2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen ye ya bakma benim eşimde et hastası.ama ben sebzede yaparım.yesin kızımada herşeyi yediriyorum yemek seçen biriyle yaşamak çok zor .bazne eşime diyorum doğarken acaba etlemi doğmuş diye:) yat et kalk et:))a.s.

tünaydınlar kızlar geçmişi okuyamıyorum artık eskisi gibi aktif olamıyorum

aklım burada ama ....

anladığım kadari ile bigudinin kuzusu hasta olmuş geçmiş olsun

ceren senide tebrik ederim cnm ...

bakalım bende yarın diyetisyene gidiorum
10 günde ne gitmiş göreceğiz....
diyette ise çok istikrarlı olmadım ufak tefek kaçamaklar yaptım mesela her öğünü tam yedim ama bir dilim ektra yedim..
ama sanmam çok etkileyeceğini sonucda çok daha fazla yiyordum...

annem yok şuan ondan zıpladım hemen geçmişe bakemdedim ama geçmişe bakana kadar annem gelecek....

ben annemdeyim halan buraya geldikmi artık 1 aydan aşağa kalmadan gitmioruz eşim yine yok geçen p.tesi sabah gitti ...hala ne zaman gelecek bilmiyorum
bu duruma çok bozuluyorum o kadar yanlız kalıyorumki çevremin kalabalıklığı doldurmuyor yerini..
ama artık sitemde etmiyorum ona yapacak hiçbirşeyi yok her sn. salisesinde beni arıyor
sevgili gibiyiz bi nevi....

kuzularıma gelince iyiler çok şükür çeşit çeşit hale giriyolar bu ara ali biraz iştahsız yemiyor
ağızından piskürtüyor...sanırım oyun yapıyor ama heryer batıyor annem söyleniyor vs.vs.
ama ali fena sarı yürüme işine artık emeklemekten ziyade sadece yürüyerek geziyor bi yere tutunup elleri bırakıp gidiyo ama çok heycanlı ....güldüğü an yada biri onu izlediğinden küt düşüyor...

ömerim ise hala oturuyo tel sarıyo hahahah :))

annem bankaya gitti bende ev temizliyorum....oturma odasını bitirdim hemen kalkayım antreyi,yatak odasını,ve mutfağı süpüreyim...sonra banayo yapacam markete gideceğim....aksam kına var kınaya gideceğiz...yarında düğün....
içerden sesler geliyo yaramazlık yapılıyo kaçtım byby

sağol birsen canım. darısı sana git bakalım ne diyecek diyetisyen.
canım eşin içinde zordur ama sonuçta sizler için çalışıyor yoksa evinden ayrı orda burda zaman geçirmeyi kim isterki. ne yapcan tek çalışsında allah çalışma sıkıntısı versin..

kuzularıda öp benim için canımmm opuyorumnanaktan

sağol cerenciğim tülaycığım ben yazarken beni sormuşsun
yazım cvp olacaktır cnm sana şuan alişi sallıyorum evi süpürdüm şimdi ömeri alacağım sonra duşa gireceğim

sağol cerenciğim tülaycığım ben yazarken beni sormuşsun
yazım cvp olacaktır cnm sana şuan alişi sallıyorum evi süpürdüm şimdi ömeri alacağım sonra duşa gireceğim

canım okudum.eşin için üzücü brşey ama ne yapacaksın sonuçta çalışması lazım.sizin için katlanıyor o kadar sıkıntıya oda mutlu değildir çünkü bu koşullara. Kolay gelsin canım annecinide takma ya arada hepimizin anneleri bişeyler diyor. öptümm kuzucklarını ve seni

birsencim nasılsın canım sıkma canını eşlerimiz çalışmak zorunda tülaycığımın dediği gibi eşinde memnun değildir bu durumdan mecburiyetten katlanıyordur
paşalar nasıl canım

birsencim arkadaşlar çok haklı üzme kendini tatlım.paşalarınıda öp benim için

ah ahhh lise yıllarında hep kaçardım okuldan öğretmen olunca kaçmak daha zormuş o zaman bilmiyordumm:)))

hayırlı cumalar canım
zeynepe afiyet olsun a.s.
çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli...bebişlerimiz kocaman oldu di mi?...
hoşgeldin canım evet kocaman oldular maşallah

Selamlar Kizlar,

Doruk bir uyudu, pir uyudu resmen. Bakalim daha ne kadar uyuyacak kuzum...

