canım aklım çıktı akşamslm kızlar
özlemciğim olabiliyor böyle durumlar üzme kendini babası müdahale etmiş rabbim korumuş meleğini..
esenciğim cnm gözünüz aydın tatlım hayırlı olsun dişiniz
...bu aradada iyi uyanıklık yapmışsın aferim ben yapamadım o işi
slm nurten ,aslı ,ceylin
ceylin bu arada cnm hava burada berbat sizin orada güzelmikine siliyorsunuz
bizde annemle onların caddeye çıktık annem taksit verdi ...
bende bir tığ bir ip aldım havlu kenarı yapıyorum
en son 17 yaşındaydım dantel yaptığımda hehe unutmamışım yaww
o zaman dantel seccade örmüştüm ...şimdi kenarları yapacağım birer havlu alıp dikip
hediye götüreceğim......
neyse laptopum kardeşimde kızlar çok öptümmm mucukkkkss
sağol cnm darısı başınızanurten, esen, özlem incileriniz hayırlı olsun canlar zemuszemus
birsen'cim burada bugün hava güneşliydi. onun için sildik camları.
biliyorum en geç yarın yine yağacak ama en azından çamuru gitti.
resmen çamur yağmıştı, berbattı. mis gibi oldu
oo 2.hediye heezemuszemusevet canım valla bir hafta sonra geldi dediğin çıktı
kayınvalideme de iyi oyun yaptım dur daha anama da yapıcam
sagol cnm.. ayyy yaa sendede şans yok bee ama bişi diyimmi sen çok genç falan diyordun ya zaten benim bilem içime sinmemeişti hayırlısı böyle imiş daha iyi birisini bulursun inş. bak gör..slm mıllet yıne bayadır yazamadım
haftasonunu evde gecırıyoruz babamızı oglumun sutunu ve yogurdunu alsın dıye gonderdım markete....
offf kızlar ıse basladıgımdan berı bı turlu rahatlayamamıstım sımdı tam alıstı bakıcısına dıyodum 1 ay oldu cunku .........dun ogrendımkı bakıcı tyeyzemız 100 de 90 hamıle hemen yenı bırını bulmam lazım ne yapcamı sasırdım
sızler de ıns guzel bır haftasonu gecırmıssınızdır........
nurtencım gecmıs olsun cnm
esencım hayırlı olsun ıncılerınız gelmıs ohh ıyı yapmıssın kayınvalıdene yenı cıcıler alcakmıs ahsen hanıma......
du bakalım gülhan görürse söyller hala'mızakaydirigubbakcemile3 ben 1soru daha önceden soruştum çok olmayalım:kedi:sağol cnm diş jeli var da bi işe yaramıyo sanki,ağrı kesici veriyorum arada anca sakinliyo
bilmem cnm ya hadi çinko falan ver eksiktir belki de hem d vit,hemde balık yağı inş bi sorun olmaz tekrar sorma imkanın varsa sor doktora yada gülhan müsait olunca sorsun hani tanıdık bi prof.vardı ya ona bi sorsa keşke
canım tebrikler hayırlı olsun inciniz
süper yapmışssın heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biz uyanık olmadık böyel neyse 2.ye artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sanada slm cnm annene çok slm söylee ayyy birso benimde dantelim var kız kardeşime çarşaf kenarı yapıyordum hamileyken dur bende dvm ediyim şunaolumunekankayizsmileslm kızlar
özlemciğim olabiliyor böyle durumlar üzme kendini babası müdahale etmiş rabbim korumuş meleğini..
esenciğim cnm gözünüz aydın tatlım hayırlı olsun dişiniz
...bu aradada iyi uyanıklık yapmışsın aferim ben yapamadım o işi
slm nurten ,aslı ,ceylin
ceylin bu arada cnm hava burada berbat sizin orada güzelmikine siliyorsunuz
bizde annemle onların caddeye çıktık annem taksit verdi ...
