2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok sagol canım korkmuştum ben sagolun

cnm öncelikle gecmis olsun..benim oglumdada oldu aynen anlattigin gibi.tam 3 gun atesler icinde yandi,dr göturuyoruz burda acile hemen ates dusurucu verip eve yolluyorlar,antibiyotik felan yok yani..artik kendim sirkeli su hazirladim atesini dusurdum fitil ve surupla gecirdi öyle yavrum( dIskIsInda ve kustugunda balgam vardi hep..onlari atlattik ertesi gun karin ve sirt bölgesinde kirmizi kirmizi minik bir suru lekeler farkettim,iki gun surdu bugun daha iyi renkleri dönmus,cok atesten oluyormus..demekki 6.hastalik ismi turkcede..bugun daha iyi oglum istahi yokk zorlamak ta istemiyorumm,duzen alt ust oldu zaten..geciyor yanii anliyacagin...a.s.

iyigeceler esen cnm

pınarım yoğunsun cnm çoktan yattın

nurteni görmedim hiçç

siboşş yoğun sanırım

tülay cnm sizede tekrardan çok geçmiş

tubayıda görmedim

gülhan istanbul yolcusuuu çok isterdim görüşmek ama bakalım belkim buluşuruzzzzzz

denk gelirse planlar

canım öncelikle geçmiş olsun benim çok ateşi olmadı ama allha şükür 38,5 kadar oldu ben fitil verdim geçti 3 gün sonra 1gün sonra oldu kırmızılık ne hastalıklarvar allah dagha kötüsünü yaşatmasın belkide ben antibiyotik kullandıgım için çok çıkmadı ateş

merhaba canım hoşgeldin
bi sorun yok herkes iyi cnm burcunun kağanı çok hasta,en önemlisi bu:sinifsinif:
inş iyi olmuştur kuzum
sen derslerine bak cnm bitince bol bol görüşürüz nasılsa burası da çok kalabalık olmuyor

Özlemcim nasılsın ? Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu ya:uhm:Hamilelik nasıl umarım iyi geçiyodur.Zeynep'e de maşallah allah nazardan korusun kuzuyu
iyim sağol cnm sen ansıslın*evet cnm bi kzkım daha olacak,bulantılarım geçti baya ama kilo vermitim vermeye dedevam ettim inş şimdi almaya başlıycam
ana nasıl sağlık ocağıymış kız bu herkes hastaları başından atmak ister bunlar illa bize gelin demiş
kendi aile hekiminize bi bakın cnm belki o daha iyi bir dr.ddur,hani çocuğu falan varsa bide acayip tecrübeli oluyorlar
alişide vermişssin halana dayanamazsın tabi
gecede uyuyamamışssındır
keşke hep beraber gidip halanda kalsaydınız
et tırnaktan ayrılır mı cnm?
iş meslesi olsa farklı,bu durum farklı bence
kalkmış hazırlanıyorsundur şimdi senŞeniz
oyy valla çok zormuş cnm ya,insan nasıl karar veririkiiii..............:gitme::gitme::gitme:
Ohhh afiyet olsun yemişsindir şimdiye kadar a.s.
.
yedim cnm yedim eşim 500 gr.lık almış yarısını yedim ohhhhhh
ama dondum sonraeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

annene gideceksin ne güzell bende istiyommm:çok üzgünüm:

herkse günaydın kzılarrrrrrrrrrrr
nasılsınız bugün?
zeynep acıktı,altınıda kirletti bakam yavruma gelirim yine

nasılsınız bugün?

günaydın özlemcim bizde şükür iyiyiz azönce kalktık mamamızı yedik.şimdi ben kahvaltı yapıyorum oğlum uyanmadan acele acele yapayım sonra yiyemiyorum.kızlar bugün belim çok ağrıyor paşamı yataktan alırken oldu park yatağı aşağı indirdik oda çok derinde alırken incindi galiba

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalarrrr a.s.

biraz işim var giremeyebilim..

hepinizi öptüm kolay gelsin..

pınarcım büyüdükçe zilli oluyor bu cimcimeler :)) duruda öyle en fazla yarım saat uyuyor

tatlım sağol denedim tarifi kızlar çok sevdi :))))

defne hanıma bak sen demen alarm kutusunun antenlerini kırmış ayy yerim ben onu yayamaz prensesssssssss

