aman erkek milleti işte:)) en incesi çam ağacı:)) (sözüm meclisten dışarı deyim de, kocişinden memnun olanlar alınmasın:))
kusmasında da temizlik bişey değil de, zaten zorla yiyor, hepsi çıktı(
geçmiş olsun canım, bizimkide gazete kağıt selpak ne bulursa atıveriyo kaşla göz arasında ağzına, alıncada ağlamay başlıyo, yemek versem yemez
ayy evet canım. zaten zorla yiyor, bide hepsi çıkınca nasıl üzüldüm(
çok geçmiş olsun canım kuzuma. Allah acil şifalar versin.
nerlerdesin kız kaçak? :) senle bi ara görüşelim, Berke'min doğum günü hediyesini göndermek için adres almam lazım. amaaan böyle de olmuyo ki hiç! ben süpriz yapmayı severim ama adres alabilmek için mecbur söyleyecem(
ohh sefan olsun! ne güzel gezmişsin canım:)) kuzu da rahat vermiş annesine maşallah!!
canım benim oğlum da genelde akşam bizle yatar,gece hiç kalkmaz. ama sabah erken kalkıyor. 7buçukta biz okula giderken ayakta oluyor(
AY İLAHİ AYŞECİM KIZ ZAHMET ETME CANIM VALLA YA..DÜŞÜNMEN YETER CANIM...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selam kızlar okuldayım ben bi bakayım dedim
hemen çıkıcam tenefüs kısa malum
filizcim kısa da olsa bir tatil iyi geliyor insana farklı ortam farklı insanlar değişik oluyor
ben üçüzlerimi düşürdüğümde eşimle abanta gitmiştik iki gündü ama iyi gelmiştia.s.
handecim arabayla gelirsek yer olur tatlım ama belli değil araba olmazsa otobüsle gidicem olmazsa buluşuruz avcılardan da hülyacığımı alır gideriz tatlım
ESENCİM SENİN ÜÇÜZLERİNMİ VARDI CANIM BEN YENİ DUYDUM VALLA...
AY ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM...:1shok:
Selam bacılar ben geldim a.s.
Dün ayağımın pansumanı var diye kayınvalidemlerde kaldık pazar gecesi. Kayınpederim sağolsun bizim araba ile götürdü getirdi. Ayağımda küçük bi yara var. Onun dışında iyi çok şükür. 2 gün daha ıslanmasın sonra batikon döküp sıkı sıkı sar 1 hafta boyunca hergün, sonrada normale dön dedi. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarım sağolasınız a.s.
Bu sabahta annem geldi. Ütülerimi yaprım, nevresim değiştirdim, çamaşır yıkadım astım. Annemde sonra sağolsun salon hariç diğer tüm camlarımı sildi. Bi salonum kaldı. Yarında kayınvalidem gelicek. Tülleri falan yıkayıp salonu sildim mi tamamdır. Sonrada kızımla dışarı çıktık. Annemi yolcu ettik. Ordan markete gidip alışveriş yaptık. Parka uğradık. Geldik hemen uyudu kuzum. 1 saattir uyuyor.
Eşim aradı şimdi geliyormuş. Makarna suyu koyayım. Yanına da unlu dana ciğeri kızartacağım. Çorbam var. Bide salata bitti gitti a.s.
BEn kızım uyurken şu yemek işini halledeyim akşam geçmişi okuyacağım. Öptüm sizi bacılar a.s.
PINAR CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YA KAÇ ZAMANDIR TAM GİREMEDİM YAZAMADIMBENİM ERKEK KARDEŞİM TAM 2 KERE OLDU AMELİYAT AYAĞINDAN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY BU BATMA BİLİYORUM BENDE.
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN..opuyorumnanaktan
pınarcım geçmiş olsun .çok kötü olur tırnak batması bilirim :ben yaz boyu 2 ayağımdada yaşamıştım küçük bir operasyonla geçmişti.nşallah geçer canım kısa sürede.