bende bir tığ bir ip aldım havlu kenarı yapıyorum
en son 17 yaşındaydım dantel yaptığımda hehe unutmamışım yaww
o zaman dantel seccade örmüştüm ...şimdi kenarları yapacağım birer havlu alıp dikip
hediye götüreceğim......
neyse laptopum kardeşimde kızlar çok öptümmm mucukkkkss
nurten, esen, özlem incileriniz hayırlı olsun canlar zemuszemus
birsen'cim burada bugün hava güneşliydi. onun için sildik camları.
biliyorum en geç yarın yine yağacak ama en azından çamuru gitti.
resmen çamur yağmıştı, berbattı. mis gibi oldu
iyi geceler cnmmmiyi geceler kızlar kociş aradı geliyormuş
yarın görüşürüz
daha ne olsun bizde 1tanecik çıktı 2tanede yolda:))özlem'cim ceylin'in 8 tane dişi var. bu ara görünürde bişey yok. ara verdi galiba kaydirigubbakcemile3
nurtencim babasına da yapsaydın demişsin hiç güleceğim yoktu
kızın 32 tane dişi çıkar bizimki anca o zaman farkederdi herhaldekaydirigubbakcemile3
aysuncum bakıcı olayı kötü olmus tabi kadıncağızın gözü aydın ama recebime kim bakıcak şimdi
merhaba kızlar ben geldim....biz dışarı çıktık
hava çok güzeldi gezerin ayakkabısını aldım kuzumun birine bir ayakkabı getirmişim birtane getirmemiştim....kıyamadım aldım hemde 10 tl ye aldım adama dedim bu sanırım ortapetik değil olurmu abla gezerin bu dedi...elimde kalmadı yeni gelecek bitirmek için sürümden kazanmak için bu fiyat dedi...aldım
sonrada ev teksitili satan bi yere giridik çok istediğim kırlantler den vardı pul işlemeli tanesi 5 tl den çok güzeldi aldım hemen ...ama ayakkanbıdan bitane daha almadığıma üzüldüm annem ayakları değişicek olsun bişi olmaz dedi...tam dönüyorduk yağmur başladı...bişiler yiyemedik......adetliyimde çok canım tatlı çekti koska vardı hemen daldım eve gelene kadar bayılacaktım ...ellerim titremeye başladı tatlı yedim nasıl fena oldum ikkez geldi başıma...neyse çok iyi geldi gezmek aldıklarımda çok güzel oldu..keyfim geldi yerine ..ama yarın c.tesi ve kocam yok uyuz oluyorum tlfla görüşemiyoruz bu gittiği otelin lobisinde çekmiyormuş tlf varmı böyle bişey yaaaaaa...............püffffffff
merhaba kızlar nasılsınız işten geldim bende, bu hafta çok yoruldum işler çok yoğundu,kızım yine bütün gün uyumamış tam eve geldim yeni yatmış hala uyuyor çok özledim kalksada mıncıklasam birazkaydirigubbakcemile3 gideyim birşeyler yiyeyim sonra geçmişe bakayım
Kizlar Selamlar, Yine gün icinde bakmama ragmen firsat bulamadim. Tam ben baktim, Doruk koltuga tutunarak kalkti, tv kumandasini alayim derken dengesini kaybetti ve kafa üstü feci düstü, ayy icim nasil parcalandi. Zaten mizmizligi var, birde düsünce hepten aglama krizine girdi. Zor susturdum. Kafasinda sisme falan olmadi sanirim, sactan pek anlayamadim ama. 1 dk bile durmak yok bana anlayacaginiz Doruk gündüz aktifken.
Yarinda evde olmayiz büyük ihtimalle. Alis-verise cikariz sabahtan. Sonra da gezmeye hava güzel olursa. Esimin Pazartesi dogum günü. Ne alsam acaba, bir türlü karar veremiyorum.
