canım biliyosun ben tüm hamileliğimde yattım kanamam devamlı vardı dikkat et çok iş yapma dinlen bence yorgunluktan olabilir inşallah bişey çıkmaz canımeşim 3 lü testimi gösterememiş dr.a yokmuş dr. erken çıkmış offf
bi de geçenlerde çok az bi kanamam olmuştu daha doğrusu lekelenme diyelim onu soracaktı netten baktım içime kurt düşürdüm valla hiç güzel şeyler yazmamışlar
yarın dr.umu arayıp sorucaz gelin derse kontrole gidicem
inş bişey yoktur
hoşgeldin canım büyüttük valla sen nerelerdesinçok uzun zaman oldu siteye girmeyeli...bebişlerimiz kocaman oldu di mi?...
bitirdim geldim ama sen yoksunYİNE KİMSE YOK BURALARDA KIZLAR HERKESİN ÇOK İŞİ VAR SANIRIM
amannnnnn ben ürperdim korku filmi gibi kız hayır olsun yinedeSelamlar Kizlar,
Doruk bir uyudu, pir uyudu resmen. Bakalim daha ne kadar uyuyacak kuzum...
Ya kizlar dün ben bir rüya gördüm sormayin gitsin. Hani su Ezel'deki katil cocuk varya, bakislari insanin icini titretiyor korkudan. Gece rüyamda onu görüyorum ama acayip korkuyorum ayni zamanda. Etraf karanlik falan. Sonra uyandim o korkuyla. Bizim yatak odasi balkon tarafinda. Aaa, camdan bir hisirti, birisi sanki iceri girmek istiyor gibi. Esimi o korkuyla uyandirdim, "kalk balkonda ya bir katil, ya bir hirsiz var" diye. Sasirarak uyandi ve balkona gitti hemen. Nasil kiziyorum kapiyi acma diye! Bir acti, üst kat komsumuzun kedisi firar etmis, gözlerinin ici parliyor. Bir daha uyku tutmadi beni haliyle...
Bu arada uyandi oglum. Telepati kuruyoruz sanki
hadi iyi haberler bekliyoruz düğündede oyna bizim için döktür bence ordada verirsintünaydınlar kızlar geçmişi okuyamıyorum artık eskisi gibi aktif olamıyorum
aklım burada ama ....
anladığım kadari ile bigudinin kuzusu hasta olmuş geçmiş olsun
ceren senide tebrik ederim cnm ...
bakalım bende yarın diyetisyene gidiorum
10 günde ne gitmiş göreceğiz....
diyette ise çok istikrarlı olmadım ufak tefek kaçamaklar yaptım mesela her öğünü tam yedim ama bir dilim ektra yedim..
ama sanmam çok etkileyeceğini sonucda çok daha fazla yiyordum...
annem yok şuan ondan zıpladım hemen geçmişe bakemdedim ama geçmişe bakana kadar annem gelecek....
ben annemdeyim halan buraya geldikmi artık 1 aydan aşağa kalmadan gitmioruz eşim yine yok geçen p.tesi sabah gitti ...hala ne zaman gelecek bilmiyorum
bu duruma çok bozuluyorum o kadar yanlız kalıyorumki çevremin kalabalıklığı doldurmuyor yerini..
ama artık sitemde etmiyorum ona yapacak hiçbirşeyi yok her sn. salisesinde beni arıyor
sevgili gibiyiz bi nevi....
kuzularıma gelince iyiler çok şükür çeşit çeşit hale giriyolar bu ara ali biraz iştahsız yemiyor
ağızından piskürtüyor...sanırım oyun yapıyor ama heryer batıyor annem söyleniyor vs.vs.
ama ali fena sarı yürüme işine artık emeklemekten ziyade sadece yürüyerek geziyor bi yere tutunup elleri bırakıp gidiyo ama çok heycanlı ....güldüğü an yada biri onu izlediğinden küt düşüyor...
