heyyyy herkez nerede sabahtan berı yazamadım fırsat olmadıda bu topiğin hali ne böylee havalar ıyıce ısınınca kımseyı bulamıcaz anlaşılannnn huuuuu hatunlarr burayıda boşlamayınnnklava:
slm kızlar hemen yazıp çıkıcam yağmuru acile götürücem gene.cumartesi günü 6da damlasuyu eşime bıraktım yağmuru pendik acile götürdüm.önce genel dr baktı hemen çocuk druna yönlendirdi aspirasyonu var çok dedi.çocuk doktoru dinledi sırtını.astımı varmı dedi hayır dedim.
film çektir kan alıncak hava vericez bide prednol dedi.önce film çektirdik.sonra kan aldılar ama kıyamet koptu.dedim bu 4. prednol olucak.evdede hava veriyorum zaten dedim soğuk ayrı ventolin ayrı.oksijen cihazınız varmı dedi yok dedim.bi o eksik allahım ya dalga geçiyor sanki.çocuk odası hastane odası oldu.neysekanı aldılar sonra iğneyi yaptılar.kuzum nasıl ağlıyor.damlasuda durmamış.eşime dedim sabret.doktor dedi kartala yollucam bunu ilçalarını kullanma bende yazmıycam dedi.kalbinde büyüme var dedi.hastalıklarını anlattım ama deliler kapanmıştı dedim.ameliyatmı oldu dedi hayır kendiliğinden kapandı dedim.benim moral sıfırlara düştü birden tutamadım kendimi yine ağladım kartal iyi değil dedim.çocuğun nefesi kesilicek ozaman alıcaklar yoğun bakıma dedim.ama yoğun bakım ihtiyacı olabilir dedi.3 ventpolinden sonra biraz rahatladı şimdilik eve gidin pazartesi öğleden sonra getir gene dedi.olmadı süreyya paşaya yollarım dedi.akşam 10da eve geldik.eşimle konuştum pazardan küçük bavul aldım yatarsak eşyaları koyarım diye.ama damlasu olduğu için süreyya paşaya götüremicem.bakalım dr yatırın derse yalovaya geçicez ordada çocuk yoğun bakımı yok bize yine bursa yolları göründü.ciğerler kalbe baskı yapıyormuş büyüme o yüzden olmuş.kızlar dua edinde kuzum bian önce iyileşsin.
şimdi iki kardeş kavga ediyolar damlasu televizyonun düğmesine basıyo sesini aaçıyo yağmur kısıyo.neyse kızlar bizden böyle bikaç gün aranızda olamıycaz.
pınar çok geçmiş olsun cnm.geçen sene annemin tırnağını sökmüşlerdi ama yine aynı.inş tekrarlamaz
birsencim ömerede geçmiş olsun çok dikkat et.acilde iki bebiş vardı.onlarda ananelerinin ilaçlarını almışalr ama aile emin değil.doktorlarda bi ilaç yazmışlar midelerinin yıkanması içinilacı bulamadılr.tanıdıklarını aradılar ilaç bulundu ikisinede içirdiler devlet böyle istiyomuş bebek zehjirlenmesinde.çok dikkat edin hepiniz kızlar zere en meraklı olduğu dönemdeyiz bebişlerimizin.ne bulsalar direk ağza.
hülya yeni evinde güle güle otur.gazelede maşallah.bizim zillide daha belirti yok koltuklara tutunup yürüyo ama üç dört dakika taytayda duruyo ayaklarını kaldırmıyo.yaşını karşılar inş.
tutkun valla bütün kaynanalar aynı huyları kurun:)
ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
cmt günü benim doğum günüm yaww..yani ayın 10 u ..
