2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya geldin görüşemedik çok üzüldüm inşallah bi dahaki sefer

günaydınlar herkese :)))))))))))

geçmişi okuyup geliyorum
yok ki geçmiş gitmiş ya

bende meraktan çatlıyorum şu misafirdalgası olmasaydı yarın davet edecektik

Slm Kızlar,

Dün siteye giremedim,neler oldu yaa öyle??Yazılanlarıda okuyamıyorum,nasıl silindi anlamadım.Burcu için bende bişeyler yazmıştım aslında ama sanırım açıp bakmadı..Hatta bana numarını yolla demiştim özelden onuda yazmamış,belkide o da okuyamadan silindi hepsi!!!Çok zor bi dönem geçiriyor,çok üzüldüm,bizde aynı şeyleri yaşıcaz!Onu çok iyi anlayabiliyorum.Hepimiz biraz alttan alalım bence.Eşinden ayrı olmasıda bu durumun cabası oldu.Burcucum tekrar diyorum eğer mesajımı görürsen bana numaranı özelden yazki sana bikaç şey söylemek istyiyorum annemden öğrendim,olurmu??

Nasılsınız kızlar??Gördüğüm kadarıyla Gülşahcım,Sibelcim iş başındalar,kolay gelsin kızlar size!!

Ben gelince muhakkak ramazan girmeden görüşelim olurmu Duruyuda yağızıda çok özledim,Dağhanda çok özlemiştir eminim :))

Ayşecim orda olsaydım Ikeaya ben götürürdüm seni çok yakınım çünkü ama nasip değilmiş işte!

Nurtencim bence Burcu yanlış anlamıştır üzülme sende,arar benim tanıdığım Burcu seni muhakkak!!

Kızlar buluşmanızın resimlerini gördüm süpersiniz.Sibel ve Birsen çocuksuz gelmişler.Nasıl bi duygu kızlar??Bizede anlatsanıza,Gerçi ikinizde alışkınsınız zaten dimi?

Bizde iyiyiz çok şükür Dağhan öğlen uykusunda,uyanınca Didim yapıp gelicez,sonra yine atarız kendimizi denize..Aman bu yıl güzneşlenmek filan hakgetire,Dağhanla mümkün değil,hiç bronzlaşamadım.Neyse belki seneye daha iyi olur!1Dün sahilde Dağhandan 20 gün büyük bi bebenin annesiyle tanıştık,çocuk 12.dişini çıkarıyormuş hayret ettim,Bizimkinde daha 7 tane diş var.Sizinkiler ne alemde kızlar?Sanırım Dağhan yavaş çıkarıyor??

Dün gece Dağhanı uyutup Anılla dışarı çıktık ama o kadar hamlamışızki,canımız hiçbişey yapmak istemedi,dondurma yiyip geri döndük,varmı böyle bişey yaaa!!! Halimizede güldük resmen.Eve gelip uyuduk.Geçmiş bizden anacım yok işte olmuyor..:)) Neyse ben hazırlanıyımda oğluş uyanınca çıkıcaz,Anılda rapor yazarken işlerimi hallediyim.Öptüm hepinizi görüşürüz..

ıyı gezmeler ferdacım sen döl bulusalım tabııı bende ozledım kuzuları ve sızı
eşinle dun aksamkı romantık gecenızede pek guldummm :))))hepımız aynıyıs sekeercımm nerde eskıı gunlerrr ahh gıdı ahhh

