2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

filizcim geçmiş olsun canım

tülaycımmmm akşama selinimi göreceğim sizi özlemiştim valla:)))))))))))))))))))

Selam Kızlar,

Yıne akşamı yaptık ama bu ne sıcak ya sırılsıklam oluyoruz evın ıcınde.Haftasonuna evımı temızledık yemeklerde hazır rahatım 2 gun ınsallah.Borada uykuda uyansında yemeğını vereyım.Cok rahat olmaya calısıyorum ama olmuyor malesef su mama saatlerınde.

Gulşah arkadasının bası saolsun canım.Mekanı cennet olsun ınsallah.Sanada gecmıs olsun apranax fılan alsana cok ağrın varsa yaa.

Nurten ve Esra sız bebeklık hallerını ozluyorsunuz sanırım.Ama ben hıc ozlemıyorum.
Fılızcım doğum esnası ve hamıleleığım cok rahattı benım.Ama bılmedığım bır sıkıntı olmus.Bora suanda bırcok yasıtına gore cok aktıf ve kolay mutlu olmayan bır cocuk.Sanıye yerınde durmuyor.Ama bunun olması cok normal nasıl kesfedıp gelısıcek.Hıc sıkayetcı deılım halımden.Nurten yastık gıbıydı dıyor mesela benım ıcın kabustu o cığlık cığlıga ağlamalar.Elınde kucuk bebek görduğum ınsanlara hala acıyarak bakıyorum ben.

Ve cok gecmıs olsun.Off nasıl bır korkmussunuzdur.Kıyamam onemlı bırsey yokmus Allahtan ama olabılırdı.Malesef benım esımde bıraz rahattır.Cok stres yapıyorum bazen.Cok uzuldum yaa.

Bora uyandı kaçtımmmmm

merhaba kızlar geçmişi şöyle bir okudum AMA kafamda bişi kalmadı
çocuklar beni çok yoruyor sıcaklar ve maddi sıkıntı iyice bunaLTTI BENİ
evde herşeyi kırıp geçiriyorlar artı tv.lere uzanıp açıp açıp kapatıyolar
o kadar arsız oldularki anlatamam yani...
işte ikitane olması onların daha çok dağıtıp dökmesi...

annemden arkadaşımla erken döndüm.....anladımki annemde arka arkaya iki hafta kalınmıyor..
delirtti artık beni....bende bunaldım daraldım artık tahamülüm kalmadı resmen mutsuzum
kendi kendime çözüm bulup mutlu olmak için çabalamaktan yoruldum...
hayırlsı hakkımızda....

arkadaşım gitti iyi geldi bana değişik ses ,değişik nefes,ama o rahat ettimi bilmem çocuklar nefes aldırmadılar...işte annemdeyken bikere alıp dışarı çıkardım....

şuan kocam yolda geliyor hatta köprüdeymiş...yarın sabahtanda kuzenim gelecek alacak beni
onlara gideceğiz....büyükçekemecede oturuyor....sahile yakın gezeriz kafam dağılır....

kısaca aklımada kalanlar...
bigudinin arkadaşın babası için başısağolssun....
kıvılcım hazırlık var yolculuk var iyi yolculujlar
doruk için geçmiş olsun bizimkilerinde başına gelir yakında alamıyorum onları o koltukdan
bu arada hayırlı olsun yürümüş doruk..
gülhan cnm nasılsın?

tülay düğünler hayırlı olsuın hoşgeldin....

banucuğum paşalar gayet iyi cnm ....

pınarım gelimiş....hoşgelimiş

tubiş kendini işe güce vurmuşsun sal gitsin derdin neden yordun kendünüü bu kadarrrrrrrrrrrr

ayy akılama daha gelmiyor...çocuklar ağlıyor öptüm

Iyı akşamlar hatunlar,,,,

Bırso hosgeldın canım.2 tane olunca senın ısın bızden cok daha zor canım.Ama bak goruceksın bıraz zaman sonra oyun oynamaya baslıycaklar bırbırlerıyle ve bızden daha rahat edıceksın.Ne guzel arkadasım gelmış.Esınde gelıyormus rahatlarsın bıraz.

