2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun diş agrısı fena ya..
tutkunum niye küseyim kıs öle huylarım yoktur :) dün çok uykuluydum laf yetiştiremedim kimseye ondan yazıp yattım hemen :)
canım çok sagol sabah yine az ateşliydi ilaca devam edicez fazla çıkmıyor en fazla 37,5oluyor bide burnu akıyor drluk durum yok gibi.. canım esen degil esenin arkadaşı bana çok yakın oturuyormuş ona çok sevindim esen yakın otursaydı dahada sevinirdim valla:)))
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla öyle gülhancım kışın giydir yatır yazın giydiremeyince üşütüyolar sorma ya. borayada geçmiş olsun kız hastalık iyi olcaksa antibiyotiği niye ihmal ettin daha kötüsü olmazdı ya ondan yiyemiyordur boracık iştahsızlıgı muhtemelen agzındandır yaralar geçince iştahı düzelir merak etme canım..
ben hiç görmedim öyle tişört falan aaa geri kalmışım :) kore dizin heee her görüşümde hep seni anarım muhakkak:)
kız seninki bebekken çok yayamazdı şimdi özgürlük keşfetti canı sıkılmıyor bence bebekken bakım daha kolay yedir yatır yastık gibiydiler kız ben şimdi defenein altını açamıyorum bile zor zor durduruyorum hele giydiririken kabus yaaa..
selam canım off bende adetliyim sancı oluyo ama sıcaktada durulmuyo şu petlerle be.. ayy kuzular nasıl duruyorlar dimi benimki hep açık kalsın istiyo baglatmıyo zilli haklıda valla..
bak sen selinime yerim onu beee...

ayy başı sagolsun arkadaşının çok zordur allah gecinden versin.. oda hamileydi dimi? nasıl durumu gerçi onun oğlu çok usluydu maş. zorlanmaz heralde? cinsiyet belli oldumu?

sizde bizim gibi ev sinamacılarındansınız
hayırlı olsun inşallah bol bereket yağar işinize

bebekliklerini arar olduk ikiside dans etmeyi seviyor demek inşallah çabuk geçer aftlar canım
didimden geldim annem kardeşim orda gitsem süper olur ama hiç ayrılmadık biz 2 gün bile 8 senedir ondan göndermez ...
sağol canım benim gülhanada yazdım göndermez valla
kız gelinlik almak kadar zevkli bişey yok
veriyorum canım bugün böyle pis gibiolmaz
lkızlar burcu ya noldu neden küstü ben tatilde olunca giremedim siteye bişeyler olmuş galiba(

banuuuuuuuuuuuuuuuu şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naberrrrr
bende anlamadım niye küstü burcu geri gel diye topik açalım bari kalbini kırdıysak bilmeden belki geri gelir
incihancım esracım sizede merhaba fıstıklar nasılsınız

tülaycım tatlım sen selinime bak ya tam cimcime oldu yiyenim benim
merhaba canım.prenseslerin nasıl biz iyiyiz
Allah rahmet eğlesin onlaada sabır versin çok zor bi durum

bu Avrupalılar beni öldürcek ya iftar kaçta açlcak geç değilmi biz nasıl döncez mesela 26 sında okulum açılıyor acaba ondan sonra olsa annTürkize bakar ben belki gelirim o zaman bi organizasyonu yapalım bakalım ben artık önceden gelirim diyemiyorum
DİZİM başaldı hem onu seyrediyorum hem sizi takip ediyorum reklam arasında bi duş alayım Türkizi hazırlayıp sonra gezmeye gidecez bakalım

nurten canım geçmiş olsun.evet cnmya selin felaket oldu ya gerçi hasta olmasınlarda bunlara razıyız.

kızlar burcuyla konuştum yazlıktalarmış o yüzden nete giremiyormuş.tel.bazen çekmiyormuş.ama kırılmamış galiba biraz hamilelikten dolayı alıngan bence sadece o kadar.

geçmiş olsun cm defneye şimdi dajha iyiyimiş sevnim
oyy diş ağrsı çok fena yaa gmş olsun hülya
hadi baaıminş oynr gazeeklada izlerz bzde kuzuyu doya doya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm boraya
zeynep de aynn öyle hasta oldu ne antbiyotik nee diğe ilaçar faya etmedi dr.un biri fısfıs spry veri onunla geçti valla
sen esranınkine başlamışsın kullan eğer geçmezse yazayım sana ilacın adını
hatırld cnm ya,Alah sabır versin,Toprağı bol olsun
kızlar burcuyla konuştum yazlıktalarmış o yüzden nete giremiyormuş.tel.bazen çekmiyormuş.ama kırılmamış galiba biraz hamilelikten dolayı alıngan bence sadece o kadar.

