saol filizcim inşallah atarım biran önce..görümcenede çok geçmiş olsun cnaım allahım acil şifalarını versin biran önce
pınar cnaım hoşgeldinnnn özlettin kendini.
geçmiş olsun defnoşa .tatilde güzel geçmiş sevindim ...resimelre bakarız artık ekleyince...
hoşgeldın pınarrrrrr
özlettınız ana kıs kendınızı:1hug:
Oh nihayet. Öksüz kaldi buralar canim ya. Defnosumada cok gecmis olsun. Yeni disleride hayirli olsun...
Kizlar Selamlar,
Biz yine alis-veristen geldik, bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor. Korkumdan hesaplarimizi bile kontrol etmiyorum, cok kacirdik ölcüyü bu aralar. Esim gaza geldi, ablasina fotograf makinesi aldi, bende eli bos gitmeyeyim diye bir parfüm aldim. Bir magaza kapaniyordu sansima, pek cok marka yüzde yetmis ucuzlamisti. Escada ve Kenzo aldim birkac tane. Lancome Aroma Blue favorim bu aralar ama maalesef biz gidene kadar coktan bitmis...
Valizleri hazirlayacagim esim giderken deponun anahtarini birakmayi unutuyor iki gündür, yedeginide ben bulamiyorum, sinir oldum. Son dakika stresi yasamak istemiyorum, iyisimi ütüleri bitireyim aksama, hediyeleri paketleyeyim, camasirlari yikayimda, isi kolaylastirayim biraz.
Ve asil bomba haber. Doruk nihayet yürüyor kizlar. Baska yürümeyen bebis kaldi mi bilmiyorum ama benim oglum bizim ev halifleks oldugu icin yürüyemiyormus büyük ihtimalle. Teyzem anaokulu ögretmeni, onunla konustum gecen, o söyledi. Benimde aklima yatti. Komsumuz var yine ögretmen, ona anlattim durumu dün, oda aynisini söyledi ve ev sahibimize iyice gicik oldum. Sanki evi tarihi esermis gibi, hic birseyi degistirtmiyor. Cok acilen tutmustuk bu evi icimize sinmedigi halde ve simdi öyle pismanim ki... Ev bulamiyoruz esimin is yerine yakin, bulduklarimizda bizi asiyor, cok pahali geliyor. Tamda gicik bir yerdeyiz, Hollanda Almanya siniri ve ev fiyatlari ucmus durumda. Pfuuf, en iyisi ev almak belki ama baglanmakta istemiyorum bu ülkeye. Neyse, kacayim ben kizlar. Bir sürü isim var...
en sonunda eğlenmişsiniz hadi tebrikleralkisalkisalkisSelamlar,,,
Nabersiniz Canlar???
Biz dün gezip dolaşıp geldik,burdada alışveriş yapacak yerleri bulduk,her zamanki gibü,babaannemiz bize ciciler aldı,kocişle bana ayakkabı,Dağhana giysiler...yemeğimizide yiyip geldik,dün pek deniz keyfi yapamadım yani geç girdim 7 de!! Hiç brozlaşamadım.:))Dağhan sayesinde :))
Ve dün gece aşkımla yine çıktık dışarı bu sefer daha başarılıydık :))zemuszemus canlı müzik yapan biyere gittik,nargile içtik bişeyler içtik,2 ye kadar kaldık,neyseki uyanmamış bizimki gelip yattık sonrada,sonunda hatırladık bizde bişeyler beee... :))
keyfini çıkar tatlımferdacım hoşbulduk.evet evde olmak güzel:) özelliklede kızımla olmak.güle güle giyin canım cicilerinizi
en sonunda bak biraz daha gelmeseydin unutucaktık seni ama Defdefi asla unutmazdıkBacılar selamlar ben geldiimmm a.s.
Nihayet modemim geldi az önce servisten. Yapamamışlar yenisini yollamışlar. Bi güzel fırça yediler benden. Bu kadar uzun sürer mi yaklava: Neyseki geldi sonunda. Özledim valla sizleri ya a.s.
