QUOTE=esen81;12106416]sellam kızlar gece misafirim vardı gittiler sabah metro markete gittik arkadaşlarla şimdi bize geldiler size bir bakayım dedim kaçıcam
günün haberiiiii
AHSENİN DİŞİ IKTI ŞÜKÜRRRRR AKŞAM BEN GÖRDÜMzemuszemus:lepi:hihoyyyt
o kadar sevinçliyim ki anlatamam dün çok duygulandım görünce:))
tabi sabah kayınvalidemler kahvaltıya gelmişlerdi söylemedim çıktığını ilk kayınvalidem gördü sanıyor hehe kıyafet alıcakmışkaydirigubbakcemile3
bize gelince cumartesi günü hava çok güzeldi kızlarıda alıp teyzesiyle parka gittik kızlarım çok eğlendi akşamada arkadaşlar geldi onlarla muhabet ettik geç saate kadar
pazar günüde annemlerle dışarıya çıktık hiç aklımızda yokken çok güzel benim görünce çok beğendiğim bir oturma grubu aldık eşimin bana evlilik yıldönümü hediyesi oldu evin dekorasyonunu değiştiriyoruz bu hafta çok işimiz var kızlar mobilyamızda dün geldi pazar olmasına rağmen adamların nakliye sistemi çok hızlıydı
ceren banu aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar
herkese günaydıınnnnnn
günaydın anneler ve güzel meleklerine a.s.
hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah. selam verip
çıkıyorum. çünkü çok işim var. temizlik yapıp, üç makine çamaşır
yıkamam lazım. hava da çok güzel bugün. işlerimi bitirip öğleden sonra da
kızımı gezdirip güneşlendiririm biraz.
çalışanlara iyi mesailer çalışmayanlara da evde iyi mesailer. malum evde de işlerin
sonu yok. neyse ben kaçar opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar,
geçmiş çok birikmiş okuyamadım, yetişemiyorum sizin hızınıza,
Br sürü bebişin yeni dişi gelmiş, hayırlı olsun, maşallah kuzularımıza
Özlem çok geçmiş olsun arkadaşım, artık hareketlendiler iyice, mutlaka olcak ufak tefek kazalar ,
Allah korusun hepimizin evlatlarını
Hamarat hatunlar dantel bile yapıyor
nasıl vakit bulabiliyorsunuz ben evin işini bile zor yapıyorum
neyse ben işime başlıyım
çalışan annelere kolay gelsin
bugün bütün bebişler uslu dursun inşallah
günaydınlar kızlar
ceren, banu, sekerkızcandy,ceylin slm kızlar
bANU cnm güle güle kullanın koltuklarınızı
biz kahvaltı yapamadık daha şimdi mama yiyecezz çok öptüm
günaydin kizlar a.s.
herkes iyi gördügüm kadariyla :) maşaAllah diyelim :)
enson cuma girmiştim..epey birikmiş geçmiş..biraz okudum..ay kizlar ogun misafirlere yaptigim herşey kaldi yaa..ay bi daha caya gelene sadece 1 tatli yapicam okadar yaa..haftasonu sabah-ögle-aksam yaptiklarimi yedik..hala daha bitmedi yaa..pasta,börek,çiğ köfte ve patates bitti..makarna salatasi,kek ve misafirlerin getirdigi 2kg baklava hala duruyor..bende diyetteyim..hiç birine elimi süremiyorum..zaten h.sonu ipin ucu kacti iyice..kek dururda artik salatayi kuslar yiyecek..baklavada gittiği güne kadar gider..eşim gider gelir yer artik napayim :s
serros uyudu azönce binbir zorlukla..ay bu cocuk ne güzel kendi kendine uyuyordu yastigi görünce..şimdi sallanmaya basladi yaaa..sallamadan uyumuyor..cok mizikliyor..tam düzen otudu diyorum gene bişi cikiyor..aman hasta felan olmasinda buna sükür napalim..
