valla çitlembikler maşallah hepsine.tutkun09 kullanıcısından alıntı
bu saat oldu bu kız hala ayakta gündüz saat 3 te yattı 5 te kalktı hala uyumadı ya ayağımda salladım 2 kez yok.Bu arada benim kız otururken hep sallanıyo öne arkaya bu normalmi ya oyun oynarken yada kucaktayken yapmıyor bu ara dikkat ettim çok sallanıyor normalmi ya
cnm hiç merak etme gayet normal damlasu o hareketi bir aydır yapıyo.şimdi bide kollarını sallıyo akşam eşimle gülmekten bi hal olduk.mutfakdık emekleyerek yanımıza geldi.oturdu başladı sallanmaya kollarıda bi aşşa bi yukarı sallıyo çok komikti.ablasının kardeşi bigün öyle videosunu çekip koyucam faceye ikiside aynı.
çok oyuncu bizimki bazen hımmm yapıyorum masus kızıyorum hemen oda bana hımm yapıyo yüzünü buruşturup güya kaşlarını çatıcak.ablamızdan hemen destek alıyo tabi.valla iki çocuk zor falan ama gelişimi çok farklı oluyor.çoğu şeyi ablasına bakarak yapıyor.hele akşamları babamızın yatağını odaya getirince deyme keyiflerine.koltuğa çıkıyolar ordan yatağa iniyo yataktan yere artık hiç korkusu yok.cesaret en doruklarda yani:)her akşam yatmadan önce iyice yoruluyolar ablası zıplıyo oda zıplamak istiyo.kıkır kıkır gülüyo heyecan yapıp.hergün yeni bi huylarını öğreniyoruz çok mutlu oluyoruz ya
ne için o ilaç canımselam kızlar günaydın
aradım dr u pedütusa başla iki ölçek dedi
fulyacım nasılsınbBİrsencim gecmiş olsun cnm.. yeni okudum
burcununda kağan hasta sanırım kuzuuum nasıl oldu acaba çok gecmiş olsun..
pınar gözünaydın cnm inşallah hayırlı haber gelir
günaydın tatlımgünaydın arkadaşlar iihaftasonları hepinizekaydirigubbakcemile2
canım iyi eğlencelerslm kızlar herkese ii haftasonları diliyorum herkese...
benim bu iki günüm çok güzel geçecek çünkü üniversiteden arkadaşlarım geliyor, bu gece bendeler...:))
şimdi ilacı çözdüm bizde bricanly kullandıkslm kızlar hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.
birsen çok geçmiş olsun.umarım bütün tahlillerin temiz çıkar.
pınarcım annenle gezmişsiniz.bizim sıpalar artık kocaman oldular dediğin gibi kucakta taşınmıyorlar.biz ablamızın bastonunu kullanıyoruz dışarıya çıkarken.
abin içinde inşallah hayırlı haberler alırsınız cnm.
hende sanada çok geçmiş olsun peditus güzel şurup çok çabuk keser öksürüğü.ben yağmurda bebekliği boyunca onu kullandım.yanında bricaliynle birlikte.
busene yeni bir şurupla tanıştık biz sağlık ocağından dr numunesini vermişti.levopront adı.peditus dan çok daha etkili.şişesi baya büyük fiyatı normal 10 tl idi.
mimaresra cnm ii muhabbetler arkadaşlarınla sana.oh ne güzel.eski dostlarla görüşmek hele onları evinde ağırlamak ayrı bir duygu kadınlar için.bolbol eski günlerinizi yad edersiniz:)
burcunun maviş paşasıda nşallah iyileşmiştir.
kuzulara hasta olmak hiç yakışmıyor.çok süzülüyorlar.çok şükür biz iyiyiz.rabbim böylede devam ettirsin.hiç hasta olmasınlar artık.
baktııık neyse....selam kızlar
gündüzde akşamda arkadaşlar vardı çok yoruldum bulaşık makinama hala baktırmadımelde yıkadım
Kuzucum öksürmeye başladı yarın götürsem mi hemen pedutus mu versem karar veremiyorum ama götürmeden vermem heralde off o öksürdükçe benim ciğerlerim sökülüyo
Burcucum Kağan nasıl oldu çok merak ediyorum ezan okunuyo şu anda Allahım kuzucuklarımıza şifa versin,
Birsencim çok haklısın şimdiden önlemini al bencede bende kıızm için biran önce zayıflamam lazım diyorum
Esencim yorulmuşsun sende
Nurtencim bıngıldağı bnada açık gibi geliyo bu gidişimde sorucam dr a
Tuğbacım yeter bencede kaç çeşit olmuş yav
Filizcim iyi yapmışsın sevaptır öğrensin komşun
Pınarcım iyi sporlar bizimde koşu bandı geldi bakalım :)) kuran çocuklar sizin salon spor salonu olmuş diyolar :))
unuttukllarım kuzura bakmasın
canım aslında oynarken yada normal kucaktayken yapmıyor.sadece oturup böyle bize bakarken yapıyor sanki alın hadi gibi niye böyle analamdım aslında ayakta sallayarak uyutuyoruz biraz ondan çekindim acaba sebep omu diye düşündümCok güzel bir haber bu canim, bir an önce abine kavusursunuz insallah.
