Ya tam facee'e tatil resimlerimizi ekledim kociş kıyameti kopardı. Nazar değiyormuş çocuk hasta oluyormuşta bla bla bla. Sildirdi resimleri gıcıkklava:
Sanki bi tek çocuk bunda var. Gıcık adamklava:
ayyyyyyyyyyy ben geldimmmm hayatımda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorummmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sabahtan beri mıcım yer görmedi istanbulun bir ucundan diğer ucuna cokk alakasız dolandıkkk ...
bugunde nurtenciğime gidemedim cok üzgünümm :1no2:
gazeli ajansa foto çekimi için çağırdılar şişlideydi yerleri ordanda yapımcı firmaya yolladılar hadi orayada gittik nişantaşında ..cııktık ablamala mecidiyeköye geçtik orda oturup bişiler yiyelim dedik..derken ablamın bi arkadaşı aradı mimaroba tarafında işi varmış sizide alıyım avcılara bırakıyım dedi yanyolu kaçırınca e-5 ten gitmek zorunda kaldıkk sonrada nese donmiyelim tekrar dedik onla beraber taa kumburgaza kadar yol gittik ordada bişiler ye iç derken saat oldu 8 ayy uzatmıyım dedim ama uzadı nihayetinde eve geldik ve gazel yorgunluktan sızdı yavrum ...sabah 11 den 8 e kadar ist turu attık resmen.kafamçokkarıştı
birde geldim evi enkaz halinde bırakmıştım onları topla yemek yap yeni oturdum valla yaa(
pınarcım gelmiş hoşgelmiş...tatilin güzel geçmesine sevindim cnm defnoşada geçmiş olsun cokk .
şu 2 memeyi birden çıkarma huyu malesef benim zillide de 1.5 aydır var... aynı dediğin gibi istersen cıkarma deli gibi ağlıyor cok fena bişi oldu bu yaa ...
filizcim doruk paşa nihayet yürümeye başlamış gözün aydınn ve Allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile3
gülşahcım darısı size duru kızımızda yürüsün artık sen fazla rahat ettin yeter kaydirigubbakcemile3
he bu arada dedikodumuda yapmışsın msn açık ama ben bakabiliyormuyum onu sor önce :mymeka::mymeka:
esracım evi su basmıştı facede yazdım tekrar yazayım geçmiş olsunn diye :)
burcu hala dargın sanırım gelmiyor fisfisfis
atladığım önemli bi olay yoktur umarım geçmişe cok bakamadım hepinizi öptümm hanımlar...
ayy 2 gundur kuaforum beni ekiyor sözde eve gelcekti hala gelemedi gitti beee saçlarr ole fena bekliyorum hala yaa kötükedihüsokötükedihüso
şimdi bende alıcamm elime oklavayı heeeeeklava: klava: klava:
söle ona kk hatunları evi basar hee resimleri görmek içinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
filizcim tşk ederım verdıgın tavsıye ııcn.guzel bı yere benzıyor aksama esımlede bakalım muhtemelen o hersey dahıl ıstedıgınden bı kulp bulacaktır ama :))
duru sabah 9,30 10 gıbı kalkıyor öğleden sonra 3saat uyuyor aksamustude 2saat uyuyorr ben evdeyken hıc boyle uyuömazdı anlemadım nıye bukadar uyuyor kafamçokkarıştı
bende seni ve doruğu öptüm filiz canım kolay gelsin.tatile giderken hakikaten eksikler bitmiyor ya
Sağolasınız kızlar valla bende çok özledim sizleri a.s.
Defdoş uyurken sildim süpürdüm evimi. Annemde ütülerimi yaptı her zamanki gibi. Bide salonumun camları pisti ne zamandır. Yarın camcı gelicek hava alan yerleri iyice görsün diye bi gazla camlarımı da sildim kaydirigubbakcemile3
Bitel tuvalet ve banyomun temizlenmesi kaldı. Bide yemek yapacağım o kadar. Kalkayım da anneciğim gitmeden işlerimi bitireyim kızlar. Gelicem yine artık geride kalmam a.s.
Sağolasın canım şimdi daha iyi çok şükür Defdoş'um. Akşama ekleyeceğim kısmetse a.s.
Sağolasın canım benim a.s.
Sağolasın canım benim a.s.
Aaa hazırlık başlamış bi yere gidiyosun sanırım ben kaçırdım tabi hadi iyi yolculuklar canım a.s.
Bizde bu ay tatildi, araba vergisiydi, ev alışverişiydi, evlilik yıldönümümüzdü derken işin ucunu kaçırdık sanırım. İşin kötü tarafı yaz aylarında firmalar doğru düzgün iş yapmadıklarından eşimin işleri de durdu. Bu ay ehliyete yazılacaktım baktım adam iyice sıkıntıda kalsın sonra yazılırım dedim. Nasıl da heves etmiştim :bbo: İşler açılsın öyle giderim inşallah a.s.
