kısss ceren maşallah sana iyi kilo vermişsin:))))))))))))) tatlım kızlarımda iyi çok şükür
bende üşütmüşüm biraz boğazım ağrıyor kızlar çok halsizim eve gitsem dinleneceğim
yağmurun okul işi bizi baya bunalttı ev işinede mevki olarak tam karar veremiyoruz ilkokulda atılıyor temelleri o nedenle iyi bir okula gitsin istiyoruz araştırma içerisindeyiz
tülaycım bebişim dün ki ilginiz sevecenliğiniz için çok teşekkür ederim :))) keşke erken olsaydıda size gelebilseydik eve baktıktan sonra o kadar da hazırlık yapmışsın kusura bakma bitanem sanada zahmet verdik
birsencim kolay gelsin bacım:)
selam kızlar nasılsınız Türkiz le babası ekmeğe gitti bende size bakaım dedim herkes iyidir umarım
kızlar,kaç gündür giriyorum okuyorum tam yazacam bişey çıkıyor yazamıyorum. şimdi de tam geçmişi okudum bitti, oğluşum uyandı. ama sefer yazmadan çıkmayacam:))
istanbuldan dönüşte doğru yaylaya geldik. şimdi de yayladayız. tarsus inanılmaz sıcaktı,hiç duramadık. burası serin, Kaan'a uzun kollu hrka giydiriyoruz hatta. 3 gündür kayınvalidedeyim. akşama annemler de gelecek yayla evlerine. kız kardeşimi daha hiç görmedim maraş'tan geldiğimizden beri. o da kaanı çok özlemiş,dakikalaı sayıyormuş.:))
bu yıl netim var neyseki,sıkılmıyorum burda. bide zaten günler kaanın peşinde koşturmakla geçiyor. akşamları da yürüyüşe çıkıyoruz özayla. bol bol dinlenip kitap okuyorum:)) okul açılınca youn bir tempo bekliyor beni:S hepinzi öpüyorum. :))
selam kizlar a.s.
oh ne güzel canlanmiş topic..ay bu bilgisayarin klavyesini unutmusum be sürekli yanliş harflere basiyorum..dev gibi geliyor bu bana :) benim minike alişmişim iyice :))
cerencim hoşgeldin tekrar canim :) kolay gelsin işlerinde a.s. 65ten 57ye düşmüşsün cokk sevindim senin adinaay zaten bi ben şişko kaldimmmmm :'(
aysecim oh ne güzel yaylaya cikmişsiniz püfür püfür :) bizim içinde keyif yap :) gerçi benim evde esiyor cok sukur ama balkon yaniyor valla :) istanbul yaniyorrr :))
nurtencim napiyorsun kiz :) bugun esenle bi planiniz yokmu bakayimp defnos nasil oldu??
esencim tebrikler bizim gibi sıkıcı olmaya baslamişsinizevde film he ama seviyorum valla bende evde izlemeyi :) sinemada daral geliyor bana..kabir gibi tobeee :) ablanlar gelmiş oh iyi olmustur sanada :) gerci evde durdugun yok ya neyse D
filizcim canim cok cok gecmiş olsun yaaaa..eşine bişey söylememişsin tebrikler..ay o sinirle ben neler sayardim Allah bilir..gerci cokta mahcup oluyorlar :) insan bişey diyemiyor..buarada hayirli yolculuklar tatlim a.s.