ömerim ise hala oturuyo tel sarıyo hahahah :))
annem bankaya gitti bende ev temizliyorum....oturma odasını bitirdim hemen kalkayım antreyi,yatak odasını,ve mutfağı süpüreyim...sonra banayo yapacam markete gideceğim....aksam kına var kınaya gideceğiz...yarında düğün....
içerden sesler geliyo yaramazlık yapılıyo kaçtım byby
geçmiş olsun canım yagriple uğraşıyorum canım ya.annem geldi oğlumada banada bakıyor sağolsun.kilo vermişsin galiba çok sevindim canım tebrikler.paşan nasıl tatlım
selaam naılsın iyiyiz biz şu an bizdede yaramazlık var Türkiz çekmece kurcalıyor önce dışarı sonra içeri koyuyoruz ben boşuna topladım evigünaydin tünaydin kizlar :)
bizim hanim sabah 4 te anne anne diyerek uyandirdi saolsun :)) neyseki 5.30da uyudu :) ama sevincim 8.30a kadar sürdü8.30a kalktik gene :) kahvaltiydi,oyundu derken bu saat oldu işte :) bi taraflarimi kaldirip biran önce sporumu yapmam lazim :) kizimin meyve saatini bekliyorum..
herkesler iyidir inşaAllahh :) gecmise cok bölük pörcük baktim..bakicam tekrar bi ara
öptüm hepiniziii a.s.
domates için daha erken değilmi-Selam kızlar dün gece kayınvaldeme gittik gece geç geldik gülce arabada sızdı ama gece mama vermeden aç yatırmayım dedim uykusunun arasında yedirdim biraz mama sabahta 8 de ayaktaydı kahvaltısını verip uyuttum sonra markete gittim mamaları bitmişti onları aldım taze fasulye çıkmış daynamayıp biraz aldım eşim sevmiyor ben kendime yapıcam :) bende kahvaltımı ancak yapıyorum kızıma az evvel çok az bi domates verdim tadına bayıldı malum babası nefret ediyor bende gülcede yemiyecek diye korkuyodum ama çok sevdi şimdi etrafı toplama zamanı ev savaş alanı gibi her koltuğum altından bi oyuncak çıkıyo öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.
canım ilaç içirmek çok zor geçekten aman evin ısısına dikkat et canımgunaydın bacılar
dalmısım yıne muhabbetın ortasınaa selam vermeden
gulhan ıyı eglenceler canım iyi gezmeler
bıze gelınce duru ıkı gundur ılaclarını ıcıyor aksamları 3tane tozu var yedıgı bıseye katılan onları yedırecem dıye nasıl maymun oluyorum gormenız lazım
allahtan yarın tatılde dınlenıcez bıraz olsun kuzum ılaclardanmı nedır nasıl terlıyo anlatamam esımde sureklı kombının basında üşümesın dıye kombıyı yukseltıyo ben gıdıp kapatıyorum çok boğma cocugu dıye bı kavgadır sormayın gıtsınkaydirigubbakcemile3
havalar guzellesıyo ama aldanıp hasta etmeyelım bebıslerı tedbırı elden bırakmayalım
esencım sende okula gıdyomussun kolay gelsın canım
haa unutmadan yarın nısan annelerının bulusması var onada bı ugrıcam okuldan yakın bı arkadasımın evınde utanalım mayıs anaları
opuyorum hepınızı ugrarım sık sık bugun rahatım
aynen bendeay gülhannn öyle bir söyledin ki zaten bu sene okula gıcığım iyice gidesim gitti
:))
süper hadi bakalımKIZLAARRRRRRRRRR YUPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ zemuszemus sositososito zemuszemus
BU HAFTA 1 KİLO 300 GRA+M VERMİŞİM. ŞU AN GİYSİLERİMLE 62,8 GELİYORUM. 2 HAFTA ÖNCE 65,1 GELİYORDUM 2 HAFTADA 2,3 VERMİŞİMMMMM.ALLAHIM ÇOK SEVİNÇLİYİM GİDİYOR KİLOLARIM DARISI 5 Lİ RAKAMLARI GÖRMEYE ALLAHIMMM
BU ARADA CUMANIZ MÜBAREK OLSUN hihoyyyt HAYIRLI CUMALAR HERKESE
selam canım kızlar nasılgünaydın herkese hayırlı cumalar dilerim ohh haftasonuda geliyor :))
cerencim günaydın tatlım ohh kilolar gidiyor maşallah bende iki kilo daha verdim :)) dün sabah tartıldım
tülaycım bitanem günaydın yarın yine birlikteyiz ne güzel:))
iyi gecelerKızımı uyuttum mutfağımı toparladım şimdi kahve eşliğinde kuzeyin oğlunu izliyorumbiraz sonrada yatağıma balıklama atlarım kaydirigubbakcemile3 acayip yoruldum bu gün :sm_cool: hepinizi öptüm iyi geceler kızlarr a.s.
