2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah iyi sonuçlar alır görümcen hayattaki en büyük varlığımız sağlığımız dediğin gibi hayat çok boş bir saniye sonra ne olacağımız meçhul o nedenle kimsenin kalbini kırmamak lazım
balığı afiyetle yesin kuzum:))

sağol bitanem valla öyle ilk başlarda kabul etmesede şimdi kardeşini yere göğe sığdıramıyor canım :))) defnemde prenses gibi bir abla olur hayırlısıyla inşallah:)))

kızlar ne güzel çoğunuz istanbuldasınız keşke yakın olsaydık bende sizinle görüşmek isterdim :)) ama kalbim sizinle

bu arada eşim aradı akşama iki ev bakacağız ikiside sıfırmış bakalım hayırlısı inşallah gönlümüze göre bir ev buluruz kızlar gerçekten çok stresli bir işmiş amacımız kızlarımız büyümeden ev sahibi olmak inşallah Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla

ayyy geçmiş olsun canım yaaa pofffff çok can sıkıcı komşunda çok sinir bozucuymuş tesisatçı değilsin ya ne yapıcaksın anlayışsız insanlarkötükedihüso
görümcen için çok zor bir durum Allah yardımcısı olsun filizcim gerçekten hayatta böyle şeylerle karşılaşınca insan yaptıklarının ne kadar anlamsız olduğunu anlıyor onun şu anda morale ihtiyacı vardır Allah şifa versin biran önce inşallah
doruğa da afiyet olsun Ahsene de bayadır balık vermiyorum hhafta sonu bende alayım bari

hayırlısı olsun canım hakkınızdaa.s.

eeeee kimseler gelmedi mi:S
biz sirke gittik geldik Ahsen bayıldı uzaktan sevdi ama atların yanına götürünce çok korktu:))
ben ata bindim çok güzeldi en son bingölde bindiğimde beni kaçırmıştı at ondan beridir korkuyordum ama yendim korkumu:)))
şimdi geldik uyudu Ahsen bizde film izliyoruz reklamlarda bakayım dedim
iyi gecelerr

canım benim ya çok tatlılar gerçekten yerim ben onu türkizde yemiyor biliyorsun çok zor valla

sağol canım

canım görümcenede Allah şifa versin çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın
Tatil hazırlıklarıdaa tam gaz kolay gelsin bunlar tatlı telaşlar
sorma canım görümcemler yeni gitmişti kaynımlar geliyor diye dip bucak evi temizlemiştim şimdi tüm mutfak tezgahın üstünde dolapları kapaklarını açtım makineleri çektim sildim kuruladım çürür diye halıları serdim balkona bakalım kurusunlar hallerini görelim yoksa yıkamaya gitcek hepsi ev birden ayağa kalktı heryer rutubet gibi koktu birden bezler yetmedi havluları bile kulandım valla suları almak için bide yarın kaynımlar geliyoruz derlermi çıldırırım heralde
Bu arada cuma gelemiyorum sanırım eşim karşıya geçecekti hatırlarsan iptal oldu doktora gidecekti dr ları seminere gidiyormuş ondan geçemiycek karşıya o kadar istedim yine olmadı canım.inşallah bi dahaki sefere diyim bide sen git dönüşte ben alırım demişti şansa bak
köyde keyifte yapmışsınız düğünde oynayıp stres atmışsındır bide iyi olmuş bak bu gezme diyim
tatlım canını sıkmamaya çalış kötü olmuş gerçekten kolay gelsin birsürü iş çıktı sana

öyle valla tatlım süte hayır demiyor Allahtankaydirigubbakcemile5
sağol canım daha yeni temizlik yapmıştım şimdi her yer her yerde
inşallah hayırlısıyla olur canım içine sinen dualarımız seninle

sorma canım akşam üstü eşim gitti demiş eşim 8 de geliyor bidahada gitmedi duvarada sızmamış sadece ufak bi akma olmuş ya bende onun evinede indi sandım insan önce ya su geliyor inşallah bişey yoktur der vanayı kestinizmi varmı ihtiyaç der geçmiş olsun der hiç olmaı gelmiş kes suyu diyor tövbe tövbe
türkizide götürdüğümde bayılmıştı süper eğleniyorlar gerçekten

günaydınnnnnnnn
dunden berı kımsecıkler gelmemişşşş
esen nasıl at kaçırdı sekerım senı:) ya bendemı gotursem duruyu sırkee acaba hayvanları cok sevdıgıne gore oda bayılır du bakalım ben bıraz arastırayım
bıze gelınce duru gunduzlerı cok guzel uyuyor 10,30-11gıbı gece uykusuna gecıyor ama sıcaktanmıdır nedır 5den sonra sık sık uyanıyor ya sallıyorum ya sarılıp uyutuyorum acaba gunduz uyudugundanmı acaba gece uykusu bukadar bölünüyor anlamadım gıttı

