2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım biliyosun ben tüm hamileliğimde yattım kanamam devamlı vardı dikkat et çok iş yapma dinlen bence yorgunluktan olabilir inşallah bişey çıkmaz canım
İNCİHAN gezdin demek ha dünür neyse adaşımla gezmişsin affedildin

çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli...bebişlerimiz kocaman oldu di mi?...
hoşgeldin canım büyüttük valla sen nerelerdesin

YİNE KİMSE YOK BURALARDA KIZLAR HERKESİN ÇOK İŞİ VAR SANIRIM
bitirdim geldim ama sen yoksun
amannnnnn ben ürperdim korku filmi gibi kız hayır olsun yinede

hadi iyi haberler bekliyoruz düğündede oyna bizim için döktür bence ordada verirsin
griple uğraşıyorum canım ya.annem geldi oğlumada banada bakıyor sağolsun.kilo vermişsin galiba çok sevindim canım tebrikler.paşan nasıl tatlım
geçmiş olsun canım ya

selaam naılsın iyiyiz biz şu an bizdede yaramazlık var Türkiz çekmece kurcalıyor önce dışarı sonra içeri koyuyoruz ben boşuna topladım evi
domates için daha erken değilmi-
canım ilaç içirmek çok zor geçekten aman evin ısısına dikkat et canım
ay gülhannn öyle bir söyledin ki zaten bu sene okula gıcığım iyice gidesim gitti
:))
aynen bende

süper hadi bakalım
selam canım kızlar nasıl

Kızımı uyuttum mutfağımı toparladım şimdi kahve eşliğinde kuzeyin oğlunu izliyorum biraz sonrada yatağıma balıklama atlarım kaydirigubbakcemile3 acayip yoruldum bu gün :sm_cool: hepinizi öptüm iyi geceler kızlarr a.s.

iyi geceler
ya benimkız hala uyumadı ya uyu kızım ya sabah yine erken kalkcak annen

Herkese Günaydın Kızım 8 de uyandı şimdi ona kahvaltı hazırlıycam herkese iyi hafta sonları canlarım a.s.

herkese günaydın Ahsen uyuyor uyansın kahvaltısını yaptırıp çıkıcam
evede kadın gelecek söz vermiştim bundan sonra herşeyi rutine bağlıycam her sabah kalktığımda bişeyi yapsam bu kadar dağılmam fenalık geldi valla
ama bugün gezme günü
bahçeşehir pazarına gideceğiz ablamla çok güzel şeyler varmış bi bakalıma.s.

günaydın kızlarrr
gecmişi birazdan okucam
dün gelemedim misafir vardı bide hanzade hasta baya zor oldu
dün gece cok fena gecti hanzade yavrum sızlana sızlana sabahı sabah ettik yavrum yaaa
tabi erkenden doktora gittik gene antibiyotik verdi daha 5 gün önce kesmistim antibiyotiği ama tekrarlamıs bogazı işte yavrum ates içinde ya kıyamadım
şimdide mama yaptım ilaçlarını verdim uyuyor inşallah bende ortalıgı toplayıp dinlenicem
azcık oturayım gecmişi okurum hadi öptm kızlar

Herkese Günaydın Kızım 8 de uyandı şimdi ona kahvaltı hazırlıycam herkese iyi hafta sonları canlarım a.s.

Gunaydın Canım.Sanada ıyı hafta sonları.Sen nerde oturuyosun tam belkıde komsuyuzdur ya.

Gunaydın Canım.Temızlenıcek ev de ohh sevan olsun.Dun ıcınde kaldı dımı hemen gezmelere koş bugun.Ay bende cok severım pazarı.Iyı eğlenceler canım.

Gunaydın canım.Cok gecmıs olsun yaa.Son olur ınsallah sen doktor kes dıyene kadar devam et ilaçlarına.

Gunaydın.İyi Hafta sonları Kızlar.

Bızde ana oğul takılıyoruz bugun evde.Ayy cıkmazsam akşama kadar catlarım valla.Havada bıraz soğuk gıbı.Öğleden sonra acarsa Borayı kapıp alışverıs merkezıne koşucam.Bırazda sokakta dolasıp.Babamızı beklerız.Akşama yemek fılan yok malum hafta sonu bu sefer Alp duşunsun.

Bora uyurken doğumgunu için gereklı seylerı lıstelemem lazım.

ıncihan canım ben işbankasının arka tarafında oturuyorum sen neresindesin?