kizcem uyurken bende yürüyüşümü yapayim..sonra işim cikiyor kaliyor :s yarinda kuzenim gelecek..ama Allah'tan o da diyette..oyuzden sadece közlenmiş patlican salatasi yapicam kahvaltiya..öglende de yemek yapariz yada ton balikli salata..ama bi süpürmem lazim evi..oy anam hiç işim bitmiyor bugunlerde..
haydi 1-2 1-2 yürüyüşeee kaydirigubbakcemile2
cerencim oglusun cok tatli cikmiş yaaa gözde kirparmiş totik :)))) maşaAllah ona :) yataginizida güle güle kullanin a.s.
banucum mobilyalariniz hayirli olsunyeni eşyalar iyi oluyor..hayata taze kan oluyor valla :)
özlemcim geçmiş olsun canim..olur böyle şeyler cokta takma kafana..cok sukur bişey olmamiş..Rabbim korusun tüm kuzulari :) demek serrosun resmini görünce tepki verdi he :) kuzum benimmm yaaaa yerim onu :) öp annesi benim için onu :)
nurtencim durunun degerleri düşük cikmiş yasıkma canini..ialç tedavisiyle hemencecik düzelir kuzum benim
esencim dişleriniz hayirli olsunnnn a.s. sonunda cikardi kuzum he maşaAllahh onaa :)
birsencim cok sevindim diyete baslayacak olmana..inşaAllah sonuclarinda güzel cikarda biran önce tedaviyle birlikte güzelce kilolarindan kurtulursun :) tabi bizde inşaAllah :))
ceylin aysecim kolay gelsin tatlim
sekerkizcandy canim adini unuttum yaa :) sanada kolay gelsin :)
ay haydi ben kactimmmm mucksss hepinizeeee
tubacım nasılsın tatlım :)
sağol canım sekiz yıllıkdı eşyalar ama temizdi ama değişiklik gerekiyor bazen:) diğer mobilya grubumuda yayladaki eve göndereceğim anneannemlerin onlarında işi görülmüş olacak
bende yemekten geldim kızlar herkese afiyet olsun
cerencim maşallahh kocaman olmuş yakışıklı yerim ben onu yerrrrrrrr annesi akşama gidince öp benim için
afiyet olsun cerencim :)) menü genişmiş
kızlar merhaba herkes iyidir umarım.esencim dişiniz hayırlı olsun.. banu cum güle güle kullan değişiklik güzel oluyor .
kızlar bize gelince ben cumartesi gece 1 e kadar temizlik yaptım dip köşe selinle gece 1 i buldu valla evim pırıl pırıl oldu:) sonra pzar kahvaltı yaptık eşimle tam dışarı çıkıcaktık görümcem aradı biz geliyoruz ayy çok mutlu oldumya keşke antalya da olsada hep görüşseydik( neyse eğer eşimi ikna edebilirlerse sanırım manavgattan yazlık alıcaz:)) ama şuan eşim pek sıcak bakmıyor (( sonrada onlar giti manisaya doğru ( bizde düzene gittik balık keyfi yaptık annem kardeşim kızım eşim çok güzeldiya:) bizden böyle
selam kızlar ya bacılar benım hafızam cok kotu acayıp unutkanlık oldu bende mesela gun ıcınde annemı arayıp konusuyorum sonra unutuyorum aradıgımı tekrar arıyorum neden boyle oldum anlamıyorum bunun gıbı bırsuru sey
cocuklara vıtamınlerını verıyorum verdıgımı unutuyorum artık yazmaya başladım cok cıddı boyutta sanırım off okadarda yorgunumkı benımkıler gercekten cok yaramaz bogulmak uzereyım artık
oh temiz temiz otur mis gibiolmuştur eline saglık ne güzel demi biriyle görüşmek oh balık keyfide güzel olmuştur afiyet olsun canımcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?