2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar iyi akşamlar,,,
defne bugun daha iyi cok şükür, sbah biraz ateşi yüksekti dolven verdim bidaha cıkmadı keyfide yerinde, az önce uyuttum bi yokladı gecti inş. diyelim :)
bugunde esenle beraberdik bu defa ben onlara kahvaltıya gittim cok yakınmış arkadaşı bana sevindim valla bi tanıdık oldu en azından:)
dün gece defne huysuzlandı epey uyuyamadım şimdide accayip uyku bastırdı eşimde beylikdüzündeymiş gec gelirim dedi o olmadan yatınca cok korkarak yatıyorum ve tabi en ufak sesede korkup kalkıyorum byle oluncada onsuz uyumak istemiyorum bakalım ne kadar dayanacagım..
ptüm herkesi iyi geceler..
,

iyi geceler hatunlar...
dişim agrıyor yaa ne zamandır dolgum düşmüştü ihmal ettim bugun zorlamaya başladı ( eşimle az önce gittik dr a ama tekrardan kanal tedavisi olması gerekirmiş ağrı kesici alıp geri dondum bende yarın kendi dr uma bi gideyim bari umarım gece fenalaşmaz (

filizcim umarım enişte bey en kısa zamanda sorumluluğunun bilincine varır ..ama kardeşinde fazla taviz vermesin çünkü nasıl başlarsa öyle gider o rahatlığı buldumu ona çalışmak zor gelir zamanla....

fulyacım Allah mesut etsin seninde kardeşini darısı tüm bekarlara inşAllahh..

nurtencim sevindim defnoşun iyi olmasına ...oh kahvaltı keyfide yapmışsınız afiyet olsun cnm ...

tubiş hnm boğazından geçtimi heeeeeeee

iyi geceler kızlar ..geçmişi okumaya çalışıyorum p.tesinden bu yana kk dan bir arkadşım bende
izmirden geldi baya eski kk nın ilk yıllarından arkadaşım....memur oldu ist.atandı
bana yoldaş eşimde yok ....ama yarın gidiyorrr ....ama artık burada...inş.görüşürz

ondan sizlere bakıyorum....çok...öptüm

ay esracım sana sütlaç tarifi vermeden gitmiyim dedim ama gazel mırıldanmaya başladı bile eger yarın yapacaksan yarın yazarım...

ben kaçar herkeze iyi geceler...

ayy bu arada anlatmadan gecemiyeceğim ...
sabah gazel uyandı bende tv yi actım ona azcık kestireyim dedim...selena oynuyordu ..bi baktım gazel ağlamaya başladı bende düştü falan sandım...kızım ne oldu diyorum megersem hades ten korkmuş tv ye bakıp bakıp onu gösteriyor ve aglıyor cocuk kanal değiştirdim baktım sustu..ama ne güldüm sabah sabah ya akşamda olacak okadarda hırsız ev sahibini döverken bu yine başladı ağlamaya ...hemen değiştirdim kanalı acayipo şiddetten etkileniyor yaa... :S

Öyle canim, bizde kardesimi cok uyardik ama dinlemedi bizi. Türkiye'den gelmesi sorun degilde, hayati dört elle tutan bir tavri olmamasi kötü. Cok iyi bir cocuk aslinda ama ailesi hep hazira alistirmis, bol para harcamis, az calismis.
MESAJIM YARIM ÇIKMIŞ AMA ANLAMIŞSIN YAZDIKLARIMI İNŞALLAH HEMEN DÜZELİR HERŞEY

GÜZEL Bİ GÜN OLMŞ FACEDE GÖRDÜM FOTOLARI BİGÜN BİZDE GİDELİM NEDERSİN MESELA HAFTAYA
canım ya bana küstünmü yoksa gelemedim diye
CANIM ÇOK geçmiş olsun facedede yazdım hatta gül diye espride yaptım belki biraz hafiflemiştir sızısı
ondan bizi ihmal ettin bende nerde diyordum gözün aydın hadi
ay esracım sana sütlaç tarifi vermeden gitmiyim dedim ama gazel mırıldanmaya başladı bile eger yarın yapacaksan yarın yazarım...

