bu arada tülaycim cok geçmiş olsun yaaa a.s. gecmedi hala he( kuzum benim yaa..kusmak rahatlatmiştir onu canim merak etme..bu hasta zamanlarinda cok yedirmemek en iyisi..bizde hasta olunca bişi canimiz cekmiyor..onlarda ayni hesap..inşaAllah biran önce normale döner kuzumm
burcucum senin oglanda hasta olmus( acil şifalar inşaAllahhh a.s.
yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldiniz a.s. sanirim haziran annelerindeydiniz :) hoşgeldiniz a.s.
ay kafa kalmadi bi kuzumuzda 6.hastalik olmusacil şifalar inşaAllahh a.s.
birsencim alicik yürüyormus cok sevindim :) laz ogluma maşaAllahh :)
pinarcim sende spora baslamissin tekrar cok sevindim tatlim :) inşaAllah yaza kadar bitirelim su işi :) bak yoksa kapida kalcaz yalovada :)
aynurcum ve cerencim (gercek ceren) kizlar aşkolsun bi biz mi kaldik şişko :) aramizda şişko cok be :) bakmayin siz giklari cikmiyor p
aysecim cok sevindim ceylinin biberona alişmasina :) azmin sonu işte :)) yarasin kuzuma :) ne zaman yürüyecegine gelince merak etme birden yapiyorlar bu işi :) serra birden emekledi..ileri hiç gidemiyordu..bi süre geri gittisonra birden ziplamaya basladi kurbaga gibi :)) ertesi günde birden emekledi..sonra bahcesinde ellerini birakmaya basladi..düşe kalka yürümeye calişiyor..ama bahcesinin dişinda korkuyor ayakta desteksiz durmaya..anca biri kolunu acacakta öyle gidiyor :))
özlemcim canim sen cok yoruyorsun kendini yaaa..kizim biraz dinlen yaa..
serros miziklaniyor gene uyumadi hala yaaa 6'dan beri..cadi bu yaaa
hava biraz açtı. biz kızımla azcık gezip gelicez. biraz hava alalım bari.
görüşmek üzere kızlar...
ay hastalık çok zorya benimki okadar ilaç içti halen geçmedi şu balgam çok geçmiş olsun arkadaşainş hemen iyileşir bebgi
inş geçersin cnm,ders çalışmak çok zor bilirim kendimdenkızlarrr yagız uyanmadı daha sanırım 2 saate yakın uyucak sıpa gecede buyusua ya bole nerdeeeeeeeeeeee ben yemegı koydum şimdi utum var bıraz onlaraı halledeyımmm..daha ders calışmam lazım aslında ..:=(işyerınde sorumluluk verıolar aslında hıc ıstemıyorum turkhavayollarının işlemlerını bız yapıoruz orda sorumlu gıbı calısıcam bu yaz ve egıtım alıcaz pazar gunu sınawım da var gecmem lazım ...iş ew yagız yetmıomuş gıbı bıde bu sorumluluk cıktı oda apayrı bı stress zatennn...ee mecbur ıstemıyorumda dıemıosunnn...vakıt kalırsa azcıkta bı derse bakıım barı cokk optum sızıı kızlarrrrrr
özlem cnm aliş çok sakin geldi böle durgun gibiydi sonradan tabi ömere saldırdı
ama halama dedim yok daha vermem dedimm
hahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?