canım çok güzel bir haber almışssın ,inş Allah gönlünüze göre veriri cnm,çok sevindirci bir haberAy kızlar bu arada yazmayı unuttum. Abimin davası ile ilgili çıkan kararı yargıtay bozdu çok şükür. Önümüzdeki aylarda yeniden mahkemesi görülecek. İnşallah bu sefer beraat kararını alacağız. Çok mutluyum hihoyyyt
oo iyi bir akşam geçirmişssinol
misafirlerim az once gittiler guzel gecti gerci adamin esi rus ve dilimizi bilmiyor isaretlerle anlastik:)))ama olsun ben kaynanayla konustum kizlada isaretlestik oldu bitti
ama cok yoruldum bir hiz kizi aldik salagtayi yapmis k.validem aldik alisveris yaptik eve geldik hemen patlicani yogurtladim pastalari hallettim yetisti ama bende bittimm buarad browniyide burda v yemekleri satan yer var ordan aldik hehee kurtardim yoksa imkansiz yetismezdi
birsenn arastirdin mi o dedigin hastalik neymis
endişelenme bu kadar nerdeyse 10 a yaklaşıyor kilosuslm arkadaşlar..
kaçgündür bakamadım annemdeydim bugnde defeneyi dr götürdüm gelişimi yani basması,oturuşu bıungıldagı pek hoşuna gitmedi bıngıldagı çok açıkmış, bunu dvitamini eksikligi olarak belirledi ve dvitin ampulünü verdi,gelişimi için balıkyagı,çinko eksikligi için şurup,kansız bulldu teni çok beyaz dedi gözçukurlarında kızarklık bulamdı ve ferrosanol die demiir ilacı verdi günde 30damla,dvit3değiştirdi başka verdi ama eşimeczanede bulamamış,almamış reçedede onda ve oda gelmedi..
kilosu 9650 olmuş hala 10kilo olamadı yaaa boyuda 74 2ayda iyi uzamış dedi..
kızlar pek keyfim yok kafamda dağınık çok karışık anlattım..
dün beni sibel aradı sağolsun burcunun durumunu söyledi bende burcuyu aradım babamın ceptelinden açmadı,yabancı telleri açmıyorsun heralde burcum?? yrnda eşiminkinden arayacam inş.:)
pınarcım abin için gerçekten çok sevindim anneciğinin,babacığının ve senin gözün aydın bitanem..
canım benim ya kendine çok iyi bakman lazım tabi 3 erkekle uğraşıyorsun sen,bakalım ne diyecek dr.unmerhabalar pınarcığım sen sormuşsun hemen cvp vereyim
metabolik sendrom diye bişey varmış
ben önemsemedim netten doktor başiından savmıştır dedim
ama öle bişey varmış malesef ve parlak olmayan şeyler çıktı
ve ne yazıkki denilen herşey doğru bende var
ileride kalp damar şeker tansiyon hastası olma riskim çok fazla
çünki bu hastalık insilün direncimi bozuyor ve zate bende pko olduğundan
insilün direnci bozukluğu var
ve ben size hep diyorum ya benden gram eksilmiyor bu koşturmaya
bu sebeptenmiş...
kısaca ve özet hayat boyu idal kilomda kalacağım ve pasif bir spor yaşantım olacak
yani şimdi doktor kontrol altında zayıflayacağım sonrada kendimi dengeleyeceğim
yarın önce dahiliye doktoruna gidiyorum...sonra diyetisyene
canım sıkıldı....sağlıklı olmak zorundayım,ikitane evladım için olmalyım herşeyden ötürü
çünki onların benim hastalığımla uğraşmasını istemiyorum
ben şimdi kendime bakmazsam kendimi korumazsam
orta yaşlılığımda hasta bir anne olacağım...
uffffffffff bakalım yarın herşey ortaya çıkacak...eşimde git ne gerekiyorsa yap dedi
cnm aynı şeyler bizde de varİyi akşamlar kızlar!
Uzunca bir süredir bakamadım. (Tam girdim Pınar'ın güzel haberini gördüm) Bir türlü beceremiyorum burayı akif olarak katılmayı. Sanırım işe başlayana kadar böyle devam edecek. İnşallah unutulup gitmem. Arada böyle hatırlatayım en azından. Hiç nefes aldırmıyor Özgü. Akşamları da çekirdek aile olarak birlikte vakit geçiriyoruz. tv bile izleyemiyoruz çoğu zaman.
