oh ohh gez bacım gez..bizim yerimizede gez..görmedin galiba ama bigün bende hamam gelmek istiyorum dışardan alıyorlarsa sen öğren cnm fiyatını filan bigün geliyim senle çok özendim...eşinle öneml bişey yoktur inşallah..
dedim zaten havayı güzel bulmuş geziyodur kötü bişey olmasınd a gez canım valla bizde gezdik bugün hatta Türkizin yüzü yanmış yavrum halbuki güneş kremide sürmüştüm pembe olmuş
Bak şu eşine.......
Kızlar iyi gecelera.s., umarım herkes iyidir, arada girip yazdığımdan geçmişi okuma fırsatım olmuyor, bu aralar koşuşturmalarla geçiyor günlerim bende havadis çok :)))
Öncelikle üzülerek söylüyorum ki pendik olayı yattı çünkü bi kaç ay için eşyalı evi bulamadık bulduklarımız uzun vadede kiracı düşünüyor, bizde kağanla annemlerde kalmaya karar verdik haftasonları eşim gel git yapacak
sonraaaa kpss ye hazırlanmaya karar verdim , annemlerde kaldığım süre içinde bunu planlıyorum inş. olur, temmuzda sınav var... ne zaman boşluğum olsa notlarımı kapıyorum, hayırlısı inş.
ayrıca diyetisyenden diyet listesi aldık diyete ve beraberinde spora başlamaya niyetim var kısmetse, bu bi kaç aylık dönemde bunuda gerçekleştirmeyi planlıyorumnasılsa kağan 11. ayına yaklaştı artık, inş. gönlüme göre olur
bunun haricinde bi kaç nokta daha var ama çokta önemli şeyler değil bakalm hayırlısı inş. hepsinin birden üstünden gelebilirim
öpüyorum sizleri
kendinize iyi bakın
Günaydın arkadaşlar.hepinize hayırlı haftalar diliyorum.bebişleirniz ve sizler umarım iyisinizdir.hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun.benim oğlumda bildiğiniz gibi gripti paşam yavaş yavaş iyileşliyo burun akıntısı ve hafif bi öksürüğü var ama ilkgünlere göre iyi.bu seferde ben kötü oldum sesim kısıldı boğazlarım şişti halada devam ediyor 2 hafta önceden bi planımız vardı c.tesi günü için arkadaşlaral hep birlikte bi ewde toplandık sohbet ettik güldük eğlendik bizim için çok güzel bir haftasonu oldu her nekadar hasta olsakta bize iyi geldi.bizden böyle oğluş mamasını aldı şimdi şekerleme yapıyor bende gideyimde azcık uzanayım.birazdan gelirim pc açık .bebişlerinizi ve sizleri kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan
kızlar herkese günaydın a.s.
umarım hepiniz iyisinizdir...geçmişe malesef bakamıyorum.çok ta merak ediyorum ama işte olduğum için o kadar okumaya vaktim olmuyor kızlar ..bu saatler alındıya akşam berkeyi yatıramadım bir türlü. normalde 11 gibi yatardı. tabi saat ileri alınınca 12 de zor uyuttum gözlerimden uykular aktı.bu arada bizimki iyice yürümeye başladı nerdeyse.. sıpa birden ayaklandı sürünmüyor derken yürümeye başladı. görseniz hiç durmuyor sürünmek istemiyor nerde tutunacak biryer buldu hoppppp ayakta beyefendi. birde elinden de tutturmuyor varya elimizi yitiyor tutmayın diye. bir koltuktan diğerine ha bire yürüyüp gidiyor maşallahharada da tabi kütt yerde. ama hiç o değilmiş gibi kalkıp geri devam ediyor çok korkusuz sürekli tek başıma ayakta duruyum istiyor 2 gündür onu tutacam diye halının üzerinde yerde sürünmekten dizlerim kızardı valla kaydirigubbakcemile3 sanırım yaşına yürüyerek girecez çok mutluyummmmm :enbuyukkk:
bu arada bizde hani araba alıcaz diyordumya araba aldık dün sonunda. bugün kredi çekcez bakalım belki öğleden sonra onun için izin alabilirim..hayırlısı olsun allah olmayanlara da versin inşallahhh.