ben kaçar herkeze iyi geceler...
8888
yaptım ama sen yaz yine canımya kullanırım ben o tarifide
yavrum benim iyiyi kötüyü bile ayırabiliyor artık yerim ben ona

cerencim nasılsın tatlım canım benim bizde seni çok özledik mirza berkem nasıl benim yerime kocaman öp aklımdasın arayacaktım ama işler öyle yoğun ki sezondan dolayı bir türlü vakit bulamadım

fulya hoşgeldin canım nasılsın düğünleri atlatmıştın hayırlı olsun tatil işi içinde canını sıkma uygun olduğunuzda gidersiniz

tülaycım bebişimmm sanada günaydın

hülyacım gazelde duru gibi duruda en ufak yüksek seste bile ağlamaya başlıyor korkuyor yerim ben onları ya:))))))))))

birsencim ohh arkadaşında yanındaymış iyi sohbetler sizi paşaların nasıl:)

filizcim sorumsuz insanlarla anlaşması gerçekten zor inşallah biran önce sorumluluklarını yerine getirmeyi öğrenir kardeşinde bu kadar üzülmez canım

nurtencim defneye geçmiş olsun canım şimdi iyi olmasına çok sevindim ohh esenlede yakınmışsınız ne güzel bol bol görüşürsüzünüz:)

pınarcım evin işleri bitmiş ne güzel güle güle oturun defne nasıl bu arada

Son düzenleme:
günaydın kızlarra.s.
çok güzel iki gün geçirdim nurtenciğimle:)))nurten canımmmmm herşey için teşekkürler bizi çok güzel ağırladına.s.
akşam eve geldik Ahseni uyuttum eşimle sinema keyf,i yaptık çok iyi oldu
sabahta kalktık kahvaltı yaptık Ahsen şimdi balkonda havuz keyfi yapıyor:))
uyttayım evi temizliycem inşallahhh

geçmişe çok bakamadım sanırım pınar gelmiş hoşgelmiş tatil nasıldı pınarcım

selam kızlar ben geldim bir anlık

gecmişe bakmadım
annmeler tatilden geldiler ama beni bırakmadılar p.tesiye kadar bagdayım
arada face girip bişiler yazmıstım ama kk ya girmeye fırsatım olmadı
hepinizi özledim umarım iyisinizdir
öpüyorum kısa süre sonra görüşmek üzere

Selam Kızlar,,

Sıteye acaıp gıcık oldum gec saatlerde alıntılı uzun yazılar yazıyorum tam gönderıcem hooopp sıte bakımda dıyor.Hefesım kactı valla.Nasılsınız umarım ıyıdır herkes.Boranın ağzı daha duzelmedı kızlar yaa.Antıbıyotık kullanmaya karsıydım ıste sonucunu görmus oldum.Belkıde ılacsız ıyılesıcektı kuzum ama tatılde olunca dr goremeyınce basladık ıste.Onun dısında keyfı yerınde masallah.Hergun yenı seyler yapıyor.Ama konusma ıstegı yok sımdılık.Insallah gec konusmaz kendını ıfade edemeyınce sınırlenıyor sımdıden.

Fılızcım kardesın ıcın uzuldum.Bence ertelemeden alıp karsısına konussun.Daha cok yenıler mutlaka anlasamadığı noktalar cıkıcak ama bu sorumsuzluk olmus artık.2 ayrı ınsanın bırlıkte bır yol cızmesı cok zor bırseymıs.Ve face te doruğu gordum yorum yazmama ızın vermedı ama kocaman masallah dıyorum.Cok zekı olucak bu cocuk emınım makısları ve hareketlerı hıc rastgele deıl.41 KERE maşallah tekrardan.

Pınar hoşgeldın canım.Sızde tatıl donusu hasta olmussunuz gecmıs olsun.Özledık sızlerı.

Gulsah cıcım sen eskıden bu kadar onlıne deıldın.Muhtar ılan edıyorum senı.Kımseyı kacırmıyosun gozunden.Durunun yurumesıne tesvık et derım bende ama o anlamadan oyun halıne donusturun.Dırek tutup yurutme yanı ters tepkı verebılır.Zaten gec kalmısta deıl yolu var daha.

Dunurcum gesmıs olsun basına neler gelmıs ole.Neysekı halletmıssın sanırım.Bı tatıl yapamadın ya.

Tuba hanım cok calıstı ve cok dıet yaptıya.Soluğu unlu mamuller ve sahılde aldı.Sevan olsun sekerım.

Nurten defne hastalanmıs ya yazın burunları durmadı valla.Ne kolaymıs kısın bebek bakmak.Neysekı duzelmıs.Esen hanımla gezılmıs tozulmus.Aferın vallla hızlı cıktınız sız bu kadrodan.

