2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

heyyyy herkez nerede sabahtan berı yazamadım fırsat olmadıda bu topiğin hali ne böylee havalar ıyıce ısınınca kımseyı bulamıcaz anlaşılannnn huuuuu hatunlarr burayıda boşlamayınnn klava:

ben varım şekerimm ama gidiyorum benim cadı uyurken şu hayat hiayemi bi yazayım diğer tarafaaa delikafaduldendelikafadulden

aynur canımm sen napıyorsun.of bende işe ara verdim başım çatladı resmenya ..

geçmiş olsun canım dualarımız sizinlee:Saruboceq:

ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
cmt günü benim doğum günüm yaww..yani ayın 10 u ..
eşim hiç şimdiye kadar süpriz yapmadı acaba o gün ben buluşmaya gelirsem yapası tutar mı dersinizz yaa :))))))))))
pöff kafam karıştı şimdi yaa :)

kızlar merhaba. nasılsınız? 3'te geldim okuldan. babası oğlumun yemeğini yedirmiş. bende suyunu içireyim dedim. içerken boğazına takıldı,öksürüken bir kustu ama, fışkırdı resmen! ilk defa bu kadar çok kustu( üst baş, halı koltuk hep battı( onu bırak kahvaltı da yediği yumurta ve peynirler bile çıktı( hemen yıkadık kuzumu,sonra da uyudu kuzum aç aç. bana da 2 makina çamaşır, silinmesi gereken halı ve koltuk kaldı. off yoruldum(

sibell resimlerini koysana aldığın çerçeve ve kağıt çantaların. bende istiyorum!! nette baktım, ama gümüş renk yok. sanırım şu biblo gibi olanlardan, seramik yani, onlardan var. o da çok hoş değil. bide şu sizin kurabiyeler, şehir dışına da gönderirler mi acep?

canım o da akşam yapsın sürprizini:)) nasıl olsa gezmeye gideceğinden haberi olacak. ikisnden de eksik kalmakaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

off kıyamam kuzuma yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sanada üzüldüm bak şimdi yorgun yorgunnn pöffff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım o da akşam yapsın sürprizini:)) nasıl olsa gezmeye gideceğinden haberi olacak. ikisnden de eksik kalmakaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol:ya bacım yapmazda hani aksilik yaa ilk defa d.günümde dışarda olucam (çalıştığım dönem hariç )
hep evde beklemişimdir belki bi süpriz yapar falan diye ama ne gezerrr :roflol:klava:klava:

slm millet
oglusumu uyuttum bır bakayım dedım
bıde sızın kuzularda artık tum gece uykuya gectılermı benımkı 1 aydır aksam yatıyor sabah bızle kalkıyor ama tabı yatmadan gece muhallebesını muhakkak yemelı yoksa kalkıyor

elam kizlar gece size bakmadan yatmayim dedim
okuldan geldim ozel ders veriyorum bir saat onu halletti
ablamin dogum gunu surpriz yaptik silivriye gittik geldik Ahsen hanimi doyur yatir bu saat oldu simdi bende yaticam
hulyacim numarayi aldim ariycam dogumgununu esin aksam kutlasin sekerim sen gel:)))
sibelcim cerceveleri nerden aldin bi de pastayi nerde yaptiracaksin banna yazarmisin oelden goremeyebilirim burdan
levestory gecmis olsun canim Allah uardimciniz olsun
Aysee ayni seyi Ahsende yapti bi kustu hic gormemistim boyle yaptigini zilllinin
neyse ben kacti muckkk

sağol aysuncuğum benim evimde ilaç vs.yok
ama ananem gözüde görmüyoo düşürmüşşş
ucuz atlattık

geçmiş olsun canım, bizimkide gazete kağıt selpak ne bulursa atıveriyo kaşla göz arasında ağzına, alıncada ağlamay başlıyo, yemek versem yemez

iyi demişsin canım bizimki de 4 aydır gelcek, gezmek için olsa koşa koşa gelir

Esennn bende gelmek istiyorum ya banada yer olur mu arabayla giderseniz? yada arabasız olursa nasıl gideceksiniz