öff ya sıcak dıye klıma actık oda cok serın oldu esnemekten yıldım valla ınsaogluna hıc ıyılık yaramıyoooopuyorumnanaktan

günaydın hatunlara.s.
Ahsen hanım öğlen uykusunda bende size bakayım dedim bugün uyuşukluk günüm dün yeterince iş yaptım bugün uyumak hakkımdır
akşamda görümcem bizi alıcak sirke gitcez bakalım Ahsen hanım sevecekmi:))

ferdacım süper bir akşam geçirmişsiniz eşinle valla hayran kaldım:))ama köreldik dediğin gibi bizde yanlız biryerlere gidince birbirimize bakıyoruz ne yapacaz diye:)))
dişleri yavaş çıkıyor dağhanın demişsin ayyyy ben ne edeyim o zaman daha 4 tanecik dişi var beni uyuşuğun:))

gülşahcım banucum kolay gelsin size ayy bu sıcakta çalışmakta zor yaaa Allah kolaylık versin

bu arada burda hava yağmurlu orası nasıl

Gülme komşuna gelir başına derler sizide görücez :)) Valla gül Gülşahcım bizde güldük nasılsa!! :))

Uyuş anacım uyuş,yakışır :))
Ayy ne güzel Dağhanda bayılır Sirke heralde...

Hepimiz aynıyız desene??Adamlarla ne yapılır onuda unuttuk???

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ferdacım alemsin canım ya çocuklar olunca herşey unutuluyor valla eş bile olsa

esencim sağol tatlım burası çok sıcak valla çalışmak zor oluyor

kızlar dün duru balkonda ablası aşağıda cimcime üçüncü kattan ablasını görmüş aba aba gel diye nasıl bağırıyor heyecanlı heyecanlı ayy çok şekerdi

kızlar bebişlerin iştahı nasıl sıcaklardan birşey yemiyor duru sadece süte hayır demiyor gerisini oyunla yediriyorum

evi su bastı ya vana patlamış salon mutfAk kızın odası koridor kızla mamayedirme seansındaydık hiç duymadım bi baktım salon kapısında sular var zannettim Türkizv suyunu dökmüş bi gördüm heryer mutfaktan fışkırıyor hemen kapattım vanayı ama çok geç.tüm halıları balkona attım yağmurda yağıyor heryeri sildim napcam bilmiyorum.
Alt komşumada geçmiş gelmiş gel evimin tavanını gör dedim ben özellikle yapmadım aynı durum bendede var sonra yine geldi yine sinirlerim tepeme bindi ben bişey yapamamki dedim çağırdık sucuyu bakıcak durdur diyo içimden tövbe tövbe dedim vanayı kapattım su kesildi dedim akşam eşler konuşsun halletsin dedim gitti bu sefer yönetici geldi gel bak dedim baktı kesmişsiniz dedi yapıcak bişey yok dedim ben napayım sinirlerim tepemde

gecmış olsun tutkunum yokmu yakında oturan tanıdıgın gelsınler baksınlar bebişede at halıları kokmadan balkona falan

masallah duruyaa
sıcaktandır banu yememesı allahtan süte hayır demıyomuşşş aç kalmıyor en azından

burda sağanak yagmur basladııııakannehir

esraa senınle tanısmak ıcın bıara bı bulusma duzenlıcem artık cok gızemlı kaldın yahuuu:))
sonunda öyle olucak valla onada gelemezmişim

çok güldüm canım ya hamlamışız dimi benim içinde gez Didimde
doğru bak yağmr yağdı işte
canım Türkiz sirke bayıldı Ahsende bayılır

benim kızında 7 tanecik daha
gecmış olsun tutkunum yokmu yakında oturan tanıdıgın gelsınler baksınlar bebişede at halıları kokmadan balkona falan
yok canım ya yalnızım eşimde işte izin de alamadı

Selamlar Kizlar,

Sabah sabah Ikea'ya gittik geldik ama gittigimizde daha acilmamisti, sadece restaurant kismi acikti. Bari gelmisken, kahvaltimizi yapalim dedik, aman bir kalabalik, bir curcuna o saatte. Meger, kahvaltisi 1 sinirsiz cay ve kahvede dahil 1 Euro'ymus, millet ailecek hep Ikea'ya akmis. Iyi oldu, Doruk'da o kalabalikta mutlu oldu, epeyce kahvalti yapti, cay icti bizimle.

