oh kızlar muabbetiniz bol olsun topik hiç durmadan ilerliyo walla süpersiniz
ah tülay keşke yüzyüze de görüşebilseydik hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.ayşecim sağol canımya sende öylesinn ama valla hepiniz burda olsaydınız sizede pastalar börekler kekler yemekler yapardım:))
inşallah cnm ama artık antalyayı düşünmüyorum tatil için,çok fazla turist oluyoo ve denizide bitmiş nerdeyse..ama sizin için gelemi isterim tabii,şu an eşim orda mesela,kalbim orda yanii..ferdacım herzaman beklerim:)) gelde gezelim
kız uyusun bırak...kızlarrr benım yaramaz hala uyuyooo yafuuuu 2 saatı de gectııı:bbo::1shok:
gecede bole uyusa ya bu hınzırrrr ay napcamı şaştım valla hıc bukadar uzun boylu uyumadıydııı sıpa ya
inşallah canım kısmet opuyorumnanaktanvalla ayşecimm süper olurdu. ama mutlaka gelirsen beklerim.
kızlarrrrrrrrr bugün giremiyorum yaaa işim var offfffffff
saol canım bende işe mola evrdim çay keyfi yapıyorum:))a.s.
aaa kızlarr size bişey söylemeyi unuttum,ben bugün doğumdan sonra ilk kez hastalandım...Ve inanamıyorum hiç sancım olmadı,doğumdan önce çok sancılı geçerdi.Annem hep derdi doğurursan geçer diye,doğruymuş..
merhaba canım hoşgeldin
bi sorun yok herkes iyi cnm burcunun kağanı çok hasta,en önemlisi bu:sinifsinif:
inş iyi olmuştur kuzum
sen derslerine bak cnm bitince bol bol görüşürüz nasılsa burası da çok kalabalık olmuyor
iyim sağol cnm sen ansıslın*evet cnm bi kzkım daha olacak,bulantılarım geçti baya ama kilo vermitim vermeye dedevam ettim inş şimdi almaya başlıycam
sağol cnm bakalımselam kızlar
bugun guzel bir kampanyadan haberim oldu, paylasmak istedim.
duymayan vardir mutlaka. kadinlar gunu vesilesi ile
Eyüp Sabri Tuncer | Kurumsal Web Sitesi shop/ adresine uye olup 5 TL lik alisveren
herkese 40 TL lik paket hediye. Parfum losyon vs var. 5 TL ye ilave 3TL + KDV aras kargo ucreti ilave ediliyor.
Kampanya 15 marta kadar devam ediyor.
maşallah mı desem bilemedim gece zorluyor ya sizikızlarrr benım yaramaz hala uyuyooo yafuuuu 2 saatı de gectııı:bbo::1shok:
gecede bole uyusa ya bu hınzırrrr ay napcamı şaştım valla hıc bukadar uzun boylu uyumadıydııı sıpa ya
hayılrı işler cnmuyandııııı 9benım 9-s-+ıpacıkkkk- p6-c ı tu6sala6rı-a +++++basıyoooo bunlarda yagızdan teyzoslarına numaratıkkkk konmusma dılıannemde geldı şimdi ben kacar kızlarrrrr
hamile değilmişssin hadi gözün aydın cnmslm kızlar haftasonu eşimin kuzenine gitmiştik bikaç gün kaldık.ordayken test alıp yaptım negatif çıktı eczacıya söyledim.zaten geçen ay 20 gün sürmüş hemen olamazsın dedi.ben genede içim rahat etsin diye aldım yaptım.10 sonra tekrarlıycaz testi.
yeni örgü modeli öğrendim eşimin kuzeninden.yağmurun yatağına battaniye başladım pembeli lilalı.
damlasu akşam ilk defa isifra etti.eşim ben mutfaktayken su içirmiş.suyun üstüne bide mama içince.baştan aşşa boşalttı içtiğini.bu sabah rüyamda damla suyu konuşurken gördüm:) çok güzeldi.
dün akşam 32.günü izledim.konu istanbul depremiydi.bir haftadır yastığa başımı koyduğum anda kalkıp kalkıp kızlara bakıyorum.sürekli dua ediyorum.gözümü kapatınca hep korkuyorum.bina 7 katlı ve baya eski.99 depremini atlatan binadan korkma diyolardı ama akşam 98den önce yapılan binaların çoğunun yıkılacağını söylediler.müstakil eve taşınmayı çok istiyorum ama bulmak imkansız gibi bugün biraz araştırıcam bakalım.
