ooo baya plan var ama eminim üstesdinden gelirsin kolay gelsin canıma.s.Kızlar iyi gecelera.s., umarım herkes iyidir, arada girip yazdığımdan geçmişi okuma fırsatım olmuyor, bu aralar koşuşturmalarla geçiyor günlerim bende havadis çok :)))
Öncelikle üzülerek söylüyorum ki pendik olayı yattı çünkü bi kaç ay için eşyalı evi bulamadık bulduklarımız uzun vadede kiracı düşünüyor, bizde kağanla annemlerde kalmaya karar verdik haftasonları eşim gel git yapacak
sonraaaa kpss ye hazırlanmaya karar verdim , annemlerde kaldığım süre içinde bunu planlıyorum inş. olur, temmuzda sınav var... ne zaman boşluğum olsa notlarımı kapıyorum, hayırlısı inş.
ayrıca diyetisyenden diyet listesi aldık diyete ve beraberinde spora başlamaya niyetim var kısmetse, bu bi kaç aylık dönemde bunuda gerçekleştirmeyi planlıyorumnasılsa kağan 11. ayına yaklaştı artık, inş. gönlüme göre olur
bunun haricinde bi kaç nokta daha var ama çokta önemli şeyler değil bakalm hayırlısı inş. hepsinin birden üstünden gelebilirim
öpüyorum sizleri
kendinize iyi bakın
günaydın canım oh güzel gezmişsiniz minikte iyileşmiş ne güzela.s.Günaydın arkadaşlar.hepinize hayırlı haftalar diliyorum.bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir.hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.benim oğlumda bildiğiniz gibi gripti paşam yavaş yavaş iyileşliyo burun akıntısı ve hafif bi öksürüğü var ama ilkgünlere göre iyi.bu seferde ben kötü oldum sesim kısıldı boğazlarım şişti halada devam ediyor 2 hafta önceden bi planımız vardı c.tesi günü için arkadaşlaral hep birlikte bi ewde toplandık sohbet ettik güldük eğlendik bizim için çok güzel bir haftasonu oldu her nekadar hasta olsakta bize iyi geldi.bizden böyle oğluş mamasını aldı şimdi şekerleme yapıyor bende gideyimde azcık uzanayım.birazdan gelirim pc açık .bebişlerinizi ve sizleri kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
maşallah kuzuma yürüyo heekızlar herkese günaydın a.s.
umarım hepiniz iyisinizdir...geçmişe malesef bakamıyorum.çok ta merak ediyorum ama işte olduğum için o kadar okumaya vaktim olmuyor kızlar ..bu saatler alındıya akşam berkeyi yatıramadım bir türlü. normalde 11 gibi yatardı. tabi saat ileri alınınca 12 de zor uyuttum gözlerimden uykular aktı.bu arada bizimki iyice yürümeye başladı nerdeyse.. sıpa birden ayaklandı sürünmüyor derken yürümeye başladı. görseniz hiç durmuyor sürünmek istemiyor nerde tutunacak biryer buldu hoppppp ayakta beyefendi. birde elinden de tutturmuyor varya elimizi yitiyor tutmayın diye. bir koltuktan diğerine ha bire yürüyüp gidiyor maşallahharada da tabi kütt yerde. ama hiç o değilmiş gibi kalkıp geri devam ediyor çok korkusuz sürekli tek başıma ayakta duruyum istiyor 2 gündür onu tutacam diye halının üzerinde yerde sürünmekten dizlerim kızardı valla kaydirigubbakcemile3 sanırım yaşına yürüyerek girecez çok mutluyummmmm :enbuyukkk:
bu arada bizde hani araba alıcaz diyordumya araba aldık dün sonunda. bugün kredi çekcez bakalım belki öğleden sonra onun için izin alabilirim..hayırlısı olsun allah olmayanlara da versin inşallahhh.
birde borcu biterse bizden iyi kimse yokk valla..fisfisfis
günaydıngünaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydınGünaydın kızlar hepinize ve bebişlerinize hayırlı bir hafta diliyorum a.s.
