gunaydınlarrrrrra.s.
nurten gecmıs olsun canım bencede gıt hava degısıklıgı sananada defneyede ıyı gelırrr
fılızcım valla benımkı yurumedı ama sureklı yapısık olarak gezıyorus evın ıcınde bıde kızmayı ogrenmıs ıstedıgı olmayınca dettttt yapıyo kızıyo sıpaa demır takvıyesı yapıyorus zaten 11,5cıkmıstı 12olması gerekıyormuş dun okadar uyumamıs ama gece yıne huzursuzdu sıcaktandır dıye kapıyı camı acık yattım oda sabaha karsı hava sogumus sabah baktım oksuruyo bı ayarını tutturamadım bu ev gunesı dırek alıyo yanıyorus ınsallah kışın rahat ederıs
tubacım kendı eden kendı bulur dıyorum ne zorun varda okadar yuklenıyosun kendıne temızlıyem dıye sankı ev kaçıyorr yavas yavas yapsana bacım nasılsa hergun kırlenıyo
pınarrr kocişin bıraz haklı gıbı sankı...herkez ıyı gözle bakmıyorr boşver deymesın kızımıza nazar burdan bakarıs bız resımlerıne facedekıler gormesın
duruda suya cok duskundu kaynanam yogurt kovasına su koymus baktık duru gırmeye calısıyo sığdıda ıcıne resmını cektım face koydum cocuk ıkı gun sonra suyu gorunce aglıyorr şaştım kaldım ıyı nıyetlı dusunmek lazım ama göze geldıgını düşünüyorum
sıcaklık degılde bu nem benı bıtırecekkk
hulya gazelllllee maşallahhh yakasından ayırma nazar boncugunu guzeller guzelıı ajanslarada kayıt olurmuşş hadı bakalım hayırlısı resımlerı cıksında bakarıss
haklısın bendede var ama ütüleyecek yokinsan dayanamıyor işteBir kismi bitti canim, yarin devam edecegim gerisine, bu sicakta ütü hic cekilmiyor ya...
Bence de iyi fikir halilari yikamaya vermemen canim, üstten bir silersin yeter. Misafirler gelince batacak yine nasil olsa...
canım çok geçmiş olsun inşallah geçerde gidersiniz hafta sonu.selaaaamm,,,
defne uyudu öyle geldim,, benim kız dün gece üşüttü bugunde ateşlendiaman ya cocugun bişeyi yoktu gece birden burnu tıkandı şimdi şarıl,şarıl burnu akıyo.. sabah bu yana şurup icmekten gına geldi yavruma.. neyseki bugun arkadaşları vardıda huysuzlanmadı..
esen ve üni.ev arkadaşı biizm buralarda otuuryormuş oda geldi cok cici bi kız bizimkilerle yaş kızı var cok akıllı maş. yedik ictik hoş sohpet cok iyiydi! gelemeyenler icin üzgünüm harbi bu istanbullularda iş yok bee.. bursalılar iyi görüşüyo diye özeniyoz ama ortam oldumuda bahaneler hazır herkesde :)
esen arkadaşına gitti orda kalacak sanırım,defnenin durumuna göre yrn yanlarına gidicem..
defenenin akşam 9gibi epeyce ateşi yükseldi dolven verdiğim halde.. hemen duşa soktum bide ateş düşürücü bantlardan almıştım ondan koymak istedim durmadı öylece uyudu ama eteşide düştü şimdi bantı yapıştırmak olmaz dimi ya gece ateşlenise yapıştırırım..