Herkese Günaydın Kızım 8 de uyandı şimdi ona kahvaltı hazırlıycam herkese iyi hafta sonları canlarım a.s.
herkese günaydın Ahsen uyuyor uyansın kahvaltısını yaptırıp çıkıcam
evede kadın gelecek söz vermiştim bundan sonra herşeyi rutine bağlıycam her sabah kalktığımda bişeyi yapsam bu kadar dağılmam fenalık geldi valla
ama bugün gezme günü
bahçeşehir pazarına gideceğiz ablamla çok güzel şeyler varmış bi bakalıma.s.
günaydın kızlarrr
gecmişi birazdan okucam
dün gelemedim misafir vardı bide hanzade hasta baya zor oldu
dün gece cok fena gecti hanzade yavrum sızlana sızlana sabahı sabah ettik yavrum yaaa
tabi erkenden doktora gittik gene antibiyotik verdi daha 5 gün önce kesmistim antibiyotiği ama tekrarlamıs bogazı işte yavrum ates içinde ya kıyamadım
şimdide mama yaptım ilaçlarını verdim uyuyor inşallah bende ortalıgı toplayıp dinlenicem
azcık oturayım gecmişi okurum hadi öptm kızlar
İncihan canım ben işbankasının arka tarafında oturuyorum sen neresindesin?
tamam tatlım gelebilirsem gelirim yeni taşındım bursaya isim olarak çok bilmiyorum park neresinde acaba eşime söylerim o götürür
canım görmemişim kusura bakma:))maşallah size süpersinizŞeniz
kız bende cevap yazdım görmedin sanırımyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh ne eltiler var:)) maşallah canım,Allah bozmasın aranızı.ay kızlar sormayın ya bu temizlik iyi geldi bana.Ne zamandır hiç bi şey yapamıyodum bende bugün eltim biraz yardım etti de bi şeyler yaptık.Kızda hamile hamile yardım etti valla.saolsun.
rica ederim,bende tesadüf gördüm:))ay canım yaaa çok sağol ara ara bulamadım birtürlü bende buraya bakmak hiç aklıma gelmedi kafamçokkarıştı
afferin kıss:)) azimlisin canım maşallah:))KIZLAARRRRRRRRRR YUPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ zemuszemus sositososito zemuszemus
BU HAFTA 1 KİLO 300 GRAM VERMİŞİM. ŞU AN GİYSİLERİMLE 62,8 GELİYORUM. 2 HAFTA ÖNCE 65,1 GELİYORDUM 2 HAFTADA 2,3 VERMİŞİMMMMM.ALLAHIM ÇOK SEVİNÇLİYİM GİDİYOR KİLOLARIM DARISI 5 Lİ RAKAMLARI GÖRMEYE ALLAHIMMM
BU ARADA CUMANIZ MÜBAREK OLSUN hihoyyyt HAYIRLI CUMALAR HERKESE
sağol canım:) berke sevindi melih kaan'ı görünce,ama yine de oyuncakları paylaşamdı afacanlar:))oyy calısan annenın çilesiiii yorgun oluyosun canım ee bıde ahsen var normaldır yetısememenn hepımız aynıyıs sıkma canını