CANIM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TÜLAYCIM..opuyorumnanaktan
ceren canım saol.
iyi akşamlar herkese..
pinarcimmmm gecmis olsun canim benim o halde de gezdin ya helallllllll:))
ayyyy kızlarrr cuma gecesi başımıza ne geldi ananem annemlere gelmişti ya
cuma aksamı biz eşimi bekledik eşim gelince çeyiz görmeye gittik
çocuklara bakıyordu... ananemde giderken bana ilacımı verin dedi
annemde anne saati değil gelince vereceğim dedi...ama yaşlı kadın dinlememiş
almış ilaçları içmek için çıkarmış...sanırım ilaçlardan birini düşürmüş
ömer sen o ilacı al at ağzına
hemde ilaç depresyon ilacı lustural eşim demiş bu çocuk ne emiyor
ilaçmı demişşş ve ağzına dalmış bi bakmış ialç hemen ömerin ağzının içini yıkamış sanırım yeni atmış ağzına.....eşim çıldırmış ananenm korkudan altına kaçırmış bana tlf açtı
ben doktoru aradım bişey olmaz bitane emmiişse yememişse dedi...
eve geldim koşa koşa eşim kolları kople ıslanmış çocuğun heryeri ıslak
hemen herkes soyuldu bekledik çok şükür bişey olmadı ya........ucuz atlattık
saol cnm ...gel ye tetesi valla heee a.s.
çok geçmiş olsun cm inş tekrarlamazzz a.s.
selam kızlar o kadar yorgunumki bende adet oldum bide 2 gündür okulda göevliydim üstüne bide kaynanam kaynım görümcemler 4 çocukla bizdeydi.Türkiz bide kabız oldu çırım çırım çıkartmaya çalışıyor bide kaynanam demezmi ben 10-15 gün sizde kalıcam kimse ikna edemedi.ensonunda ben biz bütün gün işteyiz Türkize bakıcaksan kal dedim.ben bakamam dedi o zamn gideyim dedi biraz önce postaladık evin heryeri yatak yorgan kahvaltı masası dahi duruyodu hemen kaldırdım yemek yaptım onlara insan bu kadın çocuklu işte şu an şu sofrayı bari yoplayım demezmi ya
esracım hosgeldın benımde gunum geldı ama daha olamadım
kaynanada ıyı demıssın de kalmamıs ne kadar meraklı oluyolar keyfıyetten kalmaya [/QUOTEsorma canım annem o olunca gelmiyor bize demiyorki bu kadın nasıl bakıcak çocuğa neymiş ben diğer odada otururm çıkmam falan olcak işmi ya birbirlerini yicekler olan bize olucak
Dırım çok geçmiş olsun tatlım Allah korumuş
Pınar takma diyosunda ben yokken görümcemin çocukları tükenmez kalemle koltukları sehpaları çizmiş nasıl çıkcak şimdi eve geldim bi baktım kahvaltı masası bile duruyo heryer yatak kaldırın bari dimi ya masayı topladım kaynana gitcek hemen onlarda tabi yemek yaptım yediler gittiler demiyoki bu kadın çalışıyo çocuk var yok himetçiyim be ya gıcık ya
Siribron seni çok iyi anlıyorum tatlım sabır versin Allah
Civcivim yerleşmişsin hadi
Claries çok geçmiş olsun sizede
Ben kaçar evi toplayım çalış çalış
Ay canım ya tabi uzaktan sıkma canını demek kolay haklısın. Na gamsız insanlar ya. Bari yattıklarını, yediklerini toplasalarmış. Kaynanan da sanki bi işe yarayacakmış gibi kalmak istiyor. Aman kalmasın. Ucuz oldum valla :uhm:
Aynurcumm evet havalr Çok gÜzel.dÜn selİnİ arabaya bİndİremedİk nasıl aĞlıyor.oynamak İstİyor resmen.dÖvÜne dÖvÜne aĞladı artık sonra az daha gezdİrdİk ama yİne arabaya bİnİnce aĞlıyor:) oda haklı ÇalıŞınca sadece h.sonları gezdİrİyoruz. Sİzde Çıkın gezİn canım İyİ olur.
Ay bizim kuzuda kaç gündür babanesinin bahçesinde oynamaya alıştı. Bu sabah kalktığı andan itibaren hadi diyip kağıyı gösteriyor. Öğleni zor ettik attık kendimizi dışarıya. Sıkılıyor çocuklarda ne yapsınlar tatlım a.s.
Canım benim çok geçmiş olsun.Dün telde konuştuk ama hiç mevzuu geçmedi.
Sağolasın canım a.s.
Günaydınlar Kızlar;
Yoğun bir haftasonunda sonra yine iş günü yine pazartesi offffff.Keyfli bir haftasonundan sonrasında işe gelmek eziyet gibi.