birde borcu biterse bizden iyi kimse yokk valla..fisfisfis
şu an kaçamaktayım işte herkes iyimi =
Biraz önce arkadaşım aradı face de Esin var bende bi bak tanıycanmı dedi bende baktım yok kim dedim sınıf arkadaşım Emrah mış ya süper olmuş şişko çirkin karakıllı bi ççocuktu amaniiin dedim ne deyim
Claries le Bigudiyi gördüm günaydın kızlar
ferdacım gecmıs olsun aft neymıskı yenı duyuyorum agızda yarayı bılıyorum ama adı aftmıymışCADIARZU
pınar gulhan esen herkezler gezmelerdeymıs hafta sonu ohh yarasın kızlarr havada guneşlıydı
haftasonu ev aramaya devam ettık ama ya merkeze cok uzak ya da cok pahalı agzım acık kalıyo fıyatları gorunce bu ne ya yenı bınalar 200bınden asagı degıl yuh yanı bu mıllet nasıl kazanıyo bu parayı anlamadım neyse allah buyuk bakalım arastırmaya devam ama anlasılan durunun dogun gunune yetısmıcek bu ev işi
hafta sonu cok yogundum bıde mısafırın bırı gıdıyo bırı gelıyodu kızımlada cok guzel zaman gecırdık ama ılaclarını almıyo artık anlıyo surup verıcegımızı kılıtlıyo agzını hırıltısı gıttı içtigi antıbıyotıkten sanırım ama bög demeye devam edıyo bu haftada gecsınde bı profosor varmıs uskudarda ondan randevu alıcam şu allerjık astım varmı dıye
çenem düştü sabah sabah gorusurus kızlarrr
tutkun clarıes sızede gunaydın kızlarrr
banucumm iyiyim canım .haftasonu güzeldi canımya.gezme ev temizle çamaşır ütü yemek aynı şeyler:)
banucumm bu arada bizim gelin hamile HALA OLUYORUM TEKRAR.
slm kızlar geçmiş çok olmadan okuyayım
sonra gelemeycem evi toplayacağım
ömerim biraz rahatsız...az az günde 3 kere kusuyor
ama çok azz ...bide yemek yerekn öğrüyordu
annemde almış sabah sağlıkocağına götürmüş
bişey yok demiş hafif öksürük var demiş öksürük şurubu vermiş
bide antibiyotik vermiş küçük...eğer antibiyotiğe ve emador fitile rağmen kusarsa midesi bulanırsa
idrar testi demiş...
neyse kuzum uyuyor ....aslında keyfinde çok yerinde hasta gibide değil....
ben şimdi evi toplayacağız alişle
ama önce alişi uyutmaya çalışacağım....
ağlıyooo zır zır
sonra uyansınlar çocukları berbere götüreceğim saçlarını kestireceğim artık bıktım
ali sürekli ömerin saçlarını yoluyor ..
ben kaçar çok öptüm sizi
sağol cnm ,üstte 4.de kabarmış elime geliyo bugün yarın patlar diyorum bakalım ama çok mızmız zeynep yavrum çok acıyo herhalde
oh maşallah en güzel gezmişssin pınar
mevlüdünüzü Allah kabul etsin,toprağı bol olsun dedenin
barışırsınız eşinlede boşver sudan bişey diyorsun baksana takma sende
Merhabalar Arkadaşlar,
Geçmişi çok fazla okuyamadım aklımda kalanlar;
Cerencim yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Gülşah en kısa zamanda gönlüne göre bir ev bulursun inşallah bende bakıyorum almak için Kadıköy-Bostancı ve yakınlarında aklında bulunsun gezerken benim pek fırsatım olmuyo ancak netten bakabiliyorum.
