canım çok geçmiş olsun diş agrısı fena ya..iyi geceler hatunlar...
dişim agrıyor yaa ne zamandır dolgum düşmüştü ihmal ettim bugun zorlamaya başladı( eşimle az önce gittik dr a ama tekrardan kanal tedavisi olması gerekirmiş ağrı kesici alıp geri dondum bende yarın kendi dr uma bi gideyim bari umarım gece fenalaşmaz (
filizcim umarım enişte bey en kısa zamanda sorumluluğunun bilincine varır ..ama kardeşinde fazla taviz vermesin çünkü nasıl başlarsa öyle gider o rahatlığı buldumu ona çalışmak zor gelir zamanla....
fulyacım Allah mesut etsin seninde kardeşini darısı tüm bekarlara inşAllahh..
nurtencim sevindim defnoşun iyi olmasına ...oh kahvaltı keyfide yapmışsınız afiyet olsun cnm ...
tubiş hnm boğazından geçtimi heeeeeeee
tutkunum niye küseyim kıs öle huylarım yoktur :) dün çok uykuluydum laf yetiştiremedim kimseye ondan yazıp yattım hemen :)MESAJIM YARIM ÇIKMIŞ AMA ANLAMIŞSIN YAZDIKLARIMI İNŞALLAH HEMEN DÜZELİR HERŞEY
GÜZEL Bİ GÜN OLMŞ FACEDE GÖRDÜM FOTOLARI BİGÜN BİZDE GİDELİM NEDERSİN MESELA HAFTAYA
canım ya bana küstünmü yoksa gelemedim diye
CANIM ÇOK geçmiş olsun facedede yazdım hatta gül diye espride yaptım belki biraz hafiflemiştir sızısı
ondan bizi ihmal ettin bende nerde diyordum gözün aydın hadi
8888
yaptım ama sen yaz yine canımya kullanırım ben o tarifide
yavrum benim iyiyi kötüyü bile ayırabiliyor artık yerim ben ona
canım çok sagol sabah yine az ateşliydi ilaca devam edicez fazla çıkmıyor en fazla 37,5oluyor bide burnu akıyor drluk durum yok gibi.. canım esen degil esenin arkadaşı bana çok yakın oturuyormuş ona çok sevindim esen yakın otursaydı dahada sevinirdim valla:)))cerencim nasılsın tatlım canım benim bizde seni çok özledik mirza berkem nasıl benim yerime kocaman öp aklımdasın arayacaktım ama işler öyle yoğun ki sezondan dolayı bir türlü vakit bulamadım
fulya hoşgeldin canım nasılsın düğünleri atlatmıştın hayırlı olsun tatil işi içinde canını sıkma uygun olduğunuzda gidersiniz
tülaycım bebişimmm sanada günaydın
hülyacım gazelde duru gibi duruda en ufak yüksek seste bile ağlamaya başlıyor korkuyor yerim ben onları ya:))))))))))
birsencim ohh arkadaşında yanındaymış iyi sohbetler sizi paşaların nasıl:)
filizcim sorumsuz insanlarla anlaşması gerçekten zor inşallah biran önce sorumluluklarını yerine getirmeyi öğrenir kardeşinde bu kadar üzülmez canım
nurtencim defneye geçmiş olsun canım şimdi iyi olmasına çok sevindim ohh esenlede yakınmışsınız ne güzel bol bol görüşürsüzünüz:)
pınarcım evin işleri bitmiş ne güzel güle güle oturun defne nasıl bu arada
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangünaydın kızlarra.s.
çok güzel iki gün geçirdim nurtenciğimle:)))nurten canımmmmm herşey için teşekkürler bizi çok güzel ağırladına.s.
akşam eve geldik Ahseni uyuttum eşimle sinema keyf,i yaptık çok iyi oldu
sabahta kalktık kahvaltı yaptık Ahsen şimdi balkonda havuz keyfi yapıyor:))
uyttayım evi temizliycem inşallahhh
geçmişe çok bakamadım sanırım pınar gelmiş hoşgelmiş tatil nasıldı pınarcım
valla öyle gülhancım kışın giydir yatır yazın giydiremeyince üşütüyolar sorma ya. borayada geçmiş olsun kız hastalık iyi olcaksa antibiyotiği niye ihmal ettin daha kötüsü olmazdı yaSelam Kızlar,,
Sıteye acaıp gıcık oldum gec saatlerde alıntılı uzun yazılar yazıyorum tam gönderıcem hooopp sıte bakımda dıyor.Hefesım kactı valla.Nasılsınız umarım ıyıdır herkes.Boranın ağzı daha duzelmedı kızlar yaa.Antıbıyotık kullanmaya karsıydım ıste sonucunu görmus oldum.Belkıde ılacsız ıyılesıcektı kuzum ama tatılde olunca dr goremeyınce basladık ıste.Onun dısında keyfı yerınde masallah.Hergun yenı seyler yapıyor.Ama konusma ıstegı yok sımdılık.Insallah gec konusmaz kendını ıfade edemeyınce sınırlenıyor sımdıden.
Fılızcım kardesın ıcın uzuldum.Bence ertelemeden alıp karsısına konussun.Daha cok yenıler mutlaka anlasamadığı noktalar cıkıcak ama bu sorumsuzluk olmus artık.2 ayrı ınsanın bırlıkte bır yol cızmesı cok zor bırseymıs.Ve face te doruğu gordum yorum yazmama ızın vermedı ama kocaman masallah dıyorum.Cok zekı olucak bu cocuk emınım makısları ve hareketlerı hıc rastgele deıl.41 KERE maşallah tekrardan.