Isaret dili demek Esen. Hic beceremedigim islerden biriside bukaydirigubbakcemile3
Ferrosanol'u bizede verdi doktor ama cok feci kabizlik yapiyor Nurten'cigim, o yüzden ben kullanmiyorum. Ayrica gelisimi gayet iyi, masallah kuzuna.
Ayni durumdayiz canim, benimde kimsem yok ve bazen öyle bunaliyorum ki! Ayrica unutulmazsin merak etme, en azindan ben unutmam yanikaydirigubbakcemile3
Su havuz isini söylemen iyi oldu, bende bir bakayim. Belki ise yarar. Biz yikama sorununu kismen astik gibi ama asla oturmuyor ayakta ve tedirgin bir halde duruyor. 2 kisi yikiyoruz bu nedenle. Babasi tutup sarki söylüyor, bende yikiyorum zor bela.
Normaldir canim, tedirgin olma. Sallanmasi, herhangibi bir ses ya da müzige karsi ritim tutmak seklinde mi?
Bir an önce baktir güzelim makinene ya yoksa elde cok zor olur. Ben bulasik yikamayi düsünemiyorum bile.
oy maşallah Allah bozmasın sevginizigunaydin kizlar yataktayiz kizimla oynuyoruz simdi kalkip kahvalti vericem kizimaa
filizcim valla bende anlastim gibi ama o beni anladi mi bilemiyorum:))))
nurtencim derdin ne ki guzelim
handecim sen hangi dr. goturuyrsun gecmis olsun
hadi bakalım iyi diyetlernormaldir annesi. oynak bu kızlar
geçmiş olsun canım. bir düşme kazası daha. doruk çok hareketli maşallah. işin zor filiz'cim. allah beterinden korusun.
çok sevindim canım. inşallah bir an önce çıkar, kavuşursunuz abiciğine :Saruboceq:
atlattın misafir telaşını. ama yorucu olmuş senin için. hafta sonu dinlenirsin artık.
nurten'cim, ceylin'in bıngıldağı kapanmasına rağmen çok hareketli bir bebek değil.
bizim doktor 6 ay ile 18. ay arasında kapanması normaldir demişti.
daha 18. ayına çok var mutlaka kapanacaktır. sıkma canını.
geçmiş olsun canım.
çok doğru düşünmüşsün çocukların için kendine çok iyi bakman lazım.
umarım sağlıkla zayıflarsın opuyorumnanaktan
günaydın tatlımgünaydın kızlarrrrr
birsen geçmiş olsun canım inş kısa zmanda hepsini halledersin
bende başladım bugün diyeete yeşil çay içebilirmiyim emdirirken
canım benim atlettınız cok şükür hastalığı bu hastalığı her çocuk geçirecekmiş benimki de geçirdiKızlar merhabalara.s., arayıp geçmiş olsun diyen faceden msnden ulaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler , beni çok mutlu etti moral oldu, Allah razı olsun, kağanımın ateşi yok, ama vücudunda toplu iğne ucu kadar kırmızı sivilce türü bişiler var, 6. hastalık olabilir muhtemelen, pzt günü yeniden kontrole götürücem dr bi daha bakıcakmış bakalm ne dicek,
Bu arada sibelcim senle konuştuktan sonra fitil attım gerçekten çok etkiledi ya dolvenden daha çabuk etki ediyo sanırım,
Şimdi antibiyotik sonrası ishal oldu, kıvamı sulu ama 3ü geçmiyor ishal sayılırmı acaba,
Kızlar geçmişe bakamadım bi ara toptan okumaya niyetim var, inş bi yaramazlık yoktur ve hasta bebişlerimizin hepside iyileşmiştir ya onların hastalığı çok üzüyo((
Bu arada ara sıra faceden bebişlerimizin resimlerine bakıyorum ay büyüttük kızlar yaaaa
HEPİMİZE KOCAMANNN Bİ AFERİN :))))
Kızlar merhabalara.s., arayıp geçmiş olsun diyen faceden msnden ulaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler , beni çok mutlu etti moral oldu, Allah razı olsun, kağanımın ateşi yok, ama vücudunda toplu iğne ucu kadar kırmızı sivilce türü bişiler var, 6. hastalık olabilir muhtemelen, pzt günü yeniden kontrole götürücem dr bi daha bakıcakmış bakalm ne dicek,
