2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın bacılar
dalmısım yıne muhabbetın ortasınaa selam vermeden
gulhan ıyı eglenceler canım iyi gezmeler

bıze gelınce duru ıkı gundur ılaclarını ıcıyor aksamları 3tane tozu var yedıgı bıseye katılan onları yedırecem dıye nasıl maymun oluyorum gormenız lazım
allahtan yarın tatılde dınlenıcez bıraz olsun kuzum ılaclardanmı nedır nasıl terlıyo anlatamam esımde sureklı kombının basında üşümesın dıye kombıyı yukseltıyo ben gıdıp kapatıyorum çok boğma cocugu dıye bı kavgadır sormayın gıtsınkaydirigubbakcemile3
havalar guzellesıyo ama aldanıp hasta etmeyelım bebıslerı tedbırı elden bırakmayalım

esencım sende okula gıdyomussun kolay gelsın canım

haa unutmadan yarın nısan annelerının bulusması var onada bı ugrıcam okuldan yakın bı arkadasımın evınde utanalım mayıs anaları

opuyorum hepınızı ugrarım sık sık bugun rahatım

ay gülhannn öyle bir söyledin ki zaten bu sene okula gıcığım iyice gidesim gitti
:))

Sağol seker.Sanada iyi gezmeler.Utanın istanbul ekıbı.Ayy bensız bulusursanızda cok kıskanırım valla.Bakamam resımlere fılan.:gitme:

ay gülhannn öyle bir söyledin ki zaten bu sene okula gıcığım iyice gidesim gitti
:))

Ayy esen guldurdun benı.As okulu dıye söyledım zaten bak cıvıl cıvıl ortalık.Ne işin var okulda gel benımle gezmeye.:lepi:

Aynurcummm gÜnaydın nasıl oldu alperen canım.akŞam arıcaktım ama annemlerde yemekteydık kalabalıktan arıyamadım sonrada saat geÇ olmuŞtu.

aynurcum sanada günaydın hayırlı cumalar tatlım nasılsın bebişin nasıl :))

günaydın canım dün dr gittik şurup verdi bide burun spreyi verdi canım soğuk buhar makinasınıda bütün gece çalıştırdık birazdaha iyi ama şükür.sen nasıslın canım .prenseslerin nasıl?

Aynurcummm gÜnaydın nasıl oldu alperen canım.akŞam arıcaktım ama annemlerde yemekteydİk kalabalıktan arıyamadım sonrada saat geÇ olmuŞtu.

günaydın tülaycım birazdaha iyi burun spereyi ve buhar makinası ii geldi burnu tıkanmadı bütün gece.biraz huysuzluğu var.olsun canım sorun değil sende.düşünmen bile yeter.selin hanım nasıl?

günaydin tünaydin kizlar :)

bizim hanim sabah 4 te anne anne diyerek uyandirdi saolsun :)) neyseki 5.30da uyudu :) ama sevincim 8.30a kadar sürdü 8.30a kalktik gene :) kahvaltiydi,oyundu derken bu saat oldu işte :) bi taraflarimi kaldirip biran önce sporumu yapmam lazim :) kizimin meyve saatini bekliyorum..

herkesler iyidir inşaAllahh :) gecmise cok bölük pörcük baktim..bakicam tekrar bi ara

öptüm hepiniziii a.s.

cnm bi ara zeynep de yapıyordu ama bıraktı kendi kendine,türkizde bırakır merak etme sen
oo yine gezmelere gidiyon valla helal olsun kız sana
hamile olmasam ben de bi dk bile evde durmayacktım bu sene ama kısmet işte
zeyneple bu halimle zor oluyo illa yanıma biri lazımkaydirigubbakcemile3

ay kızlar sormayın ya bu temizlik iyi geldi bana.Ne zamandır hiç bi şey yapamıyodum bende bugün eltim biraz yardım etti de bi şeyler yaptık.Kızda hamile hamile yardım etti valla.saolsun.
vay be cnm ne eltiler varmış
Allah bzomasın aranızı cnm
oy mşallah sana
selam cnm ne güzel işre kzkın anne demiş uyandırmış daha ne yapsın çocuk
bizmkide bi dese
bi anneyi öğrenemedi sıpa:umursamaz:

Son düzenleme:
slm kzılar
nasılsınız?zeynebi uyututmuştum şimdi kalkar kuzu
kociş cumaya gitti sonrada nöbete gidecek yalnızım bugün anenmle konuştuk inş gelecek onu bekliyorum
ev temiz zaten bişey yapmıycam
yemek de avr bize yeter zeyneple keyif günü bugün ohhhh
3 lü test sonucum çıkmış
eşim normal dedi ama bugün dr.a gösterecek inş güzel haberlerle gelir
başka başka hımm dün canım çok çikolta istedi markete girdik zeyneple
yanımda da çok para yoktu almamışım cüzdanı kuruşlar vardı cebimde
ufak bi oyuncak vardı bak dedim zeynebe aldı vermedi daha
kandıramadım bi türlü nasııl sıkı tuutyor param da yetmiyo almaya
ay nasıl üzüldüm valla ya
hani bu neyse ya sonra istediklerini karşılayamazsak diye içime oturdu valal resmen
neyse güç bela aldım elinden çikolatayı sıkıştırdım ağlamadı
kasiyer ablalrı sevdiler falan
parka gittik salladık kuzumu kociş de oraya geldi
nasıl sırıtıyo zeynep çok sevdi sallanmayı yavrum işte bizden böyle
herkese hayırlı cumalar

Selam kızlar dün gece kayınvaldeme gittik gece geç geldik gülce arabada sızdı ama gece mama vermeden aç yatırmayım dedim uykusunun arasında yedirdim biraz mama sabahta 8 de ayaktaydı kahvaltısını verip uyuttum sonra markete gittim mamaları bitmişti onları aldım taze fasulye çıkmış daynamayıp biraz aldım eşim sevmiyor ben kendime yapıcam :) bende kahvaltımı ancak yapıyorum kızıma az evvel çok az bi domates verdim tadına bayıldı malum babası nefret ediyor bende gülcede yemiyecek diye korkuyodum ama çok sevdi şimdi etrafı toplama zamanı ev savaş alanı gibi her koltuğum altından bi oyuncak çıkıyo öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.

eşin sevmese de kendine yap cnm boşver bende başta yapmıyordum senin gibi abktım başka yerde sesini çıkaramıyo evde de yapıyorum istediği kadar yesin
maşallah gülceye afiyet olsun kuzuma
zeynep de çok seviyor domatesi
hooop hemen mideye hepsi
kolay gelsin cnm

özlem canım hoşgeldin. ayy evetya bazen benimd eaklıma gelmiyor değil ya istekelrine yetişemessek diye ama allah yardımcımız olsun hepimiizn. birazda keyif yapya hiç dinelnemiyorsunki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…