evler çok pahalı canım inşallah bulursunuz gönlünüze göre bir eva.s.ferdacım gecmıs olsun aft neymıskı yenı duyuyorum agızda yarayı bılıyorum ama adı aftmıymışCADIARZU
pınar gulhan esen herkezler gezmelerdeymıs hafta sonu ohh yarasın kızlarr havada guneşlıydı
haftasonu ev aramaya devam ettık ama ya merkeze cok uzak ya da cok pahalı agzım acık kalıyo fıyatları gorunce bu ne ya yenı bınalar 200bınden asagı degıl yuh yanı bu mıllet nasıl kazanıyo bu parayı anlamadım neyse allah buyuk bakalım arastırmaya devam ama anlasılan durunun dogun gunune yetısmıcek bu ev işi
hafta sonu cok yogundum bıde mısafırın bırı gıdıyo bırı gelıyodu kızımlada cok guzel zaman gecırdık ama ılaclarını almıyo artık anlıyo surup verıcegımızı kılıtlıyo agzını hırıltısı gıttı içtigi antıbıyotıkten sanırım ama bög demeye devam edıyo bu haftada gecsınde bı profosor varmıs uskudarda ondan randevu alıcam şu allerjık astım varmı dıye
çenem düştü sabah sabah gorusurus kızlarrr
tutkun clarıes sızede gunaydın kızlarrr
Günaydın Bigudicim valla evler almış başını gidiyor inşallah gönlünüze göre bulursunuz Ve geçmiş olsun tekrar canım ya
herkesi öptüm ben kaçtım
sağol cnm ,üstte 4.de kabarmış elime geliyo bugün yarın patlar diyorum bakalım ama çok mızmız zeynep yavrum çok acıyo herhaldehayırlı olsun yeni inciniz canıma.s.
oh maşallah en güzel gezmişssin pınarHerkese iyi akşamlar bacılar a.s.
Ya 1 saattir geçmişi okumaya çalışıyorum. 30 sayfa olmuş. Ama sürekli sayfa görüntülenemiyor diyip siteden atıyor beni. Hiç sevmiyorum geçmişi okuyup cevaplamadan böyle dalmayı ama fenalık geldi okuyamayacağım kızlar ya herşey yolundadır umarım yerimseniben (Şu yazıyı bile belki 10 defadır yazıyorum oyyy kafamçokkarıştı)
Son sayfalarda okuduğum kadarıyla Dağhan kuzum hastaymış. Çok geçmiş olsun Ferda'cım a.s. İnşallah en kısa sürede iyileşir kuzum a.s.
Beni merak edenler olmuş. Sağolasınız bacılar Allah razı olsun. Valla benimde aklım sizdeydi ama fırsat olmadı a.s.
Bana gelince perşembe sabah Defdoş'u kayınvalideme bırakıp spora gittim. Ordan eve geldiğimde çok geçti. Cuma sabahı da erkenden anneme gittim. Akşamda kayınvalidemde kaldık dışarı çıkmak için. Cumartesi yine dışarıdaydık. 2 gün gezdik yine full time a.s. Bugünde öğlen dedemin ölüm yıldönümü duası vardı. Ordan çıktık derbiyi izleyecektik ki eşimle çok ufak saçma bi sebepten kavga ettik. Küsüp eve geldik akşam 6 gibi. Yemek yaptım yedik. Saat 19:30'dan beri ütü yaptım bende. İyice birikmişti iyi oldu bi sinirle bitirdim kaydirigubbakcemile3
Yarın sabahta annemle kayınvalidem kahvaltıya gelicekler. Kahvaltıdan sonra annem Defdef'e bakarken ben spora gidicem kayınvalidem ile. Aslında temizlik günümdü ama salı yapıcam artık. Hayatında hiç hamama gitmemiş çok merak ediyordu. Spor salonunun hamamına götüreyim seni dedim çocuk gibi sevindi. Ben spor yaparken o hamam, sauna falan keşfedicek kaydirigubbakcemile3
Eşimle küsüz ama hala gidip bensiz yatmıyor gıcık. Yerde sızdı. Dürteyim de gitip yatalım bari. Yine hep geç yatıp erken kalkınca çok yoruldum haftasonu. Dinleneyim azcık kafamçokkarıştı
Çok öptüm sizi bacılar muckkkk a.s.
sağol cnm dağhan nasıl oldu,iyidir umarım şimdi..
sağol cnm aldık zaten ilaç kullanıyoruz.
sizin dişlerde hayırlı olsun cnm maşalalh zeynebe...