eşim hiç şimdiye kadar süpriz yapmadı acaba o gün ben buluşmaya gelirsem yapası tutar mı dersinizz yaa :))))))))))
pöff kafam karıştı şimdi yaa :)
kızlar merhaba. nasılsınız? 3'te geldim okuldan. babası oğlumun yemeğini yedirmiş. bende suyunu içireyim dedim. içerken boğazına takıldı,öksürüken bir kustu ama, fışkırdı resmen! ilk defa bu kadar çok kustu( üst baş, halı koltuk hep battı ( onu bırak kahvaltı da yediği yumurta ve peynirler bile çıktı ( hemen yıkadık kuzumu,sonra da uyudu kuzum aç aç. bana da 2 makina çamaşır, silinmesi gereken halı ve koltuk kaldı. off yoruldum (
sibell resimlerini koysana aldığın çerçeve ve kağıt çantaların. bende istiyorum!! nette baktım, ama gümüş renk yok. sanırım şu biblo gibi olanlardan, seramik yani, onlardan var. o da çok hoş değil. bide şu sizin kurabiyeler, şehir dışına da gönderirler mi acep?
canım o da akşam yapsın sürprizini:)) nasıl olsa gezmeye gideceğinden haberi olacak. ikisnden de eksik kalmakaydirigubbakcemile5
sağol aysuncuğum benim evimde ilaç vs.yok
ama ananem gözüde görmüyoo düşürmüşşş
ucuz atlattık
selam kızlar o kadar yorgunumki bende adet oldum bide 2 gündür okulda göevliydim üstüne bide kaynanam kaynım görümcemler 4 çocukla bizdeydi.Türkiz bide kabız oldu çırım çırım çıkartmaya çalışıyor bide kaynanam demezmi ben 10-15 gün sizde kalıcam kimse ikna edemedi.ensonunda ben biz bütün gün işteyiz Türkize bakıcaksan kal dedim.ben bakamam dedi o zamn gideyim dedi biraz önce postaladık evin heryeri yatak yorgan kahvaltı masası dahi duruyodu hemen kaldırdım yemek yaptım onlara insan bu kadın çocuklu işte şu an şu sofrayı bari yoplayım demezmi ya
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum dün misafirler vardı sabah kahvaltıdan sonra sahile gezmeye gittik akşam üsstüne doğru da ablamlara gittik kayı0npederi hastaymış gördük geldik şimdi evdeyiz çamasır attım makinaya nevresimleri askıdakileri aldım şimdi kızın mamasını yedirip uyutucam
benden böyle
hülyacım tamam canım eşimle konuşayım sana dönerim bana bi ara numaranı mesajlarmısın tlf değişince bazı numaralar gitti de:kedi:
birsen ömerimi Allah korumuş çok dikkat etmek lazım çokkkkkkk
ay Ahsen tepemde yazdırmıyor iyi geceler
Aynurcumm evet havalr Çok gÜzel.dÜn selİnİ arabaya bİndİremedİk nasıl aĞlıyor.oynamak İstİyor resmen.dÖvÜne dÖvÜne aĞladı artık sonra az daha gezdİrdİk ama yİne arabaya bİnİnce aĞlıyor:) oda haklı ÇalıŞınca sadece h.sonları gezdİrİyoruz. Sİzde Çıkın gezİn canım İyİ olur.
Günaydınlar Kızlar;
Yoğun bir haftasonunda sonra yine iş günü yine pazartesi offffff.Keyfli bir haftasonundan sonrasında işe gelmek eziyet gibi.
Cumartesi sabahtan spora gittim,sonrasında annem Yağızı çok özlemiş o geldi.Akşamda babam geldi oturduk hepbirlikte.
Pazarda alışveriş yaptım.Yağızın ayakkabısınıda hallettim.Çerçevelerimi aldım.Çok şık.Gümüş işlemeli.Tanesi 1 TL ye.Balonlar aldım.İyiki doğdun yazıları.Hediyelerimizi koymak için karton torbalar.İçine çerçevemizi birde 1 şeklindeki kurabiyelerimizi koyucam.
Kurabiyeyi Tülaycığımın yaptırdığı Işıl hanıma sipariş vericem.Pastayı da Pınarımın yaptırdığı pastane dilimi 5 TL'den yapacak.Birkaç seçenek var onun kararını vericem bugün bitti gitti.
Sadece biraz daha süsleme ve menü kaldı.Kendim içinde elbise var bide.Ay ne zormuş hazırlıklar.
Bizden böyle resimlerini bir ara hazırlıklar topiğine koyarım.
