filizcim geçmiş olsun canım
tülaycımmmm akşama selinimi göreceğim sizi özlemiştim valla:)))))))))))))))))))
Türkize 5 mama kaşığı tavuklu pilav yedirdim şu an takla atabilirim:lepi:
Amin inşallah benim için bu bile muhteşem bişeysüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inş.geriside gelir
Iyı akşamlar hatunlar,,,,
Bırso hosgeldın canım.2 tane olunca senın ısın bızden cok daha zor canım.Ama bak goruceksın bıraz zaman sonra oyun oynamaya baslıycaklar bırbırlerıyle ve bızden daha rahat edıceksın.Ne guzel arkadasım gelmış.Esınde gelıyormus rahatlarsın bıraz.
Esra gözun aydın canım.Insallah devamı gelır.Insan nasıl sevınıyor ya onlar yemek yıyınce.Bızde Alp le sebeklık yaparak ırmıklı muhallebıyı yedırıp yatırdık oğlusu sımdı.
Televızyonu herzamankı gıbı esım ele gecırdı.Hos o bakmasa bıle bende ole bır zevk yok.Haftasonu olunca burda heryerde canlı muzık var bende balkondan onları dınlıyorum sımdı.Vur patlasın cal oynasın valla mıllet.Bıraz sıteye bakınıp kıtap okumaya kacıcam.
Selam bacılar a.s.
Şimdi geldim kayınvalidemden. Dün sabah erkenden gittim eşimle. Öğleden sonra doktora gittim. Sesimde hala düzelme yok. Kesin reflü dedi doktor. Mide asitleri gece ben farkında olmadan yukarı kaçıp ses tellerimin oraya ödem yapmış. Ses tellerim kapanmadığından sesim sorunlu çıkıyormuş. Birde boyun tomografisi çekildi. Yemek borumda genişleme varmış. 20 günlük daha reflü tedavisi görüp ilaçlar bitince hala düzelme olmazsa bu sefer mide ve yemek borusu için doktora görüneceğim. Offf offf geçse biran önce ya
Ordan da gelince akşam Defdoş'u babasına ve halasına bırakıp kınaya gittik. Tam son zamanların sosyete kınasıydı. Kafamızda kırmızı tüllü minik madam şapkalarından ellerimize takılacak güle kadar herşey vardı. Çok eğlendik ama. Evlerinin terasındaydı püfür püfür esti güzel oldu.
Sabahta kalktık, kahvaltı, Defdoş'u bahçede oynat, pazar alışverişi yap gel derken bu saat oldu. CAmcıda sonunda camlardaki hava alma sorununu kabul etti. Önümüzdeki hafta gelip camları söküp aynı gün halledip geri getiricekmiş nihayet. Birde camlar boydan boya olduğu için Defne demirlerden düşer diye korkup slonun camlarını açamıyordum. Demirlerin önüne cam yapılacak rahat edeceğim inşallah a.s.
Şimdi uyuttum Defdoş'u. O uyurken geçmişi okudum şimdi cevaplayayım. Sonra poşetleri yerleştirip çanta hazırlayacağım. Akşam Şile'ye gidelim dedi eşim. Annemi de alıp babaneme yada ananeme gidicez. Arkadaşlarımızda ordaymış hem İstanbul sıcağından kurtulmuş oluruz. Ben geçmişi cevaplayayım kaçayım kızlar öptüm sizi a.s.
filizcim geçmiş olsun canım.erkekler biz kadar ilgili değiller ne yazıkki.
pınar canım sanada geçmiş olsun inşallah geçer kısa sürede.
Olmaz fılızcım daha bıle ıyı gelırr banyo rahatlar suda oynarken
Anlatıcam valla az çekmedim bu kuzudan :) Yok canım böyle uzun soluklu ara vermem sorun olmadığı sürece a.s.
Ya Burcu'ya ne oldu ben kaçırdım ya sorun nedir ki?
Bu arada sana da çok geçmiş olsun su basmış evini ya
Ohhh olsun olsun arada kaçsanızda tatil sayılır yinede. İnşallah keyifli vakit geçirirsiniz. Şimdiden iyi yolculuklar canım a.s.
