2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hatırlamadım cnm ya nebilim ben bu dra ilk defa götürüdm çok iyi bi kadıncağız ve çok ilgilendi.. bende hiç önemsemrmiştim ama demekki vitamin eksikliigindenmiş ama sorun yok dedi..
ya ne bilim işte 10kilo tekli hanelerde takıldık kaldık bide hareketsiz haldeyken bukadar az kilo alımı hareketli olsa demek hiç kilo almayacak... cnm sagalasın yok kız ona üzülmüyorum benim mevzu başka...

cnm sanada geçmiş olsun hastalıgında ilk kez duyum.. şifa versim rabbim
amann koysan bidert koymasan bidert allah beterinden korusun..
kız oyun yapıyordur defne'de öyle oynak bu kızlar oynakkk bide garantinin şarkılı bi reklamı var o çıkınca parmaklarını şıklatıyo güyya :))
ya cnm aslında telaş edilecek bişi yok dedi zati ama biraz geri buldu basması ve bıngıldagın ı bunuda vitaminlerle kapatırız dedi inş. düzelir 1ay sonra tekrar bakacakmış

iyi gecelr cnm

selam kızlar
gündüzde akşamda arkadaşlar vardı çok yoruldum bulaşık makinama hala baktırmadım elde yıkadım
Kuzucum öksürmeye başladı yarın götürsem mi hemen pedutus mu versem karar veremiyorum ama götürmeden vermem heralde off o öksürdükçe benim ciğerlerim sökülüyo

Burcucum Kağan nasıl oldu çok merak ediyorum ezan okunuyo şu anda Allahım kuzucuklarımıza şifa versin,

Birsencim çok haklısın şimdiden önlemini al bencede bende kıızm için biran önce zayıflamam lazım diyorum

Esencim yorulmuşsun sende

Nurtencim bıngıldağı bnada açık gibi geliyo bu gidişimde sorucam dr a

Tuğbacım yeter bencede kaç çeşit olmuş yav

Filizcim iyi yapmışsın sevaptır öğrensin komşun

Pınarcım iyi sporlar bizimde koşu bandı geldi bakalım :)) kuran çocuklar sizin salon spor salonu olmuş diyolar :))

unuttukllarım kuzura bakmasın

Cok güzel bir haber bu canim, bir an önce abine kavusursunuz insallah.

Isaret dili demek Esen. Hic beceremedigim islerden biriside bukaydirigubbakcemile3

Ferrosanol'u bizede verdi doktor ama cok feci kabizlik yapiyor Nurten'cigim, o yüzden ben kullanmiyorum. Ayrica gelisimi gayet iyi, masallah kuzuna.

Ayni durumdayiz canim, benimde kimsem yok ve bazen öyle bunaliyorum ki! Ayrica unutulmazsin merak etme, en azindan ben unutmam yanikaydirigubbakcemile3

Su havuz isini söylemen iyi oldu, bende bir bakayim. Belki ise yarar. Biz yikama sorununu kismen astik gibi ama asla oturmuyor ayakta ve tedirgin bir halde duruyor. 2 kisi yikiyoruz bu nedenle. Babasi tutup sarki söylüyor, bende yikiyorum zor bela.

Normaldir canim, tedirgin olma. Sallanmasi, herhangibi bir ses ya da müzige karsi ritim tutmak seklinde mi?

Bir an önce baktir güzelim makinene ya yoksa elde cok zor olur. Ben bulasik yikamayi düsünemiyorum bile.

Günaydin Kizlar,

Dorugu emzirdikten sonra uykum kacti, bulasik makinesini calistirdim aksam esime söylemistim unutmus heralde. Bir size bakayim dedim, bakmam iyi olmus. Bozon'un söyledigi su havuza ve cocuk gelisim kitaplarina bakayim. Görüsmek üzere...

gunaydin kizlar yataktayiz kizimla oynuyoruz simdi kalkip kahvalti vericem kizimaa

filizcim valla bende anlastim gibi ama o beni anladi mi bilemiyorum:))))

nurtencim derdin ne ki guzelim

handecim sen hangi dr. goturuyrsun gecmis olsun

normaldir annesi. oynak bu kızlar

geçmiş olsun canım. bir düşme kazası daha. doruk çok hareketli maşallah. işin zor filiz'cim. allah beterinden korusun.