Maşallah Doruk paşama. Bak bi sebebi varmış ya demek ondan yürümüyormuş kuzum CADIARZU
doruk yürümeye başlamış maşallahhhh:))))))))))))))))))
pınarcım nasılsın canım
işler çok yoğun arada girip bakabiliyorum ancak fırsat bulursam
öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bı duru sıpası kaldı demek yürümeyen hala tek parmagımdan tutmadan kaldırmıyo poposunu öle düşmedıde neden korkuyo bılmem
maşallah duruk'a
niyahhhh slm kizlar a.s.
anam anam anammm ölüyorummmmmmmm..yok bugun bi kere daha karar verdimki ben titizlikten nefret ediyorum ve asla titiz bi insan olmayacagim :)))) geberdim be 3 günde..benim bu şişko bünyem ne kadar narinmiş haberim yoktudün gece bel agrisindan 3e kadar uyuyamadim ya..2 gün mutfak,bugunde genel ev temizliğimi bitirdim..tamam yeter haftayada camlarimla perdelerimi yaparim bigün..bide dolap içlerinin tozlarini aldimmi tamamdir..daha bayrama kadar elimi sürmem hiçbişeye haftalik klasik temizlik yeter bana canimdan bezdim be..saat başi kendime sövüp durdum nerden basladim diye
dişler konusulmus..serrosun 11.dişi bugun patladi..zaten bu cocugun gece uykusunda aglamalari baslayinca ertesi gün diş patlatiyor kuzum..yemek konusulmus..serrosta ayni ya..cani hiç bişey cekmiyor..biraksam 3 gün aç yasar yaaa..
dorukta yürümüş cok sukur cok sevindim :) Allah kolaylik versin filizcim :) hayirli tatiller bu arada..görümceninde güzel haberlerini aliriz umarim a.s. inşaAllah tatilinizde güzel gecer..
gülşahcim inşaAllah duruda tez zamanda yürür..gerçi ozaman işler daha zorlaşiyor gercekten..serrada gec yürüdü sayilir..13.ayda basladi cat pat korka korka..14.ayda tam yürüdü..
bugun 15.ayini bitirdi kuzum be..kocaman oldu cadilar yaa..
aysecim baska sefere inşaAllah..cok istedim ama olmadi..inşaAllah görüşürüz bigün a.s.
gülhancim bora düzeldimi?
pinarim hoşgeldin canim a.s. kiz bak senle konustugumdan beri daha yeni girebildim siteye :) slmin üstümde kaldikizlar pinarin selami var hepinizeeee defdos nasil oldu??
ferdacim canim ay cok güldüm o gece gezmenize :))) bende gecen bi filmde kari koca dans ediyorlardi romantik romantikay dedim ne sacma sey muzik caliyor agir agir hareketler felan oyyy bende odunlaştimmmm tatil güzel geciyor okudugum kadariyla..ama bronzlaşamamişsin he..kiz ona göre yag alsaydin keske..neysem iyi keyifler sana canimm a.s.
siboss resimlerinize bayildimmm :)
tülaycim seninde resimlere bayildimm :)
banucum inşaAllah tez zamanda ev bulursunuz canim a.s.
birsennnn nerdesin hatunnnnn???
esennn nurtennn gezginleriiii bugun gene bulustunuz dimi utanmazlar siziiii
özlemcim az kaldi doguma..nasilsin canimm?
tutkuncum evi su basmiş..cok cok gecmiş olsun tatlim yaaa a.s. kolay gelsin..inşaAllah hemencecik toparlarsin..
ay daha aksam namazini kilmadim..yarinda annemlerle dayimlar gelecek bana sabahtan..buzlu pastami yaptim..yarin sabahta ivir zivirimi yaparim..gelip yerler sonrada attaaaa gideriz..ay yeter bukadar temizlik artik gezmeeee vaktiiii :)
hadi öptüm hepinizi kocamannnnn mucksssssssssssss
he bide bişi sorcam kizlar..şimdi serrosun demiri düşük cikmişti ya..demir surubunu meyveyle veriyorum..ama pekmezi neyle vericegimi şaşirdim kizlar yaa..serra sevmiyor hiç pekmezi..eskiden meyveye katardim yerdi..ama şimdi demiri katiyorum meyveye..sorum su: pekmezide meyveye katsam olurmu ??? yani meyve+demir+pekmez..olurmu??? sabah koyamam süt var..yogurda koyamam..muhallebiyede koyamam..ee corbaya koycak halim yok..bitek meyve var secenek..günde 2 keremi meyve versem acaba..ay hangi araya sıkıştırcamki bu iştahsizlikta..püf yaaa..şaşirdim napcagimi..
neysem fikri olan söylesin olurmu hatunlar a.s. öptüm mucksssssssssss
ayyyyyyyyyyy ben geldimmmm hayatımda hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorummmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sabahtan beri mıcım yer görmedi istanbulun bir ucundan diğer ucuna cokk alakasız dolandıkkk ...