Artık Ekim ayında yazılacağım canım ne yapayım adama şimdi sıkıntısı varken ısrar etmek istemiyorum a.s.
Nasıl kestin canım ya bizimki gitgide bağlanıyor bende artık bıraksın istiyorum. BAzen öyle abuk sabuk yerlerde istiyorki zor durumda kalıyorum mahcup oluyorum insanlara. Birde gece sürekli uyanıyor. Doktorda emmeyi bırakırsa uyanmaz yanınızda da yatmaz artık demişti nasıl yaptın canım ya :uhm:
Valla ben ne kadar kararlı olsam da bu cadı benden daha kararlı çıkıyor kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım kuzumu görürüz inşallah reklamlarda nasılda güzel olur yavruşum as.
Sağolasın canım napim buraya eklerim arada görür kuzumun teyzeleri a.s. Olabilir canım ya herkesin gözü aynı değil doğru söylüyosun a.s.
Erkek milleti bacım napıcan a.s.
anım hadi hayırlı olsun telaşeler bitmiş a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Ay canım ya zor valla sorumsuz biriylr evli olmak. BEnce kardeşin biraz daha sert tepki versin. İnşallah yoluna girer a.s.
HAdi bakalım inşallah sulandırarak sever kuzum a.s.
Reflü yapıyormuş canım ya. Hiç aklıma gelmezdi mide asitlerinin bu işe de yarayacağı kaydirigubbakcemile3
Valla dövün şu adamı kaydirigubbakcemile3 Buraya koyarım bi ar görürsünüz teyzoşları a.s.
Ohh ne güzel hem yorulmuşsun hemde gezmişsin güzel olur tabi böyle yorgunluk a.s.
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir kuzucum a.s.
Ay canım ya fenadır diş ağrısı. BEnimde tüm dişlerim sızlıyor sanki soğuk falan içince. Hep erteliyorum ya bigün fena patlayacak
Canım benim özledim seni a.s.
Ay içli kuzum benim ya sevmez tabi hades'in nesini sevsin kaydirigubbakcemile3 Bizim Defne hiç ilgilenmiyor tv ile
Sağolasın canım dah iyi çok şükür. İlaçları bugün bitti öksürüğü de azaldı a.s.
Sağolasın canım benim. Çok güzel geçti canım ya çabucak bitti valla. Ohh sizde Nurten'le iyi oluyor valla bizim yerimize de eğlenin. Anaammm kuzum havuz keyfimi yapıyor yesin onu teyzesi a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Sağolasın canım benim a.s. Bora kuzuma da geçmiş olsun nasıl şimdi ?
Ayyyy başı sağolsun canım yaBaşsağlığı dileklerimizi ilet ne olur çok üzüldüm
Ben hala olayı anlamadım burda mı sorun oldu başka bir bölümde mi :uhm:
Canım benim ne zamandır görüşemedik nasıl Mehmet kuzum ya az kaldı keyfiniz yerinizde mi a.s.
Ay canım ya bu erkekler asla bizim gibi olamayacaklar. Uyardığın halde yine de dikkatsiz davranmış. Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korumuş yine de gözüne gelebilirdi
filizcim geçmiş olsun canım
tülaycımmmm akşama selinimi göreceğim sizi özlemiştim valla:)))))))))))))))))))
Selam Kızlar,
Yıne akşamı yaptık ama bu ne sıcak ya sırılsıklam oluyoruz evın ıcınde.Haftasonuna evımı temızledık yemeklerde hazır rahatım 2 gun ınsallah.Borada uykuda uyansında yemeğını vereyım.Cok rahat olmaya calısıyorum ama olmuyor malesef su mama saatlerınde.
Gulşah arkadasının bası saolsun canım.Mekanı cennet olsun ınsallah.Sanada gecmıs olsun apranax fılan alsana cok ağrın varsa yaa.
Nurten ve Esra sız bebeklık hallerını ozluyorsunuz sanırım.Ama ben hıc ozlemıyorum.