Pınar hoşgeldın canım.Sızde tatıl donusu hasta olmussunuz gecmıs olsun.Özledık sızlerı.
Gulsah cıcım sen eskıden bu kadar onlıne deıldın.Muhtar ılan edıyorum senı.Kımseyı kacırmıyosun gozunden.Durunun yurumesıne tesvık et derım bende ama o anlamadan oyun halıne donusturun.Dırek tutup yurutme yanı ters tepkı verebılır.Zaten gec kalmısta deıl yolu var daha.
Dunurcum gesmıs olsun basına neler gelmıs ole.Neysekı halletmıssın sanırım.Bı tatıl yapamadın ya.
Tuba hanım cok calıstı ve cok dıet yaptıya.Soluğu unlu mamuller ve sahılde aldı.Sevan olsun sekerım.
Nurten defne hastalanmıs ya yazın burunları durmadı valla.Ne kolaymıs kısın bebek bakmak.Neysekı duzelmıs.Esen hanımla gezılmıs tozulmus.Aferın vallla hızlı cıktınız sız bu kadrodan.
Sıbel,banu,tulay,bırsen ıyıyınızdır umarım kızlar.Burcum yok ortalarda hadı dön artık sekerım burda kımse art nıyetlı yorum yapmaz bence.Sızı cok sevıyoruz.
ben hiç görmedim öyle tişört falan aaa geri kalmışım :) kore dizin heee her görüşümde hep seni anarım muhakkak:)selam herkese bugün gezmeye gitcez kızımla bakalım şu LCW nin anne kız tişörtlerinde beden bulamadım bide pendiğe bakayım bide kaşlarımı aldırcam şu işlerimi bitireyim ütülerim birikti bide TRT! deki KORE dizim bitsin 13.30 da başlıyor onu seyretmeden yapamıorum öpüyoruz sizi
kız seninki bebekken çok yayamazdı şimdi özgürlük keşfetti canı sıkılmıyor bence bebekken bakım daha kolay yedir yatır yastık gibiydiler kız ben şimdi defenein altını açamıyorum bile zor zor durduruyorum hele giydiririken kabus yaaa..Saol Esracım ılacı aldım ama dr bekle gecmezse cumartesı getır dedı.Bakalım beklemedeyım bende.Su ve karrbonat yapıyorum sureklı.Yok tatlım yemek yememk dısında bı sorunu yok.Ona sokak olsun zaten.Akşam kınaya gıttık.Pıstın ortasına kacıp kacıp oynuyor delı.Kucukluğunden eser yok dunur.Neymıs o gunler be ne kadar cok ağladım.Her gecen gun dahada laftan anlar oluyorlar.Aman dert yanma ararsın bebeklığını ayaklanınca derlerdı.Cok bılmıs onlar sımdı cok daha kolay bakımı bence.İşler bıtınce evınde dınlenırsın sende tatlım.Kız sen dıdımden gelmedın mı oraya gıtsen bıraz.
selam canım off bende adetliyim sancı oluyo ama sıcaktada durulmuyo şu petlerle be.. ayy kuzular nasıl duruyorlar dimi benimki hep açık kalsın istiyo baglatmıyo zilli haklıda valla..esra hayırlı olsun canım işi olsunda boşver tatılı nasılsa ılk fırsatta kacarsınız bı yerleree.o yoksa sen gıt uzaktakı bı akrabana falan hem ozlemek ıyı gelır herkezee sanada degısıklık olurr
gulhan ben hep buralardaydım sekerım ama fazla yazmıyodum yaz geldı ya benıde kendıme getırıyo kışın kabuguma cekılırım yınee:)))öpuyorum senı çokkk
esen bacımmm hayırlı olsun dukkanınızz tıkıldın kaldın sende evde ama evdede durudugun yok gordugum kadar :))
gel bı ıftar organızesı yapalım sekerlerr hazır havalar guzelken
hala karnım agrıyo yarında ful doluyum edırneden bı arkadas gelcıek ona gelınlık alıcaz eylulde dugunu var çok sıcak ya sız en alemdesınızz ?
bak sen selinime yerim onu beee...gülhan canım iyiyiz sen nasılsın geçmiş olsun bora kuşuma geçer .ama felaket oldu bunlar büyüyüdükçe sabah karşı bir uyandım koltuğa geçmiş yastığınıda koymuş yatıyor:)) aslında farkederdim normalde ama bu aralar çok yoruluyorum ondan hissetmemişim:)
tutkun canımya sanırım ıslanınca sudan mıdır bilmem ama kurusalaar bile renk değişiyor en iyisi ver yıkamaya canım.eşininde yeni görevi hayırlı olsun.
esen cnaım nasılsın sizinde işiniz hayırlı olsun allahım bol kazançlar nasip eylesin.
