2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok güzel bir haber almışssın ,inş Allah gönlünüze göre veriri cnm,çok sevindirci bir haber
oo iyi bir akşam geçirmişssin
maşallah valla yabancı hatunla ne güzel anlaşmışssın ben olsam yapabilirmiydim acaba
endişelenme bu kadar nerdeyse 10 a yaklaşıyor kilosu
ban dr.balık yağı ve d vit.aynı anda kullanmamamı söylemişti nurten,balık yağında da d vit varmış çünkü fazla gelmesin yavruya?
canım benim ya kendine çok iyi bakman lazım tabi 3 erkekle uğraşıyorsun sen,bakalım ne diyecek dr.un
cnm aynı şeyler bizde de var
herkesin durumu aynı hemen hemen
cnm tv de reklamlarda yada programda müzük duyuyorsa yapıyordur belki
zeynep de yapıyor çünkü
eşim hatta çok oynak olacak bu kız diyo takılma bişey yoktur
buarada düşmüş geçen gün neyseki mevlam korumuş bişey olmamış geçmiş olsun cnm
Günaydınlar a.s.

Herkese iyi hafta sonları iyi dinlenmelerzemuszemus
sağol cnm sanada
selam kızlar günaydın
aradım dr u pedütusa başla iki ölçek dedi
slm cnm geçmiş olsun
günaydın arkadaşlar iihaftasonları hepinizekaydirigubbakcemile2
sağol cnm sanada
slm kızlar herkese ii haftasonları diliyorum herkese...
benim bu iki günüm çok güzel geçecek çünkü üniversiteden arkadaşlarım geliyor, bu gece bendeler...:))
oo güzel ve keyifli bir gün olacak desene ,iyi eğlenceler cnm
cnm bahsettiğin şurup öksürük şurubu di mi?yetikinler için aslında o yüzeden dajha etkili fazla vermemk lazım
ayak ucuna basmayı çok takma gülhan sorun değil
zeynep de arada öyle basıyor hatta yürüteçdeyken hep öyle,ama adım atarken normal atıyor cnm düzeliyor yani bi süre sonra
şu son söylediklerin var ya o kadar haklsıısn ki kıymetini anladım valla bende annemin

olursun tabi birsen sen azimli birisin
hadi bakalım moralini yüksek tutu güzel haberler bekliyoruz senden
inş kötü bişey yoktur cnm
cnm kağanın daha iyi olmasına sevindim
inş başka bişeyi çıkmaz da bi an önce toparlanır kuzum
hadi gözün aydın cnm

içine damlamış bak filiz
çok geçmiş olsun cnm
inş bişeyi çıkmaz sonradan annenin

merhaba birsen,ayşe
iyi pazarlar kızlar
zeynebim uyandı onu aldım geldim
dişi çıkacak çok huzursuz

kızlar ben çıkıyorum.
eşimle bütün evin camlarını silicez. geçen gün çamur yağdı buraya camlar berbat.
hafta içi silmeme izin vermiyor. 2. kattayız ama adamın düşerim diye ödü patlıyor.
ben balkonlara açılanları silicem o da diğerlerini kaydirigubbakcemile3
kızımı yatağına koyayım o uyurken işe koyulalım.
size güzel sohbetler opuyorumnanaktan

günaydın tünaydın iyi pazarlar
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler
bizde sabah gittik igne mizi olduk akşma 9da tekrar olacaz havalarda düzelmediya insan korkuyo üşütecez diye

merhaba birsen,ayşe
iyi pazarlar kızlar
zeynebim uyandı onu aldım geldim
dişi çıkacak çok huzursuz
inşlah kolaycacık çıkar canım incileri

kolay gelsin canım yagmur yagmıyomu orda daha erken cam için yine olur burası yagmurlu

merhaba özlem'cim . kaç dişi var zeynep'in. çıkarsa da geçse huzursuzluğu kuzunun.
cnm 4 tane var 5.geliyor şimdi onun huysuzluğu var,sağol tatlım
oo maşallah eşine
kolay gelsin cnm
günaydın tünaydın iyi pazarlar
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler
bizde sabah gittik igne mizi olduk akşma 9da tekrar olacaz havalarda düzelmediya insan korkuyo üşütecez diye

inşlah kolaycacık çıkar canım incileri

kolay gelsin canım yagmur yagmıyomu orda daha erken cam için yine olur burası yagmurlu

sağol cnmcım,geçmiş olsun sizedea.s.

ay kzılar akşam ne oldu dikkatsizliğim yüüznden
zeynebe ağrı kesici içirmişti yürüteçdeydi
şişeyi istedi illa verdim bende oynuyordu
unuttum onu ben öyle çok sıkıştım tuvalete gireyim dedim girmemle sesin gelmesi bir oldu düşürdü kırdı şişeyi
eşim de uyuyordu hemen kalkmış almış zeynebi
daha doğrusu alıyordu ben gördüğümde zeynepde geri geri gidiyordu kırıkların üstüne doğru
az daha geç kalsydık batacaktı ayaklarına ya
çok üzüldüm nasıl böyle bişey yaptım halbuki o kadar dikkat ederim
yorgunluktan oldu gece uyuku yok gündüz de öyle zeynep dılayısıyla
bütün sehpaların çamaşır mka.falan en varsa zeynebin ulaşabileceği üzerindeki herşeyi kaldırdım bugün
inş böyle bişey başımıza gelmez dha

oley be oleyyyyyyyyyy
zeynebin dişi patlamış çok şükürrrrrrrrr şimdi baktım hafif uç çıkarmış,sabah yoktu
biraz düzeliri yavrumsositosositosositosositosositososito

kimseler yok bu saatte burda herkes gezmelerde galiba.Eşim galatasaray maçına gitçek bugün.Gitmeseydi bebek görmeye gitçektik.Ben de evi beklicem.Evde nöbete devam.Kaçırmasınlar evi:)
Dün kızımı doktora götürdüm.Arasıra kusuyo diye.Ön muayenesinde bi şey çıkmadı.Kan ve idrar tahlili istedi.Değerlerine bakalım dedi.İdrar yolu iltahabı arada kusma ne iştahsızlık yaparmış.Çok iştahsız kuzum.Kilomuz 9.600 boyu 72.5 muş.Gayet ii dedi.Dişlerini sordum daha hiç yok bizim.! aya kadar gelir dedi yolda:)

Bakalım tahlillerini yaptırayım inşallah bi şey çıkmaz.

çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız kolaymı hem hamilelik hem uyksuz luk allah yardımcın olsun
oley be oleyyyyyyyyyy
zeynebin dişi patlamış çok şükürrrrrrrrr şimdi baktım hafif uç çıkarmış,sabah yoktu
biraz düzeliri yavrumsositosositosositosositosositososito
,hayırlı olsun incisi rahatlar şimdi o :lepi:

yok be canım bizde evdeyiz dışarıda yağmur yağıyor eve tıkılıp kaldık yine
maşallah kzuuzma herşeyi çok iyi
inş sonuçları da temiz çıkar
kusası da kesilir artık
hadi bakalım ağrıısız sızısız çıksın incileriniz
çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız kolaymı hem hamilelik hem uyksuz luk allah yardımcın olsun

,hayırlı olsun incisi rahatlar şimdi o :lepi:

çok sağol cnm valla klım çıktı dün
bugün biraz daha iyi dün gündüz ve gece anamı ağlattı resmen oturdum ağladım bende sinirden
ne acı çekiryorlar ki valla bu çocuklar

kzılar 2 gündür zeybene yoğurt yedirebiliyorum çok şükür:lepi:
çok mutlu oldum valla
kontrole gitmiştik ya bol bol yesin demişti dr.teyze yemiyo hiç dedim evde mayala demişti asıl onu yemiyo zaten,hazır yoğurduda anca 2 çay kaşığı zorla
ver ver alışır zamanla dedi
bende geçen gün mayalamıştım biraz sütsü olmuş tadı ben bile bayıldım zeynepte yedi valla o kadar sevindim ki inş bundan sonrada yeralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar selam,,,,,,
destek ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
kızlar defne 3diş birden çıkarıyormuş kuzum ya..
filizcim annene çok geçmiş olsun insanın muhakkak içine doğuyor dimi ya off neyseki iyimiş durumu..

özlem cnm maş. zeynepcigime:))) biraz daha rahatlarsınız artık.. diş jeli varsa sür dahada rahatlar kuzu..
bide valla balık yagı verdi,çinko verdi, çinko1ay dvm edilicek devit3değiştirdi başka bitane verdi ama oda dvitamini bide balık yagı verdi banada çok geldi ama 1ay böyle dvm edicez dedi bakalım..

gülhan beğenmedi derken dahada iyi basması gerekiyormuş güçsüz buldu defneyi hee sen nezman geliyosun görümcende bi doğuramadı hee!! ayy görümcendi dimi ya?? kızımı olacak oğlumu??

sellam kızlar gece misafirim vardı gittiler sabah metro markete gittik arkadaşlarla şimdi bize geldiler size bir bakayım dedim kaçıcam
günün haberiiiii
AHSENİN DİŞİ IKTI ŞÜKÜRRRRR AKŞAM BEN GÖRDÜMzemuszemus:lepi:hihoyyyt
o kadar sevinçliyim ki anlatamam dün çok duygulandım görünce:))
tabi sabah kayınvalidemler kahvaltıya gelmişlerdi söylemedim çıktığını ilk kayınvalidem gördü sanıyor hehe kıyafet alıcakmışkaydirigubbakcemile3

oyyy hayırlı olsun bitaneme yaaa:)) çok güzel bi duygu dimi esencim..

ben dedim 1haftaya kadar gelir diye ve geldi iştekaydirigubbakcemile2

kız esen iyi yapmışsın alsın tabikaydirigubbakcemile3 okadarcık kurnazlık olsun dimi amakaydirigubbakcemile3

evet canım valla bir hafta sonra geldi dediğin çıktı
kayınvalideme de iyi oyun yaptım dur daha anama da yapıcam

slm mıllet yıne bayadır yazamadım
haftasonunu evde gecırıyoruz babamızı oglumun sutunu ve yogurdunu alsın dıye gonderdım markete....
offf kızlar ıse basladıgımdan berı bı turlu rahatlayamamıstım sımdı tam alıstı bakıcısına dıyodum 1 ay oldu cunku .........dun ogrendımkı bakıcı tyeyzemız 100 de 90 hamıle hemen yenı bırını bulmam lazım ne yapcamı sasırdım

sızler de ıns guzel bır haftasonu gecırmıssınızdır........

nurtencım gecmıs olsun cnm

esencım hayırlı olsun ıncılerınız gelmıs ohh ıyı yapmıssın kayınvalıdene yenı cıcıler alcakmıs ahsen hanıma....
..

sağol cnm diş jeli var da bi işe yaramıyo sanki,ağrı kesici veriyorum arada anca sakinliyo
bilmem cnm ya hadi çinko falan ver eksiktir belki de hem d vit,hemde balık yağı inş bi sorun olmaz tekrar sorma imkanın varsa sor doktora yada gülhan müsait olunca sorsun hani tanıdık bi prof.vardı ya ona bi sorsa keşke

canım tebrikler hayırlı olsun inciniz
süper yapmışssın heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biz uyanık olmadık böyel neyse 2.ye artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…