Cumartesi sabahtan spora gittim,sonrasında annem Yağızı çok özlemiş o geldi.Akşamda babam geldi oturduk hepbirlikte.
Pazarda alışveriş yaptım.Yağızın ayakkabısınıda hallettim.Çerçevelerimi aldım.Çok şık.Gümüş işlemeli.Tanesi 1 TL ye.Balonlar aldım.İyiki doğdun yazıları.Hediyelerimizi koymak için karton torbalar.İçine çerçevemizi birde 1 şeklindeki kurabiyelerimizi koyucam.
Kurabiyeyi Tülaycığımın yaptırdığı Işıl hanıma sipariş vericem.Pastayı da Pınarımın yaptırdığı pastane dilimi 5 TL'den yapacak.Birkaç seçenek var onun kararını vericem bugün bitti gitti.
Sadece biraz daha süsleme ve menü kaldı.Kendim içinde elbise var bide.Ay ne zormuş hazırlıklar.
Bizden böyle resimlerini bir ara hazırlıklar topiğine koyarım.
Sizlerde ne var ne yok?
Afferim sana bacım çoğu işi bitirmişsin. Pastayı da zaten okeyledik. Bende haftaya gidip şu hediyelik işini halledeyim de kurtulayım valla. Başka gönlüme göre bişey bulamazsam Uğur nerden aldıysa söylersinde bende ordan hallederim çerçeve işini a.s.
selam bacılarr
baya konusmalar olmus bakıyorum
benim bilgisayar bozuldu hafta sonu kafayı yicektim şükür dün gece kendi kendine gelmiş nasıl olduysa
hafta sonu yogun gecti c.tesi anneme gittim aksamda durduk pazar eşimle kahvaltıya gitcektik beyefendi uyanamadı gidemedik tabi bende sinir harbi yaptım evde ama sonra noldu kahvaltı hazırladım yaptık evde sonra işe gitti beyimiz havada nasıl güzeldi bende aldım kızı baga gittim annemler bagdaymıs iyi oldu acık hava aldı boddiş
bugunde sabah 8:30 da bir tangırtıyla uyandım baba kız oyun oynarken hanzade hanım buhar makinasını devirmiş heryer su üstü bası bide seviniyor şip şip oynuyor uykulu halimle üstünü değiştim toparladım ortalıgı tabi eli ayagı buz kesti sıpanın
kahvaltımızı yaptık 2 makina camasır yıkandı onları serdim evi süpürdüm sildim toz aldım,birtek yatak odamın tozu kaldı bide tuvaletle banyo yapılcak
c.ba gidicem izmire ya hazırlık olsun ev düzenlensin
kızı uyuttum şimdi azcık dinleneyim uyansın ütü basına gecicem
havada güzel ama soguk soguk esiyor,canımda yaprak sarması istedi kızla cıkıp yaprak alıyım geliyim sarıyım desem dünya iş hemde hava soguk cıkamam istediğimle kaldım ,
aksamda kayınvalidelere gitcez
işte benden bu kadar sizlerdende anladıgım kadarıyla
hülyacım evine yerleşmişsin güle güle otur canım.gazel hanımda masallah koca kız oldu cadıı
pınarcım sanada cok gecmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah
yaa kızlar benim hala kanamam devam ediyor bugun adetimin 1.gününden itibaren 14. gün dün afedersiniz kocişle azıcık fantazi yaptık bi baktım daha beter kanama oldu kocişte korktu bugunde devam ederse yarın doktora gidiyim bari gıcık oldummm
neyse ben bi kıza bakayım azıcık daha valiz hazırlıgı yapayım gene gelirim öptm
Sağolasın canım a.s. Benimde reglim 16 gün falan sürüyor ama bende spiral olduğu için spor yapınca artırıyor canım sen bi doktorla görüş a.s.
slm kızlar hemen yazıp çıkıcam yağmuru acile götürücem gene.cumartesi günü 6da damlasuyu eşime bıraktım yağmuru pendik acile götürdüm.önce genel dr baktı hemen çocuk druna yönlendirdi aspirasyonu var çok dedi.çocuk doktoru dinledi sırtını.astımı varmı dedi hayır dedim.