kızlar esen sımdı yorum yapmısta soyluyeyım dedım facedekı klıbı gormussunuzdur o babası ölen arkadasım şırvan nısan annelerınden vardı ya bana gelenler bılır onun babası dun sabah vefat etmıs yuksek tansıyondan yatıyodu zaten 2 aydır hastanede ıyı olucak dıye beklerken kotu haberı aldık allah sabır versın kalanlara
sizde bizim gibi ev sinamacılarındansınızyok be gülüm sinemaya gitmedik Ahsen uyumuşken evde sinema keyfi yaptık :)))
eşim bu aralar yeni bir dükkan açıyor çok yoğun geç geliyor pek çıkmıyoruz birlikte biryerlere:umursamaz:
tatil işide ertelendi şimdilik gidicez ama ne zamannnCADIARZU
bebekliklerini arar olduk ikiside dans etmeyi seviyor demek inşallah çabuk geçer aftlar canımSaol Esracım ılacı aldım ama dr bekle gecmezse cumartesı getır dedı.Bakalım beklemedeyım bende.Su ve karrbonat yapıyorum sureklı.Yok tatlım yemek yememk dısında bı sorunu yok.Ona sokak olsun zaten.Akşam kınaya gıttık.Pıstın ortasına kacıp kacıp oynuyor delı.Kucukluğunden eser yok dunur.Neymıs o gunler be ne kadar cok ağladım.Her gecen gun dahada laftan anlar oluyorlar.Aman dert yanma ararsın bebeklığını ayaklanınca derlerdı.Cok bılmıs onlar sımdı cok daha kolay bakımı bence.İşler bıtınce evınde dınlenırsın sende tatlım.Kız sen dıdımden gelmedın mı oraya gıtsen bıraz.
sağol canım benim gülhanada yazdım göndermez vallaesra hayırlı olsun canım işi olsunda boşver tatılı nasılsa ılk fırsatta kacarsınız bı yerleree.o yoksa sen gıt uzaktakı bı akrabana falan hem ozlemek ıyı gelır herkezee sanada degısıklık olurr
gulhan ben hep buralardaydım sekerım ama fazla yazmıyodum yaz geldı ya benıde kendıme getırıyo kışın kabuguma cekılırım yınee:)))öpuyorum senı çokkk
esen bacımmm hayırlı olsun dukkanınızz tıkıldın kaldın sende evde ama evdede durudugun yok gordugum kadar :))
gel bı ıftar organızesı yapalım sekerlerr hazır havalar guzelken
hala karnım agrıyo yarında ful doluyum edırneden bı arkadas gelcıek ona gelınlık alıcaz eylulde dugunu var çok sıcak ya sız en alemdesınızz ?
veriyorum canım bugün böyle pis gibiolmazgülhan canım iyiyiz sen nasılsın geçmiş olsun bora kuşuma geçer .ama felaket oldu bunlar büyüyüdükçe sabah karşı bir uyandım koltuğa geçmiş yastığınıda koymuş yatıyor:)) aslında farkederdim normalde ama bu aralar çok yoruluyorum ondan hissetmemişim:)
tutkun canımya sanırım ıslanınca sudan mıdır bilmem ama kurusalaar bile renk değişiyor en iyisi ver yıkamaya canım.eşininde yeni görevi hayırlı olsun.
esen cnaım nasılsın sizinde işiniz hayırlı olsun allahım bol kazançlar nasip eylesin.
bende anlamadım niye küstü burcu geri gel diye topik açalım bari kalbini kırdıysak bilmeden belki geri gelirlkızlar burcu ya noldu neden küstü ben tatilde olunca giremedim siteye bişeyler olmuş galiba(
banuuuuuuuuuuuuuuuu şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberrrrr
merhaba canım.prenseslerin nasıl biz iyiyizincihancım esracım sizede merhaba fıstıklar nasılsınız
tülaycım tatlım sen selinime bak ya tam cimcime oldu yiyenim benim
Allah rahmet eğlesin onlaada sabır versin çok zor bi durumkızlar esen sımdı yorum yapmısta soyluyeyım dedım facedekı klıbı gormussunuzdur o babası ölen arkadasım şırvan nısan annelerınden vardı ya bana gelenler bılır onun babası dun sabah vefat etmıs yuksek tansıyondan yatıyodu zaten 2 aydır hastanede ıyı olucak dıye beklerken kotu haberı aldık allah sabır versın kalanlara
bu Avrupalılar beni öldürcek ya iftar kaçta açlcak geç değilmi biz nasıl döncez mesela 26 sında okulum açılıyor acaba ondan sonra olsa annTürkize bakar ben belki gelirim o zaman bi organizasyonu yapalım bakalım ben artık önceden gelirim diyemiyorumayyy canım ya süper olur kesinlikle yapalım bir iftar organizasyonu zemuszemus
iyiyz canım sağol sen ve selin nasılsınızza.s.
amin canım bakalım yeni bir kapı inşallah hayırlı gelir bizea.s.
Ayyyy başı sağolsun Allah sabır versin selam söyle benden canım baş sağlığı dileklerimi ilertirsen sevinirim
geçmiş olsun cm defneye şimdi dajha iyiyimiş sevnimselamlar iyi akşamlar,,,
defne bugun daha iyi cok şükür, sbah biraz ateşi yüksekti dolven verdim bidaha cıkmadı keyfide yerinde, az önce uyuttum bi yokladı gecti inş. diyelim :)
bugunde esenle beraberdik bu defa ben onlara kahvaltıya gittim cok yakınmış arkadaşı bana sevindim valla bi tanıdık oldu en azından:)
dün gece defne huysuzlandı epey uyuyamadım şimdide accayip uyku bastırdı eşimde beylikdüzündeymiş gec gelirim dedi o olmadan yatınca cok korkarak yatıyorum ve tabi en ufak sesede korkup kalkıyorum byle oluncada onsuz uyumak istemiyorum bakalım ne kadar dayanacagım..
ptüm herkesi iyi geceler..,
oyy diş ağrsı çok fena yaa gmş olsun hülyaiyi geceler hatunlar...
