2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

birsencim biz düğünümüzü eşyalarımızı eşimle birlikte yaptık onun aile tarafından bir iğnemiz bile yok eşim hep der ki sen ne istersen almak istiyorum diye dünde takımı çok beğendiğimi gördü pahalı diye birşey demedim oda bana alalım bunu çok güzel dedi nasıl mutlu oldum diğer eşyalarımda ihtiyaç sahibine gidecek
tülaycım tatlım bu hafta boya ev işi derken sanırım gelemeyiz umarım başka zaman görüşürüz
xxh.ydxx teşekkür ederim tatlım

Selamlar Kizlar,

Sabahtan beridir isim bitmedi gitti, tam okumaya ya da yazmaya yelteniyorum, bir is cikiyor basima. Neyse, bu sefer yazar bitiririm insallah.

Öncelikle gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkür ediyorum. Allah kimsenin basina vermesin, uzakta olmak cok zor, hele böyle durumlarda...

Bizde iyi gelismeler var. Dorugun istahi nispeten acildi ve banyo korkusunuda yendi gibi. Artik küvetine oturabiliyor en azindan. Özlem'cigim, seninde böyle bir sorunun vardi degil mi? Ben gün icinde Dorugu bos küvete oturup, icinde oyun oynatmaya calistim. Ayrica ilik suyla oyun oynatarak, korkusunu yenmesini sagladim. Ise yaradi bizde. Sende dene istersen. Ayrica Zeynebimde yogurt yemeye baslamis, ne güzel, keske bende bir yolunu bulup alistirabilsem. Sürekli teklif etmek gerek galiba...

Banu'cugum, mobilya degistirmissin sanirim. Güle güle kullanin canim. Bizde degistirmek istiyoruz ama mobilyadan önce evi degistirmemiz lazim. Ama esimin isine yakin bir ev bulamadik hala.

Tuba'cigim, insan diyetteyken böyle aksilikler olur hep zaten. Bence sabrini sinama ve dök hepsini.

Ceren, Berke cok tatli cikmis fotograflarinda canim. Yataginida güzel günlerde kullansin, misil misil uyusun icinde.

tamam canım sorun değilo zaman bizde eşimle ev bakmaya gidicektik bu hafta gideriz.sende ne zaman istersen gelirisn:)

saol canımya.evet valla toz olmadan ev süper ya.evet görümcemide ayrı bir severim valla gelince çok mutlu oluyorum.tabi bütün bunların üzerinede balık süper gitti en azından kuzucum güzel balık yedi a.s.

ne güzelya valla genelde görümcler sevimezya sende tam tersi afiyet olsun kuzucuklara yarasın

Bende de var canim ama seninki cok ileri boyutta ya, bir sor bence doktora. Yorgunluk, stres ve asiri üzüntüden oluyor unutkanlik.

Insallah esin ikna olurda, alirsiniz yazligi Tülay'cigim. Evinide güle güle kirlet.

Insallah hastalanmaz kuzum.

canım doruğa maşallah alışana kadar teklif etmek gerekiyor dediğin gibi
evet tatlım değiştirdik salon takımımı biz şuan için ev değiştirmeyi düşünmüyoruz tatlım birara düşündük bizim semtte en geniş içi en temiz ev bizim diğerleri çok eski ve küçük o nedenle aldık yoksa hiç aklımızda yoktu Allah gönlünüze göre versin tatlım

tülaycım siz ne evi bakacaksınız taşınmayı mı düşünüyorsunuz

ne güzelya valla genelde görümcler sevimezya sende tam tersi afiyet olsun kuzucuklara yarasın

:)) canımya valla herkes aynını diyor ama benim allah şükür eşimin ailesi çok iyi.belki uzaktalar onun için olabilir ama uzaktada olsa bir şekilde beni bulurdu kötü olsalar::) zaten hep dua ettim kendisinede dedim kızım olursa birgün sana benzesin diye:)) umarım öyle olur..:1hug:

seherim bendede var unutkanlık benimki b12 eksikliğinden bi dakika önce yaptığım şeyi unutuyordum kaç defa mama suyunu unuttum ışıkları açık bıraktım anlatamam ama tedaviden sonra biraz daha iyiyim sende bir doktora gitsen tatlım belkide yorgunluktur nedeni

bende görümcemi hiç ama hiç sevmiyorum insanlar iyilikten anlamıyor uzaktada olsa tülaycım kötü yapıyor yapacağını Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi

kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bakalım geçenlerde bi selam verip çıkmıştım şimdi yine aynı olcak ama napalım artıkzemuszemus batuhancım grip oldu 2 gündür hastalıkla boğuşuyoruz valla çok zor bişey ya bebişler hiç hasta olmasınnbilmiyorumkismile

saol canım inşallah en kısa zamanda geçer evt salgın varmış doktorumuz öyle dedi mart ayı virüsü bebişleri hasta ediyomuş 2-3 hafta sürüp geçermiş

banu ya biliyorsun ben eve sığamıyorum selininde odası yok eşim çalışma odası yaptı o yüzden.bide sen gördün eşyalar sıkışık gibi oldu işte evlenirken heyecanla büyük mobilyalar seçmişim eve sığmadılar(kardeşimin arkadaşı emlakçıda bakalım bir ev söyledi dubleks eğer bizim evi takasa kabul ederse yada satabilirm hemen derse değiştiricez.

anladım tatlım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre bir ev bulursunopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasılsınız pc açık ama bitürlü yazmaya fırsat bulamadım.yemek yap çamaşır ser,bulaşık derken anca vakit bulabildim.umarım bebişler ve annişleri iyidirler.hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım.opuyorumnanaktan

bu daha güzel olmuş.duru prensesimm.. benim.:))) ayy boşver gitti ya canım.aklına getirdim özür valla....getiririm:)

aynur canımmm merhaba...evde iş bitmezki( aynurya senin oğluşun resmini koysanda bi görseydimm)::1hug:

kızlar selam... sabahtan beri yazcam birtürlü işlerden fırsat bulup yazamadım... geçmişide okuyamadım herkes iidir inşallah... bizde bi problem yok çok şükür...
şu işleri bi toparlayayım gelirim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…