film çektir kan alıncak hava vericez bide prednol dedi.önce film çektirdik.sonra kan aldılar ama kıyamet koptu.dedim bu 4. prednol olucak.evdede hava veriyorum zaten dedim soğuk ayrı ventolin ayrı.oksijen cihazınız varmı dedi yok dedim.bi o eksik allahım ya dalga geçiyor sanki.çocuk odası hastane odası oldu.neysekanı aldılar sonra iğneyi yaptılar.kuzum nasıl ağlıyor.damlasuda durmamış.eşime dedim sabret.doktor dedi kartala yollucam bunu ilçalarını kullanma bende yazmıycam dedi.kalbinde büyüme var dedi.hastalıklarını anlattım ama deliler kapanmıştı dedim.ameliyatmı oldu dedi hayır kendiliğinden kapandı dedim.benim moral sıfırlara düştü birden tutamadım kendimi yine ağladım kartal iyi değil dedim.çocuğun nefesi kesilicek ozaman alıcaklar yoğun bakıma dedim.ama yoğun bakım ihtiyacı olabilir dedi.3 ventpolinden sonra biraz rahatladı şimdilik eve gidin pazartesi öğleden sonra getir gene dedi.olmadı süreyya paşaya yollarım dedi.akşam 10da eve geldik.eşimle konuştum pazardan küçük bavul aldım yatarsak eşyaları koyarım diye.ama damlasu olduğu için süreyya paşaya götüremicem.bakalım dr yatırın derse yalovaya geçicez ordada çocuk yoğun bakımı yok bize yine bursa yolları göründü.ciğerler kalbe baskı yapıyormuş büyüme o yüzden olmuş.kızlar dua edinde kuzum bian önce iyileşsin.
şimdi iki kardeş kavga ediyolar damlasu televizyonun düğmesine basıyo sesini aaçıyo yağmur kısıyo.neyse kızlar bizden böyle bikaç gün aranızda olamıycaz.
pınar çok geçmiş olsun cnm.geçen sene annemin tırnağını sökmüşlerdi ama yine aynı.inş tekrarlamaz
birsencim ömerede geçmiş olsun çok dikkat et.acilde iki bebiş vardı.onlarda ananelerinin ilaçlarını almışalr ama aile emin değil.doktorlarda bi ilaç yazmışlar midelerinin yıkanması içinilacı bulamadılr.tanıdıklarını aradılar ilaç bulundu ikisinede içirdiler devlet böyle istiyomuş bebek zehjirlenmesinde.çok dikkat edin hepiniz kızlar zere en meraklı olduğu dönemdeyiz bebişlerimizin.ne bulsalar direk ağza.
hülya yeni evinde güle güle otur.gazelede maşallah.bizim zillide daha belirti yok koltuklara tutunup yürüyo ama üç dört dakika taytayda duruyo ayaklarını kaldırmıyo.yaşını karşılar inş.
tutkun valla bütün kaynanalar aynı huyları kurun:)
Sağolasın canım sizede çok geçmiş olsun ya inşallah hemen düzelir kuzum a.s.
merhaba kizlarr
yaa bebeklerimizin yurume topigi bile acilmiss ,benim oglumda daha tIk yok,acaba ben mi cok evhamliyim?daha koltukllara bile tutunamiyor,gümm dusuyorrr(ellerinden tutp yurutmeye calistiriorum ona da pek yanasmiyor,offf bu ne yaaa,yurutecte öleeece oturuyorr ne geri ne ilerii ((her istedigi yere yuvarlanarak surunerek gidio:uhm:
Sıkma canını tatlım daha vakti var yürür elbet a.s.
ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
cmt günü benim doğum günüm yaww..yani ayın 10 u ..
eşim hiç şimdiye kadar süpriz yapmadı acaba o gün ben buluşmaya gelirsem yapası tutar mı dersinizz yaa :))))))))))
pöff kafam karıştı şimdi yaa :)
Nasıl olsa gezmeye gideceğini biliyordur yaptıysa eğer planını akşam için ayarlar merak etme sen a.s.
kızlar merhaba. nasılsınız? 3'te geldim okuldan. babası oğlumun yemeğini yedirmiş. bende suyunu içireyim dedim. içerken boğazına takıldı,öksürüken bir kustu ama, fışkırdı resmen! ilk defa bu kadar çok kustu( üst baş, halı koltuk hep battı ( onu bırak kahvaltı da yediği yumurta ve peynirler bile çıktı ( hemen yıkadık kuzumu,sonra da uyudu kuzum aç aç. bana da 2 makina çamaşır, silinmesi gereken halı ve koltuk kaldı. off yoruldum (
sibell resimlerini koysana aldığın çerçeve ve kağıt çantaların. bende istiyorum!! nette baktım, ama gümüş renk yok. sanırım şu biblo gibi olanlardan, seramik yani, onlardan var. o da çok hoş değil. bide şu sizin kurabiyeler, şehir dışına da gönderirler mi acep?