iyi haber gelmiş sonuda sevndmm

tülaycım geçmiş olsun evii su basmış anca yazıyorum
klavye sapıttı çoğu harf çıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaa
dedem hastalandı 3 gündür bizim buraya dr.a geliyo düşmüş sanırım beyin kanaması geçirmiş ufak çaplı zor adım atıyo her yeri ödem olmuş
pek giremiyorum kk ya bende
oğluşa alışveriş yaptım ama hasatene çantamı hazırlayamadım daha
eşim nöbete giştti
annem geldi bugün bende
ayy sinir oldum klavyeye
sonra gireerim tekrar

kız çok süper değil ama sor mağazaya gösterirlepembe pullu önünde anne ve kız var öptüm biz kaçtıkr beyzı var

Aynen bende öyleyim. Insanin yasaminda bir hedefi olur ve ne yaptigini ya da yapacagini planlar. Gelisigüzel yasanmaz ki! Kiziyorum bende ama öte yandan, onun gerekceleride hakli geliyor, duygusal nedenler giriyor isin icine...Dilerim ki, güzel haberler veririm canim.

Resimlerinizi gördüm face'den, süper bir gün gecirmissiniz canim belli...

Gözün aydin canim, kuzum daha iyiymis. Korku olayina gelince, aklina kötü sey getirme canim. Birsey olmaz, sonucta gecte olsa esin geliyor eve yalniz kalmayacagini düsün.

Gecmis olsun canim, hic dis sancisini cekmedim ama nasil feci oldugunu az-cok biliyorum cevremden. Eniste beyimiz calismak istiyor aslinda ama sorunu dogrudan calismaya baslamak istemesi ve dil egitimini redetmesi. Okula, ögrenmeye karsi antipatisi varmis. Argo deyimle kafasi pek basmiyor sanirim.kaydirigubbakcemile3

Ah kiyamam ya. Ama Hades'de gercekten cok cirkin, hakli cocuk. Ben hic acmiyorum artik televizyon, bana tokat atmaya baslamisti Doruk gecen haftalarda, televizyon izlemediginden beri unuttu.

Insallah canim, tüm temennim bu benimde...

Ben uzun yazdigimda, mesaj bitimi her ihtimale karsi kopyaliyorum canim yazdiklarimi. Ayrica bende antibiyotige karsiyim ve bazen iyilestirici etkisinden cok, daha da azdiriyor gercekten. Insallah iyilesir kuzum bir an önce.

Doruga gelince, genelde akilli tepkiler veriyor ve cabuk ögreniyor canim. Dinlemeyi seviyor, anlamaya calisiyor bu sanirim akilli olacaginin belirtileri. Insallah böyle gider.

Canim gecen bir makale okudum, dogum esnasinda zorlanan bebekler, bu etkiyi dogumdan sonra, korku, hiddet, uykusuzluk, aglama krizleri seklinde sürdürebiliyorlarmis. Doruk'daki korkakligi birazcik iliskilendirdim ben bu yaziyla. Sende aklima geldin, belki Bora'da öyle bir durum oldu diye düsündüm. Neyseki simdi iyiymis kuzum, gerci biz onu afacan ve yaramaz halleriyle de cok seviyorduk ama bu hallerininde tadindan yenmiyordur. Masallah minik adamima.

Allah rahmet eylesin arkadasinin babasina canim, cok aci birsey olmali. Nisan annelerinden birinin ikizlerinden tekine kanser teshisi konmustu sanirim. O bebekten haber var mi ki acaba?

Cok gecmis olsun dedecigine Özlemcigim. Allah sifasini versin bir an önce.

evet nurtencım hamıleydı daha bellı degıl bebeğinin cinsiyetı henuz
saolun kızlarr ıletırım ıyı dıleklerınızı arkadasımaa

filizcim daha kesınlesmıs bısey yok onunla ılgılı bıldıgım kadarıyla hala arastırıyolar ıyı huylumu kotu huylumu dıyee

banada daral bastı parol ıctım banamısın demedı hala agrıyo karnım

Kizlar Selamlar hepinize,

Belki bugün son online günüm, 3 hafta daha giremem. Gerci yarin aksam üzeri kalkiyor ucagimiz, evden cikmadan belki selam veririm size yine ama ne olur, ne olmaz görüsemezsek, hakkinizi helal edin diyeyim.

