canım ya geldin görüşemedik çok üzüldüm inşallah bi dahaki seferya nereye gitmiş mesajlarmız??(
bugün istanbulda son günümüz kızlar. şile veya kadıköy'e gidecez. dayım arabasını bize bırakıp gitti işe. karar veremedik bizde.
tuba çok istedim seninle de görüşmeyi ama kısmet olmadı, dün çıkmadık evden. kaç gündür çok yorulmuşuz. bugün de dediğim gibi planlar. aslında ben ikea'ya da gitmek çok istiyorum. son gün,hatlar karıştı:))
burcu için herkes bişeyler yazdı okuyunca ama nedense silinmiş mesajlar. okuyamayacak ve bize daha çok darılacakcanım,seni seviyoruz ve bizde üzülüyoruz senin için. Allah yardımcın olsun.
yok ki geçmiş gitmiş yagünaydınlar herkese :)))))))))))
geçmişi okuyup geliyorum
Günaydınlar Kızlar olumunekankayizsmile
Saol Hülya'cım opuyorumnanaktan
Allah allah bende tam yazılanları hatırlamıyorum ama,neden kırıldı bu kadar hepimizin zaman zaman yazdıkları atlanabiliyor.Günün karmaşasından gözden kaçabiliyor.Burcucum kimsede bir art niyet veya yanlış bir tepki olduğunu düşünmüyorum nolur kırılma.Doğal olarak çok hassassın canım belki ondandır.Facedesin ama buraya gelmiyorsun seni aramızda görmek istiyoruz.
Teşekkür ederiz Filiz'cim opuyorumnanaktan
Güle güle giysin merak ettim şimdi resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
Gülme komşuna gelir başına derler sizide görücez :)) Valla gül Gülşahcım bizde güldük nasılsa!! :))ıyı gezmeler ferdacım sen döl bulusalım tabııı bende ozledım kuzuları ve sızı
eşinle dun aksamkı romantık gecenızede pek guldummm :))))hepımız aynıyıs sekeercımm nerde eskıı gunlerrr ahh gıdı ahhh
öff ya sıcak dıye klıma actık oda cok serın oldu esnemekten yıldım valla ınsaogluna hıc ıyılık yaramıyoooopuyorumnanaktan
günaydın hatunlara.s.
Ahsen hanım öğlen uykusunda bende size bakayım dedim bugün uyuşukluk günüm dün yeterince iş yaptım bugün uyumak hakkımdır
akşamda görümcem bizi alıcak sirke gitcez bakalım Ahsen hanım sevecekmi:))
ferdacım süper bir akşam geçirmişsiniz eşinle valla hayran kaldım:))ama köreldik dediğin gibi bizde yanlız biryerlere gidince birbirimize bakıyoruz ne yapacaz diye:)))
dişleri yavaş çıkıyor dağhanın demişsin ayyyy ben ne edeyim o zaman daha 4 tanecik dişi var beni uyuşuğun:))
gülşahcım banucum kolay gelsin size ayy bu sıcakta çalışmakta zor yaaa Allah kolaylık versin
bu arada burda hava yağmurlu orası nasıl
kızlar dün duru balkonda ablası aşağıda cimcime üçüncü kattan ablasını görmüş aba aba gel diye nasıl bağırıyor heyecanlı heyecanlı ayy çok şekerdi
kızlar bebişlerin iştahı nasıl sıcaklardan birşey yemiyor duru sadece süte hayır demiyor gerisini oyunla yediriyorum
sonunda öyle olucak valla onada gelemezmişimesraa senınle tanısmak ıcın bıara bı bulusma duzenlıcem artık cok gızemlı kaldın yahuuu:))
çok güldüm canım ya hamlamışız dimi benim içinde gez DidimdeSlm Kızlar,
Dün siteye giremedim,neler oldu yaa öyle??Yazılanlarıda okuyamıyorum,nasıl silindi anlamadım.Burcu için bende bişeyler yazmıştım aslında ama sanırım açıp bakmadı..Hatta bana numarını yolla demiştim özelden onuda yazmamış,belkide o da okuyamadan silindi hepsi!!!Çok zor bi dönem geçiriyor,çok üzüldüm,bizde aynı şeyleri yaşıcaz!Onu çok iyi anlayabiliyorum.Hepimiz biraz alttan alalım bence.Eşinden ayrı olmasıda bu durumun cabası oldu.Burcucum tekrar diyorum eğer mesajımı görürsen bana numaranı özelden yazki sana bikaç şey söylemek istyiyorum annemden öğrendim,olurmu??
Nasılsınız kızlar??Gördüğüm kadarıyla Gülşahcım,Sibelcim iş başındalar,kolay gelsin kızlar size!!
Ben gelince muhakkak ramazan girmeden görüşelim olurmu Duruyuda yağızıda çok özledim,Dağhanda çok özlemiştir eminim :))
Ayşecim orda olsaydım Ikeaya ben götürürdüm seni çok yakınım çünkü ama nasip değilmiş işte!
