2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ffiliz birsen özlem ceren teşekkkür ederim.kızlar burcuyla konuştum kağanın ateşi hala aynıymış fitil vermiş biraz düştü diyor( iştahıda yokmuş kağancık mahvoldu valla kaç gündür(

gerçekten öyle birsen canımya valla geçsin artık yoksa selin çok vitaminsiz kaldı( bişey yemeyince(

bu arada tülaycim cok geçmiş olsun yaaa a.s. gecmedi hala he ( kuzum benim yaa..kusmak rahatlatmiştir onu canim merak etme..bu hasta zamanlarinda cok yedirmemek en iyisi..bizde hasta olunca bişi canimiz cekmiyor..onlarda ayni hesap..inşaAllah biran önce normale döner kuzumm

burcucum senin oglanda hasta olmus ( acil şifalar inşaAllahhh a.s.

yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz a.s. sanirim haziran annelerindeydiniz :) hoşgeldiniz a.s.

ay kafa kalmadi bi kuzumuzda 6.hastalik olmus acil şifalar inşaAllahh a.s.

birsencim alicik yürüyormus cok sevindim :) laz ogluma maşaAllahh :)

pinarcim sende spora baslamissin tekrar cok sevindim tatlim :) inşaAllah yaza kadar bitirelim su işi :) bak yoksa kapida kalcaz yalovada :)

aynurcum ve cerencim (gercek ceren ) kizlar aşkolsun bi biz mi kaldik şişko :) aramizda şişko cok be :) bakmayin siz giklari cikmiyor p

aysecim cok sevindim ceylinin biberona alişmasina :) azmin sonu işte :)) yarasin kuzuma :) ne zaman yürüyecegine gelince merak etme birden yapiyorlar bu işi :) serra birden emekledi..ileri hiç gidemiyordu..bi süre geri gitti sonra birden ziplamaya basladi kurbaga gibi :)) ertesi günde birden emekledi..sonra bahcesinde ellerini birakmaya basladi..düşe kalka yürümeye calişiyor..ama bahcesinin dişinda korkuyor ayakta desteksiz durmaya..anca biri kolunu acacakta öyle gidiyor :))

özlemcim canim sen cok yoruyorsun kendini yaaa..kizim biraz dinlen yaa..

serros miziklaniyor gene uyumadi hala yaaa 6'dan beri..cadi bu yaaa

TuĞbacım saol canım.canım bencede yeter menÜ.zaten epey ÇeŞıt var.salata ıstersen az da patates salatası yap.

Banu canım benİm sanada teŞekkÜr ederİmm. SÜreklİ aradıĞın İÇİn.yarın İÇİnde tekrar tekrar ÖzÜrdİlerİm ((

önemli değil canım daha sonra görüşürüz

ohh ne güzel biberona alışmış maşallahhhh

canım benim çok saol.a.s.

opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinize

tülay,banu,ceren,kıvılcım günaydın hepinizee bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir

iyiyiz tatlım sen nasılsın

tatlım sanada günaydın bende öptüm kuzunu

özlem günaydın canım. zeynebi alıştırabildin mi kendi kendine uyumaya.
deniycem demiştin geçen gün merak ettim.
merhaba cnm denedim ya zeynebin hiç uyumaya niyeti yok öyle bi akşam işte battanyeyi serdim poposuna vurdum ninni söyledim mamasını yerken uyudu zaten akşamları kolay uyuyor gübdüzleri uyumak istemiyor hiç
salladığım halde 2 kere oldu uyutamadım dolanıyo yanımda
hoşbulduk cnm,işleri kolayladın mı?
cnm zeynep de tam emeklemiyo,sürünüyo sadece eşim komandolar gibi deyip gülüyor
tam emeklemeden yürüyecek zeynep
belki ceylinde öyle olur
daha ne ypıcan tuba yeter bu kadar çok bile
peynirli poça yap tek çeşit börek yeter
daha ne olsunnn
hadi afiyet olsun cnm size
metabolik sendrom neymiş merak ettim şimdi

Ffiliz birsen özlem ceren teşekkkür ederim.kızlar burcuyla konuştum kağanın ateşi hala aynıymış fitil vermiş biraz düştü diyor( iştahıda yokmuş kağancık mahvoldu valla kaç gündür(

hadi ya yazık kağana
sağol cnm haber verdiğin için

tuba napayım cnm ya,okul vardı eve bakmadım hiç iyice dandini oldu bi yerleştireyim şöyle istediğim gibi ama bişey kalamdı bitti sayılır
bitti diyebilirm artık
baya bi çamaşırım var katlanıp ütülenecek diğerleri rutin işler
sende kendini yorma yeter o kadar çeşit valla daha yaparsan akşam bizde geliriz bak ona göre :))
sadece serra mı cadı bizim ki ne peki kaç kere salladım uymadı hep mzızıklanıyo şimdide yürüteçte direksiyonu çekiştiriyor çıkmıyormuş yerinden ağlayıp duruyo zilli ya

uyuttum cadiyi..meraktan uyuyamiyor yaa..bende sallamayi biraktim..ama böyle olunca mecburi salliyorum..yoksa aksama kadar miziklancak..zaten 2 sallamada uyudu kuzum :)

ay kizlar haklisiniz galiba..abartmiyim..yemek demediklerine göre demek yiyip gelcekler..ben en iyisi 2 tatli 2 salata 1 börek yapayim gitsin..ay buarada BıMlerde ulkerin bi pastasi var..cheescake..acaip lezzetli bişi..yufka almaya giderken bide ona bakayim..varsa ondan alirim tavukgögsü yapmam

evi süpürdümde bi silip toz alayim hazir serros uyurken..uyanincada cikariz yufka almaya..