Nuran çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda tatlı kızın iyileşir ve bir daha hasta olmaz kendi kızım hasta olmuş kadar üzüldüm inan kıyamam şirineye öp benim için uyanınca fıstığı a.s.

İncihan canım ben işbankasının arka tarafında oturuyorum sen neresindesin?

Hmm meydandasın canım.Seyhanlar markete gelıyorum oraya.Ben de cekırge caddesınde intam var orman köşkünün hemen karsısındayım.Cok yakınız aslında gel banada mutlaka kahveye.Öğleden sonra cırağanın karsısındakı parka gıdıcem gel musaıtsen.

tamam tatlım gelebilirsem gelirim yeni taşındım bursaya isim olarak çok bilmiyorum park neresinde acaba eşime söylerim o götürür

tamam tatlım gelebilirsem gelirim yeni taşındım bursaya isim olarak çok bilmiyorum park neresinde acaba eşime söylerim o götürür

Canım meydandan aşağı in,karakolu fılan gec sağ tarafta cıragan var hemen onun karsısında kucuk bı cocuk parkı var.Eğer gelırsen saat yazarsın bana bende gelırım.

tamam biliyorum o parkı canım işlerimi halledeyim sana saat yazarım gelirsem

gecmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlar
ben azıcık dinlendim ama cok uykum var kızda uyuyor ama netten arastırma yapıyorum dogum günü için
işe yarar bişiler bulup sizlerle paylasırım inşallah:)

maşallah size süpersinizŞeniz

kız bende cevap yazdım görmedin sanırımyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım görmemişim kusura bakma:))
nabersin kuzular nasıl? 3lü test iyi çıkmış galiba,çok sevindim:))

ay kızlar sormayın ya bu temizlik iyi geldi bana.Ne zamandır hiç bi şey yapamıyodum bende bugün eltim biraz yardım etti de bi şeyler yaptık.Kızda hamile hamile yardım etti valla.saolsun.
ohh ne eltiler var:)) maşallah canım,Allah bozmasın aranızı.

ay canım yaaa çok sağol ara ara bulamadım birtürlü bende buraya bakmak hiç aklıma gelmedi kafamçokkarıştı
rica ederim,bende tesadüf gördüm:))

afferin kıss:)) azimlisin canım maşallah:))

sağol canım:) berke sevindi melih kaan'ı görünce,ama yine de oyuncakları paylaşamdı afacanlar:))
hadi bakim buluşun sizde:))

ay gülhannn öyle bir söyledin ki zaten bu sene okula gıcığım iyice gidesim gitti
:))
benim de benimdedelikafadulden

günaydın canım. gezin bakalım. bende uzun zamandır ilk defa bu hafta sonu evdeyim. yarın vardı gezmem,iptal oldu.
bende bu bakıcımız geldiğinden beri çok tembel oldum yaa( herşeyi kadın yapıyor sağolsun, temizlik yapmıyorum nerdeyse 1 aydırbilmiyorumkismile

Canım meydandan aşağı in,karakolu fılan gec sağ tarafta cıragan var hemen onun karsısında kucuk bı cocuk parkı var.Eğer gelırsen saat yazarsın bana bende gelırım.
ohh sizde buluşun bakalım:))

geçmiş olsun canım kuzuna( neyi vardı,kaçırmışım da:kedi:

ay takip edemiyorum ben yaaaa
ferdacım geçmiş olsun paşam hastalanmış havalar çok değişken dikkat edin gülüma.s.
çok sağol cnm..
çok teşekkürler..
evet yaa çok güzel oldu bencede ,bende hazırlıyorum inşallah fırsat bulursam tamamlayıp eklicem.Pınar nerde cidden bende merak ettim..
cnm baksana buluşma için kimseden ses yok en iyisi bigün biz görüşelim senle,sağol cnm Dağhan için.demek ev bakıyorsun bizim evde Ümraniye adliyesine çok yakın oralardan bak bari komşu olalım..
günaydınn..hatta tünaydın desem daha iyi olacak
tünaydın cnm iyi gezmeler..
tünaydın cnm çok geçmiş olsun ,ne oluyor bunlara anlamadım gitti.
ohh takılın bakalım cnm,sen duramazsın çıkmadan çık çık hafatsonu bugün düşünme hiçbişeyi..
ferda nasılsın tatlım? pek karşılaşamıyoz artık( Dağhan kuzum nasıl?
Sorma cnm iyi sayılırım Dağhan hasta biraz diş çıkarıyor sanırım onla uğraşıyorum sen nasılsın??Melih Kaan nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…