dişim agrıyor yaa ne zamandır dolgum düşmüştü ihmal ettim bugun zorlamaya başladı( eşimle az önce gittik dr a ama tekrardan kanal tedavisi olması gerekirmiş ağrı kesici alıp geri dondum bende yarın kendi dr uma bi gideyim bari umarım gece fenalaşmaz (
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy bu arada anlatmadan gecemiyeceğim ...
sabah gazel uyandı bende tv yi actım ona azcık kestireyim dedim...selena oynuyordu ..bi baktım gazel ağlamaya başladı bende düştü falan sandım...kızım ne oldu diyorum megersem hades ten korkmuş tv ye bakıp bakıp onu gösteriyor ve aglıyor cocuk kanal değiştirdim baktım sustu..ama ne güldüm sabah sabah ya akşamda olacak okadarda hırsız ev sahibini döverken bu yine başladı ağlamaya ...hemen değiştirdim kanalı acayipo şiddetten etkileniyor yaa... :S
geçmiş olsun cnm borayaSaol Esracım ılacı aldım ama dr bekle gecmezse cumartesı getır dedı.Bakalım beklemedeyım bende.Su ve karrbonat yapıyorum sureklı.Yok tatlım yemek yememk dısında bı sorunu yok.Ona sokak olsun zaten.Akşam kınaya gıttık.Pıstın ortasına kacıp kacıp oynuyor delı.Kucukluğunden eser yok dunur.Neymıs o gunler be ne kadar cok ağladım.Her gecen gun dahada laftan anlar oluyorlar.Aman dert yanma ararsın bebeklığını ayaklanınca derlerdı.Cok bılmıs onlar sımdı cok daha kolay bakımı bence.İşler bıtınce evınde dınlenırsın sende tatlım.Kız sen dıdımden gelmedın mı oraya gıtsen bıraz.
hatırld cnm ya,Alah sabır versin,Toprağı bol olsunkızlar esen sımdı yorum yapmısta soyluyeyım dedım facedekı klıbı gormussunuzdur o babası ölen arkadasım şırvan nısan annelerınden vardı ya bana gelenler bılır onun babası dun sabah vefat etmıs yuksek tansıyondan yatıyodu zaten 2 aydır hastanede ıyı olucak dıye beklerken kotu haberı aldık allah sabır versın kalanlara
kızlar burcuyla konuştum yazlıktalarmış o yüzden nete giremiyormuş.tel.bazen çekmiyormuş.ama kırılmamış galiba biraz hamilelikten dolayı alıngan bence sadece o kadar.
kız çok süper değil ama sor mağazaya gösterirlepembe pullu önünde anne ve kız var öptüm biz kaçtıkr beyzı varcanım çok geçmiş olsun diş agrısı fena ya..
tutkunum niye küseyim kıs öle huylarım yoktur :) dün çok uykuluydum laf yetiştiremedim kimseye ondan yazıp yattım hemen :)
canım çok sagol sabah yine az ateşliydi ilaca devam edicez fazla çıkmıyor en fazla 37,5oluyor bide burnu akıyor drluk durum yok gibi.. canım esen degil esenin arkadaşı bana çok yakın oturuyormuş ona çok sevindim esen yakın otursaydı dahada sevinirdim valla:)))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla öyle gülhancım kışın giydir yatır yazın giydiremeyince üşütüyolar sorma ya. borayada geçmiş olsun kız hastalık iyi olcaksa antibiyotiği niye ihmal ettin daha kötüsü olmazdı yaondan yiyemiyordur boracık iştahsızlıgı muhtemelen agzındandır yaralar geçince iştahı düzelir merak etme canım..
ben hiç görmedim öyle tişört falan aaa geri kalmışım :) kore dizin heee her görüşümde hep seni anarım muhakkak:)
kız seninki bebekken çok yayamazdı şimdi özgürlük keşfetti canı sıkılmıyor bence bebekken bakım daha kolay yedir yatır yastık gibiydiler kız ben şimdi defenein altını açamıyorum bile zor zor durduruyorum hele giydiririken kabus yaaa..
selam canım off bende adetliyim sancı oluyo ama sıcaktada durulmuyo şu petlerle be.. ayy kuzular nasıl duruyorlar dimi benimki hep açık kalsın istiyo baglatmıyo zilli haklıda valla..
bak sen selinime yerim onu beee...
ayy başı sagolsun arkadaşının çok zordur allah gecinden versin.. oda hamileydi dimi? nasıl durumu gerçi onun oğlu çok usluydu maş. zorlanmaz heralde? cinsiyet belli oldumu?
canim bende hem kabizlik yapiyor hemde kusturuyor diye vermedim hiç..iyi gidiyordu ama işte orta derecede eksiklik varmiş..damla degil surup verdi ferrum..bugun ablamada sordum..o verme birlikte tiksindirme dedi..cünkü şurubuda 1 kaşik veriyorum..agirlaşir meyveden soguyabilir dedi..meyveden sonra sulandirip denicem bakalim..
sesin kisilmiş geçmiş olsun ya..sebebi neymiş acaba?? defdosumun iyi olmasinada sevindim canim a.s.
ay gez valla..yeter bukadar temizlik bize
ama bu kocan dayak istiyor cidden yaaa :) bak okuruz üflerizyükle sen
hahahaha rüyanda gör artik cicimmmp
canim kahvaltisinda süt var..sütle pekmez bir verilmezki..surubuda ayri içmiyor..hemde c vitaminiyle daha iyi emiliyor..oyuzden meyveyle veriyorum tatlim..