öfff ya nerden cıkı bu hastalık tamda pazartesi eşimin bi arkadaşının yazlıgı varmış kumburgaz tarafında onnlar davet ettiler oraya gidicektik bi kac gün. esenle annem bişi olmaz git yine diyorlar ama daha fena hasta olmasından korkuyorum ozmana kadar iyileşir inş.
ne şans var bende beee bu yaz hic kafa dagıtamıcam sanıyordum ksmet oldu ama kızm hasta( neyse hayırlııs olsun diyelim :)
öptüm sizleri iyi geceler..
doğrusun nem çok fazla yapış yapşız canım yagunaydınlarrrrrra.s.
nurten gecmıs olsun canım bencede gıt hava degısıklıgı sananada defneyede ıyı gelırrr
fılızcım valla benımkı yurumedı ama sureklı yapısık olarak gezıyorus evın ıcınde bıde kızmayı ogrenmıs ıstedıgı olmayınca dettttt yapıyo kızıyo sıpaa demır takvıyesı yapıyorus zaten 11,5cıkmıstı 12olması gerekıyormuş dun okadar uyumamıs ama gece yıne huzursuzdu sıcaktandır dıye kapıyı camı acık yattım oda sabaha karsı hava sogumus sabah baktım oksuruyo bı ayarını tutturamadım bu ev gunesı dırek alıyo yanıyorus ınsallah kışın rahat ederıs
tubacım kendı eden kendı bulur dıyorum ne zorun varda okadar yuklenıyosun kendıne temızlıyem dıye sankı ev kaçıyorr yavas yavas yapsana bacım nasılsa hergun kırlenıyo
pınarrr kocişin bıraz haklı gıbı sankı...herkez ıyı gözle bakmıyorr boşver deymesın kızımıza nazar burdan bakarıs bız resımlerıne facedekıler gormesın
duruda suya cok duskundu kaynanam yogurt kovasına su koymus baktık duru gırmeye calısıyo sığdıda ıcıne resmını cektım face koydum cocuk ıkı gun sonra suyu gorunce aglıyorr şaştım kaldım ıyı nıyetlı dusunmek lazım ama göze geldıgını düşünüyorum
hulya gazelllllee maşallahhh yakasından ayırma nazar boncugunu guzeller guzelıı ajanslarada kayıt olurmuşş hadı bakalım hayırlısı resımlerı cıksında bakarıss
valla bugün biraz daha yerleştik dünberi heryerihabire siliyorum halılar serilmedikçe hep pis oluyor ya bitsin şu iş zaten sıkıldımkızlar günaydın nasılsınız? esra canım inşallah yerleşirsin biran önce.dağınık olunca zor oluyor valla..
pınar canım bu erkekler alem valla.. tuba temizliğe giriştinmi bitmez hiç en iyisi kapıyı kapat kaç evden:)))
hülyacım maşallah gazele ünlü olunca bizi unutmasın sakın:))
Çok merak ettim fotoları .Dediğim gibi bunlar hatıra kalacaklar o zaman hoşuna gider eşinindebabalar herşeye kızıyor zaten anneler olmasa hatıra bi şey kalmıycak çocuklarımıza[ı]tünaydın hanımlar...
Gülşahçım saol cnm ama resimlerin çıkması biraz zaman alırmış...hayırlısı olun ya sadace bi anımız olsun diye bole bişeye karar verdik ama babamız fena kızyor bu duruma :))
tülaycım merhaba cnm nasılsın ünlü olupta beni bile unutura hiç şaşırmam hee :))
dün ajansta bile cadı drek meilletle ilgileniyor anne nerde haberi bile yok cadının :))
banucum selam cnm nasılsın prensesler nasıl ? [/ı]
Bu telefon tenolojisine yetişmek zor zaten zamanla çözersin canımSelamlar Kizlar,
Sabahtan beridir hersey ters gidiyor ya. Gecen bir telefon almis esim, sözlesmesinin süresi doldugu icin hediye olarak. Cep telefonu kullanmiyorum yillardir ve özelliklerini bilmiyorum pek ama su son modellerden Iphone olabilir. Müzik yükleyelimde, Türkiye'de Doruga dinletiriz dedim. Ama baglanti kablosunu bulamadik, ya da zaten bizim ekstradan almamiz gerekiyor olabilir. Neyse esim gitti almaya Doruk'la. Bulmak icin epey bir caba sarfetmis ama. Simdide kabloyu kullanamiyorum, bir baska kart istiyor. Yükledigim program tam yüklenmiyor, arapsacina döndü anlayacaginiz. Onu biraktim, facebook'a baktim. Orada da sinirim bozuldu, takipcilerin kim diye ya da ona benzer bir program var, silmek istiyorum silemiyorum. Üstüne tikladigim anda her yere mesaj yolluyor. Bana da zaten bu yolla gelmisti, virüs müdür nedir anlamadim.