öptüm hepinizi kocamannnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet tuğba valla çok güzel onlar.bide yağlı gevrekleri varya kurabiyeleri falan hepsi süper:) offf canım çekti ama rejime başladım tekrar bişeycikk yiyemem(((((

tuğba, banu, özlem yorumlarınız için teşekkürler kızlar.
sanırım ben biraz aceleciyim. abimin iki çocuğu da 10 aylıkken yürüdüler.
ablamın oğluda tam yaşında yürüdü. ama kıyaslamamak en doğrusu.
dediğiniz gibi belki emeklemeden direk yürüyecek.
gerçi genetik midir bilmiyorum ama kayınvalidemin dediğine göre eşim de
emeklemeden yürümüş. belki de babasına çekti cimcimem.

hadi kolay gelsin cnm sana

her ebbek farklı olur cnm hiç kıyaslayıp canını sıkma lütfenŞeniz

tozumuda aldim..evide toparladim..son olarak menumde şöyle :
makarna salatasi
kiymali börek
firinda kremali patates (aslinda bunu biftegin yanina yapicaktim..şimdi patlican közlemeyede üşeniyorum..hem okadar krema aldim..bende rejimdeyim..bi daha kullanamam..ee uzun sürede durmaz kullanmam lazim onu hem zaten garnitür-salata tarzi bişi oluyor)
islak kek
bimdeki pastadan yoksa cilek soslu tavukgögsü

sira geldi yerleri silmeye..serros uyurken halledeyim bari onuda..uyancagi yok bu kuzunun :) buda uyumaz uyumaz uyudumuda tam uyur anasinin kizi babasinin kizi olsa devamli uyur :))))))) ay yazik adamcagizinda günahini almiyim cuma vakti erken kalkiyor gec geliyor..bende olsam bende uyurum

tülaycim o gevreklere bende bayiliyorum..bukadarmi taze ve lezzetli olur ya ama düşünüyorumda o citirligi vermek için yagin hakkini tam veriyorlardir :))) buda kalori demek..selülit demek..baskulde artilar demek oyyy oyyy :))

aysecim kimseyle karşilaştirmamak en güzeli..benim kuzenimde 9 aylik yürümüş cadi kardesi 11 aylik yürümüş..ben tam yasimda yürümüşüm,tuvaletimi söylemişim,konusmusum durup durup bombayi birden patlatmişim p ay hatta aklima bişi geldi onuda anlatayim bigün annem regl olmus..bende artik nasil gördüysem annem cok titizdir bu konularda almişim pamugu bende güzelce yerleştirmişim kendime tuvaletim geldiginde annem bi götürmüş lavobaya altimda pamuk..korkmus kadin tabi D sen koyuyorsun ya bende bayanim bende koydum demişim :))))) ay serra öyle bişi yapsa sabah kadar gülerim herhalde kiz cocuklari ayri bi cadi oluyor ya

heh gene cenem düştü gittim bu sefer muckss

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben gene mutfaktayımmmmm....mutfak kuşu oldum cıktım yafuuuu işe gıdene kadar cıkamıyom su mutfaktankafamçokkarıştıbu hafta hep akşam calıştım işe gıdene kadar kahvaltı yagıza meyva yemek akşama yemek derken saat 4 olu verıyo anlamıyorummm guclubacismile
bugun yagız 9da uyandııı..gece uyumadı cunku ben yorgunluktan geberıom tabı eşim baktı valla ben uyudum teömızlıgın yorgunluu anca cıktı vucuttan kadında gelse tum gun ayaktasın az cok bende yaptım iş tabe anca dınlendım valla bıde yagız gece uyusaydı super olacaktı valla..eşimle yatakları ayırdık yaaaaaaaaaa:gitme:1aydır nerdeyse ayrı yatıoz bırımız cocuk odasında bırımız yatak odasında gece bı satten sora dewırdaım yapıoz yatakodasında yatan uyuyo offf ya hala bı duzen yokkkk kızlarrrrr adak adadım valla uykusu bı gırsın duzene yasın okutucammmm o derece yanııı karı kocalıktanda cıktın hem iş hem cocukkk sonuc bu yane..
şimdi eşime yemek yapıom ıspanakla makarna yahgızın dunden var allahtan benım sıpacık uyuyo uynamadan sıze bı bakem dedım yoksa pc basında bırakmıyo hınzır benııııı

Merhaba kızlar,
herkes iyidir umarım
ben bugün evdeyim süt iznim var , oğluşumla oynadık oynadık uyudu
bugün ona balık çorbası yapıcam , doktor haftada iki gün balık yedir dedi
ama kılçık kalmadan çok dikkatli ayıklamam lazım şimdiden stres oldum

geçmişi çok okuyamadım, hasta bebişlere Allah şifalar versin
Mutahhara arkadaşım, çaya gece gelceklerse yemek yiyip gelceklerdir, bence çok bukadar çeşit
sen daha iyi bilirsin yinede ,
hem çocuklusun sen ,kimse mana bulmasın

kolay gelsin cnm
baya halletmişssin işlerini
alemssin hee
pamuk hee:roflol::roflol::roflol:

kolay gelsin cnm sanada bizde ayırdık odayı sabaha karşı yanımıza alıyorum yoksa 5 ten sonra uyumuyo cadı ya

bizimde akşama kayınpederim gelcek istanbuldan , kayınvalidem hafta içi bende kalıyor yalnız diye
börek yapalım diyor ama bakalım bende hamuru yoğurursan yaparız dedim
boşnaklar eşimin tarafı çok börek yapıyorlar
ama baya zor oluyor elde açmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…