Maşallah kızlar oku oku yetişemiyorum size
çenenize kuvvet kaydirigubbakcemile3

a.s

Herpesvirus tip 6’nın neden olduğu, iyi huylu, yaklaşık 3 gün süren ateşin arkasından ortaya çıkan pembe, makülopapüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır. Hastalık solunum yolu sekresyonları ile bulaşır. Dört yaşına kadar çocukların hemen hemen tamamı hastalığı geçirmekte ve ömür boyu bağışıklık kazanmaktadır. En sık ilk yaşın ikinci yarısında ve, İlkbahar ve sonbahar aylarında görülür.
(ALINTI)

maşallah canım gelişiminin iyi olmasına sevindim meleğinina.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağlık ocağına randevuylamı götürüyorsunuz canım bizde öyle değil gidince ebemiz hemen bakıyor

canım iyiyiz sen nasılsın kolay gelsin sana bizde seni özledik opuyorumnanaktan

kıvılcım canım çalışınca zor oluyor iş ev çocuk sorumluluk artıyor Allah hepimize güç kuvvet versin benim eşimde yardımcı olmuyor bana malesef :sinifsinif:

canım nasılsın seni çok sık göremesemde aklımdasın hep türkize geçmiş olsun canım bende öyle işyerindeyken aklımdan hiç çıkmıyor kızlarım opuyorumnanaktan

gerçekten üzücü bir durum iki can var sonuçta Allah bizi böyle acılarla sınamasın inşallah canım

canım ne güzel spora gidiyorsun bende istiyorum gitmeyi ama çok zor

canım dün bizdede vadi izlendi

nasılsınız bugün?

günaydın özlemcim nasılsın bebişler nasıl kolay gelsin sana

kızlar herkese günaydın hayırlı cumalarrrr a.s.

biraz işim var giremeyebilim..

hepinizi öptüm kolay gelsin..

cerencim sanada günaydın kolay gelsin kardeşimopuyorumnanaktan

herkese günaydın.

yine hasta bebişler var galiba. kıyamam onlara.

burcu ve xxh hülya çok geçmiş olsun.inşallah şimdiye kadar iyileşmiştir yavrularınız.

tülay'cım selin nasıl oldu?

Kızlar gÜnaydın nasılsınız? Uamrım herkes ıyıddır. Kızlar bızı merak eden geÇmıŞ olsun dıleklerınden bulunan herkese teŞekkÜr ederım.

Ceren canım Çok saol aradıĞın ıÇın.burcucum da aramıŞ ama ben duymadım telefonu.kızlar kızım bıraz daha ıyı ama hala balgamı atamadı ÖksÜrÜyor burnu tıkalı.ama annemler yeĞenım kardeŞım hepsı aılecek yakalandı bu hastalıĞa(

tülaycım telefonlada görüştük ama gerçekten üzüldüm valla çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallah

Banu canım benım sanada teŞekkÜr ederımm. SÜreklı aradıĞın ıÇın.yarın ıÇınde tekrar tekrar ÖzÜrdılerım ((

ayşe canım günaydın.saol canım selin biraz daha iyi ama annemler çok hasta( umarım tekrar geçmez selin'e..

dün misafirim vardı komşular geldiler onun için giremedim.
bugün de hava yine yağmurlu. evdeyiz kuzumla.
kızlar sonunda ceylin bberona alıştı. allahım ne büyük rahatlıkmış.
her markadan çeşit çeşit biberonlar almıştım. illaki birini tutar diye.
evet birini seçti sonunda. nukun cam ve kauçuk damaklı memesi olan biberonu seçti
prenses hazretleri. daha önce de denemiştim
ama onu da istememişti. neyse çok uğraştırdı beni ama
zafer benim oldu :lepi: 3 gündür lıkır lıkır içiyor maşallah.

ceylinim sanada günaydın nasılsın
iyiyim canım sağolasın a.s.

ayşe canım günaydın.saol canım selin biraz daha iyi ama annemler çok hasta( umarım tekrar geçmez selin'e..
hay allah kötü olmuş tülay. inşallah dediğin gibi olur tekrar bulaşmaz selin'e.
büyükler dayanır nasılsa tek bebekler hasta olmasın dimi canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…