2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr benim diyeti sormuşsunuz ben 1 kilo vermişim
hepsi yağ dedi doktorum onun için çok iyiymiş öle dediii
şarjım bitiyorr

Sıbel canım geÇmıŞ olsun.annecınde ınŞ.en kısa sÜrede dÜzelır amelıyata gerek kalmaz.

sağol gülşahcım opuyorumnanaktan gerçekten öyle. babamların vardı şimdiye kadar hep onlardan alıyorduk.sağolsunlar şimdiye kadar ortak bindik yani. ama yaz geldi onlarda pek evde durmazlar. bizde gezeriz. onlar gitse biz kalıyorduk.iyi oldu çok şükür darısı tüm olmayanlara inş..:Saruboceq:

Günaydın kızlar hepinize ve bebişlerinize hayırlı bir hafta diliyorum a.s.

günaydın canım..a.s.

günaydın herkese nasılsınız kızlar

iyiyiz banucum sağol opuyorumnanaktan.sen nasılsın?

sağol canım. tşk ederim opuyorumnanaktan valla berkede popoyu kaldırmıyordu bende anlamadım. sürünmeye başlamasıyla ayaklanması bir oldu inanki..:uhm:

teşekkür ederim tülaycımmm. evet inşallah dediğn gibi hayırlısı olsun tek çalışalımda bitiririz inşallah opuyorumnanaktan

tekrar günaydın arkadaşlar.a.s.

günaydın aynurcumm a.s.

çok sağol esencim.darısı olmayanlara olsun inşallah..:Saruboceq:
evet canım sorma diyorumya tam yürüme değil ama bir koltuktan diğerine gidiyor ve çok uzun süre tek başına ayakta bekleyebiliyor artık. alkisalkisalkis

iyiyim banucum. berkede iyi işte peşinde koşturuyor bizi valla. senin kuzular nasıl bakalım?

banucumm iyiyim canım .haftasonu güzeldi canımya.gezme ev temizle çamaşır ütü yemek aynı şeyler:)

banucumm bu arada bizim gelin hamile HALA OLUYORUM TEKRAR.

ayyyyy ne güzel ya hayırlı olsun tülaycım. daha benim hala olmama çok var kardeşim lisede kaydirigubbakcemile3
ama belki teyze olurum dimiiii :kedi:

birsen canım çokk geçmiş olsun allah iyiliğini versin tatlım ya..opuyorumnanaktan

sağol özlemcimmm..daha iyileri sizlere olsunnn opuyorumnanaktan

sibelcim çok teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan
annene çok geçmiş olsun canım..allah yiliğini versin..
sizede çok geçmiş olsun görüyormusun canım bu kuzular bir hafta iyi olsalar bir hafta hasta oluyorlar herhalde büyüyene kadar böyle devam edeceğiz kafamçokkarıştı

sağol tubacım amin..çok öpüyorum...opuyorumnanaktan

hay allah çok geçmiş olsun verilmiş allah korumuş canım ya..aman dikkat edin..lmaz:

Son düzenleme:
:) evet cerencimm teyzeee olursunn:) sağol cnaım.yeni heyecan yeni bebek evdeki herkes için sürpriz oldu:) bir tek ben biliyordum eşimle pasta aldık anneme gittik herkes beni hamile sandı:)) bendeee yokk diyince eşimm büyük bir oh çekti:))

tülaycım inşallah bu hafta buluşuyoruz:)))bir aksilik olmazsa:)

cerencim bizimkilerde iyi 23 nisan için gösteri yapacaklar yağmurlar bizimki kelebek olmuş dün ona kostüm aradık kelebekli bütün gün ççok hevesli bale tiyatro gibi şeylere bakalım :)

sibelcim annene geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin yağızada geçmiş olsun

ilahi ya yazık korkmuş adamcağız kaydirigubbakcemile3. tekrar gözünüz aydın canım..opuyorumnanaktan

ay ne güzel resimlerini eklede bakalım canım fıstığa kutlama zamanı merak ettim şimdi kelebeği valla. darısı duruyu görmene olsun canım benim..opuyorumnanaktan

inş.banucum ama bizim yüzümüzden değil buluşamamız(a.s. umarım bu hafta istediklerimiz gelir.

cerencim eklerim teyzesi hatta sana mail atarım :))) Allah herkese nasip etsin dün kumbarasına para atıyor yağmur babasınada ne kadar bozuğun varsa verirmisin diyor ne yapacakmış biliyormusun anneler günü geliyorya bana hediye alacakmış babasıyla fısır fısır konuşuyorlar:)) nasıl duygulandım çok ince ruhlu teyzesi çokkk

tülaycım evet bitanem bizimle ilgili değildi buluşamamız perdeler bu hafta gelir bakarız birlikte:))))))

Çok dikkatli olmak lazım canım yaaa,şükür bir sorun olmadan atlatmışsınız.

gecmiş olsun canim yaaa merak etme antibiotikle toparlar hemencecik yagiz kuzum..annenede tekrar gecmiş olsun canim a.s.