Fılızcım doğum esnası ve hamıleleığım cok rahattı benım.Ama bılmedığım bır sıkıntı olmus.Bora suanda bırcok yasıtına gore cok aktıf ve kolay mutlu olmayan bır cocuk.Sanıye yerınde durmuyor.Ama bunun olması cok normal nasıl kesfedıp gelısıcek.Hıc sıkayetcı deılım halımden.Nurten yastık gıbıydı dıyor mesela benım ıcın kabustu o cığlık cığlıga ağlamalar.Elınde kucuk bebek görduğum ınsanlara hala acıyarak bakıyorum ben.
Ve cok gecmıs olsun.Off nasıl bır korkmussunuzdur.Kıyamam onemlı bırsey yokmus Allahtan ama olabılırdı.Malesef benım esımde bıraz rahattır.Cok stres yapıyorum bazen.Cok uzuldum yaa.
Bora uyandı kaçtımmmmm
merhaba kızlar geçmişi şöyle bir okudum AMA kafamda bişi kalmadı
çocuklar beni çok yoruyor sıcaklar ve maddi sıkıntı iyice bunaLTTI BENİ
evde herşeyi kırıp geçiriyorlar artı tv.lere uzanıp açıp açıp kapatıyolar
o kadar arsız oldularki anlatamam yani...
işte ikitane olması onların daha çok dağıtıp dökmesi...
annemden arkadaşımla erken döndüm.....anladımki annemde arka arkaya iki hafta kalınmıyor..
delirtti artık beni....bende bunaldım daraldım artık tahamülüm kalmadı resmen mutsuzum
kendi kendime çözüm bulup mutlu olmak için çabalamaktan yoruldum...
hayırlsı hakkımızda....
arkadaşım gitti iyi geldi bana değişik ses ,değişik nefes,ama o rahat ettimi bilmem çocuklar nefes aldırmadılar...işte annemdeyken bikere alıp dışarı çıkardım....
şuan kocam yolda geliyor hatta köprüdeymiş...yarın sabahtanda kuzenim gelecek alacak beni
onlara gideceğiz....büyükçekemecede oturuyor....sahile yakın gezeriz kafam dağılır....
kısaca aklımada kalanlar...
bigudinin arkadaşın babası için başısağolssun....
kıvılcım hazırlık var yolculuk var iyi yolculujlar
doruk için geçmiş olsun bizimkilerinde başına gelir yakında alamıyorum onları o koltukdan
bu arada hayırlı olsun yürümüş doruk..
gülhan cnm nasılsın?
tülay düğünler hayırlı olsuın hoşgeldin....
banucuğum paşalar gayet iyi cnm ....
pınarım gelimiş....hoşgelimiş
tubiş kendini işe güce vurmuşsun sal gitsin derdin neden yordun kendünüü bu kadarrrrrrrrrrrr
ayy akılama daha gelmiyor...çocuklar ağlıyor öptüm
Türkize 5 mama kaşığı tavuklu pilav yedirdim şu an takla atabilirim:lepi:
çok sağol cnmCok gecmis olsun dedecigine Özlemcigim. Allah sifasini versin bir an önce.
geçmiş olsun cnm yakıyamam doruğa,neyseki Allah korumuş gözüne gelmemiş çok şükür,verilmiş sadakanız varmış vallaKizlar Selamlar hepinize,
Belki bugün son online günüm, 3 hafta daha giremem. Gerci yarin aksam üzeri kalkiyor ucagimiz, evden cikmadan belki selam veririm size yine ama ne olur, ne olmaz görüsemezsek, hakkinizi helal edin diyeyim.
