2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet ayşe umarım öyle olmaz çünkü epey zayıfladı iştahı hiç yok şu an zorla mama yiyor((

tülay,banu,ceren,kıvılcım günaydın hepinizee bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir

Günaydin Kizlar,

Bugün Doruk gün isimadan kalkti, baktik uyuyacak gibi degil, dönüsümlü olarak babasiyla paylastik. Ben uyudum onlar oynadi, simdi esimle Doruk uyuyor, ben biraz keyiflerdeyim. Az sonra kahvaltiyi hazirlarim, zaten o arada kalkarlar.

Birsen, insan nasil karar verir cocuklarindan birini tercih etmeyi. Ölmek daha iyi bence o durumu yasamaktansa. Hangisinin yasama ve saglikli olma ihtimali yüksekse o tercih edilir ama bu karari hic bir Anne veremez ki!

Ayse, bravo diyorum sana ve Ceylin'e. Artik daha rahatlarsin, biberon stresinden kurtularak.

Tülay, cok gecmis olsun tekrardan, insallah bir daha hastalanmaz yavrun.

Pinar, bu totikler zaten herseyi ayni zamanlarda yapiyorlar. Ama gündüzde hic uyumamalari feci ya, isler oldugu gibi kaliyor. Yemegimi bile büyük bir stresle yapiyorum ki, normalinde yemek yapmak benim icin cok büyük bir keyif aslinda...

Banu, Aynur size de günaydinlar kizlar. Öpüyorum kuzulari...

günaydın cnm ,çok geçmiş olsun ya,evet ani hareketler öyle yapıyor cnm bi süre çok dikkat et,ağrıların uzun sürer yoksa,afiyet olsun cnm gerçi çoktan etmişsindir
kızlar herkese günaydın hayırlı cumalarrrr a.s.

biraz işim var giremeyebilim..

hepinizi öptüm kolay gelsin..
günaydın cnm hayırlı cumalar sanada kolay gelsin
çok sağol tatlım
iyim cnm en olsun zeyneple uğralşıyorum işte
diş çıkarıyor tekrar baya zorluyo hem beni hem kendini uyutmaya çalıştım uyumadı ama çok uykusu var ağrı kesici vericem şimdi tekrara dniycem
sen naıslsın cnm?kuzuların nasıl?kolay gelsin tatlım
tüm aileye geçmiş olsun cnm bu ne böyle ya,salgın var sanırım kötü olmuş

süper olmuş birini sevmiş bari çok seçiciler bunlar çokkk
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize

günaydın cnm sanada hayırlı cumalar

filiz nasılsın cnm? Doruk biraz daha iyi mi bugün?baktın mı hiç kabarmış mı dişleri?çıksalarda hem biz hemde onlar rahatlasa
ben hiç anlamadım bu dişini zeynebin ne kabarma oldu ne bişey beyaz beyaz görünüyo
bi kaç güne patlar belki öyledir doruğunda

sağol filiz'cim. gerçekten rahat ettim canım.

ne güzel babası ilgilenmiş doruk'la sen de dinlenip uykunu almışsın.
hadi bakalım günlük maraton başlıyor sende de. kolay gelsin canım.

GÜNAYDINNN CANIMMMM..SANADA HAYIRLI CUMALAR.. NASILSIN OĞLUŞUN NASIL?

CANIM SANA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİMM:)):1hug:

günaydın tülaycım alperende iyi şükür yanımda oyun oynuyor.rica ederim canım benim.beğendinizse ne mutlu bana.kaydirigubbakcemile2

canım ya öksürük var burnu tıkalı iştah hiç yok.gece işte mama verdim biraz belki yer diye yedi ama kustu sanırım balgamı attı.ondan sonra daha rahat uyudu. Ya bir atlatsaydı tamamen (

inş. canım biran önce iyileşir güzel kızımız.çok geçmiş olsun canım.

