2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kendine tam güveni gelsin yürür annesi. Biz hic yürüsün diye ugrasmadik, kendi kendine kesfetsin istedik. Zaten gec yürümesinin bir sakincasi yokmus, aksine bacak kaslari daha güclü oluyormus diye biliyorum. Doruk'da 5-6 adim atiyor ama bana ulastigi anda zevkten dört köse, bir daha denemeye korkuyor. Gün icinde elinden tutup yürütüyorum, emeklediginde yerden alip yürümeye tesvik ediyorum oyunla. Oyunlarimizi bile yürüme üstüne kuruyoruz. Duru'da ilk adimlarini atsin, kendine güvenecektir eminim ki...

merhaba kızlar,
yürümekten açılmış,benim kız yürüyo artık,yaklaşık 1 haftadır falan bende hiç uğraşmadım yürüsün diye,kendini hazır hissedince hepsi oluyo zaten.

Bir kismi bitti canim, yarin devam edecegim gerisine, bu sicakta ütü hic cekilmiyor ya...
Bence de iyi fikir halilari yikamaya vermemen canim, üstten bir silersin yeter. Misafirler gelince batacak yine nasil olsa...
haklısın bendede var ama ütüleyecek yokinsan dayanamıyor işte
canım çok geçmiş olsun inşallah geçerde gidersiniz hafta sonu.
Valla bizde iş yok hele bende hiç.Çok gelmeyi istedim biliyosun hatta ben teklif ettim eşimin dr larının olmaması ve şu evi su basma olayı bozdu işi.
doğrusun nem çok fazla yapış yapşız canım ya
valla bugün biraz daha yerleştik dünberi heryerihabire siliyorum halılar serilmedikçe hep pis oluyor ya bitsin şu iş zaten sıkıldım
Çok merak ettim fotoları .Dediğim gibi bunlar hatıra kalacaklar o zaman hoşuna gider eşinindebabalar herşeye kızıyor zaten anneler olmasa hatıra bi şey kalmıycak çocuklarımıza
Bu telefon tenolojisine yetişmek zor zaten zamanla çözersin canım
merhaba kızlar,
yürümekten açılmış,benim kız yürüyo artık,yaklaşık 1 haftadır falan bende hiç uğraşmadım yürüsün diye,kendini hazır hissedince hepsi oluyo zaten.
hhadi hayırlı olsun artık i2şin daha

kızlar arka arkaya gorumcem ve kardesim evlendı son 3 haftam cok yogun gecti.
ama ozledım gercı zeynep ayaklandıktn beri pek kımseye bısey yazamıyorum ( umarım işleri yoluna koyar aranıza donerim
herkes ıyıdır umarım..
tatile giden arkadaslarım allah ıcınıze sındırsın bol bol dınlenın.bız yarın komsularımla bodruma gıdecektık ama esım işlerim var dıye iptel etttiiiiiiiii
cok yorgun halsız ve mutsuzum..oyle garıp bı mutsuzluk var uzerımde..
hepinizi çook opüyorum

hoşgeldın fulyacım telaşelerı bıtırmıssın ne guzel sende guzel bı tatılle kendıne gelırsın
kardeş evlendırmek zor olsa gerek benımkıde gıdıyor seneye sımdıden içim buruluyorrr

evını su basan tutkun fulyacım

regl olmusum karnım agrıyo fenalardayım

sağol cnm.. nerdeee tatil yarın gıtcektık esım kıllık çıkardı ışte
evet cnm zor neysekı yakınımızda kalcak kardesım.
ayy ilk gunu benımde cok karın agrım oluoo cnm

akşamları net bulduk kızlar artık berkeden müsait oldukça girebileceğim şu an bile zor yazıyorum sandalyeyi çekiştiriyor işyerinde netimi kapattıkları içi biliyorsunuz sizlerden uzak kaldım umarım herşey yolundadır herkes iyidir

okduğm kadarıyla tutkuncuğum evini su basmış geçmiş olsun canım

fulyacım seninde kardeşinle görümcen evlenmiş mutluluklar dilerim kardeşine allah mesut etsin

merhaba kızlar,

Bravo Duru'ya da annesi...