Sizlerde ne var ne yok?
selam bacılarr
baya konusmalar olmus bakıyorum
benim bilgisayar bozuldu hafta sonu kafayı yicektim şükür dün gece kendi kendine gelmiş nasıl olduysa
hafta sonu yogun gecti c.tesi anneme gittim aksamda durduk pazar eşimle kahvaltıya gitcektik beyefendi uyanamadı gidemedik tabi bende sinir harbi yaptım evde ama sonra noldu kahvaltı hazırladım yaptık evde sonra işe gitti beyimiz havada nasıl güzeldi bende aldım kızı baga gittim annemler bagdaymıs iyi oldu acık hava aldı boddiş
bugunde sabah 8:30 da bir tangırtıyla uyandım baba kız oyun oynarken hanzade hanım buhar makinasını devirmiş heryer su üstü bası bide seviniyor şip şip oynuyor uykulu halimle üstünü değiştim toparladım ortalıgı tabi eli ayagı buz kesti sıpanın
kahvaltımızı yaptık 2 makina camasır yıkandı onları serdim evi süpürdüm sildim toz aldım,birtek yatak odamın tozu kaldı bide tuvaletle banyo yapılcak
c.ba gidicem izmire ya hazırlık olsun ev düzenlensin
kızı uyuttum şimdi azcık dinleneyim uyansın ütü basına gecicem
havada güzel ama soguk soguk esiyor,canımda yaprak sarması istedi kızla cıkıp yaprak alıyım geliyim sarıyım desem dünya iş hemde hava soguk cıkamam istediğimle kaldım ,
aksamda kayınvalidelere gitcez
işte benden bu kadar sizlerdende anladıgım kadarıyla
hülyacım evine yerleşmişsin güle güle otur canım.gazel hanımda masallah koca kız oldu cadıı
pınarcım sanada cok gecmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah
yaa kızlar benim hala kanamam devam ediyor bugun adetimin 1.gününden itibaren 14. gün dün afedersiniz kocişle azıcık fantazi yaptık bi baktım daha beter kanama oldu kocişte korktu bugunde devam ederse yarın doktora gidiyim bari gıcık oldummm
neyse ben bi kıza bakayım azıcık daha valiz hazırlıgı yapayım gene gelirim öptm
slm kızlar hemen yazıp çıkıcam yağmuru acile götürücem gene.cumartesi günü 6da damlasuyu eşime bıraktım yağmuru pendik acile götürdüm.önce genel dr baktı hemen çocuk druna yönlendirdi aspirasyonu var çok dedi.çocuk doktoru dinledi sırtını.astımı varmı dedi hayır dedim.
film çektir kan alıncak hava vericez bide prednol dedi.önce film çektirdik.sonra kan aldılar ama kıyamet koptu.dedim bu 4. prednol olucak.evdede hava veriyorum zaten dedim soğuk ayrı ventolin ayrı.oksijen cihazınız varmı dedi yok dedim.bi o eksik allahım ya dalga geçiyor sanki.çocuk odası hastane odası oldu.neysekanı aldılar sonra iğneyi yaptılar.kuzum nasıl ağlıyor.damlasuda durmamış.eşime dedim sabret.doktor dedi kartala yollucam bunu ilçalarını kullanma bende yazmıycam dedi.kalbinde büyüme var dedi.hastalıklarını anlattım ama deliler kapanmıştı dedim.ameliyatmı oldu dedi hayır kendiliğinden kapandı dedim.benim moral sıfırlara düştü birden tutamadım kendimi yine ağladım kartal iyi değil dedim.çocuğun nefesi kesilicek ozaman alıcaklar yoğun bakıma dedim.ama yoğun bakım ihtiyacı olabilir dedi.3 ventpolinden sonra biraz rahatladı şimdilik eve gidin pazartesi öğleden sonra getir gene dedi.olmadı süreyya paşaya yollarım dedi.akşam 10da eve geldik.eşimle konuştum pazardan küçük bavul aldım yatarsak eşyaları koyarım diye.ama damlasu olduğu için süreyya paşaya götüremicem.bakalım dr yatırın derse yalovaya geçicez ordada çocuk yoğun bakımı yok bize yine bursa yolları göründü.ciğerler kalbe baskı yapıyormuş büyüme o yüzden olmuş.kızlar dua edinde kuzum bian önce iyileşsin.