depremde ölmek değil korkum.yağmurla damlasuyu düşünüyorum.
elazığlı keko yu herizleyişimde hüngür hüngür ağladım.akşam haberlerinde eşimle birlikte izledik.tutamadım kendimi.eşimbile ağladı.en çok korkumda eşim evde yokken yakalanmamız depreme
çocukluğumdan beri çok bilinçliyim bu konuda ilk öğretim boyunca okulun sivil savunma başlkanlığını yaptım ayda iki kez tatbikat yapardık.genelde yazılımızın olduğu derse yapardım ama:)çok uzun zaman oldu.hep dua ederek uyuyoruz ama bir önlem almazsak sonuç kaçınılmaz olucak.off rabbim kimseye böyle kötü şeyler yaşatmasın.evlatlarımızı bize bizide evlatlarıımıza bağışlasın.
inşallah müstakil bir ev bulurum yaza kadar.yemek saatimiz geldi.zillim acıktı sonra görüşürüz kızlar hepinizi öpüyoruz
ohh afiyet olsunbiraz dolaştık çok uykusu geldi ceylin'in eve geldik. yatağına koymamla uyuması bir oldu.
ben de nescafe yaptım kendime keyif yapıyorum.
cnm ymek istemiyorsa zorla verme belki midesini üşütmüştür hafişf şeyler ver bakalımsabah biraz moralim bozuldu.Kıza kahvaltısını hazırladım.son iki kaşık falan kalmıştı.Çıkardı kızım hepsini.Bide benim kız gece 12 gibi gece tahılları veriyom.sabah 12 olmuştu uyanmadıç.Akşam uanıyo 4 gibi mama yapıyom yemiyo.Artıık uykusunda bile yemek istemiyo mama.Sabah 12 de ben kaldırdım artık onu yesin diye.O da çıkardı.Sonra 1 -1:30 gibi uyudu.Biraz evvel yoğurt yedirdim biraz işte.iki günde bir çıkarıyo ya.Yarın doktora götürcem bakalım ne dicek.Yemek yemek istemiyo ya anlamadım bu kızı neden böle yapıyo.2 -3 ay oldu kontrole gitmedim.ana sağlığında bakılmıştı sadece.şimdi ölen için ne yapsam ona bilmiyom
kızlar sebzeler dolapta 1 haftadan fazla kalmıyo çürüyo hemen onları doğrayıp buzluğa atsam olur mu ?kereviz kabak ıspanak pırasa ordan alıp çorbasına koysam diyom.
baya olmuş kız ferda,ama sancın olmamaış ya süperraaa kızlarr size bişey söylemeyi unuttum,ben bugün doğumdan sonra ilk kez hastalandım...Ve inanamıyorum hiç sancım olmadı,doğumdan önce çok sancılı geçerdi.Annem hep derdi doğurursan geçer diye,doğruymuş..
hayırlı olsun cnm incinizSelam arkadaşlar herkes iyidir inşallah.a.s.
Defnoş uyuyo bende ders çalışıyodum uyku bastırdı bi size bakem dedim.Ya bu tarih dersi beni zorluyooo-tatlicadiarzu-
Kızım bu gece uyumadı yine bir diş patlatmış sıkıntısı oydu galiba
Çalışan annelere kolay gelsina.s.
sağol tatlımÖzlemcim hayırlı olsun tekrar bir melek daha geliyo sağlıkla gelir inşallah.Canım merak etme kilo alırsın artık bulantıların geçmiş ya düzene girer artıkŞeniz
Kuzum uyandı ben kaçar.Herkese iyi akşamlara.s.
kolaygelsin canım emninm güzel olurslm kızlar haftasonu eşimin kuzenine gitmiştik bikaç gün kaldık.ordayken test alıp yaptım negatif çıktı eczacıya söyledim.zaten geçen ay 20 gün sürmüş hemen olamazsın dedi.ben genede içim rahat etsin diye aldım yaptım.10 sonra tekrarlıycaz testi.
yeni örgü modeli öğrendim eşimin kuzeninden.yağmurun yatağına battaniye başladım pembeli lilalı.