ablamda öyle dedi bugun..bakalim yarin öyle denicem..olur inşaAllah ya..
bende tatilden sonraya birakmiştim..sende en güzelini düşünmüşsün..zaten kac hafta yoksun..boş evemi temizlik yapcan boşverrr
kendim ettimmm kendim buldummmmm camasir suyu gibi sararip soldum eyvahhh eyvahhhh
evet en güzeli okaçtim zaten
ay canim ya..merak etme gidersiniz bi ara gene ya..zaten izmirdesin heryer yakin sizemutsuzluguda at üstünden hemen bakayim..topla kendini..gez toz :)
gecmiş olsun tatlimm a.s.
hoşgeldin hatun a.s. bizde seni özledikkkk :) berkem mirzam nasil?
offff yaaa..konu ne olursa olsun sorumlulugunu yerine getirmeyen insanlara acaip sinirleniyorum ya..ay hele kardesinin yerinde olsam hepten cildiririm herhalde..tabi sen böyle söyleme ona :) bence ciddi bi şekilde konussun artik..böyle olmaz..zahmetsiz rahmet yok..toplasin kendini biran önce..umarim güzel haberler verirsin tez zamanda a.s. sıkma canini..evliliğin ilk zamanlari olur böyle şeyler..
selam kizlar a.s.
oyy bi yorucu günü daha geride biraktim :) ama güzel bi yorgunluktu bugun ki :) sabahtan 5-6 cesit börek çörek hazirladim..küçük yengem (ay yenge demeyide sevmiyorum ona ablam o benim) kuzenlerim ve annem geldi bana..yedik içtik..sonrada sahile gittik..keyif yaptik aksama kadar :) ay böyle yorgunluklar güzel oluyor be DD temizlikte neymiş pehhhh p
ay ben ne yazacaktim yaaa..bişi söylemek için girdim esas..ama unuttum be..püff yaaa..neysem gelir herhalde aklima..umarim yani :))))
neysem ben artik kacayim ufaktan..gözlerim kapaniyor..sabahin 6sindan beri ayaktayim..şaftim kaydi iyicene..öptüm hepiniziiiiiiiii muckssssssssss
selamlar iyi akşamlar,,,
defne bugun daha iyi cok şükür, sbah biraz ateşi yüksekti dolven verdim bidaha cıkmadı keyfide yerinde, az önce uyuttum bi yokladı gecti inş. diyelim :)
bugunde esenle beraberdik bu defa ben onlara kahvaltıya gittim cok yakınmış arkadaşı bana sevindim valla bi tanıdık oldu en azından:)
dün gece defne huysuzlandı epey uyuyamadım şimdide accayip uyku bastırdı eşimde beylikdüzündeymiş gec gelirim dedi o olmadan yatınca cok korkarak yatıyorum ve tabi en ufak sesede korkup kalkıyorum byle oluncada onsuz uyumak istemiyorum bakalım ne kadar dayanacagım..
iyi geceler hatunlar...
filizcim umarım enişte bey en kısa zamanda sorumluluğunun bilincine varır ..ama kardeşinde fazla taviz vermesin çünkü nasıl başlarsa öyle gider o rahatlığı buldumu ona çalışmak zor gelir zamanla....
nurtencim sevindim defnoşun iyi olmasına ...oh kahvaltı keyfide yapmışsınız afiyet olsun cnm ...
ayy bu arada anlatmadan gecemiyeceğim ...
sabah gazel uyandı bende tv yi actım ona azcık kestireyim dedim...selena oynuyordu ..bi baktım gazel ağlamaya başladı bende düştü falan sandım...kızım ne oldu diyorum megersem hades ten korkmuş tv ye bakıp bakıp onu gösteriyor ve aglıyor cocuk kanal değiştirdim baktım sustu..ama ne güldüm sabah sabah ya akşamda olacak okadarda hırsız ev sahibini döverken bu yine başladı ağlamaya ...hemen değiştirdim kanalı acayipo şiddetten etkileniyor yaa... :S
cerencim nasılsın tatlım canım benim bizde seni çok özledik mirza berkem nasıl benim yerime kocaman öp aklımdasın arayacaktım ama işler öyle yoğun ki sezondan dolayı bir türlü vakit bulamadım
fulya hoşgeldin canım nasılsın düğünleri atlatmıştın hayırlı olsun tatil işi içinde canını sıkma uygun olduğunuzda gidersiniz
hülyacım gazelde duru gibi duruda en ufak yüksek seste bile ağlamaya başlıyor korkuyor yerim ben onları ya:))))))))))
filizcim sorumsuz insanlarla anlaşması gerçekten zor inşallah biran önce sorumluluklarını yerine getirmeyi öğrenir kardeşinde bu kadar üzülmez canım
nurtencim defneye geçmiş olsun canım şimdi iyi olmasına çok sevindim ohh esenlede yakınmışsınız ne güzel bol bol görüşürsüzünüz:)
Selam Kızlar,,
Sıteye acaıp gıcık oldum gec saatlerde alıntılı uzun yazılar yazıyorum tam gönderıcem hooopp sıte bakımda dıyor.Hefesım kactı valla.Nasılsınız umarım ıyıdır herkes.Boranın ağzı daha duzelmedı kızlar yaa.Antıbıyotık kullanmaya karsıydım ıste sonucunu görmus oldum.Belkıde ılacsız ıyılesıcektı kuzum ama tatılde olunca dr goremeyınce basladık ıste.Onun dısında keyfı yerınde masallah.Hergun yenı seyler yapıyor.Ama konusma ıstegı yok sımdılık.Insallah gec konusmaz kendını ıfade edemeyınce sınırlenıyor sımdıden.