Nurten gecmis olsun Defne'ye ya. Havalar cok aldatiyor insani, ben camlari üstten acik birakiyorum ama gece serin oluyor, sabaha kadar acik tutmuyorum cünkü insan uyurken üsüyor hareketsiz oldugu icin. Insallah düzelirde tatile cikarsiniz canim.
Hülya bence mantikli bir is yapiyorsun, bence esini dinleme ve bu konuda sansinizi zorlayin. Güzel bir bebek yüzü var Gazel'in ve sosyal bir bebekse, gelisimi icin cok iyi böyle ajanslara bagli olmasi. Bende düsünmüstüm hamileligimde ama sadece düsüncede kaldi.
Tülay ve Banu, selamlar ikinizide. Öptüm kuzularimida.
hhadi hayırlı olsun artık i2şin dahamerhaba kızlar,
yürümekten açılmış,benim kız yürüyo artık,yaklaşık 1 haftadır falan bende hiç uğraşmadım yürüsün diye,kendini hazır hissedince hepsi oluyo zaten.
hoşgeldın fulyacım telaşelerı bıtırmıssın ne guzel sende guzel bı tatılle kendıne gelırsın
kardeş evlendırmek zor olsa gerek benımkıde gıdıyor seneye sımdıden içim buruluyorrr
evını su basan tutkun fulyacım
regl olmusum karnım agrıyo fenalardayım
merhaba kızlar,
yürümekten açılmış,benim kız yürüyo artık,yaklaşık 1 haftadır falan bende hiç uğraşmadım yürüsün diye,kendini hazır hissedince hepsi oluyo zaten.
kızlar arka arkaya gorumcem ve kardesim evlendı son 3 haftam cok yogun gecti.
ama ozledım gercı zeynep ayaklandıktn beri pek kımseye bısey yazamıyorum( umarım işleri yoluna koyar aranıza donerim
herkes ıyıdır umarım..
tatile giden arkadaslarım allah ıcınıze sındırsın bol bol dınlenın.bız yarın komsularımla bodruma gıdecektık ama esım işlerim var dıye iptel etttiiiiiiiii
cok yorgun halsız ve mutsuzum..oyle garıp bı mutsuzluk var uzerımde..
hepinizi çook opüyorum
kızlarrrrrrrrrr selammmmm opuyorumnanaktan çok özledim sizleriiiiiii
akşamları net bulduk kızlar artık berkeden müsait oldukça girebileceğim şu an bile zor yazıyorum sandalyeyi çekiştiriyor işyerinde netimi kapattıkları içi biliyorsunuz sizlerden uzak kaldım umarım herşey yolundadır herkes iyidir
okduğm kadarıyla tutkuncuğum evini su basmış geçmiş olsun canım
fulyacım seninde kardeşinle görümcen evlenmiş mutluluklar dilerim kardeşine allah mesut etsin
hoşgeldin canım ikisinede mutluluklar canım.Zeynebide öp canımkızlar arka arkaya gorumcem ve kardesim evlendı son 3 haftam cok yogun gecti.
ama ozledım gercı zeynep ayaklandıktn beri pek kımseye bısey yazamıyorum( umarım işleri yoluna koyar aranıza donerim
herkes ıyıdır umarım..
tatile giden arkadaslarım allah ıcınıze sındırsın bol bol dınlenın.bız yarın komsularımla bodruma gıdecektık ama esım işlerim var dıye iptel etttiiiiiiiii
hepinizi çook opüyorum
sağol canım ya ben üstüme aldım zaten karışabilir normaltulaycım gec kaldım ama gecmıs olsun evını su basmış..
