2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım

aysuncum nasılsın tatlım şansızlık valla tam bakıcıya alışmış zor olur şimdi sizin için umarım hayırlısıyla birini bulursunuz

canım günaydın nasılsın bebiş nasıl beşiğiniz hayırlı olsun tatlım güle güle uyusun içinde yiyenimopuyorumnanaktan[/QUOTE]

çok sağol banucum. iyiyiz şükür teyzesi..opuyorumnanaktan

ayy ne güzel canım ya. bende sıkıldım valla aynı mobilyadan 5 yıldır...
güle güle kullanın canım mobilyanızı...hayırlı olsun.kaydirigubbakcemile2

ceren banu aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar
herkese günaydıınnnnnn

çok sağol esenciğim...opuyorumnanaktan

kolay gelsin sizlere şekerler..

günaydınlar kızlar

ceren, banu, sekerkızcandy,ceylin slm kızlar

bANU cnm güle güle kullanın koltuklarınızı

biz kahvaltı yapamadık daha şimdi mama yiyecezz çok öptüm

günaydın birsencim...sanada selam şekerim...
afiyet olsun :hulya:

kızlar bizimki diyordumya gözünü kırp diyince göz kırpıyor diye işte böyle yapıyor sevgilim..

[/URL][/IMG]

günaydin kizlar a.s.

herkes iyi gördügüm kadariyla :) maşaAllah diyelim :)

enson cuma girmiştim..epey birikmiş geçmiş..biraz okudum..ay kizlar ogun misafirlere yaptigim herşey kaldi yaa..ay bi daha caya gelene sadece 1 tatli yapicam okadar yaa..haftasonu sabah-ögle-aksam yaptiklarimi yedik..hala daha bitmedi yaa..pasta,börek,çiğ köfte ve patates bitti..makarna salatasi,kek ve misafirlerin getirdigi 2kg baklava hala duruyor..bende diyetteyim..hiç birine elimi süremiyorum..zaten h.sonu ipin ucu kacti iyice..kek dururda artik salatayi kuslar yiyecek..baklavada gittiği güne kadar gider..eşim gider gelir yer artik napayim :s

serros uyudu azönce binbir zorlukla..ay bu cocuk ne güzel kendi kendine uyuyordu yastigi görünce..şimdi sallanmaya basladi yaaa..sallamadan uyumuyor..cok mizikliyor..tam düzen otudu diyorum gene bişi cikiyor..aman hasta felan olmasinda buna sükür napalim..

kizcem uyurken bende yürüyüşümü yapayim..sonra işim cikiyor kaliyor :s yarinda kuzenim gelecek..ama Allah'tan o da diyette..oyuzden sadece közlenmiş patlican salatasi yapicam kahvaltiya..öglende de yemek yapariz yada ton balikli salata..ama bi süpürmem lazim evi..oy anam hiç işim bitmiyor bugunlerde..

haydi 1-2 1-2 yürüyüşeee kaydirigubbakcemile2

cerencim oglusun cok tatli cikmiş yaaa gözde kirparmiş totik :)))) maşaAllah ona :) yataginizida güle güle kullanin a.s.

banucum mobilyalariniz hayirli olsun yeni eşyalar iyi oluyor..hayata taze kan oluyor valla :)

özlemcim geçmiş olsun canim..olur böyle şeyler cokta takma kafana..cok sukur bişey olmamiş..Rabbim korusun tüm kuzulari :) demek serrosun resmini görünce tepki verdi he :) kuzum benimmm yaaaa yerim onu :) öp annesi benim için onu :)

nurtencim durunun degerleri düşük cikmiş ya sıkma canini..ialç tedavisiyle hemencecik düzelir kuzum benim

esencim dişleriniz hayirli olsunnnn a.s. sonunda cikardi kuzum he maşaAllahh onaa :)

birsencim cok sevindim diyete baslayacak olmana..inşaAllah sonuclarinda güzel cikarda biran önce tedaviyle birlikte güzelce kilolarindan kurtulursun :) tabi bizde inşaAllah :))

ceylin aysecim kolay gelsin tatlim

sekerkizcandy canim adini unuttum yaa :) sanada kolay gelsin :)

ay haydi ben kactimmmm mucksss hepinizeeee

ayyy tubaaa yiyecekleri okuyunca valla karnım acıktı. iyi duruyorsun o yemeklerin içinde..
ama neyse rejime devammmmm şekerim..