Gider ayak felaket yasadik kizlar, hala icim nasil sizliyor anlatamam. Sabah Doruk'la kalktik, kahvaltimizi yaptik, babasini uyandirdik ve o ara ben bulasiklari makineye yerlestireyim, sende biraz Doruk'la oyna diye, Dorugu babasina verdim. Keske vermeseymisim, daha makinenin kapagini acmamla iceriden bir feryat sesi duymam bir oldu. Ellerim titredi ve ciglik atarak kostum, Doruk yüzünü babasina dayamis dehsetle agliyor, esimde cok korkmus, ne yapacagini bilmez bir halde. Koltugun üstüne cikmis, oradan bilgisayar masasina gecmeye calisirken, ayagi bosluga gelmis ve sag gözünün alti, hemde göze cok yakin bir nokta sisip morarmis. Birde yanaginda morarma var ama onu takmadim kafaya, aklim cikacak sandim. Bizimki tabi yine hemen telefona sarilip, ablasini aramis. Uyarmistimda gitmeden, telefon edeceksen, yerde tut Dorugu diye. Ama dinlememis tabi. Kizmadim bu sefer, cünkü kavga etmek anlamsiz, cok dikkatsiz benim esim ve asla kabul etmiyor sucunu. Artik hic yalniz birakmayacagim cocugu kimseyle. Doktora gittik, tatildeymis doktorumuz. Göz doktoruna gittik, orasida kapaliydi. Eczaneye gittik, eczaci yara cok kötü gözükmüyor, test edelim görmeyle ilgili sorunu var mi dedi. Neyseki yok, zaten sismede etkisini kaybetti, sadece kizariklik ve kesik seklinde bir yara kaldi. Bebisim nazar oluyor sanirim, kayinpederime okutacagim gidince bol bol.
Kendime bir mp3 aldim yollarda dinleriz diye. Cep telefonuna aktaramadim ya dün sarki, sinirlerim zipladi. Sirf hirs yüzünden...Neyse kizlar, umarim keyifleriniz iyidir.
ayy evet cnm ya,aklımda yanlış kalmış:kedi:özlem canım benim evi su basmadı canım tutkun un eviydi
cnm çok geçmiş olsun bi an önce düzelirsin inşSelam bacılar a.s.
Şimdi geldim kayınvalidemden. Dün sabah erkenden gittim eşimle. Öğleden sonra doktora gittim. Sesimde hala düzelme yok. Kesin reflü dedi doktor. Mide asitleri gece ben farkında olmadan yukarı kaçıp ses tellerimin oraya ödem yapmış. Ses tellerim kapanmadığından sesim sorunlu çıkıyormuş. Birde boyun tomografisi çekildi. Yemek borumda genişleme varmış. 20 günlük daha reflü tedavisi görüp ilaçlar bitince hala düzelme olmazsa bu sefer mide ve yemek borusu için doktora görüneceğim. Offf offf geçse biran önce ya
Ordan da gelince akşam Defdoş'u babasına ve halasına bırakıp kınaya gittik. Tam son zamanların sosyete kınasıydı. Kafamızda kırmızı tüllü minik madam şapkalarından ellerimize takılacak güle kadar herşey vardı. Çok eğlendik ama. Evlerinin terasındaydı püfür püfür esti güzel oldu.
Sabahta kalktık, kahvaltı, Defdoş'u bahçede oynat, pazar alışverişi yap gel derken bu saat oldu. CAmcıda sonunda camlardaki hava alma sorununu kabul etti. Önümüzdeki hafta gelip camları söküp aynı gün halledip geri getiricekmiş nihayet. Birde camlar boydan boya olduğu için Defne demirlerden düşer diye korkup slonun camlarını açamıyordum. Demirlerin önüne cam yapılacak rahat edeceğim inşallah a.s.
Şimdi uyuttum Defdoş'u. O uyurken geçmişi okudum şimdi cevaplayayım. Sonra poşetleri yerleştirip çanta hazırlayacağım. Akşam Şile'ye gidelim dedi eşim. Annemi de alıp babaneme yada ananeme gidicez. Arkadaşlarımızda ordaymış hem İstanbul sıcağından kurtulmuş oluruz. Ben geçmişi cevaplayayım kaçayım kızlar öptüm sizi a.s.