Çok sıkıldım Özgü'yle yapışık olmak beni fena halde bunaltıyor. Kimsem yok bırakacağım. Keşke öğrencilik yıllarımda yaptığım işi yapacak güvenilir birilerini bulsam diye düşünürken yaşlandığımı hissettim. Bu durum beni daha da fazla gerdi. offf sizleri de daha fazla sıkmayayım. Kısaca çok SIKILDIM:
.
cnm tv de reklamlarda yada programda müzük duyuyorsa yapıyordur belkibu saat oldu bu kız hala ayakta gündüz saat 3 te yattı 5 te kalktı hala uyumadı ya ayağımda salladım 2 kez yok.Bu arada benim kız otururken hep sallanıyo öne arkaya bu normalmi ya oyun oynarken yada kucaktayken yapmıyor bu ara dikkat ettim çok sallanıyor normalmi ya
sağol cnm sanadaGünaydınlar a.s.
Herkese iyi hafta sonları iyi dinlenmelerzemuszemus
slm cnm geçmiş olsunselam kızlar günaydın
aradım dr u pedütusa başla iki ölçek dedi
sağol cnm sanadagünaydın arkadaşlar iihaftasonları hepinizekaydirigubbakcemile2
oo güzel ve keyifli bir gün olacak desene ,iyi eğlenceler cnmslm kızlar herkese ii haftasonları diliyorum herkese...
benim bu iki günüm çok güzel geçecek çünkü üniversiteden arkadaşlarım geliyor, bu gece bendeler...:))
cnm bahsettiğin şurup öksürük şurubu di mi?yetikinler için aslında o yüzeden dajha etkili fazla vermemk lazımslm kızlar hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.
hende sanada çok geçmiş olsun peditus güzel şurup çok çabuk keser öksürüğü.ben yağmurda bebekliği boyunca onu kullandım.yanında bricaliynle birlikte.
busene yeni bir şurupla tanıştık biz sağlık ocağından dr numunesini vermişti.levopront adı.peditus dan çok daha etkili.şişesi baya büyük fiyatı normal 10 tl idi.
.
ayak ucuna basmayı çok takma gülhan sorun değilSelam Kızlar,,
2 gundur kayıplardayım yıne.Bora uyurken bı göz atayım dedım ama cok konuşmussunuz yıne.Oyuzden detaylı bakamıycam.Dun bakım gunumdu saclarımı boyattım,manıkur,pedıkur yaptırdım rahatladım.Bugunde Borayı alıp 1 saat dışarı cıkardım hava cok guseldı.Şimdide esımı beklıyorum.
Düşme konusu konuşulmuş.Borada cok dusuyor ya hep kafa üstü sanıye ayrılamıyorum odadan.Ve cok heyecanlı harek ettığı için denge kuramıyor bı turlu.Bıde su parmak ucuna basma olayı var tabı.Hafta bası doktora götürücem canımı sıkıyor bu olay ıyıce.
Ve yıne uykuya dalamama canavarı hortladı.Ağlaya ağlaya uyutuyorum 2 gundur.Bırı bıtıp bırı baslıyor.Ve ben cok yorgun hıssedıyorum kendımı.Uyanıkken hep benımle uyurkende saat bası ağlamaklı.Ayy Allah sağlık versın ama.Hıç böyle olacağı aklıma gelmezdı.Ne kadar zor buyuyormuş insan yavrusu yaa.Annemı omuzlarımda gezdırsem azdır.
.
olursun tabi birsen sen azimli birisinmerhaba kızlar geldim dahiliye doktoruna gittim netteki doktorun yazdığı teşhis doğru dedi
ve yapılan testler dışında insülin direncim için tahlil istedi....sonra dietisyene gittim kadından çok güzel enerji aldım ve oda bana dahiliye doktoru metobolizmanı düzenliyici ilaçlarını verince başlayacağız dedi.çünki öncesinde başlarsan çok az yada hiç vermeye bilirsin buda ilk başlangıç için morel bozucu olur bende test sonucunu göreyim ilaçlara beslenmemize başalayacağız dedi...
şimdi yarın itibari ile günlük yediklerimi not alacağım çarşambada sabah gideceğiz....
inş. başarılı olacağım kızlar ...
inş kötü bişey yoktur cnmSelamlar Kizlar,
Tüm gün disaridaydik, eve gelip yemegimizi yedik. Doruk hala uyumadi ve niyetide yok, babasi evde ya, doyana kadar oyun oynar onunla. Canim sIkkIn benimde, saatlerdir ne Annem'e, ne kardesime ulasamiyorum ya. Ne evlerinden, ne de ceplerinden. Insallah kötü bir haber almam...