çok sağol teyzesi . daha iyisi sizin olsun canım.opuyorumnanaktan.

tubacım nasılsın tatlım :)
sağol canım sekiz yıllıkdı eşyalar ama temizdi ama değişiklik gerekiyor bazen:) diğer mobilya grubumuda yayladaki eve göndereceğim anneannemlerin onlarında işi görülmüş olacak

bende yemekten geldim kızlar herkese afiyet olsun

afiyet olsun banucum kaydirigubbakcemile2
bende şimdi gidiyorum..ama bugün kepekli galetayla 1 elma yiyeceğim.
öğle yemeğim bu kaydirigubbakcemile3

cerencim maşallahh kocaman olmuş yakışıklı yerim ben onu yerrrrrrrr annesi akşama gidince öp benim için

selam kızlar ya bacılar benım hafızam cok kotu acayıp unutkanlık oldu bende mesela gun ıcınde annemı arayıp konusuyorum sonra unutuyorum aradıgımı tekrar arıyorum neden boyle oldum anlamıyorum bunun gıbı bırsuru sey
cocuklara vıtamınlerını verıyorum verdıgımı unutuyorum artık yazmaya başladım cok cıddı boyutta sanırım off okadarda yorgunumkı benımkıler gercekten cok yaramaz bogulmak uzereyım artık

kızlar merhaba herkes iyidir umarım.esencim dişiniz hayırlı olsun.. banu cum güle güle kullan değişiklik güzel oluyor .

kızlar bize gelince ben cumartesi gece 1 e kadar temizlik yaptım dip köşe selinle gece 1 i buldu valla evim pırıl pırıl oldu:) sonra pzar kahvaltı yaptık eşimle tam dışarı çıkıcaktık görümcem aradı biz geliyoruz ayy çok mutlu oldumya keşke antalya da olsada hep görüşseydik( neyse eğer eşimi ikna edebilirlerse sanırım manavgattan yazlık alıcaz:)) ama şuan eşim pek sıcak bakmıyor(( sonrada onlar giti manisaya doğru( bizde düzene gittik balık keyfi yaptık annem kardeşim kızım eşim çok güzeldiya:) bizden böyle

tülaycım sağol canım ailecek iyi olmanıza çok sevindim hastalık zor oluyor tekrar geçmiş olsun bizimde bu hafta boya yapılacak sanırım haftasonuda görüşemeyeceğiz inşallah başka zaman canım

TUBACIĞIM yoğun bir hafta sonu geçirmişsin ve artı sana didim kızz okadar şey yapma
zaten tok gelecekler diye...
neyse yenen yenecek yapmak bişey değil ama sonrası israf oluyorya o sıkıntı yoksa sorun yok
bende misafirden kalan pasta çöğreği hemen paketler eşimin işyerine gönderirim .....çocuklarla yer ..

banucuğum 8 yıl olmuşsa lazım bi değişiklik tabi imkan varsa bende kople attım eşyaları ev küçük didim ..ama 8 yıllık olmuştu hee attım derken ihtayç sahiplerine gitti ya
temiz ve yıpranmamıştı çünki yemek masam gümüşlüğüm konsolum...yeni eve yenilerini nasip eder inş. rabbim ...çünki kaçarı yok annemlerin semtine taşınmak zorundayım...

ceren miraz çok tatlı cnm ömer gibide saçlı maşallahh..