Bugün birde üst kat komsum geldi, iki tane cocugu var. 4,5 yasinda bir oglu var, tam bir canavar. Evi darmadagin etti. Birde bebegi var Doruk'dan 2 ay kücük. Kadin cocuklarini hep hazir gidalarla besliyor. "Yapma böyle, arada taze sebze ve meyvelerle kendin hazirla ögünlerini" dedim. Bilmiyorum yapmayi diyor, o yüzden gelmis zaten bana. "Iyi, ben hazirladigimda birkac kere gelir bakarsin, sonra sana Dorugun yemek kitabini veririm, oradan da bakar yaparsin dedim. Pek yapacagini sanmam ama insallah etkili olur, yazik yavrucaklara ya. Daha cok gencler ve aslinda cocuk sorumlulugunu almaya hazir degil kari-koca. Kocasi daha sorumlu kadina göre.
Bizden kisa günün özeti böyle. Doruk uyumusken biraz keyif yapar yatarim.
ıyi akşamlar kızlar a.s.
Bu sabah erkenden anneme gittim. Akşama kadar ordaydım. Bi ara Defdef'i de alıp dışarıya çıktım annemle. Tabi yarım saat sonra uyudu. Eve gelene kadar 1 saat geçti. Kolum koptu Defdef'i taşımaktan. Bebek arabamızda ağır olduğundan her yere götüremiyorum. Acil bi baston tipi araba almamız şart a.s
Bikaç makyaj malzemesi eksiğim vardı. Sanki hergün kullanıyormuşum gibi eksikliklerini hissettim kaydirigubbakcemile3 Hemen aldım annemlerin ordaki parfümerimden. Eşim de bugün yine makyaj malzemesine çalıştık diyor garibim kaydirigubbakcemile3
Akşam eve geldik. Bir sürü yemeğim vardı Allah'tan. Eşimle , kayınbiraderim yediler. Malum ben rejimdeyim. Sadece atıştırdım bişeyler sempatiksalakcinni
Sonrada Defdef'imi yıkadık. 20:30 gibi mamasını yedi ve uyudu. Eşimde çok yorulmuş bugün. O da koltukta sızdı kaldı kafamçokkarıştı
Yarın sabah eşimle birlikte ve arkadaşlarımızla gideceğiz spora. Bi hamam-sauna-havuz keyfi yapalım dedik. O yüzden ortalığı toparladım dağınık olmasın. Sonrada size bakayım dedim a.s. Biraz takılıp yatacağım bende a.s.
Banu'cum sağolsın canım. Valla hepsi aynı bu kuzuların. Uyku süreleri iyice kısaldı. Defdef ayrı bir alem zaten. Maşallah herşeyi beceriyor kaydirigubbakcemile3
Tülay'cım ailende hastalanmış canım. Çok geçmiş olsun a.s. Aman dikkat edik geçmesin tekrar Selin kuzuma a.s.
Ceylinim Ayşe'cim kuzun biberona alışmış gözün aydın canım a.s. Emeklemesi konusunda da hiç takma kafana. Bak Defdef kaç aydır emekliyor, hatta ilk adımı atanlardan dı ahala 3-4 adımdan öteye geçemedi kaydirigubbakcemile3
Filiz'cim vallahi aynen dediğin gibi yemek yapmak bile bir stres. Defdef ya paçamda yada tüm çekmeceleri boşaltıyor. Biran önce halledip çıkıyorum mutfaktan akannehir Doruk kuzuma geçmiş olsun düşmüş yine. Off bi yürüselerde rahat etsek. Defdef alıştı artık düşmeye. Çok şiddetli değilse gülüyor bana dönüp a.s Komşuna da şaşırdım yani. Birçoğumuz zaman zaman hazır gıdalardan kullanıyoruz ama sürekli olması hoş değil. Dediğin gibi anne-baba sorumluluğunu alamayan insanlar böyle oluyor a.s.
