2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hımmm aklıma geldi Tubacım benim eşimde geç kaldı bugün,uyanamaış adam,hepimizin tersi döndü saat yüzünden bugün daha iyi olur inşallah..Dağhan için iyi dileklerin içinde sağol cnm,evet bi çok kişi geçirmiş..bizde sorunsuz geçiririz inşallah..

bizde geç yaptık bugün kahvaltıyı gün geç başladı yanii,,Kayınvalidem pazara gidip geldi bizde aynur ablayla temizlik işini hallettik,şimdi Dağhanı uyuttu o bende yazıyım dedim,hala yerleşecekelr var,kızlar kış bitmeden bebişlere ıspanak pırasai kereviz vs. atmayı unutmayın buzluğa..

Kayınpeder de balık almış onları yıkadı benimde gidip bakmam lazım gerçi eşimde geldi ama olsun ayıp olmasın,öptüm sizi,görüşürüz yemekten sonra..

Canım ne yapayım kocayı bi haftasonu görüyorum o arada da gezelim diyoruz a.s. Dışarıdan ücretli olarak almıyorlar ama ben seni misafir olarak götürürüm a.s. 15 sonra falan istediğin zaman gideriz canım a.s.

Napim bacım be hava güzel biz güzeliz gezelim dimi kaydirigubbakcemile3 Aman canım dikkat et kuzuma. Yüksek faktörlü krem kullanmak şart pamuk gibiler yavruşlarım a.s.

Burcu canım bir sürü yeni kararlar almışsın. Allah yüzünü kara çıkarmasın inşallah a.s. Eşinlede haftasonları görüşürsünüz artık. Biraz özlem iyi gelir a.s.

Canım çok sevindim kuzunun iyileşmesine a.s. Haftasonu da iyi geçmiş ohhh a.s.

Maşallah kuzuma bak birden hareketlendi a.s.

Arabanızda hayırlı olsun canım. Allah kolayca ödemeyi nasip etsin a.s.

KIz arkadaşın cinsiyet mi değiştirmiş ben mi yanlış anladım :1shok:

Canım inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz ya ama sıfır evler cidden uçmuş fiyata a.s.

Hayırdır ya haberim yok alerjik astım riski mi var Duru'nun :uhm:

banucumm iyiyim canım .haftasonu güzeldi canımya.gezme ev temizle çamaşır ütü yemek aynı şeyler:)

banucumm bu arada bizim gelin hamile HALA OLUYORUM TEKRAR.

HAyırlı olsun canım a.s.

Çok geçmiş olsun tatlım Ömer'ime a.s. Saçlarda kesiliyor he yakışır kuzularıma a.s.

Sağolasın canım Allah razı olsun a.s. Aman her zaanki abuk sabuk şeyler işte. Arada lazım oluyor böyle kavgalar kaydirigubbakcemile3 Dişinizde hayırlı olsun canım a.s.

BAcım gerçi telde konuştuk ama geçmiş olsun kuzuma tekrar a.s. Anneciğinde inşallah tedavi sonunda turp gibi olacak a.s.

Bu arada videoya bayıldım. Aslanım benim ya Defdef'e hava yapıcam diye nasıl top oynuyor kuzum a.s.

Tuba'cım sağolasın canım a.s. Düzeliriz inşallah yoksa ben onu düzelticem kaydirigubbakcemile3

Saatler dengeleri şaşırıyor valla. Hani kaldırıcaklardı bu ileri geri işini ya :uhm: Defne'de 2 gündür bi erken bi geç kalktı. Şaştı çocuklar valla kaydirigubbakcemile3

Aman canım çok geçmiş olsun ya a.s. Dikkatli olmak lazım valla a.s.

kızlarrr benim diyeti sormuşsunuz ben 1 kilo vermişim
hepsi yağ dedi doktorum onun için çok iyiymiş öle dediii
şarjım bitiyorr

Bravo canım alkisalkisalkis

MAşallah kuzuma ya anneye hediye alıcakmış he akıllı kızım a.s.

Salonumu süpürdüm sildim toz aldım lavaboları cifledim taze fasulyemi koydum ocağa ıspanağımı temizledim pirincimi ısladım kızım hala uyuyor şimdi kahve zamanı

Ohhh işler bitmiş canım ne güzel a.s.

Hayırlı olsun canım dişiniz a.s.

Yok Tülay hamile değil canım gelinleri hamileymiş hala oluyor a.s.