Hasta kuzularımın hepsine geçmiş olsun kıyamam onlara yaa havalar bi düzelsede rahat etsek.Dağhanıma,Ömerime ve atladıklarım varsa hepsine :)
Burcucum hakkınızda hayırlısı olsun birçok karar almışsın gerçekleştireceğin herşey gönlünce olsun.
Tülaycım hala oluyormuşsun gözünüz aydın allah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin.
Bizdede herşey aynı haftasonu anneme gittik bir gece kaldık.Çok özlemişler Yağızı.Annem hala toparlayamamış fizik tedaviden ancak 10 gün sonrasında fayda alınabilirmiş bakalım.Yağızda hasta kızlar tonsilit olmuş ateşi vardı,burun akıntısı ve balgam.Dün hastaneye götürdük.Antibiyotik iğne yaptılar bugünde antibiyotik şuruba başladık birde ateş düşürücü fitil kullanıyoruz.Umarım kısa zamanda toparlar kuzum.Balgamda ne yediyse çıkartıyor çok üzülüyorum.
Bizden böyle.
günaydin tünaydin kizlar a.s.
pöf ya saatler ileri alindida benim bünyemin saati daha ileri alinmadieşiminde öyle olacakki geç kaldi bugun işe işin güzel tarafi 6da kalkan kizim artik 7de kalkmiş olacak :)))) 3-4 gündür hep gec yatiyorum..ee serranin sütüysü kahvaltisiydi vs derken yat kalka yat kalk şaftım kaydi resmen..gene eski düzenime gecmem lazim..engec 23te uyumam lazim
pinarcim gene gezmelerdeymişsin :) merak etmiştik..neyseki herşey yolundaymiş..eşinlede düzeltirsiniz arayi en kisa sürede inşaAllah
ay unuttuklarim varsa lütfen kusura bakmayin kizlar..valla şaşkoloz oldum bugun..bi daha gec yatarsamneysem kizcem uyurken bende bişiler yapayim bari :) öptüm hepiniziiiii :)
Kızlar dün gece büyük tehlike atlattık kızın mendillerini kaynatayım dedim yatmadan o arada eşimle sohbete daldık bi ara eşim mutfağa gitti tencere taşmış ocak sönmüş içeride gaz kokusu offf gece gece cam pencere açtım gülceyi kontrol ettim hemen çok korktum kuzuma bişey olacak diye şu dalgınlık unutkanlık başıma iş açacak bi gün ya :çok üzgünüm:
kızlarrr benim diyeti sormuşsunuz ben 1 kilo vermişim
hepsi yağ dedi doktorum onun için çok iyiymiş öle dediii
şarjım bitiyorr
cerencim eklerim teyzesi hatta sana mail atarım :))) Allah herkese nasip etsin dün kumbarasına para atıyor yağmur babasınada ne kadar bozuğun varsa verirmisin diyor ne yapacakmış biliyormusun anneler günü geliyorya bana hediye alacakmış babasıyla fısır fısır konuşuyorlar:)) nasıl duygulandım çok ince ruhlu teyzesi çokkk
tülaycım evet bitanem bizimle ilgili değildi buluşamamız perdeler bu hafta gelir bakarız birlikte:))))))
Salonumu süpürdüm sildim toz aldım lavaboları cifledim taze fasulyemi koydum ocağa ıspanağımı temizledim pirincimi ısladım kızım hala uyuyor şimdi kahve zamanı
kızımın incisini tebrik eden herkese teşekkürler,İlk bakışta belli olmuyo,Damağın i. kısmında patlamış dişi,İnşallah çok hırpalamaz kuzumu.