Bu arada sibelcim senle konuştuktan sonra fitil attım gerçekten çok etkiledi ya dolvenden daha çabuk etki ediyo sanırım,
Şimdi antibiyotik sonrası ishal oldu, kıvamı sulu ama 3ü geçmiyor ishal sayılırmı acaba,
Kızlar geçmişe bakamadım bi ara toptan okumaya niyetim var, inş bi yaramazlık yoktur ve hasta bebişlerimizin hepside iyileşmiştir ya onların hastalığı çok üzüyo((
Bu arada ara sıra faceden bebişlerimizin resimlerine bakıyorum ay büyüttük kızlar yaaaa
geçmiş olsun hasta olan bebişlere
birsensanada başarılar inş çabucak iyileşirsin
kızlar bende bugün bebgim hastaydı antibiyotik kullandıgımız halde tam geçmeiştiarada öksürüp aradada tıkanıyodu kendi doktorumuza getirdikzatüreye dönüyo dedi bundan önceki getirdigimiz doktor ilacı yanlış vermiş kızarmıştı vücüdü 6hastalık demişti bide üstelik altıncı hastalık degilmiş ilacın yan etkisiymiş kızlar şimdi sabah akşam igne olacaz ilça verdi inş çabuk geçirir yavrum ay valla evdende çıkmıyoruz öglen bi gittik akşma geldik buhar verdiler bide kanalırken bulamıyolarmı agla gal içimiz gitti yavruma kızlar öksürük deyip geçemeyin bizimkinide görünürde bişeyi yoktu çok bebkler daha çabuk çeviriyo
İyi Akşamlar Kızlar,
Yemeğimizi yedık,evın erkeklerı salonda uykuya daldı bende sıze bakayım dedım.İnsallah erken yatıcam bu aksam yarın kahvaltıya cıkıcaz arkadaslarla.Turk kahvesı keyfı yapıyorum sımdıde.
Bırsen canım gecmış olsun.Kendıne ıyı bakıcaksın bundan sonra herserde bı hayır vardır.Hadı bakalım dıet lıstenı paylasırsın bızımle.
Filiz canım yoktur umarım bısey.Unutmuslardır belkıde telefonları evde.Iy haberler alırsın insallah gönlünü ferah tut.Canım parmak ucu Borada cok cıddı ama tutunup kalkarken bıle balet gıbı.Nasıl becerıyor anlamadım.Tam bassa kesın yurur cok serı hareketlerı cunku.
Burcuylada bugun görüştüm.Boncuğun atesı normale duşmeye baslamış.Şimdide iştehsızlık artmıs tabı genelı böyle oluyor zaten.Allah korusun bebişlerimizi.
birsen inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.irade meselesi herşey ve bayanlar bu konuda son derece başarılı.benim arkadaşım 80lerden 50lere düştü ama şimdde ikizlere hamile:)hemde tek yumurta:)
test sonuçlarında güzel çıkar inşallah.
incihan cnm parmak ucuna basma olayını doktora söylesen bile pek yardımcı olacağını snmam normal diyecektir çünkü.damlasuda bu ara abarttı.bugün ilk defa ayakkabı giydirdim.ablamızın ilk ayakkabılarını giydi.amma inat etti ya.bi güzel hazırlanıp dışarı çıktık yağım bitmişti.bide makarna sutoku yapalım dedik.kilerde acayip indirimler var.neden bu indirimleri ay başı yapmazlarki sanki.selva makarnalar 60 kuruştu.dalinin yumuşatıcıları çok ucuzdu 4 litresi 5.50 du.pazartesi alıcam.eve gelir gelemz mayonez yaptım.ben pek sevmiyorum ama eşim bayılıyor.taze taze yapıyorum.hem katkı maddesi falanda yok.
damlasu artık sofrada hiç rahat durmuyor bi tabakla kaşıkta ona koyucaz yoksa ablasının çatalını alıp duruyor.şimdi ikiside boğuşuyorlar.market broşürlerinden aldım.bakamadan parçaladılar.saç hastası zilli.yağmurun saçlarını bi doluyor eline nabarsan yap bırakmıyorkızmakta fayda etmiyo alıyosun ağzının payını oda kızıyo bide sırıtması yokmu.yakında kel kalıcak ablamız.
filiz canım sıkma canını incinin dediği gibi belki dışarı çıkmışlardır telefonlar evdedirbian önce ulaşırsın inşallah kötü şey düşünüp canını sıkma.yoksa insan evham yaptıkça yapıyor.
neyse kızlar ben şu zillileri ayırayım yapıştı gene ablasının saçlarıa................