agustosun ılk haftası ızıne cıkıyorum bende..daha nereye gıdecegımız bellı degıl ben ayvalık tarafı dıyorum esım bodrum çoçukla bodruma gıtmenınde bı anlamı yok bence ama bakalım ferda dıdım nasıl hıc gıtmedım ben sen bı bılgılendır bacım nasıl fıyatlar mekanlarr
sakin bı aıle pansıyonu tutmayı dusunuyorum esım hersey dahıl dıyo buara çok çatışıyo fıkırlerımız allah sonumuzu hayır etsınnnneysekıı orta yolu buluyors sonunda

ha bıde kıs kardesımın söz işi var tatıl bölünecek o yuzden bakalım nasıl cıkcaz bu işin içinden
evıde tasındıgımız gıbı öle bıraktım daha bı cıvı cakmadık daha mevlud okutamadım ramazanda gecsınde o ara eksıklerı tamamlarr bı mevlud okuturum borclu hıssedıyorum kendımı çunku

esra evı duzene sokmussundur ınsallahhh o kokuda gecmez hemen allah kolaylık versın

buarada tatıldekılerde dönse artıkkkk melek aslı bayadır gırmıyor yaz donemı yogundur normal olarak pınar bodrumda kaldı sanırım,fulyada ugramıyodu ama facede kardesını gordum evlendırmısler telaşelı o yuzden,bengıden ses yok,bursalı hatunlar gezmekten bakamaz oldu sıteye hulya ve tulay msnde ama buraya yazmıyorr burcuda gırmıyo o yazılanlardan sonraa,tubada kendını temızlıge vurmus facede okudum
aaa dagılmışız valla toparlanalım bayanlarrrrr

kızlar günaydınnnnnnnnn ben geldimmmmmmmmmmmmm..gülşah cnmyha sağol sende olmasan hatırlayan yopkkk valla küstümm ehrkese:)))))))))))))))))))))))))) biz tatili yaptık görümceyi evlendirdik geldik
ama ben yorgunluktan harap bitap durumdayım(( yatılı misafirlerimde vardı neyseki gittiler. umarım herkes iyidir geçmişi okuyamıyorum çok sayfa birikmiş.burcuya bişeymi oldu kızlar yazılanlardan bişey anlamadım gülşah canım okutursun ya ama inan insan ev,nde mevlüt yapınca daha huzurlu oluyor..sizde tatilinizi yapar gelirsiniz inşallah.bizde ağustosun ilk haftası sakin bir yerlere kacıcaz bakalım.bende ehrşey dahil otel istiyorum eşim pansiypn yani sizden kalır farkımız yok ama el mahkum eşini dediği olcak ama ben onada razıyım tatil olsunda..ayy çok yazmışımmm

banummmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin:))

hoşgeldin cnm,baya hareketli geçmiş tatil,yorulmuşsun ama yinede evde olmak güzeldir dimi??
ferdacım alemsin canım ya çocuklar olunca herşey unutuluyor valla eş bile olsa

esencim sağol tatlım burası çok sıcak valla çalışmak zor oluyor
sorma banu?çocuklaar adamın tersini döndürüyor..
ayy çok geçmiş olsun cnm yaaa,üzüldüm valla...Allah kolaylık versin.
didime gitmedik yarı yoldan söke mağazalara gittik alışveriş yaptık :))
öyle cnm yavaş gelsinde sağlam olsun önemli olan o!!!cnm inşallah görümcenin bişeyi çıkmaz...
ne olacaktı güzelim öyle tabiii,olsun tatil tatildir dimi ama??* )
keşke bizde seni daha yakından tanıyabilseydik cnm,Evi en kısa zamanda alabilirsiniz inşallah cnm,
Kız esen attanmı düştün...:))

cnm benim Didimde fiyat konusunda bi bilgim yok ama istersen bi soruşturayım.Güzel yer ama özellikle çocuklar için denizi süper sığ...İstersen internetten bak,biz akbükteyiz burda holiday ınn diye bi otel var capris otel haricinde,orayada bi bak bence..Sakin bi yer burası...

halıları yarın yıkatmaya vericem berbat olmuş.dolaplar çeksin kendini ev dandini oturup sinir olmaktansa kızımla carfura gidip gezeyim dedim.öptüm hepinizi

bu arada Didim çok ucuz dublex ev kiraları günlük 70 falan diye bilyorum bende kardeşime sorarım isteyen varsa küçük otelleri falan

Selamlar,,,

Nabersiniz Canlar???

Biz dün gezip dolaşıp geldik,burdada alışveriş yapacak yerleri bulduk,her zamanki gibü,babaannemiz bize ciciler aldı,kocişle bana ayakkabı,Dağhana giysiler...yemeğimizide yiyip geldik,dün pek deniz keyfi yapamadım yani geç girdim 7 de!! Hiç brozlaşamadım.:))Dağhan sayesinde :))

Ve dün gece aşkımla yine çıktık dışarı bu sefer daha başarılıydık :))zemuszemus canlı müzik yapan biyere gittik,nargile içtik bişeyler içtik,2 ye kadar kaldık,neyseki uyanmamış bizimki gelip yattık sonrada,sonunda hatırladık bizde bişeyler beee... :))

ferdacım hoşbulduk.evet evde olmak güzel:) özelliklede kızımla olmak.güle güle giyin canım cicilerinizi

canımmm benimm banucummm lütfen üzme kendini boşver inceldiği eyrden kopsun sana her yerde iş var sonuçta

Bacılar selamlar ben geldiimmm a.s.