Ay canım benim ya tüh hepsini çıkarmış kuzum a.s.
slm millet
oglusumu uyuttum bır bakayım dedım
bıde sızın kuzularda artık tum gece uykuya gectılermı benımkı 1 aydır aksam yatıyor sabah bızle kalkıyor ama tabı yatmadan gece muhallebesını muhakkak yemelı yoksa kalkıyor
Kız nerdeeeee yanımda ayttığı halde 3-4 kez uyanıyor a.s.
Günaydin Kizlar,
Pek bir issiz kalmis forum, bir cirpida okudum gecmisi. Öncelikle Pinar cok gecmis olsun diyorum sana canim. Iyilessin ayagin bir an önce. Ben Dorugun tirnaklarini düz kesiyorum genelde ama bilgim oldugu icin degil, öyle denk geldigi icin. Artik bilerek keserim. Ayrica masallah Defnos'a. Kocaman kiz olmus...
Birsen ucuz atlatmis Ömer canim, off cok dikkat etmek gerek ya. Iyiki ters bir etki göstermemis hap...
Hülya, yeni evin evin hayirli olsun canim. Gazel'de yürümeye baslamis pitir pitir, cok hosuma gitti videosu...
Hande, vücut ancak kendini yeni düzenine alistirmaya calisiyordur, istikrarli devam edersen eminim ki bekledigin sonuca ulasirsin bir an önce canim. Basarilar diliyorum sana diyetinde.
Ve bize gelince,
Döndük biz kisa, eglenceli ve yorucu tatilimizden. Paris'in illet trafiginden sinir harbi yasadik. Hava bize acayip kapris yapti. Her gittigimiz yerdeki kalabaliktan bunaldik ama yine de gezmek, yeni yerler görmek iyi geldi. Gerci benim bildigim yerlerdi ama esim ve Doruk ilk kez gidiyordu, enteresan olabilirdi belki daha cok zamanimiz olsaydi...
Teyzemi cok özlemisim ama burukluk yasadim biraz. Kizi ve en kücük teyzemle yasiyorlardi eskiden. Esini yillar önce bir trafik kazasinda kaybetti, kizini yalniz büyüttü, hic evlenmedi. Kizi simdi Isvec'e yerlesti master icin 1 yilligina. Kücük teyzemde okulunu bitirip, evlendi ve baska bir sehire yerlesti. Evde yalniz kalmis teyzem ve öyle icim acidiki. Evi eskiden civil civildi, oraya gittigimizde hic geri dönmek istemezdik. Simdi yalniz bir hüzün cökmüs, aglamakli oldum durdum sürekli...
Ne iyi olmuş tatlım teyzen içinde sizin içinde çok sevindim a.s.
gunaydınlar herkese kıvılcım ohh ne guzel kısada olsa gezmışsınız en azından degısıklık olmuştur teyzecınde aynı benım annem gıbı benım annemde yalnız yasıyor bız 5 kardesız ama hepımız evlenıp ayrı yerlere dagıldık anacımda kımsenın yanına gıdıp kalmaz kendı evınde tek yaşıyor :((
bırsoo gecmış olsun canım nesı var alişin valla bu ikizlerın kadeımı bu benımkılerde hep sumukluler sumuklu böcek gıbı gecırdık kışı akşamdan berı yıne başladı burunları tıkanmaya ınan sinirlerım maf oldu kesin birseylerı yanlış yapıyorum yada beceremıyorum ama neyı
ınsallah bıran once atlatırlar dogumgunu uzerı ya
evet bacılar gelelim bıze ben artık sadece burya gıremez olmadım resmen hayatla bagım kopmak uzedre benımkıler tam canavar oldu ıkısıde ayrı yerlere kacıyor ve tutamıyorum ee bırazda mızmızlar ya yardımcımda yok bu kadın işinde ıyı bırısını bulamadım onada canım cok canım sıkılıyor tam dogumgunu uzerı kaldım ortada dun bır anaokulu ogretmenı başladı ama buda ev işlerınde cok temız degıl bakalım neyse denıycez hayırlısı
dogumgunu hazırlıklarımıza bır turlu başlıyamadım daha alınıcaklar carşı ısım cok var suanlık sadece pasta işimizi hallettık 25 kısılık 1 seklınde frambuazlı cıkolatalı pasta sıparısı verdık bıd ecocukların resımlerınden gelenlere davetıye bastırıcaz ama hedıye olayını cozemedım gelenlere ne dagıtsam bılemıyorum zaten bayagı tuzluya patladı bu dogumgunu işi :))
neysem kızlar ben kacayım suan burak bey bacagımı ısırmakdan parcalamak uzere :)))
optum hepınızı fırsat buldukca ugramaya calısıcam cunku cok ozluyorum burayıda
İnşallah yardımcın biran önce alışırda sende rahat edersin canım a.s. Ohhh hazırlıklarda tamamlanmış nerdeyse a.s.