Canım benim ne zamandır görüşemedik nasıl Mehmet kuzum ya az kaldı keyfiniz yerinizde mi a.s.
iyiyim cnm ne olsun hazırlanıyorum işte
geç kaldım biraz hastane çantasını hazırlamak ta ama olsun bugün yarın halledicem inş
herşey hazır
zeynep hastaydı anca kendimize geliyoruz valla
az kaldı valla 1 ay falan bakalım sağlıcakla gelsin paşa inş.
sen de hasta olmuşssun ya inş geçer ilaçlarla
defne nasıl resimlerini buraya bekliyoruz
amin canm ya şimdi yokmusun bi süre çok özlüycez seni ya arada cafe falan bulda gir yaOleyy diyelim, insallah artarak devam eder böyle canim. Kuzum yesin yesin büyüsün.
iyi eğlenceler tatlımablamlar bende kızlar giremiyorum çok fazla herkese hayırlı hafta sonlarıa.s.
canım çok geçmiş olsun senin yazıyı okurken sanki yaşadım o anı neyseki çok kötü bitmemiş sonu yüzünü tutmuş dediinde eyvah keslmişmi yoksa dedim ya Allah korumuş canım.Bi cevşen falan al belki o nazardan korur.Ben çok takıyorum ya sana da akıl veriyorumKizlar Selamlar hepinize,
Belki bugün son online günüm, 3 hafta daha giremem. Gerci yarin aksam üzeri kalkiyor ucagimiz, evden cikmadan belki selam veririm size yine ama ne olur, ne olmaz görüsemezsek, hakkinizi helal edin diyeyim.
Gider ayak felaket yasadik kizlar, hala icim nasil sizliyor anlatamam. Sabah Doruk'la kalktik, kahvaltimizi yaptik, babasini uyandirdik ve o ara ben bulasiklari makineye yerlestireyim, sende biraz Doruk'la oyna diye, Dorugu babasina verdim. Keske vermeseymisim, daha makinenin kapagini acmamla iceriden bir feryat sesi duymam bir oldu. Ellerim titredi ve ciglik atarak kostum, Doruk yüzünü babasina dayamis dehsetle agliyor, esimde cok korkmus, ne yapacagini bilmez bir halde. Koltugun üstüne cikmis, oradan bilgisayar masasina gecmeye calisirken, ayagi bosluga gelmis ve sag gözünün alti, hemde göze cok yakin bir nokta sisip morarmis. Birde yanaginda morarma var ama onu takmadim kafaya, aklim cikacak sandim. Bizimki tabi yine hemen telefona sarilip, ablasini aramis. Uyarmistimda gitmeden, telefon edeceksen, yerde tut Dorugu diye. Ama dinlememis tabi. Kizmadim bu sefer, cünkü kavga etmek anlamsiz, cok dikkatsiz benim esim ve asla kabul etmiyor sucunu. Artik hic yalniz birakmayacagim cocugu kimseyle. Doktora gittik, tatildeymis doktorumuz. Göz doktoruna gittik, orasida kapaliydi. Eczaneye gittik, eczaci yara cok kötü gözükmüyor, test edelim görmeyle ilgili sorunu var mi dedi. Neyseki yok, zaten sismede etkisini kaybetti, sadece kizariklik ve kesik seklinde bir yara kaldi. Bebisim nazar oluyor sanirim, kayinpederime okutacagim gidince bol bol.
Kendime bir mp3 aldim yollarda dinleriz diye. Cep telefonuna aktaramadim ya dün sarki, sinirlerim zipladi. Sirf hirs yüzünden...Neyse kizlar, umarim keyifleriniz iyidir.
canım sağol yaz yaz serinleyim dedi ev yada görümcemler yeni gitmişti yaptığım temizliği beğenmedi galiba el attı:)))))))Anlatıcam valla az çekmedim bu kuzudan :) Yok canım böyle uzun soluklu ara vermem sorun olmadığı sürece a.s.
