2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ferdacım gecmıs olsun aft neymıskı yenı duyuyorum agızda yarayı bılıyorum ama adı aftmıymışCADIARZU
pınar gulhan esen herkezler gezmelerdeymıs hafta sonu ohh yarasın kızlarr havada guneşlıydı

haftasonu ev aramaya devam ettık ama ya merkeze cok uzak ya da cok pahalı agzım acık kalıyo fıyatları gorunce bu ne ya yenı bınalar 200bınden asagı degıl yuh yanı bu mıllet nasıl kazanıyo bu parayı anlamadım neyse allah buyuk bakalım arastırmaya devam ama anlasılan durunun dogun gunune yetısmıcek bu ev işi

hafta sonu cok yogundum bıde mısafırın bırı gıdıyo bırı gelıyodu kızımlada cok guzel zaman gecırdık ama ılaclarını almıyo artık anlıyo surup verıcegımızı kılıtlıyo agzını hırıltısı gıttı içtigi antıbıyotıkten sanırım ama bög demeye devam edıyo bu haftada gecsınde bı profosor varmıs uskudarda ondan randevu alıcam şu allerjık astım varmı dıye
çenem düştü sabah sabah gorusurus kızlarrr

tutkun clarıes sızede gunaydın kızlarrr

Günaydın Bigudicim valla evler almış başını gidiyor inşallah gönlünüze göre bulursunuz Ve geçmiş olsun tekrar canım ya
herkesi öptüm ben kaçtım

günaydın kızlar nasılsınızherkes iyidir umarım.... cerencim hayırlı olusun allah kazasız belazsız kullanmayı nasipe tsin.borcuda biter ya allahs ağlık evrsin yeterki.

gülşahcım bulursunuz canım ev merak etme bir eyrlerde vardır kısmetiniz mutlaka.

ooo baya plan var ama eminim üstesdinden gelirsin kolay gelsin canıma.s.

günaydın canım oh güzel gezmişsiniz minikte iyileşmiş ne güzela.s.

maşallah kuzuma yürüyo hee
arabanızda hayırlı olsun canım biter borcu inşallaha.s.

günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydın
Günaydın kızlar hepinize ve bebişlerinize hayırlı bir hafta diliyorum a.s.
günaydın
evler çok pahalı canım inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir eva.s.
Günaydın Bigudicim valla evler almış başını gidiyor inşallah gönlünüze göre bulursunuz Ve geçmiş olsun tekrar canım ya
herkesi öptüm ben kaçtım

günaydın şekerim

tutkunum sanada günaydın bitanem nasılsın meleklerim iyi çok şükür teyzesi senin meleğin nasıl:))

ceren nasılsın bebişşşşş:)

clarıes sanada merhaba hayatım nasılsın bebişin nasıl:)

bigudim sen nasılsın:))

esencim sağol canım :) sanada günaydın

tülaycım nasılsın haftasonun nasıl geçti selin nasıl

aynurcum merhaba tatlım nasılsın bebişin nasıl

banucumm iyiyim canım .haftasonu güzeldi canımya.gezme ev temizle çamaşır ütü yemek aynı şeyler:)

banucumm bu arada bizim gelin hamile HALA OLUYORUM TEKRAR.

slm kızlar geçmiş çok olmadan okuyayım
sonra gelemeycem evi toplayacağım
ömerim biraz rahatsız...az az günde 3 kere kusuyor
ama çok azz ...bide yemek yerekn öğrüyordu
annemde almış sabah sağlıkocağına götürmüş
bişey yok demiş hafif öksürük var demiş öksürük şurubu vermiş
bide antibiyotik vermiş küçük...eğer antibiyotiğe ve emador fitile rağmen kusarsa midesi bulanırsa
idrar testi demiş...

neyse kuzum uyuyor ....aslında keyfinde çok yerinde hasta gibide değil....

ben şimdi evi toplayacağız alişle
ama önce alişi uyutmaya çalışacağım....

ağlıyooo zır zır

sonra uyansınlar çocukları berbere götüreceğim saçlarını kestireceğim artık bıktım
ali sürekli ömerin saçlarını yoluyor ..

ben kaçar çok öptüm sizi

hayırlı olsun yeni inciniz canıma.s.
sağol cnm ,üstte 4.de kabarmış elime geliyo bugün yarın patlar diyorum bakalım ama çok mızmız zeynep yavrum çok acıyo herhalde
oh maşallah en güzel gezmişssin pınar
mevlüdünüzü Allah kabul etsin,toprağı bol olsun dedenin
barışırsınız eşinlede boşver sudan bişey diyorsun baksana takma sende

..

sağol cnm aldık zaten ilaç kullanıyoruz.

sizin dişlerde hayırlı olsun cnm maşalalh zeynebe...

