2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım

kızlar herkese selammmmmmmmm

ben geldım. Nıhayet ıŞlerımı azalttım ara ara takıp etmeye ÇalıŞtım sızlerıde...

Ne yaptınız bakalım?

tülaycım canım pc açık ama benim yayamaz yüzünden bi türlü yazamadım.çamaşırlığımı devirmiş heryer heryerde onları toparlıyorum tatlım sen nasılsın selin nasıl

canım ben iyiyim.selinde iyi az önce dr götürdüler yüzü güneşten kızarmıştı polen alerjisi olmuş. bana çekmiş malesef.losyon güneş kremi falan yzmış dr. onun haricinde bir yaramazlık yok canım.valla bunları boş odayı salmak laızm yoksa evi talan ediyorlar:)a.s.

ceren canım nerelerdesin sen özlettin paşan nasıl

buralardayım canım da işlerim çoktu valla giremedim. paşam iyi teyzesi ne yapsın uğraşıyoruz valla onunlada...
sen nasılsın kuzun nasıl canım?

tülay canım geçmiş olsun selinciğe...:Saruboceq:
nasılsın iyisin umarım? :hulya:
aynen valla berkede öyle evin altını üstüne getiriyor..kaydirigubbakcemile3

ceren cnaım saol iyiyim ben asıl sen naıslsın oğluşun nasıl.sağol canım selinin cildi çok hassas güneş kremi alcaktım ama dr görmeden almak istemedim. alerjik bir cildi var kuzucumun ne yapalım artık dışarı çıkarken koruyucu sürcez bundan sonra:)

BENDE İYİM CANIM İŞİM ÇOKTU MALESEF GİREMEDİM. ÖZLEDİM SİZLERİ. ACABA NE YAPIYORLAR DİYE İNSAN SÜREKLİ SİZİ DÜŞÜNÜYOR..
OLABİLİR BAZI CİLTLER ÇOK HASSAS OLUYOR BÜYÜK İNSANLARDA BİLE ÖYLE ONLARIN CİLDİ ÇOK YUMUŞAK PÜRÜZSÜZ ZATEN HASSAS OLMALARI ÇOK NORMAL DİMİ.. BERKEDE AZCIK GÜNEŞTE KALSIN HEMEN YANAKLARI KIZARIYOR TEYZESİ..kaydirigubbakcemile3

BİRAZDAN ÖĞLE YEMEĞİNE GİTCEM. HERKESE AFİYET OLSUN. BU ARADA REJİM SÜPER GİDİYOR. AÇ KARNA 60,5 GELİYORUM ARTIK YAAAA yerimseniben

Yalnizlik güzel kafa dinlemek icin Birsen ama uzun vadeli cekilmiyor. Ama böyle olmasi gerekiyorsada, care yok, katlanmak gerekiyor mecburen.

Alis insallah dogum gününe kadar iyilesir canim, üzme sende canini.

Evet cok sevindi bizi gördügüne ama cok kalamadik maalesef.

Insan evinden ayrilamiyor ki canim, rahat etmez annende hicbiryerde. Ufacik Doruk bile, dün aksam eve geldigimizde cildirdi mutluluktan. Sana da Allah kolaylik versin canim, hem iki cocuk, hemde afacanlar. Basa gelince cekiliyor mecburen:)

Tavsiye ederim, mutlaka gidin canim, cok güzel bir sehir cünkü. Yalnizliga gelince, aslinda iyi ve kötü yanlari var ama sürekli olarak dedigin gibi cok zor olmali...

Tülaycigim, alintim ucmus mu ne? Selin'imin yüzü gecer insallah. Dorugun'da sol yanaginda kuruma ve kizariklik var biraz, acaba oda mi alerjiden? Ben günese ve rüzgara karsi koruyucu bir losyon sürdüm, gecti sanki biraz ama var daha...

saol filizcim.umarım geçer. ama güneşten korumak şart hele antalya gibi biryerde.

Uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..a.s.

