Bu kızın uyumaya niyeti yok acıktım valla. Bi ton balıklı kıvırcık salata yapayım kendime a.s.
Maşallah kızlar oku oku yetişemiyorum size
çenenize kuvvet kaydirigubbakcemile3
saçlarını yine aynı renk mi boyatacaksın cnm,değişiklik olursa resim beklerizSelam Kızlarrrrr,,,
Ben yıne gezgındım bugun.Saat 1 de bır cıktım akşam 5 te gırdım eve.Bu kadar uzun sure bırakmamıştım hıç aklım ondaydı ama bana cok guzel geldı.Sonunda alısverış işini tamamladım.Yarında valız yapıcam kısmetse.Borayı yıkadık Alp le ikiside sızdı salonda bende pc basına geldım.Cok guzel fransızca cdler aldım bugun kahvemıde yaptım ohh deymeyın keyfıme.
Yarın evdeyım.Cumada saçlarımı boyatıp,manıkur pedıkur işimi halledıcem.
Filizcim bakma konusunda esım cok yardımcı.Hatta bırcok gece benden önce o fırlar yataktan Bora için.O uyanmasa bıle benım gecelerı bıleklerım hafıf ağrı yapıyor.Ben uyandırırım Borayı alması için.Yanı gece esıt bakıyoruz.Yeme konusu malesef bızdede var canım.Meyvayı kesınlıkle istemıyor artık.Nasıl sevdırıcem hıç bılmıyorum.Doruk dışten yapıyor belkı ama bızde o sorunda yok gıbı.Sanırım kendılerını bılene kadar bıraz zahmet cekıcez.
Oyuncak konusuna gelınce ben daha hıç bakmadım.Ama akulu arabaları cok sevıyorum bıraz buyusun mutlaka almak istıyorum.Malesef bızde bahce cok kucuk ve cadde üstü evım.Ama yazlıkiçin kayınpederım park yapmak istıyor.Kaydırak,salıncak kurdurucakmış.Sen neler gördun katalogta.Farklı seyler bulursan bızıde bılgılendırırsın canım.
Ferda esın gıdıyormuş.Olsun canım bazen kısa özlemler güzel oluyor.Teklıfın içinde cok saol.İnsallah bı fırsat bulup bende görüşmek istiyorum.
Bırsencım tahlıllerın olmuş sanırım ama gecmıse net bakmadım.Umarım yoktur sorun.
selam kızlarr kızı kayınvalidemden aldım orda yemek işini hallettik zaten eve gelince bir hızla evi süpürdüm toz aldım makinayı boşalttım çamaşır attım diğerlerini katladım
dizimi izledim kızımı yedirdim çok yorldum poffffffffffff
şimdi kızı uyutup bende yatıcam kulağım hiç duymuyor sağ taraf randevu aldım yarın göstericem bakalım
özlemcim nasılsın canımm yemek yiyiyormusun
B]
Allah kavuştursun cnm,böyle ayrılıklar zor senin içn çok sıkıntılıkocam yarın sabah yine gidiyor kızlar iyice bunalıyorum p.tesi gelmişti
şimdide p.tesi gelecek h.sonu evde tıkılı kalırız yüzde yüzz
annemede kızıyorum dışarı çıkma işinde zaten
anne diyorum çok fazla abuk sabuk şeyler alma
bak biizim masrafımız belli diyorum
yokk hiç oralı olmuyor emrivaki yapıyor
bide beni çok sinir ediyor
çocuklara çok sinirleniyor
sürekli birsen bunlar uyumadı
ama uykusu var birsen bunlar yemiyor
heppp ufff diyor yaa
ben anlamsız buluyorum bu ufları
kızlar ikizler ama yaramaz değiller
kendi kendilerine oynuyorlar
arada tepişme çatlak ses olacak tabi
doyunca yemek istemiyolar ama anneme göre illa yiyecekler
açken ağızları kul gibi açık
anlamıyorum işteee kızlarrr.....eşimin gitmeleri benim için iki taraflı zor işteee
neyse tuvalete kaçtım ben
hadi gözün aydın cnm adet olmuşssunselammm
çok mutluyum adet olum :)) adet olduğuma bu kadar sevinceğim hiç aklıma gelmezdi, hatta Burcuyla konuşmuştuk dr a gidicektim bu ay, şimdilik sancı mancı yok ama bakalım, geçmişe baktım ama bitiremedim aklımda kalanları yazayım