Ya kizlar dün ben bir rüya gördüm sormayin gitsin. Hani su Ezel'deki katil cocuk varya, bakislari insanin icini titretiyor korkudan. Gece rüyamda onu görüyorum ama acayip korkuyorum ayni zamanda. Etraf karanlik falan. Sonra uyandim o korkuyla. Bizim yatak odasi balkon tarafinda. Aaa, camdan bir hisirti, birisi sanki iceri girmek istiyor gibi. Esimi o korkuyla uyandirdim, "kalk balkonda ya bir katil, ya bir hirsiz var" diye. Sasirarak uyandi ve balkona gitti hemen. Nasil kiziyorum kapiyi acma diye! Bir acti, üst kat komsumuzun kedisi firar etmis, gözlerinin ici parliyor. Bir daha uyku tutmadi beni haliyle...

Bu arada uyandi oglum. Telepati kuruyoruz sanki

özlem canım hoşgeldin. ayy evetya bazen benimd eaklıma gelmiyor değil ya istekelrine yetişemessek diye ama allah yardımcımız olsun hepimiizn. birazda keyif yapya hiç dinelnemiyorsunki.
evet canım ya Allah yardımcımız olsun hepimizin
yaptım yaptım bugün süper keyif yaptım annemde geldi,pazara gittik gezdik
fellik fellik gezdik valla her yerde gitmediğimiz yer kalmadı ayaklarım ağrıyo

nerelerdesin sen birsen ya özlettin kendini
git bakalım cnm dr.a umarım çok iyi vermişssindir kiloları bakalım haber bekliyoruz senden
eşin de ne yapsın kız birsen 4 boğaz oldunuz çok çalışması lazım inş düzene girer işi
maşallah kuzulara
hadi git eğlen bakalım kınada sen oynuyosundur şimdi bu saatlerdezemuszemus
kendine iyi bak cnm Şeniz

selam kzılar
hava güzeldi zeyneple dışarı çıktık
dün alamadığım oyuncağı aldım kızıma çok sevindi yavrum
annem geldi sonra pazara gittik gezdik
kızıma eşofman altı aldık
biraz pazar alışverişi falan anca işte tam 3 saat gezmişiz valla
ayaklarıı kaldırdım yatıyorum
zeynep de yoruldu ama uyumadı
çilek falan almıştım verdim eline ağzını buruştura buruştura yedi biraz ekşiymiş de
üstü başı battı hep maymun gibi oldu ama çok sevimliydi yavrum değiştik uyudu hemen
anenm de uzandı dinleniyo bende size bi bakayım dedim

eşim 3 lü testimi gösterememiş dr.a yokmuş dr. erken çıkmış offf
bi de geçenlerde çok az bi kanamam olmuştu daha doğrusu lekelenme diyelim onu soracaktı netten baktım içime kurt düşürdüm valla hiç güzel şeyler yazmamışlar
yarın dr.umu arayıp sorucaz gelin derse kontrole gidicem
inş bişey yoktur

ıyi Akşamlar,,,,

Aaaa nolmuşbugun ya nerde bu mıllet.Herkes gezmeklere mı gıttı yoksa benım gıbı.Ben daha yenı geldım.Anneme gıttım öğle üzerı sonra Borayı bırakıp, Esrayla bı guzel keyıf yaptık.Havada mıs gıbıydı dışarda oturduk hep.Sonra eve gıdıp annemle Borısı aldım yıne dışarı 2 saatte öyle dolastık.Alp geldı yemek ye eve dön bu saat oldu işte.Bı bakıp yatıcam.

Özlem gönlünü ferah tut canım.Yoktur bırsey sonuclar ıyı deılmı zaten.Lekelenmen olmuş farkedınce hemen arasaydın doktorru keske rahat ederdın.

selam.bugün 3te okuldan geldim misafirim var yarın ondan hemen evi temizledim arkaından hanım göbeği,çikolatalı pasta,un kurabiyesi pancar kavurması yaptım yarın da sabah artık patatesli börek ,haşhaşlı börek, mercimek köftesi, makarna salatası yapıcam e birazda evi yine toparlarım arkadaşlarım okuldan çıkıp gelicek ondan yeter inşallah
bu arada Türkize çeyrekten daha az dün muz vermiştik kabız oldu biraz önce fitil attım bağıra bağıra yaptı çok ağladı yavrum ya bende şimdi tekrar fitil attım rahat yapsın çok kızardı popişi ya çok üzüldüm bidaha muz vermem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…