Ay kızlar bu arada yazmayı unuttum. Abimin davası ile ilgili çıkan kararı yargıtay bozdu çok şükür. Önümüzdeki aylarda yeniden mahkemesi görülecek. İnşallah bu sefer beraat kararını alacağız. Çok mutluyum hihoyyyt
Pınar'cım senin ve ailen adına çok sevindim. İnşallah ilerki günlerde daha hayırlı haberler alırsınız.
canım abinin durumuna sevindim.hadi inşallah size biran önce kavuşurBen kaçar artık bacılar. Öptüm hepinizi iyi geceler a.s.
hadi misafirde gitmiş haftasonu dinlen birazpinarcim abine cok sevindim insallah tez zamanda yaninizda olura.s.
misafirlerim az once gittiler guzel gecti gerci adamin esi rus ve dilimizi bilmiyor isaretlerle anlastik:)))ama olsun ben kaynanayla konustum kizlada isaretlestik oldu bitti
ama cok yoruldum bir hiz kizi aldik salagtayi yapmis k.validem aldik alisveris yaptik eve geldik hemen patlicani yogurtladim pastalari hallettim yetisti ama bende bittimm buarad browniyide burda v yemekleri satan yer var ordan aldik hehee kurtardim yoksa imkansiz yetismezdi
birsenn arastirdin mi o dedigin hastalik neymis
Türkoda zayıf canım yapıları heralde böyle diyorum.Burcuya ne oldu ki anlamadımslm arkadaşlar..
kaçgündür bakamadım annemdeydim bugnde defeneyi dr götürdüm gelişimi yani basması,oturuşu bıungıldagı pek hoşuna gitmedi bıngıldagı çok açıkmış, bunu dvitamini eksikligi olarak belirledi ve dvitin ampulünü verdi,gelişimi için balıkyagı,çinko eksikligi için şurup,kansız bulldu teni çok beyaz dedi gözçukurlarında kızarklık bulamdı ve ferrosanol die demiir ilacı verdi günde 30damla,dvit3değiştirdi başka verdi ama eşimeczanede bulamamış,almamış reçedede onda ve oda gelmedi..
kilosu 9650 olmuş hala 10kilo olamadı yaaa boyuda 74 2ayda iyi uzamış dedi..
kızlar pek keyfim yok kafamda dağınık çok karışık anlattım..
dün beni sibel aradı sağolsun burcunun durumunu söyledi bende burcuyu aradım babamın ceptelinden açmadı,yabancı telleri açmıyorsun heralde burcum?? yrnda eşiminkinden arayacam inş.:)
pınarcım abin için gerçekten çok sevindim anneciğinin,babacığının ve senin gözün aydın bitanem..
canım abinin durumuna sevindim.hadi inşallah size biran önce kavuşur
hadi misafirde gitmiş haftasonu dinlen biraz
Türkoda zayıf canım yapıları heralde böyle diyorum.Burcuya ne oldu ki anlamadım
Ay bu arada Türkiz biraz önce yürüteçten düştü Allahtan bişey olmadı.
valla herşey ayrı sorun.Herkesin ayri bir derdi var canim. Ben evdeyim ama dertliyim bak.
canım artık sık giremiyorum ondan arada artık beni idare edin unutmayın bakpınarcım büyüdükçe zilli oluyor bu cimcimeler :)) duruda öyle en fazla yarım saat uyuyor
tatlım sağol denedim tarifi kızlar çok sevdi :))))
defne hanıma bak sen demen alarm kutusunun antenlerini kırmış ayy yerim ben onu yayamaz prensesssssssss
a.s
Herpesvirus tip 6’nın neden olduğu, iyi huylu, yaklaşık 3 gün süren ateşin arkasından ortaya çıkan pembe, makülopapüler döküntü ile karakterize bir çocukluk çağı hastalığıdır. Hastalık solunum yolu sekresyonları ile bulaşır. Dört yaşına kadar çocukların hemen hemen tamamı hastalığı geçirmekte ve ömür boyu bağışıklık kazanmaktadır. En sık ilk yaşın ikinci yarısında ve, İlkbahar ve sonbahar aylarında görülür.