..
maşallah cnm türkizedesizede tebrikler Türkizinde önde üsteki 2. tavşan dişi geliyor tek çok komikti çiftliyoruz
hoşgeldin cnmKızlar iyi gecelera.s., umarım herkes iyidir, arada girip yazdığımdan geçmişi okuma fırsatım olmuyor, bu aralar koşuşturmalarla geçiyor günlerim bende havadis çok :)))
Öncelikle üzülerek söylüyorum ki pendik olayı yattı çünkü bi kaç ay için eşyalı evi bulamadık bulduklarımız uzun vadede kiracı düşünüyor, bizde kağanla annemlerde kalmaya karar verdik haftasonları eşim gel git yapacak
sonraaaa kpss ye hazırlanmaya karar verdim , annemlerde kaldığım süre içinde bunu planlıyorum inş. olur, temmuzda sınav var... ne zaman boşluğum olsa notlarımı kapıyorum, hayırlısı inş.
ayrıca diyetisyenden diyet listesi aldık diyete ve beraberinde spora başlamaya niyetim var kısmetse, bu bi kaç aylık dönemde bunuda gerçekleştirmeyi planlıyorumnasılsa kağan 11. ayına yaklaştı artık, inş. gönlüme göre olur
bunun haricinde bi kaç nokta daha var ama çokta önemli şeyler değil bakalm hayırlısı inş. hepsinin birden üstünden gelebilirim
öpüyorum sizleri
kendinize iyi bakın
çok geçmiş olsun cnmGünaydın arkadaşlar.hepinize hayırlı haftalar diliyorum.bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir.hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.benim oğlumda bildiğiniz gibi gripti paşam yavaş yavaş iyileşliyo burun akıntısı ve hafif bi öksürüğü var ama ilkgünlere göre iyi.bu seferde ben kötü oldum sesim kısıldı boğazlarım şişti halada devam ediyor 2 hafta önceden bi planımız vardı c.tesi günü için arkadaşlaral hep birlikte bi ewde toplandık sohbet ettik güldük eğlendik bizim için çok güzel bir haftasonu oldu her nekadar hasta olsakta bize iyi geldi.bizden böyle oğluş mamasını aldı şimdi şekerleme yapıyor bende gideyimde azcık uzanayım.birazdan gelirim pc açık .bebişlerinizi ve sizleri kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
maşallah cnm oğluışunakızlar herkese günaydın a.s.
umarım hepiniz iyisinizdir...geçmişe malesef bakamıyorum.çok ta merak ediyorum ama işte olduğum için o kadar okumaya vaktim olmuyor kızlar ..bu saatler alındıya akşam berkeyi yatıramadım bir türlü. normalde 11 gibi yatardı. tabi saat ileri alınınca 12 de zor uyuttum gözlerimden uykular aktı.bu arada bizimki iyice yürümeye başladı nerdeyse.. sıpa birden ayaklandı sürünmüyor derken yürümeye başladı. görseniz hiç durmuyor sürünmek istemiyor nerde tutunacak biryer buldu hoppppp ayakta beyefendi. birde elinden de tutturmuyor varya elimizi yitiyor tutmayın diye. bir koltuktan diğerine ha bire yürüyüp gidiyor maşallahharada da tabi kütt yerde. ama hiç o değilmiş gibi kalkıp geri devam ediyor çok korkusuz sürekli tek başıma ayakta duruyum istiyor 2 gündür onu tutacam diye halının üzerinde yerde sürünmekten dizlerim kızardı valla kaydirigubbakcemile3 sanırım yaşına yürüyerek girecez çok mutluyummmmm :enbuyukkk:
bu arada bizde hani araba alıcaz diyordumya araba aldık dün sonunda. bugün kredi çekcez bakalım belki öğleden sonra onun için izin alabilirim..hayırlısı olsun allah olmayanlara da versin inşallahhh.