Gider ayak felaket yasadik kizlar, hala icim nasil sizliyor anlatamam. Sabah Doruk'la kalktik, kahvaltimizi yaptik, babasini uyandirdik ve o ara ben bulasiklari makineye yerlestireyim, sende biraz Doruk'la oyna diye, Dorugu babasina verdim. Keske vermeseymisim, daha makinenin kapagini acmamla iceriden bir feryat sesi duymam bir oldu. Ellerim titredi ve ciglik atarak kostum, Doruk yüzünü babasina dayamis dehsetle agliyor, esimde cok korkmus, ne yapacagini bilmez bir halde. Koltugun üstüne cikmis, oradan bilgisayar masasina gecmeye calisirken, ayagi bosluga gelmis ve sag gözünün alti, hemde göze cok yakin bir nokta sisip morarmis. Birde yanaginda morarma var ama onu takmadim kafaya, aklim cikacak sandim. Bizimki tabi yine hemen telefona sarilip, ablasini aramis. Uyarmistimda gitmeden, telefon edeceksen, yerde tut Dorugu diye. Ama dinlememis tabi. Kizmadim bu sefer, cünkü kavga etmek anlamsiz, cok dikkatsiz benim esim ve asla kabul etmiyor sucunu. Artik hic yalniz birakmayacagim cocugu kimseyle. Doktora gittik, tatildeymis doktorumuz. Göz doktoruna gittik, orasida kapaliydi. Eczaneye gittik, eczaci yara cok kötü gözükmüyor, test edelim görmeyle ilgili sorunu var mi dedi. Neyseki yok, zaten sismede etkisini kaybetti, sadece kizariklik ve kesik seklinde bir yara kaldi. Bebisim nazar oluyor sanirim, kayinpederime okutacagim gidince bol bol.

Kendime bir mp3 aldim yollarda dinleriz diye. Cep telefonuna aktaramadim ya dün sarki, sinirlerim zipladi. Sirf hirs yüzünden...Neyse kizlar, umarim keyifleriniz iyidir.

Son düzenleme:

Insallah kötü huylu cikmaz ya. Daha cok kücük...

evet cnm ınsallah
sanada cok gecmıs olsun fılızcım allah korumuş doruk'u
valla ınanırmısın bılmem ama bız düşüp bı yerımız şişince annem ekmek çiğneyıp şişen yerın uzerıne bastırırdı bı dene ıstersen

Selam bacılar a.s.

Şimdi geldim kayınvalidemden. Dün sabah erkenden gittim eşimle. Öğleden sonra doktora gittim. Sesimde hala düzelme yok. Kesin reflü dedi doktor. Mide asitleri gece ben farkında olmadan yukarı kaçıp ses tellerimin oraya ödem yapmış. Ses tellerim kapanmadığından sesim sorunlu çıkıyormuş. Birde boyun tomografisi çekildi. Yemek borumda genişleme varmış. 20 günlük daha reflü tedavisi görüp ilaçlar bitince hala düzelme olmazsa bu sefer mide ve yemek borusu için doktora görüneceğim. Offf offf geçse biran önce ya

Ordan da gelince akşam Defdoş'u babasına ve halasına bırakıp kınaya gittik. Tam son zamanların sosyete kınasıydı. Kafamızda kırmızı tüllü minik madam şapkalarından ellerimize takılacak güle kadar herşey vardı. Çok eğlendik ama. Evlerinin terasındaydı püfür püfür esti güzel oldu.

Sabahta kalktık, kahvaltı, Defdoş'u bahçede oynat, pazar alışverişi yap gel derken bu saat oldu. CAmcıda sonunda camlardaki hava alma sorununu kabul etti. Önümüzdeki hafta gelip camları söküp aynı gün halledip geri getiricekmiş nihayet. Birde camlar boydan boya olduğu için Defne demirlerden düşer diye korkup slonun camlarını açamıyordum. Demirlerin önüne cam yapılacak rahat edeceğim inşallah a.s.

Şimdi uyuttum Defdoş'u. O uyurken geçmişi okudum şimdi cevaplayayım. Sonra poşetleri yerleştirip çanta hazırlayacağım. Akşam Şile'ye gidelim dedi eşim. Annemi de alıp babaneme yada ananeme gidicez. Arkadaşlarımızda ordaymış hem İstanbul sıcağından kurtulmuş oluruz. Ben geçmişi cevaplayayım kaçayım kızlar öptüm sizi a.s.