Kızlar merhabalara.s., arayıp geçmiş olsun diyen faceden msnden ulaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler , beni çok mutlu etti moral oldu, Allah razı olsun, kağanımın ateşi yok, ama vücudunda toplu iğne ucu kadar kırmızı sivilce türü bişiler var, 6. hastalık olabilir muhtemelen, pzt günü yeniden kontrole götürücem dr bi daha bakıcakmış bakalm ne dicek,
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ...amacım sağlık için zayıflamak inş.başarıya ulaşacağım
ama şu yardımcı ilaçlarım gelirse bende herkes gibi kolay zayıflayabilirim sanırımm
claries cnm neden konuşmuyorsun sana söylediklerimizden ötürü bize kızgınsındır umarım ama gel artık cnm...
canım tekrar geçmiş olsun. inşallah çabucak toparlanır boncuk.Kızlar merhabalara.s., arayıp geçmiş olsun diyen faceden msnden ulaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler , beni çok mutlu etti moral oldu, Allah razı olsun, kağanımın ateşi yok, ama vücudunda toplu iğne ucu kadar kırmızı sivilce türü bişiler var, 6. hastalık olabilir muhtemelen, pzt günü yeniden kontrole götürücem dr bi daha bakıcakmış bakalm ne dicek,
doğum kontrol hapı veya spiral kullanabilirsin. ben hap kullanıyorum.burcucum kağanın iyi olmasına sevindim büyük bir ihtimal dediğin gibi 6. hastalıktır.ateş sonrası döküntü.fitil şuruptan daha etkili. inşallah çabucak iyileşiir bişeyciği kalmaz mavişimizin.bu arada ishal sayılmaz cnm ama sen yinede normale dönmesi için çeyrek yada yarım muz yedir cnm hemen düzelir
bu arada kızlar bugün hastalandım:)okadar rahatladımki.pazartesi günü iğne vurdurmak istiyorum ama eşim vurdurma diyor alt üstü ediyor hormonları.başka ne yapabiliim hep böyle yüreğimiz ağzımızda olmazki.kasıklarım çok kötü.bikaçgündür hiç kollamadım kendimi üşüttüm çok güzel.şimdide çekiyorum.inşallah çabuk biter bu seferki
geçmiş olsun. ihmal etmemek gerek haklısın canım a.s.geçmiş olsun hasta olan bebişlere
birsensanada başarılar inş çabucak iyileşirsin
kızlar bende bugün bebgim hastaydı antibiyotik kullandıgımız halde tam geçmeiştiarada öksürüp aradada tıkanıyodu kendi doktorumuza getirdikzatüreye dönüyo dedi bundan önceki getirdigimiz doktor ilacı yanlış vermiş kızarmıştı vücüdü 6hastalık demişti bide üstelik altıncı hastalık degilmiş ilacın yan etkisiymiş kızlar şimdi sabah akşam igne olacaz ilça verdi inş çabuk geçirir yavrum ay valla evdende çıkmıyoruz öglen bi gittik akşma geldik buhar verdiler bide kanalırken bulamıyolarmı agla gal içimiz gitti yavruma kızlar öksürük deyip geçemeyin bizimkinide görünürde bişeyi yoktu çok bebkler daha çabuk çeviriyo
Günaydin Kizlar,
Dün aksam Annemlere ulasamiyorum demistim ya, icime dogmustu kötü birsey oldugu. Annem dengesini kaybedip kayip düsmüs ve ve sirtinda sisme ve siddetli agri olmus. Kardesim acile götürmüs ve röntgenler, tetkikler derken cok uzamis eve gelmeleri. Kirik ya da cikik gibi birsey tespit edilmemis ama kontrol edeceklermis yine. Agri kesici vermisler ve dinlenme önermisler birkac gün. Insallah ciddi birsey cikmaz sonradan kizlar. Ve cok tehlikeli bir bölge, Allah korusun böyle düsmelerde ve yaralanmalarda pek cok insan insan felc oluyor hatta ölebiliyormus. Haber alana kadar hop oturup hop kalktim dün, Allah kimseyi caresiz ve habersiz birakmasin. Iyi Pazarlar Herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?