Esra gözun aydın canım.Insallah devamı gelır.Insan nasıl sevınıyor ya onlar yemek yıyınce.Bızde Alp le sebeklık yaparak ırmıklı muhallebıyı yedırıp yatırdık oğlusu sımdı.

Televızyonu herzamankı gıbı esım ele gecırdı.Hos o bakmasa bıle bende ole bır zevk yok.Haftasonu olunca burda heryerde canlı muzık var bende balkondan onları dınlıyorum sımdı.Vur patlasın cal oynasın valla mıllet.Bıraz sıteye bakınıp kıtap okumaya kacıcam.

sorma canım ya 5 kaşık bit kadar ama o bile bişey.bende pc yi kaptım baba kız oynuyorlar daha doğrusu babası kızıma tren almış Türkiz rayları söktü şimdi oynayan eşeği ile dans ediyor popo dansı görmen lazım.Borada uyumuş hadi gözün aydın sen nerdesinki canlı müzik falan

Gecmis olsun canim ya, insallah iyilesirsin tez zamanda. Ayrica yarin icin iyi yolculuklar ve eglenceler.

filizcim geçmiş olsun canım.erkekler biz kadar ilgili değiller ne yazıkki.

pınar canım sanada geçmiş olsun inşallah geçer kısa sürede.

Öyleler maalesef Tülay'cigim, Allah korusun kuzularimizi.

Olmaz fılızcım daha bıle ıyı gelırr banyo rahatlar suda oynarken

Evet canim, aksamüzeri banyo yaptirdim, cok rahatladi kuzum gercekten.

Canim emzirme sürelerini ve sayisini ona hissettirmeden azalttim ve süte agirlik verdim. Zamanla gece uyanmalari azaldi, artik ya 1 kere uyaniyor, ya da hic uyanmiyor. Biberonla besliyorum, meme istediginde salliyorum biraz geri uyuyor. Bazen cok arsiz olursa birkac dakika oyalansin diye veriyorum o kadar. Ama öyle bagimli degil cok sükür canim. Umarim, sende basarirsin güzelim, rahat oluyor gercekten emzirme stresinden kurtulmak.

filizcim geçmiş olsun canım

tülaycımmmm akşama selinimi göreceğim sizi özlemiştim valla:)))))))))))))))))))

Sagol güzelim.zemuszemus

Canim Doruk'da cok hareketli, böyle olmalari daha iyi, negatif bakmiyorum bende bu duruma senin gibi. Neyseki birsey olmadi canim, aklimiz cikti resmen ya. Esimde dersini aldi umarim.

Ah canim ya, streslisin cok fazla. Cocuklar biraz büyüsede sende rahatlasan.

Türkize 5 mama kaşığı tavuklu pilav yedirdim şu an takla atabilirim:lepi:

Oleyy diyelim, insallah artarak devam eder böyle canim. Kuzum yesin yesin büyüsün.

Cok gecmis olsun dedecigine Özlemcigim. Allah sifasini versin bir an önce.
çok sağol cnm

geçmiş olsun cnm yakıyamam doruğa,neyseki Allah korumuş gözüne gelmemiş çok şükür,verilmiş sadakanız varmış valla
eşinde bu konuda çok duyarsız ne olacakki 5-10 dk sonra arasa ablasını sanki kaçıyo ablası
erkekleri anlamak zorrlmaz:
şimdiden iyi yolculuklar cnm kazasız belasız gidin gelin inş.
özlem canım benim evi su basmadı canım tutkun un eviydi
ayy evet cnm ya,aklımda yanlış kalmış:kedi:
cnm çok geçmiş olsun bi an önce düzelirsin inş