tutkuncum evet orasi pendik marina..gideriz tabi niye gitmeyelim :) ama haftaya olmaz sanirim..yengemlerle adalara gidicez bigün..bigünde annemde kalmaya gidicem inşaAllah..bikaç işim daha var..yogun bi hafta yani :)
gülhancim demek eski günleri özlemiyorsun he :) demek senin daha cocuk yapmaya niyetin yokgenelde öyle olur ya..önce bebeklikleri özleni sonrada bitane daha yapalim derler :) mişşş :)) valla bende cok özlemiyorum ki serra uslu bi bebekti..genede cok özlemiyorum..çünkü her anini doya doya yasadim..ve şimdi cok tatli oldular..böyle karşişilk vermeleri,bişeyler ögrenmeleri,her an yeni bi olaylari olmasi felan hosuma gidiyor :) bebekken yedir koy dursun yastik gibi :)
birsencim attaaa gidiyorsun he :) hadi iyi gezmeler tatlim a.s. ay sorma nerden basladim diye epey saydim kendime..ama anacim ben senin gibi degilimki :) ben hep üstten klasik süpür sil toz al yerleştr temizliği yaparim haftada bir :) ince temizlik böyle yilda 1-2 kere yaparim :) her yaptigimda da önce pişman olurum bitincede cok hosuma gider :)))
banucum gecmiş olsun tatlim ya a.s. ay pekmez felan kullansan kansizliğin için? iyi gelmiyormu?
pinarcim şileye gidiyormussun..ohhh süper valla :) bayilirim şilenin denizine..dalgali dalgali :) güzel keyif yapip gelin inşaAllah
ya burcunun küsmesini bende anlamadm acikcasi :S o gece geldi..nurtenle ben vardim galiba..ferda da varmiydi tam hatirlamiyorum kim kimdik..cok kötü olaylar yasamiş üst üste gercekten :S bebiş için,kendi için,üst kesme olayi felan :S ee malum bide hamileliğin ilk zamanlari cok normal bu kadar şeyden sonra kendini kötü hissetmesi..ama yanliş hatirlamiyorsam hepimiz cevap vermiştik..hatta ben tam cikiyordum..sonra gene burcuya yazip ciktim..ama demekki gercekten ihtiyaci varmiş konusmayaişin kötü tarafi bide silindi o yazilar..ama burcu okumustu yazdiklarimizi..inşaAllah atlatmiştir hepsini ve inşaAllah güzel bi gebelik gecirir a.s.
ay gene cenem düşmüş yaa..annemle babam geldi bugun..4te gittiler..eşimde dişçiye ordan da derse gidicekmiş..6da cikacak..bende onun cikişina gideyim diyorum..dişarda yemek yiyip geliriz..valla ben gezmesine geziyorum da kocayla gezemiyorum hiç..adamla ancak pendik cevresindeyiz..acilamadik uzun süredir :))) oyy oyyy cok uyusuk yaaa..onun için tatil uyumak uyumak ve film izlemek..5 senedir tanişiyoruz..ya bi kere bana dememiştir tuba suraya gidelimmi diye..adam resmen turizm düşmani :) şiştim gene :)))
1 hafta sonra benim dogumgünüm..dün aksam aynen şöyle dedim ona..mehmet 1 hafta sonra dogumgünüm,bi planin varmi :))) yooo dedi tabi :) dedim bak söylemene gerek yok..süprizini bozmak istemem :))))))) ama gercekten yooooksa ben kendime bi plan yapicam,bu senede ot gibi gecirmek istemiyorum dedim :)))) annemlere gitmek istiyorum ogun..kuzenlerim dayimlarda orda..bahcede mangal yada pide yapmak istiyorum..aksamda muhabbet okey vs vs güzel gecer :) gündüzde kanlicaya gideriz..ohh tam keyif günü :) tabii plnlarimin içine etmezse :)) kesin bi işi cikar :)
ay bende iyice günlüğe cevirdim burayi :) ama iyi geldi be şöyle biraz içimi döktüm :) iyi adamdir diyip bide vicdanimi rahatlattimmi tamamdir :)))))
hadi öptüm hepinizi canlarim a.s. güzel haftasonlariiii a.s.
Bende patlıcan kebabı yaptım pilav ve ayran şimd terasta onları yiyelim gelip şu geçmişi okuycam şöyle bi baktım ama cevapları es geçmek istemiyorum.
