2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynur canımmm merhaba...evde iş bitmezki( aynurya senin oğluşun resmini koysanda bi görseydimm)::1hug:

haklısın canım ewin işi hiç bitmiyor:))) buraya koyarım canım bi ara .benim paşayı ayşenin melih kaana benzetiyorum ben.azcık onun kilosusu diyeyim:)) selin nasıl iyileştimi

prensesim iyileşti aynur canım.ya.ama hala iştahı az.heralde düzelir.tamam cnaım koyda göreyimm seninn paşayı:)

a.s.prensesim iyileşti aynur canım.ya.ama hala iştahı az.heralde düzelir.tamam cnaım koyda göreyimm seninn paşayı:)

selaaamm kızlar defne loptapı bozdu galiba ya ekran kapagını tam açınca ekran ışıgı hiç yanmıyor çok az açık şekilde görünüyor şuan zor ayzıyorum azıcık açtım kapagını ve göğsüme kadar getiridm pcyi offff kutlay yaptırmazda şincik!!!
ya bilen varmı ne olmuş buna defne dün bütün tuşaları mıncıklamıştı bi ayarınımı bozdu acaba??

selaaamm kızlar defne loptapı bozdu galiba ya ekran kapagını tam açınca ekran ışıgı hiç yanmıyor çok az açık şekilde görünüyor şuan zor ayzıyorum azıcık açtım kapagını ve göğsüme kadar getiridm pcyi offff kutlay yaptırmazda şincik!!!
ya bilen varmı ne olmuş buna defne dün bütün tuşaları mıncıklamıştı bi ayarınımı bozdu acaba??

ayy kızlar öğleden sonra sigortaya filan gittim aniden yeni geldim. yoruldum valla.
yine geçmişe bakamadım. işlerimi toparlayayım ben hemen..

slm kızlar
dr a gittik geldik masal ın öksürüğü arttı gece uyanıyo öksürerek kuzum, öksürüken kusuyo çok canım sıkıldı dr antibiyotik verdi üzüldüğümü anlayınca üç günlük bişey çok kuvvetli bir antibiyotik değilo zaten dedi, sonra eczacıya sordum ciğere inmemiş inseydi daha farklı bişey veriridi bu sadece üst solunum yolarındaki tahriş için dedi, kararsız kaldım ya kullansam mı kullanmasam mı

özlem'cim ceylin'in 8 tane dişi var. bu ara görünürde bişey yok. ara verdi galiba kaydirigubbakcemile3
oo maşallah cnm,baya varmış ceylinin,yaşına kadar 8 tane çıkarmış zaten
cnm benim söylemen bile yetti kız birsen yapmıştım ben baya,annem zorla yptırmıştı valla
şimdi elime bile almıyorum almam daaa
güle güle kullan cnm
canım dalgınlığına denk gelmiştir Allahtan eşin uyanmışta bakmış zeynebe birşey olmamasına çok sevindim Allah korusun yavrularımızı

a.s.opuyorumnanaktan
çok sağol tatlım
güle güle iyi günlere kullanın cnm eşin çok nince düşünmüş maşallah darsısı benim kocamın başınazemuszemus
yerleştirme baya sürer Allah kolaylık versin cnm
çok sağol cnm
kızlar bizimki diyordumya gözünü kırp diyince göz kırpıyor diye işte böyle yapıyor sevgilim..

[/URL][/IMG]

oy maşalallah canım ya
sağol tatlım,öperim tabi sende öp serroşu benim için,ay nasıl heyecanlandı kanımı kaynadı ne bilmem çok sevdi serrayı
güle güle kirlet cnm evini,mis giib otur şimdi
canım benim geçmiş olsun sizede

cnm ebnim sağolasın ya,maşallah doruğa,çok güzel fikir bende deneyeceğim
bizde eşimle yıkadık bugün zeynebi oyuncaklar falan koydum içine yavaş yavaş oturruk istemedi ama ağlamadı bu sefer hiç
inş alışır yavrum bi an önce
ama süper fikir valal filiz sağolasın yapıcam bende

merhaba kızlar anca fırsat buldum valal size yazmaya alıntıları ne zaman yaptım,ne zaman cevapladım bunları ne zaman yazıyorum valla saat farkına bak
evi sildim süpürdüm annem geldi bu akşam bende kalacak
eşim nöbette
yarın arkadaşlarım gelecek oturmaya
zeynepde uyumadı gitti bu saat oldu
gündüzden beri 1 saat uykuyla duruyo zilli
belim çok ağrıyo ya kalçalarıma yayılıyor resmen inş geçer
bide belimin sağı ağrıyo böbreklerim mi yine yoksa belim mi anlayamadım inş böbrekler değildir işim var yoksa bu hafta kontrole gidicem bakalım anlarız artık
annem zeynebe bir srü şey almış gelirken battaniye pijama takımı alt üst giyecek falan Allah razı olsun valla,.çok iyi oldu kilotlu çorap almış
yelek örmüş 2 tane
bana da bi tek çıtçıtlı badi almak kaldı
mutfağın lamnbası bozulmuş salondan bi tane aldım değiştim olmadı diye sanrım duy bozulmuş kek börek yapamıycam bu akşam yani off yarın sabah hallederiz artık
anenm erken gidecek olmasaydı iyi olacak tı da neyse
daha oturup konuşamadık bile anca artık zeynep uyuynca

sağol canım inşallah geç.erde dert olmaz bize siz nasılsınız

canım geçmiş olsun şimdi daha iyidir inşallah
inş.dediğin gibidir takıntı yaptım kendime.sen nasılsın bulantı varmı
günaydın tünaydın iyi pazarlar
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler
bizde sabah gittik igne mizi olduk akşma 9da tekrar olacaz havalarda düzelmediya insan korkuyo üşütecez diye
canım geçmiş olsun bu ara hep hasta zuzular

aman Allah korumuş artık hareketliler dikkat......
gözünüz aydııııın hadi bakalım gelsin inciler
hoşgeldin özledik valla bakıcın sevinyordur ama senin için kötü olmuş Allah onunda bebeğini sağlıkla kucağına versin oğlun uğurlu gelmiş bak

kız neçok şey yapmışsın dikkat et bak maşallah diyim sana

as tutkun sen nasılsın cnm?
iyiyiz valla işe gittim geldim yemek Türkiz uyurken bkayım dedim eşimde pc yi kapmadan tabi yeni ciciler gelmiş güle güle giyin

bu arada Cerennn oğlanın foto süper maş. ona çok şeker bi poz çok doğallar ya
İlgin günün güzel geçmiş ne güzel

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum çünkü benim net yoktu biz toplu net kullanıyoduk şimdi değiştik şükürler olsun ki artık sorunsuz bir net kullanıcam 20 gündür bende sitres hat safhadaydı bir türlü özel günüme giremiyodum şükür ki girdim ayy ne zor şeymiş onun sitreside insanın bebeği küçükken geçen gün oğlumu beşiğine bırakmıştım 5 dk asansörünü kaldırmamışım bir baktım ki yerde beşikten düşmüş aklım gitti resmen kızlar sizde çok dikkat edin 2 dk 5dk diye bazen dikkatsiz davranabiliyoruz neyse alperen kayra bacağıma yapışmış bi bakayım ona sonra yine görüşürüz öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…