Ay canım ya bu erkekler asla bizim gibi olamayacaklar. Uyardığın halde yine de dikkatsiz davranmış. Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korumuş yine de gözüne gelebilirdi
uleyn ne kadar alıntı var herşey karıştı Özlem senin yazın dimi yanlış değil sanırım çok öpüyorum seni oğlunu ve kızını tabi az kaldı ben heyecanlandım valla canım bişeye ihtiyacın varmı?hiç soramadık yapacağımız yada yapacağım bişey varsa herzaman hazırım canım.Zeynebimizede çok geçmiş olsun
çok sağol cnm
geçmiş olsun cnm yakıyamam doruğa,neyseki Allah korumuş gözüne gelmemiş çok şükür,verilmiş sadakanız varmış valla
eşinde bu konuda çok duyarsız ne olacakki 5-10 dk sonra arasa ablasını sanki kaçıyo ablası
erkekleri anlamak zorrlmaz:
şimdiden iyi yolculuklar cnm kazasız belasız gidin gelin inş.
ayy evet cnm ya,aklımda yanlış kalmış:kedi:
cnm çok geçmiş olsun bi an önce düzelirsin inş
uleyn ne kadar alıntı var herşey karıştı Özlem senin yazın dimi yanlış değil sanırım çok öpüyorum seni oğlunu ve kızını tabi az kaldı ben heyecanlandım valla canım bişeye ihtiyacın varmı?hiç soramadık yapacağımız yada yapacağım bişey varsa herzaman hazırım canım.
iyiyim cnm ne olsun hazırlanıyorum işte
geç kaldım biraz hastane çantasını hazırlamak ta ama olsun bugün yarın halledicem inş
herşey hazır
zeynep hastaydı anca kendimize geliyoruz valla
az kaldı valla 1 ay falan bakalım sağlıcakla gelsin paşa inş.
sen de hasta olmuşssun ya inş geçer ilaçlarla
defne nasıl resimlerini buraya bekliyoruz
uleyn ne kadar alıntı var herşey karıştı Özlem senin yazın dimi yanlış değil sanırım çok öpüyorum seni oğlunu ve kızını tabi az kaldı ben heyecanlandım valla canım bişeye ihtiyacın varmı?hiç soramadık yapacağımız yada yapacağım bişey varsa herzaman hazırım canım.Zeynebimizede çok geçmiş olsun
Bravo Duru'ya da annesi...
Umarim islerini yoluna koyar, daha cok katilirsin canim. Tatil icinde dert etme, nasil olsa ayarlanir bir vakit yine...
Bizde seni cok özledik canim, yerin cok belli. Varsin aksam olsun ama eksik olmayasin.
hoşgeldin canım ikisinede mutluluklar canım.Zeynebide öp canım
sağol canım ya ben üstüme aldım zaten karışabilir normal
kaydirigubbakcemile3
cnım bende yarın olucam bugünden başladı
uyumuşum canım Türkizi uyuturken bende uyumuşum bi uyandım benim kız öpüyor beni ısıra ısıra bide ful terlemişim bu sıcak ne böyle ya
bizde sei
sağol canım akşamda olsa burdasın artık görüşücez
kızlaaaaaaaaar naber bi uyumuşum deliksiz yorulmuşum her halde
canim bende hem kabizlik yapiyor hemde kusturuyor diye vermedim hiç..iyi gidiyordu ama işte orta derecede eksiklik varmiş..damla degil surup verdi ferrum..bugun ablamada sordum..o verme birlikte tiksindirme dedi..cünkü şurubuda 1 kaşik veriyorum..agirlaşir meyveden soguyabilir dedi..meyveden sonra sulandirip denicem bakalim..
sesin kisilmiş geçmiş olsun ya..sebebi neymiş acaba?? defdosumun iyi olmasinada sevindim canim a.s.
ay gez valla..yeter bukadar temizlik bize
ama bu kocan dayak istiyor cidden yaaa :) bak okuruz üflerizyükle sen
hahahaha rüyanda gör artik cicimmmp
canim kahvaltisinda süt var..sütle pekmez bir verilmezki..surubuda ayri içmiyor..hemde c vitaminiyle daha iyi emiliyor..oyuzden meyveyle veriyorum tatlim..
ablamda öyle dedi bugun..bakalim yarin öyle denicem..olur inşaAllah ya..
