2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya tam facee'e tatil resimlerimizi ekledim kociş kıyameti kopardı. Nazar değiyormuş çocuk hasta oluyormuşta bla bla bla. Sildirdi resimleri gıcık klava:

Sanki bi tek çocuk bunda var. Gıcık adam klava:

oyy ben geldimm tuba cadısı gitmişş...o buzlu pasta benimm olmalıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

Ya tam facee'e tatil resimlerimizi ekledim kociş kıyameti kopardı. Nazar değiyormuş çocuk hasta oluyormuşta bla bla bla. Sildirdi resimleri gıcık klava:

şimdi bende alıcamm elime oklavayı heeeeeklava:klava:klava:
söle ona kk hatunları evi basar hee resimleri görmek içinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam canım benim sağolasın a.s. Valla sorma ya çok kötü oldu hadi evde neysede arabada, başka bi yerde sürekli 2 meme açık. Bide dediğin gibi çığlık çığlığa off offf :çok üzgünüm:

Ooo Gazel kuzum ajansamı kayıtlı oldu. Hemen kaparlar valla benim güzel kızımı ya meşhur olunca unutmasın bizi yerimseniben

şimdi bende alıcamm elime oklavayı heeeeeklava:klava:klava:
söle ona kk hatunları evi basar hee resimleri görmek içinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Al valla bacım ya gıcık etti beni akşam akşam. O kadar uğraştım onca resim yükledim silmek zorunda kaldım. Bir tane profil resmine ekledim sadece. Ama kuzumun denizdeki hallerini falan buraya eklerim yarın yada cuma canım görür teyzoşları su kuşunu opuyorumnanaktan

Sabah eşimle gideceğim kayınvalideme. Yatmadan çantamızı hazırlayayım. Akşama geç gelirim. Görüşürüz bacılar öptüm sizi a.s.

selammmmmmm
Pınarcım emsin işte bırak oynasın ilerde aynı durumu o yaşıycak uf derse anlatırsın.özledik valla seni bi daha bu kadar ara verme.
Esen Nurtende naptınız çok gelmek isterdim malum
Mutaharam nasılsın?Canım demiri veriyorsan hala kahvaltının içine koy pekmezi canım demiride kalktığı gibi şurup gibi ver derim
Civcivim diycem Gazel ünlü mü olacak şimdi maşallah çok güzel bekliyoruz fotolarını şu zuzu reklamındaki çocukta bizim Müzikçinin oğluydu şimdi koca dana oldu babası iyiki o dönemde vermişim diyor
Bigudim kardeşim den cevap bekliyorum anlamışsındır
Burcu kk ya geri dönsün diye topik açalım yada Kağanın face ne duvar yazısı yazıp çoğalalım gönül alalım derim.
Kıvılcımım hazırlık bittimi sonnda

Gülhancım Bora nasıl telaştan ismini unuttum ilacın yazmayı Mersinol adı canım ya
Mutfağı yerleştirdim aslında daha kurumamıştı ama her yer dağınık dayanamadım pis gibi oluyor mutfak toplu olmayınca şimdi yarın diğer yerleri toparlıycam halılarda kurudu sayılır yıkamaya gönderecektim vazgeçtim şimdi 1 ay sonra şu misafir furyam bitsin öyle göndercem
tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlar sağolun

Evet güzel bir yer canim ama esine uymayabilir. Ayrica Duru gündüz cok uyuyor canim, o aksam üstü uykusunu uyumasa da, direk gece uykusuna gecse daha iyi olur bence. Ayrica cok uyumasi, demir eksikligiyle alakali olabilir, bir tahlil yaptirin bence...

bende seni ve doruğu öptüm filiz canım kolay gelsin.tatile giderken hakikaten eksikler bitmiyor ya

Evet canim, cok stresli özellikle son birkac gün kala...

Evet canim, Cumartesi Datca'ya gidiyoruz. Pek tatil sayilmaz aslinda, aile ziyareti olacak daha cok. Zamandan calacagimiz anlara ve evin denize cok yakin olmasina güvenerek tatil diyorum:sinifsinif:
Ehliyet icinde takma kafana bence, kisa dogru yazilirsin. Hem daha iyi olur kosturmaca falan.

doruk yürümeye başlamış maşallahhhh:))))))))))))))))))

pınarcım nasılsın canım

işler çok yoğun arada girip bakabiliyorum ancak fırsat bulursam

öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tesekkürler Banu'cugum...

bı duru sıpası kaldı demek yürümeyen hala tek parmagımdan tutmadan kaldırmıyo poposunu öle düşmedıde neden korkuyo bılmem
maşallah duruk'a

Canim Doruk asiri temkinli bir bebek, bir kere feci düsmüstü ben hep ona bagladim. Ama yerlede temas etmesi lazimmis. Tut elinden bence, gezdir bol bol sert zeminler üzerinde.

