günaydın canım sana da hayırlı cumalar.günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
tülay canım selin nasıl :ecrin_bebek:
günaydın cnm ,çok geçmiş olsun ya,evet ani hareketler öyle yapıyor cnm bi süre çok dikkat et,ağrıların uzun sürer yoksa,afiyet olsun cnm gerçi çoktan etmişsindirgünaydın özlemcim bizde şükür iyiyiz azönce kalktık mamamızı yedik.şimdi ben kahvaltı yapıyorum oğlum uyanmadan acele acele yapayım sonra yiyemiyorum.kızlar bugün belim çok ağrıyor paşamı yataktan alırken oldu park yatağı aşağı indirdik oda çok derinde alırken incindi galiba
günaydın cnm hayırlı cumalar sanada kolay gelsinkızlar herkese günaydın hayırlı cumalarrrr a.s.
biraz işim var giremeyebilim..
hepinizi öptüm kolay gelsin..
çok sağol tatlımmaşallah canım gelişiminin iyi olmasına sevindim meleğinina.s.
gerçekten üzücü bir durum iki can var sonuçta Allah bizi böyle acılarla sınamasın inşallah canım
günaydın özlemcim nasılsın bebişler nasıl kolay gelsin sana
tüm aileye geçmiş olsun cnm bu ne böyle ya,salgın var sanırım kötü olmuşKızlar gÜnaydın nasılsınız? Uamrım herkes İyİddİr. Kızlar bİzİ merak eden geÇmİŞ olsun dİleklerİnden bulunan herkese teŞekkÜr ederİm.
Ceren canım Çok saol aradıĞın İÇİn.burcucum da aramıŞ ama ben duymadım telefonu.kızlar kızım bİraz daha İyİ ama hala balgamı atamadı ÖksÜrÜyor burnu tıkalı.ama annemler yeĞenİm kardeŞİm hepsİ aİlecek yakalandı bu hastalıĞa(
süper olmuş birini sevmiş bari çok seçiciler bunlar çokkkdün misafirim vardı komşular geldiler onun için giremedim.
bugün de hava yine yağmurlu. evdeyiz kuzumla.
kızlar sonunda ceylin bberona alıştı. allahım ne büyük rahatlıkmış.
her markadan çeşit çeşit biberonlar almıştım. illaki birini tutar diye.
evet birini seçti sonunda. nukun cam ve kauçuk damaklı memesi olan biberonu seçti
prenses hazretleri. daha önce de denemiştim
ama onu da istememişti. neyse çok uğraştırdı beni ama
zafer benim oldu :lepi: 3 gündür lıkır lıkır içiyor maşallah.
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
sağol filiz'cim. gerçekten rahat ettim canım.Günaydin Kizlar,
Bugün Doruk gün isimadan kalkti, baktik uyuyacak gibi degil, dönüsümlü olarak babasiyla paylastik. Ben uyudum onlar oynadi, simdi esimle Doruk uyuyor, ben biraz keyiflerdeyim. Az sonra kahvaltiyi hazirlarim, zaten o arada kalkarlar.
Birsen, insan nasil karar verir cocuklarindan birini tercih etmeyi. Ölmek daha iyi bence o durumu yasamaktansa. Hangisinin yasama ve saglikli olma ihtimali yüksekse o tercih edilir ama bu karari hic bir Anne veremez ki!
Ayse, bravo diyorum sana ve Ceylin'e. Artik daha rahatlarsin, biberon stresinden kurtularak.
Tülay, cok gecmis olsun tekrardan, insallah bir daha hastalanmaz yavrun.
Pinar, bu totikler zaten herseyi ayni zamanlarda yapiyorlar. Ama gündüzde hic uyumamalari feci ya, isler oldugu gibi kaliyor. Yemegimi bile büyük bir stresle yapiyorum ki, normalinde yemek yapmak benim icin cok büyük bir keyif aslinda...
Banu, Aynur size de günaydinlar kizlar. Öpüyorum kuzulari...
GÜNAYDINNN CANIMMMM..SANADA HAYIRLI CUMALAR.. NASILSIN OĞLUŞUN NASIL?
CANIM SANA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİMM:)):1hug:
canım ya öksürük var burnu tıkalı iştah hiç yok.gece işte mama verdim biraz belki yer diye yedi ama kustu sanırım balgamı attı.ondan sonra daha rahat uyudu. Ya bir atlatsaydı tamamen(
sagolcanım tamda iyileşmediya tıkalı birazdaha urnu okadarda antibiyotik lullandıkherkese günaydın.
herkee günaydın
yine hasta bebişler var galiba. kıyamam onlara.
burcu ve xxh hülya çok geçmiş olsun.inşallah şimdiye kadar iyileşmiştir yavrularınız.
tülay'cım selin nasıl oldu?
valla ne güzel benimkide almıoy neyaptıysam çok zor benim için hata alıştırma bardagı aldım dün onu bile oyuncake diyodün misafirim vardı komşular geldiler onun için giremedim.
bugün de hava yine yağmurlu. evdeyiz kuzumla.
kızlar sonunda ceylin bberona alıştı. allahım ne büyük rahatlıkmış.
her markadan çeşit çeşit biberonlar almıştım. illaki birini tutar diye.
evet birini seçti sonunda. nukun cam ve kauçuk damaklı memesi olan biberonu seçti
prenses hazretleri. daha önce de denemiştim
ama onu da istememişti. neyse çok uğraştırdı beni ama
zafer benim oldu :lepi: 3 gündür lıkır lıkır içiyor maşallah.
sanada canım sagolgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize
geçmiş olsun canım benimkie kaçgündür öyleydi havalr danevet ayşe umarım öyle olmaz çünkü epey zayıfladı iştahı hiç yok şu an zorla mama yiyor((
canım ya öksürük var burnu tıkalı iştah hiç yok.gece işte mama verdim biraz belki yer diye yedi ama kustu sanırım balgamı attı.ondan sonra daha rahat uyudu. Ya bir atlatsaydı tamamen(
BANUCUM, CEYLİNCİM,TÜLAYCIM,AYNURCUM,FİLİZCİM,ÖZLEMCİM VE XXH HÜLYACIM..
Hoşgeldinz kızlar....kaydirigubbakcemile2
kızlar biraz okuaybildim geçmişi ama alıntı yapamadım.kusura bakmayın..:kedi:
TÜLAY canım rica ederim ne demek aşkolsun.. tekrar ailene ve seline çok geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?