bugunde nurtenciğime gidemedim cok üzgünümm :1no2:
gazeli ajansa foto çekimi için çağırdılar şişlideydi yerleri ordanda yapımcı firmaya yolladılar hadi orayada gittik nişantaşında ..cııktık ablamala mecidiyeköye geçtik orda oturup bişiler yiyelim dedik..derken ablamın bi arkadaşı aradı mimaroba tarafında işi varmış sizide alıyım avcılara bırakıyım dedi yanyolu kaçırınca e-5 ten gitmek zorunda kaldıkk sonrada nese donmiyelim tekrar dedik onla beraber taa kumburgaza kadar yol gittik ordada bişiler ye iç derken saat oldu 8 ayy uzatmıyım dedim ama uzadı nihayetinde eve geldik ve gazel yorgunluktan sızdı yavrum ...sabah 11 den 8 e kadar ist turu attık resmen.kafamçokkarıştı
birde geldim evi enkaz halinde bırakmıştım onları topla yemek yap yeni oturdum valla yaa(
pınarcım gelmiş hoşgelmiş...tatilin güzel geçmesine sevindim cnm defnoşada geçmiş olsun cokk .
şu 2 memeyi birden çıkarma huyu malesef benim zillide de 1.5 aydır var... aynı dediğin gibi istersen cıkarma deli gibi ağlıyor cok fena bişi oldu bu yaa ...
filizcim doruk paşa nihayet yürümeye başlamış gözün aydınn ve Allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile3
gülşahcım darısı size duru kızımızda yürüsün artık sen fazla rahat ettin yeter kaydirigubbakcemile3
he bu arada dedikodumuda yapmışsın msn açık ama ben bakabiliyormuyum onu sor önce :mymeka::mymeka:
esracım evi su basmıştı facede yazdım tekrar yazayım geçmiş olsunn diye :)
burcu hala dargın sanırım gelmiyor fisfisfis
atladığım önemli bi olay yoktur umarım geçmişe cok bakamadım hepinizi öptümm hanımlar...
ayy 2 gundur kuaforum beni ekiyor sözde eve gelcekti hala gelemedi gitti beee saçlarr ole fena bekliyorum hala yaa kötükedihüsokötükedihüso
Ya tam facee'e tatil resimlerimizi ekledim kociş kıyameti kopardı. Nazar değiyormuş çocuk hasta oluyormuşta bla bla bla. Sildirdi resimleri gıcıkklava:
Sanki bi tek çocuk bunda var. Gıcık adamklava:
Selam canım benim sağolasın a.s. Valla sorma ya çok kötü oldu hadi evde neysede arabada, başka bi yerde sürekli 2 meme açık. Bide dediğin gibi çığlık çığlığa off offf :çok üzgünüm:
Ooo Gazel kuzum ajansamı kayıtlı oldu. Hemen kaparlar valla benim güzel kızımı ya meşhur olunca unutmasın bizi yerimseniben
Al valla bacım ya gıcık etti beni akşam akşam. O kadar uğraştım onca resim yükledim silmek zorunda kaldım. Bir tane profil resmine ekledim sadece. Ama kuzumun denizdeki hallerini falan buraya eklerim yarın yada cuma canım görür teyzoşları su kuşunu opuyorumnanaktan
selammmmmmm
Pınarcım emsin işte bırak oynasın ilerde aynı durumu o yaşıycak uf derse anlatırsın.özledik valla seni bi daha bu kadar ara verme.
Esen Nurtende naptınız çok gelmek isterdim malum
Mutaharam nasılsın?Canım demiri veriyorsan hala kahvaltının içine koy pekmezi canım demiride kalktığı gibi şurup gibi ver derim
Civcivim diycem Gazel ünlü mü olacak şimdi maşallah çok güzel bekliyoruz fotolarını şu zuzu reklamındaki çocukta bizim Müzikçinin oğluydu şimdi koca dana oldu babası iyiki o dönemde vermişim diyor
Bigudim kardeşim den cevap bekliyorum anlamışsındır
Burcu kk ya geri dönsün diye topik açalım yada Kağanın face ne duvar yazısı yazıp çoğalalım gönül alalım derim.
Kıvılcımım hazırlık bittimi sonnda
selammmmmmm
Pınarcım emsin işte bırak oynasın ilerde aynı durumu o yaşıycak uf derse anlatırsın.özledik valla seni bi daha bu kadar ara verme.
Esen Nurtende naptınız çok gelmek isterdim malum
Mutaharam nasılsın?Canım demiri veriyorsan hala kahvaltının içine koy pekmezi canım demiride kalktığı gibi şurup gibi ver derim
Civcivim diycem Gazel ünlü mü olacak şimdi maşallah çok güzel bekliyoruz fotolarını şu zuzu reklamındaki çocukta bizim Müzikçinin oğluydu şimdi koca dana oldu babası iyiki o dönemde vermişim diyor
Bigudim kardeşim den cevap bekliyorum anlamışsındır
Burcu kk ya geri dönsün diye topik açalım yada Kağanın face ne duvar yazısı yazıp çoğalalım gönül alalım derim.
Kıvılcımım hazırlık bittimi sonnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?