çok sevindim canım. inşallah bir an önce çıkar, kavuşursunuz abiciğine :Saruboceq:

atlattın misafir telaşını. ama yorucu olmuş senin için. hafta sonu dinlenirsin artık.
nurten'cim, ceylin'in bıngıldağı kapanmasına rağmen çok hareketli bir bebek değil.
bizim doktor 6 ay ile 18. ay arasında kapanması normaldir demişti.
daha 18. ayına çok var mutlaka kapanacaktır. sıkma canını.

geçmiş olsun canım.
çok doğru düşünmüşsün çocukların için kendine çok iyi bakman lazım.
umarım sağlıkla zayıflarsın opuyorumnanaktan

Selam canım bizde özledik seni a.s.

canım iyiyiz sen nasılsın kolay gelsin sana bizde seni özledik opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim sağolun kızlara.s.

Ayşecim Ceylin biberona alışmış sevindim canım yarasın kuzuma mamalarıopuyorumnanaktan

hayırlı olsun cnm inciniz

Teşekkür ederiz tetesiiiiŞeniz

evet hayırlı olsun incisi sanada kolay gelsin zordur tarih

Teşekkür ederiz canımŞeniz evet tarih zor herşey birbirie karışıyoakannehir

Güle güle kullan canım cicilerini a.s.ne iyi kayınvelideymiş maşallh

Pınarcım hadi gözünüz aydın hayırlı haberler gelir inşallahopuyorumnanaktan

Canım üzülme vitaminlerini veririsin düzelir inşallah bıngıldağın 1.5 yaşına kadar yolu var kilosu da normal canım bebekler farklı oluyo Defne de kilo alır annesiopuyorumnanaktan

gunaydin kizlar yataktayiz kizimla oynuyoruz simdi kalkip kahvalti vericem kizimaa

filizcim valla bende anlastim gibi ama o beni anladi mi bilemiyorum:))))

nurtencim derdin ne ki guzelim

handecim sen hangi dr. goturuyrsun gecmis olsun

canım medi life miktat bey, sen kolona mı götürüyosun hala memnunsun dimi

selam kızlar günaydın
aradım dr u pedütusa başla iki ölçek dedi

bBİrsencim gecmiş olsun cnm.. yeni okudum
burcununda kağan hasta sanırım kuzuuum nasıl oldu acaba çok gecmiş olsun..
pınar gözünaydın cnm inşallah hayırlı haber gelir

slm kızlar herkese ii haftasonları diliyorum herkese...
benim bu iki günüm çok güzel geçecek çünkü üniversiteden arkadaşlarım geliyor, bu gece bendeler...:))

slm kızlar hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.

birsen çok geçmiş olsun.umarım bütün tahlillerin temiz çıkar.

pınarcım annenle gezmişsiniz.bizim sıpalar artık kocaman oldular dediğin gibi kucakta taşınmıyorlar.biz ablamızın bastonunu kullanıyoruz dışarıya çıkarken.
abin içinde inşallah hayırlı haberler alırsınız cnm.

hende sanada çok geçmiş olsun peditus güzel şurup çok çabuk keser öksürüğü.ben yağmurda bebekliği boyunca onu kullandım.yanında bricaliynle birlikte.
busene yeni bir şurupla tanıştık biz sağlık ocağından dr numunesini vermişti.levopront adı.peditus dan çok daha etkili.şişesi baya büyük fiyatı normal 10 tl idi.

mimaresra cnm ii muhabbetler arkadaşlarınla sana.oh ne güzel.eski dostlarla görüşmek hele onları evinde ağırlamak ayrı bir duygu kadınlar için.bolbol eski günlerinizi yad edersiniz:)

burcunun maviş paşasıda nşallah iyileşmiştir.
kuzulara hasta olmak hiç yakışmıyor.çok süzülüyorlar.çok şükür biz iyiyiz.rabbim böylede devam ettirsin.hiç hasta olmasınlar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…