sağol cnma.s.maşşlah kuzuya
aynenya bisorun var galiba
klay gelsin canım afiyet olsun ye tabi sen 2canlısın
yaaa özlem annemin burada çocukları sağlık ocağına götürüp boy kilosuna baktıracaktık
tlf randevu alın dedi..
randevu aldık taa ayın 17 verdi manyaklar yaaa
bi gidem kavga edeceğim
bize yalvarıyolardı ama gelin diye
oyy birsencim, çalışsan ne yapacaktın ya? halan bebişlerini çok seviyor. bence içini ferah tut! bizde düşünüyoz kapadokyaya gitmeyi, ama kuzuyu bırakcak kimse yok,onla beraber:))
kıvılcım cnm valla iş konusunda haklısın benimde sinirim bozuluyor
hele ben ikikere yemek yedir içir alt al uyut bunlar peşpeşe oluyor bide biri uyusa biri uyumasa
ikisiide uyursa ben iş yapıyorum
ama iyi tarafına bakınca çokşükür ne versem yiyolar sorunsuz oluyolar
ama ben yemek konusunda çok ısrarcı değilim....yerlerse yiyolar yemezlerse alıyorum önünden
uyku konusunda artık iyice bayılcak gibi oluyolar o zaman uyutuyorum...
ama bazen sürekli aynı şeyleri yapmak ,sonra babamızın ikisine ben iş yapana kadar bakamamsı çıldırtıyor ..beni sanki gün içinde benim bakıcım varmış gibi ....
temizlikci konusunda bende senin gibi düşünüyordum ama artık düşünmüyorum
çünki iki çocuk ve iş çekilmez oldu...
selam nasılsınız kızlar?biz iyi sayılırız Türkiz hala iyileşmedi bekliyoruz her dişte böyle hasta olcaksa yandık valla.işyerinde çok yoruluyorum eve gelince takatim kalmıyor bide kızım ilgi bekliyor kıyamıyorum onada.gece yattığımda heryerim ağrıyor evde olanlar şanslısınız devamlı birliktesiniz bazen napıyor diye düşünüyorum birçok anını göremiyorum sabah 7 de işe giderken bakıyorum masumca uyuyor.içim acıyor kalktığında yanında ben yokum.bu o kadar zorki.....
selam nasılsınız kızlar?biz iyi sayılırız Türkiz hala iyileşmedi bekliyoruz her dişte böyle hasta olcaksa yandık valla.işyerinde çok yoruluyorum eve gelince takatim kalmıyor bide kızım ilgi bekliyor kıyamıyorum onada.gece yattığımda heryerim ağrıyor evde olanlar şanslısınız devamlı birliktesiniz bazen napıyor diye düşünüyorum birçok anını göremiyorum sabah 7 de işe giderken bakıyorum masumca uyuyor.içim acıyor kalktığında yanında ben yokum.bu o kadar zorki.....
Dorugunda istahi iyiydi Birsen ya ama ne olduysa bu dislerden ve kabizlik illetinden sonra oldu. Cok zor begeniyor, bazen tüm gün yemese acikmiyor, emmekle yetinmeye calisiyor. Benim pilimde bitiyor. Yoksa yemek konusunda bende israrci degilim, yemedigini döküyorum.
Sorunumuz ayni aslinda. Ev icinde kurulu makine gibi ayni seyleri yapmak, bir süreden sonra katlanilmaz oluyor. Eskiden kendi basima cIkIp dolasirdim, simdi onu yapamiyorum. Haftasonlari sinema, tiyatro ya da konserlere giderdik, oda artik hayal. Kitap okuyamiyorum, pek kimseyle görüsemiyorum. Hadi bunlara katlanilir bir süreye kadar ama azicik nefes almak gerek bazen, maalesef yakinimda kimse yok güvenebilecegim. Doruk 3 yasina gelipte anaokuluna baslayana kadar, bu tempo sürüp gidecek sanirim.
cnm ya bizimde öyle ufff allah sabır versin bizee
cnm işte doruk emdiği için öyle sanırım bizde emme yok ya ondan ama bizdede diş çıkarırken baya yemiyolar hatta süzülüyolar bile
bide çevrede hemen aman zayıflamış bunlar demiyolar deliriyorum ben
dediğin sosyallik bizdede yok cnm
benim annem var ama annem hemen su koyveriyor
aman geçecek bu zamanlar cnm
güle güle canımmm. iyi sporlar...