Fılızcım kardesın ıcın uzuldum.Bence ertelemeden alıp karsısına konussun.Daha cok yenıler mutlaka anlasamadığı noktalar cıkıcak ama bu sorumsuzluk olmus artık.2 ayrı ınsanın bırlıkte bır yol cızmesı cok zor bırseymıs.Ve face te doruğu gordum yorum yazmama ızın vermedı ama kocaman masallah dıyorum.Cok zekı olucak bu cocuk emınım makısları ve hareketlerı hıc rastgele deıl.41 KERE maşallah tekrardan.
Pınar hoşgeldın canım.Sızde tatıl donusu hasta olmussunuz gecmıs olsun.Özledık sızlerı.
Gulsah cıcım sen eskıden bu kadar onlıne deıldın.Muhtar ılan edıyorum senı.Kımseyı kacırmıyosun gozunden.Durunun yurumesıne tesvık et derım bende ama o anlamadan oyun halıne donusturun.Dırek tutup yurutme yanı ters tepkı verebılır.Zaten gec kalmısta deıl yolu var daha.
Dunurcum gesmıs olsun basına neler gelmıs ole.Neysekı halletmıssın sanırım.Bı tatıl yapamadın ya.
Tuba hanım cok calıstı ve cok dıet yaptıya.Soluğu unlu mamuller ve sahılde aldı.Sevan olsun sekerım.
Nurten defne hastalanmıs ya yazın burunları durmadı valla.Ne kolaymıs kısın bebek bakmak.Neysekı duzelmıs.Esen hanımla gezılmıs tozulmus.Aferın vallla hızlı cıktınız sız bu kadrodan.
Sıbel,banu,tulay,bırsen ıyıyınızdır umarım kızlar.Burcum yok ortalarda hadı dön artık sekerım burda kımse art nıyetlı yorum yapmaz bence.Sızı cok sevıyoruz.
Saol Esracım ılacı aldım ama dr bekle gecmezse cumartesı getır dedı.Bakalım beklemedeyım bende.Su ve karrbonat yapıyorum sureklı.Yok tatlım yemek yememk dısında bı sorunu yok.Ona sokak olsun zaten.Akşam kınaya gıttık.Pıstın ortasına kacıp kacıp oynuyor delı.Kucukluğunden eser yok dunur.Neymıs o gunler be ne kadar cok ağladım.Her gecen gun dahada laftan anlar oluyorlar.Aman dert yanma ararsın bebeklığını ayaklanınca derlerdı.Cok bılmıs onlar sımdı cok daha kolay bakımı bence.İşler bıtınce evınde dınlenırsın sende tatlım.Kız sen dıdımden gelmedın mı oraya gıtsen bıraz.
kızlar esen sımdı yorum yapmısta soyluyeyım dedım facedekı klıbı gormussunuzdur o babası ölen arkadasım şırvan nısan annelerınden vardı ya bana gelenler bılır onun babası dun sabah vefat etmıs yuksek tansıyondan yatıyodu zaten 2 aydır hastanede ıyı olucak dıye beklerken kotu haberı aldık allah sabır versın kalanlara
tülaycım geçmiş olsun evii su basmış anca yazıyorum
klavye sapıttı çoğu harf çıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaa
dedem hastalandı 3 gündür bizim buraya dr.a geliyo düşmüş sanırım beyin kanaması geçirmiş ufak çaplı zor adım atıyo her yeri ödem olmuş
pek giremiyorum kk ya bende
oğluşa alışveriş yaptım ama hasatene çantamı hazırlayamadım daha
eşim nöbete giştti
annem geldi bugün bende
ayy sinir oldum klavyeye
sonra gireerim tekrar
evet nurtencım hamıleydı daha bellı degıl bebeğinin cinsiyetı henuz
saolun kızlarr ıletırım ıyı dıleklerınızı arkadasımaa
filizcim daha kesınlesmıs bısey yok onunla ılgılı bıldıgım kadarıyla hala arastırıyolar ıyı huylumu kotu huylumu dıyee
banada daral bastı parol ıctım banamısın demedı hala agrıyo karnım
evet cnm ınsallah
sanada cok gecmıs olsun fılızcım allah korumuş doruk'u
valla ınanırmısın bılmem ama bız düşüp bı yerımız şişince annem ekmek çiğneyıp şişen yerın uzerıne bastırırdı bı dene ıstersen
selammmmmmm
Pınarcım emsin işte bırak oynasın ilerde aynı durumu o yaşıycak uf derse anlatırsın.özledik valla seni bi daha bu kadar ara verme.
Esen Nurtende naptınız çok gelmek isterdim malum
Mutaharam nasılsın?Canım demiri veriyorsan hala kahvaltının içine koy pekmezi canım demiride kalktığı gibi şurup gibi ver derim
Civcivim diycem Gazel ünlü mü olacak şimdi maşallah çok güzel bekliyoruz fotolarını şu zuzu reklamındaki çocukta bizim Müzikçinin oğluydu şimdi koca dana oldu babası iyiki o dönemde vermişim diyor
Bigudim kardeşim den cevap bekliyorum anlamışsındır
Burcu kk ya geri dönsün diye topik açalım yada Kağanın face ne duvar yazısı yazıp çoğalalım gönül alalım derim.