Tek cereni tebrik edeyim unutmadan şu 57 kilo süper 55 i bekliyoruz cereeeeeeeeeennnnnnnn bende 52.700 üm bana yaklaş hadi
canım cok gecmş olsun bu 2etti sanırsam.. neyseki korktugun kadar degilmiş iyi ya.. şimdi yoldasın yada hazırlık yapıyorsun iyi yolculuklar umdugundanda güel bir tatil gecirirsin umarım..Kizlar Selamlar hepinize,
Belki bugün son online günüm, 3 hafta daha giremem. Gerci yarin aksam üzeri kalkiyor ucagimiz, evden cikmadan belki selam veririm size yine ama ne olur, ne olmaz görüsemezsek, hakkinizi helal edin diyeyim.
Gider ayak felaket yasadik kizlar, hala icim nasil sizliyor anlatamam. Sabah Doruk'la kalktik, kahvaltimizi yaptik, babasini uyandirdik ve o ara ben bulasiklari makineye yerlestireyim, sende biraz Doruk'la oyna diye, Dorugu babasina verdim. Keske vermeseymisim, daha makinenin kapagini acmamla iceriden bir feryat sesi duymam bir oldu. Ellerim titredi ve ciglik atarak kostum, Doruk yüzünü babasina dayamis dehsetle agliyor, esimde cok korkmus, ne yapacagini bilmez bir halde. Koltugun üstüne cikmis, oradan bilgisayar masasina gecmeye calisirken, ayagi bosluga gelmis ve sag gözünün alti, hemde göze cok yakin bir nokta sisip morarmis. Birde yanaginda morarma var ama onu takmadim kafaya, aklim cikacak sandim. Bizimki tabi yine hemen telefona sarilip, ablasini aramis. Uyarmistimda gitmeden, telefon edeceksen, yerde tut Dorugu diye. Ama dinlememis tabi. Kizmadim bu sefer, cünkü kavga etmek anlamsiz, cok dikkatsiz benim esim ve asla kabul etmiyor sucunu. Artik hic yalniz birakmayacagim cocugu kimseyle. Doktora gittik, tatildeymis doktorumuz. Göz doktoruna gittik, orasida kapaliydi. Eczaneye gittik, eczaci yara cok kötü gözükmüyor, test edelim görmeyle ilgili sorunu var mi dedi. Neyseki yok, zaten sismede etkisini kaybetti, sadece kizariklik ve kesik seklinde bir yara kaldi. Bebisim nazar oluyor sanirim, kayinpederime okutacagim gidince bol bol.
Kendime bir mp3 aldim yollarda dinleriz diye. Cep telefonuna aktaramadim ya dün sarki, sinirlerim zipladi. Sirf hirs yüzünden...Neyse kizlar, umarim keyifleriniz iyidir.
canım gemiş olsun cabuucak atlatısırsın inş. ayy kınayada bayıldım moda oldu artık herkes yapıyo renk oldu valla :) sizede hayırlı yolculuklar canım..Selam bacılar a.s.
Şimdi geldim kayınvalidemden. Dün sabah erkenden gittim eşimle. Öğleden sonra doktora gittim. Sesimde hala düzelme yok. Kesin reflü dedi doktor. Mide asitleri gece ben farkında olmadan yukarı kaçıp ses tellerimin oraya ödem yapmış. Ses tellerim kapanmadığından sesim sorunlu çıkıyormuş. Birde boyun tomografisi çekildi. Yemek borumda genişleme varmış. 20 günlük daha reflü tedavisi görüp ilaçlar bitince hala düzelme olmazsa bu sefer mide ve yemek borusu için doktora görüneceğim. Offf offf geçse biran önce ya
Ordan da gelince akşam Defdoş'u babasına ve halasına bırakıp kınaya gittik. Tam son zamanların sosyete kınasıydı. Kafamızda kırmızı tüllü minik madam şapkalarından ellerimize takılacak güle kadar herşey vardı. Çok eğlendik ama. Evlerinin terasındaydı püfür püfür esti güzel oldu.