oh ne güzel emiyor maşşlah bırak emsin benimki 1,2dakka zor emiyo dişlerdendir belki canımuyumaması
ne güzel spor bile iiy gelir biz evden çıkamıyoruz iiyi sporlar canım
arkadaşlar benim kızım bihaftadır hastaydı antibiyotik kullandık balgam vardı tam düzeldidedim dün akşma karnıyla sırtında kızarık oldu çok korktum sonra biraz hafifledi doktora getirdim 6hastalık dedi 3gün içinde geçer dedi varmı geçiren nasıl oluyo bu şimdiden teşekkürler
biz bugün sağlık ocağına gittik zeyneple
boyunu kilosunu ölçtürdüm
1 cm uzamış geçen aydan beri gerçi ebe yoktu dr.ölçtü bilemedi tam eşim gelsin ben ölçeceğim tekrar
10,5 kilo olmuş yavrum maşallah
devam sütünü içsin mutklaka dedi
yoğurdu hazır veriyorum dedim olmaz dışarıdn gıdalara karşıyız evde mayala sevmiyo dedim alışır zamanla dedi
tuutum valla bu dr.u iyi ki dönmüş izinden ohhh
ebe ev gezmeye çıkmış ben muayene olamadım başka bi gün tekrar gitmemlazımmış offf
eşim evdeyken ona bırakırda giderim zeynebi artık havalar çok soğukkkkkeyvahedigeldismile
Yiyecek ve içeceklerle aldığımız kafein anne sütüne geçer mi? Bebeği etkiler mi?
kızlar ben işte çalışırken çay kahve hiç dikkat etmezdim ama sütten aynı miktarda geçiyormuş,
yani biz bir fincan kahve içsek, bebişde okadar içmiş gibi oluyormuş
ve oğlum doğal olarak hiç uyumazdı, bende uykusuzluğa dayanabilmek için daha çok içerdim
dünden beri kahve içmiyorum çayıda çok açık sadece sabah,
oğlum uzun zamandan beri ilk kez gece 1 kere uyandı maşallah
emziren annelerin bilgisine
neyse ben gidem gardırobun çekmecelerini düzenleyeyim
atlacak bazı eşyalar eski çorap ve çamaşırlar var yenilerini çıkarayım
bu iş de bitsin sonra portmantoda terlik ayakkabı onları düzelteyim bi tek çamaşırlarım kalsın artık yarına onlar da
ay canım nasıl dondurma isteedi
ayaklarım hatta bi tarafım bile buz kesiyo ama dondurma istiyorum illa
biraz yemem lazım mutlaka eşimi arayayım da gelirken getirsin
hasta olucam diye almazmış bide
ben gelirken alacktım en yakın BİM vardı ama bebk arabasıyla da oraya girilmiyor ki ya
onu hiç düşünmemişler off
yaa kızlar, ben bakamıyorum size( dün hiç gelemedim. okul,ev,Kaan bir de gezme girince araya başka bişey yapamıyorum ( dün banyomu bile yapamadım,vakit kalmadı ki (
yaaa özlem annemin burada çocukları sağlık ocağına götürüp boy kilosuna baktıracaktık
tlf randevu alın dedi..
randevu aldık taa ayın 17 verdi manyaklar yaaa
bi gidem kavga edeceğim
bize yalvarıyolardı ama gelin diye
Merhaba hanımlar a.s. nasılsınız?
Ay bayadır giremiyom herşeyden uzak kaldım walla herkes iyidir inşallah.Boş zamanlarda ders çalıştığım için buaraya pek giremedim :çok üzgünüm:Hepinizi ve yavruları merak ediyorum.ve çok özledim sizi:1hug:
bu arada kızlar halam gelmişti yemek yedik..sonra alişi alayım bize gideyimmi dedi
bende tamam dedim hep istiyordu eşim izin vermedi..alişi çok seviyor halam
bugünde diyince tmm dedim ama çok üzüldüm yaa
içim cız etti aklım alişte
biliyorum alişimi çok iyi bakacak ama yinede ayrılık çok zormuş yaaa
birdaha aslaaa yollamam bırakıpda gidemem
kapadokyaya gideriz demiştim ama gidemeyiz anladım yaww
Iyi Aksamlar Kizlar,
Ancak oturabildim ve gecmisi okuyup yazabiliyorum. Benim oglum artik gündüzleri uyumak istemiyor. Cok yorulursa, yarim saat, tas catlasa bir saat. Onuda, uyutana kadar neler cekiyorum bilseniz. Disten mi yapiyor yoksa büyüdügü icin mi bilmiyorum. Oysa, uykusu geliyor, sürekli gözlerini ovusturup duruyor. Cikarttim bugün dirasi epey dolastirdim, disarida nasil sakin, gülücükler sacip durdu. Temiz havanin etkisiyle ve uykusuzlukla olsa gerek, erkenden yatti ve 1,5 saat oldu hala uyanmadi.
Ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ama. Islerim birikiyor, yapamiyorum dogru dürüst. Birini yapsam, digerine yetisemiyorum. Esimde cani sagolsun, pek yardimci degil bu aralar. Anliyorum, is yerinde yoruluyor ama gece gec yatiyor, sabahta uykusunu almak istiyor. Konusacagim bugün, bir düzen oturtmamiz lazim, sinirlerim perisan cünkü. Her an Dorugu takip etmek, ona yemek yedirmek ve uyutmaya calismak beni cok geriyor cünkü hepsi sorun. Mizmiz bu aralar yemek yemek istemiyor ve cok hareketli. Tamam haftasonlari evde olunca bakiyor ama cok pasif. Altini degistirmiyor, yemegini yedirmiyor. Sadece oynuyor. Bir orta yol buluruz sanirim cünkü elestiriye acik, elinden geleni yapmak ister.
Gecmisten aklimdan kaldigi kadariyla,
Kagan ateslenmis, cok üzüldüm. Hele damar yolu falan demissin, icim ciz etti Burcu. Insallah toparlar kuzum kendini.
Gülhan oyuncak konusunu esimle de konustum, cadir fikrine sicak bakmiyor. Salincak alacagiz sanirim, birde gezdirmek icin 1 yas gurubuna göre arabalar var, onlardan düsünüyoruz. Aldigimda resimlerini eklerim.
Ferda, Daghan nasil güzel yürüyor öyle. Kolay gelsin diyorum sana, isin iyice zorlasmistir.
Pinar, yemek mevzusuna deginmissiniz. Bende hic tahammül edemiyorum akil hocalarina. Fikir vermek yerine dogrudan müdahale ediyorlar. Ayrica, sen durumunu anlatinca ben kendimi görüyorum sende sanki. Doruk'da Defnos gibi emme takintili. Sürekli pesimde dolaniyor, bilgisayara oturtmuyor, kablolari cekiyor beni kaldirabilmek icin. Bende gündüzleri o uyumadigi sürece girmiyorum artik. Babasinin kucaginda ise, kuzu gibi oturuyor, his sesi cikmiyor.
Birsen, gözün aydin Alis yürümeye baslamis. Dogum gününe kadar Ömer'de yürür insallah. Ve kendimi senin yerine koydumda, Doruk'u Annem'e ya da baska birine biraksam, dayanamazdim heralde, sabahaca uyku girmezdi gözüme. Olsun ama yarini düsün, kucagina alip, öpüp koklarsin.
Hande, regl olmussun canim. Darisi benim basima, hala olmadim ben.
Asli, temizlikci isi iyiymis. Bana cok ters gelirdi temizlikci tutmak falan ama simdi olsa hayir diyemem sanirim, kendimi cok yetersiz görüyorum bazen. Gerci mantik olarak hala ters ama bazen ihtiyaclar agir basiyor iste.
Unuttuklarim varsa, affola. Görüsürüz sonra yine...
kızlar bugün haberlerde dinledim ...yurtdışında yapışık ikizler dünyaya gelmiş
ama yaşamaz demişler mucize yaşamış şimdi 4 yaşında gibiler karaciğer ve bir organı daha ortak kullanıyolarmış....ama artık doktorlar yaşamaz demiş ve anneye bir bebeğinden vazgeçmeniz gerek demiş...diğer bebek yaşaya bilir demiş..ne zor yaaa bir diğer bebeğinden vazgeçmek rabbim böyle bişeyle sınamasın kimseyi yaa
Offf esimde gelmedi, feci uykum geldi benimde. Yatayim en iyisi. Doruk hala uyuyor, bir kere uyur halde emde cok az. Bir uyanirsa, saat basi kalkar artik sabahaca. Iyi Geceler Birsen'cigim ve hatta göremedigim kim varsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?