Bak sen Selin e, sıkılıyolar ya bebişlerde

Oh e güzel Sibelcim, hazırlıklar az kalmış

bebişin ismi çok güzel canım, kuduruk bunlar Masal fda bir sn durmuyo hep peşimde

geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyleşir yağmur

Bize gelince
Cumartesi akşamı arkadaşlara gittik, Masal ilk kez dışarda uyudu arkadaşımda bende çok sevindik:)
Dün de gezdik durduk eşimle çok ii geldi valla, hafta sonu aldığım bu dopingle bugün bütün evi temizledim:) sonra Masal ı yıkadık kendim duş aldım pestilim çıktı, yarın gezicez inşallah hava güzel olursa kızımla
Bir hafta boyunca çok dikkat ett,im yediklerime cuma tartıldım gram oynamamış çok uyuz oldum

yatayım gari herkese iyi geceler

Günaydin Kizlar,

Pek bir issiz kalmis forum, bir cirpida okudum gecmisi. Öncelikle Pinar cok gecmis olsun diyorum sana canim. Iyilessin ayagin bir an önce. Ben Dorugun tirnaklarini düz kesiyorum genelde ama bilgim oldugu icin degil, öyle denk geldigi icin. Artik bilerek keserim. Ayrica masallah Defnos'a. Kocaman kiz olmus...

Birsen ucuz atlatmis Ömer canim, off cok dikkat etmek gerek ya. Iyiki ters bir etki göstermemis hap...

Hülya, yeni evin evin hayirli olsun canim. Gazel'de yürümeye baslamis pitir pitir, cok hosuma gitti videosu...

Hande, vücut ancak kendini yeni düzenine alistirmaya calisiyordur, istikrarli devam edersen eminim ki bekledigin sonuca ulasirsin bir an önce canim. Basarilar diliyorum sana diyetinde.

Ve bize gelince,

Döndük biz kisa, eglenceli ve yorucu tatilimizden. Paris'in illet trafiginden sinir harbi yasadik. Hava bize acayip kapris yapti. Her gittigimiz yerdeki kalabaliktan bunaldik ama yine de gezmek, yeni yerler görmek iyi geldi. Gerci benim bildigim yerlerdi ama esim ve Doruk ilk kez gidiyordu, enteresan olabilirdi belki daha cok zamanimiz olsaydi...

Teyzemi cok özlemisim ama burukluk yasadim biraz. Kizi ve en kücük teyzemle yasiyorlardi eskiden. Esini yillar önce bir trafik kazasinda kaybetti, kizini yalniz büyüttü, hic evlenmedi. Kizi simdi Isvec'e yerlesti master icin 1 yilligina. Kücük teyzemde okulunu bitirip, evlendi ve baska bir sehire yerlesti. Evde yalniz kalmis teyzem ve öyle icim acidiki. Evi eskiden civil civildi, oraya gittigimizde hic geri dönmek istemezdik. Simdi yalniz bir hüzün cökmüs, aglamakli oldum durdum sürekli...

günaydınlar kıvılcım günaydın ohh gezmişsin cnm ne güzel
cnm herkes bigün başa dönüyor
önce tek geldik dünyaya sonra çift olduk
sonra çoğaldık ....ama zaman sonra tek tek gidiyor herkes
biz inş.kalabalık içinde kalırız.....yanlızlığı çok sevmem ara iyi gelsede......

