2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım

ayyy tuba çok güldüm yaaa demek öle yaptınn evet kızlar çok fena yaaa
bende geçen adet oldum ped aldım eşime dedimm
ne kadar kötü yaa dedim tek ped kullanan benim siz evde hakimiyet kuracaksınız dedim

aslı cnm yatakları ayırmayın cnm ya bırak odasında uyusun
bende alşi babası seyhate gidince annemlerde yanıma alıyorum
mecburrrrr tek yatak var çünki..
ama sizde böyle bişey yok gece çok kalk ama kocandan ayrılma
ama aliş çok alışıyor farkındayımm
bazende hoşuma gidiyor uykusundan kalkıp hemen bakıyor yanındaysam gülüp uykuya dalıyorrr

ilginin kızımı alışmış biberona maşallah içsin bol bol yarasın kuzuya
yanlışım varsa kusura bakmayın kızlar
darısı başımıza sağdığım sütleri hep döküyorum almıyor biberon

ay hastalık çok zorya benimki okadar ilaç içti halen geçmedi şu balgam çok geçmiş olsun arkadaşainş hemen iyileşir bebgi

ayy kızlar börek dediniz bende gidip şu üç renkli böreği yapayım ne zamandır yapıcam:)) bide kızıma tavuk çorbası yapim.bide muhallebi belki yer..

ayşe canım gezin gezin bende selin iyi olursa hava iyi olursa pazar günü eşimle biraz dolaştırmak istiyorum kuzum evde tıkılıp kalıyor haftaiçi((((((

kızlarrr yagız uyanmadı daha sanırım 2 saate yakın uyucak sıpa gecede buyusua ya bole nerdeeeeeeeeeeee ben yemegı koydum şimdi utum var bıraz onlaraı halledeyımmm..daha ders calışmam lazım aslında ..:=(işyerınde sorumluluk verıolar aslında hıc ıstemıyorum turkhavayollarının işlemlerını bız yapıoruz orda sorumlu gıbı calısıcam bu yaz ve egıtım alıcaz pazar gunu sınawım da var gecmem lazım ...iş ew yagız yetmıomuş gıbı bıde bu sorumluluk cıktı oda apayrı bı stress zatennn...ee mecbur ıstemıyorumda dıemıosunnn...vakıt kalırsa azcıkta bı derse bakıım barı cokk optum sızıı kızlarrrrrr

selam kızlar okuldayım tenefüste size bakayım dedim
ceylinim cimcime biberona alışmış çok güzel yarasın kuzuma
tülay geçmiş olsun tekrar canım merak etmiştik

tubaaa benimde misafirim var eşimin arkadaşı eşiyle gelecek akşama temizligi yapmıştım eve gidince bir hızla ikramlık hazırlıycam menü şöyle;
patates salatası (kayınvalidem yapıcak ben yağını tzunu koyucam)
patlıcan közlenmiş vardı yoğurtla karıştırıcam
börek peynirli
etimekli tatlı
browni yeter herhalde
aslında şu bimdeki tatlıdan bende mi alsam

özlem cnm aliş çok sakin geldi böle durgun gibiydi sonradan tabi ömere saldırdı
ama halama dedim yok daha vermem dedimm
hahha

bırrsen cnm mecbur ayırdık eşimle yoksa ıkımızde uykusuz kalıoruz gece saat bası yarımsatte bı uyanıyo ya ıkımızde uyanıoruz ve uyuyamıorıuz yagız uyanıkken odaları ayırınca kapılarıda kapatıoruz ya ozaman hbrımımız olmuyo bacımmm ...bıkacgun uyuyo sıpa yatalım artık beraber dıoz kafayı koyuyoz eşimle yastıga yarımsaat demıyo uyanıyo gene ..vardıyalıda calışınca mecburrr kalıoz sonra tıpış tıpış bırımız yatak odasına yagız gene yatagında yatıyooo bırsen de ıkımızden bırı onun odasındakı cekyatta yatıoz ....bızde memnun deılız ama napalım bacım yaaaaaa hıc uyuyuyamamaktansa en azından 4 er saaat falan uyuyabılıoruz bu yontemleeeeeeeeeee.......

yagızda yurumuyo emeklemıyo CEYLINIMMMMM.....benımkıde cok tembelll gerı gerı gıdıo poposuyla ama one asla emeklemıyo sıralıyo ama kendısı tutunarak kalkmıyoo ancak bız koltuga dıneltırsek ole sıralıyo bana tutunarak ayaga kalkıyo ama koltuga tutunarak aslaaaaaaaaaaaa...bende cok taktım bıara ben 10 aylıkken yurumusummm eşimde yasına gırmeden yurumus ama bu oglan tembell kızlarında dedıklerı bebkten bebege deişigo en ıyısı zorlamamak en yurucek bu odn hazır hıssederlerse ozaman yurusunler.banada dr emeklemez bu emeklemeden yurucek bu oglan demiştii

selam herkesee..

Özledim yine kızlar dün bakamadım hiç,öğlen kayınvalidem geldi hadi postaneye gidicem hava çok güzel Dağhan'ıda çıkaralım dedi,neyse çıktık örtttüm güzelce üstünü gittik gezdik dışardada yemeğimizi yiyip geldik,oğlumunda hoşuna gitti son anda uyumuştu hatta..Neyse dün eşimide yolcu etmiştim zaten kayınvalidem gecede bende kaldı..

Sabahta komşum kahvaltıya çağırdı gittik,oynadılar biraz kızıyla,geldik evimize,şimdide geziniyo yine benimki..bende yazamay çalışıyorum tepelerden..

Geçmişe bi göz atıyım öptüm hepinizi..

inş geçersin cnm,ders çalışmak çok zor bilirim kendimden
Allah kolaylık versin

özlem cnm aliş çok sakin geldi böle durgun gibiydi sonradan tabi ömere saldırdı
ama halama dedim yok daha vermem dedimm
hahha

iyi demişssin cn ayrılmayın yok yere daha
yavrum alışık tabi size öyle mahsun kalmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…