Umarim islerini yoluna koyar, daha cok katilirsin canim. Tatil icinde dert etme, nasil olsa ayarlanir bir vakit yine...

kızlarrrrrrrrrr selammmmm opuyorumnanaktan çok özledim sizleriiiiiii

Bizde seni cok özledik canim, yerin cok belli. Varsin aksam olsun ama eksik olmayasin.

hoşgeldin canım ikisinede mutluluklar canım.Zeynebide öp canım

tulaycım gec kaldım ama gecmıs olsun evını su basmış..
sağol canım ya ben üstüme aldım zaten karışabilir normal

kaydirigubbakcemile3
cnım bende yarın olucam bugünden başladı
bigudi54, 7774fulya+, tlyonl2009+, elanurum, tutkun09+, ozay34

kalabalıgız ama kımseden ses cıkmıyorrr??
uyumuşum canım Türkizi uyuturken bende uyumuşum bi uyandım benim kız öpüyor beni ısıra ısıra bide ful terlemişim bu sıcak ne böyle ya
bizde sei

sağol canım akşamda olsa burdasın artık görüşücez
kızlaaaaaaaaar naber bi uyumuşum deliksiz yorulmuşum her halde

Kizlar icim bir garip ya. Kardesimle konustum biraz önce, cok dertli. Severek evlendi kocasiyla hemde neredeyse cocukluk aski sayilir ama daha birkac ay gecmediki sorun yasamaya baslamislar. Cocuk Almanca kursuna gidiyormus ama hic Almanca ögrenmiyormus, ders calismiyormus. Sürekli internet ve Türk televizyonu. Annemlerin canak anteni var diye, kendi evlerine bile gecmek istemiyormus, orada Türkce kanal izlemeyecek diye. Kardesim tek calisiyor ve cok zorlaniyor hem kira, hem esinin masraflari, yorgun argin yemek is ve esine ders calistirmak...Öyle de ilgisiz oldugunu görünce morali sifir. Bir an önce ögrenmesi lazim ki, ise girip calissin diyor. Off ya, tüm keyfim kacti. Baska davranislarida oldu benzer yönde, affedici oldu simdiye kadar ama böyle devam ederse ne olur bilemiyorum.

eşim sütlaç istedi bi sütlaç yapayım önerileriniz varmı ben hiç güzel yapamamda:kedi:inşallah bu sefer olur öpüyorum sizleri

canım iki taraf içinde zor bi durum bence evlerine geçsinler mecbur öğrencek bide onada biraz iş yaptırsın yoksa kendisi ezilir hazıra alışırsa yandı valla.çalışanlarda eşda yardım etmese çok zor hayat.

Sütlac pek yenmiyor bizde canim, maalesef güzel bir tarif veremeyecegim.

Calismasi lazim evet ama birazda olsa dil bilmesi gerek ki calisabilsin, böyle kimse is vermez. Evleri dayali döseli ve bos duruyor, bende evlerine gecmelerini öneriyorum ve orada cani sIkIliyor diye annemlere geliyormus sürekli. Anliyorum yabancilik cekiyor ama ders calismamasina ve sorumsuz olmasina anlam veremiyorum. Yarin konusacagim bende, umarim tavrini degistirir ya, böyle giderse kardesim ayrilir, cünkü nisanlandiklarindan beridir sürekli sorunlarla bogusuyor ve cok gelmeye basladi artik. Pozitif bir davranis bekliyor ve esi hep gelecek zamana yönelik konusuyor. Off, bir dokun bin ah isit oldu canim, kusura bakma ya...

olurTürkiyeden kız almam dedi burada zor oluyor bizede ayak uyduramıyorlar demişti 2 gelinide türk ama ordan haklıymış gerçekten damat bunları biliyordu sonuçta istekliolmalı

