2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tubaaaaaa demin faceden ayşe serranın resimlerine bakıyorum zeynep kucağımdaydı
yorum yazamadım maşallah çok tatlı olmuş kuzum
zeynep de çok sevdi ayşe serrayı elini uzattı hep pc ye bi de resim değiştikçe ayyyyy ay diye bağırdı hep zilli
ilk defa bi resme bu kadar tepki verdi
opuyorumnanaktan

slm kızlar
özlemciğim olabiliyor böyle durumlar üzme kendini babası müdahale etmiş rabbim korumuş meleğini..

esenciğim cnm gözünüz aydın tatlım hayırlı olsun dişiniz
...bu aradada iyi uyanıklık yapmışsın aferim ben yapamadım o işi

slm nurten ,aslı ,ceylin

ceylin bu arada cnm hava burada berbat sizin orada güzelmikine siliyorsunuz

bizde annemle onların caddeye çıktık annem taksit verdi ...
bende bir tığ bir ip aldım havlu kenarı yapıyorum
en son 17 yaşındaydım dantel yaptığımda hehe unutmamışım yaww
o zaman dantel seccade örmüştüm ...şimdi kenarları yapacağım birer havlu alıp dikip
hediye götüreceğim......
neyse laptopum kardeşimde kızlar çok öptümmm mucukkkkss

nurten, esen, özlem incileriniz hayırlı olsun canlar zemuszemus

birsen'cim burada bugün hava güneşliydi. onun için sildik camları.
biliyorum en geç yarın yine yağacak ama en azından çamuru gitti.
resmen çamur yağmıştı, berbattı. mis gibi oldu

canım aklım çıktı akşam
iyi ki eşimde bişey demedi niye verdin falan deseydi ölmüştüm ağalamaktan herhalde bu sabah diyo akşam bişey demedim dikkat et falan diye neyse bende sakinlemiştim geçti gittii
kız dantel unutulmaz tabi
kolay gelsin valla ben senin yerinde olsam dantel seccade havlu falan kimseye hediye vermem o kadar göz nuru dökeceksin ki 2 oğlanla
kendin kullan cnm bence
yada bana hediye getir bebek görmeye gelirkenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ula ne yüzsüzüm başkasına olmaz bana ver bana :roflol::roflol::roflol:
iyi akşamlar tatlım
sağol cnm darısı başınıza
aynen canım ya bein camlarda öyle ama yağmur yağıyor hala
bi de ben ne zaman canm silsem ya da balkon yıkasam yağmur yağıyor valla
eşim diyo yazısn susuz kalırsak sen her gün cam sil diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım valla bir hafta sonra geldi dediğin çıktı
kayınvalideme de iyi oyun yaptım dur daha anama da yapıcam
oo 2.hediye heezemuszemus
kız eşinede yapsaydın keşke ama onlar okadar dikkatli olamzlar dimialsanaalsanasmile

sagol cnm.. ayyy yaa sendede şans yok bee ama bişi diyimmi sen çok genç falan diyordun ya zaten benim bilem içime sinmemeişti hayırlısı böyle imiş daha iyi birisini bulursun inş. bak gör..
du bakalım gülhan görürse söyller hala'mızakaydirigubbakcemile3 ben 1soru daha önceden soruştum çok olmayalım:kedi:
sanada slm cnm annene çok slm söylee ayyy birso benimde dantelim var kız kardeşime çarşaf kenarı yapıyordum hamileyken dur bende dvm ediyim şunaolumunekankayizsmile

cnm sagolasın ohhh mis gibi olmuştur eminim aman iyi yapmışsın yağsada artık öyle yağmaz temiz dursun opuyorumnanaktan

nurtencim babasına da yapsaydın demişsin hiç güleceğim yoktu
kızın 32 tane dişi çıkar bizimki anca o zaman farkederdi herhaldekaydirigubbakcemile3

aysuncum bakıcı olayı kötü olmus tabi kadıncağızın gözü aydın ama recebime kim bakıcak şimdi

iyi geceler kızlar kociş aradı geliyormuş
yarın görüşürüz
iyi geceler cnmmm
özlem'cim ceylin'in 8 tane dişi var. bu ara görünürde bişey yok. ara verdi galiba kaydirigubbakcemile3
daha ne olsun bizde 1tanecik çıktı 2tanede yolda:))

ayy biliyorum ya bilmemmi o versiyondan bi tanede bende vaaaarrr:mymeka:

NURYAV seni hep okurken görüyorum hatta bazen geçmişi bile okumadan muhabbete dalarken sen okuyup okuyp bişi yazmadan gidiyon bebişim :))) yazsana sende a.s.

Son düzenleme:
iyi geceler ....özlemciğim ne demek cnm iste yaparım
ben dantel vs. pek ilgilenmezdim özelliklede harıl harıl çeyiz yapanlara tiltim
ama benimki dğeişiklik olsun diye girdiğim bişey ...kendimde öyle dantel çok evde
bi mutfak takımım var bekliyo daha güzeş mutfalı bir evim olursa sereceğim
sonra tüm çeyizim oğlanların döneminde kullanılırsa gelinlere hatıralardan saklarım o kadar..
şimdililk iyi gidiyorum iki kere söktüm 2 sıra ama iyiyim annemde çok mutlu nette değilim danteldeyim
nede olsa onların alemindeyim artık....ben bunu örerim sonra başka bişeye sararım
ben evde olan şeyleri değerlendirme huyu var ..onla uğraşırım vs.vs.vs. iştee...

