2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar okuldayım ben bi bakayım dedim
hemen çıkıcam tenefüs kısa malum

filizcim kısa da olsa bir tatil iyi geliyor insana farklı ortam farklı insanlar değişik oluyor
ben üçüzlerimi düşürdüğümde eşimle abanta gitmiştik iki gündü ama iyi gelmiştia.s.

handecim arabayla gelirsek yer olur tatlım ama belli değil araba olmazsa otobüsle gidicem olmazsa buluşuruz avcılardan da hülyacığımı alır gideriz tatlım

Selam bacılar ben geldim a.s.

Dün ayağımın pansumanı var diye kayınvalidemlerde kaldık pazar gecesi. Kayınpederim sağolsun bizim araba ile götürdü getirdi. Ayağımda küçük bi yara var. Onun dışında iyi çok şükür. 2 gün daha ıslanmasın sonra batikon döküp sıkı sıkı sar 1 hafta boyunca hergün, sonrada normale dön dedi. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarım sağolasınız a.s.

Bu sabahta annem geldi. Ütülerimi yaprım, nevresim değiştirdim, çamaşır yıkadım astım. Annemde sonra sağolsun salon hariç diğer tüm camlarımı sildi. Bi salonum kaldı. Yarında kayınvalidem gelicek. Tülleri falan yıkayıp salonu sildim mi tamamdır. Sonrada kızımla dışarı çıktık. Annemi yolcu ettik. Ordan markete gidip alışveriş yaptık. Parka uğradık. Geldik hemen uyudu kuzum. 1 saattir uyuyor.

Eşim aradı şimdi geliyormuş. Makarna suyu koyayım. Yanına da unlu dana ciğeri kızartacağım. Çorbam var. Bide salata bitti gitti a.s.

BEn kızım uyurken şu yemek işini halledeyim akşam geçmişi okuyacağım. Öptüm sizi bacılar a.s.

pınarcım geçmiş olsun .çok kötü olur tırnak batması bilirim :ben yaz boyu 2 ayağımdada yaşamıştım küçük bir operasyonla geçmişti.nşallah geçer canım kısa sürede.

pinarcimmmm gecmis olsun canim benim o halde de gezdin ya helallllllll:))

Napim be tatlım evde otursam kurup durarım daha çok canım yanar. Gezince anlamadım kaydirigubbakcemile3

Birsom çok geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsınız valla. Defdef'de öyle yerde ne bulsa anında ağzında. Çok korkuyorum valla bende :çok üzgünüm:

Kuzumda hastalanmş inşallah şimdi iyidir ya. Eve gelince neden böyle oluyor bu kuzular a.s.

Ev meselesinde de haklısın ama sıkma canını. Herşey olacağına varıyor a.s. Anneninde nazı sana geçiyorda konuşuyor işte bacım ya onunda geçmişte yaşadıklarını düşün. Çok şükür başında yine yardımcı oluyor sana. Üzme canını a.s.

saol cnm ...gel ye tetesi valla heee a.s.

çok geçmiş olsun cm inş tekrarlamazzz a.s.

Sağolasın canım a.s.

canım benim tatlı kızımın maşallah diyim dogdugundan beri gece uykusu tamdır saat 9 da yatar sabah bizle kalkar emzirdiğim dönem gece 2 kere uyanmadan mızırdardı emzirirdim uykusu arasında 7 aydan sonra emmedi mamaya gectik o dönemdede gece 1 kere yine uyanmadan mızırdanıyordu mama veriyordum biberonla son 1 aydırda gecede uyanmıyor mama falanda istemiyor (hasta oldugu dönem hariç) aksam yatıyor sabah 8 de kalkıyor banada iyi oluyor aman nazar degmesin

kızlar selam
ben yarın inşallah izmire gidiyorum
1 hafta kalıcaz kızımla
gelince görüşürüz
kendinize ve bebişlere iyi bakın
öpüyorum hepinizi

Maşallah akıllı kuzuma a.s.

kızlar selam
ben yarın inşallah izmire gidiyorum
1 hafta kalıcaz kızımla
gelince görüşürüz
kendinize ve bebişlere iyi bakın
öpüyorum hepinizi

Hayırlı yolculuklar canım a.s.

Pek sessiz valla buralar a.s.

Eşim erken geldi karnı aç değilmiş. O yüzden az önce yedik yemeğimizi. Şimdi Defdoş'u uyuttum. Az sonra mutfağı toparlayacağım ama azcık Aşk ve Ceza'yı izleyeyim dedim a.s.