Sabahta kalktık, kahvaltı, Defdoş'u bahçede oynat, pazar alışverişi yap gel derken bu saat oldu. CAmcıda sonunda camlardaki hava alma sorununu kabul etti. Önümüzdeki hafta gelip camları söküp aynı gün halledip geri getiricekmiş nihayet. Birde camlar boydan boya olduğu için Defne demirlerden düşer diye korkup slonun camlarını açamıyordum. Demirlerin önüne cam yapılacak rahat edeceğim inşallah a.s.
Şimdi uyuttum Defdoş'u. O uyurken geçmişi okudum şimdi cevaplayayım. Sonra poşetleri yerleştirip çanta hazırlayacağım. Akşam Şile'ye gidelim dedi eşim. Annemi de alıp babaneme yada ananeme gidicez. Arkadaşlarımızda ordaymış hem İstanbul sıcağından kurtulmuş oluruz. Ben geçmişi cevaplayayım kaçayım kızlar öptüm sizi a.s.
sende gidiyon demek sanada iyi gezmeler iyi yapmışsın canım sana iyi gelecek bu gezi..merhaba kızlar geçmişi şöyle bir okudum AMA kafamda bişi kalmadı
çocuklar beni çok yoruyor sıcaklar ve maddi sıkıntı iyice bunaLTTI BENİ
evde herşeyi kırıp geçiriyorlar artı tv.lere uzanıp açıp açıp kapatıyolar
o kadar arsız oldularki anlatamam yani...
işte ikitane olması onların daha çok dağıtıp dökmesi...
annemden arkadaşımla erken döndüm.....anladımki annemde arka arkaya iki hafta kalınmıyor..
delirtti artık beni....bende bunaldım daraldım artık tahamülüm kalmadı resmen mutsuzum
kendi kendime çözüm bulup mutlu olmak için çabalamaktan yoruldum...
hayırlsı hakkımızda....
arkadaşım gitti iyi geldi bana değişik ses ,değişik nefes,ama o rahat ettimi bilmem çocuklar nefes aldırmadılar...işte annemdeyken bikere alıp dışarı çıkardım....
şuan kocam yolda geliyor hatta köprüdeymiş...yarın sabahtanda kuzenim gelecek alacak beni
onlara gideceğiz....büyükçekemecede oturuyor....sahile yakın gezeriz kafam dağılır....
kısaca aklımada kalanlar...
bigudinin arkadaşın babası için başısağolssun....
kıvılcım hazırlık var yolculuk var iyi yolculujlar
doruk için geçmiş olsun bizimkilerinde başına gelir yakında alamıyorum onları o koltukdan
bu arada hayırlı olsun yürümüş doruk..
gülhan cnm nasılsın?
tülay düğünler hayırlı olsuın hoşgeldin....
banucuğum paşalar gayet iyi cnm ....