kaydirigubbakcemile3hoşgeldın fulyacım telaşelerı bıtırmıssın ne guzel sende guzel bı tatılle kendıne gelırsın
kardeş evlendırmek zor olsa gerek benımkıde gıdıyor seneye sımdıden içim buruluyorrr
uyumuşum canım Türkizi uyuturken bende uyumuşum bi uyandım benim kız öpüyor beni ısıra ısıra bide ful terlemişim bu sıcak ne böyle yabigudi54, 7774fulya+, tlyonl2009+, elanurum, tutkun09+, ozay34
kalabalıgız ama kımseden ses cıkmıyorrr??
bizde seikızlarrrrrrrrrr selammmmm opuyorumnanaktan çok özledim sizleriiiiiii
sağol canım akşamda olsa burdasın artık görüşücezakşamları net bulduk kızlar artık berkeden müsait oldukça girebileceğim şu an bile zor yazıyorum sandalyeyi çekiştiriyor işyerinde netimi kapattıkları içi biliyorsunuz sizlerden uzak kaldım umarım herşey yolundadır herkes iyidir
okduğm kadarıyla tutkuncuğum evini su basmış geçmiş olsun canım
fulyacım seninde kardeşinle görümcen evlenmiş mutluluklar dilerim kardeşine allah mesut etsin
canım iki taraf içinde zor bi durum bence evlerine geçsinler mecbur öğrencek bide onada biraz iş yaptırsın yoksa kendisi ezilir hazıra alışırsa yandı valla.çalışanlarda eşda yardım etmese çok zor hayat.Kizlar icim bir garip ya. Kardesimle konustum biraz önce, cok dertli. Severek evlendi kocasiyla hemde neredeyse cocukluk aski sayilir ama daha birkac ay gecmediki sorun yasamaya baslamislar. Cocuk Almanca kursuna gidiyormus ama hic Almanca ögrenmiyormus, ders calismiyormus. Sürekli internet ve Türk televizyonu. Annemlerin canak anteni var diye, kendi evlerine bile gecmek istemiyormus, orada Türkce kanal izlemeyecek diye. Kardesim tek calisiyor ve cok zorlaniyor hem kira, hem esinin masraflari, yorgun argin yemek is ve esine ders calistirmak...Öyle de ilgisiz oldugunu görünce morali sifir. Bir an önce ögrenmesi lazim ki, ise girip calissin diyor. Off ya, tüm keyfim kacti. Baska davranislarida oldu benzer yönde, affedici oldu simdiye kadar ama böyle devam ederse ne olur bilemiyorum.
olurTürkiyeden kız almam dedi burada zor oluyor bizede ayak uyduramıyorlar demişti 2 gelinide türk ama ordan haklıymış gerçekten damat bunları biliyordu sonuçta istekliolmalıSütlac pek yenmiyor bizde canim, maalesef güzel bir tarif veremeyecegim.
Calismasi lazim evet ama birazda olsa dil bilmesi gerek ki calisabilsin, böyle kimse is vermez. Evleri dayali döseli ve bos duruyor, bende evlerine gecmelerini öneriyorum ve orada cani sIkIliyor diye annemlere geliyormus sürekli. Anliyorum yabancilik cekiyor ama ders calismamasina ve sorumsuz olmasina anlam veremiyorum. Yarin konusacagim bende, umarim tavrini degistirir ya, böyle giderse kardesim ayrilir, cünkü nisanlandiklarindan beridir sürekli sorunlarla bogusuyor ve cok gelmeye basladi artik. Pozitif bir davranis bekliyor ve esi hep gelecek zamana yönelik konusuyor. Off, bir dokun bin ah isit oldu canim, kusura bakma ya...
Selam canım benim a.s. Geldim çok şükür bende artık. Ohh sende temizliğe girişmişsin ellerine sağlık. Bende bugün evi sileyim, süpüreyim diye kalktım, anamın gazıyla camları bile sildim kaydirigubbakcemile3 Dediğin gibi bayrama kadar dip köşe bucak yok valla :umursamaz:
Ohhh kaç bakalım en güzeli ya yeter bu kadar temizlik bende sabah erkenden eşimle birlikte firar edeceğim evden kaydirigubbakcemile3
Defdoş daha iyi canım ya. Öksürüğü eskisi kadar sert değil. Cumartesiye kadar antibiyotiğe devam bakalım a.s.