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..a.s.
Özledim hepinizi..Çarşamba kayınvalidemler gittikten sonra Perşembe günü temizliğe giriştik bütün gün kapı pencere tül perde derken akşam oldu,ertesi günde cuma günü yani ütü faslını hallettik son dk da kuaföre gidip boyamı ağdamı kaşımı gözümü hallettim ve nihayet akşam üstü 5 gibi yola çıktık,biliyosunuz haftasonu Ankara'daydık.10 gibi vardık,Sağolsun oğlum yolda hiç sorun çıkarmadı.Evine gittiğimiz arkadaşında 15 aylık kızları var o da hala yürümüyor yürüteç kullanmışlar hala yürüteçde Dağhan'a hayret ettiler.Birazda yan basıyo,ama sorun etmiyorlar.Doktorda görmüş zaten ama enteresan olan kız gece 10.30 gibi uyuyor ve sabah 9 da uyanıyor hiç uyumadan,ne yaptınız nasıl oluyor dedimde,doktorları 8 aylıkken gece emmelerini artık kesicez geç bile kalmışsınız demiş,Gazi üniv.de bir profesörmüş.Ve yaklaşık bir hafta uğraştıktan sonra başarmışlar,ağlasada vermemişler,uykuyada çok ihtiyacı var çocuğun demiş doktor,,şimdi öyle uyanmıyormuş hiç.Şaşırdık bizde Anılla ama uygulayabilirmiyim bilmiyorum,biraz katı bi doktormuş galiba,eğer çocuk yemeğini yemezse kesinlikle emzirmek yokmuş,hiç muhallebi,bebe bisküvisi verdirmemiş,ceviz yasak.Anlamdım gitti,herşeyi çok garip geldi bana.Hekresin bi düzeni var tabii,Ama şu doktorlarda bi ortak noktada buluşsalar iyi olur artık.
Neyse sağolsunlar çok iyi ağırladılar bizi,gerçi biz gezmekten sadece cumartesi sabahı kahvaltı yapabildik onlarla,cumartesi erkek kardeşime gittik orda okuyorya,,onlarla yemeğe çıktık,akşamında eşim düğüne gidecekti bizide bi başka arkadaşa bıraktı onlarında 13 aylık kızları var.o da daha 4 aylıkken muhallebiye yoğurda başlamış herkes bi başka yanii..o yürüyor ama..Candostumuda çağırdım oraya o gece Anıl düğündeyken bizde orda oturduk.içim pek rahat değildi ama çünkü arabadan inerken yüzüğümün parmağımda olmadığını hissettim,acayip panik oldum.çok üzüldüm,Anıla dedim sen baka arabaya bidaha idye,eşimin evlilik yıldönümüzde aldığı tek taş yüzüğüm parmağımdan düşmüştü.Ya valizlerle uğraşırken yada arabada Dağhanla uğraşırken.Neyse gece düğün sonrası tekrar eve döndük valizleri boşalttık,çantalara baktık ama yoktu o kadar üzüldümki,Anıl üzülme bidaha alırız dedi ama yok insan üzülmezmi hiç..Ama üzülsemde yapacak bişey yoktu giden gitmişti.Ertesi sabah başka bi arkadaşa kahvaltıya gittik.onunda kızı 18 aylık o da kreşe başlamış,arkadaşım çalışmaya başlamış çünkü,Ferda çok şükür çok seviyor çok memnunum dedi.İnşallah bizimkilerde severler,tabi Dağhan paşam uykuyu unuttu,oyundan.Ordanda başak arkadaşa uğrayıp kahvemizi içtik onların kızıda 3 yaşında..artık biçok şeyi aşmış,ama o da parmak emiyormuş doktor 3 yaşını bitirdiğinde yani 15 mayıstan sonra bakıcaz o zamana kadar bırakmazsa müdahale ederiz demiş.Ve ordanda eşimin bi arkadaşına kapıdan uğrayıp İstanbul'a doğru yola çıktık,Oğlumda sızdı tabii bikaç saat uyanmadı,boluya girerken uyandı,kız kardeşiminde yanına uğradık,yurtta kalıyor o da.Çok sevindi bizi görünce süpriz yaptık,sonra tekrar evimizin yolunu tuttuk..11 gibi evimize geldik çok şükür.
