2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benimde arkaşadaş geldi berabe rçy içtik gitti enimkız uyyamdı bitürlü tıkanırken uyttum deminyine uyanmış az emmdi uyudu bi düzelseydiya

evet cnm baya oldu rahattım ama neyse ne yapalım!!
ferdaa beni face eklesene canımm(( bi sen yoksunn aşkolsun
tamam cnm tülay soy adın neydi..

evet cnm ancak geldi benimkisi..

kızlar kayınvalidem çarşıdaydı şimdi geldi bana 3 tişört bi tanede merserize almış,,:)) sağolsun çok sever almayı merserize azıcık büyük geldi yarın gidip değiştiricez ..kayınpederimde geldi ben yavaş yavaş kaçsam iyi olur..öptüm hepinizi...

herkese ii akşamlar ii tatiller kızlar bugün fazla giremedim yoğundum...
öptüm kuzularıda sizide...

merhaba kızlar ben geldim....biz dışarı çıktık
hava çok güzeldi gezerin ayakkabısını aldım kuzumun birine bir ayakkabı getirmişim birtane getirmemiştim....kıyamadım aldım hemde 10 tl ye aldım adama dedim bu sanırım ortapetik değil olurmu abla gezerin bu dedi...elimde kalmadı yeni gelecek bitirmek için sürümden kazanmak için bu fiyat dedi...aldım
sonrada ev teksitili satan bi yere giridik çok istediğim kırlantler den vardı pul işlemeli tanesi 5 tl den çok güzeldi aldım hemen ...ama ayakkanbıdan bitane daha almadığıma üzüldüm annem ayakları değişicek olsun bişi olmaz dedi...tam dönüyorduk yağmur başladı...bişiler yiyemedik......adetliyimde çok canım tatlı çekti koska vardı hemen daldım eve gelene kadar bayılacaktım ...ellerim titremeye başladı tatlı yedim nasıl fena oldum ikkez geldi başıma...neyse çok iyi geldi gezmek aldıklarımda çok güzel oldu..keyfim geldi yerine ..ama yarın c.tesi ve kocam yok uyuz oluyorum tlfla görüşemiyoruz bu gittiği otelin lobisinde çekmiyormuş tlf varmı böyle bişey yaaaaaa...............püffffffff

güle güle kullan canım aldıklarını tatlı hastalıgı bende var çantada bulundur bişeyler kötü oluyosan buzmnada tel çekmeyen yerdemi varmış

merhaba kızlar nasılsınız işten geldim bende, bu hafta çok yoruldum işler çok yoğundu,kızım yine bütün gün uyumamış tam eve geldim yeni yatmış hala uyuyor çok özledim kalksada mıncıklasam birazkaydirigubbakcemile3 gideyim birşeyler yiyeyim sonra geçmişe bakayım

SEMRA zor yaa sendimi çalışıyonn
bu arada resmini değiştir kızının yeni resmini koy cnm

güle güle kullan canım aldıklarını tatlı hastalıgı bende var çantada bulundur bişeyler kötü oluyosan buzmnada tel çekmeyen yerdemi varmış

sağol cnm ya bende tatlı hastalığı yokta adetliyim ya kan şekerim düştü

eşimde lobi dedi ama stant kuracakları lobinin alt katında asma kat gibi bi yerde açmış standı ondan çekmiyormuş

sağol cnm ya bende tatlı hastalığı yokta adetliyim ya kan şekerim düştü

eşimde lobi dedi ama stant kuracakları lobinin alt katında asma kat gibi bi yerde açmış standı ondan çekmiyormuş

he evet canım hani düşüyorsa çantanda bişeyler olsun canım ondan dedim
evet öyleyse olabilir

Bugün daha iyiydi Özlem'cigim. Alttan sol taraftan bir disi daha geliyor, sivilce gibi sislik var. Ama baska göremedim, göstermiyor, deli gibi damaklarini kasiyor. Üstte daha faliyet yok, alttan 4 disi olacak sanirim birkac güne. Cok zorluyor ama yavrumu ya, öyle huzursuz ki anlatamam.

Zamanla ögrenir canim, kendi haline birak. Doruk emekliyor, koltuklara tutunarak kalkabiliyor, siraliyor ama cok korkuyor yürümeye. Zamanla nasil olsa alisir, erken ya da gec ne farkeder degil mi?

Umarim güzel bir davet olmustur Tuba'cigim, ben sahsen hic cesaret edemiyorum eve birini cagirmaya. Doruk asla izin vermez bu kadar sey hazirlamama zaten.