Öyle canim, bizde kardesimi cok uyardik ama dinlemedi bizi. Türkiye'den gelmesi sorun degilde, hayati dört elle tutan bir tavri olmamasi kötü. Cok iyi bir cocuk aslinda ama ailesi hep hazira alistirmis, bol para harcamis, az calismis.

canim bende hem kabizlik yapiyor hemde kusturuyor diye vermedim hiç..iyi gidiyordu ama işte orta derecede eksiklik varmiş..damla degil surup verdi ferrum..bugun ablamada sordum..o verme birlikte tiksindirme dedi..cünkü şurubuda 1 kaşik veriyorum..agirlaşir meyveden soguyabilir dedi..meyveden sonra sulandirip denicem bakalim..

sesin kisilmiş geçmiş olsun ya..sebebi neymiş acaba?? defdosumun iyi olmasinada sevindim canim a.s.

ay gez valla..yeter bukadar temizlik bize

Ya tam facee'e tatil resimlerimizi ekledim kociş kıyameti kopardı. Nazar değiyormuş çocuk hasta oluyormuşta bla bla bla. Sildirdi resimleri gıcık klava:

Sanki bi tek çocuk bunda var. Gıcık adam klava:

ama bu kocan dayak istiyor cidden yaaa :) bak okuruz üfleriz yükle sen

oyy ben geldimm tuba cadısı gitmişş...o buzlu pasta benimm olmalıydı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso

hahahaha rüyanda gör artik cicimmm p

canim kahvaltisinda süt var..sütle pekmez bir verilmezki..surubuda ayri içmiyor..hemde c vitaminiyle daha iyi emiliyor..oyuzden meyveyle veriyorum tatlim..

ablamda öyle dedi bugun..bakalim yarin öyle denicem..olur inşaAllah ya..

bende tatilden sonraya birakmiştim..sende en güzelini düşünmüşsün..zaten kac hafta yoksun..boş evemi temizlik yapcan boşverrr

kendim ettimmm kendim buldummmmm camasir suyu gibi sararip soldum eyvahhh eyvahhhh

evet en güzeli o kaçtim zaten

ay canim ya..merak etme gidersiniz bi ara gene ya..zaten izmirdesin heryer yakin size mutsuzluguda at üstünden hemen bakayim..topla kendini..gez toz :)

gecmiş olsun tatlimm a.s.

hoşgeldin hatun a.s. bizde seni özledikkkk :) berkem mirzam nasil?

offff yaaa..konu ne olursa olsun sorumlulugunu yerine getirmeyen insanlara acaip sinirleniyorum ya..ay hele kardesinin yerinde olsam hepten cildiririm herhalde..tabi sen böyle söyleme ona :) bence ciddi bi şekilde konussun artik..böyle olmaz..zahmetsiz rahmet yok..toplasin kendini biran önce..umarim güzel haberler verirsin tez zamanda a.s. sıkma canini..evliliğin ilk zamanlari olur böyle şeyler..

selam kizlar a.s.

oyy bi yorucu günü daha geride biraktim :) ama güzel bi yorgunluktu bugun ki :) sabahtan 5-6 cesit börek çörek hazirladim..küçük yengem (ay yenge demeyide sevmiyorum ona ablam o benim ) kuzenlerim ve annem geldi bana..yedik içtik..sonrada sahile gittik..keyif yaptik aksama kadar :) ay böyle yorgunluklar güzel oluyor be DD temizlikte neymiş pehhhh p

ay ben ne yazacaktim yaaa..bişi söylemek için girdim esas..ama unuttum be..püff yaaa..neysem gelir herhalde aklima..umarim yani :))))

neysem ben artik kacayim ufaktan..gözlerim kapaniyor..sabahin 6sindan beri ayaktayim..şaftim kaydi iyicene..öptüm hepiniziiiiiiiii muckssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…