Tuba'cım ben yazana kadar misafirlerin gelmiş belki de gitmişlerdir bile. Ama son menün iyidi. ılk söylediğin çok fazlaydı a.s. Pamuk işine çok güldüm ya sende az değilmişsin kaydirigubbakcemile3 Evet spora da başladım bacım. Dietimde tam gaz gidiyor. ınşallah bu sefer tığ gibi olacağım :umursamaz: (Tığ olmasa da 10 numara şiş de olabilir )
kaydirigubbakcemile3
Birsom netten araştırdın mı metobolik sendrom ne demekmiş bacım :uhm: Aldıklarını da güzel günlerde kullanın sen ve kuzularım a.s. Eşinde gitmiş seyahate. ALlah kavuştursun bacım. Olsun ya aralarda standı birine bırakır kaçar sesini duyarsın sende a.s.
Burcu canım Kağan'ım yine aynıymış. ınşallah tez vakitte düzelir canım ya :çok üzgünüm:
Aslı'cım Yağız kuzum gündüz uyumuş ne güzel inşallah bu gece de güzelce uyurda sizde kocişinle bir arada yatarsınız a.s. Bizim Defdef ne kadar uyanırsa uyansın ayrı yatmadık hiç. Zaten yatsak da uyuyamayız. O yüzden Defdef'i aramıza aldık kaydirigubbakcemile3
Sınavında varmış Allah kolaylık versin canım a.s.
Esen'cim seninde misafirin varmış canım kolay gelsin. Menü süper a.s.
Ferda'cım tekrar Allah kavuştursun canım a.s. Hava almışsınız ne güzel. Kayınvalidende düşünceliymiş bravo. Güzel günlerde giy cicilerini a.s. Regli olmuşsun ve sancısız olmuş harika canım ya gözün aydın a.s.
levestoriy21 sağolasın canım kampanya ile ilgili haberdar ettiğin için a.s. Testinde negatif çıkmış gözün aydın a.s. Deprem hepimizin korkulu rüyası ama ben pek düşünmemeye çalışıyorum. Allah inşallah gönlünüze göre bi ev bulmayı nasip eder a.s.
neslihang sağolasın canım sende katıl muhabbete a.s.
aslidirek canım çok zorlama yemesi için. Bazen öyle bikaç gün iştahları yerinde olmuyor kuzuların. Ksumasın en azından a.s. Ben kerevizi minik parçalar halinde poşetle atıyorum buzluğa. Lazım oldukça alıp kullanıyorum. Birde ıspanak attım geçen gün. Diğerlerini taze olarak kullanıyorum a.s.
Ay kızlar bu arada yazmayı unuttum. Abimin davası ile ilgili çıkan kararı yargıtay bozdu çok şükür. Önümüzdeki aylarda yeniden mahkemesi görülecek. ınşallah bu sefer beraat kararını alacağız. Çok mutluyum hihoyyyt
pinarcim abine cok sevindim insallah tez zamanda yaninizda olura.s.
misafirlerim az once gittiler guzel gecti gerci adamin esi rus ve dilimizi bilmiyor isaretlerle anlastik:)))ama olsun ben kaynanayla konustum kizlada isaretlestik oldu bitti
ama cok yoruldum bir hiz kizi aldik salagtayi yapmis k.validem aldik alisveris yaptik eve geldik hemen patlicani yogurtladim pastalari hallettim yetisti ama bende bittimm buarad browniyide burda v yemekleri satan yer var ordan aldik hehee kurtardim yoksa imkansiz yetismezdi
birsenn arastirdin mi o dedigin hastalik neymis
slm arkadaşlar..
kaçgündür bakamadım annemdeydim bugnde defeneyi dr götürdüm gelişimi yani basması,oturuşu bıungıldagı pek hoşuna gitmedi bıngıldagı çok açıkmış, bunu dvitamini eksikligi olarak belirledi ve dvitin ampulünü verdi,gelişimi için balıkyagı,çinko eksikligi için şurup,kansız bulldu teni çok beyaz dedi gözçukurlarında kızarklık bulamdı ve ferrosanol die demiir ilacı verdi günde 30damla,dvit3değiştirdi başka verdi ama eşimeczanede bulamamış,almamış reçedede onda ve oda gelmedi..