sagolcanım tamda iyileşmediya tıkalı birazdaha urnu okadarda antibiyotik lullandık

valla ne güzel benimkide almıoy neyaptıysam çok zor benim için hata alıştırma bardagı aldım dün onu bile oyuncake diyo
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
sanada canım sagol
evet ayşe umarım öyle olmaz çünkü epey zayıfladı iştahı hiç yok şu an zorla mama yiyor((
geçmiş olsun canım benimkie kaçgündür öyleydi havalr dan
canım ya öksürük var burnu tıkalı iştah hiç yok.gece işte mama verdim biraz belki yer diye yedi ama kustu sanırım balgamı attı.ondan sonra daha rahat uyudu. Ya bir atlatsaydı tamamen (

sorma canım benimki 7kullandı antibiyotik geçmedi 10 gün kullandık halende araara tıkanıyo kaç kele kustu allah kolaylık versin çok zor
banu bilgilerin için çok sagol canım

BANUCUM, CEYLİNCİM,TÜLAYCIM,AYNURCUM,FİLİZCİM,ÖZLEMCİM VE XXH HÜLYACIM..

Hoşgeldinz kızlar....kaydirigubbakcemile2

kızlar biraz okuaybildim geçmişi ama alıntı yapamadım.kusura bakmayın..:kedi:

TÜLAY canım rica ederim ne demek aşkolsun.. tekrar ailene ve seline çok geçmiş olsun canım..

kızlar ceylin hala emeklemiyor. koca popolu kızım koltuklara tutunup kalkmayı da beceremiyor.
ama ellerinden tutup yürümek veya playskoolun ilk arabasına tutunup yürümek çok hoşuna gidiyor.
onun dışında sadece yerde sürünüyor veya oturuyor.
maşallah yürüyen bebekler var topikte.
acaba bizim tembel ne zaman yürüyecek :uhm:

günaydin kizlar a.s.

ay cok sinirliyim yaaa..aksam eşimin arkadasiyla eşi gelicekler..yemege geliceklerdi..bende alişverişimi ona göre yaptim dün..eşim aradi az önce caya geliceklermiş kötükedihüso gerçi benim için daha kolay ama işin yoksa şimdi tekrar carsiya cik alsanaalsanasmile evde yufkam yok..dün islak kakaolu kek yapmiştim..cilek soslu tavuk gögsü yapcam bide tatli olarak..garnitürüm var..amerikan salatasi yapcaktim..onun yerine makarna salatasi yaparim..etti 3 ceşit..bide poça yapsam..etti 4..ay gene gidip yufka almam lazim kacarim yok..kiymali börek yapsam..etti 5..bi salata daha yapmak lazim..patlican közleyip onun salatasini yapayim en iyisi..etti 6..bide peynirli börekmi yapsam pöffff boshayallersmile valla aslinda yemek işi daha kolay he..bu iviz zivir cok ugrastiriyor insani..ama bununda servisi kolay oluyor..sofra kur kaldir sonra cay faslina gec tatli faslina gec ugrasi olmuyor..oyyyyyyyyyy akannehir

bana bi akil verin kizlar yaa..

makarna salatasi
patlican salatasi
kiymali börek
peynirli pogaca yada peynirli börek (hangisini yapsam? :sm_confused: )
islak kek
cilek soslu tavukgögsü

daha ne ekliyim sizce??? kolay ama güzel bi tarifiniz varmi? sanirim bi salata daha eklemek lazim..

mrb cerencim hoşbuldukk.nasılsın paşan nasıl?sen neler yapıyorsunopuyorumnanaktan

günaydınlar halam yolda alişle geliyor kahvaltıya bekliyorum ...

tubişş senden başlayım cnm
bence çok yaa kek ,salata,böğrek,yeter yaa kıymalı böğrek yap gitsin
zaten aksam yemeği yenir sanırım ....

tülay geçmiş olsun cnm geçen gündede dedim sıkıntıdasınız rabbim acil şifa versin....

diğer arkadaşlarıma günaydım

halam gelsin kahvaltı sonrası gezmeye gidecezz hava .çok güselll

aaaa kızlar tahlil sonuçlarımı doktorlar sitesine yazdım
metobolik sendrom dedi...dahiliye doktoruna görün dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…