aynur canımmm merhaba...evde iş bitmezki( aynurya senin oğluşun resmini koysanda bi görseydimm)::1hug:
bu daha güzel olmuş.duru prensesimm.. benim.:))) ayy boşver gitti ya canım.aklına getirdim özür valla....getiririm:)
oo maşallah cnm,baya varmış ceylinin,yaşına kadar 8 tane çıkarmış zatenözlem'cim ceylin'in 8 tane dişi var. bu ara görünürde bişey yok. ara verdi galiba kaydirigubbakcemile3
cnm benim söylemen bile yetti kız birsen yapmıştım ben baya,annem zorla yptırmıştı vallaiyi geceler ....özlemciğim ne demek cnm iste yaparım
ben dantel vs. pek ilgilenmezdim özelliklede harıl harıl çeyiz yapanlara tiltim
ama benimki dğeişiklik olsun diye girdiğim bişey ...kendimde öyle dantel çok evde
bi mutfak takımım var bekliyo daha güzeş mutfalı bir evim olursa sereceğim
sonra tüm çeyizim oğlanların döneminde kullanılırsa gelinlere hatıralardan saklarım o kadar..
şimdililk iyi gidiyorum iki kere söktüm 2 sıra ama iyiyim annemde çok mutlu nette değilim danteldeyim
nede olsa onların alemindeyim artık....ben bunu örerim sonra başka bişeye sararım
ben evde olan şeyleri değerlendirme huyu var ..onla uğraşırım vs.vs.vs. iştee...
nurten cnm a.s
bu arada saat 2.30 oldu ben pc başındayım püfff 1 saat sonra mamaya kalkamayacam yaa
bir hafta sonunuda kapattık kızlar....ben kocasız tabi
yarın allahın izni ile gelecek kocam çarşambada doktora gideceğimden
annemdeyiz...
şimdilik çokk muıcuksss
güle güle kullan cnmgünaydın kızlarrrr...malum geçmişi okuyamadım.15 sayfa olmuş cumadan bugüne..
herkesler ve kuzuları iyidir umarım ?
bizde oğluma beşik aldık büyük 70*190. çocuk odası almamıştık biliyorsunuz. şimdiki beşiğinde de ayağa kalkmaya başladığı için düşebilirdi. bu çok iyi oldu. geniş geniş yatıyor kuzum. bir ara resmini çekip koyayım size dün çekemedim.
kolay gelsin herkese güzel bir hafta olsun diliyorummm
çok sağol tatlımcanım dalgınlığına denk gelmiştir Allahtan eşin uyanmışta bakmış zeynebe birşey olmamasına çok sevindim Allah korusun yavrularımızı
a.s.opuyorumnanaktan
güle güle iyi günlere kullanın cnm eşin çok nince düşünmüş maşallah darsısı benim kocamın başınazemuszemusbize gelince cumartesi günü hava çok güzeldi kızlarıda alıp teyzesiyle parka gittik kızlarım çok eğlendi akşamada arkadaşlar geldi onlarla muhabet ettik geç saate kadar
pazar günüde annemlerle dışarıya çıktık hiç aklımızda yokken çok güzel benim görünce çok beğendiğim bir oturma grubu aldık eşimin bana evlilik yıldönümü hediyesi oldu evin dekorasyonunu değiştiriyoruz bu hafta çok işimiz var kızlar mobilyamızda dün geldi pazar olmasına rağmen adamların nakliye sistemi çok hızlıydı
çok sağol cnmGünaydın kızlar,
geçmiş çok birikmiş okuyamadım, yetişemiyorum sizin hızınıza,
Br sürü bebişin yeni dişi gelmiş, hayırlı olsun, maşallah kuzularımıza
Özlem çok geçmiş olsun arkadaşım, artık hareketlendiler iyice, mutlaka olcak ufak tefek kazalar ,
Allah korusun hepimizin evlatlarını
Hamarat hatunlar dantel bile yapıyor
nasıl vakit bulabiliyorsunuz ben evin işini bile zor yapıyorum
neyse ben işime başlıyım
çalışan annelere kolay gelsin
bugün bütün bebişler uslu dursun inşallah
oy maşalallah canım ya
sağol tatlım,öperim tabi sende öp serroşu benim için,ay nasıl heyecanlandı kanımı kaynadı ne bilmem çok sevdi serrayıözlemcim geçmiş olsun canim..olur böyle şeyler cokta takma kafana..cok sukur bişey olmamiş..Rabbim korusun tüm kuzulari :) demek serrosun resmini görünce tepki verdi he :) kuzum benimmm yaaaa yerim onu :) öp annesi benim için onu :)
güle güle kirlet cnm evini,mis giib otur şimdikızlar merhaba herkes iyidir umarım.esencim dişiniz hayırlı olsun.. banu cum güle güle kullan değişiklik güzel oluyor .