bende tatilden sonraya birakmiştim..sende en güzelini düşünmüşsün..zaten kac hafta yoksun..boş evemi temizlik yapcan boşverrr
kendim ettimmm kendim buldummmmm camasir suyu gibi sararip soldum eyvahhh eyvahhhh
evet en güzeli okaçtim zaten
ay canim ya..merak etme gidersiniz bi ara gene ya..zaten izmirdesin heryer yakin sizemutsuzluguda at üstünden hemen bakayim..topla kendini..gez toz :)
gecmiş olsun tatlimm a.s.
hoşgeldin hatun a.s. bizde seni özledikkkk :) berkem mirzam nasil?
offff yaaa..konu ne olursa olsun sorumlulugunu yerine getirmeyen insanlara acaip sinirleniyorum ya..ay hele kardesinin yerinde olsam hepten cildiririm herhalde..tabi sen böyle söyleme ona :) bence ciddi bi şekilde konussun artik..böyle olmaz..zahmetsiz rahmet yok..toplasin kendini biran önce..umarim güzel haberler verirsin tez zamanda a.s. sıkma canini..evliliğin ilk zamanlari olur böyle şeyler..
selamlar iyi akşamlar,,,
defne bugun daha iyi cok şükür, sbah biraz ateşi yüksekti dolven verdim bidaha cıkmadı keyfide yerinde, az önce uyuttum bi yokladı gecti inş. diyelim :)
bugunde esenle beraberdik bu defa ben onlara kahvaltıya gittim cok yakınmış arkadaşı bana sevindim valla bi tanıdık oldu en azından:)
dün gece defne huysuzlandı epey uyuyamadım şimdide accayip uyku bastırdı eşimde beylikdüzündeymiş gec gelirim dedi o olmadan yatınca cok korkarak yatıyorum ve tabi en ufak sesede korkup kalkıyorum byle oluncada onsuz uyumak istemiyorum bakalım ne kadar dayanacagım..
ptüm herkesi iyi geceler..,
iyi geceler hatunlar...
dişim agrıyor yaa ne zamandır dolgum düşmüştü ihmal ettim bugun zorlamaya başladı( eşimle az önce gittik dr a ama tekrardan kanal tedavisi olması gerekirmiş ağrı kesici alıp geri dondum bende yarın kendi dr uma bi gideyim bari umarım gece fenalaşmaz (
filizcim umarım enişte bey en kısa zamanda sorumluluğunun bilincine varır ..ama kardeşinde fazla taviz vermesin çünkü nasıl başlarsa öyle gider o rahatlığı buldumu ona çalışmak zor gelir zamanla....
fulyacım Allah mesut etsin seninde kardeşini darısı tüm bekarlara inşAllahh..
nurtencim sevindim defnoşun iyi olmasına ...oh kahvaltı keyfide yapmışsınız afiyet olsun cnm ...
tubiş hnm boğazından geçtimi heeeeeeee
ayy bu arada anlatmadan gecemiyeceğim ...
sabah gazel uyandı bende tv yi actım ona azcık kestireyim dedim...selena oynuyordu ..bi baktım gazel ağlamaya başladı bende düştü falan sandım...kızım ne oldu diyorum megersem hades ten korkmuş tv ye bakıp bakıp onu gösteriyor ve aglıyor cocuk kanal değiştirdim baktım sustu..ama ne güldüm sabah sabah ya akşamda olacak okadarda hırsız ev sahibini döverken bu yine başladı ağlamaya ...hemen değiştirdim kanalı acayipo şiddetten etkileniyor yaa... :S
cerencim nasılsın tatlım canım benim bizde seni çok özledik mirza berkem nasıl benim yerime kocaman öp aklımdasın arayacaktım ama işler öyle yoğun ki sezondan dolayı bir türlü vakit bulamadım
fulya hoşgeldin canım nasılsın düğünleri atlatmıştın hayırlı olsun tatil işi içinde canını sıkma uygun olduğunuzda gidersiniz
tülaycım bebişimmm sanada günaydın
hülyacım gazelde duru gibi duruda en ufak yüksek seste bile ağlamaya başlıyor korkuyor yerim ben onları ya:))))))))))
birsencim ohh arkadaşında yanındaymış iyi sohbetler sizi paşaların nasıl:)
filizcim sorumsuz insanlarla anlaşması gerçekten zor inşallah biran önce sorumluluklarını yerine getirmeyi öğrenir kardeşinde bu kadar üzülmez canım
nurtencim defneye geçmiş olsun canım şimdi iyi olmasına çok sevindim ohh esenlede yakınmışsınız ne güzel bol bol görüşürsüzünüz:)
pınarcım evin işleri bitmiş ne güzel güle güle oturun defne nasıl bu arada
kızlar burcuyla konuştum yazlıktalarmış o yüzden nete giremiyormuş.tel.bazen çekmiyormuş.ama kırılmamış galiba biraz hamilelikten dolayı alıngan bence sadece o kadar.