Sİbel canım geÇmİŞ olsun.annecİnde İnŞ.en kısa sÜrede dÜzelİr amelİyata gerek kalmaz.

sibelcim annene geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin yağızada geçmiş olsun

Çok teşekkürler kızlar umarım oğluşumda annemde kısa zamanda toparlar hastalık olunca benim moralim çok bozuluyor.

Maşallah akıllı bıdığıma yaaaa ne kadarda ince düşünceli.Bakalım benim oğluşta böyle ince ruhlu bir çocukmu olacak.

tülaycım tekrar hayırlı olsun ailenız dahada genıslıyor ne guzel
sıbelcım bende o cıvarlarda bakıyorum eger 0 bına ıstıyosan benım gıbı fıyatlar almıs basını gıdıyorr haber verırım sana guzel bı yer bulursam
bırsen kılo vermeye baslamısın ne guzel bızım burda patronlardan bırı dıyet yapıyo bel fıtıgı da amelıyat olmaması ıcın kılo ver demıs doktor adam 4haftada 7 kılo vermıs acayıp ıstıkrarlı tebrık ettım valla
anadolu yakasındakı hatunlarr bulusalım dedım ama kımseden ses cıkmamısss

Evet Gülşahcım geçen gün Ferda yazmıştı ama o gün işyerindeki tantanadan yazamadım.

Buluşalım tabi organize edelim ama.Lafta kalmasın birde evde olsa daha iyi olur gibi geliyor.Dışarıda çok zor oluyor.

ben mısafır ederım kızlarr sızı tarıhı belırlıyelım buyrun gelın

Salonumu süpürdüm sildim toz aldım lavaboları cifledim taze fasulyemi koydum ocağa ıspanağımı temizledim pirincimi ısladım kızım hala uyuyor şimdi kahve zamanı

kızımın incisini tebrik eden herkese teşekkürler,İlk bakışta belli olmuyo,Damağın i. kısmında patlamış dişi,İnşallah çok hırpalamaz kuzumu.

İzmir biletimi aldım,8 nisanda yolcuyum.Annemlerin bir an önce Duruyu görmesini istiyorum,Çok özlemişler,

Buluşma yaparsanız gelmek isterim,İzmire gitmeden olursa.Bi de havalrda bozmaya başladı yine ya,

Tülay hamile mi değil mi onu anlayamadım bi de.

selam kızlar,şu an çıldırmak üzereyim,Dağhan bey uyurken fırsat bulup yaptığım tüm alıntılar,ağın azizliğine uğrayıp gitti...klava::gitme::bbo:akannehir
acayip sinir oldum
neyse aklımda kalanları yazıcam,
Esencim dediğin gibi 6.hastalık olabilir,dün akşam vardı bugünde var ama önemli bişey değilmiş araştırdım.eğer geçmezse yarın doktora götürücem.

Gülşahcım aft denen şey ağızda çıkan beyaz renkli yaralar,berbat bişey kimsede çıkmasın acısını iyi biliriz biz oğlumla,Cnm sen evi almak içinmi bakıyodun ben kiralık bakıyosun sandım??fiyatlar öyle malisef,aklımda olsun bende göz atarım.

Sibelcim sağol cnm geçmiş olsun dileklerin için,çok şükür şimdi iyi Dağhan umarım yapızda iyileşir hemen hasta olmasınlar yaa çok zor oluyor.annende iyi olucak merak etme,sıkma canını..buluşma konusunda hemfikirim artık ayarlayalım,bende memnuniyetle ağırlarım hepinizi ,bi kara verelimde atrih koyalım..

Birsencim yine çok yoğun tempodasın,geçmiş olsun cnm sizede,saç kestirmek için erken değilmi..

Cerencim,güle güle kullanın arabanızı,hayırlı olsun,Berkeyede maşallah yakında yürürü annesi o da..

Burcu sanada kolay gelsin demek gelemiiyosun buraya olsun belki gezmek için gelirsin haberimiz olsunda görüşelim olurmu,bende ders çalışıp sınava giricem,inşallah iyi puanlar alırız,unutma burayı bak sık sık!!

Unuttuklarımda özür diliyorum arkadaşlar..hatırlarsam yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…