Görün bir an önce Birsen'cigim, saglik ihmale gelmiyor. Kocamizdi, evimizdi, cocuklardi derken kendimizi hep unutuyoruz.

Ffiliz birsen özlem ceren teşekkkür ederim.kızlar burcuyla konuştum kağanın ateşi hala aynıymış fitil vermiş biraz düştü diyor( iştahıda yokmuş kağancık mahvoldu valla kaç gündür(

Offf, iyilessin bir an önce kuzum ya...

Güle güle giyinsin pasalar ayakkabilari. Tatli takintisi bende de var maalesef. Ama ben kendimi 1 hafta sIkIp yemesem, unutuyorum sonra. Bagimlilik yapiyor cikolata, tatli türü seyler tipki sigara gibi...

Kizlar Selamlar, Yine gün icinde bakmama ragmen firsat bulamadim. Tam ben baktim, Doruk koltuga tutunarak kalkti, tv kumandasini alayim derken dengesini kaybetti ve kafa üstü feci düstü, ayy icim nasil parcalandi. Zaten mizmizligi var, birde düsünce hepten aglama krizine girdi. Zor susturdum. Kafasinda sisme falan olmadi sanirim, sactan pek anlayamadim ama. 1 dk bile durmak yok bana anlayacaginiz Doruk gündüz aktifken.

Yarinda evde olmayiz büyük ihtimalle. Alis-verise cikariz sabahtan. Sonra da gezmeye hava güzel olursa. Esimin Pazartesi dogum günü. Ne alsam acaba, bir türlü karar veremiyorum.

Bugün birde üst kat komsum geldi, iki tane cocugu var. 4,5 yasinda bir oglu var, tam bir canavar. Evi darmadagin etti. Birde bebegi var Doruk'dan 2 ay kücük. Kadin cocuklarini hep hazir gidalarla besliyor. "Yapma böyle, arada taze sebze ve meyvelerle kendin hazirla ögünlerini" dedim. Bilmiyorum yapmayi diyor, o yüzden gelmis zaten bana. "Iyi, ben hazirladigimda birkac kere gelir bakarsin, sonra sana Dorugun yemek kitabini veririm, oradan da bakar yaparsin dedim. Pek yapacagini sanmam ama insallah etkili olur, yazik yavrucaklara ya. Daha cok gencler ve aslinda cocuk sorumlulugunu almaya hazir degil kari-koca. Kocasi daha sorumlu kadina göre.

Bizden kisa günün özeti böyle. Doruk uyumusken biraz keyif yapar yatarim.

güle güle kullanın cnm ayakkabınızı olsun 2 tane olmasada olur en olacak zaten diğerinin varmış ayakkabısı gerek yok
kırlentinide iyi günlerde kullan cnm
telefonla bile konuşamayacaksın demek zorrr
Allah kavuştursun cnm

merhaba cnm hoşgeldin naıslsın?

ıyi akşamlar kızlar a.s.

Bu sabah erkenden anneme gittim. Akşama kadar ordaydım. Bi ara Defdef'i de alıp dışarıya çıktım annemle. Tabi yarım saat sonra uyudu. Eve gelene kadar 1 saat geçti. Kolum koptu Defdef'i taşımaktan. Bebek arabamızda ağır olduğundan her yere götüremiyorum. Acil bi baston tipi araba almamız şart a.s

Bikaç makyaj malzemesi eksiğim vardı. Sanki hergün kullanıyormuşum gibi eksikliklerini hissettim kaydirigubbakcemile3 Hemen aldım annemlerin ordaki parfümerimden. Eşim de bugün yine makyaj malzemesine çalıştık diyor garibim kaydirigubbakcemile3

Akşam eve geldik. Bir sürü yemeğim vardı Allah'tan. Eşimle , kayınbiraderim yediler. Malum ben rejimdeyim. Sadece atıştırdım bişeyler sempatiksalakcinni

Sonrada Defdef'imi yıkadık. 20:30 gibi mamasını yedi ve uyudu. Eşimde çok yorulmuş bugün. O da koltukta sızdı kaldı kafamçokkarıştı

Yarın sabah eşimle birlikte ve arkadaşlarımızla gideceğiz spora. Bi hamam-sauna-havuz keyfi yapalım dedik. O yüzden ortalığı toparladım dağınık olmasın. Sonrada size bakayım dedim a.s. Biraz takılıp yatacağım bende a.s.