(ALINTI)
maşallah canım gelişiminin iyi olmasına sevindim meleğinina.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağlık ocağına randevuylamı götürüyorsunuz canım bizde öyle değil gidince ebemiz hemen bakıyor
canım iyiyiz sen nasılsın kolay gelsin sana bizde seni özledik opuyorumnanaktan
kıvılcım canım çalışınca zor oluyor iş ev çocuk sorumluluk artıyor Allah hepimize güç kuvvet versin benim eşimde yardımcı olmuyor bana malesef :sinifsinif:
canım nasılsın seni çok sık göremesemde aklımdasın hep türkize geçmiş olsun canım bende öyle işyerindeyken aklımdan hiç çıkmıyor kızlarım opuyorumnanaktan
gerçekten üzücü bir durum iki can var sonuçta Allah bizi böyle acılarla sınamasın inşallah canım
canım ne güzel spora gidiyorsun bende istiyorum gitmeyi ama çok zor
canım dün bizdede vadi izlendi
günaydın özlemcim nasılsın bebişler nasıl kolay gelsin sana
cerencim sanada günaydın kolay gelsin kardeşimopuyorumnanaktan
aynı bizdede canım geçmiş olsunKızlar gÜnaydın nasılsınız? Uamrım herkes İyİddİr. Kızlar bİzİ merak eden geÇmİŞ olsun dİleklerİnden bulunan herkese teŞekkÜr ederİm.
Ceren canım Çok saol aradıĞın İÇİn.burcucum da aramıŞ ama ben duymadım telefonu.kızlar kızım bİraz daha İyİ ama hala balgamı atamadı ÖksÜrÜyor burnu tıkalı.ama annemler yeĞenİm kardeŞİm hepsİ aİlecek yakalandı bu hastalıĞa(
aha bi tane bizden tembelmiler anlamadım vallakızlar ceylin hala emeklemiyor. koca popolu kızım koltuklara tutunup kalkmayı da beceremiyor.
ama ellerinden tutup yürümek veya playskoolun ilk arabasına tutunup yürümek çok hoşuna gidiyor.
onun dışında sadece yerde sürünüyor veya oturuyor.
maşallah yürüyen bebekler var topikte.
acaba bizim tembel ne zaman yürüyecek :uhm:
canım dikkat et bence önlemleri alki problem yaşama gelecektemerhabalar pınarcığım sen sormuşsun hemen cvp vereyim
metabolik sendrom diye bişey varmış
ben önemsemedim netten doktor başiından savmıştır dedim
ama öle bişey varmış malesef ve parlak olmayan şeyler çıktı
ve ne yazıkki denilen herşey doğru bende var
ileride kalp damar şeker tansiyon hastası olma riskim çok fazla
çünki bu hastalık insilün direncimi bozuyor ve zate bende pko olduğundan
insilün direnci bozukluğu var
ve ben size hep diyorum ya benden gram eksilmiyor bu koşturmaya
bu sebeptenmiş...
kısaca ve özet hayat boyu idal kilomda kalacağım ve pasif bir spor yaşantım olacak
yani şimdi doktor kontrol altında zayıflayacağım sonrada kendimi dengeleyeceğim
yarın önce dahiliye doktoruna gidiyorum...sonra diyetisyene
canım sıkıldı....sağlıklı olmak zorundayım,ikitane evladım için olmalyım herşeyden ötürü
çünki onların benim hastalığımla uğraşmasını istemiyorum
ben şimdi kendime bakmazsam kendimi korumazsam
orta yaşlılığımda hasta bir anne olacağım...
uffffffffff bakalım yarın herşey ortaya çıkacak...eşimde git ne gerekiyorsa yap dedi
canım işe başlayıncada kızını özlüycen her an ayrı bi dert ondan gününü gün et sonra kıyamıycaksın benim gibi isyan ediceksinİyi akşamlar kızlar!
Uzunca bir süredir bakamadım. (Tam girdim Pınar'ın güzel haberini gördüm) Bir türlü beceremiyorum burayı akif olarak katılmayı. Sanırım işe başlayana kadar böyle devam edecek. İnşallah unutulup gitmem. Arada böyle hatırlatayım en azından. Hiç nefes aldırmıyor Özgü. Akşamları da çekirdek aile olarak birlikte vakit geçiriyoruz. tv bile izleyemiyoruz çoğu zaman.