pınarım gelimiş....hoşgelimiş
tubiş kendini işe güce vurmuşsun sal gitsin derdin neden yordun kendünüü bu kadarrrrrrrrrrrr
ayy akılama daha gelmiyor...çocuklar ağlıyor öptüm
waaaayy beeee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmileTürkize 5 mama kaşığı tavuklu pilav yedirdim şu an takla atabilirim:lepi:
hoşgeldin canım ceren iyi kilo vermişsin kız bravo valla.. berke'yi cok öptmkızlarrr günydınnn a.s. kahvaltımı yaparken bir yandan size yazayım dedim alıntı yapabildiklerimi cevapladım
ev göçüyor berke uyuyor ben sizinle yazışıyorum canım hiç iş yapmak istemiyor offff :çok üzgünüm:
kızlar bu arada demeden geçmeyeyim hani ben rejim yapıyordumya hatırlıyorsunuzdur şu an tam 57 kiloyum 55 e düşene kadar devam edeceğim çok mutluyum sormayın... 65 ten 57 ye düştüm sonunda :enbuyukkk:
banucum gecmiş olsun.. neyseki hafta sonu bol bol dinlen bari, ev işide hayırlı olsun canım inş. gönlünüze göre bi ev bulurusunuz.. burda evi olmayanlar bir bir ev alıyorlar maşşallah inş. bizede sıra gelir bigün :)kısss ceren maşallah sana iyi kilo vermişsin:))))))))))))) tatlım kızlarımda iyi çok şükür
bende üşütmüşüm biraz boğazım ağrıyor kızlar çok halsizim eve gitsem dinleneceğim
yağmurun okul işi bizi baya bunalttı ev işinede mevki olarak tam karar veremiyoruz ilkokulda atılıyor temelleri o nedenle iyi bir okula gitsin istiyoruz araştırma içerisindeyiz
tülaycım bebişim dün ki ilginiz sevecenliğiniz için çok teşekkür ederim :))) keşke erken olsaydıda size gelebilseydik eve baktıktan sonra o kadar da hazırlık yapmışsın kusura bakma bitanem sanada zahmet verdik
birsencim kolay gelsin bacım:)
canım ohh keyifler devam etsin öptüm sizi :)kızlar,kaç gündür giriyorum okuyorum tam yazacam bişey çıkıyor yazamıyorum. şimdi de tam geçmişi okudum bitti, oğluşum uyandı. ama sefer yazmadan çıkmayacam:))
istanbuldan dönüşte doğru yaylaya geldik. şimdi de yayladayız. tarsus inanılmaz sıcaktı,hiç duramadık. burası serin, Kaan'a uzun kollu hrka giydiriyoruz hatta. 3 gündür kayınvalidedeyim. akşama annemler de gelecek yayla evlerine. kız kardeşimi daha hiç görmedim maraş'tan geldiğimizden beri. o da kaanı çok özlemiş,dakikalaı sayıyormuş.:))
bu yıl netim var neyseki,sıkılmıyorum burda. bide zaten günler kaanın peşinde koşturmakla geçiyor. akşamları da yürüyüşe çıkıyoruz özayla. bol bol dinlenip kitap okuyorum:)) okul açılınca youn bir tempo bekliyor beni:S hepinzi öpüyorum. :))
tubiş ne o kız, kıskandınmı yoksa? sende gelsen seninde yanından ayrılmazdım merak etme :) senin şu doğumgünü planları süpermiş senlede bi plan yapabilirim heran :)selam kizlar a.s.
oh ne güzel canlanmiş topic..ay bu bilgisayarin klavyesini unutmusum be sürekli yanliş harflere basiyorum..dev gibi geliyor bu bana :) benim minike alişmişim iyice :))
nurtencim napiyorsun kiz :) bugun esenle bi planiniz yokmu bakayimp defnos nasil oldu??
esencim tebrikler bizim gibi sıkıcı olmaya baslamişsinizevde film he ama seviyorum valla bende evde izlemeyi :) sinemada daral geliyor bana..kabir gibi tobeee :) ablanlar gelmiş oh iyi olmustur sanada :) gerci evde durdugun yok ya neyse D
ya burcunun küsmesini bende anlamadm acikcasi :S o gece geldi..nurtenle ben vardim galiba..ferda da varmiydi tam hatirlamiyorum kim kimdik..cok kötü olaylar yasamiş üst üste gercekten :S bebiş için,kendi için,üst kesme olayi felan :S ee malum bide hamileliğin ilk zamanlari cok normal bu kadar şeyden sonra kendini kötü hissetmesi..ama yanliş hatirlamiyorsam hepimiz cevap vermiştik..hatta ben tam cikiyordum..sonra gene burcuya yazip ciktim..ama demekki gercekten ihtiyaci varmiş konusmayaişin kötü tarafi bide silindi o yazilar..ama burcu okumustu yazdiklarimizi..inşaAllah atlatmiştir hepsini ve inşaAllah güzel bi gebelik gecirir a.s.
Bende patlıcan kebabı yaptım pilav ve ayran şimd terasta onları yiyelim gelip şu geçmişi okuycam şöyle bi baktım ama cevapları es geçmek istemiyorum.