Özlemcim bencede siz gdiin hem senin içinde değişiklik olur hemde uğraşmazsın iki canınla
geçmiş olsun cnmben yatıyorum kızlar yarın sabah dr a gidicem ordan okula akşam arkadaşıma baya yoğun bir gün
iyi geceler size ve tatlı yeğenlerime:)))
cnm çok geçmiş olsun ya,hiç haberim olamdı birden mi yükseldi öyle ateşiKızlar merhaba,
Faceden geçmiş olsun dileklerini yazan yazmayan herkese teşekkürler, kağanı 39 derece ateşten acile kaldırdık bu akşam,Allah kimsenin evladına yaşatmasın asla istemem, damar yolu serum ağrı kesiciler antibiyotik derken eve geldik, başında bekliyorum, 5 dk da 1 ateşini kontrl ediyorum, 5 dk da 39 oluveriyor maalesef, dr salgından dedi, boğazlarındada kızarıklık varmış, üstelik ilaçlarınıda alamadık, arabamız yok merkeze inemiyoruz, bu saattede başkasından isteyemiyoruz, sabah ilk minibüs işleyene kadar 39u gör duşa sok ıslak bezle kompres yap olayını tekrar etmeye devam edicez, elimizde calpol vardı onu veriyoruz 4 saatte 1, en son 3e 10 kala verdim, 7 civarı yine vericem...
Neyse arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen, daha fazla yazamıcam moralim baya bozuk
maşallah oğluna demek 1 kere kalktı darısı zeynebeKızlar günaydın, herkes iyidir inşallah
Burcu arkadaşım çok geçmiş olsun, bizimde geçen ay öyleydi , 39,9 a kadar çıktı ateşi
çok şükür atlattık
Yürüyen bebişlerede maşallah
yaramazlıkları okudum çok güldüm ama alıntı yapamadım kızlar büyüyor maşallah kuzular
biz akşam uyuduk çok şükür 1 kere kalktı sadece gece boyu sabah 7 dede ben uykusunda emzirdim çıktım maşallah oğluşuma
neyse bugün yoğun işler görüşmek üzere
sağol cnm haber verdiğin içinkızlar tülayı aradım bankadaymış iş için. selinin isali durmuş dr ilaçlardan olmuştur demiş.
ama huysuzmuş neyseki ishali durmuş ishal çok kötü ya başıma geldiya çok korkuyorum ben ishalden.
ay cnm geçmiş olsun ,inş tekrar etmezselam kızlar kulağım iltihaplanmış temizledi açıldı duyuyorum şimdi
antibiyotik verdi hafttaya tekrar gel dedi bakalım inşallah gecerr
pınarcım gelen hediyelerinizi güle güle kullanın canım baya düşüncelilermiş sağolsunlar
zeynepte yapıyor cnm aynısısnı ben nerden olduğunu bulamadım bulursan banada yazzkızlarrrr face ı acayım dedım sayfa dewasa cıktı onume ya yagızla yazıoduk en son face e bıyerlere bastı sayfanın ayarı deiştı galıba yazılar koca koca nasıl deiştircem anacım ben onu yafuuuuuu bılenınınz varmııııııııııııı
anaaaaaaaaaaaa cene calarken zaman nasıl gecmiş anlamadım yafuuuuuuakannehiryagızda uyanıo sanırım benımde iş zamanım gelıo kızlar ben kacar 5 te işbası yapıcammmm hazırlanmam lazım annemde gec kaldı yagızda uyandı bakalımmmmmm hade optum hepıcınızıııııııııızemuszemus
ay maşallah canım duruyasaçlarını yine aynı renk mi boyatacaksın cnm,değişiklik olursa resim bekleriz
iyiim cnm sağolasın sen anıslsın?başladım baya yiyiyorum artık 1 kilo aldım çok şükür
Allah kavuştursun cnm,böyle ayrılıklar zor senin içn çok sıkıntılı
annende neden öyle davranıyo anlamadım valla bende
2 kişi oluyorsunuz bi çocuğa bakamaz mı
yaşlanınca çekilmiyor mu acaba
hadi gözün aydın cnm adet olmuşssun