Özledim hepinizi..Çarşamba kayınvalidemler gittikten sonra Perşembe günü temizliğe giriştik bütün gün kapı pencere tül perde derken akşam oldu,ertesi günde cuma günü yani ütü faslını hallettik son dk da kuaföre gidip boyamı ağdamı kaşımı gözümü hallettim ve nihayet akşam üstü 5 gibi yola çıktık,biliyosunuz haftasonu Ankara'daydık.10 gibi vardık,Sağolsun oğlum yolda hiç sorun çıkarmadı.Evine gittiğimiz arkadaşında 15 aylık kızları var o da hala yürümüyor yürüteç kullanmışlar hala yürüteçde Dağhan'a hayret ettiler.Birazda yan basıyo,ama sorun etmiyorlar.Doktorda görmüş zaten ama enteresan olan kız gece 10.30 gibi uyuyor ve sabah 9 da uyanıyor hiç uyumadan,ne yaptınız nasıl oluyor dedimde,doktorları 8 aylıkken gece emmelerini artık kesicez geç bile kalmışsınız demiş,Gazi üniv.de bir profesörmüş.Ve yaklaşık bir hafta uğraştıktan sonra başarmışlar,ağlasada vermemişler,uykuyada çok ihtiyacı var çocuğun demiş doktor,,şimdi öyle uyanmıyormuş hiç.Şaşırdık bizde Anılla ama uygulayabilirmiyim bilmiyorum,biraz katı bi doktormuş galiba,eğer çocuk yemeğini yemezse kesinlikle emzirmek yokmuş,hiç muhallebi,bebe bisküvisi verdirmemiş,ceviz yasak.Anlamdım gitti,herşeyi çok garip geldi bana.Hekresin bi düzeni var tabii,Ama şu doktorlarda bi ortak noktada buluşsalar iyi olur artık.
Neyse sağolsunlar çok iyi ağırladılar bizi,gerçi biz gezmekten sadece cumartesi sabahı kahvaltı yapabildik onlarla,cumartesi erkek kardeşime gittik orda okuyorya,,onlarla yemeğe çıktık,akşamında eşim düğüne gidecekti bizide bi başka arkadaşa bıraktı onlarında 13 aylık kızları var.o da daha 4 aylıkken muhallebiye yoğurda başlamış herkes bi başka yanii..o yürüyor ama..Candostumuda çağırdım oraya o gece Anıl düğündeyken bizde orda oturduk.içim pek rahat değildi ama çünkü arabadan inerken yüzüğümün parmağımda olmadığını hissettim,acayip panik oldum.çok üzüldüm,Anıla dedim sen baka arabaya bidaha idye,eşimin evlilik yıldönümüzde aldığı tek taş yüzüğüm parmağımdan düşmüştü.Ya valizlerle uğraşırken yada arabada Dağhanla uğraşırken.Neyse gece düğün sonrası tekrar eve döndük valizleri boşalttık,çantalara baktık ama yoktu o kadar üzüldümki,Anıl üzülme bidaha alırız dedi ama yok insan üzülmezmi hiç..Ama üzülsemde yapacak bişey yoktu giden gitmişti.Ertesi sabah başka bi arkadaşa kahvaltıya gittik.onunda kızı 18 aylık o da kreşe başlamış,arkadaşım çalışmaya başlamış çünkü,Ferda çok şükür çok seviyor çok memnunum dedi.ınşallah bizimkilerde severler,tabi Dağhan paşam uykuyu unuttu,oyundan.Ordanda başak arkadaşa uğrayıp kahvemizi içtik onların kızıda 3 yaşında..artık biçok şeyi aşmış,ama o da parmak emiyormuş doktor 3 yaşını bitirdiğinde yani 15 mayıstan sonra bakıcaz o zamana kadar bırakmazsa müdahale ederiz demiş.Ve ordanda eşimin bi arkadaşına kapıdan uğrayıp ıstanbul'a doğru yola çıktık,Oğlumda sızdı tabii bikaç saat uyanmadı,boluya girerken uyandı,kız kardeşiminde yanına uğradık,yurtta kalıyor o da.Çok sevindi bizi görünce süpriz yaptık,sonra tekrar evimizin yolunu tuttuk..11 gibi evimize geldik çok şükür.
Sabah erkenden oğluş kalktı tabii bende kalkmışken valizleri filan yerleştirdim.Son çantayı yerleştirirken yanımıza bişeyler almıştım cips kraker filan orayı boşaltınca bi baktım dipinde yüzüğüm ben burdayım diye bana sırıtıyor...ayyy o anda öyle bi mutlu oldumki çığlık attım tabii.Dağhanda bana bakıyo..Neyseki bulmuştum çok çok servindim kızlar yaa üzüldüğümle kaldım resmen.Allaha dua etmiştim,kaybolduysa bi nedeni vardır sen daha iyisini billirsin diye,ve buldum çok şükür..

