hoşbuldum cnmm..afite olsun banu
hşgeldin ferda
sağol cnm hoşbulduk,,iyi oldu gezdik yakında oğlumun elini tutup gezicem heralde..ferda hoşgeldin canım dağhan ne güzel gezmiş değişiklik olmuştur
sağol cnm hoşbulduk,,iyi oldu gezdik yakında oğlumun elini tutup gezicem heralde..
Evet banuya valla sÜper .dÜn hatta kendİme eŞofman ve spor ayakkabı aldımm selİnİmle gezerİz antalyada bahar bİ baŞka oluyor:)
hava güzel galiba Antalyada kızlar,eşimde orda,benide alın yaa...aşkımı özledimm..biri beni calista otele ışınlasın... :)))Evet banuya valla sÜper .dÜn hatta kendİme eŞofman ve spor ayakkabı aldımm selİnİmle gezerİz antalyada bahar bİ baŞka oluyor:)
hoşbulduk cnm ,çok iyi oldu gezdik geldik.derdacımm hoşgeldinn...oh temiz hava iyi olmuştur valla
sağol cnm bakıcam..selam kızlar
bugun guzel bir kampanyadan haberim oldu, paylasmak istedim.
duymayan vardir mutlaka. kadinlar gunu vesilesi ile
Eyüp Sabri Tuncer | Kurumsal Web Sitesi shop/ adresine uye olup 5 TL lik alisveren
herkese 40 TL lik paket hediye. Parfum losyon vs var. 5 TL ye ilave 3TL + KDV aras kargo ucreti ilave ediliyor.
Kampanya 15 marta kadar devam ediyor.
sorma süper oluyoo yaaa..ferdacım ay ne güzel olur paytak paytak yürürler:))
evet tülaycım bahar bir başka güzel oluyor
selam kızlar
bugun guzel bir kampanyadan haberim oldu, paylasmak istedim.
duymayan vardir mutlaka. kadinlar gunu vesilesi ile
Eyüp Sabri Tuncer | Kurumsal Web Sitesi shop/ adresine uye olup 5 TL lik alisveren
herkese 40 TL lik paket hediye. Parfum losyon vs var. 5 TL ye ilave 3TL + KDV aras kargo ucreti ilave ediliyor.
Kampanya 15 marta kadar devam ediyor.
kızlarrr benım yaramaz hala uyuyooo yafuuuu 2 saatı de gectııı:bbo::1shok:
gecede bole uyusa ya bu hınzırrrr ay napcamı şaştım valla hıc bukadar uzun boylu uyumadıydııı sıpa ya
benim kızım biberona alıştı teyzesi. çok uğraştım ama başardım sonunda. darısı başına opuyorumnanaktanilginin kızımı alışmış biberona maşallah içsin bol bol yarasın kuzuya
yanlışım varsa kusura bakmayın kızlar
darısı başımıza sağdığım sütleri hep döküyorum almıyor biberon
çıkın özlem'cim temiz hava alsın prenseslerin. sıkı giydirsen üşümez.ne güzel hava lın cnm biraz
bizde çıksak mı diye düşündüm güneş var ama soğukk
yaparsın bacım. topiğimizin hamarat hatunu. size de seline'de afiyet olsun.ayy kızlar börek dediniz bende gidip şu üç renkli böreği yapayım ne zamandır yapıcam:)) bide kızıma tavuk çorbası yapim.bide muhallebi belki yer..
inşallah iyileşir kuzu da bol bol gezersiniz canım.ayşe canım gezin gezin bende selin iyi olursa hava iyi olursa pazar günü eşimle biraz dolaştırmak istiyorum kuzum evde tıkılıp kalıyor haftaiçi((((((
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanselam kızlar okuldayım tenefüste size bakayım dedim
ceylinim cimcime biberona alışmış çok güzel yarasın kuzuma
tülay geçmiş olsun tekrar canım merak etmiştik
tubaaa benimde misafirim var eşimin arkadaşı eşiyle gelecek akşama temizligi yapmıştım eve gidince bir hızla ikramlık hazırlıycam menü şöyle;
patates salatası (kayınvalidem yapıcak ben yağını tzunu koyucam)
patlıcan közlenmiş vardı yoğurtla karıştırıcam
börek peynirli
etimekli tatlı
browni yeter herhalde
aslında şu bimdeki tatlıdan bende mi alsam
haklısın canım her çocuk farklı oluyor. ama sen aynı benim zilliyi anlatmışsın sanki. yağızla aynı şeyleri yapıyor. bekleyelim bakalımbırrsen cnm mecbur ayırdık eşimle yoksa ıkımızde uykusuz kalıoruz gece saat bası yarımsatte bı uyanıyo ya ıkımızde uyanıoruz ve uyuyamıorıuz yagız uyanıkken odaları ayırınca kapılarıda kapatıoruz ya ozaman hbrımımız olmuyo bacımmm ...bıkacgun uyuyo sıpa yatalım artık beraber dıoz kafayı koyuyoz eşimle yastıga yarımsaat demıyo uyanıyo gene ..vardıyalıda calışınca mecburrr kalıoz sonra tıpış tıpış bırımız yatak odasına yagız gene yatagında yatıyooo bırsen de ıkımızden bırı onun odasındakı cekyatta yatıoz ....bızde memnun deılız ama napalım bacım yaaaaaa hıc uyuyuyamamaktansa en azından 4 er saaat falan uyuyabılıoruz bu yontemleeeeeeeeeee.......
yagızda yurumuyo emeklemıyo CEYLINIMMMMM.....benımkıde cok tembelll gerı gerı gıdıo poposuyla ama one asla emeklemıyo sıralıyo ama kendısı tutunarak kalkmıyoo ancak bız koltuga dıneltırsek ole sıralıyo bana tutunarak ayaga kalkıyo ama koltuga tutunarak aslaaaaaaaaaaaa...bende cok taktım bıara ben 10 aylıkken yurumusummm eşimde yasına gırmeden yurumus ama bu oglan tembell kızlarında dedıklerı bebkten bebege deişigo en ıyısı zorlamamak en yurucek bu odn hazır hıssederlerse ozaman yurusunler.banada dr emeklemez bu emeklemeden yurucek bu oglan demiştii
maşallah de annesi. darısı gece uykularına olsun. sen de rahat et inşallah.kızlarrr benım yaramaz hala uyuyooo yafuuuu 2 saatı de gectııı:bbo::1shok:
gecede bole uyusa ya bu hınzırrrr ay napcamı şaştım valla hıc bukadar uzun boylu uyumadıydııı sıpa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?