cerenimmmmmm tabi gelebilirsin :)))))) yakın olsaydık keşke kıssssssssssssss
günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar.bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdira.s.
gunaydın bacılar
dalmısım yıne muhabbetın ortasınaa selam vermeden
gulhan ıyı eglenceler canım iyi gezmeler
bıze gelınce duru ıkı gundur ılaclarını ıcıyor aksamları 3tane tozu var yedıgı bıseye katılan onları yedırecem dıye nasıl maymun oluyorum gormenız lazım
allahtan yarın tatılde dınlenıcez bıraz olsun kuzum ılaclardanmı nedır nasıl terlıyo anlatamam esımde sureklı kombının basında üşümesın dıye kombıyı yukseltıyo ben gıdıp kapatıyorum çok boğma cocugu dıye bı kavgadır sormayın gıtsınkaydirigubbakcemile3
havalar guzellesıyo ama aldanıp hasta etmeyelım bebıslerı tedbırı elden bırakmayalım
esencım sende okula gıdyomussun kolay gelsın canım
haa unutmadan yarın nısan annelerının bulusması var onada bı ugrıcam okuldan yakın bı arkadasımın evınde utanalım mayıs anaları
opuyorum hepınızı ugrarım sık sık bugun rahatım
ay gülhannn öyle bir söyledin ki zaten bu sene okula gıcığım iyice gidesim gitti
:))
keşke canım yaaa valla bende çok isterdim...yerimseniben
günaydın aynurcummm. hoşgeldin..a.s.
aynurcum sanada günaydın hayırlı cumalar tatlım nasılsın bebişin nasıl :))
Aynurcummm gÜnaydın nasıl oldu alperen canım.akŞam arıcaktım ama annemlerde yemekteydİk kalabalıktan arıyamadım sonrada saat geÇ olmuŞtu.
iyiyim aynurcum çok şükür.
sen nasılsın?
cnm bi ara zeynep de yapıyordu ama bıraktı kendi kendine,türkizde bırakır merak etme senvalla aynı gün iki sevdiğim dizi yetişemiyorum
ya benim kız dişlerini sürtüyor gıcır gıcır sizdede varmı
bide Ferdacım haftaiçi olursa salı uygundur benim için ama söz vermeyim bide malum arabamız yok ondan ulaşımda önemli Pendik olsa süper olur hele daha ne diyim herkes bi okeylesin bakalım
oo yine gezmelere gidiyon valla helal olsun kız sanaSize bakayım öle yatayım dedım.Nasıl bı sıteyse tuvalete vakıt bulamıyorum bazen ama burası olmadan olmuyor.Aşkı memnu izledım.Erkekler yıne uykuda.Onları yataklara tasıyıp bende cup yatağa.
Yarında öğlen anneme gıdıcem ordanda mımar esra bacısıyla bulusucaz.Yarın akşam gırerım artık.
Ya soz etmeden yatmıyayım.Şu tanıma topığı cok guzel oldu.Bende uygun bı zamanda herkezı kendı gözumle yazmak istıyorum.Sankı yenı yenı dostlar kazanıyorum gıbı hıssedıyorum.Kısaca Fılızcım tekrar ellerıne sağlık.Sevıyorum ben sızı yaa.
Bıde Pınar yok pıyasada nerelerde gezıyo bu hatun.
vay be cnm ne eltiler varmışay kızlar sormayın ya bu temizlik iyi geldi bana.Ne zamandır hiç bi şey yapamıyodum bende bugün eltim biraz yardım etti de bi şeyler yaptık.Kızda hamile hamile yardım etti valla.saolsun.
oy mşallah sanaKIZLAARRRRRRRRRR YUPPPPııııııııııııııııııııı zemuszemus sositososito zemuszemus
BU HAFTA 1 KıLO 300 GRAM VERMıŞıM. ŞU AN GıYSıLERıMLE 62,8 GELıYORUM. 2 HAFTA ÖNCE 65,1 GELıYORDUM 2 HAFTADA 2,3 VERMıŞıMMMMM.ALLAHIM ÇOK SEVıNÇLıYıM GıDıYOR KıLOLARIM DARISI 5 Lı RAKAMLARI GÖRMEYE ALLAHIMMM
BU ARADA CUMANIZ MÜBAREK OLSUN hihoyyyt HAYIRLI CUMALAR HERKESE
selam cnm ne güzel işre kzkın anne demiş uyandırmış daha ne yapsın çocukgünaydin tünaydin kizlar :)
bizim hanim sabah 4 te anne anne diyerek uyandirdi saolsun :)) neyseki 5.30da uyudu :) ama sevincim 8.30a kadar sürdü8.30a kalktik gene :) kahvaltiydi,oyundu derken bu saat oldu işte :) bi taraflarimi kaldirip biran önce sporumu yapmam lazim :) kizimin meyve saatini bekliyorum..
herkesler iyidir inşaAllahh :) gecmise cok bölük pörcük baktim..bakicam tekrar bi ara
öptüm hepiniziii a.s.
Selam kızlar dün gece kayınvaldeme gittik gece geç geldik gülce arabada sızdı ama gece mama vermeden aç yatırmayım dedim uykusunun arasında yedirdim biraz mama sabahta 8 de ayaktaydı kahvaltısını verip uyuttum sonra markete gittim mamaları bitmişti onları aldım taze fasulye çıkmış daynamayıp biraz aldım eşim sevmiyor ben kendime yapıcam :) bende kahvaltımı ancak yapıyorum kızıma az evvel çok az bi domates verdim tadına bayıldı malum babası nefret ediyor bende gülcede yemiyecek diye korkuyodum ama çok sevdi şimdi etrafı toplama zamanı ev savaş alanı gibi her koltuğum altından bi oyuncak çıkıyo öptüm sizi ve kuzularınızı a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?