Geçmişe dönsem heralde 1 ay da o sürer kaydirigubbakcemile3 Herkesin keyfi yerindedir umarım. Valla uzak kaldım konulardan ya. İnternet olmadan çok sıkıcı valla. Kendimi ev işlerine ve gezmeye vurdum. Hergün ev sildim süpürdüm düşünün yani nasıl kafayı yedim sıkıntıdan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tatilimizi de yaptık geldik. Çok şükür Defdoş'um hiç sorun çıkarmadı. Düzenini çok çabuk oturttu. Hergün aynı ritimde yedi, içti, uyudu, denize girdi. Çok keyifli bi tatil geçirdik. Resimleri akşam fırsat bulursam eklerim facee yerimseniben
Tatilden geldik herşey yolunda derken Defdoş'um hasta oldu geçen hafta. Üst solunum yolu enfeksiyonu. Yine salgınmış. Babanesi de hasta oldu ondan geçti heralde. Bugün daha iyi toparlıyor günden güne. Fena da yaramaz, nazlı, cilveli bişey oldu. Ne isterse paşa paşa yapıyoruz valla. Ortalığı ayağa kaldırıyor yoksa. 12.dişi de çıktı kuzumun. Bizimki duruyor hepsini biranda çıkarıyor. 4 günde 4 diş çıkardı yine. Devamı da geliyor belli kabarmış damaklar :bbo:
Bugünde temizlik günüm yine. Modem gelince hemen kurdum size yazmadan edemedim. İşimi bitireyim gelir son havadisleri alırım sizden. Çok öptüm bacılar a.s.
evden çıktım ama fazla duramadım yağmur yağdı eyvah dedim halılar yine ıslandıysa çürür hemen geldim
tebrikler canım çok sevindimKizlar Selamlar,
Biz yine alis-veristen geldik, bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor. Korkumdan hesaplarimizi bile kontrol etmiyorum, cok kacirdik ölcüyü bu aralar. Esim gaza geldi, ablasina fotograf makinesi aldi, bende eli bos gitmeyeyim diye bir parfüm aldim. Bir magaza kapaniyordu sansima, pek cok marka yüzde yetmis ucuzlamisti. Escada ve Kenzo aldim birkac tane. Lancome Aroma Blue favorim bu aralar ama maalesef biz gidene kadar coktan bitmis...
Valizleri hazirlayacagim esim giderken deponun anahtarini birakmayi unutuyor iki gündür, yedeginide ben bulamiyorum, sinir oldum. Son dakika stresi yasamak istemiyorum, iyisimi ütüleri bitireyim aksama, hediyeleri paketleyeyim, camasirlari yikayimda, isi kolaylastirayim biraz.
Ve asil bomba haber. Doruk nihayet yürüyor kizlar. Baska yürümeyen bebis kaldi mi bilmiyorum ama benim oglum bizim ev halifleks oldugu icin yürüyemiyormus büyük ihtimalle. Teyzem anaokulu ögretmeni, onunla konustum gecen, o söyledi. Benimde aklima yatti. Komsumuz var yine ögretmen, ona anlattim durumu dün, oda aynisini söyledi ve ev sahibimize iyice gicik oldum. Sanki evi tarihi esermis gibi, hic birseyi degistirtmiyor. Cok acilen tutmustuk bu evi icimize sinmedigi halde ve simdi öyle pismanim ki... Ev bulamiyoruz esimin is yerine yakin, bulduklarimizda bizi asiyor, cok pahali geliyor. Tamda gicik bir yerdeyiz, Hollanda Almanya siniri ve ev fiyatlari ucmus durumda. Pfuuf, en iyisi ev almak belki ama baglanmakta istemiyorum bu ülkeye. Neyse, kacayim ben kizlar. Bir sürü isim var...
filizcim tşk ederım verdıgın tavsıye ııcn.guzel bı yere benzıyor aksama esımlede bakalım muhtemelen o hersey dahıl ıstedıgınden bı kulp bulacaktır ama :))
duru sabah 9,30 10 gıbı kalkıyor öğleden sonra 3saat uyuyor aksamustude 2saat uyuyorr ben evdeyken hıc boyle uyuömazdı anlemadım nıye bukadar uyuyor kafamçokkarıştı
uyusun işte kız ben sabahtan beri hala uyutamadım
bizde öptük sizidoruk yürümeye başlamış maşallahhhh:))))))))))))))))))
pınarcım nasılsın canım
işler çok yoğun arada girip bakabiliyorum ancak fırsat bulursam
öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:))oo pınar işlerıde bıtırdınnn ne guzell bıde kek atıver bacım cayın yanınaa ohh mıs gıbı:içelim:
sıbel bugun okuyp okuyupp gıdıyosun bı ses versen bacımmmsengözlerimebaksanab
doruk yürümeye başlamış maşallahhhh:))))))))))))))))))
pınarcım nasılsın canım
işler çok yoğun arada girip bakabiliyorum ancak fırsat bulursam
öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
en sonunda bak biraz daha gelmeseydin unutucaktık seni ama Defdefi asla unutmazdık
bı duru sıpası kaldı demek yürümeyen hala tek parmagımdan tutmadan kaldırmıyo poposunu öle düşmedıde neden korkuyo bılmem
maşallah duruk'a
niyahhhh slm kizlar a.s.