ben sabaha iyi başladım gece uykumu aldım ama alişim ateşli şuan
eve gelipte hasta olmaları beni çok üzüyor
inş.satarız bu evi ya
rabbim hayırlısını versin...
aliş hasta olduğundan eşim annesini aradı ssk gidip ilaç yazdıracakmış öle gelecekmiş...
alişe fitl attım 39 derece ateşi alt tarafınıda soydum ömerde uyuyor çok şükür...
ömerle bri araya getirmeyim yoksa ömerde hasta olur...d.günleri var yaaaaaaa püffffffff
inş.iiyileşir kuzum ilk yaşımız

günaydın arkadaşlar.nasılsınız bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir burda gene güzel güneşli bir hava var.oğlum mamasını yedi uyuyor bende ewdeyim kahvaltımı yapıcam benden böyle arkadaşlar birsencim çok geçmiş olsun canım.filiz teyzene bende üzüldüm ama teyzenede ii gelmiştir sizin ziyaretine gitmediniz.

gunaydınlar herkese kıvılcım ohh ne guzel kısada olsa gezmışsınız en azından degısıklık olmuştur teyzecınde aynı benım annem gıbı benım annemde yalnız yasıyor bız 5 kardesız ama hepımız evlenıp ayrı yerlere dagıldık anacımda kımsenın yanına gıdıp kalmaz kendı evınde tek yaşıyor :((
bırsoo gecmış olsun canım nesı var alişin valla bu ikizlerın kadeımı bu benımkılerde hep sumukluler sumuklu böcek gıbı gecırdık kışı akşamdan berı yıne başladı burunları tıkanmaya ınan sinirlerım maf oldu kesin birseylerı yanlış yapıyorum yada beceremıyorum ama neyı
ınsallah bıran once atlatırlar dogumgunu uzerı ya
evet bacılar gelelim bıze ben artık sadece burya gıremez olmadım resmen hayatla bagım kopmak uzedre benımkıler tam canavar oldu ıkısıde ayrı yerlere kacıyor ve tutamıyorum ee bırazda mızmızlar ya yardımcımda yok bu kadın işinde ıyı bırısını bulamadım onada canım cok canım sıkılıyor tam dogumgunu uzerı kaldım ortada dun bır anaokulu ogretmenı başladı ama buda ev işlerınde cok temız degıl bakalım neyse denıycez hayırlısı
dogumgunu hazırlıklarımıza bır turlu başlıyamadım daha alınıcaklar carşı ısım cok var suanlık sadece pasta işimizi hallettık 25 kısılık 1 seklınde frambuazlı cıkolatalı pasta sıparısı verdık bıd ecocukların resımlerınden gelenlere davetıye bastırıcaz ama hedıye olayını cozemedım gelenlere ne dagıtsam bılemıyorum zaten bayagı tuzluya patladı bu dogumgunu işi :))
neysem kızlar ben kacayım suan burak bey bacagımı ısırmakdan parcalamak uzere :)))
optum hepınızı fırsat buldukca ugramaya calısıcam cunku cok ozluyorum burayıda

gunaydın bacılarrrrr:1hug:

gecmıs olsun bırsen mevsım gecıslerınde normaldır hastalanmaları inşallah omerede gecmeden atlatırsınız dogum gunu hazırlıkları nasıl gıdıyor bıtırdınmı işlerıı?

fılızcım ne guzel gezmışsın bende cok merak edıyorum orayı esımın cocukluk arkadası var orda sonbahara dogru bızde gelmeyı planlıyorus allah nasıp ederse
yanlızlığı severım aslında ama yaslandıgımda yanlız kalmaktan cok korkuyorum insanoğlu cunku yarın basımıza neler gelecegını bılemeyıskı allah yardımcısı olsun teyzenın alışmıştır o ama yınede zor yanlızlık

handecım cık gel sende tutkun esrada suprıs yapıcak ınsallah karşının kızları ınsallah çaymazlarda kalabalık olurus
hulya tamda gunune denk gelmıss esıne söyle sımdıden ben bı karşıya gıdıp gelıcem sana ımkan evde ben yokken rahat rahat hazırlanabılırsın doğumgunum için dıyee söylee alır o mesajııı:roflol::roflol::roflol:

günaydınn canım.nasılsın? biz şükür iyiyiz.biz doğumgününde şehirdışında babannesigilde olacağımız için orda kutlayacağız elirlik orda hazırlık yaparız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…