Kolay gelsin canım a.s. İyi hatırlattın sebze işini valla. Atmak lazım buzluğa a.s.

SELAM KIZLAR
geçmişi okuyamıyorum bi türlü ya, Masal iyileşti ben hasta oldum benden tekrar ona geçti öksürüğü bitti çok şükür ama burnu akıyo benimkide daha tam geçmedi

tam havalar düzeldi derken tekrar bozdu, ev işlerinden bunalmış durumdayım yap yap bitmiyo ne zor işmiş ev hanımlığı ya, çok sıkıldım hergün aynı şeyler hiçbir değişiklik yok

Selam kızlar a.s.

Ya bu lanet internette günlerdir sorun var. İnternet sürekli kopuyor. Yazdıklarımı kopyalamayı unutuyorum habire gidiyor. 1 saattir yazdığım 3.alıntı oldu valla fenayım klava:

Sabahtan kayınvalidem ile gittik spora. Spor yaptık, hamam sauna keyfi yaptık. Mest oldu kadın çok sevindi a.s.

Ordan eve geldik. Hemen akşam için 2 çeşit yemek, çorba ve salatayı hazırladık. Annemi yolcu ettik. Eşimin yengesi köyden geldi onu ziyarete gittik birlikte. Bende ordan geldim 1 saat önce. Defdef'in çok uykusu vardı. Hemen emzirip uyuttum kuzumu. Size bakayım dedim pilav yapıcam bitek. Tabi o arada net gitti Defdef uyandı yeniden uyuttum falan oyyy klava:

Yarında temizlik günüm. Çamaşır yıkadım bugün. Kururlarsa akşama ütüleyeyim de bari yarına onlar kalmasın. Ne nankör şu ev işleri ya hiç bitmiyor valla :1no2:

İşlerim bitsin ki eşimin kuzeni yarın sezaryen ile doğum yapacak. Öğleden sonrada ziyarete ona giderim hastaneye hihoyyyt Furkan bebek geliyor hayırlısı ile.Normal doğum istedi. Bebeğin kordonu boynuna dolanık 15 gün bekletti doktor. Sonra kordon açıldı 1 haftadır bekliyordu sancısı gelsin diye. Bugün kontrolde yine kordonun dolandığını anlamışlar. Artık riske atmayalım demiş doktor. Yarın alıcaklar hayırlısı ile a.s.

Eşim gelmeden Defdef uyurken pilavımı yapayım kızlar gelirim yine muckkk a.s.

oooo maşallah millet işini yapmış yemeğini yapmış
evet ben verdiğim sözü tutuyorum ve işleri düzene koydum
bugün sabah evi topladım örtüleri silkeledim banyoyu temziledim makinayı boşalttım vakit bitti
yemeği annem yapmış bulaşıkları da yerleştirmiş sağolsun şimdi Ahsen uyuyor size bakayım dedima.s.

Sende yapmışsın işte bacım ne güzel a..s Bu anneler hiç durmazlar zaten. Sabah bende spora giderken dedim anneme bişeye dokunma. Defdef'le oyna sen yeter dedim. Biz gelene kadar yatağımı toplamış. Yıkanan çamaşırları asmış. Yer örtülerini silkelemiş yeniden sermiş. Bulaşık makinasını boşaltmış. Eğer Defdef korkmasaydı evide süpürücektim diyo. Allah razı olsun vallahi annelerimizden a.s.

Ay canım ya görmemişim mesajını çok geçmiş olsun sanada a.s.

Aynı dertten muzdaribiz valla bende yazdım az önce hiç bitmiyor ev işleri çok nankör valla klava:

Son düzenleme:
Havada geç kararınca insan saatin farkına varmıyor. Eşimde ofise gitmiş yarım saate gelirim diye aradı. Pilavı yapacağım ama halimde kalmadı valla. Bi atağa geçeyim. Gelirler şimdi kayınbiraderim ile aç olurlar. Hazır olsun a.s.