...
cnm kağanın daha iyi olmasına sevindimKızlar merhabalara.s., arayıp geçmiş olsun diyen faceden msnden ulaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler , beni çok mutlu etti moral oldu, Allah razı olsun, kağanımın ateşi yok, ama vücudunda toplu iğne ucu kadar kırmızı sivilce türü bişiler var, 6. hastalık olabilir muhtemelen, pzt günü yeniden kontrole götürücem dr bi daha bakıcakmış bakalm ne dicek,
Bu arada sibelcim senle konuştuktan sonra fitil attım gerçekten çok etkiledi ya dolvenden daha çabuk etki ediyo sanırım,
Şimdi antibiyotik sonrası ishal oldu, kıvamı sulu ama 3ü geçmiyor ishal sayılırmı acaba,
Kızlar geçmişe bakamadım bi ara toptan okumaya niyetim var, inş bi yaramazlık yoktur ve hasta bebişlerimizin hepside iyileşmiştir ya onların hastalığı çok üzüyo((
Bu arada ara sıra faceden bebişlerimizin resimlerine bakıyorum ay büyüttük kızlar yaaaa
HEPİMİZE KOCAMANNN Bİ AFERİN :))))
hadi gözün aydın cnmbu arada kızlar bugün hastalandım:)okadar rahatladımki.pazartesi günü iğne vurdurmak istiyorum ama eşim vurdurma diyor alt üstü ediyor hormonları.başka ne yapabiliim hep böyle yüreğimiz ağzımızda olmazki.kasıklarım çok kötü.bikaçgündür hiç kollamadım kendimi üşüttüm çok güzel.şimdide çekiyorum.inşallah çabuk biter bu seferki
Günaydin Kizlar,
Dün aksam Annemlere ulasamiyorum demistim ya, icime dogmustu kötü birsey oldugu. Annem dengesini kaybedip kayip düsmüs ve ve sirtinda sisme ve siddetli agri olmus. Kardesim acile götürmüs ve röntgenler, tetkikler derken cok uzamis eve gelmeleri. Kirik ya da cikik gibi birsey tespit edilmemis ama kontrol edeceklermis yine. Agri kesici vermisler ve dinlenme önermisler birkac gün. Insallah ciddi birsey cikmaz sonradan kizlar. Ve cok tehlikeli bir bölge, Allah korusun böyle düsmelerde ve yaralanmalarda pek cok insan insan felc oluyor hatta ölebiliyormus. Haber alana kadar hop oturup hop kalktim dün, Allah kimseyi caresiz ve habersiz birakmasin. Iyi Pazarlar Herkese...
merhaba birsen,ayşe
iyi pazarlar kızlar
zeynebim uyandı onu aldım geldim
dişi çıkacak çok huzursuz
inşlah kolaycacık çıkar canım incilerimerhaba birsen,ayşe
iyi pazarlar kızlar
zeynebim uyandı onu aldım geldim
dişi çıkacak çok huzursuz
kızlar ben çıkıyorum.
eşimle bütün evin camlarını silicez. geçen gün çamur yağdı buraya camlar berbat.
hafta içi silmeme izin vermiyor. 2. kattayız ama adamın düşerim diye ödü patlıyor.
ben balkonlara açılanları silicem o da diğerlerini kaydirigubbakcemile3
kızımı yatağına koyayım o uyurken işe koyulalım.
size güzel sohbetler opuyorumnanaktan
cnm 4 tane var 5.geliyor şimdi onun huysuzluğu var,sağol tatlımmerhaba özlem'cim . kaç dişi var zeynep'in. çıkarsa da geçse huzursuzluğu kuzunun.
oo maşallah eşinekızlar ben çıkıyorum.
eşimle bütün evin camlarını silicez. geçen gün çamur yağdı buraya camlar berbat.
hafta içi silmeme izin vermiyor. 2. kattayız ama adamın düşerim diye ödü patlıyor.
ben balkonlara açılanları silicem o da diğerlerini kaydirigubbakcemile3
kızımı yatağına koyayım o uyurken işe koyulalım.