Tek cereni tebrik edeyim unutmadan şu 57 kilo süper 55 i bekliyoruz cereeeeeeeeeennnnnnnn bende 52.700 üm bana yaklaş hadi
akşamları net bulduk kızlar artık berkeden müsait oldukça girebileceğim şu an bile zor yazıyorum sandalyeyi çekiştiriyor işyerinde netimi kapattıkları içi biliyorsunuz sizlerden uzak kaldım umarım herşey yolundadır herkes iyidir
okduğm kadarıyla tutkuncuğum evini su basmış geçmiş olsun canım
fulyacım seninde kardeşinle görümcen evlenmiş mutluluklar dilerim kardeşine allah mesut etsin
Kizlar icim bir garip ya. Kardesimle konustum biraz önce, cok dertli. Severek evlendi kocasiyla hemde neredeyse cocukluk aski sayilir ama daha birkac ay gecmediki sorun yasamaya baslamislar. Cocuk Almanca kursuna gidiyormus ama hic Almanca ögrenmiyormus, ders calismiyormus. Sürekli internet ve Türk televizyonu. Annemlerin canak anteni var diye, kendi evlerine bile gecmek istemiyormus, orada Türkce kanal izlemeyecek diye. Kardesim tek calisiyor ve cok zorlaniyor hem kira, hem esinin masraflari, yorgun argin yemek is ve esine ders calistirmak...Öyle de ilgisiz oldugunu görünce morali sifir. Bir an önce ögrenmesi lazim ki, ise girip calissin diyor. Off ya, tüm keyfim kacti. Baska davranislarida oldu benzer yönde, affedici oldu simdiye kadar ama böyle devam ederse ne olur bilemiyorum.
selam kizlar a.s.
oyy bi yorucu günü daha geride biraktim :) ama güzel bi yorgunluktu bugun ki :) sabahtan 5-6 cesit börek çörek hazirladim..küçük yengem (ay yenge demeyide sevmiyorum ona ablam o benim) kuzenlerim ve annem geldi bana..yedik içtik..sonrada sahile gittik..keyif yaptik aksama kadar :) ay böyle yorgunluklar güzel oluyor be DD temizlikte neymiş pehhhh p
ay ben ne yazacaktim yaaa..bişi söylemek için girdim esas..ama unuttum be..püff yaaa..neysem gelir herhalde aklima..umarim yani :))))
neysem ben artik kacayim ufaktan..gözlerim kapaniyor..sabahin 6sindan beri ayaktayim..şaftim kaydi iyicene..öptüm hepiniziiiiiiiii muckssssssssss
selamlar iyi akşamlar,,,
defne bugun daha iyi cok şükür, sbah biraz ateşi yüksekti dolven verdim bidaha cıkmadı keyfide yerinde, az önce uyuttum bi yokladı gecti inş. diyelim :)
bugunde esenle beraberdik bu defa ben onlara kahvaltıya gittim cok yakınmış arkadaşı bana sevindim valla bi tanıdık oldu en azından:)
dün gece defne huysuzlandı epey uyuyamadım şimdide accayip uyku bastırdı eşimde beylikdüzündeymiş gec gelirim dedi o olmadan yatınca cok korkarak yatıyorum ve tabi en ufak sesede korkup kalkıyorum byle oluncada onsuz uyumak istemiyorum bakalım ne kadar dayanacagım..
ptüm herkesi iyi geceler..,
iyi geceler hatunlar...
dişim agrıyor yaa ne zamandır dolgum düşmüştü ihmal ettim bugun zorlamaya başladı( eşimle az önce gittik dr a ama tekrardan kanal tedavisi olması gerekirmiş ağrı kesici alıp geri dondum bende yarın kendi dr uma bi gideyim bari umarım gece fenalaşmaz (
filizcim umarım enişte bey en kısa zamanda sorumluluğunun bilincine varır ..ama kardeşinde fazla taviz vermesin çünkü nasıl başlarsa öyle gider o rahatlığı buldumu ona çalışmak zor gelir zamanla....
