cocuk nasılda denk getırıo yafuuuuu bole olur olmadık seylereeee:=)

bu arada FULYACIM,TUBACIM,AYŞECİM,NURTENCİM,BİRSENCİM,AYNURCUM

Kızlar face de doğum günümü kutlamışsınız ama ben cvp yazamdım kusura bakmayın yazamıyorum biliyorusnuz işten..

herkese yazan yazmayan herkese çokkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim tekrardan

CERENNN tesekkur ederım cnm benimmmm....zemuszemussende olesınnn cnmmm....yagız dogustan saclı valla ceren ya bıde uzadıkı sorma ben ıkı kere kestım hatta uzunlarınııı ama hala uzouyo onumuzdekı ay tras ettırcezzz artıkkk cocuk şimdiden terlıyo o saclarlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sende haklıısn canım ya çalışan anne olmak zor a.s.

Bizde aldık bacım hatta halası klavye bile getirdi ama yok o illa benimkini istiyo kaydirigubbakcemile3

Evet canım akşam giderim artık a.s. Ya sorma zor böyle uyumayan çocukla iş yapmak. Bide hep paçamda kafamçokkarıştı

sağolun kızlar inşallah iyi gelir ilaçlarr
Ahsende laptopla beni başbaşa bırakmıyor hiç yaramaz bunlar yayamazzz

Hepsi alem bunlar ya kaydirigubbakcemile3

sende sağol canım. terler tabiki ya resimlerde görüyorsun berkede saçlı bir çocuk mesela senin kadar olmasada ama o bile nasıl terliyor. bizde yazın kestirecez sıcakta kafası terler diye. şimdi kış ya üşümesin sevgilim..

Bende çorbasını içirdim kuzuma a.s. Şimdi yerde ip ile oynuyor. Farkında değil bilgisayarda olduğumun kaydirigubbakcemile3

Mause'u alıp yere atmıştı. Bozulmuş yaaaa kafamçokkarıştı

Evin alarm kutusunun antenlerini kırmış zilli zarife. Şimdi servis geldi onları yaptı. Adam baktı ki bununla baş edemeyecek antenleri yatay duruma getirip bantladı kaydirigubbakcemile3

ohh afiyet olsun kuzuma...
eee pınarcım çocuklarda haklı biz oyuncakla kandırmaya çalışıyoruz ama biliyor sıpalar ...

bızde aldık o oyucak pc den ama cık oynamıyo ılla benımkını ıstıyo demekkı hepsuı aynı kızlar....bıızm yenı favorı oyuncaımız konusan ayıcıgımız bayılıo ona:=)) onla duruo allahtan ...egıtıcı oyuncak tavsıye ederım gusel bişi....tabı hewesı nezaman gecer bılınmezzzz

evet CEREN berkede saclı maşşallhhh paşama...kestırelım barı ben şimdilik toplatıcam yaza kısa kestırırım artıkkk

alarmıda mı halletmişşş zilli defdeffff aklinialirimsmileayyyyyy kız pınarrrrr korkulur valla prensestennnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaaaaaa cene calarken zaman nasıl gecmiş anlamadım yafuuuuuuakannehiryagızda uyanıo sanırım benımde iş zamanım gelıo kızlar ben kacar 5 te işbası yapıcammmm hazırlanmam lazım annemde gec kaldı yagızda uyandı bakalımmmmmm hade optum hepıcınızıııııııııızemuszemus

:hulya:
tamam canım güle güle kolay gelsin ...öptüm..

ohh afiyet olsun kuzuma...
eee pınarcım çocuklarda haklı biz oyuncakla kandırmaya çalışıyoruz ama biliyor sıpalar ...

Sağolasın canım valla hangisi oyuncak hangisi grçek çok iyi ayırt ediyolar a.s.

alarmıda mı halletmişşş zilli defdeffff aklinialirimsmileayyyyyy kız pınarrrrr korkulur valla prensestennnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sorma canım ya valla bu kızın yürümesinden korkuyorum. BAk şu anda bilgisayara ön taraftan erişemiyor diye gitti koltukların arkasından dolaşıp ordan almaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3

İyi çalışmalar canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…