2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kızın uyumaya niyeti yok acıktım valla. Bi ton balıklı kıvırcık salata yapayım kendime a.s.

saçlarını yine aynı renk mi boyatacaksın cnm,değişiklik olursa resim bekleriz

iyiim cnm sağolasın sen anıslsın?başladım baya yiyiyorum artık 1 kilo aldım çok şükür
Allah kavuştursun cnm,böyle ayrılıklar zor senin içn çok sıkıntılı
annende neden öyle davranıyo anlamadım valla bende
2 kişi oluyorsunuz bi çocuğa bakamaz mı
yaşlanınca çekilmiyor mu acaba
hadi gözün aydın cnm adet olmuşssun
evet ya değişiklik olsun zaten 1 ay sonrada kayınvalidem gelecek gelen gidn hiç eksik olmaz o zaman bende kafa dağıtayım biraz
ben yatıyorum kızlar yarın sabah dr a gidicem ordan okula akşam arkadaşıma baya yoğun bir gün
iyi geceler size ve tatlı yeğenlerime:)))
geçmiş olsun cnm
cnm çok geçmiş olsun ya,hiç haberim olamdı birden mi yükseldi öyle ateşi
keşke isteseydiniz be canım araba birinden acil durum ne de olsa anlayış gösterirlerdi
inş şimdi daha iyidri kağan
telefonun yokki ebnde arayacaktım çok merka ettim durumunu
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
maşallah oğluna demek 1 kere kalktı darısı zeynebe

ay alıntının bi kısmı silindi idare edin tekrar dönemeyeceğimkaydirigubbakcemile3

kızlar duru dün battaniye sermiş annem yere onun üzerinde kendiliğinden uyumuş artık sallamamızı istemiyor akşamda aynı şekilde uyudu çok sevindim inşallah böyle devam eder bizde akşam eşim ben ve kızlarımla markete gittik yürüyerek eve yakındı havada güzeldi durunun sevincini görmenizi isterdim nasıl alkış yapıyor :lepi:a.s.[/QUOTE]
ay maşallah canım duruya
nasıl imreniyorum siz böyle anlatınca off
inş zeynepte de işe yarar bende deniycem ya offfffff

sağol cnm haber verdiğin için
inş hemen toparlanır selincik
ay cnm geçmiş olsun ,inş tekrar etmez
zeynepte yapıyor cnm aynısısnı ben nerden olduğunu bulamadım bulursan banada yazz

hadi hayırlı işler cnm

Salatamı yedim hazırlandım. Eşim geliyormuş. Beni spora bırakıp Defdef ile kayınvalideme gidicek. Sonra arabamızı alıp dönüştede beni alıcak eve gelicez. Görüşürüz kızlar öptüm sizi a.s.

ay maşallah canım duruya
nasıl imreniyorum siz böyle anlatınca off
inş zeynepte de işe yarar bende deniycem ya offfffff

sağol cnm haber verdiğin için
inş hemen toparlanır selincik

ay cnm geçmiş olsun ,inş tekrar etmez

zeynepte yapıyor cnm aynısısnı ben nerden olduğunu bulamadım bulursan banada yazz

hadi hayırlı işler cnm[/QUOTE]

rica ederim canım....

hoşgeldin bu arada. iyisin umarım..

güle güle canımmm. iyi sporlar...

burcu geçmiş olsun

benimkide bir hafatdır hasta antibiyotik verdi doktor o yapıyo çok kötü

geçmiş olsun canım

oh afiyet olsun saglık olsun
oh ne güzel emiyor maşşlah bırak emsin benimki 1,2dakka zor emiyo dişlerdendir belki canımuyumaması

