Tülaycım afiyet olsun:içelim: bende türk kahvesi yaptm uykum dağılsın diye.Selincik nasıl annesiopuyorumnanaktan
Hadi geçmiş olsun.Baya geç olmuşun emziriyomuydun canım?Sancın olmamasıda güzel
iyi akşamalr kızlar ben de çıkıyorum kociş gelir şimdi
iyi haftasonları herkse
evet cnm baya oldu rahattım ama neyse ne yapalım!!sağol cnm bakalım
maşallah mı desem bilemedim gece zorluyor ya sizi
inş gecede uyur
hayılrı işler cnm
hamile değilmişssin hadi gözün aydın cnm
depremide inna düşünmemeye çalış yoksa hayat kabus oluyor
ohh afiyet olsun
cnm ymek istemiyorsa zorla verme belki midesini üşütmüştür hafişf şeyler ver bakalım
baya olmuş kız ferda,ama sancın olmamaış ya süperr
hayırlı olsun cnm inciniz
sağol tatlım
iyi akşamalr
tamam cnm tülay soy adın neydi..ferdaa beni face eklesene canımm(( bi sen yoksunn aşkolsun
kolaygelsin canım emninm güzel olur
şu ksma dertleri hep var
depremde çokkötü allahım birdaha göstermesin insan çocugu olunca daha çok korkuyo
oh maşşşalah hepinşlah çabuk uyur
afiyet olsun
diştendir belki canım yada migdesini üşütmüştür zaen büyüdükçede gecleri pek beslenmiyolar üzülme geçmiş olsun
ne güzel hiçolmamışsın benhemen oldum vedaha yeniyeni düzene giriyo hepgeçolmayı bekledim ama iyibak sancıda yokmuş hayırlısı dogummuş demek:lepi:
evet hayırlı olsun incisi sanada kolay gelsin zordur tarih
merhaba kızlar ben geldim....biz dışarı çıktık
hava çok güzeldi gezerin ayakkabısını aldım kuzumun birine bir ayakkabı getirmişim birtane getirmemiştim....kıyamadım aldım hemde 10 tl ye aldım adama dedim bu sanırım ortapetik değil olurmu abla gezerin bu dedi...elimde kalmadı yeni gelecek bitirmek için sürümden kazanmak için bu fiyat dedi...aldım
sonrada ev teksitili satan bi yere giridik çok istediğim kırlantler den vardı pul işlemeli tanesi 5 tl den çok güzeldi aldım hemen ...ama ayakkanbıdan bitane daha almadığıma üzüldüm annem ayakları değişicek olsun bişi olmaz dedi...tam dönüyorduk yağmur başladı...bişiler yiyemedik......adetliyimde çok canım tatlı çekti koska vardı hemen daldım eve gelene kadar bayılacaktım ...ellerim titremeye başladı tatlı yedim nasıl fena oldum ikkez geldi başıma...neyse çok iyi geldi gezmek aldıklarımda çok güzel oldu..keyfim geldi yerine ..ama yarın c.tesi ve kocam yok uyuz oluyorum tlfla görüşemiyoruz bu gittiği otelin lobisinde çekmiyormuş tlf varmı böyle bişey yaaaaaa...............püffffffff
güle güle kullan canım aldıklarını tatlı hastalıgı bende var çantada bulundur bişeyler kötü oluyosan buzmnada tel çekmeyen yerdemi varmış
sağol cnm ya bende tatlı hastalığı yokta adetliyim ya kan şekerim düştü
eşimde lobi dedi ama stant kuracakları lobinin alt katında asma kat gibi bi yerde açmış standı ondan çekmiyormuş
filiz nasılsın cnm? Doruk biraz daha iyi mi bugün?baktın mı hiç kabarmış mı dişleri?çıksalarda hem biz hemde onlar rahatlasa
ben hiç anlamadım bu dişini zeynebin ne kabarma oldu ne bişey beyaz beyaz görünüyo
bi kaç güne patlar belki öyledir doruğunda
kızlar ceylin hala emeklemiyor. koca popolu kızım koltuklara tutunup kalkmayı da beceremiyor.
ama ellerinden tutup yürümek veya playskoolun ilk arabasına tutunup yürümek çok hoşuna gidiyor.
onun dışında sadece yerde sürünüyor veya oturuyor.
maşallah yürüyen bebekler var topikte.