İzmir biletimi aldım,8 nisanda yolcuyum.Annemlerin bir an önce Duruyu görmesini istiyorum,Çok özlemişler,
Buluşma yaparsanız gelmek isterim,İzmire gitmeden olursa.Bi de havalrda bozmaya başladı yine ya,
Tülay hamile mi değil mi onu anlayamadım bi de.
bizde geç yaptık bugün kahvaltıyı gün geç başladı yanii,,Kayınvalidem pazara gidip geldi bizde aynur ablayla temizlik işini hallettik,şimdi Dağhanı uyuttu o bende yazıyım dedim,hala yerleşecekelr var,kızlar kış bitmeden bebişlere ıspanak pırasai kereviz vs. atmayı unutmayın buzluğa..
Kayınpeder de balık almış onları yıkadı benimde gidip bakmam lazım gerçi eşimde geldi ama olsun ayıp olmasın,öptüm sizi,görüşürüz yemekten sonra..
oooo maşallah millet işini yapmış yemeğini yapmış
evet ben verdiğim sözü tutuyorum ve işleri düzene koydum
bugün sabah evi topladım örtüleri silkeledim banyoyu temziledim makinayı boşalttım vakit bitti
yemeği annem yapmış bulaşıkları da yerleştirmiş sağolsun şimdi Ahsen uyuyor size bakayım dedima.s.
SELAM KIZLAR
geçmişi okuyamıyorum bi türlü ya, Masal iyileşti ben hasta oldum benden tekrar ona geçti öksürüğü bitti çok şükür ama burnu akıyo benimkide daha tam geçmedi
tam havalar düzeldi derken tekrar bozdu, ev işlerinden bunalmış durumdayım yap yap bitmiyo ne zor işmiş ev hanımlığı ya, çok sıkıldım hergün aynı şeyler hiçbir değişiklik yok
cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini arkadaşına.sanada yarın kolay gelsin..Hamam konusunda sana yük olmak istemem cnm sağol düşünemn yeter ,,Selam kızlar a.s.
Ya bu lanet internette günlerdir sorun var. İnternet sürekli kopuyor. Yazdıklarımı kopyalamayı unutuyorum habire gidiyor. 1 saattir yazdığım 3.alıntı oldu valla fenayımklava:
Sabahtan kayınvalidem ile gittik spora. Spor yaptık, hamam sauna keyfi yaptık. Mest oldu kadın çok sevindi a.s.
Ordan eve geldik. Hemen akşam için 2 çeşit yemek, çorba ve salatayı hazırladık. Annemi yolcu ettik. Eşimin yengesi köyden geldi onu ziyarete gittik birlikte. Bende ordan geldim 1 saat önce. Defdef'in çok uykusu vardı. Hemen emzirip uyuttum kuzumu. Size bakayım dedim pilav yapıcam bitek. Tabi o arada net gitti Defdef uyandı yeniden uyuttum falan oyyyklava:
Yarında temizlik günüm. Çamaşır yıkadım bugün. Kururlarsa akşama ütüleyeyim de bari yarına onlar kalmasın. Ne nankör şu ev işleri ya hiç bitmiyor valla :1no2:
İşlerim bitsin ki eşimin kuzeni yarın sezaryen ile doğum yapacak. Öğleden sonrada ziyarete ona giderim hastaneye hihoyyyt Furkan bebek geliyor hayırlısı ile.Normal doğum istedi. Bebeğin kordonu boynuna dolanık 15 gün bekletti doktor. Sonra kordon açıldı 1 haftadır bekliyordu sancısı gelsin diye. Bugün kontrolde yine kordonun dolandığını anlamışlar. Artık riske atmayalım demiş doktor. Yarın alıcaklar hayırlısı ile a.s.