Denedim canim ama durdurmuyor. Hele biraz buz koyayim dedim, cok korktu. Aciyor ya hic yaklastirmiyor. Bende dokunmuyorum o yüzden. Yalniz banyo yaptiracagim, acaba bir sakincasi olur mu ki? Acik bir yara degil gerci.

filizcim geçmiş olsun canım.erkekler biz kadar ilgili değiller ne yazıkki.

pınar canım sanada geçmiş olsun inşallah geçer kısa sürede.

Anlatıcam valla az çekmedim bu kuzudan :) Yok canım böyle uzun soluklu ara vermem sorun olmadığı sürece a.s.

Ya Burcu'ya ne oldu ben kaçırdım ya sorun nedir ki?

Bu arada sana da çok geçmiş olsun su basmış evini ya

Ohhh olsun olsun arada kaçsanızda tatil sayılır yinede. İnşallah keyifli vakit geçirirsiniz. Şimdiden iyi yolculuklar canım a.s.

Artık Ekim ayında yazılacağım canım ne yapayım adama şimdi sıkıntısı varken ısrar etmek istemiyorum a.s.

Nasıl kestin canım ya bizimki gitgide bağlanıyor bende artık bıraksın istiyorum. BAzen öyle abuk sabuk yerlerde istiyorki zor durumda kalıyorum mahcup oluyorum insanlara. Birde gece sürekli uyanıyor. Doktorda emmeyi bırakırsa uyanmaz yanınızda da yatmaz artık demişti nasıl yaptın canım ya :uhm:

Valla ben ne kadar kararlı olsam da bu cadı benden daha kararlı çıkıyor kaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım kuzumu görürüz inşallah reklamlarda nasılda güzel olur yavruşum as.

Sağolasın canım napim buraya eklerim arada görür kuzumun teyzeleri a.s. Olabilir canım ya herkesin gözü aynı değil doğru söylüyosun a.s.

Erkek milleti bacım napıcan a.s.

anım hadi hayırlı olsun telaşeler bitmiş a.s.

kızlarrrrrrrrrr selammmmm opuyorumnanaktan çok özledim sizleriiiiiii

Hoşgeldin canım a.s.

Ay canım ya zor valla sorumsuz biriylr evli olmak. BEnce kardeşin biraz daha sert tepki versin. İnşallah yoluna girer a.s.

HAdi bakalım inşallah sulandırarak sever kuzum a.s.

Reflü yapıyormuş canım ya. Hiç aklıma gelmezdi mide asitlerinin bu işe de yarayacağı kaydirigubbakcemile3

Valla dövün şu adamı kaydirigubbakcemile3 Buraya koyarım bi ar görürsünüz teyzoşları a.s.

Ohh ne güzel hem yorulmuşsun hemde gezmişsin güzel olur tabi böyle yorgunluk a.s.

Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir kuzucum a.s.

Ay canım ya fenadır diş ağrısı. BEnimde tüm dişlerim sızlıyor sanki soğuk falan içince. Hep erteliyorum ya bigün fena patlayacak

Canım benim özledim seni a.s.

Ay içli kuzum benim ya sevmez tabi hades'in nesini sevsin kaydirigubbakcemile3 Bizim Defne hiç ilgilenmiyor tv ile

Sağolasın canım dah iyi çok şükür. İlaçları bugün bitti öksürüğü de azaldı a.s.

Sağolasın canım benim. Çok güzel geçti canım ya çabucak bitti valla. Ohh sizde Nurten'le iyi oluyor valla bizim yerimize de eğlenin. Anaammm kuzum havuz keyfimi yapıyor yesin onu teyzesi a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

Sağolasın canım benim a.s. Bora kuzuma da geçmiş olsun nasıl şimdi ?

Ayyyy başı sağolsun canım ya Başsağlığı dileklerimizi ilet ne olur çok üzüldüm

Ben hala olayı anlamadım burda mı sorun oldu başka bir bölümde mi :uhm:

Canım benim ne zamandır görüşemedik nasıl Mehmet kuzum ya az kaldı keyfiniz yerinizde mi a.s.

Ay canım ya bu erkekler asla bizim gibi olamayacaklar. Uyardığın halde yine de dikkatsiz davranmış. Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korumuş yine de gözüne gelebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…