Selam kızlar dün gece kayınvaldeme gittik gece geç geldik gülce arabada sızdı ama gece mama vermeden aç yatırmayım dedim uykusunun arasında yedirdim biraz mama sabahta 8 de ayaktaydı kahvaltısını verip uyuttum sonra markete gittim mamaları bitmişti onları aldım taze fasulye çıkmış daynamayıp biraz aldım eşim sevmiyor ben kendime yapıcam :) bende kahvaltımı ancak yapıyorum kızıma az evvel çok az bi domates verdim tadına bayıldı malum babası nefret ediyor bende gülcede yemiyecek diye korkuyodum ama çok sevdi şimdi etrafı toplama zamanı ev savaş alanı gibi her koltuğum altından bi oyuncak çıkıyo öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.
tünaydınlar kızlar geçmişi okuyamıyorum artık eskisi gibi aktif olamıyorum
aklım burada ama ....
anladığım kadari ile bigudinin kuzusu hasta olmuş geçmiş olsun
ceren senide tebrik ederim cnm ...
bakalım bende yarın diyetisyene gidiorum
10 günde ne gitmiş göreceğiz....
diyette ise çok istikrarlı olmadım ufak tefek kaçamaklar yaptım mesela her öğünü tam yedim ama bir dilim ektra yedim..
ama sanmam çok etkileyeceğini sonucda çok daha fazla yiyordum...
annem yok şuan ondan zıpladım hemen geçmişe bakemdedim ama geçmişe bakana kadar annem gelecek....
ben annemdeyim halan buraya geldikmi artık 1 aydan aşağa kalmadan gitmioruz eşim yine yok geçen p.tesi sabah gitti ...hala ne zaman gelecek bilmiyorum
bu duruma çok bozuluyorum o kadar yanlız kalıyorumki çevremin kalabalıklığı doldurmuyor yerini..
ama artık sitemde etmiyorum ona yapacak hiçbirşeyi yok her sn. salisesinde beni arıyor
sevgili gibiyiz bi nevi....
kuzularıma gelince iyiler çok şükür çeşit çeşit hale giriyolar bu ara ali biraz iştahsız yemiyor
ağızından piskürtüyor...sanırım oyun yapıyor ama heryer batıyor annem söyleniyor vs.vs.
ama ali fena sarı yürüme işine artık emeklemekten ziyade sadece yürüyerek geziyor bi yere tutunup elleri bırakıp gidiyo ama çok heycanlı ....güldüğü an yada biri onu izlediğinden küt düşüyor...
ömerim ise hala oturuyo tel sarıyo hahahah :))
annem bankaya gitti bende ev temizliyorum....oturma odasını bitirdim hemen kalkayım antreyi,yatak odasını,ve mutfağı süpüreyim...sonra banayo yapacam markete gideceğim....aksam kına var kınaya gideceğiz...yarında düğün....
içerden sesler geliyo yaramazlık yapılıyo kaçtım byby
sağol cerenciğim tülaycığım ben yazarken beni sormuşsun
yazım cvp olacaktır cnm sana şuan alişi sallıyorum evi süpürdüm şimdi ömeri alacağım sonra duşa gireceğim
ah ahhh lise yıllarında hep kaçardım okuldan öğretmen olunca kaçmak daha zormuş o zaman bilmiyordumm:)))Sağol seker.Sanada iyi gezmeler.Utanın istanbul ekıbı.Ayy bensız bulusursanızda cok kıskanırım valla.Bakamam resımlere fılan.:gitme:
Ayy esen guldurdun benı.As okulu dıye söyledım zaten bak cıvıl cıvıl ortalık.Ne işin var okulda gel benımle gezmeye.:lepi:
slm kzılar
nasılsınız?zeynebi uyututmuştum şimdi kalkar kuzu
kociş cumaya gitti sonrada nöbete gidecek yalnızım bugün anenmle konuştuk inş gelecek onu bekliyorum
ev temiz zaten bişey yapmıycam
yemek de avr bize yeter zeyneple keyif günü bugün ohhhh
3 lü test sonucum çıkmış
eşim normal dedi ama bugün dr.a gösterecek inş güzel haberlerle gelir
başka başka hımm dün canım çok çikolta istedi markete girdik zeyneple
yanımda da çok para yoktu almamışım cüzdanı kuruşlar vardı cebimde
ufak bi oyuncak vardı bak dedim zeynebe aldı vermedi daha
kandıramadım bi türlü nasııl sıkı tuutyor param da yetmiyo almaya
ay nasıl üzüldüm valla ya
hani bu neyse ya sonra istediklerini karşılayamazsak diye içime oturdu valal resmen
neyse güç bela aldım elinden çikolatayı sıkıştırdım ağlamadı
kasiyer ablalrı sevdiler falan
parka gittik salladık kuzumu kociş de oraya geldi
nasıl sırıtıyo zeynep çok sevdi sallanmayı yavrum işte bizden böyle
herkese hayırlı cumalar
hoşgeldin canım evet kocaman oldular maşallahçok uzun zaman oldu siteye girmeyeli...bebişlerimiz kocaman oldu di mi?...
evet canım ya Allah yardımcımız olsun hepimizinözlem canım hoşgeldin. ayy evetya bazen benimd eaklıma gelmiyor değil ya istekelrine yetişemessek diye ama allah yardımcımız olsun hepimiizn. birazda keyif yapya hiç dinelnemiyorsunki.
tünaydınlar kızlar geçmişi okuyamıyorum artık eskisi gibi aktif olamıyorum
aklım burada ama ....
anladığım kadari ile bigudinin kuzusu hasta olmuş geçmiş olsun
ceren senide tebrik ederim cnm ...
bakalım bende yarın diyetisyene gidiorum
10 günde ne gitmiş göreceğiz....
diyette ise çok istikrarlı olmadım ufak tefek kaçamaklar yaptım mesela her öğünü tam yedim ama bir dilim ektra yedim..
ama sanmam çok etkileyeceğini sonucda çok daha fazla yiyordum...
annem yok şuan ondan zıpladım hemen geçmişe bakemdedim ama geçmişe bakana kadar annem gelecek....
ben annemdeyim halan buraya geldikmi artık 1 aydan aşağa kalmadan gitmioruz eşim yine yok geçen p.tesi sabah gitti ...hala ne zaman gelecek bilmiyorum
bu duruma çok bozuluyorum o kadar yanlız kalıyorumki çevremin kalabalıklığı doldurmuyor yerini..
ama artık sitemde etmiyorum ona yapacak hiçbirşeyi yok her sn. salisesinde beni arıyor
sevgili gibiyiz bi nevi....
kuzularıma gelince iyiler çok şükür çeşit çeşit hale giriyolar bu ara ali biraz iştahsız yemiyor
ağızından piskürtüyor...sanırım oyun yapıyor ama heryer batıyor annem söyleniyor vs.vs.
ama ali fena sarı yürüme işine artık emeklemekten ziyade sadece yürüyerek geziyor bi yere tutunup elleri bırakıp gidiyo ama çok heycanlı ....güldüğü an yada biri onu izlediğinden küt düşüyor...
ömerim ise hala oturuyo tel sarıyo hahahah :))
annem bankaya gitti bende ev temizliyorum....oturma odasını bitirdim hemen kalkayım antreyi,yatak odasını,ve mutfağı süpüreyim...sonra banayo yapacam markete gideceğim....aksam kına var kınaya gideceğiz...yarında düğün....
içerden sesler geliyo yaramazlık yapılıyo kaçtım byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?