2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayşecim sağol canımya sende öylesinn ama valla hepiniz burda olsaydınız sizede pastalar börekler kekler yemekler yapardım:))
ah tülay keşke yüzyüze de görüşebilseydik hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.
ama nerdeee. yine de senin orda banu var, istanbul'daki arkadaşlarda görüşüyorlar.
bi ben burda sap gibi tek başımayım (
antalya'ya gelirsem mutlaka görüşürüz canım. en son balayı için gelmiştim oraya.
inşallah yine kısmet olur.

ferdacım herzaman beklerim:)) gelde gezelim
inşallah cnm ama artık antalyayı düşünmüyorum tatil için,çok fazla turist oluyoo ve denizide bitmiş nerdeyse..ama sizin için gelemi isterim tabii,şu an eşim orda mesela,kalbim orda yanii..
kızlarrr benım yaramaz hala uyuyooo yafuuuu 2 saatı de gectııı:bbo::1shok:
gecede bole uyusa ya bu hınzırrrr ay napcamı şaştım valla hıc bukadar uzun boylu uyumadıydııı sıpa ya
kız uyusun bırak...

sabah biraz moralim bozuldu.Kıza kahvaltısını hazırladım.son iki kaşık falan kalmıştı.Çıkardı kızım hepsini.Bide benim kız gece 12 gibi gece tahılları veriyom.sabah 12 olmuştu uyanmadıç.Akşam uanıyo 4 gibi mama yapıyom yemiyo.Artıık uykusunda bile yemek istemiyo mama.Sabah 12 de ben kaldırdım artık onu yesin diye.O da çıkardı.Sonra 1 -1:30 gibi uyudu.Biraz evvel yoğurt yedirdim biraz işte.iki günde bir çıkarıyo ya.Yarın doktora götürcem bakalım ne dicek.Yemek yemek istemiyo ya anlamadım bu kızı neden böle yapıyo.2 -3 ay oldu kontrole gitmedim.ana sağlığında bakılmıştı sadece.şimdi ölen için ne yapsam ona bilmiyom

kızlar sebzeler dolapta 1 haftadan fazla kalmıyo çürüyo hemen onları doğrayıp buzluğa atsam olur mu ?kereviz kabak ıspanak pırasa ordan alıp çorbasına koysam diyom.

aaa kızlarr size bişey söylemeyi unuttum,ben bugün doğumdan sonra ilk kez hastalandım...Ve inanamıyorum hiç sancım olmadı,doğumdan önce çok sancılı geçerdi.Annem hep derdi doğurursan geçer diye,doğruymuş..

yaa kızlar ben maıl adresımı yazarken sabrı tuncere orta tıra yapamıyorum neden olabılır?

Selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah.a.s.

Defnoş uyuyo bende ders çalışıyodum uyku bastırdı bi size bakem dedim.Ya bu tarih dersi beni zorluyooo-tatlicadiarzu-

Kızım bu gece uyumadı yine bir diş patlatmış sıkıntısı oydu galiba

Çalışan annelere kolay gelsina.s.

saol canım bende işe mola evrdim çay keyfi yapıyorum:))a.s.

Tülaycım afiyet olsun:içelim: bende türk kahvesi yaptm uykum dağılsın diye.Selincik nasıl annesiopuyorumnanaktan

Hadi geçmiş olsun.Baya geç olmuşun emziriyomuydun canım?Sancın olmamasıda güzel

Özlemcim hayırlı olsun tekrar bir melek daha geliyo sağlıkla gelir inşallah.Canım merak etme kilo alırsın artık bulantıların geçmiş ya düzene girer artıkŞeniz

sağol cnm bakalım
kızlarrr benım yaramaz hala uyuyooo yafuuuu 2 saatı de gectııı:bbo::1shok:
gecede bole uyusa ya bu hınzırrrr ay napcamı şaştım valla hıc bukadar uzun boylu uyumadıydııı sıpa ya
maşallah mı desem bilemedim gece zorluyor ya sizi
inş gecede uyur
uyandııııı 9benım 9-s-+ıpacıkkkk- p6-c ı tu6sala6rı-a +++++basıyoooo bunlarda yagızdan teyzoslarına numaratıkkkk konmusma dılıannemde geldı şimdi ben kacar kızlarrrrr
hayılrı işler cnm
hamile değilmişssin hadi gözün aydın cnm
depremide inna düşünmemeye çalış yoksa hayat kabus oluyor
biraz dolaştık çok uykusu geldi ceylin'in eve geldik. yatağına koymamla uyuması bir oldu.
ben de nescafe yaptım kendime keyif yapıyorum.
ohh afiyet olsun
cnm ymek istemiyorsa zorla verme belki midesini üşütmüştür hafişf şeyler ver bakalım
baya olmuş kız ferda,ama sancın olmamaış ya süperr
hayırlı olsun cnm inciniz
Özlemcim hayırlı olsun tekrar bir melek daha geliyo sağlıkla gelir inşallah.Canım merak etme kilo alırsın artık bulantıların geçmiş ya düzene girer artıkŞeniz
sağol tatlım
Kuzum uyandı ben kaçar.Herkese iyi akşamlara.s.

iyi akşamalr

kolaygelsin canım emninm güzel olur
şu ksma dertleri hep var
depremde çokkötü allahım birdaha göstermesin insan çocugu olunca daha çok korkuyo
biraz dolaştık çok uykusu geldi ceylin'in eve geldik. yatağına koymamla uyuması bir oldu.
ben de nescafe yaptım kendime keyif yapıyorum.
oh maşşşalah hepinşlah çabuk uyur
saol canım bende işe mola evrdim çay keyfi yapıyorum:))a.s.
afiyet olsun
diştendir belki canım yada migdesini üşütmüştür zaen büyüdükçede gecleri pek beslenmiyolar üzülme geçmiş olsun

ne güzel hiçolmamışsın benhemen oldum vedaha yeniyeni düzene giriyo hepgeçolmayı bekledim ama iyibak sancıda yokmuş hayırlısı dogummuş demek:lepi:

evet hayırlı olsun incisi sanada kolay gelsin zordur tarih

iyi akşamalr kızlar ben de çıkıyorum kociş gelir şimdi
iyi haftasonları herkse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…