Kıvılcımım hazırlık bittimi sonnda
Evet canim, Cumartesi Datca'ya gidiyoruz. Pek tatil sayilmaz aslinda, aile ziyareti olacak daha cok. Zamandan calacagimiz anlara ve evin denize cok yakin olmasina güvenerek tatil diyorum:sinifsinif:
Ehliyet icinde takma kafana bence, kisa dogru yazilirsin. Hem daha iyi olur kosturmaca falan.
Off ya, keske bakabilseydikte öyle sildirseydi hic degilse. Neyse buraya eklersin, görürüz canim. Bu arada ben Dorugu memeden kestim cok rahatim. Gece uyanmiyor artik, dolayisiyla iskencede bitti. 14 ay emdi dolu dolu. Yeter bence. Sende ufaktan basla canim, öyle bagimliysa gün gectikce daha zorlanirsin.
YA BENDE BIRAKTIRMA ÇABASINDAYDIM AMA GERÇEKTEN ÖYLE YAVAŞ YAVAŞ BIRAKTIRILMIYOR BACIM ..KARARLI OLARAK BİRDEN KESMEK GEREKİYOR AMA DR UMUZDA 2 YAŞINA KADAR EMSİN DİYE ISRAR EDİYOR YAA :bbo::bbo:
AJANSTAN COK BEGENDİLER HEMEN YAPIMCI FİRMAYA YOLLADILAR ZATEN BAALIM 1 HAFTAYA KADAR BELLİ OLACAKMIŞ
AMA YANİ FEESÜFLERİMİZİ İLETT ONUN TETELERİNİN NAZARI DEGMEZ BİKKEREMMM :dilcikar::dilcikar:
VALLA ŞEKERİM ÜNLÜ MÜ OLUR BİLMEM AMA BUDA HERO BAYB NİN REKLAMI İÇİN ÇAĞIRDILAR...3 YEMEK YEMEYİ SEVEN 1 DE SEVMEYEN BEBEK ARIYOLARMIŞ SANIRIM OLURSA BİZ O YEMEK YEMEYİ SEVMEYEN OLACAZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pınarrr kocişin bıraz haklı gıbı sankı...herkez ıyı gözle bakmıyorr boşver deymesın kızımıza nazar burdan bakarıs bız resımlerıne facedekıler gormesın
duruda suya cok duskundu kaynanam yogurt kovasına su koymus baktık duru gırmeye calısıyo sığdıda ıcıne resmını cektım face koydum cocuk ıkı gun sonra suyu gorunce aglıyorr şaştım kaldım ıyı nıyetlı dusunmek lazım ama göze geldıgını düşünüyorum
kızlar günaydın nasılsınız? esra canım inşallah yerleşirsin biran önce.dağınık olunca zor oluyor valla..
pınar canım bu erkekler alem valla.. tuba temizliğe giriştinmi bitmez hiç en iyisi kapıyı kapat kaç evden:)))
hülyacım maşallah gazele ünlü olunca bizi unutmasın sakın:))
kızlar arka arkaya gorumcem ve kardesim evlendı son 3 haftam cok yogun gecti.
ama ozledım gercı zeynep ayaklandıktn beri pek kımseye bısey yazamıyorum( umarım işleri yoluna koyar aranıza donerim
herkes ıyıdır umarım..
tatile giden arkadaslarım allah ıcınıze sındırsın bol bol dınlenın.bız yarın komsularımla bodruma gıdecektık ama esım işlerim var dıye iptel etttiiiiiiiii
cok yorgun halsız ve mutsuzum..oyle garıp bı mutsuzluk var uzerımde..
hepinizi çook opüyorum
kızlarrrrrrrrrr selammmmm opuyorumnanaktan çok özledim sizleriiiiiii
Kizlar icim bir garip ya. Kardesimle konustum biraz önce, cok dertli. Severek evlendi kocasiyla hemde neredeyse cocukluk aski sayilir ama daha birkac ay gecmediki sorun yasamaya baslamislar. Cocuk Almanca kursuna gidiyormus ama hic Almanca ögrenmiyormus, ders calismiyormus. Sürekli internet ve Türk televizyonu. Annemlerin canak anteni var diye, kendi evlerine bile gecmek istemiyormus, orada Türkce kanal izlemeyecek diye. Kardesim tek calisiyor ve cok zorlaniyor hem kira, hem esinin masraflari, yorgun argin yemek is ve esine ders calistirmak...Öyle de ilgisiz oldugunu görünce morali sifir. Bir an önce ögrenmesi lazim ki, ise girip calissin diyor. Off ya, tüm keyfim kacti. Baska davranislarida oldu benzer yönde, affedici oldu simdiye kadar ama böyle devam ederse ne olur bilemiyorum.
canim bende hem kabizlik yapiyor hemde kusturuyor diye vermedim hiç..iyi gidiyordu ama işte orta derecede eksiklik varmiş..damla degil surup verdi ferrum..bugun ablamada sordum..o verme birlikte tiksindirme dedi..cünkü şurubuda 1 kaşik veriyorum..agirlaşir meyveden soguyabilir dedi..meyveden sonra sulandirip denicem bakalim..
sesin kisilmiş geçmiş olsun ya..sebebi neymiş acaba?? defdosumun iyi olmasinada sevindim canim a.s.
ay gez valla..yeter bukadar temizlik bize
ama bu kocan dayak istiyor cidden yaaa :) bak okuruz üflerizyükle sen
selam kizlar a.s.