kilosu 9650 olmuş hala 10kilo olamadı yaaa boyuda 74 2ayda iyi uzamış dedi..
kızlar pek keyfim yok kafamda dağınık çok karışık anlattım..
dün beni sibel aradı sağolsun burcunun durumunu söyledi bende burcuyu aradım babamın ceptelinden açmadı,yabancı telleri açmıyorsun heralde burcum?? yrnda eşiminkinden arayacam inş.:)
pınarcım abin için gerçekten çok sevindim anneciğinin,babacığının ve senin gözün aydın bitanem..
ıyi akşamlar kızlar!
Uzunca bir süredir bakamadım. (Tam girdim Pınar'ın güzel haberini gördüm) Bir türlü beceremiyorum burayı akif olarak katılmayı. Sanırım işe başlayana kadar böyle devam edecek. ınşallah unutulup gitmem. Arada böyle hatırlatayım en azından. Hiç nefes aldırmıyor Özgü. Akşamları da çekirdek aile olarak birlikte vakit geçiriyoruz. tv bile izleyemiyoruz çoğu zaman.
Çok sıkıldım Özgü'yle yapışık olmak beni fena halde bunaltıyor. Kimsem yok bırakacağım. Keşke öğrencilik yıllarımda yaptığım işi yapacak güvenilir birilerini bulsam diye düşünürken yaşlandığımı hissettim. Bu durum beni daha da fazla gerdi. offf sizleri de daha fazla sıkmayayım. Kısaca çok SIKILDIM:
Filiz'cim geçmiş olsun canım. Yaramazlar büyüdükçe hareketlerini kontrol etmek artık çok daha zorlaşıyor. Bi ara okuduğumda banyo sorununuz vardı galiba. Benim kızda tam yıkanmaktan korkar olmuştu ki eşim bu şişirilen havuzlardan aldı. Çok ilgisini çekti. Tabi onu şişirmek için bide pompa aldık. ıçine kendi giriyor meraklı. Oturuken eller ayaklar çok serbest olduğundan çok rahat etti. Biraz zahmetli ama onlar yeterki keyifli olsun herşeye değer.
Diğer tüm arkadaşlar çok geçmişe bakamayacağım inşallah herkes iyidir.
Unutmadan diğer topikte gördüm Böcek arkadaşın oğlu yürümeye başlamış. Sanırım ilk yürüyen mayıs bebeği. Maşallah kuzuma.
Birsen aldıklarını güzel günlerde kullan canım. Sanırım sende rahatsızmışsın geçmiş olsun canım. ınşallah önemli bişey yoktur.
Tülay sizde ailecek hasaymışsınız herhalde. sizede geçmiş olsun canım.
yukardailer Pınar'ın yazısından öğrendiklerim.
Ben kaçarr kızım uyandı.
Günaydin Kizlar,
Dorugu emzirdikten sonra uykum kacti, bulasik makinesini calistirdim aksam esime söylemistim unutmus heralde. Bir size bakayim dedim, bakmam iyi olmus. Bozon'un söyledigi su havuza ve cocuk gelisim kitaplarina bakayim. Görüsmek üzere...
günaydın, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim kızlar a.s.