acaba bizim tembel ne zaman yürüyecek :uhm:
günaydin kizlar a.s.
ay cok sinirliyim yaaa..aksam eşimin arkadasiyla eşi gelicekler..yemege geliceklerdi..bende alişverişimi ona göre yaptim dün..eşim aradi az önce caya geliceklermiş kötükedihüso gerçi benim için daha kolay ama işin yoksa şimdi tekrar carsiya cik alsanaalsanasmile evde yufkam yok..dün islak kakaolu kek yapmiştim..cilek soslu tavuk gögsü yapcam bide tatli olarak..garnitürüm var..amerikan salatasi yapcaktim..onun yerine makarna salatasi yaparim..etti 3 ceşit..bide poça yapsam..etti 4..ay gene gidip yufka almam lazim kacarim yok..kiymali börek yapsam..etti 5..bi salata daha yapmak lazim..patlican közleyip onun salatasini yapayim en iyisi..etti 6..bide peynirli börekmi yapsam pöffff boshayallersmile valla aslinda yemek işi daha kolay he..bu iviz zivir cok ugrastiriyor insani..ama bununda servisi kolay oluyor..sofra kur kaldir sonra cay faslina gec tatli faslina gec ugrasi olmuyor..oyyyyyyyyyy akannehir
bana bi akil verin kizlar yaa..
makarna salatasi
patlican salatasi
kiymali börek
peynirli pogaca yada peynirli börek (hangisini yapsam? :sm_confused: )
islak kek
cilek soslu tavukgögsü
daha ne ekliyim sizce??? kolay ama güzel bi tarifiniz varmi? sanirim bi salata daha eklemek lazim..
günaydınlar halam yolda alişle geliyor kahvaltıya bekliyorum ...
tubişş senden başlayım cnm
bence çok yaa kek ,salata,böğrek,yeter yaa kıymalı böğrek yap gitsin
zaten aksam yemeği yenir sanırım ....
tülay geçmiş olsun cnm geçen gündede dedim sıkıntıdasınız rabbim acil şifa versin....
diğer arkadaşlarıma günaydım
halam gelsin kahvaltı sonrası gezmeye gidecezz hava .çok güselll
aaaa kızlar tahlil sonuçlarımı doktorlar sitesine yazdım
metobolik sendrom dedi...dahiliye doktoruna görün dedi..
Ffiliz birsen özlem ceren teşekkkür ederim.kızlar burcuyla konuştum kağanın ateşi hala aynıymış fitil vermiş biraz düştü diyor( iştahıda yokmuş kağancık mahvoldu valla kaç gündür (
hava çok güzeldi gezerin ayakkabısını aldım kuzumun birine bir ayakkabı getirmişim birtane getirmemiştim....kıyamadım aldım hemde 10 tl ye aldım adama dedim bu sanırım ortapetik değil olurmu abla gezerin bu dedi...elimde kalmadı yeni gelecek bitirmek için sürümden kazanmak için bu fiyat dedi...aldım
sonrada ev teksitili satan bi yere giridik çok istediğim kırlantler den vardı pul işlemeli tanesi 5 tl den çok güzeldi aldım hemen ...ama ayakkanbıdan bitane daha almadığıma üzüldüm annem ayakları değişicek olsun bişi olmaz dedi...tam dönüyorduk yağmur başladı...bişiler yiyemedik......adetliyimde çok canım tatlı çekti koska vardı hemen daldım eve gelene kadar bayılacaktım ...ellerim titremeye başladı tatlı yedim nasıl fena oldum ikkez geldi başıma...neyse çok iyi geldi gezmek aldıklarımda çok güzel oldu..keyfim geldi yerine ..ama yarın c.tesi ve kocam yok uyuz oluyorum tlfla görüşemiyoruz bu gittiği otelin lobisinde çekmiyormuş tlf varmı böyle bişey yaaaaaa...............püffffffff
güle güle kullanın cnm ayakkabınızı olsun 2 tane olmasada olur en olacak zaten diğerinin varmış ayakkabısı gerek yokmerhaba kızlar ben geldim....biz dışarı çıktık
merhaba kızlar nasılsınız işten geldim bende, bu hafta çok yoruldum işler çok yoğundu,kızım yine bütün gün uyumamış tam eve geldim yeni yatmış hala uyuyor çok özledim kalksada mıncıklasam birazkaydirigubbakcemile3 gideyim birşeyler yiyeyim sonra geçmişe bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?