Banu'cum sağolsın canım. Valla hepsi aynı bu kuzuların. Uyku süreleri iyice kısaldı. Defdef ayrı bir alem zaten. Maşallah herşeyi beceriyor kaydirigubbakcemile3

Tülay'cım ailende hastalanmış canım. Çok geçmiş olsun a.s. Aman dikkat edik geçmesin tekrar Selin kuzuma a.s.

Ceylinim Ayşe'cim kuzun biberona alışmış gözün aydın canım a.s. Emeklemesi konusunda da hiç takma kafana. Bak Defdef kaç aydır emekliyor, hatta ilk adımı atanlardan dı ahala 3-4 adımdan öteye geçemedi kaydirigubbakcemile3

Filiz'cim vallahi aynen dediğin gibi yemek yapmak bile bir stres. Defdef ya paçamda yada tüm çekmeceleri boşaltıyor. Biran önce halledip çıkıyorum mutfaktan akannehir Doruk kuzuma geçmiş olsun düşmüş yine. Off bi yürüselerde rahat etsek. Defdef alıştı artık düşmeye. Çok şiddetli değilse gülüyor bana dönüp a.s Komşuna da şaşırdım yani. Birçoğumuz zaman zaman hazır gıdalardan kullanıyoruz ama sürekli olması hoş değil. Dediğin gibi anne-baba sorumluluğunu alamayan insanlar böyle oluyor a.s.

Tuba'cım ben yazana kadar misafirlerin gelmiş belki de gitmişlerdir bile. Ama son menün iyidi. ılk söylediğin çok fazlaydı a.s. Pamuk işine çok güldüm ya sende az değilmişsin kaydirigubbakcemile3 Evet spora da başladım bacım. Dietimde tam gaz gidiyor. ınşallah bu sefer tığ gibi olacağım :umursamaz: (Tığ olmasa da 10 numara şiş de olabilir )
kaydirigubbakcemile3

Birsom netten araştırdın mı metobolik sendrom ne demekmiş bacım :uhm: Aldıklarını da güzel günlerde kullanın sen ve kuzularım a.s. Eşinde gitmiş seyahate. ALlah kavuştursun bacım. Olsun ya aralarda standı birine bırakır kaçar sesini duyarsın sende a.s.

Burcu canım Kağan'ım yine aynıymış. ınşallah tez vakitte düzelir canım ya :çok üzgünüm:

Aslı'cım Yağız kuzum gündüz uyumuş ne güzel inşallah bu gece de güzelce uyurda sizde kocişinle bir arada yatarsınız a.s. Bizim Defdef ne kadar uyanırsa uyansın ayrı yatmadık hiç. Zaten yatsak da uyuyamayız. O yüzden Defdef'i aramıza aldık kaydirigubbakcemile3
Sınavında varmış Allah kolaylık versin canım a.s.

Esen'cim seninde misafirin varmış canım kolay gelsin. Menü süper a.s.

Ferda'cım tekrar Allah kavuştursun canım a.s. Hava almışsınız ne güzel. Kayınvalidende düşünceliymiş bravo. Güzel günlerde giy cicilerini a.s. Regli olmuşsun ve sancısız olmuş harika canım ya gözün aydın a.s.

levestoriy21 sağolasın canım kampanya ile ilgili haberdar ettiğin için a.s. Testinde negatif çıkmış gözün aydın a.s. Deprem hepimizin korkulu rüyası ama ben pek düşünmemeye çalışıyorum. Allah inşallah gönlünüze göre bi ev bulmayı nasip eder a.s.

neslihang sağolasın canım sende katıl muhabbete a.s.

aslidirek canım çok zorlama yemesi için. Bazen öyle bikaç gün iştahları yerinde olmuyor kuzuların. Ksumasın en azından a.s. Ben kerevizi minik parçalar halinde poşetle atıyorum buzluğa. Lazım oldukça alıp kullanıyorum. Birde ıspanak attım geçen gün. Diğerlerini taze olarak kullanıyorum a.s.

Ay kızlar bu arada yazmayı unuttum. Abimin davası ile ilgili çıkan kararı yargıtay bozdu çok şükür. Önümüzdeki aylarda yeniden mahkemesi görülecek. İnşallah bu sefer beraat kararını alacağız. Çok mutluyum hihoyyyt

oh gezmişsin hayatım ne güzel,güle güle kullanın aldıklarınızı..
evet telefon çekmemesi gibi bişey var eşimde şu an Antalyanın en lüks otellerinden birinde ama telefon çoğu yerde çekmiyo çok ilginç dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…