Sonra, Doruga dösek aldik bir tane tatil icin. Istanbul'da birakmistim digerini. Evdekide katlanacak gibi degil, tasimasi zor olur. Görümceme söylemistik ama bulamamis, bulduklarida cok pahaliymis, gerek yok dedim, biz aliriz gelmeden. Park yataginida yanimiza almak zorundayiz cünkü cok dönüyor Doruk geceleri, ayrica sinek falan isirir gece ve yataginin üstüne tül geciriyorum yazlari ben sineklerden korunmasi icin. Neyseki cözüldü bu sorunda böylece.
Görümcemin morali cökmüs durumda kizlar, ne zor bir durum insanin kanser süphesiyle yasamasi. Resmen sirri kirilmis ve benimle bile öyle icten ve sevecen konustu ki...Cok üzüldüm haline ve dua ediyorum sonuclari pozitif ciksin diye. Insan, hayati boyunca bir sürü insanla tartisiyor, kiriliyor ama öyle anlar oluyor ki, hersey cok bos geliyor. Yaptiklarimiz ne kadar da gereksiz oluyor. Yolcuyuz su dünyada nihayetinde, ne gerek var ki birbirimizi kirip dökmeye.

Doruga balik aldim birde, güzel bir yemek yapayimda kuzuma, uyaninda yesin. Ama üsengec moddayim hala, hic kalkasim yok...

Esra'cigim, cok gecmis olsun canim ya. Tam sevinmisken, kursaginda kalmis sevincin.

Ferda Dorugunda 6 tane disi var daha, cok zor cikartiyor. Komsumuz var, onun oglu 19 aylik, 14 tane disi var ama disleri öyle ufacik ki! Dorugun bir disi, onun iki disi kadar neredeyse. Fizyolojik bir durum, dert etmiyorum ben. O 6 disiyle, et bile yiyiyor sipa. Tek derdimiz, cok zor cikartiyor ve cok aci cekiyor, üzülüyorum haline.

Banucum istahsizlik bizde de var canim, üzme kendini, gecicidir emin ol...

Kactim kizlar, görüsürüz sonra yine.

selam kızlar defne uyurken bakayım azıcık dedim..

tutkunum ayyy kolay gelsin kötü olmuş bee! allah bana yaşatmasın le bi anı ne yaparım bilmiyorum..

gülşahcım düğün nasıl gecti durucum nasıl? hasta olmadı dimi?

banucum sen anlatınca hoşuma gidiyo hele o resim el el'e süperdiler valla allah ayırmasın onları inş. bende defeninin abla olacagını düşününce acayip hoşuma gidiyo..

ferda canım tatil tam cocuklu ailelerin tatil modunda geciyo desene? dağhan nasıl? yandımı kerata özledim onu!

cokta aklımda bişi kalmadı öpüyorum herkesi..

canım dugun guzeldı ben pek bişi anlamadım ama duru cok mutluydu ıneklerın kopeklerın pesınde gezdık durduk dönüştede eltımı aldık geldık
duru koyu cok sevıyo hem cocuk bol hem hayvan
çok şükür bı hastalık belırtısı yok inşallahta olmazzz:Saruboceq:

al çayını yanına defnede uyurken keyıf yap bacım buarada sızın çrb gunu etkınlıkte kaldı aklım calısmasam cok gezentı olurdu bendende iş baglıyo benııısositososito

tatlım canını sıkmamaya çalış kötü olmuş gerçekten kolay gelsin birsürü iş çıktı sana

masallah duruyaa
sıcaktandır banu yememesı allahtan süte hayır demıyomuşşş aç kalmıyor en azından

burda sağanak yagmur basladııııakannehir

öyle valla tatlım süte hayır demiyor Allahtankaydirigubbakcemile5

gülşahcım cocuklar özgürce dolaşmayı istiyorlar köyde tam onlara uygun oluyo hayvanlar falan.. ayy aman hastalık falan uzak dursun kışşş kışşş :)

sabah gel icelim dedim okadar kanına girmeye calıştım ama olmadı malesef.. ne olcek kızım bi cay icer geri dönerdin işinin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…