Valla canım biz 1.yaş testlerinden beri kullanmıyoruz demir ilacını ama daha öncesinde bende hem pekmezi hemde damlalarını meyvesine katıp veriyordum doktor sorun olmaz demişti.
Bu aralar iştahsızlık hepsinde var heralde. Bizimkide bıraksam 3 saatte bir 50 cc mama ile yaşayacak. Azcık zorlaya zorlaya yediriyorum bende :umursamaz:
Ya tam facee'e tatil resimlerimizi ekledim kociş kıyameti kopardı. Nazar değiyormuş çocuk hasta oluyormuşta bla bla bla. Sildirdi resimleri gıcıkklava:
Sanki bi tek çocuk bunda var. Gıcık adamklava:
oyy ben geldimm tuba cadısı gitmişş...o buzlu pasta benimm olmalıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso
selammmmmmm
Pınarcım emsin işte bırak oynasın ilerde aynı durumu o yaşıycak uf derse anlatırsın.özledik valla seni bi daha bu kadar ara verme.
Esen Nurtende naptınız çok gelmek isterdim malum
Mutaharam nasılsın?Canım demiri veriyorsan hala kahvaltının içine koy pekmezi canım demiride kalktığı gibi şurup gibi ver derim
Civcivim diycem Gazel ünlü mü olacak şimdi maşallah çok güzel bekliyoruz fotolarını şu zuzu reklamındaki çocukta bizim Müzikçinin oğluydu şimdi koca dana oldu babası iyiki o dönemde vermişim diyor
Bigudim kardeşim den cevap bekliyorum anlamışsındır
Burcu kk ya geri dönsün diye topik açalım yada Kağanın face ne duvar yazısı yazıp çoğalalım gönül alalım derim.
Kıvılcımım hazırlık bittimi sonnda
Sagol canim...
Vallahi benimde bir köse bucak temizligine ihtiyacim var ama artik tatil dönüsü aldigim enerjiyle artik. Neyseki bitirmissin, güle güle ve yavas yavas kirlensin evin...
Sulandirarak vermeyi denesen güzelim?
.
gunaydınlarrrrrra.s.
kızlar günaydın nasılsınız? esra canım inşallah yerleşirsin biran önce.dağınık olunca zor oluyor valla..
pınar canım bu erkekler alem valla.. tuba temizliğe giriştinmi bitmez hiç en iyisi kapıyı kapat kaç evden:)))
hülyacım maşallah gazele ünlü olunca bizi unutmasın sakın:))
kızlar arka arkaya gorumcem ve kardesim evlendı son 3 haftam cok yogun gecti.
herkes ıyıdır umarım..
hepinizi çook opüyorum
hoşgeldın fulyacım telaşelerı bıtırmıssın ne guzel sende guzel bı tatılle kendıne gelırsın
kızlarrrrrrrrrr selammmmm opuyorumnanaktan çok özledim sizleriiiiiii
Kizlar icim bir garip ya. Kardesimle konustum biraz önce, cok dertli. Severek evlendi kocasiyla hemde neredeyse cocukluk aski sayilir ama daha birkac ay gecmediki sorun yasamaya baslamislar. Cocuk Almanca kursuna gidiyormus ama hic Almanca ögrenmiyormus, ders calismiyormus. Sürekli internet ve Türk televizyonu. Annemlerin canak anteni var diye, kendi evlerine bile gecmek istemiyormus, orada Türkce kanal izlemeyecek diye. Kardesim tek calisiyor ve cok zorlaniyor hem kira, hem esinin masraflari, yorgun argin yemek is ve esine ders calistirmak...Öyle de ilgisiz oldugunu görünce morali sifir. Bir an önce ögrenmesi lazim ki, ise girip calissin diyor. Off ya, tüm keyfim kacti. Baska davranislarida oldu benzer yönde, affedici oldu simdiye kadar ama böyle devam ederse ne olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?