Dünde kalan işlerimizi yaptık Aynur ablayla,pazara çıktık babamız karşıladı bizi evime geldik yemek filan derken artık gözlerim kapanıyordu.Dağhanı uyutup yattım hemen.Şimdide onlar oynarken ben yazıyım dedim,geçmişe bakamadım,önemli bişey yoktur umarım,..

Bizim buluşma işi ne oldu bilen varmı acaba!!

Bi de Gülhan taşınmışmı bilen varmı??

Bakabilirsem bakıcam geçmişe görüşürüz kızlar..

HOŞGELDıN FERDACIM..OHHH CANIM NE GÜZEL GEZMıŞSıNıZ SEVDıKLERıNLE GÖRÜŞMÜŞSÜN...ıYı OLMUŞTUR VALLA TATıL GıBıSı YOK. ARTIK KUZULARIMIZ DA BÜYÜDÜLERYA BıRAZ DAHA RAHATLADIK. ARKADAŞIMDA BıR TATıLDE HEM ALYANSINI HEMDE TEKTAŞINI KAYBETMıŞTı ODA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ.AMA O BULAMADI CANIM. NEYSEKı SEN BULMUŞSUN GÖZÜNAYDIN CANIM...
GÜLHANDAN HABERıM YOK VALLA BENDE 1 HAFTADIR GıREMıYORDUM ıŞıM ÇOKTU CANIM..
GÖRÜŞÜRÜZ...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

hoşbulduk cnm sağolasın..evet ben şanslıyım buldum...görüşürüz kolay gelsin cnm..

hoşbulduk cnm,sağolasın,evet ben şanslı olanlardanım,öpüyorum seni kolay gelsin..görüşürüz.

ferdacım hoşgeldın buaara topık acayıp sesız havalar ısındı kımsecıkler kalmadııı
hafta sonu toplanıyorus bende gelebılen gelıcek kımsedende ses cıkmyorrr ama bıldıgım sıbel kesın gelıcekk pınar ugrarım dedı sen gelırsın esenle hulya bellı degıl tugbada gelıcektı msnde ama işi var sanırım konusamadık son durum bölee

aman erkek milleti işte:)) en incesi çam ağacı:)) (sözüm meclisten dışarı deyim de, kocişinden memnun olanlar alınmasın:))
kusmasında da temizlik bişey değil de, zaten zorla yiyor, hepsi çıktı(

saol filizcim.umarım geçer. ama güneşten korumak şart hele antalya gibi biryerde.

ayy tülaycım benim kuzununda çok hassas teni( elim deyse kızarıyor!! ufacık bi çarpmada morarıyor
bu arada senin kurabiyeci bayanla ilgili sibelle konuştuk,bende düşünüyorum aslında kurabiye. ama kendim mi yapsam,hazır mı alsam kararsızım?? ne kadar zamanda eline ulaştı? bayatlamamış mıydı? bidee kargo ücretini kim ödedi? en son sorum bayanın internet adresi var mı?

ayşecimm eğer hassassa mutlaka koruyucu al dr öyle dedi bize.
ben kendim yapcaktım ama kalıbıydı şeker hamuruydu malzemesiydi bana daha pahalıya mal olcaktı. benim 1 gün içinde elime ulaştı kargoyu ben ödedim ama çok cüzi bir rakamdı sanırım anlaşmalıydı o yüzden.evet var sana özelden mesaj atarım.ben gerçekten çok mennun kaldım eğer uyarsa yaptırmanı tavsiye ederim .önce sana örnekler yapıyor ona göre sen karar veriyorsunopuyorumnanaktan yapıyor.

canım çok güzelmiş kurabiyeler. bu bayan senin tanıdığın biri mi? yani iletişime sen mi geçersin, ben arayım mı? gerçi daha bana vakit çok da, doğumgünü maliyet araştırması yapıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…