Son düzenleme:
valla pınarcım A>lllah razı olsun annelerimizden Allah eksikliklerini göstermesin çok fedakarlara.s.

handecim canım geçmiş olsun güzelim a.s.

bende sofrayı hazırladım bu arada eşime kemalpaşa tatlısı yaptım okulda birileri satıyordu peynirli olanmış bu yadı baya güzeldi aldım yaptım bakalım eşimde beğenirs alayım birkaç paket

karnımda açtı esen ya bak şimdi canım çekti:)
ben de bugün biraz etrafı topladımSüpürdüm sildim.Duru hanım dün yine kustu sebze yemeğini anlamadım ya.
eşim geç gelcek yemek yapmadım.Ama ben ne yicemm

offf yaa yazdım yazdım gitti ne oldu annem bağrınıyoo

alişle ömerin yeni halini koyuyorum kızlar

aslıcım gel canım birlikte yiyelim :)),
anaaa paşalarıma bak keltoşlarım benim:)))

selam kızlar iyi aksamlar bu aralar halim yok gelemiyorum topige
hanzade hala hasta c.tesi doktora gittik antibiyotik verdi gene yavrum hala öksürüyor vee acayip huy degiştirdi durup durup aglıyor bagırıyor sinieli oyun oynamıyor falan inşallah iyileşince eski kızıma döner
bu rada bende eşim grip olduk bogazımıza indi evde bi enfeksiyon kokusu var hasta etti hepimizi bide ben kasıntı oldum bu ewlendim ewleneli 5. kaşıntım sabah doktora gittim gene ürtiker olmusum igne ilac bi dünya bişi verdi kasın kasın ölüyorum ama kabarık kabarık kırmızılıklar vicudumda nasıl fena anlatamam ama gecer iğnelerin üstüne inşallah
eşimede hastneden gelirken beni sen hasta ettin oğlan evi böle kızları cürütüyor işte dedimde gülüyor gıcıksempatiksalakcinni
işte böle kızlar yarın gelebilirmiyim topiğe bilemiyorum
gecmişide okumadım uykum geldi kız uyudu bende uyuyum bari,
hadii hepinizi öptm

Iyi Aksamlar Kizlar,

Ancak firsat bulabildim internetin basina oturmaya. Yogun birgün gecirdim. Ayagimda kocaman bir kitle olusmus ve su toplamisti, dünden beridir topalliyordum resmen. Sabah cilt doktorundan randevu aldim ve ögleden sonra esim gelince gittik. Egzamaymis ve korkulacak bir durum yokmus. Igneyle su toplayan kitleyi deldi ve suyu bosaltti, dezenfekte etti ve bir krem verdi. Sanki daha iyiyim. Alerji testi yapilacak önümüzdeki ay. Muhtemelen birseye alerjim varmis, strestende olabiliyormus.

Bunun disinda 6-7 gün civarinda tatili vardi esimin buradaki bir bayramdan ötürü, teyzeme gidecektik Fransa'ya. Ne de güzel ümitlenmistim, planlar yapmistim. Uyduruk bir sebepten tatili askiya almislar, haftasonu tatiline sadece birgün ekleyerek 3 güne indirilmis. 2 günü izin olarak almak istemis esim ama ondan önce davranmis is arkadasi ve taa gecen haftadan haber bile verme geregi duymadan planlarini kendilerine göre yapmislar. Nasil sinir olduk ya. Izin alan arkadasida, inanilmaz bencil, isi savsaklayan ve firsatci birisi. Hic haketmiyor yani. Canimiz sIkIldi epeyce...

Gecmisten aklimdan kaldigi kadariyla:

Ceren, arabaniz hayirli olsun canim, güle güle gezin.

Banu, kizin ne kadar ince ruhlu, öp benim yerime cimcimeyi.

Tülay, ailenize bir minik katilacak demek. Allah uzun ömür versin ve anali-babali büyütsün.

Tuba, bizimde fevrimiz döndü resmen. Benim basucumda bir saat var, gecen sabah baktim saat 05:00'lerde birsey, 10 dk gecmedi yine baktim, 1 saat degismis. "Tamam, ben bunadim iyice" dedim ve kendime biraz gelince dank etti kafama yaz saati uygulamasina gecmis olabilecegi...Doruga kar etmedi ama, gece 04:00'de uyandi, oyun istiyor. Biraktim yatagina, "istersen catla aglamaktan, bu saatte seninle oynamam, uykum var" diye. Sonra dayanamadim, emzirdim, salladim biraz ve sizdi 07:30'a kadar...

Pinar kayiplardaydin canim, neyseki gelmissin yine. Kaynanan adina da sevindim, felekten bir gün gecirmis olmali...Bende Avusturya'dayken spor salonuna kayitliydim, Anneannem turist olarak yanimiza gelmisti ve tam bir sicak delisi kendisi. Onu saunaya, buhar banyosuna falan götürmüstüm, hayatinin en unutulmaz gününü yasamisti, hala anlatir durur canim benim.