Kızlar merhabalara.s., arayıp geçmiş olsun diyen faceden msnden ulaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler , beni çok mutlu etti moral oldu, Allah razı olsun, kağanımın ateşi yok, ama vücudunda toplu iğne ucu kadar kırmızı sivilce türü bişiler var, 6. hastalık olabilir muhtemelen, pzt günü yeniden kontrole götürücem dr bi daha bakıcakmış bakalm ne dicek,
Bu arada sibelcim senle konuştuktan sonra fitil attım gerçekten çok etkiledi ya dolvenden daha çabuk etki ediyo sanırım,
Şimdi antibiyotik sonrası ishal oldu, kıvamı sulu ama 3ü geçmiyor ishal sayılırmı acaba,
Kızlar geçmişe bakamadım bi ara toptan okumaya niyetim var, inş bi yaramazlık yoktur ve hasta bebişlerimizin hepside iyileşmiştir ya onların hastalığı çok üzüyo((
Bu arada ara sıra faceden bebişlerimizin resimlerine bakıyorum ay büyüttük kızlar yaaaa
HEPıMıZE KOCAMANNN Bı AFERıN :))))
Günaydin Kizlar,
Dün aksam Annemlere ulasamiyorum demistim ya, icime dogmustu kötü birsey oldugu. Annem dengesini kaybedip kayip düsmüs ve ve sirtinda sisme ve siddetli agri olmus. Kardesim acile götürmüs ve röntgenler, tetkikler derken cok uzamis eve gelmeleri. Kirik ya da cikik gibi birsey tespit edilmemis ama kontrol edeceklermis yine. Agri kesici vermisler ve dinlenme önermisler birkac gün. Insallah ciddi birsey cikmaz sonradan kizlar. Ve cok tehlikeli bir bölge, Allah korusun böyle düsmelerde ve yaralanmalarda pek cok insan insan felc oluyor hatta ölebiliyormus. Haber alana kadar hop oturup hop kalktim dün, Allah kimseyi caresiz ve habersiz birakmasin. Iyi Pazarlar Herkese...
ay kzılar akşam ne oldu dikkatsizliğim yüüznden
zeynebe ağrı kesici içirmişti yürüteçdeydi
şişeyi istedi illa verdim bende oynuyordu
unuttum onu ben öyle çok sıkıştım tuvalete gireyim dedim girmemle sesin gelmesi bir oldu düşürdü kırdı şişeyi
eşim de uyuyordu hemen kalkmış almış zeynebi
daha doğrusu alıyordu ben gördüğümde zeynepde geri geri gidiyordu kırıkların üstüne doğru
az daha geç kalsydık batacaktı ayaklarına ya
çok üzüldüm nasıl böyle bişey yaptım halbuki o kadar dikkat ederim
yorgunluktan oldu gece uyuku yok gündüz de öyle zeynep dılayısıyla
bütün sehpaların çamaşır mka.falan en varsa zeynebin ulaşabileceği üzerindeki herşeyi kaldırdım bugün
inş böyle bişey başımıza gelmez dha
oley be oleyyyyyyyyyy
zeynebin dişi patlamış çok şükürrrrrrrrr şimdi baktım hafif uç çıkarmış,sabah yoktu
biraz düzeliri yavrumsositosositosositosositosositososito
slm mıllet yıne bayadır yazamadım
haftasonunu evde gecırıyoruz babamızı oglumun sutunu ve yogurdunu alsın dıye gonderdım markete....
offf kızlar ıse basladıgımdan berı bı turlu rahatlayamamıstım sımdı tam alıstı bakıcısına dıyodum 1 ay oldu cunku .........dun ogrendımkı bakıcı tyeyzemız 100 de 90 hamıle hemen yenı bırını bulmam lazım ne yapcamı sasırdım
sızler de ıns guzel bır haftasonu gecırmıssınızdır........
nurtencım gecmıs olsun cnm
esencım hayırlı olsun ıncılerınız gelmıs ohh ıyı yapmıssın kayınvalıdene yenı cıcıler alcakmıs ahsen hanıma......
günaydın kızlarrrr...malum geçmişi okuyamadım.15 sayfa olmuş cumadan bugüne..
herkesler ve kuzuları iyidir umarım ?
bizde oğluma beşik aldık büyük 70*190. çocuk odası almamıştık biliyorsunuz. şimdiki beşiğinde de ayağa kalkmaya başladığı için düşebilirdi. bu çok iyi oldu. geniş geniş yatıyor kuzum. bir ara resmini çekip koyayım size dün çekemedim.
kolay gelsin herkese güzel bir hafta olsun diliyorummm
ceren banu aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar
herkese günaydıınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?