Eşim gelmeden Defdef uyurken pilavımı yapayım kızlar gelirim yine muckkk a.s.
ohh ne güzel,hep elin üstünde olacak yoksa ucu gidiyor yakalayamaıyorsun.oooo maşallah millet işini yapmış yemeğini yapmış
evet ben verdiğim sözü tutuyorum ve işleri düzene koydum
bugün sabah evi topladım örtüleri silkeledim banyoyu temziledim makinayı boşalttım vakit bitti
yemeği annem yapmış bulaşıkları da yerleştirmiş sağolsun şimdi Ahsen uyuyor size bakayım dedima.s.
afiyet olsun cnmbende sofrayı hazırladım bu arada eşime kemalpaşa tatlısı yaptım okulda birileri satıyordu peynirli olanmış bu yadı baya güzeldi aldım yaptım bakalım eşimde beğenirs alayım birkaç paket
çok tatlı olmuşlar yaa..yerim sizi ben..offf yaa yazdım yazdım gitti ne oldu annem bağrınıyoo
alişle ömerin yeni halini koyuyorum kızlar
çok zor cnm Allah yardımcın olsun..sanada çok geçmiş olsun.selam kızlar iyi aksamlar bu aralar halim yok gelemiyorum topige
hanzade hala hasta c.tesi doktora gittik antibiyotik verdi gene yavrum hala öksürüyor vee acayip huy degiştirdi durup durup aglıyor bagırıyor sinieli oyun oynamıyor falan inşallah iyileşince eski kızıma döner
bu rada bende eşim grip olduk bogazımıza indi evde bi enfeksiyon kokusu var hasta etti hepimizi bide ben kasıntı oldum bu ewlendim ewleneli 5. kaşıntım sabah doktora gittim gene ürtiker olmusum igne ilac bi dünya bişi verdi kasın kasın ölüyorum ama kabarık kabarık kırmızılıklar vicudumda nasıl fena anlatamam ama gecer iğnelerin üstüne inşallah
eşimede hastneden gelirken beni sen hasta ettin oğlan evi böle kızları cürütüyor işte dedimde gülüyor gıcıksempatiksalakcinni
işte böle kızlar yarın gelebilirmiyim topiğe bilemiyorum
gecmişide okumadım uykum geldi kız uyudu bende uyuyum bari,
hadii hepinizi öptm
Iyi Aksamlar Kizlar,
Ancak firsat bulabildim internetin basina oturmaya. Yogun birgün gecirdim. Ayagimda kocaman bir kitle olusmus ve su toplamisti, dünden beridir topalliyordum resmen. Sabah cilt doktorundan randevu aldim ve ögleden sonra esim gelince gittik. Egzamaymis ve korkulacak bir durum yokmus. Igneyle su toplayan kitleyi deldi ve suyu bosaltti, dezenfekte etti ve bir krem verdi. Sanki daha iyiyim. Alerji testi yapilacak önümüzdeki ay. Muhtemelen birseye alerjim varmis, strestende olabiliyormus.
Bunun disinda 6-7 gün civarinda tatili vardi esimin buradaki bir bayramdan ötürü, teyzeme gidecektik Fransa'ya. Ne de güzel ümitlenmistim, planlar yapmistim. Uyduruk bir sebepten tatili askiya almislar, haftasonu tatiline sadece birgün ekleyerek 3 güne indirilmis. 2 günü izin olarak almak istemis esim ama ondan önce davranmis is arkadasi ve taa gecen haftadan haber bile verme geregi duymadan planlarini kendilerine göre yapmislar. Nasil sinir olduk ya. Izin alan arkadasida, inanilmaz bencil, isi savsaklayan ve firsatci birisi. Hic haketmiyor yani. Canimiz sIkIldi epeyce...
Gecmisten aklimdan kaldigi kadariyla:
Ceren, arabaniz hayirli olsun canim, güle güle gezin.
Banu, kizin ne kadar ince ruhlu, öp benim yerime cimcimeyi.
Tülay, ailenize bir minik katilacak demek. Allah uzun ömür versin ve anali-babali büyütsün.