kızlar bize gelince ben cumartesi gece 1 e kadar temizlik yaptım dip köşe selinle gece 1 i buldu valla evim pırıl pırıl oldu:) sonra pzar kahvaltı yaptık eşimle tam dışarı çıkıcaktık görümcem aradı biz geliyoruz ayy çok mutlu oldumya keşke antalya da olsada hep görüşseydik( neyse eğer eşimi ikna edebilirlerse sanırım manavgattan yazlık alıcaz:)) ama şuan eşim pek sıcak bakmıyor (( sonrada onlar giti manisaya doğru ( bizde düzene gittik balık keyfi yaptık annem kardeşim kızım eşim çok güzeldiya:) bizden böyle
canım benim geçmiş olsun sizedeTUBACIĞIM yoğun bir hafta sonu geçirmişsin ve artı sana didim kızz okadar şey yapma
zaten tok gelecekler diye...
neyse yenen yenecek yapmak bişey değil ama sonrası israf oluyorya o sıkıntı yoksa sorun yok
bende misafirden kalan pasta çöğreği hemen paketler eşimin işyerine gönderirim .....çocuklarla yer ..
banucuğum 8 yıl olmuşsa lazım bi değişiklik tabi imkan varsa bende kople attım eşyaları ev küçük didim ..ama 8 yıllık olmuştu hee attım derken ihtayç sahiplerine gitti ya
temiz ve yıpranmamıştı çünki yemek masam gümüşlüğüm konsolum...yeni eve yenilerini nasip eder inş. rabbim ...çünki kaçarı yok annemlerin semtine taşınmak zorundayım...
ceren miraz çok tatlı cnm ömer gibide saçlı maşallahh..
gelelim bana bende evi süprdüm heryeri didik didik ederek ...sonra toz aldım annem bulaşığı attımakinaya yemeğide ...gittti anannem hasta olmuş onu ziyaret edecek..
eşimde 2.30 gibi gelir sanırım allahın izni ile.....kaynaşırız sonra annem gelir annemlerin bugün pazar babasına bırakırım çocukları pazar gezeriz..
bu arada kızlar ömerim ufaktan öksürüyor yaa yinemi hasta oluyor bu çocuk burnunuda gördüm bikere akarken....dikkat ettim kızlar her diş çıkardığında nezle gibi hasta oluyor benim kuzum
şimdi 6 dişi çıkıyor yine ishal kaka (kokusuda var)hafif öksürük
sekrol aldım başladım bugün ya inş. hafif geçer ama çok mızmızz annemi gördümü deli gibi ağlıyo illa kucakta durmak istiyor ..ama annemi istior daha çok ....sanki annesi annem yaww
benden bu kaderrr ben kaçar şu dantelimi alayım
Bizde iyi gelismeler var. Dorugun istahi nispeten acildi ve banyo korkusunuda yendi gibi. Artik küvetine oturabiliyor en azindan. Özlem'cigim, seninde böyle bir sorunun vardi degil mi? Ben gün icinde Dorugu bos küvete oturup, icinde oyun oynatmaya calistim. Ayrica ilik suyla oyun oynatarak, korkusunu yenmesini sagladim. Ise yaradi bizde. Sende dene istersen. Ayrica Zeynebimde yogurt yemeye baslamis, ne güzel, keske bende bir yolunu bulup alistirabilsem. Sürekli teklif etmek gerek galiba...
.
sağol canım inşallah geç.erde dert olmaz bize siz nasılsınızSelamlar Kizlar,
Tüm gün disaridaydik, eve gelip yemegimizi yedik. Doruk hala uyumadi ve niyetide yok, babasi evde ya, doyana kadar oyun oynar onunla. Canim sIkkIn benimde, saatlerdir ne Annem'e, ne kardesime ulasamiyorum ya. Ne evlerinden, ne de ceplerinden. Insallah kötü bir haber almam...