size güzel sohbetler opuyorumnanaktan
günaydın tünaydın iyi pazarlar
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler
bizde sabah gittik igne mizi olduk akşma 9da tekrar olacaz havalarda düzelmediya insan korkuyo üşütecez diye
inşlah kolaycacık çıkar canım incileri
kolay gelsin canım yagmur yagmıyomu orda daha erken cam için yine olur burası yagmurlu
çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız kolaymı hem hamilelik hem uyksuz luk allah yardımcın olsunay kzılar akşam ne oldu dikkatsizliğim yüüznden
zeynebe ağrı kesici içirmişti yürüteçdeydi
şişeyi istedi illa verdim bende oynuyordu
unuttum onu ben öyle çok sıkıştım tuvalete gireyim dedim girmemle sesin gelmesi bir oldu düşürdü kırdı şişeyi
eşim de uyuyordu hemen kalkmış almış zeynebi
daha doğrusu alıyordu ben gördüğümde zeynepde geri geri gidiyordu kırıkların üstüne doğru
az daha geç kalsydık batacaktı ayaklarına ya
çok üzüldüm nasıl böyle bişey yaptım halbuki o kadar dikkat ederim
yorgunluktan oldu gece uyuku yok gündüz de öyle zeynep dılayısıyla
bütün sehpaların çamaşır mka.falan en varsa zeynebin ulaşabileceği üzerindeki herşeyi kaldırdım bugün
inş böyle bişey başımıza gelmez dha
,hayırlı olsun incisi rahatlar şimdi o :lepi:oley be oleyyyyyyyyyy
zeynebin dişi patlamış çok şükürrrrrrrrr şimdi baktım hafif uç çıkarmış,sabah yoktu
biraz düzeliri yavrumsositosositosositosositosositososito
yok be canım bizde evdeyiz dışarıda yağmur yağıyor eve tıkılıp kaldık yinekimseler yok bu saatte burda herkes gezmelerde galiba.Eşim galatasaray maçına gitçek bugün.Gitmeseydi bebek görmeye gitçektik.Ben de evi beklicem.Evde nöbete devam.Kaçırmasınlar evi:)
Dün kızımı doktora götürdüm.Arasıra kusuyo diye.Ön muayenesinde bi şey çıkmadı.Kan ve idrar tahlili istedi.Değerlerine bakalım dedi.İdrar yolu iltahabı arada kusma ne iştahsızlık yaparmış.Çok iştahsız kuzum.Kilomuz 9.600 boyu 72.5 muş.Gayet ii dedi.Dişlerini sordum daha hiç yok bizim.! aya kadar gelir dedi yolda:)
Bakalım tahlillerini yaptırayım inşallah bi şey çıkmaz.
çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız kolaymı hem hamilelik hem uyksuz luk allah yardımcın olsun
,hayırlı olsun incisi rahatlar şimdi o :lepi:
sellam kızlar gece misafirim vardı gittiler sabah metro markete gittik arkadaşlarla şimdi bize geldiler size bir bakayım dedim kaçıcam
günün haberiiiii
AHSENİN DİŞİ IKTI ŞÜKÜRRRRR AKŞAM BEN GÖRDÜMzemuszemus:lepi:hihoyyyt
o kadar sevinçliyim ki anlatamam dün çok duygulandım görünce:))
tabi sabah kayınvalidemler kahvaltıya gelmişlerdi söylemedim çıktığını ilk kayınvalidem gördü sanıyor hehe kıyafet alıcakmışkaydirigubbakcemile3
sağol cnm diş jeli var da bi işe yaramıyo sanki,ağrı kesici veriyorum arada anca sakinliyokızlar selam,,,,,,
destek ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
kızlar defne 3diş birden çıkarıyormuş kuzum ya..
filizcim annene çok geçmiş olsun insanın muhakkak içine doğuyor dimi ya off neyseki iyimiş durumu..
özlem cnm maş. zeynepcigime:))) biraz daha rahatlarsınız artık.. diş jeli varsa sür dahada rahatlar kuzu..
bide valla balık yagı verdi,çinko verdi, çinko1ay dvm edilicek devit3değiştirdi başka bitane verdi ama oda dvitamini bide balık yagı verdi banada çok geldi ama 1ay böyle dvm edicez dedi bakalım..
gülhan beğenmedi derken dahada iyi basması gerekiyormuş güçsüz buldu defneyi hee sen nezman geliyosun görümcende bi doğuramadı hee!! ayy görümcendi dimi ya?? kızımı olacak oğlumu??
sellam kızlar gece misafirim vardı gittiler sabah metro markete gittik arkadaşlarla şimdi bize geldiler size bir bakayım dedim kaçıcam
günün haberiiiii
AHSENİN DİŞİ IKTI ŞÜKÜRRRRR AKŞAM BEN GÖRDÜMzemuszemus:lepi:hihoyyyt
o kadar sevinçliyim ki anlatamam dün çok duygulandım görünce:))
tabi sabah kayınvalidemler kahvaltıya gelmişlerdi söylemedim çıktığını ilk kayınvalidem gördü sanıyor hehe kıyafet alıcakmışkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?