birde borcu biterse bizden iyi kimse yokk valla..fisfisfis
günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydın kızlarGünaydın kızlar hepinize ve bebişlerinize hayırlı bir hafta diliyorum a.s.
bulursunuz cnm gönlünüze göre bi, yer acele etmeyin dolaşın geç olsun güç olmasın inş.
haftasonu ev aramaya devam ettık ama ya merkeze cok uzak ya da cok pahalı agzım acık kalıyo fıyatları gorunce bu ne ya yenı bınalar 200bınden asagı degıl yuh yanı bu mıllet nasıl kazanıyo bu parayı anlamadım neyse allah buyuk bakalım arastırmaya devam ama anlasılan durunun dogun gunune yetısmıcek bu ev işi
hafta sonu cok yogundum bıde mısafırın bırı gıdıyo bırı gelıyodu kızımlada cok guzel zaman gecırdık ama ılaclarını almıyo artık anlıyo surup verıcegımızı kılıtlıyo agzını hırıltısı gıttı içtigi antıbıyotıkten sanırım ama bög demeye devam edıyo bu haftada gecsınde bı profosor varmıs uskudarda ondan randevu alıcam şu allerjık astım varmı dıye
çenem düştü sabah sabah gorusurus kızlarrr
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınızherkes iyidir umarım.... cerencim hayırlı olusun allah kazasız belazsız kullanmayı nasipe tsin.borcuda biter ya allahs ağlık evrsin yeterki.
gülşahcım bulursunuz canım ev merak etme bir eyrlerde vardır kısmetiniz mutlaka.
aa tebrikler 2.ci geliyor hee ne güzelbanucumm iyiyim canım .haftasonu güzeldi canımya.gezme ev temizle çamaşır ütü yemek aynı şeyler:)
banucumm bu arada bizim gelin hamile HALA OLUYORUM TEKRAR.
slm kızlar geçmiş çok olmadan okuyayım
sonra gelemeycem evi toplayacağım
ömerim biraz rahatsız...az az günde 3 kere kusuyor
ama çok azz ...bide yemek yerekn öğrüyordu
annemde almış sabah sağlıkocağına götürmüş
bişey yok demiş hafif öksürük var demiş öksürük şurubu vermiş
bide antibiyotik vermiş küçük...eğer antibiyotiğe ve emador fitile rağmen kusarsa midesi bulanırsa
idrar testi demiş...
neyse kuzum uyuyor ....aslında keyfinde çok yerinde hasta gibide değil....
ben şimdi evi toplayacağız alişle
ama önce alişi uyutmaya çalışacağım....
ağlıyooo zır zır
sonra uyansınlar çocukları berbere götüreceğim saçlarını kestireceğim artık bıktım
ali sürekli ömerin saçlarını yoluyor ..
ben kaçar çok öptüm sizi
Merhabalar Arkadaşlar,
Geçmişi çok fazla okuyamadım aklımda kalanlar;
Cerencim yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Gülşah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev bulursun inşallah bende bakıyorum almak için Kadıköy-Bostancı ve yakınlarında aklında bulunsun gezerken benim pek fırsatım olmuyo ancak netten bakabiliyorum.
Hasta kuzularımın hepsine geçmiş olsun kıyamam onlara yaa havalar bi düzelsede rahat etsek.Dağhanıma,Ömerime ve atladıklarım varsa hepsine :)
Burcucum hakkınızda hayırlısı olsun birçok karar almışsın gerçekleştireceğin herşey gönlünce olsun.
Tülaycım hala oluyormuşsun gözünüz aydın allah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin.
Bizdede herşey aynı haftasonu anneme gittik bir gece kaldık.Çok özlemişler Yağızı.Annem hala toparlayamamış fizik tedaviden ancak 10 gün sonrasında fayda alınabilirmiş bakalım.Yağızda hasta kızlar tonsilit olmuş ateşi vardı,burun akıntısı ve balgam.Dün hastaneye götürdük.Antibiyotik iğne yaptılar bugünde antibiyotik şuruba başladık birde ateş düşürücü fitil kullanıyoruz.Umarım kısa zamanda toparlar kuzum.Balgamda ne yediyse çıkartıyor çok üzülüyorum.
Bizden böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?