ben varım ferda hafta sonu olsun maglum calısıyorum baya varıs ama kım gelır bılmemkı sıbel tugba tutkun pınar sen ben baska kım vardı bu tarafta hatta bana gelın ya toplanıp haftaya cmt gunu evde daha rahat olurus cocuklarlaa belkı bırsen nurten esende gelırrr CADIARZU
:enbuyukkk: gercekten guzel dostluklar kazandık allah bozmasın bacılarrr
resımlerınıze baktımda cok guzel cıkmıssınızz kuzularda ıyı anlasmısa benzıyorrr :1hug:
benim de benimdedelikafaduldenay gülhannn öyle bir söyledin ki zaten bu sene okula gıcığım iyice gidesim gitti
:))
günaydın canım. gezin bakalım. bende uzun zamandır ilk defa bu hafta sonu evdeyim. yarın vardı gezmem,iptal oldu.herkese günaydın Ahsen uyuyor uyansın kahvaltısını yaptırıp çıkıcam
evede kadın gelecek söz vermiştim bundan sonra herşeyi rutine bağlıycam her sabah kalktığımda bişeyi yapsam bu kadar dağılmam fenalık geldi valla
ama bugün gezme günü
ohh sizde buluşun bakalım:))Canım meydandan aşağı in,karakolu fılan gec sağ tarafta cıragan var hemen onun karsısında kucuk bı cocuk parkı var.Eğer gelırsen saat yazarsın bana bende gelırım.
gecmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlar
ben azıcık dinlendim ama cok uykum var kızda uyuyor ama netten arastırma yapıyorum dogum günü için
işe yarar bişiler bulup sizlerle paylasırım inşallah:)
çok sağol cnm..ay takip edemiyorum ben yaaaa
ferdacım geçmiş olsun paşam hastalanmış havalar çok değişken dikkat edin gülüma.s.
çok teşekkürler..Canımmmm cok gecmış olsun ıyı yapmışsın götürmekle.Önemlıde değilmiş cok sukur.
Yaa dünür dizi kacırmıyosun masallah.
Canım bı ara Bora da tavan yapmıştı dış gıcırdatması.Şimdi daha az yapıyor.Normal dedı bızım dr sıkıntı belırtısıde olabılırmıs.Buluşma hee way be gezın sız bakalım.
evet yaa çok güzel oldu bencede ,bende hazırlıyorum inşallah fırsat bulursam tamamlayıp eklicem.Pınar nerde cidden bende merak ettim..Size bakayım öle yatayım dedım.Nasıl bı sıteyse tuvalete vakıt bulamıyorum bazen ama burası olmadan olmuyor.Aşkı memnu izledım.Erkekler yıne uykuda.Onları yataklara tasıyıp bende cup yatağa.
Yarında öğlen anneme gıdıcem ordanda mımar esra bacısıyla bulusucaz.Yarın akşam gırerım artık.
Ya soz etmeden yatmıyayım.Şu tanıma topığı cok guzel oldu.Bende uygun bı zamanda herkezı kendı gözumle yazmak istıyorum.Sankı yenı yenı dostlar kazanıyorum gıbı hıssedıyorum.Kısaca Fılızcım tekrar ellerıne sağlık.Sevıyorum ben sızı yaa.
Bıde Pınar yok pıyasada nerelerde gezıyo bu hatun.