evet ya değişiklik olsun zaten 1 ay sonrada kayınvalidem gelecek gelen gidn hiç eksik olmaz o zaman bende kafa dağıtayım biraz
geçmiş olsun cnm
cnm çok geçmiş olsun ya,hiç haberim olamdı birden mi yükseldi öyle ateşi
keşke isteseydiniz be canım araba birinden acil durum ne de olsa anlayış gösterirlerdi
inş şimdi daha iyidri kağan
telefonun yokki ebnde arayacaktım çok merka ettim durumunu
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
maşallah oğluna demek 1 kere kalktı darısı zeynebe
ay alıntının bi kısmı silindi idare edin tekrar dönemeyeceğimkaydirigubbakcemile3
kızlar duru dün battaniye sermiş annem yere onun üzerinde kendiliğinden uyumuş artık sallamamızı istemiyor akşamda aynı şekilde uyudu çok sevindim inşallah böyle devam eder bizde akşam eşim ben ve kızlarımla markete gittik yürüyerek eve yakındı havada güzeldi durunun sevincini görmenizi isterdim nasıl alkış yapıyor :lepi:a.s.
Salatamı yedim hazırlandım. Eşim geliyormuş. Beni spora bırakıp Defdef ile kayınvalideme gidicek. Sonra arabamızı alıp dönüştede beni alıcak eve gelicez. Görüşürüz kızlar öptüm sizi a.s.
hoşbulduk cnm iyiim sağol sen naıslsın*hoşgeldin bu arada. iyisin umarım..
...
çok sessizleştikkkkkk
burcu geçmiş olsunayy burcu canım ya valla ben yeni duydum. zaten her zaman face e giremediğim içim fark etmedim. çok büyük geçmiş olsun kağan kuzuya.çok üzüldüm okuyunca inanki. en kısa zamanda iyileşmesini diliyorum canım benim. dualarımız seninle..allah iyiliğini versin tatlım...
benimkide bir hafatdır hasta antibiyotik verdi doktor o yapıyo çok kötükızlar tülayı aradım bankadaymış iş için. selinin isali durmuş dr ilaçlardan olmuştur demiş.
ama huysuzmuş neyseki ishali durmuş ishal çok kötü ya başıma geldiya çok korkuyorum ben ishalden.
geçmiş olsun canımselam kızlar kulağım iltihaplanmış temizledi açıldı duyuyorum şimdi
antibiyotik verdi hafttaya tekrar gel dedi bakalım inşallah gecerr
pınarcım gelen hediyelerinizi güle güle kullanın canım baya düşüncelilermiş sağolsunlar
aşkolsun ben gezginmiyim demişsin bu da sorulr mu beeeee:)))
burcu canım çok çok geçmiş olsun canım hastalık çok zor bilirim ama keşke birinden iseseydiniz araba sonuçta zevkten istemiyorsunuz hastalık bu canım Allah acil şifalar versin
birsooooo canım sana da geçmiş olsun eşin gidiyormuş yine bir yanın eksik kalıcak pofffff
oh afiyet olsun saglık olsuncamaşırları astım yagıza mercımek corbasıyla sulu kofte yaptımmmm.....meyvasını yedırdım mutfagı topladım bulaşık mak boşalttımm ohh be işlerı bıtırdım...eşime yemek yok o dunden kalan kuru fasulyeyı yıycekkk:=))
oh ne güzel emiyor maşşlah bırak emsin benimki 1,2dakka zor emiyo dişlerdendir belki canımuyumamasıSelam bacılar a.s.
Bizde kızımla 10:30'da kalktık bugün. Kahvaltı yapalım derken 11:30 oldu saat. O saatten beride yerde oyun oynuyoruz. Artık Defdef uyanıkken bilgisayara bakmak mümkün değil. ANında basıyor çığlığı ben oynayacağım diye. Bide sürekli paçamda. Yerdeyken bile ya üstüme çıkıcak ya emecek hep dibimde. Tuvalete bile dipdibe gidiyoruz kaydirigubbakcemile3
Şimdi uyuttum size bakayım dedim. Kayınvalidemlerin bi akrabası rahatsızlanmış. Ziyarete gittiler. Benim gündüz spor işim yattı. Artık akşam eşim gelince giderim.