Sıbel,banu,tulay,bırsen ıyıyınızdır umarım kızlar.Burcum yok ortalarda hadı dön artık sekerım burda kımse art nıyetlı yorum yapmaz bence.Sızı cok sevıyoruz.

sorma canım ya gıcık oldum bende siteye sen nasılsın Mersinol yazmıştım o iyi gelmişti Türkize bi alsaydın iyi gelir bence Bora yada bu arada nasıl benim damat tatilden sonra huy değişikliği falan oldumu hiç.
evide sorma dün halılarım kurudu biraz bi serdim güneşte anlamdım ama çok kötü renkleri koyulaşmış bugün vercem yıkamaya artık bide koku var evde hala bi koku var anlamadım ya.Tatile çıkamıycaz sanırım çünkü eşim müdür yardımcısı oldu yeni ona bu sene tatil yokmuş bende yalnız nereye gidicemki
bizde öpüyoruz
merhabalar canım akşamda iyi olmuş hangi filme gittiniz bende Avatarı istiyorum ama Türkizle gidemem
günaydın tatlım

selam herkese bugün gezmeye gitcez kızımla bakalım şu LCW nin anne kız tişörtlerinde beden bulamadım bide pendiğe bakayım bide kaşlarımı aldırcam şu işlerimi bitireyim ütülerim birikti bide TRT! deki KORE dizim bitsin 13.30 da başlıyor onu seyretmeden yapamıorum öpüyoruz sizi

yok be gülüm sinemaya gitmedik Ahsen uyumuşken evde sinema keyfi yaptık :)))
eşim bu aralar yeni bir dükkan açıyor çok yoğun geç geliyor pek çıkmıyoruz birlikte biryerlere:umursamaz:
tatil işide ertelendi şimdilik gidicez ama ne zamannnCADIARZU

Saol Esracım ılacı aldım ama dr bekle gecmezse cumartesı getır dedı.Bakalım beklemedeyım bende.Su ve karrbonat yapıyorum sureklı.Yok tatlım yemek yememk dısında bı sorunu yok.Ona sokak olsun zaten.Akşam kınaya gıttık.Pıstın ortasına kacıp kacıp oynuyor delı.Kucukluğunden eser yok dunur.Neymıs o gunler be ne kadar cok ağladım.Her gecen gun dahada laftan anlar oluyorlar.Aman dert yanma ararsın bebeklığını ayaklanınca derlerdı.Cok bılmıs onlar sımdı cok daha kolay bakımı bence.İşler bıtınce evınde dınlenırsın sende tatlım.Kız sen dıdımden gelmedın mı oraya gıtsen bıraz.

esra hayırlı olsun canım işi olsunda boşver tatılı nasılsa ılk fırsatta kacarsınız bı yerleree.o yoksa sen gıt uzaktakı bı akrabana falan hem ozlemek ıyı gelır herkezee sanada degısıklık olurr

gulhan ben hep buralardaydım sekerım ama fazla yazmıyodum yaz geldı ya benıde kendıme getırıyo kışın kabuguma cekılırım yınee:)))öpuyorum senı çokkk

esen bacımmm hayırlı olsun dukkanınızz tıkıldın kaldın sende evde ama evdede durudugun yok gordugum kadar :))
gel bı ıftar organızesı yapalım sekerlerr hazır havalar guzelken

hala karnım agrıyo yarında ful doluyum edırneden bı arkadas gelcıek ona gelınlık alıcaz eylulde dugunu var çok sıcak ya sız en alemdesınızz ?

gülhan canım iyiyiz sen nasılsın geçmiş olsun bora kuşuma geçer .ama felaket oldu bunlar büyüyüdükçe sabah karşı bir uyandım koltuğa geçmiş yastığınıda koymuş yatıyor:)) aslında farkederdim normalde ama bu aralar çok yoruluyorum ondan hissetmemişim:)

tutkun canımya sanırım ıslanınca sudan mıdır bilmem ama kurusalaar bile renk değişiyor en iyisi ver yıkamaya canım.eşininde yeni görevi hayırlı olsun.
esen cnaım nasılsın sizinde işiniz hayırlı olsun allahım bol kazançlar nasip eylesin.

lkızlar burcu ya noldu neden küstü ben tatilde olunca giremedim siteye bişeyler olmuş galiba(

banuuuuuuuuuuuuuuuu şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberrrrr

incihancım esracım sizede merhaba fıstıklar nasılsınız

tülaycım tatlım sen selinime bak ya tam cimcime oldu yiyenim benim

kızlar esen sımdı yorum yapmısta soyluyeyım dedım facedekı klıbı gormussunuzdur o babası ölen arkadasım şırvan nısan annelerınden vardı ya bana gelenler bılır onun babası dun sabah vefat etmıs yuksek tansıyondan yatıyodu zaten 2 aydır hastanede ıyı olucak dıye beklerken kotu haberı aldık allah sabır versın kalanlara

ayyy canım ya süper olur kesinlikle yapalım bir iftar organizasyonu zemuszemus

iyiyz canım sağol sen ve selin nasılsınızza.s.
amin canım bakalım yeni bir kapı inşallah hayırlı gelir bizea.s.

Ayyyy başı sağolsun Allah sabır versin selam söyle benden canım baş sağlığı dileklerimi ilertirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…