Sagol canim...
Vallahi benimde bir köse bucak temizligine ihtiyacim var ama artik tatil dönüsü aldigim enerjiyle artik. Neyseki bitirmissin, güle güle ve yavas yavas kirlensin evin...

Sulandirarak vermeyi denesen güzelim?

Tesekkürler canim. Gazelime de masallah, artist gibi kiz zaten...

Off ya, keske bakabilseydikte öyle sildirseydi hic degilse. Neyse buraya eklersin, görürüz canim. Bu arada ben Dorugu memeden kestim cok rahatim. Gece uyanmiyor artik, dolayisiyla iskencede bitti. 14 ay emdi dolu dolu. Yeter bence. Sende ufaktan basla canim, öyle bagimliysa gün gectikce daha zorlanirsin.

YA BENDE BIRAKTIRMA ÇABASINDAYDIM AMA GERÇEKTEN ÖYLE YAVAŞ YAVAŞ BIRAKTIRILMIYOR BACIM ..KARARLI OLARAK BİRDEN KESMEK GEREKİYOR AMA DR UMUZDA 2 YAŞINA KADAR EMSİN DİYE ISRAR EDİYOR YAA :bbo::bbo:

AJANSTAN COK BEGENDİLER HEMEN YAPIMCI FİRMAYA YOLLADILAR ZATEN BAALIM 1 HAFTAYA KADAR BELLİ OLACAKMIŞ

AMA YANİ FEESÜFLERİMİZİ İLETT ONUN TETELERİNİN NAZARI DEGMEZ BİKKEREMMM :dilcikar::dilcikar:

VALLA ŞEKERİM ÜNLÜ MÜ OLUR BİLMEM AMA BUDA HERO BAYB NİN REKLAMI İÇİN ÇAĞIRDILAR...3 YEMEK YEMEYİ SEVEN 1 DE SEVMEYEN BEBEK ARIYOLARMIŞ SANIRIM OLURSA BİZ O YEMEK YEMEYİ SEVMEYEN OLACAZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bir kismi bitti canim, yarin devam edecegim gerisine, bu sicakta ütü hic cekilmiyor ya...
Bence de iyi fikir halilari yikamaya vermemen canim, üstten bir silersin yeter. Misafirler gelince batacak yine nasil olsa...

Saol filizcim...bu arada tatil hazırlıklarıda başlamış hadi hayırlısı olsunn :)

gülhan şekerim hala tatil modundan çıkamadınız sanırım ..boram nasıl oldu ??

selaaaamm,,,

defne uyudu öyle geldim,, benim kız dün gece üşüttü bugunde ateşlendi aman ya cocugun bişeyi yoktu gece birden burnu tıkandı şimdi şarıl,şarıl burnu akıyo.. sabah bu yana şurup icmekten gına geldi yavruma.. neyseki bugun arkadaşları vardıda huysuzlanmadı..

esen ve üni.ev arkadaşı biizm buralarda otuuryormuş oda geldi cok cici bi kız bizimkilerle yaş kızı var cok akıllı maş. yedik ictik hoş sohpet cok iyiydi! gelemeyenler icin üzgünüm harbi bu istanbullularda iş yok bee.. bursalılar iyi görüşüyo diye özeniyoz ama ortam oldumuda bahaneler hazır herkesde :)

esen arkadaşına gitti orda kalacak sanırım,defnenin durumuna göre yrn yanlarına gidicem..

defenenin akşam 9gibi epeyce ateşi yükseldi dolven verdiğim halde.. hemen duşa soktum bide ateş düşürücü bantlardan almıştım ondan koymak istedim durmadı öylece uyudu ama eteşide düştü şimdi bantı yapıştırmak olmaz dimi ya gece ateşlenise yapıştırırım..
öfff ya nerden cıkı bu hastalık tamda pazartesi eşimin bi arkadaşının yazlıgı varmış kumburgaz tarafında onnlar davet ettiler oraya gidicektik bi kac gün. esenle annem bişi olmaz git yine diyorlar ama daha fena hasta olmasından korkuyorum ozmana kadar iyileşir inş.
ne şans var bende beee bu yaz hic kafa dagıtamıcam sanıyordum ksmet oldu ama kızm hasta ( neyse hayırlııs olsun diyelim :)
öptüm sizleri iyi geceler..