Bu kızın uyumaya niyeti yok acıktım valla. Bi ton balıklı kıvırcık salata yapayım kendime a.s.
afiyet olsun
Maşallah kızlar oku oku yetişemiyorum size
çenenize kuvvet kaydirigubbakcemile3
valla maşşlah çok hızlıllar insan imreniyo maşşlah nazr degmesn onlara
ne güzel spor bile iiy gelir biz evden çıkamıyoruz iiyi sporlar canım
çok sessizleştikkkkkk

yok maşşlahınız var

arkadaşlar benim kızım bihaftadır hastaydı antibiyotik kullandık balgam vardı tam düzeldidedim dün akşma karnıyla sırtında kızarık oldu çok korktum sonra biraz hafifledi doktora getirdim 6hastalık dedi 3gün içinde geçer dedi varmı geçiren nasıl oluyo bu şimdiden teşekkürler

biz bugün sağlık ocağına gittik zeyneple
boyunu kilosunu ölçtürdüm
1 cm uzamış geçen aydan beri gerçi ebe yoktu dr.ölçtü bilemedi tam eşim gelsin ben ölçeceğim tekrar
10,5 kilo olmuş yavrum maşallah
devam sütünü içsin mutklaka dedi
yoğurdu hazır veriyorum dedim olmaz dışarıdn gıdalara karşıyız evde mayala sevmiyo dedim alışır zamanla dedi
tuutum valla bu dr.u iyi ki dönmüş izinden ohhh
ebe ev gezmeye çıkmış ben muayene olamadım başka bi gün tekrar gitmemlazımmış offf
eşim evdeyken ona bırakırda giderim zeynebi artık havalar çok soğukkkkkeyvahedigeldismile

Yiyecek ve içeceklerle aldığımız kafein anne sütüne geçer mi? Bebeği etkiler mi?

kızlar ben işte çalışırken çay kahve hiç dikkat etmezdim ama sütten aynı miktarda geçiyormuş,
yani biz bir fincan kahve içsek, bebişde okadar içmiş gibi oluyormuş
ve oğlum doğal olarak hiç uyumazdı, bende uykusuzluğa dayanabilmek için daha çok içerdim
dünden beri kahve içmiyorum çayıda çok açık sadece sabah,
oğlum uzun zamandan beri ilk kez gece 1 kere uyandı maşallah
emziren annelerin bilgisine

çok geçmiş olsun cnm
sanırı pınarın ve meltemin kuzularında da olmuştu ben tam bilemiyorum gelince bilgi verirler sanaa.s.

çok sağol cnm emzirmiyorum ben zeynebi ama 2.de işime yarayacakka.s.

neyse ben gidem gardırobun çekmecelerini düzenleyeyim
atlacak bazı eşyalar eski çorap ve çamaşırlar var yenilerini çıkarayım
bu iş de bitsin sonra portmantoda terlik ayakkabı onları düzelteyim bi tek çamaşırlarım kalsın artık yarına onlar da
ay canım nasıl dondurma isteedi
ayaklarım hatta bi tarafım bile buz kesiyo ama dondurma istiyorum illa
biraz yemem lazım mutlaka eşimi arayayım da gelirken getirsin
hasta olucam diye almazmış bide
ben gelirken alacktım en yakın BıM vardı ama bebk arabasıyla da oraya girilmiyor ki ya
onu hiç düşünmemişler off

maşşlah kuzuya
çok sağol cnm emzirmiyorum ben zeynebi ama 2.de işime yarayacakka.s.

yaw kimlerin forumda olduğu niye görünmüyo yaaa
aynenya bisorun var galiba

klay gelsin canım afiyet olsun ye tabi sen 2canlısın

yaa kızlar, ben bakamıyorum size( dün hiç gelemedim. okul,ev,Kaan bir de gezme girince araya başka bişey yapamıyorum( dün banyomu bile yapamadım,vakit kalmadı ki(

yaaa özlem annemin burada çocukları sağlık ocağına götürüp boy kilosuna baktıracaktık
tlf randevu alın dedi..
randevu aldık taa ayın 17 verdi manyaklar yaaa
bi gidem kavga edeceğim
bize yalvarıyolardı ama gelin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…