Çok sıkıldım Özgü'yle yapışık olmak beni fena halde bunaltıyor. Kimsem yok bırakacağım. Keşke öğrencilik yıllarımda yaptığım işi yapacak güvenilir birilerini bulsam diye düşünürken yaşlandığımı hissettim. Bu durum beni daha da fazla gerdi. offf sizleri de daha fazla sıkmayayım. Kısaca çok SIKILDIM:
Filiz'cim geçmiş olsun canım. Yaramazlar büyüdükçe hareketlerini kontrol etmek artık çok daha zorlaşıyor. Bi ara okuduğumda banyo sorununuz vardı galiba. Benim kızda tam yıkanmaktan korkar olmuştu ki eşim bu şişirilen havuzlardan aldı. Çok ilgisini çekti. Tabi onu şişirmek için bide pompa aldık. İçine kendi giriyor meraklı. Oturuken eller ayaklar çok serbest olduğundan çok rahat etti. Biraz zahmetli ama onlar yeterki keyifli olsun herşeye değer.
Diğer tüm arkadaşlar çok geçmişe bakamayacağım inşallah herkes iyidir.
Unutmadan diğer topikte gördüm Böcek arkadaşın oğlu yürümeye başlamış. Sanırım ilk yürüyen mayıs bebeği. Maşallah kuzuma.
Birsen aldıklarını güzel günlerde kullan canım. Sanırım sende rahatsızmışsın geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bişey yoktur.
Tülay sizde ailecek hasaymışsınız herhalde. sizede geçmiş olsun canım.
yukardailer Pınar'ın yazısından öğrendiklerim.
Ben kaçarr kızım uyandı.
doğrusun iyiki öne doğru düşmedi kafa üstü çakılırdı yan düşünce kolu ile toparladı ya deli gibi sürüyor gözümün önünde uçtu birden ya canı acımadıki ağlamadı ondan rahaladım zatenayyy geçmiş olsun bugun defnede nerdeyse düşecek gibi oldu kortum.. anacım kocaman oldular yürüteç küçük geliyo zillilere:))
slm arkadaşlar..
kaçgündür bakamadım annemdeydim bugnde defeneyi dr götürdüm gelişimi yani basması,oturuşu bıungıldagı pek hoşuna gitmedi bıngıldagı çok açıkmış, bunu dvitamini eksikligi olarak belirledi ve dvitin ampulünü verdi,gelişimi için balıkyagı,çinko eksikligi için şurup,kansız bulldu teni çok beyaz dedi gözçukurlarında kızarklık bulamdı ve ferrosanol die demiir ilacı verdi günde 30damla,dvit3değiştirdi başka verdi ama eşimeczanede bulamamış,almamış reçedede onda ve oda gelmedi..
kilosu 9650 olmuş hala 10kilo olamadı yaaa boyuda 74 2ayda iyi uzamış dedi..
kızlar pek keyfim yok kafamda dağınık çok karışık anlattım..
dün beni sibel aradı sağolsun burcunun durumunu söyledi bende burcuyu aradım babamın ceptelinden açmadı,yabancı telleri açmıyorsun heralde burcum?? yrnda eşiminkinden arayacam inş.:)
pınarcım abin için gerçekten çok sevindim anneciğinin,babacığının ve senin gözün aydın bitanem..
merhabalar pınarcığım sen sormuşsun hemen cvp vereyim
metabolik sendrom diye bişey varmış
ben önemsemedim netten doktor başiından savmıştır dedim
ama öle bişey varmış malesef ve parlak olmayan şeyler çıktı
ve ne yazıkki denilen herşey doğru bende var
ileride kalp damar şeker tansiyon hastası olma riskim çok fazla
çünki bu hastalık insilün direncimi bozuyor ve zate bende pko olduğundan
insilün direnci bozukluğu var
ve ben size hep diyorum ya benden gram eksilmiyor bu koşturmaya
bu sebeptenmiş...
kısaca ve özet hayat boyu idal kilomda kalacağım ve pasif bir spor yaşantım olacak
yani şimdi doktor kontrol altında zayıflayacağım sonrada kendimi dengeleyeceğim
yarın önce dahiliye doktoruna gidiyorum...sonra diyetisyene
canım sıkıldı....sağlıklı olmak zorundayım,ikitane evladım için olmalyım herşeyden ötürü
çünki onların benim hastalığımla uğraşmasını istemiyorum
ben şimdi kendime bakmazsam kendimi korumazsam
orta yaşlılığımda hasta bir anne olacağım...
uffffffffff bakalım yarın herşey ortaya çıkacak...eşimde git ne gerekiyorsa yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?