Sabah erkenden oğluş kalktı tabii bende kalkmışken valizleri filan yerleştirdim.Son çantayı yerleştirirken yanımıza bişeyler almıştım cips kraker filan orayı boşaltınca bi baktım dipinde yüzüğüm ben burdayım diye bana sırıtıyor...ayyy o anda öyle bi mutlu oldumki çığlık attım tabii.Dağhanda bana bakıyo..Neyseki bulmuştum çok çok servindim kızlar yaa üzüldüğümle kaldım resmen.Allaha dua etmiştim,kaybolduysa bi nedeni vardır sen daha iyisini billirsin diye,ve buldum çok şükür..
Dünde kalan işlerimizi yaptık Aynur ablayla,pazara çıktık babamız karşıladı bizi evime geldik yemek filan derken artık gözlerim kapanıyordu.Dağhanı uyutup yattım hemen.Şimdide onlar oynarken ben yazıyım dedim,geçmişe bakamadım,önemli bişey yoktur umarım,..
Bizim buluşma işi ne oldu bilen varmı acaba!!
Bi de Gülhan taşınmışmı bilen varmı??
Bakabilirsem bakıcam geçmişe görüşürüz kızlar..
Hoşgeldin canım. Oh maşallah kısa sürede ne çok kişiyi gezmiş mutlu etmişsiniz süpersiniz valla a.s.
ferdacım hoşgeldın buaara topık acayıp sesız havalar ısındı kımsecıkler kalmadııı
hafta sonu toplanıyorus bende gelebılen gelıcek kımsedende ses cıkmyorrr ama bıldıgım sıbel kesın gelıcekk pınar ugrarım dedı sen gelırsın esenle hulya bellı degıl tugbada gelıcektı msnde ama işi var sanırım konusamadık son durum bölee
Kısmetse bende uğrayacağım canım a.s.
selam kızlar okuldayım ben bi bakayım dedim
hemen çıkıcam tenefüs kısa malum
filizcim kısa da olsa bir tatil iyi geliyor insana farklı ortam farklı insanlar değişik oluyor
ben üçüzlerimi düşürdüğümde eşimle abanta gitmiştik iki gündü ama iyi gelmiştia.s.
handecim arabayla gelirsek yer olur tatlım ama belli değil araba olmazsa otobüsle gidicem olmazsa buluşuruz avcılardan da hülyacığımı alır gideriz tatlım
Esen'cim pastane için ben seni arıcam canım a.s.
pınarcım geçmiş olsun .çok kötü olur tırnak batması bilirim :ben yaz boyu 2 ayağımdada yaşamıştım küçük bir operasyonla geçmişti.nşallah geçer canım kısa sürede.
Sağolasın tatlım inşallah bu sefer düzgün uzayacak a.s.
aman erkek milleti işte:)) en incesi çam ağacı:)) (sözüm meclisten dışarı deyim de, kocişinden memnun olanlar alınmasın:))
kusmasında da temizlik bişey değil de, zaten zorla yiyor, hepsi çıktı(
AY İLAHİ AYŞECİM KIZ ZAHMET ETME CANIM VALLA YA..DÜŞÜNMEN YETER CANIM...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ESENCİM SENİN ÜÇÜZLERİNMİ VARDI CANIM BEN YENİ DUYDUM VALLA...
AY ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM...:1shok:
PINAR CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YA KAÇ ZAMANDIR TAM GİREMEDİM YAZAMADIMBENİM ERKEK KARDEŞİM TAM 2 KERE OLDU AMELİYAT AYAĞINDAN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY BU BATMA BİLİYORUM BENDE.