damlasu akşam ilk defa isifra etti.eşim ben mutfaktayken su içirmiş.suyun üstüne bide mama içince.baştan aşşa boşalttı içtiğini.bu sabah rüyamda damla suyu konuşurken gördüm:) çok güzeldi.
dün akşam 32.günü izledim.konu istanbul depremiydi.bir haftadır yastığa başımı koyduğum anda kalkıp kalkıp kızlara bakıyorum.sürekli dua ediyorum.gözümü kapatınca hep korkuyorum.bina 7 katlı ve baya eski.99 depremini atlatan binadan korkma diyolardı ama akşam 98den önce yapılan binaların çoğunun yıkılacağını söylediler.müstakil eve taşınmayı çok istiyorum ama bulmak imkansız gibi bugün biraz araştırıcam bakalım.
depremde ölmek değil korkum.yağmurla damlasuyu düşünüyorum.
elazığlı keko yu herizleyişimde hüngür hüngür ağladım.akşam haberlerinde eşimle birlikte izledik.tutamadım kendimi.eşimbile ağladı.en çok korkumda eşim evde yokken yakalanmamız depreme
çocukluğumdan beri çok bilinçliyim bu konuda ilk öğretim boyunca okulun sivil savunma başlkanlığını yaptım ayda iki kez tatbikat yapardık.genelde yazılımızın olduğu derse yapardım ama:)çok uzun zaman oldu.hep dua ederek uyuyoruz ama bir önlem almazsak sonuç kaçınılmaz olucak.off rabbim kimseye böyle kötü şeyler yaşatmasın.evlatlarımızı bize bizide evlatlarıımıza bağışlasın.
inşallah müstakil bir ev bulurum yaza kadar.yemek saatimiz geldi.zillim acıktı sonra görüşürüz kızlar hepinizi öpüyoruz
oh maşşşalah hepinşlah çabuk uyurbiraz dolaştık çok uykusu geldi ceylin'in eve geldik. yatağına koymamla uyuması bir oldu.
ben de nescafe yaptım kendime keyif yapıyorum.
afiyet olsunsaol canım bende işe mola evrdim çay keyfi yapıyorum:))a.s.
diştendir belki canım yada migdesini üşütmüştür zaen büyüdükçede gecleri pek beslenmiyolar üzülme geçmiş olsunsabah biraz moralim bozuldu.Kıza kahvaltısını hazırladım.son iki kaşık falan kalmıştı.Çıkardı kızım hepsini.Bide benim kız gece 12 gibi gece tahılları veriyom.sabah 12 olmuştu uyanmadıç.Akşam uanıyo 4 gibi mama yapıyom yemiyo.Artıık uykusunda bile yemek istemiyo mama.Sabah 12 de ben kaldırdım artık onu yesin diye.O da çıkardı.Sonra 1 -1:30 gibi uyudu.Biraz evvel yoğurt yedirdim biraz işte.iki günde bir çıkarıyo ya.Yarın doktora götürcem bakalım ne dicek.Yemek yemek istemiyo ya anlamadım bu kızı neden böle yapıyo.2 -3 ay oldu kontrole gitmedim.ana sağlığında bakılmıştı sadece.şimdi ölen için ne yapsam ona bilmiyom
kızlar sebzeler dolapta 1 haftadan fazla kalmıyo çürüyo hemen onları doğrayıp buzluğa atsam olur mu ?kereviz kabak ıspanak pırasa ordan alıp çorbasına koysam diyom.
ne güzel hiçolmamışsın benhemen oldum vedaha yeniyeni düzene giriyo hepgeçolmayı bekledim ama iyibak sancıda yokmuş hayırlısı dogummuş demek:lepi:aaa kızlarr size bişey söylemeyi unuttum,ben bugün doğumdan sonra ilk kez hastalandım...Ve inanamıyorum hiç sancım olmadı,doğumdan önce çok sancılı geçerdi.Annem hep derdi doğurursan geçer diye,doğruymuş..
Selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah.a.s.
Defnoş uyuyo bende ders çalışıyodum uyku bastırdı bi size bakem dedim.Ya bu tarih dersi beni zorluyooo-tatlicadiarzu-
Kızım bu gece uyumadı yine bir diş patlatmış sıkıntısı oydu galiba
Çalışan annelere kolay gelsina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?