Kizlar Selamlar hepinize,
Selam bacılar a.s.
Anlatıcam valla az çekmedim bu kuzudan :) Yok canım böyle uzun soluklu ara vermem sorun olmadığı sürece a.s.
Ohhh olsun olsun arada kaçsanızda tatil sayılır yinede. İnşallah keyifli vakit geçirirsiniz. Şimdiden iyi yolculuklar canım a.s.
Artık Ekim ayında yazılacağım canım ne yapayım adama şimdi sıkıntısı varken ısrar etmek istemiyorum a.s.
Nasıl kestin canım ya bizimki gitgide bağlanıyor bende artık bıraksın istiyorum. BAzen öyle abuk sabuk yerlerde istiyorki zor durumda kalıyorum mahcup oluyorum insanlara. Birde gece sürekli uyanıyor. Doktorda emmeyi bırakırsa uyanmaz yanınızda da yatmaz artık demişti nasıl yaptın canım ya :uhm:
Valla ben ne kadar kararlı olsam da bu cadı benden daha kararlı çıkıyor kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım kuzumu görürüz inşallah reklamlarda nasılda güzel olur yavruşum as.
Sağolasın canım napim buraya eklerim arada görür kuzumun teyzeleri a.s. Olabilir canım ya herkesin gözü aynı değil doğru söylüyosun a.s.
Erkek milleti bacım napıcan a.s.
anım hadi hayırlı olsun telaşeler bitmiş a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Ay canım ya zor valla sorumsuz biriylr evli olmak. BEnce kardeşin biraz daha sert tepki versin. İnşallah yoluna girer a.s.
HAdi bakalım inşallah sulandırarak sever kuzum a.s.
Reflü yapıyormuş canım ya. Hiç aklıma gelmezdi mide asitlerinin bu işe de yarayacağı kaydirigubbakcemile3
Valla dövün şu adamı kaydirigubbakcemile3 Buraya koyarım bi ar görürsünüz teyzoşları a.s.
Ohh ne güzel hem yorulmuşsun hemde gezmişsin güzel olur tabi böyle yorgunluk a.s.
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir kuzucum a.s.
Ay canım ya fenadır diş ağrısı. BEnimde tüm dişlerim sızlıyor sanki soğuk falan içince. Hep erteliyorum ya bigün fena patlayacak
Canım benim özledim seni a.s.
Ay içli kuzum benim ya sevmez tabi hades'in nesini sevsin kaydirigubbakcemile3 Bizim Defne hiç ilgilenmiyor tv ile
Sağolasın canım dah iyi çok şükür. İlaçları bugün bitti öksürüğü de azaldı a.s.
Sağolasın canım benim. Çok güzel geçti canım ya çabucak bitti valla. Ohh sizde Nurten'le iyi oluyor valla bizim yerimize de eğlenin. Anaammm kuzum havuz keyfimi yapıyor yesin onu teyzesi a.s.
Hoşgeldin canım a.s.
Sağolasın canım benim a.s. Bora kuzuma da geçmiş olsun nasıl şimdi ?
Ayyyy başı sağolsun canım yaBaşsağlığı dileklerimizi ilet ne olur çok üzüldüm
günaydınlar kalktım çantamızı hazırladım çocukların kıyafetini ütüleyeceğim ...
saçımı yapacağım ........çocuklarda kalktı annem sabahın köründe aradı uyandırdı püfff püfffffffff
çamaşırda asacağım öptümmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?