Nurtencim bence Burcu yanlış anlamıştır üzülme sende,arar benim tanıdığım Burcu seni muhakkak!!
Kızlar buluşmanızın resimlerini gördüm süpersiniz.Sibel ve Birsen çocuksuz gelmişler.Nasıl bi duygu kızlar??Bizede anlatsanıza,Gerçi ikinizde alışkınsınız zaten dimi?
Bizde iyiyiz çok şükür Dağhan öğlen uykusunda,uyanınca Didim yapıp gelicez,sonra yine atarız kendimizi denize..Aman bu yıl güzneşlenmek filan hakgetire,Dağhanla mümkün değil,hiç bronzlaşamadım.Neyse belki seneye daha iyi olur!1Dün sahilde Dağhandan 20 gün büyük bi bebenin annesiyle tanıştık,çocuk 12.dişini çıkarıyormuş hayret ettim,Bizimkinde daha 7 tane diş var.Sizinkiler ne alemde kızlar?Sanırım Dağhan yavaş çıkarıyor??
Dün gece Dağhanı uyutup Anılla dışarı çıktık ama o kadar hamlamışızki,canımız hiçbişey yapmak istemedi,dondurma yiyip geri döndük,varmı böyle bişey yaaa!!! Halimizede güldük resmen.Eve gelip uyuduk.Geçmiş bizden anacım yok işte olmuyor..:)) Neyse ben hazırlanıyımda oğluş uyanınca çıkıcaz,Anılda rapor yazarken işlerimi hallediyim.Öptüm hepinizi görüşürüz..
doğru bak yağmr yağdı işteıyı gezmeler ferdacım sen döl bulusalım tabııı bende ozledım kuzuları ve sızı
eşinle dun aksamkı romantık gecenızede pek guldummm :))))hepımız aynıyıs sekeercımm nerde eskıı gunlerrr ahh gıdı ahhh
öff ya sıcak dıye klıma actık oda cok serın oldu esnemekten yıldım valla ınsaogluna hıc ıyılık yaramıyoooopuyorumnanaktan
canım Türkiz sirke bayıldı Ahsende bayılırgünaydın hatunlara.s.
Ahsen hanım öğlen uykusunda bende size bakayım dedim bugün uyuşukluk günüm dün yeterince iş yaptım bugün uyumak hakkımdır
akşamda görümcem bizi alıcak sirke gitcez bakalım Ahsen hanım sevecekmi:))
benim kızında 7 tanecik dahaferdacım süper bir akşam geçirmişsiniz eşinle valla hayran kaldım:))ama köreldik dediğin gibi bizde yanlız biryerlere gidince birbirimize bakıyoruz ne yapacaz diye:)))
dişleri yavaş çıkıyor dağhanın demişsin ayyyy ben ne edeyim o zaman daha 4 tanecik dişi var beni uyuşuğun:))
gülşahcım banucum kolay gelsin size ayy bu sıcakta çalışmakta zor yaaa Allah kolaylık versin
bu arada burda hava yağmurlu orası nasıl
yok canım ya yalnızım eşimde işte izin de alamadıgecmış olsun tutkunum yokmu yakında oturan tanıdıgın gelsınler baksınlar bebişede at halıları kokmadan balkona falan
selam kızlar defne uyurken bakayım azıcık dedim..
tutkunum ayyy kolay gelsin kötü olmuş bee! allah bana yaşatmasın le bi anı ne yaparım bilmiyorum..
gülşahcım düğün nasıl gecti durucum nasıl? hasta olmadı dimi?
banucum sen anlatınca hoşuma gidiyo hele o resim el el'e süperdiler valla allah ayırmasın onları inş. bende defeninin abla olacagını düşününce acayip hoşuma gidiyo..
ferda canım tatil tam cocuklu ailelerin tatil modunda geciyo desene? dağhan nasıl? yandımı kerata özledim onu!
cokta aklımda bişi kalmadı öpüyorum herkesi..
evi su bastı ya vana patlamış salon mutfAk kızın odası koridor kızla mamayedirme seansındaydık hiç duymadım bi baktım salon kapısında sular var zannettim Türkizv suyunu dökmüş bi gördüm heryer mutfaktan fışkırıyor hemen kapattım vanayı ama çok geç.tüm halıları balkona attım yağmurda yağıyor heryeri sildim napcam bilmiyorum.
Alt komşumada geçmiş gelmiş gel evimin tavanını gör dedim ben özellikle yapmadım aynı durum bendede var sonra yine geldi yine sinirlerim tepeme bindi ben bişey yapamamki dedim çağırdık sucuyu bakıcak durdur diyo içimden tövbe tövbe dedim vanayı kapattım su kesildi dedim akşam eşler konuşsun halletsin dedim gitti bu sefer yönetici geldi gel bak dedim baktı kesmişsiniz dedi yapıcak bişey yok dedim ben napayım sinirlerim tepemde
masallah duruyaa
sıcaktandır banu yememesı allahtan süte hayır demıyomuşşş aç kalmıyor en azından
burda sağanak yagmur basladııııakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?