Hazırlıklar sayfasına da koydum gerçi ama bakın bakalım bizim çerçevelerimiz bunlar...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

selam kizlar a.s.

yarin inşaAllah tekirdaga gidiyorum küçük dayimlara :) annem-babam,serros ve ben :) cuma günü ögleden sonra gelicez eve inşaAllah :) yarin sabah erkenden babam alcak beni..oyuzden bugun bütün işlerimi bitirmem gerekiyordu..ütüydü,camasrdi,temizlikti,bavuldu vs derken aksam oldu..en son serrosuda yikadim yigildim kaldim yorgunluktan :)

msni de acik birakip gitmişim :) kusuruma bakmayin kizlar..sabah acik unutmusum..bilerek cevap vermedigimi düşünmeyin sakin..eşimde erken gelince kapamiş hepsini cok pencere vardi dedi sadece..

buarada c.tesi geliyorum inşaAllah gülşahcim sen bi ara capitolden tarafa adresi yaz bana olurmu :) bide telefonunu yaz canim bende azsonra yollicam sana

sibelcim beraber gidelim tabiki karşidan gelen hatunlar otobüsle geliyorsa kadikoyde bulusuruz hep birlikte..biz seninle birlikte geceriz kadikoye..de nasil gidelim? ben tren daha iyi olur diye düşündüm..trafik derdi yok..digidik digidik cocuklarada iyi olur :) ama sen soganliktan nasl binicen? onu pek cikaramadim..senin tel bende yok..sanada mesaj atayim canim..sende muhakkak bana yaz telini

hülyacim iyi güldürdün beni :) ama yemeyiz canim bu numaralari :))) yan cizmeye kalkma valla cok cok cok kizarimmm küserimmm :)

esencim ve handecim sizde muhakkak gelin yaa..araba işi olmassa metrobüsler var kadikoye..onlarla gelebilirsiniz..hep birlikte orda bulusabiliriz..

pinarcim sende ugrayacakmişsin cok sevindim

ferdacim sende geliyorsun dimi?

erzende geliyordu sanirim..baska kim vardi?

ay ay süper olcak inşaAllah :)

kizlar hepinizi cok cok öptümmm :) gelecegimi bildirmek için girdim sadece..

hadi Rabbime emanetsiniz sizler ve kuzularinizzz :) t.dagdan da girmeye calişirim mümkün olursa :)

öptüm hepiniziiii

selam kızlar ders verdim eşim halasının oğluyla Ahseni alıp geldiler birlikte yemeğimizi yedik
kızıma mamasını yedirdim uyudu aşk ve ceza yı izliyorum baylarda tavla oynuyorlar
pınarcım pasta için konuşalım güzelim

tuba iyi gezmeler gelicez inşallah canım

Hazırlıklar sayfasına da koydum gerçi ama bakın bakalım bizim çerçevelerimiz bunlar...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Gayet güzelmiş bacım. Bende şöyle melekli renkli bişiler arıcam ama bulamazsam bu çok iyi bi alternatif. İçine hangi resmi koyacaksın ? Yeni mi olsun eski mi karar veremedim :uhm:

Selam canım. Ohhh amma iş halletmişsin bugün helal valla. İyi yolculuklar canım. Güzel vakit geçirirsiniz inşallah a.s.

Canım ya arıyacaktım seni bugün ama hep bişey çıktı. Sonrada geç oldu diye arayamadım. Burdan özet geçeim. Detayları yarın telde konuşuruz. Pastane Göztepe'de. Defdef'in diş buğdayı pastasını yapan yer. Ben pastanın şeklinden de lezzetinden de çok memnun kaldım. Yeni bi butik pasta ustası almışlar. Hangi şekilde ne renk istersen aynen yapıyorlar. Üstelik dilimine de 5,5 tl diyor bana. Eğer sende sipariş vermek yada görüşmek istersen telini veririm. Benim adımı verir aynı şartlarla yaptırırsın. Yarın detaylı konuşalım canım a.s.

konuşalım şekerim burda da pelit pastanesi var oraylada görüşücem hangisi uyarsa ona yaptırırım
hediyelik bende düşünüyorum haftaya eminönüne gideceğim belki bişeyler bulurum bakalım
balonları nerden buldunuziyiki doğdun yazılı olanları

Eşim koltukta sızdı bende size bakayım dedim. Defdoş'ta uyuyor ama mutfak aynen duruyor. Gerçi tabaklar lavabonun içinde. Tencerede yok boşaltılıcak. Sabaha bıraksam gece batar o bulaşıklar bana. Neyse yatmadan Defdef'e mama yaparken kaldırırım 2 dk.

Yarında cam silme , tül işi yattı. Hava yağmurlu olucakmış 2 gün. Camlar silinmeden tülleri yıkamakda istemiyorum. Önümüzdeki hafta halleriz artık. Yarın evimi siler süpürür temizlerim mis gibi.

Offf akşam yemeğinde ciğerin yanında soğan yedim. Mahvetti midemi. Fena şiştim. Bi soda içeyim a.s.

Bi konuş bakalım canım gerçi bundan uygun yapan yer ben hiç bulamadım ama sen bulursun inşallah a.s.

Sibel'in eşi Eminönünden almış. Bende doğum gününü melek konseptli yapmak istediğim için aslında beyaz üzerine pembe melek figürlü balon istiyorum ama sağolsun Sibel'in eşi benim için bakmış bulamamış hiç. Şu Defdef'in doğumunda dağıttığım şekerleri aldığım yeri arayacağım. Belki önceden haber verince balon yaptırabiliyorlardır istediğimiz gibi. Bi sorayım sanada bilgi veririm canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…