Sibel oglun ne güzel top oynuyor öyle, bayildim videosuna. En erken ataga kalkan Mayis bebesi sanirim. Kutluyorum onu ve seni. Ayrica gecmis olsun kuzuma, insallah atlatir hastaliginida...

Ferda, Daghan'da sanirim 6.hastaligini geciriyor olmali, insallah hafif atlatir kuzum.

Birsen, Ömerime gecmis olsun, ciddi degildir umarim öksürügü. Sana da bravo, vermissin 1 kiloyu. Azmin elinden birsey kurtulmuyor.

Asli, kizinin incisi hayirli olsun, sira sira dizilsin digerleride insallah.

Gülsah, dilerim gönlüne göre bir ev bulursun canim.

Burcu, Pendik isi yatmis ama sanki daha hayirli bir is olacak senin acindan degil mi? Basarilar diliyorum canim sana. Yogun tempoya kapilip, bizleri unutma ama

Aklimda birileri daha vardi sanki ama kafami toparlayamiyorum. Öptüm hepinizi ve kuzucuklarinizi...

cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini arkadaşına.sanada yarın kolay gelsin..Hamam konusunda sana yük olmak istemem cnm sağol düşünemn yeter ,,
bende internetin azizliğine uğradım bugün hiç sorma..
ohh ne güzel,hep elin üstünde olacak yoksa ucu gidiyor yakalayamaıyorsun.
bende sofrayı hazırladım bu arada eşime kemalpaşa tatlısı yaptım okulda birileri satıyordu peynirli olanmış bu yadı baya güzeldi aldım yaptım bakalım eşimde beğenirs alayım birkaç paket
afiyet olsun cnm
offf yaa yazdım yazdım gitti ne oldu annem bağrınıyoo

alişle ömerin yeni halini koyuyorum kızlar

çok tatlı olmuşlar yaa..yerim sizi ben..
çok zor cnm Allah yardımcın olsun..sanada çok geçmiş olsun.

sağolasın filizcim ,sizinde tatil ertelenmiş,üzüldüm cnm yaa.ne düşüncesiz insanlar var.neyse üzülme dicemde olmuyor dimi..sanada çok geçmiş olsun cnm bu arada,geçer bir an evvel inşallah ayağın.

iyi geceler kızlar,
Sonunda Dağhanı uyutabildik ve gelldim,o kadar çok ağladıki uyumamak için,ne oldu anlamadım,hiçbişey de yemiyo emdi uyudu,muhallebi filan hakgetire,ne güzel yiyodu yavrum iki üç gündür gitti yine iştahı...çok üzgünüm.

Akşam yemekten sonra onun sebzelerini attık buzluğa annemle...iyi oldu,bütün yaz yeter heralde..

çok yorgunum kızlar yarında kayınvalidem gitmeden biraz daha gezelim dedik,biyerlere gidicez ama dur bakalım,sabahtan çıkıcaz.o yüzden birz kitap okuyup yatıcam,

Yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm,

Buluşma işiyle ilgili ses çıkmamışş

iyi geceler kızlar,
Sonunda Dağhanı uyutabildik ve gelldim,o kadar çok ağladıki uyumamak için,ne oldu anlamadım,hiçbişey de yemiyo emdi uyudu,muhallebi filan hakgetire,ne güzel yiyodu yavrum iki üç gündür gitti yine iştahı...çok üzgünüm.

Akşam yemekten sonra onun sebzelerini attık buzluğa annemle...iyi oldu,bütün yaz yeter heralde..

çok yorgunum kızlar yarında kayınvalidem gitmeden biraz daha gezelim dedik,biyerlere gidicez ama dur bakalım,sabahtan çıkıcaz.o yüzden birz kitap okuyup yatıcam,

Yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm,

Buluşma işiyle ilgili ses çıkmamışş

aslıcım gel canım birlikte yiyelim :)),
anaaa paşalarıma bak keltoşlarım benim:)))
saolasın canım

çok geçmiş olsun.ailecek hasta olmuşsunuz.Umarım çabuk atlatırsınız

oh bütün yaz yer kuzucuk ellerinize sağlık.Ben de atçam inşallah.Annemede söyleyim de duruşko için o da atsın buzluğa sebze.1,5 at kadr kalıcaz çünkü.
bu aradabrokoli ve karnıbaharda atılır mı buzluğa?

ben de duruyu uyutmaya çalışıyorum.Mama verdim az içti şimdi sallıyom.

iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…