şimdi iki kardeş kavga ediyolar damlasu televizyonun düğmesine basıyo sesini aaçıyo yağmur kısıyo.neyse kızlar bizden böyle bikaç gün aranızda olamıycaz.
pınar çok geçmiş olsun cnm.geçen sene annemin tırnağını sökmüşlerdi ama yine aynı.inş tekrarlamaz
birsencim ömerede geçmiş olsun çok dikkat et.acilde iki bebiş vardı.onlarda ananelerinin ilaçlarını almışalr ama aile emin değil.doktorlarda bi ilaç yazmışlar midelerinin yıkanması içinilacı bulamadılr.tanıdıklarını aradılar ilaç bulundu ikisinede içirdiler devlet böyle istiyomuş bebek zehjirlenmesinde.çok dikkat edin hepiniz kızlar zere en meraklı olduğu dönemdeyiz bebişlerimizin.ne bulsalar direk ağza.
hülya yeni evinde güle güle otur.gazelede maşallah.bizim zillide daha belirti yok koltuklara tutunup yürüyo ama üç dört dakika taytayda duruyo ayaklarını kaldırmıyo.yaşını karşılar inş.
tutkun valla bütün kaynanalar aynı huyları kurun:)
kızlar merhaba. nasılsınız? 3'te geldim okuldan. babası oğlumun yemeğini yedirmiş. bende suyunu içireyim dedim. içerken boğazına takıldı,öksürüken bir kustu ama, fışkırdı resmen! ilk defa bu kadar çok kustu( üst baş, halı koltuk hep battı ( onu bırak kahvaltı da yediği yumurta ve peynirler bile çıktı ( hemen yıkadık kuzumu,sonra da uyudu kuzum aç aç. bana da 2 makina çamaşır, silinmesi gereken halı ve koltuk kaldı. off yoruldum (
o kadar uğraş yedir sonra çıkarınca şnsan üzülüyo valla ya
slm millet
oglusumu uyuttum bır bakayım dedım
bıde sızın kuzularda artık tum gece uykuya gectılermı benımkı 1 aydır aksam yatıyor sabah bızle kalkıyor ama tabı yatmadan gece muhallebesını muhakkak yemelı yoksa kalkıyor
nerdee canım , Masal hala 3 kere falan kalkıyo, aferin Recep e
elam kizlar gece size bakmadan yatmayim dedim
okuldan geldim ozel ders veriyorum bir saat onu halletti
ablamin dogum gunu surpriz yaptik silivriye gittik geldik Ahsen hanimi doyur yatir bu saat oldu simdi bende yaticam
hulyacim numarayi aldim ariycam dogumgununu esin aksam kutlasin sekerim sen gel:)))
sibelcim cerceveleri nerden aldin bi de pastayi nerde yaptiracaksin banna yazarmisin oelden goremeyebilirim burdan
levestory gecmis olsun canim Allah uardimciniz olsun
Aysee ayni seyi Ahsende yapti bi kustu hic gormemistim boyle yaptigini zilllinin
neyse ben kacti muckkk
oh gezmişsin Esencim, iyi gecelera.s.
günaydınnn kızlar nasılsınızzz? birsen canım geçmiş olsun.
gunaydın bacılarrrrr:1hug:
gecmıs olsun bırsen mevsım gecıslerınde normaldır hastalanmaları inşallah omerede gecmeden atlatırsınız dogum gunu hazırlıkları nasıl gıdıyor bıtırdınmı işlerıı?
fılızcım ne guzel gezmışsın bende cok merak edıyorum orayı esımın cocukluk arkadası var orda sonbahara dogru bızde gelmeyı planlıyorus allah nasıp ederse
yanlızlığı severım aslında ama yaslandıgımda yanlız kalmaktan cok korkuyorum insanoğlu cunku yarın basımıza neler gelecegını bılemeyıskı allah yardımcısı olsun teyzenın alışmıştır o ama yınede zor yanlızlık
handecım cık gel sende tutkun esrada suprıs yapıcak ınsallah karşının kızları ınsallah çaymazlarda kalabalık olurus
hulya tamda gunune denk gelmıss esıne söyle sımdıden ben bı karşıya gıdıp gelıcem sana ımkan evde ben yokken rahat rahat hazırlanabılırsın doğumgunum için dıyee söylee alır o mesajııı:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?