..
sağol cnm dağhan nasıl oldu,iyidir umarım şimdi
sizede tebrikler Türkizinde önde üsteki 2. tavşan dişi geliyor tek çok komikti çiftliyoruz
maşallah cnm türkizede
hoşgeldin cnm
süper haberlerle gelmişssin valla
vaktini iyi dğerlendir hazır annen bakacak kağana da
vaktim olsa keşkebende hazırlanıcam kpss ye ama zorr
çok geçmiş olsun cnm
maşallah cnm oğluışuna
hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin rabbim
günaydın herkese nasılsınız kızlar

Günaydın kızlar hepinize ve bebişlerinize hayırlı bir hafta diliyorum a.s.
günaydın kızlar
bulursunuz cnm gönlünüze göre bi, yer acele etmeyin dolaşın geç olsun güç olmasın inş.
günaydın cnm
banucumm iyiyim canım .haftasonu güzeldi canımya.gezme ev temizle çamaşır ütü yemek aynı şeyler:)

banucumm bu arada bizim gelin hamile HALA OLUYORUM TEKRAR.
aa tebrikler 2.ci geliyor hee ne güzel
Allah kucağına almayı nasip etsin inş.

slm cnm hoşgeldin geçmiş olsun kuzuya
kestirin bakalım saçlarınızı yeni hallerini bi görelim merak ederiz
sen naıslsın? diyetisyene gidecektin birsen yazdın mı kaçırmışım ben sanırım
nasıl gidiyo diyet olayı
inş vermişssindir cnm

Merhabalar Arkadaşlar,

Geçmişi çok fazla okuyamadım aklımda kalanlar;

Cerencim yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Gülşah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev bulursun inşallah bende bakıyorum almak için Kadıköy-Bostancı ve yakınlarında aklında bulunsun gezerken benim pek fırsatım olmuyo ancak netten bakabiliyorum.

Hasta kuzularımın hepsine geçmiş olsun kıyamam onlara yaa havalar bi düzelsede rahat etsek.Dağhanıma,Ömerime ve atladıklarım varsa hepsine :)

Burcucum hakkınızda hayırlısı olsun birçok karar almışsın gerçekleştireceğin herşey gönlünce olsun.

Tülaycım hala oluyormuşsun gözünüz aydın allah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin.

Bizdede herşey aynı haftasonu anneme gittik bir gece kaldık.Çok özlemişler Yağızı.Annem hala toparlayamamış fizik tedaviden ancak 10 gün sonrasında fayda alınabilirmiş bakalım.Yağızda hasta kızlar tonsilit olmuş ateşi vardı,burun akıntısı ve balgam.Dün hastaneye götürdük.Antibiyotik iğne yaptılar bugünde antibiyotik şuruba başladık birde ateş düşürücü fitil kullanıyoruz.Umarım kısa zamanda toparlar kuzum.Balgamda ne yediyse çıkartıyor çok üzülüyorum.

Bizden böyle.

günaydin tünaydin kizlar a.s.

pöf ya saatler ileri alindida benim bünyemin saati daha ileri alinmadi eşiminde öyle olacakki geç kaldi bugun işe işin güzel tarafi 6da kalkan kizim artik 7de kalkmiş olacak :)))) 3-4 gündür hep gec yatiyorum..ee serranin sütüysü kahvaltisiydi vs derken yat kalka yat kalk şaftım kaydi resmen..gene eski düzenime gecmem lazim..engec 23te uyumam lazim

aynurcum gecmiş olsun tekrar sanada oglusunada a.s. bolbol sicak şeyler için ana-ogul..

gülşahcim evler maalesef pahali ya..hele merkezlere dogru hepten ucuyor..ama eminim bi yerlerde hem gönlünüze hem kesenize göre bi ev vardir sizi bekliyordur

pinarcim gene gezmelerdeymişsin :) merak etmiştik..neyseki herşey yolundaymiş..eşinlede düzeltirsiniz arayi en kisa sürede inşaAllah

tutkuncum canim face booku bir yazinca reklam gibi görüyor..etiketlemişler yani :) oyuzden **** koyuyor :) onu demek istemiştim :) koreli kiziminda tek dişini yerim bennnn :) neyse geliyormus digeride :)

birsencim ogluslarin saclarini kestircen heee :) ay kiz okadar uzadimiki :) eşinde gelmiş cok sukur :) diyet nasil gidiyor bu arada? enson kontrole gidicektin..inşaAllah güzel sonuclar almişindir..

gülhan hanim gene gezmelerdeymiş :)

tülaycim banucum bulustunuzmu h.sonu bakayimmm :)

ferdacim sanirim daghan 6.hastalik geciriyor..defne,ahsen,kemal ve bikaç bebiş daha gecirmişti..bizde ordan ögrendik ilk defa :) ama her cocuk gecirirmiş..

cerencim arabaniz hayirli ugurlu olsun,güle güle kullanin inşaAllah a.s.

esencim hayirli işler kolay gelsin :)

burcucum hakkinda hayirlisi olsun canim..

ay unuttuklarim varsa lütfen kusura bakmayin kizlar..valla şaşkoloz oldum bugun..bi daha gec yatarsam neysem kizcem uyurken bende bişiler yapayim bari :) öptüm hepiniziiiii :)

gecmiş olsun canim yaaa merak etme antibiotikle toparlar hemencecik yagiz kuzum..annenede tekrar gecmiş olsun canim a.s.

Kızlar dün gece büyük tehlike atlattık kızın mendillerini kaynatayım dedim yatmadan o arada eşimle sohbete daldık bi ara eşim mutfağa gitti tencere taşmış ocak sönmüş içeride gaz kokusu offf gece gece cam pencere açtım gülceyi kontrol ettim hemen çok korktum kuzuma bişey olacak diye şu dalgınlık unutkanlık başıma iş açacak bi gün ya :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
tubacım tatlım nasılsın sempatik bir giriş yapmışsın yine:)) saatler alındı bünyemiz alışana kadar devam eder
tülaycımla buluşamadık malesef

clariescim tatlım çok geçmiş olsun Allahtan eşin farketmişde birşey olmamış Allah beterinden korusun

özlemcim nasılsın bebişiler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…