Tuba, bizimde fevrimiz döndü resmen. Benim basucumda bir saat var, gecen sabah baktim saat 05:00'lerde birsey, 10 dk gecmedi yine baktim, 1 saat degismis. "Tamam, ben bunadim iyice" dedim ve kendime biraz gelince dank etti kafama yaz saati uygulamasina gecmis olabilecegi...Doruga kar etmedi ama, gece 04:00'de uyandi, oyun istiyor. Biraktim yatagina, "istersen catla aglamaktan, bu saatte seninle oynamam, uykum var" diye. Sonra dayanamadim, emzirdim, salladim biraz ve sizdi 07:30'a kadar...
Pinar kayiplardaydin canim, neyseki gelmissin yine. Kaynanan adina da sevindim, felekten bir gün gecirmis olmali...Bende Avusturya'dayken spor salonuna kayitliydim, Anneannem turist olarak yanimiza gelmisti ve tam bir sicak delisi kendisi. Onu saunaya, buhar banyosuna falan götürmüstüm, hayatinin en unutulmaz gününü yasamisti, hala anlatir durur canim benim.
Sibel oglun ne güzel top oynuyor öyle, bayildim videosuna. En erken ataga kalkan Mayis bebesi sanirim. Kutluyorum onu ve seni. Ayrica gecmis olsun kuzuma, insallah atlatir hastaliginida...
Ferda, Daghan'da sanirim 6.hastaligini geciriyor olmali, insallah hafif atlatir kuzum.
Birsen, Ömerime gecmis olsun, ciddi degildir umarim öksürügü. Sana da bravo, vermissin 1 kiloyu. Azmin elinden birsey kurtulmuyor.
Asli, kizinin incisi hayirli olsun, sira sira dizilsin digerleride insallah.
Gülsah, dilerim gönlüne göre bir ev bulursun canim.
Burcu, Pendik isi yatmis ama sanki daha hayirli bir is olacak senin acindan degil mi? Basarilar diliyorum canim sana. Yogun tempoya kapilip, bizleri unutma ama
Aklimda birileri daha vardi sanki ama kafami toparlayamiyorum. Öptüm hepinizi ve kuzucuklarinizi...
saolasın canımaslıcım gel canım birlikte yiyelim :)),
anaaa paşalarıma bak keltoşlarım benim:)))
selam kızlar iyi aksamlar bu aralar halim yok gelemiyorum topige
hanzade hala hasta c.tesi doktora gittik antibiyotik verdi gene yavrum hala öksürüyor vee acayip huy degiştirdi durup durup aglıyor bagırıyor sinieli oyun oynamıyor falan inşallah iyileşince eski kızıma döner
bu rada bende eşim grip olduk bogazımıza indi evde bi enfeksiyon kokusu var hasta etti hepimizi bide ben kasıntı oldum bu ewlendim ewleneli 5. kaşıntım sabah doktora gittim gene ürtiker olmusum igne ilac bi dünya bişi verdi kasın kasın ölüyorum ama kabarık kabarık kırmızılıklar vicudumda nasıl fena anlatamam ama gecer iğnelerin üstüne inşallah
eşimede hastneden gelirken beni sen hasta ettin oğlan evi böle kızları cürütüyor işte dedimde gülüyor gıcıksempatiksalakcinni
işte böle kızlar yarın gelebilirmiyim topiğe bilemiyorum
gecmişide okumadım uykum geldi kız uyudu bende uyuyum bari,
hadii hepinizi öptm
iyi geceler kızlar,
Sonunda Dağhanı uyutabildik ve gelldim,o kadar çok ağladıki uyumamak için,ne oldu anlamadım,hiçbişey de yemiyo emdi uyudu,muhallebi filan hakgetire,ne güzel yiyodu yavrum iki üç gündür gitti yine iştahı...çok üzgünüm.
Akşam yemekten sonra onun sebzelerini attık buzluğa annemle...iyi oldu,bütün yaz yeter heralde..
çok yorgunum kızlar yarında kayınvalidem gitmeden biraz daha gezelim dedik,biyerlere gidicez ama dur bakalım,sabahtan çıkıcaz.o yüzden birz kitap okuyup yatıcam,
Yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm,
Buluşma işiyle ilgili ses çıkmamışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?