Esracigim dert etme, benim kuzenimde de o sallanma huyu had safhada vardi, 7-8 yasina kadar sürdü hatta. Degisik sekillerde sallaniyordu ve özellikle televizyon izlerken. Hatta teyzeme "o sallanan oglun" nasil diyorlardi cocugu soracak olduklarinda insanlar. Ve bir sorun olmadi, gecti kendiliginden. Belki siz sallayarak uyuttugunuzdan, belki birseye konsantre oldugunda farkinda olmadan ya da kucak istediginde yaptigi bir davranistir, doktoruna sorun sizi bilgilendirir ya da yönlendirir eger gerek görürse...
Birsen, hadi hayirlisi canim. Bir an önce diledigin ölcülere gelirsin umarim.
Kagan nasil oldu acaba, merak ediyorum. Haber alan arkadaslar yazarlarsa sevinirim.
Gülhan, insan cok korkuyor düstüklerinden ve öyle ani oluyor ki! Ayak ucuna Doruk'da bazen basiyor ve bildigim kadariyla pek cok cocugun böyle egilimleri oluyor yürüme öncesi ve hatta sonrasida.
Kafami toparlayip bir haber alana kadar, simdilik hoscakalin kizlar...
canım geçmiş olsun şimdi daha iyidir inşallahKızlar merhabalara.s., arayıp geçmiş olsun diyen faceden msnden ulaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler , beni çok mutlu etti moral oldu, Allah razı olsun, kağanımın ateşi yok, ama vücudunda toplu iğne ucu kadar kırmızı sivilce türü bişiler var, 6. hastalık olabilir muhtemelen, pzt günü yeniden kontrole götürücem dr bi daha bakıcakmış bakalm ne dicek,
Bu arada sibelcim senle konuştuktan sonra fitil attım gerçekten çok etkiledi ya dolvenden daha çabuk etki ediyo sanırım,
Şimdi antibiyotik sonrası ishal oldu, kıvamı sulu ama 3ü geçmiyor ishal sayılırmı acaba,
Kızlar geçmişe bakamadım bi ara toptan okumaya niyetim var, inş bi yaramazlık yoktur ve hasta bebişlerimizin hepside iyileşmiştir ya onların hastalığı çok üzüyo((
Bu arada ara sıra faceden bebişlerimizin resimlerine bakıyorum ay büyüttük kızlar yaaaa
HEPİMİZE KOCAMANNN Bİ AFERİN :))))
inş.dediğin gibidir takıntı yaptım kendime.sen nasılsın bulantı varmıcanım çok güzel bir haber almışssın ,inş Allah gönlünüze göre veriri cnm,çok sevindirci bir haber
oo iyi bir akşam geçirmişssin
maşallah valla yabancı hatunla ne güzel anlaşmışssın ben olsam yapabilirmiydim acaba
endişelenme bu kadar nerdeyse 10 a yaklaşıyor kilosu
ban dr.balık yağı ve d vit.aynı anda kullanmamamı söylemişti nurten,balık yağında da d vit varmış çünkü fazla gelmesin yavruya?
canım benim ya kendine çok iyi bakman lazım tabi 3 erkekle uğraşıyorsun sen,bakalım ne diyecek dr.un
cnm aynı şeyler bizde de var
herkesin durumu aynı hemen hemen
cnm tv de reklamlarda yada programda müzük duyuyorsa yapıyordur belki
zeynep de yapıyor çünkü
eşim hatta çok oynak olacak bu kız diyo takılma bişey yoktur
buarada düşmüş geçen gün neyseki mevlam korumuş bişey olmamış geçmiş olsun cnm
sağol cnm sanada
slm cnm geçmiş olsun
sağol cnm sanada
oo güzel ve keyifli bir gün olacak desene ,iyi eğlenceler cnm
cnm bahsettiğin şurup öksürük şurubu di mi?yetikinler için aslında o yüzeden dajha etkili fazla vermemk lazım
ayak ucuna basmayı çok takma gülhan sorun değil
zeynep de arada öyle basıyor hatta yürüteçdeyken hep öyle,ama adım atarken normal atıyor cnm düzeliyor yani bi süre sonra
şu son söylediklerin var ya o kadar haklsıısn ki kıymetini anladım valla bende annemin
olursun tabi birsen sen azimli birisin
hadi bakalım moralini yüksek tutu güzel haberler bekliyoruz senden
inş kötü bişey yoktur cnm
cnm kağanın daha iyi olmasına sevindim
inş başka bişeyi çıkmaz da bi an önce toparlanır kuzum
hadi gözün aydın cnm
içine damlamış bak filiz
çok geçmiş olsun cnm