Oleyy diyelim, insallah artarak devam eder böyle canim. Kuzum yesin yesin büyüsün.
amin canm ya şimdi yokmusun bi süre çok özlüycez seni ya arada cafe falan bulda gir ya

ablamlar bende kızlar giremiyorum çok fazla herkese hayırlı hafta sonlarıa.s.
iyi eğlenceler tatlım
canım çok geçmiş olsun senin yazıyı okurken sanki yaşadım o anı neyseki çok kötü bitmemiş sonu yüzünü tutmuş dediinde eyvah keslmişmi yoksa dedim ya Allah korumuş canım.Bi cevşen falan al belki o nazardan korur.Ben çok takıyorum ya sana da akıl veriyorum
canım sağol yaz yaz serinleyim dedi ev yada görümcemler yeni gitmişti yaptığım temizliği beğenmedi galiba el attı:)))))))
Burcuyla sorun yok sanırım ya face dede yok sanırım bi yerlere gitti.Arayıp ben yarın bi sorayım nerde diye...

uleyn ne kadar alıntı var herşey karıştı Özlem senin yazın dimi yanlış değil sanırım çok öpüyorum seni oğlunu ve kızını tabi az kaldı ben heyecanlandım valla canım bişeye ihtiyacın varmı?hiç soramadık yapacağımız yada yapacağım bişey varsa herzaman hazırım canım.Zeynebimizede çok geçmiş olsun

benim kız yeni uyudu tam 1.5 saat uyuma seansından sonra pes etti anası gibi uykusuz çoooooooook öpüyorum herkesi iyi tatiller herkesede bu arada yarın görüşürüz

canımsın çok sağol,düşünmen yeter,alışverişimi yaptım cnm,az çok aldım bişeyler,sonra ihtiyaç oldukçada alırız,bende bazen panik oluyorum ayyy Allah yardımcı olsun bana,
cnm ben sana kolay glsin evini su basmış yazacakken tülaya demişim kusura bakma
bu aralar kafam dağınık,dedem babam hast ben böyleyim,eim temizlenmedi,her an doğurabilirim,....böylegidiyo işte
yaz temiziği olmuştur sanada
ama yorulmuşssundur baya

günaydınlar kalktım çantamızı hazırladım çocukların kıyafetini ütüleyeceğim ...
saçımı yapacağım ........çocuklarda kalktı annem sabahın köründe aradı uyandırdı püfff püfffffffff
çamaşırda asacağım öptümmmmmmmmmmmm

sağolun kızlar hoşbuldukkkk çok iyiyiz çok şükür mirza berkeyle uğraşıyoruz valla işe git eve gel herşey aynı...

nurten canım geçmiş olsun

hülya canım diş çok zor umarım bir an önce geçer..

ilahi sıpa ya ben de güdüm valla..hades te korkulmayacak gibi değil ama ne yapsın çocuk..

sağol banucum sende hep aklımdasın prensesler nasıl iyiler umarım biz iyiyiz herşey yolunda çok şükür..

kızlar burcuyla konuştum yazlıktalarmış o yüzden nete giremiyormuş.tel.bazen çekmiyormuş.ama kırılmamış galiba biraz hamilelikten dolayı alıngan bence sadece o kadar.

ayyyyy valla şok geçirdim burcu hamilemiii çok şaşırdm çok sevindim allah hayırlısıyla bebeğine kavuştursun kaç aylık kızlar cinsiyeti belli mi ...isteyerek mi oldu kaza mı olmuş?

canım benim iyi yolculukla kendine ii bak. doruk aşayada ço geçmiş olsun babası biraz dikkat etse daha iyi olurmuş ama oda istemez böyle olmasını ne yapcan..allah beterinden saklasın

pınar canım geçmiş olsun allah iyiliğini versin bendede vardı reflü ama hamileyken ölüyordum biliyorsunuzu sürekli yanardı boğazım
ohh iyi eğlenmişsiniz kınada ne güzel..

hoşbulduk canım...

günaydın birsomm kolay gelsin

kızlarrr günydınnn a.s. kahvaltımı yaparken bir yandan size yazayım dedim alıntı yapabildiklerimi cevapladım
ev göçüyor berke uyuyor ben sizinle yazışıyorum canım hiç iş yapmak istemiyor offff :çok üzgünüm:

kızlar bu arada demeden geçmeyeyim hani ben rejim yapıyordumya hatırlıyorsunuzdur şu an tam 57 kiloyum 55 e düşene kadar devam edeceğim çok mutluyum sormayın... 65 ten 57 ye düştüm sonunda :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…