Nihayet modemim geldi az önce servisten. Yapamamışlar yenisini yollamışlar. Bi güzel fırça yediler benden. Bu kadar uzun sürer mi ya klava: Neyseki geldi sonunda. Özledim valla sizleri ya a.s.

Geçmişe dönsem heralde 1 ay da o sürer kaydirigubbakcemile3 Herkesin keyfi yerindedir umarım. Valla uzak kaldım konulardan ya. İnternet olmadan çok sıkıcı valla. Kendimi ev işlerine ve gezmeye vurdum. Hergün ev sildim süpürdüm düşünün yani nasıl kafayı yedim sıkıntıdan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tatilimizi de yaptık geldik. Çok şükür Defdoş'um hiç sorun çıkarmadı. Düzenini çok çabuk oturttu. Hergün aynı ritimde yedi, içti, uyudu, denize girdi. Çok keyifli bi tatil geçirdik. Resimleri akşam fırsat bulursam eklerim facee yerimseniben

Tatilden geldik herşey yolunda derken Defdoş'um hasta oldu geçen hafta. Üst solunum yolu enfeksiyonu. Yine salgınmış. Babanesi de hasta oldu ondan geçti heralde. Bugün daha iyi toparlıyor günden güne. Fena da yaramaz, nazlı, cilveli bişey oldu. Ne isterse paşa paşa yapıyoruz valla. Ortalığı ayağa kaldırıyor yoksa. 12.dişi de çıktı kuzumun. Bizimki duruyor hepsini biranda çıkarıyor. 4 günde 4 diş çıkardı yine. Devamı da geliyor belli kabarmış damaklar :bbo:

Bugünde temizlik günüm yine. Modem gelince hemen kurdum size yazmadan edemedim. İşimi bitireyim gelir son havadisleri alırım sizden. Çok öptüm bacılar a.s.

pınar cnaım hoşgeldinnnn özlettin kendini.
geçmiş olsun defnoşa .tatilde güzel geçmiş sevindim ...resimelre bakarız artık ekleyince...

Insallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz, sicacik isitirsiniz icini sevginizle canim.

Ben haftada bir kere vermeye calisiyorum canim, zihin gelisimi icin cok önemliymis. Hamileligimde haftada birkac kez yiyiyordum ben.

Neyseki yenmissin korkunu canim, bende de fare korkusu var ama yenebilecegim bir korku degil ne yazik ki...

Sorma ya, o herkese laf yetistiren, cok bilmis kadin gitmis, yerine yikik-dökük, hayata küsmüs bir kadin gelmis. Kötü birsey olmasinda, yine öyle fesatliklar yapsa raziyim. :gitme:

Gündüz kac saat uyuyor canim Duru. Doruk gündüz cok uyudugunda, gece civitiyor. Bu aralarda sicak yine buralar cok erken kalkmaya basladi yine, susuyor ve geri uyumak istemiyor uykusunu aldigi icin...
Tatil icinde, sana Datca'yi önerebilirim, huzurlu bir tatil gecirmek icin ideal. Yalniz arabayla gideceksiniz, yollari cok virajli. Datca-Mesudiye Köyü'nde, esimin arkadaslarinin aile pansiyonu var. Resimlerine bir bak istersen, hosuna gider belki. Ortam Pansiyon-Restaurant diye google'dan aratabilirsin. Ama tam sezenon ortasi, yer var midir bilemem.

Hosgeldin canim, görümcene bir ömür boyu mutluluklar. Tatilinizde umarim cok güzel gecti...Yorgunluguda atarsin zamanla canim...

halıları yarın yıkatmaya vericem berbat olmuş.dolaplar çeksin kendini ev dandini oturup sinir olmaktansa kızımla carfura gidip gezeyim dedim.öptüm hepinizi

En iyisi. Yavas yavas düzenlersin, strese girme bosuna, olan olmus nasil olsa...

Güneslen canim bence firsat buldukca. Günesten aldigimiz enerji, kis boyu cok isimize yariyor. Hos, bende ayni senin gibiyim, güneste cok kalamiyorum ama babam cok sever yüzmeyi ve güneslenmeyi ve bir günü bile kacirmamaya calisir günesli günlerin. Hic üsümez, hastalanmaz. Ayrica felekten bir gün calmissiniz ne güzel. Böyle günlerinizin artarak cogalmasi dilegiyle...

Oh nihayet. Öksüz kaldi buralar canim ya. Defnosumada cok gecmis olsun. Yeni disleride hayirli olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…