inş bişeyi çıkmaz sonradan annenin
canım geçmiş olsun bu ara hep hasta zuzulargünaydın tünaydın iyi pazarlar
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler
bizde sabah gittik igne mizi olduk akşma 9da tekrar olacaz havalarda düzelmediya insan korkuyo üşütecez diye
aman Allah korumuş artık hareketliler dikkat......ay kzılar akşam ne oldu dikkatsizliğim yüüznden
zeynebe ağrı kesici içirmişti yürüteçdeydi
şişeyi istedi illa verdim bende oynuyordu
unuttum onu ben öyle çok sıkıştım tuvalete gireyim dedim girmemle sesin gelmesi bir oldu düşürdü kırdı şişeyi
eşim de uyuyordu hemen kalkmış almış zeynebi
daha doğrusu alıyordu ben gördüğümde zeynepde geri geri gidiyordu kırıkların üstüne doğru
az daha geç kalsydık batacaktı ayaklarına ya
çok üzüldüm nasıl böyle bişey yaptım halbuki o kadar dikkat ederim
yorgunluktan oldu gece uyuku yok gündüz de öyle zeynep dılayısıyla
bütün sehpaların çamaşır mka.falan en varsa zeynebin ulaşabileceği üzerindeki herşeyi kaldırdım bugün
inş böyle bişey başımıza gelmez dha
gözünüz aydııııın hadi bakalım gelsin incilersellam kızlar gece misafirim vardı gittiler sabah metro markete gittik arkadaşlarla şimdi bize geldiler size bir bakayım dedim kaçıcam
günün haberiiiii
AHSENİN DİŞİ IKTI ŞÜKÜRRRRR AKŞAM BEN GÖRDÜMzemuszemus:lepi:hihoyyyt
o kadar sevinçliyim ki anlatamam dün çok duygulandım görünce:))
tabi sabah kayınvalidemler kahvaltıya gelmişlerdi söylemedim çıktığını ilk kayınvalidem gördü sanıyor hehe kıyafet alıcakmışkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin özledik valla bakıcın sevinyordur ama senin için kötü olmuş Allah onunda bebeğini sağlıkla kucağına versin oğlun uğurlu gelmiş bakslm mıllet yıne bayadır yazamadım
haftasonunu evde gecırıyoruz babamızı oglumun sutunu ve yogurdunu alsın dıye gonderdım markete....
offf kızlar ıse basladıgımdan berı bı turlu rahatlayamamıstım sımdı tam alıstı bakıcısına dıyodum 1 ay oldu cunku .........dun ogrendımkı bakıcı tyeyzemız 100 de 90 hamıle hemen yenı bırını bulmam lazım ne yapcamı sasırdım
sızler de ıns guzel bır haftasonu gecırmıssınızdır........
nurtencım gecmıs olsun cnm
esencım hayırlı olsun ıncılerınız gelmıs ohh ıyı yapmıssın kayınvalıdene yenı cıcıler alcakmıs ahsen hanıma......
kız neçok şey yapmışsın dikkat et bak maşallah diyim sanamerhaba kızlar anca fırsat buldum valal size yazmaya alıntıları ne zaman yaptım,ne zaman cevapladım bunları ne zaman yazıyorum valla saat farkına bak
evi sildim süpürdüm annem geldi bu akşam bende kalacak
eşim nöbette
yarın arkadaşlarım gelecek oturmaya
zeynepde uyumadı gitti bu saat oldu
gündüzden beri 1 saat uykuyla duruyo zilli
belim çok ağrıyo ya kalçalarıma yayılıyor resmen inş geçer
bide belimin sağı ağrıyo böbreklerim mi yine yoksa belim mi anlayamadım inş böbrekler değildir işim var yoksa bu hafta kontrole gidicem bakalım anlarız artık
annem zeynebe bir srü şey almış gelirken battaniye pijama takımı alt üst giyecek falan Allah razı olsun valla,.çok iyi oldu kilotlu çorap almış
yelek örmüş 2 tane
bana da bi tek çıtçıtlı badi almak kaldı
mutfağın lamnbası bozulmuş salondan bi tane aldım değiştim olmadı diye sanrım duy bozulmuş kek börek yapamıycam bu akşam yani off yarın sabah hallederiz artık
anenm erken gidecek olmasaydı iyi olacak tı da neyse
daha oturup konuşamadık bile anca artık zeynep uyuynca
iyiyiz valla işe gittim geldim yemek Türkiz uyurken bkayım dedim eşimde pc yi kapmadan tabi yeni ciciler gelmiş güle güle giyinas tutkun sen nasılsın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?