anam anam anammm ölüyorummmmmmmm..yok bugun bi kere daha karar verdimki ben titizlikten nefret ediyorum ve asla titiz bi insan olmayacagim :)))) geberdim be 3 günde..benim bu şişko bünyem ne kadar narinmiş haberim yoktudün gece bel agrisindan 3e kadar uyuyamadim ya..2 gün mutfak,bugunde genel ev temizliğimi bitirdim..tamam yeter haftayada camlarimla perdelerimi yaparim bigün..bide dolap içlerinin tozlarini aldimmi tamamdir..daha bayrama kadar elimi sürmem hiçbişeye haftalik klasik temizlik yeter bana canimdan bezdim be..saat başi kendime sövüp durdum nerden basladim diye
dişler konusulmus..serrosun 11.dişi bugun patladi..zaten bu cocugun gece uykusunda aglamalari baslayinca ertesi gün diş patlatiyor kuzum..yemek konusulmus..serrosta ayni ya..cani hiç bişey cekmiyor..biraksam 3 gün aç yasar yaaa..
dorukta yürümüş cok sukur cok sevindim :) Allah kolaylik versin filizcim :) hayirli tatiller bu arada..görümceninde güzel haberlerini aliriz umarim a.s. inşaAllah tatilinizde güzel gecer..
gülşahcim inşaAllah duruda tez zamanda yürür..gerçi ozaman işler daha zorlaşiyor gercekten..serrada gec yürüdü sayilir..13.ayda basladi cat pat korka korka..14.ayda tam yürüdü..
bugun 15.ayini bitirdi kuzum be..kocaman oldu cadilar yaa..
aysecim baska sefere inşaAllah..cok istedim ama olmadi..inşaAllah görüşürüz bigün a.s.
gülhancim bora düzeldimi?
pinarim hoşgeldin canim a.s. kiz bak senle konustugumdan beri daha yeni girebildim siteye :) slmin üstümde kaldikizlar pinarin selami var hepinizeeee defdos nasil oldu??
ferdacim canim ay cok güldüm o gece gezmenize :))) bende gecen bi filmde kari koca dans ediyorlardi romantik romantikay dedim ne sacma sey muzik caliyor agir agir hareketler felan oyyy bende odunlaştimmmm tatil güzel geciyor okudugum kadariyla..ama bronzlaşamamişsin he..kiz ona göre yag alsaydin keske..neysem iyi keyifler sana canimm a.s.
siboss resimlerinize bayildimmm :)
tülaycim seninde resimlere bayildimm :)
banucum inşaAllah tez zamanda ev bulursunuz canim a.s.
birsennnn nerdesin hatunnnnn???
esennn nurtennn gezginleriiii bugun gene bulustunuz dimi utanmazlar siziiii
özlemcim az kaldi doguma..nasilsin canimm?
tutkuncum evi su basmiş..cok cok gecmiş olsun tatlim yaaa a.s. kolay gelsin..inşaAllah hemencecik toparlarsin..
ay daha aksam namazini kilmadim..yarinda annemlerle dayimlar gelecek bana sabahtan..buzlu pastami yaptim..yarin sabahta ivir zivirimi yaparim..gelip yerler sonrada attaaaa gideriz..ay yeter bukadar temizlik artik gezmeeee vaktiiii :)
hadi öptüm hepinizi kocamannnnn mucksssssssssssss
he bide bişi sorcam kizlar..şimdi serrosun demiri düşük cikmişti ya..demir surubunu meyveyle veriyorum..ama pekmezi neyle vericegimi şaşirdim kizlar yaa..serra sevmiyor hiç pekmezi..eskiden meyveye katardim yerdi..ama şimdi demiri katiyorum meyveye..sorum su: pekmezide meyveye katsam olurmu ??? yani meyve+demir+pekmez..olurmu??? sabah koyamam süt var..yogurda koyamam..muhallebiyede koyamam..ee corbaya koycak halim yok..bitek meyve var secenek..günde 2 keremi meyve versem acaba..ay hangi araya sıkıştırcamki bu iştahsizlikta..püf yaaa..şaşirdim napcagimi..
neysem fikri olan söylesin olurmu hatunlar a.s. öptüm mucksssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?