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN..opuyorumnanaktan
CANIM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TÜLAYCIM..opuyorumnanaktan
Sağolasın canım a.s.
İYİ AKŞAMLAR CANIM..opuyorumnanaktan
slm millet
oglusumu uyuttum bır bakayım dedım
bıde sızın kuzularda artık tum gece uykuya gectılermı benımkı 1 aydır aksam yatıyor sabah bızle kalkıyor ama tabı yatmadan gece muhallebesını muhakkak yemelı yoksa kalkıyor
canım benim tatlı kızımın maşallah diyim dogdugundan beri gece uykusu tamdır saat 9 da yatar sabah bizle kalkar emzirdiğim dönem gece 2 kere uyanmadan mızırdardı emzirirdim uykusu arasında 7 aydan sonra emmedi mamaya gectik o dönemdede gece 1 kere yine uyanmadan mızırdanıyordu mama veriyordum biberonla son 1 aydırda gecede uyanmıyor mama falanda istemiyor (hasta oldugu dönem hariç) aksam yatıyor sabah 8 de kalkıyor banada iyi oluyor aman nazar degmesin
kızlar selam
ben yarın inşallah izmire gidiyorum
1 hafta kalıcaz kızımla
gelince görüşürüz
kendinize ve bebişlere iyi bakın
öpüyorum hepinizi
Hazırlıklar sayfasına da koydum gerçi ama bakın bakalım bizim çerçevelerimiz bunlar...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
selam kizlar a.s.
yarin inşaAllah tekirdaga gidiyorum küçük dayimlara :) annem-babam,serros ve ben :) cuma günü ögleden sonra gelicez eve inşaAllah :) yarin sabah erkenden babam alcak beni..oyuzden bugun bütün işlerimi bitirmem gerekiyordu..ütüydü,camasrdi,temizlikti,bavuldu vs derken aksam oldu..en son serrosuda yikadim yigildim kaldim yorgunluktan :)
msni de acik birakip gitmişim :) kusuruma bakmayin kizlar..sabah acik unutmusum..bilerek cevap vermedigimi düşünmeyin sakin..eşimde erken gelince kapamiş hepsinicok pencere vardi dedi sadece..
buarada c.tesi geliyorum inşaAllah gülşahcimsen bi ara capitolden tarafa adresi yaz bana olurmu :) bide telefonunu yaz canim bende azsonra yollicam sana
sibelcim beraber gidelim tabikikarşidan gelen hatunlar otobüsle geliyorsa kadikoyde bulusuruz hep birlikte..biz seninle birlikte geceriz kadikoye..de nasil gidelim? ben tren daha iyi olur diye düşündüm..trafik derdi yok..digidik digidik cocuklarada iyi olur :) ama sen soganliktan nasl binicen? onu pek cikaramadim..senin tel bende yok..sanada mesaj atayim canim..sende muhakkak bana yaz telini
hülyacim iyi güldürdün beni :) ama yemeyiz canim bu numaralari :))) yan cizmeye kalkma valla cok cok cok kizarimmm küserimmm :)
esencim ve handecim sizde muhakkak gelin yaa..araba işi olmassa metrobüsler var kadikoye..onlarla gelebilirsiniz..hep birlikte orda bulusabiliriz..
pinarcim sende ugrayacakmişsin cok sevindim
ferdacim sende geliyorsun dimi?
erzende geliyordu sanirim..baska kim vardi?
ay ay süper olcak inşaAllah :)
kizlar hepinizi cok cok öptümmm :) gelecegimi bildirmek için girdim sadece..
hadi Rabbime emanetsiniz sizler ve kuzularinizzz :) t.dagdan da girmeye calişirim mümkün olursa :)
öptüm hepiniziiii
selam kızlar ders verdim eşim halasının oğluyla Ahseni alıp geldiler birlikte yemeğimizi yedik
kızıma mamasını yedirdim uyudu aşk ve ceza yı izliyorum baylarda tavla oynuyorlar
pınarcım pasta için konuşalım güzelim
tuba iyi gezmeler gelicez inşallah canım
konuşalım şekerim burda da pelit pastanesi var oraylada görüşücem hangisi uyarsa ona yaptırırım
hediyelik bende düşünüyorum haftaya eminönüne gideceğim belki bişeyler bulurum bakalım
balonları nerden buldunuziyiki doğdun yazılı olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?