gunaydınlarrrrrra.s.
nurten gecmıs olsun canım bencede gıt hava degısıklıgı sananada defneyede ıyı gelırrr

fılızcım valla benımkı yurumedı ama sureklı yapısık olarak gezıyorus evın ıcınde bıde kızmayı ogrenmıs ıstedıgı olmayınca dettttt yapıyo kızıyo sıpaa demır takvıyesı yapıyorus zaten 11,5cıkmıstı 12olması gerekıyormuş dun okadar uyumamıs ama gece yıne huzursuzdu sıcaktandır dıye kapıyı camı acık yattım oda sabaha karsı hava sogumus sabah baktım oksuruyo bı ayarını tutturamadım bu ev gunesı dırek alıyo yanıyorus ınsallah kışın rahat ederıs

tubacım kendı eden kendı bulur dıyorum ne zorun varda okadar yuklenıyosun kendıne temızlıyem dıye sankı ev kaçıyorr yavas yavas yapsana bacım nasılsa hergun kırlenıyo

pınarrr kocişin bıraz haklı gıbı sankı...herkez ıyı gözle bakmıyorr boşver deymesın kızımıza nazar burdan bakarıs bız resımlerıne facedekıler gormesın
duruda suya cok duskundu kaynanam yogurt kovasına su koymus baktık duru gırmeye calısıyo sığdıda ıcıne resmını cektım face koydum cocuk ıkı gun sonra suyu gorunce aglıyorr şaştım kaldım ıyı nıyetlı dusunmek lazım ama göze geldıgını düşünüyorum

sıcaklık degılde bu nem benı bıtırecekkk

hulya gazelllllee maşallahhh yakasından ayırma nazar boncugunu guzeller guzelıı ajanslarada kayıt olurmuşş hadı bakalım hayırlısı resımlerı cıksında bakarıss

kızlar günaydın nasılsınız? esra canım inşallah yerleşirsin biran önce.dağınık olunca zor oluyor valla..
pınar canım bu erkekler alem valla.. tuba temizliğe giriştinmi bitmez hiç en iyisi kapıyı kapat kaç evden:)))

hülyacım maşallah gazele ünlü olunca bizi unutmasın sakın:))

günaydınlar herkese nasılsınız kızlar

tülaycım tatlım naberrrr

hülyacım gazelime maşallah yerim ben onu :))

[ı]tünaydın hanımlar...
Gülşahçım saol cnm ama resimlerin çıkması biraz zaman alırmış...hayırlısı olun ya sadace bi anımız olsun diye bole bişeye karar verdik ama babamız fena kızyor bu duruma :))

tülaycım merhaba cnm nasılsın ünlü olupta beni bile unutura hiç şaşırmam hee :))
dün ajansta bile cadı drek meilletle ilgileniyor anne nerde haberi bile yok cadının :))

banucum selam cnm nasılsın prensesler nasıl ?
[/ı]

[ı]nurtencim defneme geçmiş olunn yaa ...ama inş düzelir hafta sonuna kadar sanada değişiklik olur kafan dağılır biraz...[/ı]

Selamlar Kizlar,

Sabahtan beridir hersey ters gidiyor ya. Gecen bir telefon almis esim, sözlesmesinin süresi doldugu icin hediye olarak. Cep telefonu kullanmiyorum yillardir ve özelliklerini bilmiyorum pek ama su son modellerden Iphone olabilir. Müzik yükleyelimde, Türkiye'de Doruga dinletiriz dedim. Ama baglanti kablosunu bulamadik, ya da zaten bizim ekstradan almamiz gerekiyor olabilir. Neyse esim gitti almaya Doruk'la. Bulmak icin epey bir caba sarfetmis ama. Simdide kabloyu kullanamiyorum, bir baska kart istiyor. Yükledigim program tam yüklenmiyor, arapsacina döndü anlayacaginiz. Onu biraktim, facebook'a baktim. Orada da sinirim bozuldu, takipcilerin kim diye ya da ona benzer bir program var, silmek istiyorum silemiyorum. Üstüne tikladigim anda her yere mesaj yolluyor. Bana da zaten bu yolla gelmisti, virüs müdür nedir anlamadim.

Nurten gecmis olsun Defne'ye ya. Havalar cok aldatiyor insani, ben camlari üstten acik birakiyorum ama gece serin oluyor, sabaha kadar acik tutmuyorum cünkü insan uyurken üsüyor hareketsiz oldugu icin. Insallah düzelirde tatile cikarsiniz canim.

Hülya bence mantikli bir is yapiyorsun, bence esini dinleme ve bu konuda sansinizi zorlayin. Güzel bir bebek yüzü var Gazel'in ve sosyal bir bebekse, gelisimi icin cok iyi böyle ajanslara bagli olmasi. Bende düsünmüstüm hamileligimde ama sadece düsüncede kaldi.

Tülay ve Banu, selamlar ikinizide. Öptüm kuzularimida.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…