cnm baksana buluşma için kimseden ses yok en iyisi bigün biz görüşelim senle,sağol cnm Dağhan için.demek ev bakıyorsun bizim evde Ümraniye adliyesine çok yakın oralardan bak bari komşu olalım..sankı cok kılosu varmıstaa bıde 2kılo vermıss:roflol: bız neyapalım sen öle dıyosan
takılıyorum sana supersın valla ıyı azmettın valla bozmazsan böle 1aya kalmaz düşersın 50lilereee aman sonun bana benzemesınde gecen ay 4kılo verdım buay hepsını gerı kaldım sakın haa keklerden pastalardan uzak durr
oyy calısan annenın çilesiiii yorgun oluyosun canım ee bıde ahsen var normaldır yetısememenn hepımız aynıyıs sıkma canını
ben varım ferda hafta sonu olsun maglum calısıyorum baya varıs ama kım gelır bılmemkı sıbel tugba tutkun pınar sen ben baska kım vardı bu tarafta hatta bana gelın ya toplanıp haftaya cmt gunu evde daha rahat olurus cocuklarlaa belkı bırsen nurten esende gelırrr CADIARZU
:enbuyukkk: gercekten guzel dostluklar kazandık allah bozmasın bacılarrr
resımlerınıze baktımda cok guzel cıkmıssınızz kuzularda ıyı anlasmısa benzıyorrr :1hug:
canım herkezde var huysuzluk,uyumak ıstememe
bıızımkıde aynıydı hiç insan yanına cıkartmıyodu benı bende ınatla cıkaRDIM hiç evde durmadım sureklı aldım markete olsun cıktım sımdı dısarıdan eve gelmek ıstemıyo sokakta gordugu ınsalara cırkın yapıyoo şebeklık yapıyo:roflol:sende pes etme cıkar huysuz dıye kapatma eve kendını
canım gecmıs olsun daghanmı hasta olmuş kıyamam kuzucugaa
yarın sızın oralara ev bakmaya gelıcezzz ınsallah mayısa kadar tasınırım yaaCADIARZU
günaydınn..hatta tünaydın desem daha iyi olacakHerkese Günaydın Kızım 8 de uyandı şimdi ona kahvaltı hazırlıycam herkese iyi hafta sonları canlarım a.s.
tünaydın cnm iyi gezmeler..herkese günaydın Ahsen uyuyor uyansın kahvaltısını yaptırıp çıkıcam
ama bugün gezme günü
tünaydın cnm çok geçmiş olsun ,ne oluyor bunlara anlamadım gitti.günaydın kızlarrr
gecmişi birazdan okucam
dün gelemedim misafir vardı bide hanzade hasta baya zor oldu
dün gece cok fena gecti hanzade yavrum sızlana sızlana sabahı sabah ettik yavrum yaaa
tabi erkenden doktora gittik gene antibiyotik verdi daha 5 gün önce kesmistim antibiyotiği ama tekrarlamıs bogazı işte yavrum ates içinde ya kıyamadım
şimdide mama yaptım ilaçlarını verdim uyuyor inşallah bende ortalıgı toplayıp dinlenicem
azcık oturayım gecmişi okurum hadi öptm kızlar
ohh takılın bakalım cnm,sen duramazsın çıkmadan çık çık hafatsonu bugün düşünme hiçbişeyi..Gunaydın Canım.Sanada ıyı hafta sonları.Sen nerde oturuyosun tam belkıde komsuyuzdur ya.
Gunaydın Canım.Temızlenıcek ev de ohh sevan olsun.Dun ıcınde kaldı dımı hemen gezmelere koş bugun.Ay bende cok severım pazarı.Iyı eğlenceler canım.
Gunaydın canım.Cok gecmıs olsun yaa.Son olur ınsallah sen doktor kes dıyene kadar devam et ilaçlarına.
Gunaydın.İyi Hafta sonları Kızlar.
Bızde ana oğul takılıyoruz bugun evde.Ayy cıkmazsam akşama kadar catlarım valla.Havada bıraz soğuk gıbı.Öğleden sonra acarsa Borayı kapıp alışverıs merkezıne koşucam.Bırazda sokakta dolasıp.Babamızı beklerız.Akşama yemek fılan yok malum hafta sonu bu sefer Alp duşunsun.
Bora uyurken doğumgunu için gereklı seylerı lıstelemem lazım.
Sorma cnm iyi sayılırım Dağhan hasta biraz diş çıkarıyor sanırım onla uğraşıyorum sen nasılsın??Melih Kaan nasıl?ferda nasılsın tatlım? pek karşılaşamıyoz artık( Dağhan kuzum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?