gelelim bana bende evi süprdüm heryeri didik didik ederek ...sonra toz aldım annem bulaşığı attımakinaya yemeğide ...gittti anannem hasta olmuş onu ziyaret edecek..
eşimde 2.30 gibi gelir sanırım allahın izni ile.....kaynaşırız sonra annem gelir annemlerin bugün pazar babasına bırakırım çocukları pazar gezeriz..

bu arada kızlar ömerim ufaktan öksürüyor yaa yinemi hasta oluyor bu çocuk burnunuda gördüm bikere akarken....dikkat ettim kızlar her diş çıkardığında nezle gibi hasta oluyor benim kuzum
şimdi 6 dişi çıkıyor yine ishal kaka (kokusuda var)hafif öksürük
sekrol aldım başladım bugün ya inş. hafif geçer ama çok mızmızz annemi gördümü deli gibi ağlıyo illa kucakta durmak istiyor ..ama annemi istior daha çok ....sanki annesi annem yaww

benden bu kaderrr ben kaçar şu dantelimi alayım

TUBACIĞIM yoğun bir hafta sonu geçirmişsin ve artı sana didim kızz okadar şey yapma
zaten tok gelecekler diye...
neyse yenen yenecek yapmak bişey değil ama sonrası israf oluyorya o sıkıntı yoksa sorun yok
bende misafirden kalan pasta çöğreği hemen paketler eşimin işyerine gönderirim .....çocuklarla yer ..

banucuğum 8 yıl olmuşsa lazım bi değişiklik tabi imkan varsa bende kople attım eşyaları ev küçük didim ..ama 8 yıllık olmuştu hee attım derken ihtayç sahiplerine gitti ya
temiz ve yıpranmamıştı çünki yemek masam gümüşlüğüm konsolum...yeni eve yenilerini nasip eder inş. rabbim ...çünki kaçarı yok annemlerin semtine taşınmak zorundayım...

ceren miraz çok tatlı cnm ömer gibide saçlı maşallahh..

gelelim bana bende evi süprdüm heryeri didik didik ederek ...sonra toz aldım annem bulaşığı attımakinaya yemeğide ...gittti anannem hasta olmuş onu ziyaret edecek..
eşimde 2.30 gibi gelir sanırım allahın izni ile.....kaynaşırız sonra annem gelir annemlerin bugün pazar babasına bırakırım çocukları pazar gezeriz..

bu arada kızlar ömerim ufaktan öksürüyor yaa yinemi hasta oluyor bu çocuk burnunuda gördüm bikere akarken....dikkat ettim kızlar her diş çıkardığında nezle gibi hasta oluyor benim kuzum
şimdi 6 dişi çıkıyor yine ishal kaka (kokusuda var)hafif öksürük
sekrol aldım başladım bugün ya inş. hafif geçer ama çok mızmızz annemi gördümü deli gibi ağlıyo illa kucakta durmak istiyor ..ama annemi istior daha çok ....sanki annesi annem yaww

benden bu kaderrr ben kaçar şu dantelimi alayım

slm kızlar
bizde sabah ignemizi olduk uyudu kahvaltı aettik şimdi uyudu daha hastalık çok zor ya
birsen sanada kolay gelsin annene hastaymış geçmiş olsun

oh temiz temiz otur mis gibiolmuştur eline saglık ne güzel demi biriyle görüşmek oh balık keyfide güzel olmuştur afiyet olsun canımcokacimcoook

canım kolaymı 2 çocukla ugraşıyorsun yorgunluk uykusuzluk çokzor anne olmak

oh temiz temiz otur mis gibiolmuştur eline saglık ne güzel demi biriyle görüşmek oh balık keyfide güzel olmuştur afiyet olsun canımcokacimcoook

saol canımya.evet valla toz olmadan ev süper ya.evet görümcemide ayrı bir severim valla gelince çok mutlu oluyorum.tabi bütün bunların üzerinede balık süper gitti en azından kuzucum güzel balık yedi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…