saol canımya.evet valla toz olmadan ev süper ya.evet görümcemide ayrı bir severim valla gelince çok mutlu oluyorum.tabi bütün bunların üzerinede balık süper gitti en azından kuzucum güzel balık yedi a.s.
selam kızlar ya bacılar benım hafızam cok kotu acayıp unutkanlık oldu bende mesela gun ıcınde annemı arayıp konusuyorum sonra unutuyorum aradıgımı tekrar arıyorum neden boyle oldum anlamıyorum bunun gıbı bırsuru sey
cocuklara vıtamınlerını verıyorum verdıgımı unutuyorum artık yazmaya başladım cok cıddı boyutta sanırım off okadarda yorgunumkı benımkıler gercekten cok yaramaz bogulmak uzereyım artık
kızlar merhaba herkes iyidir umarım.esencim dişiniz hayırlı olsun.. banu cum güle güle kullan değişiklik güzel oluyor .
kızlar bize gelince ben cumartesi gece 1 e kadar temizlik yaptım dip köşe selinle gece 1 i buldu valla evim pırıl pırıl oldu:) sonra pzar kahvaltı yaptık eşimle tam dışarı çıkıcaktık görümcem aradı biz geliyoruz ayy çok mutlu oldumya keşke antalya da olsada hep görüşseydik( neyse eğer eşimi ikna edebilirlerse sanırım manavgattan yazlık alıcaz:)) ama şuan eşim pek sıcak bakmıyor (( sonrada onlar giti manisaya doğru ( bizde düzene gittik balık keyfi yaptık annem kardeşim kızım eşim çok güzeldiya:) bizden böyle
TUBACIĞIM yoğun bir hafta sonu geçirmişsin ve artı sana didim kızz okadar şey yapma
zaten tok gelecekler diye...
neyse yenen yenecek yapmak bişey değil ama sonrası israf oluyorya o sıkıntı yoksa sorun yok
bende misafirden kalan pasta çöğreği hemen paketler eşimin işyerine gönderirim .....çocuklarla yer ..
banucuğum 8 yıl olmuşsa lazım bi değişiklik tabi imkan varsa bende kople attım eşyaları ev küçük didim ..ama 8 yıllık olmuştu hee attım derken ihtayç sahiplerine gitti ya
temiz ve yıpranmamıştı çünki yemek masam gümüşlüğüm konsolum...yeni eve yenilerini nasip eder inş. rabbim ...çünki kaçarı yok annemlerin semtine taşınmak zorundayım...
ceren miraz çok tatlı cnm ömer gibide saçlı maşallahh..
gelelim bana bende evi süprdüm heryeri didik didik ederek ...sonra toz aldım annem bulaşığı attımakinaya yemeğide ...gittti anannem hasta olmuş onu ziyaret edecek..
eşimde 2.30 gibi gelir sanırım allahın izni ile.....kaynaşırız sonra annem gelir annemlerin bugün pazar babasına bırakırım çocukları pazar gezeriz..
bu arada kızlar ömerim ufaktan öksürüyor yaa yinemi hasta oluyor bu çocuk burnunuda gördüm bikere akarken....dikkat ettim kızlar her diş çıkardığında nezle gibi hasta oluyor benim kuzum
şimdi 6 dişi çıkıyor yine ishal kaka (kokusuda var)hafif öksürük
sekrol aldım başladım bugün ya inş. hafif geçer ama çok mızmızz annemi gördümü deli gibi ağlıyo illa kucakta durmak istiyor ..ama annemi istior daha çok ....sanki annesi annem yaww
benden bu kaderrr ben kaçar şu dantelimi alayım
Selamlar Kizlar,
Sabahtan beridir isim bitmedi gitti, tam okumaya ya da yazmaya yelteniyorum, bir is cikiyor basima. Neyse, bu sefer yazar bitiririm insallah.
Öncelikle gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkür ediyorum. Allah kimsenin basina vermesin, uzakta olmak cok zor, hele böyle durumlarda...
Bizde iyi gelismeler var. Dorugun istahi nispeten acildi ve banyo korkusunuda yendi gibi. Artik küvetine oturabiliyor en azindan. Özlem'cigim, seninde böyle bir sorunun vardi degil mi? Ben gün icinde Dorugu bos küvete oturup, icinde oyun oynatmaya calistim. Ayrica ilik suyla oyun oynatarak, korkusunu yenmesini sagladim. Ise yaradi bizde. Sende dene istersen. Ayrica Zeynebimde yogurt yemeye baslamis, ne güzel, keske bende bir yolunu bulup alistirabilsem. Sürekli teklif etmek gerek galiba...
Banu'cugum, mobilya degistirmissin sanirim. Güle güle kullanin canim. Bizde degistirmek istiyoruz ama mobilyadan önce evi degistirmemiz lazim. Ama esimin isine yakin bir ev bulamadik hala.
Tuba'cigim, insan diyetteyken böyle aksilikler olur hep zaten. Bence sabrini sinama ve dök hepsini.
Ceren, Berke cok tatli cikmis fotograflarinda canim. Yataginida güzel günlerde kullansin, misil misil uyusun icinde.
ne güzelya valla genelde görümcler sevimezya sende tam tersi afiyet olsun kuzucuklara yarasın
banu ya biliyorsun ben eve sığamıyorum selininde odası yok eşim çalışma odası yaptı o yüzden.bide sen gördün eşyalar sıkışık gibi oldu işte evlenirken heyecanla büyük mobilyalar seçmişim eve sığmadılar(kardeşimin arkadaşı emlakçıda bakalım bir ev söyledi dubleks eğer bizim evi takasa kabul ederse yada satabilirm hemen derse değiştiricez.
slm arkadaşlar nasılsınız pc açık ama bitürlü yazmaya fırsat bulamadım.yemek yap çamaşır ser,bulaşık derken anca vakit bulabildim.umarım bebişler ve annişleri iyidirler.hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?