Bugün işimde yok. Rahat rahat oturacağım opuyorumnanaktan
Anaaaa uyandı ya. Ne oldu bu kıza. En fazla yarım saat uyuyor anlamadım valla off offf kafamçokkarıştı
afiyet olsunBu kızın uyumaya niyeti yok acıktım valla. Bi ton balıklı kıvırcık salata yapayım kendime a.s.
valla maşşlah çok hızlıllar insan imreniyo maşşlah nazr degmesn onlaraMaşallah kızlar oku oku yetişemiyorum size
çenenize kuvvet kaydirigubbakcemile3
ne güzel spor bile iiy gelir biz evden çıkamıyoruz iiyi sporlar canımSalatamı yedim hazırlandım. Eşim geliyormuş. Beni spora bırakıp Defdef ile kayınvalideme gidicek. Sonra arabamızı alıp dönüştede beni alıcak eve gelicez. Görüşürüz kızlar öptüm sizi a.s.
çok sessizleştikkkkkk
arkadaşlar benim kızım bihaftadır hastaydı antibiyotik kullandık balgam vardı tam düzeldidedim dün akşma karnıyla sırtında kızarık oldu çok korktum sonra biraz hafifledi doktora getirdim 6hastalık dedi 3gün içinde geçer dedi varmı geçiren nasıl oluyo bu şimdiden teşekkürler
Yiyecek ve içeceklerle aldığımız kafein anne sütüne geçer mi? Bebeği etkiler mi?
kızlar ben işte çalışırken çay kahve hiç dikkat etmezdim ama sütten aynı miktarda geçiyormuş,
yani biz bir fincan kahve içsek, bebişde okadar içmiş gibi oluyormuş
ve oğlum doğal olarak hiç uyumazdı, bende uykusuzluğa dayanabilmek için daha çok içerdim
dünden beri kahve içmiyorum çayıda çok açık sadece sabah,
oğlum uzun zamandan beri ilk kez gece 1 kere uyandı maşallah
emziren annelerin bilgisine
maşşlah kuzuyabiz bugün sağlık ocağına gittik zeyneple
boyunu kilosunu ölçtürdüm
1 cm uzamış geçen aydan beri gerçi ebe yoktu dr.ölçtü bilemedi tam eşim gelsin ben ölçeceğim tekrar
10,5 kilo olmuş yavrum maşallah
devam sütünü içsin mutklaka dedi
yoğurdu hazır veriyorum dedim olmaz dışarıdn gıdalara karşıyız evde mayala sevmiyo dedim alışır zamanla dedi
tuutum valla bu dr.u iyi ki dönmüş izinden ohhh
ebe ev gezmeye çıkmış ben muayene olamadım başka bi gün tekrar gitmemlazımmış offf
eşim evdeyken ona bırakırda giderim zeynebi artık havalar çok soğukkkkkeyvahedigeldismile
çok sağol cnm emzirmiyorum ben zeynebi ama 2.de işime yarayacakka.s.
aynenya bisorun var galibayaw kimlerin forumda olduğu niye görünmüyo yaaa
neyse ben gidem gardırobun çekmecelerini düzenleyeyim
atlacak bazı eşyalar eski çorap ve çamaşırlar var yenilerini çıkarayım
bu iş de bitsin sonra portmantoda terlik ayakkabı onları düzelteyim bi tek çamaşırlarım kalsın artık yarına onlar da
ay canım nasıl dondurma isteedi
ayaklarım hatta bi tarafım bile buz kesiyo ama dondurma istiyorum illa
biraz yemem lazım mutlaka eşimi arayayım da gelirken getirsin
hasta olucam diye almazmış bide
ben gelirken alacktım en yakın BİM vardı ama bebk arabasıyla da oraya girilmiyor ki ya
onu hiç düşünmemişler off
çok geçmiş olsun cnm
sanırı pınarın ve meltemin kuzularında da olmuştu ben tam bilemiyorum gelince bilgi verirler sanaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?