oyy bi yorucu günü daha geride biraktim :) ama güzel bi yorgunluktu bugun ki :) sabahtan 5-6 cesit börek çörek hazirladim..küçük yengem (ay yenge demeyide sevmiyorum ona ablam o benim) kuzenlerim ve annem geldi bana..yedik içtik..sonrada sahile gittik..keyif yaptik aksama kadar :) ay böyle yorgunluklar güzel oluyor be DD temizlikte neymiş pehhhh p
ay ben ne yazacaktim yaaa..bişi söylemek için girdim esas..ama unuttum be..püff yaaa..neysem gelir herhalde aklima..umarim yani :))))
neysem ben artik kacayim ufaktan..gözlerim kapaniyor..sabahin 6sindan beri ayaktayim..şaftim kaydi iyicene..öptüm hepiniziiiiiiiii muckssssssssss
selamlar iyi akşamlar,,,
iyi geceler hatunlar...
iyi geceler kızlar ..geçmişi okumaya çalışıyorum p.tesinden bu yana kk dan bir arkadşım bende
izmirden geldi baya eski kk nın ilk yıllarından arkadaşım....memur oldu ist.atandı
bana yoldaş eşimde yok ....ama yarın gidiyorrr ....ama artık burada...inş.görüşürz
ondan sizlere bakıyorum....çok...öptüm
ayy bu arada anlatmadan gecemiyeceğim ...
cerencim nasılsın tatlım canım benim bizde seni çok özledik mirza berkem nasıl benim yerime kocaman öp aklımdasın arayacaktım ama işler öyle yoğun ki sezondan dolayı bir türlü vakit bulamadım
günaydın kızlarra.s.
çok güzel iki gün geçirdim nurtenciğimle:)))nurten canımmmmm herşey için teşekkürler bizi çok güzel ağırladına.s.
akşam eve geldik Ahseni uyuttum eşimle sinema keyf,i yaptık çok iyi oldu
sabahta kalktık kahvaltı yaptık Ahsen şimdi balkonda havuz keyfi yapıyor:))
uyttayım evi temizliycem inşallahhh
geçmişe çok bakamadım sanırım pınar gelmiş hoşgelmiş tatil nasıldı pınarcım
selam kızlar ben geldim bir anlık
gecmişe bakmadım
annmeler tatilden geldiler ama beni bırakmadılar p.tesiye kadar bagdayım
arada face girip bişiler yazmıstım ama kk ya girmeye fırsatım olmadı
hepinizi özledim umarım iyisinizdir
öpüyorum kısa süre sonra görüşmek üzere
Selam Kızlar,,
kızlar burcuyla konuştum yazlıktalarmış o yüzden nete giremiyormuş.tel.bazen çekmiyormuş.ama kırılmamış galiba biraz hamilelikten dolayı alıngan bence sadece o kadar.
tülaycım geçmiş olsun evii su basmış anca yazıyorum
klavye sapıttı çoğu harf çıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaa
dedem hastalandı 3 gündür bizim buraya dr.a geliyo düşmüş sanırım beyin kanaması geçirmiş ufak çaplı zor adım atıyo her yeri ödem olmuş
pek giremiyorum kk ya bende
oğluşa alışveriş yaptım ama hasatene çantamı hazırlayamadım daha
eşim nöbete giştti
annem geldi bugün bende
ayy sinir oldum klavyeye
sonra gireerim tekrar
Kizlar Selamlar hepinize,
Belki bugün son online günüm, 3 hafta daha giremem. Gerci yarin aksam üzeri kalkiyor ucagimiz, evden cikmadan belki selam veririm size yine ama ne olur, ne olmaz görüsemezsek, hakkinizi helal edin diyeyim.
Gider ayak felaket yasadik kizlar, hala icim nasil sizliyor anlatamam. Sabah Doruk'la kalktik, kahvaltimizi yaptik, babasini uyandirdik ve o ara ben bulasiklari makineye yerlestireyim, sende biraz Doruk'la oyna diye, Dorugu babasina verdim. Keske vermeseymisim, daha makinenin kapagini acmamla iceriden bir feryat sesi duymam bir oldu. Ellerim titredi ve ciglik atarak kostum, Doruk yüzünü babasina dayamis dehsetle agliyor, esimde cok korkmus, ne yapacagini bilmez bir halde. Koltugun üstüne cikmis, oradan bilgisayar masasina gecmeye calisirken, ayagi bosluga gelmis ve sag gözünün alti, hemde göze cok yakin bir nokta sisip morarmis. Birde yanaginda morarma var ama onu takmadim kafaya, aklim cikacak sandim. Bizimki tabi yine hemen telefona sarilip, ablasini aramis. Uyarmistimda gitmeden, telefon edeceksen, yerde tut Dorugu diye. Ama dinlememis tabi. Kizmadim bu sefer, cünkü kavga etmek anlamsiz, cok dikkatsiz benim esim ve asla kabul etmiyor sucunu. Artik hic yalniz birakmayacagim cocugu kimseyle. Doktora gittik, tatildeymis doktorumuz. Göz doktoruna gittik, orasida kapaliydi. Eczaneye gittik, eczaci yara cok kötü gözükmüyor, test edelim görmeyle ilgili sorunu var mi dedi. Neyseki yok, zaten sismede etkisini kaybetti, sadece kizariklik ve kesik seklinde bir yara kaldi. Bebisim nazar oluyor sanirim, kayinpederime okutacagim gidince bol bol.
Kendime bir mp3 aldim yollarda dinleriz diye. Cep telefonuna aktaramadim ya dün sarki, sinirlerim zipladi. Sirf hirs yüzünden...Neyse kizlar, umarim keyifleriniz iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?