nurten cnm a.s

bu arada saat 2.30 oldu ben pc başındayım püfff 1 saat sonra mamaya kalkamayacam yaa

bir hafta sonunuda kapattık kızlar....ben kocasız tabi
yarın allahın izni ile gelecek kocam çarşambada doktora gideceğimden
annemdeyiz...
şimdilik çokk muıcuksss

günaydın kızlarrrr...malum geçmişi okuyamadım.15 sayfa olmuş cumadan bugüne..
herkesler ve kuzuları iyidir umarım ?
bizde oğluma beşik aldık büyük 70*190. çocuk odası almamıştık biliyorsunuz. şimdiki beşiğinde de ayağa kalkmaya başladığı için düşebilirdi. bu çok iyi oldu. geniş geniş yatıyor kuzum. bir ara resmini çekip koyayım size dün çekemedim.

kolay gelsin herkese güzel bir hafta olsun diliyorummm

canım aldıklarınızı güle güle kullanın:)

canım benim çalışan anne olmakda ayrı zor akşama kadar çok özleniyor bebişler

doruğa geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun tam aktif dönemleri düşe kalka büyüyecekler
yapamıyorum demek çözüm değildir istedikten sonra herşeyi yapabilir insan bence kadının işine öyle geliyor

pınarcım yine dolu dolu geçmiş haftasonu ne güzel sevindim senin adına abinin davasının bozulmasına çok sevindim gözünüz aydın canım

esencim misafirlerinide hayırlısıyla ağırlamışsın

canım telaş yapma bıgıldağın kapanması bir yaşına kadar sürüyor

canım bizi iyiyiz sende iyisindir inşallah

görüşürüz canım iyi bak kendine

günaydın, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim kızlar a.s.

umarım güzel geçmiştir haftasonun tatlım:)
,

canım kağanın iyi olmasına çok sevindim

canım çok geçmiş olsun Allah korusun canım kötü birşey olmamasına sevindim

canım dalgınlığına denk gelmiştir Allahtan eşin uyanmışta bakmış zeynebe birşey olmamasına çok sevindim Allah korusun yavrularımızı

oley be oleyyyyyyyyyy
zeynebin dişi patlamış çok şükürrrrrrrrr şimdi baktım hafif uç çıkarmış,sabah yoktu
biraz düzeliri yavrumsositosositosositosositosositososito

a.s.opuyorumnanaktan

QUOTE=esen81;12106416]sellam kızlar gece misafirim vardı gittiler sabah metro markete gittik arkadaşlarla şimdi bize geldiler size bir bakayım dedim kaçıcam
günün haberiiiii
AHSENıN DıŞı IKTI ŞÜKÜRRRRR AKŞAM BEN GÖRDÜMzemuszemus:lepi:hihoyyyt
o kadar sevinçliyim ki anlatamam dün çok duygulandım görünce:))
tabi sabah kayınvalidemler kahvaltıya gelmişlerdi söylemedim çıktığını ilk kayınvalidem gördü sanıyor hehe kıyafet alıcakmışkaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

gözün aydın canım

aysuncum nasılsın tatlım şansızlık valla tam bakıcıya alışmış zor olur şimdi sizin için umarım hayırlısıyla birini bulursunuz

canım günaydın nasılsın bebiş nasıl beşiğiniz hayırlı olsun tatlım güle güle uyusun içinde yiyenimopuyorumnanaktan

bize gelince cumartesi günü hava çok güzeldi kızlarıda alıp teyzesiyle parka gittik kızlarım çok eğlendi akşamada arkadaşlar geldi onlarla muhabet ettik geç saate kadar
pazar günüde annemlerle dışarıya çıktık hiç aklımızda yokken çok güzel benim görünce çok beğendiğim bir oturma grubu aldık eşimin bana evlilik yıldönümü hediyesi oldu evin dekorasyonunu değiştiriyoruz bu hafta çok işimiz var kızlar mobilyamızda dün geldi pazar olmasına rağmen adamların nakliye sistemi çok hızlıydı

ceren banu aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar
herkese günaydıınnnnnn

günaydın anneler ve güzel meleklerine a.s.

hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah. selam verip
çıkıyorum. çünkü çok işim var. temizlik yapıp, üç makine çamaşır
yıkamam lazım. hava da çok güzel bugün. işlerimi bitirip öğleden sonra da
kızımı gezdirip güneşlendiririm biraz.
çalışanlara iyi mesailer çalışmayanlara da evde iyi mesailer. malum evde de işlerin
sonu yok. neyse ben kaçar opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,
geçmiş çok birikmiş okuyamadım, yetişemiyorum sizin hızınıza,
Br sürü bebişin yeni dişi gelmiş, hayırlı olsun, maşallah kuzularımıza
Özlem çok geçmiş olsun arkadaşım, artık hareketlendiler iyice, mutlaka olcak ufak tefek kazalar ,
Allah korusun hepimizin evlatlarını
Hamarat hatunlar dantel bile yapıyor
nasıl vakit bulabiliyorsunuz ben evin işini bile zor yapıyorum

neyse ben işime başlıyım
çalışan annelere kolay gelsin
bugün bütün bebişler uslu dursun inşallah

günaydınlar kızlar

ceren, banu, sekerkızcandy,ceylin slm kızlar

bANU cnm güle güle kullanın koltuklarınızı

biz kahvaltı yapamadık daha şimdi mama yiyecezz çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…