fulyacım Allah mesut etsin seninde kardeşini darısı tüm bekarlara inşAllahh..
nurtencim sevindim defnoşun iyi olmasına ...oh kahvaltı keyfide yapmışsınız afiyet olsun cnm ...
tubiş hnm boğazından geçtimi heeeeeeee
iyi geceler kızlar ..geçmişi okumaya çalışıyorum p.tesinden bu yana kk dan bir arkadşım bende
izmirden geldi baya eski kk nın ilk yıllarından arkadaşım....memur oldu ist.atandı
bana yoldaş eşimde yok ....ama yarın gidiyorrr ....ama artık burada...inş.görüşürz
ondan sizlere bakıyorum....çok...öptüm
ayy bu arada anlatmadan gecemiyeceğim ...
sabah gazel uyandı bende tv yi actım ona azcık kestireyim dedim...selena oynuyordu ..bi baktım gazel ağlamaya başladı bende düştü falan sandım...kızım ne oldu diyorum megersem hades ten korkmuş tv ye bakıp bakıp onu gösteriyor ve aglıyor cocuk kanal değiştirdim baktım sustu..ama ne güldüm sabah sabah ya akşamda olacak okadarda hırsız ev sahibini döverken bu yine başladı ağlamaya ...hemen değiştirdim kanalı acayipo şiddetten etkileniyor yaa... :S
cerencim nasılsın tatlım canım benim bizde seni çok özledik mirza berkem nasıl benim yerime kocaman öp aklımdasın arayacaktım ama işler öyle yoğun ki sezondan dolayı bir türlü vakit bulamadım
fulya hoşgeldin canım nasılsın düğünleri atlatmıştın hayırlı olsun tatil işi içinde canını sıkma uygun olduğunuzda gidersiniz
tülaycım bebişimmm sanada günaydın
hülyacım gazelde duru gibi duruda en ufak yüksek seste bile ağlamaya başlıyor korkuyor yerim ben onları ya:))))))))))
birsencim ohh arkadaşında yanındaymış iyi sohbetler sizi paşaların nasıl:)
filizcim sorumsuz insanlarla anlaşması gerçekten zor inşallah biran önce sorumluluklarını yerine getirmeyi öğrenir kardeşinde bu kadar üzülmez canım
nurtencim defneye geçmiş olsun canım şimdi iyi olmasına çok sevindim ohh esenlede yakınmışsınız ne güzel bol bol görüşürsüzünüz:)
pınarcım evin işleri bitmiş ne güzel güle güle oturun defne nasıl bu arada
günaydın kızlarra.s.
çok güzel iki gün geçirdim nurtenciğimle:)))nurten canımmmmm herşey için teşekkürler bizi çok güzel ağırladına.s.
akşam eve geldik Ahseni uyuttum eşimle sinema keyf,i yaptık çok iyi oldu
sabahta kalktık kahvaltı yaptık Ahsen şimdi balkonda havuz keyfi yapıyor:))
uyttayım evi temizliycem inşallahhh
geçmişe çok bakamadım sanırım pınar gelmiş hoşgelmiş tatil nasıldı pınarcım
tülaycım geçmiş olsun evii su basmış anca yazıyorum
klavye sapıttı çoğu harf çıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaa
dedem hastalandı 3 gündür bizim buraya dr.a geliyo düşmüş sanırım beyin kanaması geçirmiş ufak çaplı zor adım atıyo her yeri ödem olmuş
pek giremiyorum kk ya bende
oğluşa alışveriş yaptım ama hasatene çantamı hazırlayamadım daha
eşim nöbete giştti
annem geldi bugün bende
ayy sinir oldum klavyeye
sonra gireerim tekrar
Kizlar Selamlar hepinize,
Belki bugün son online günüm, 3 hafta daha giremem. Gerci yarin aksam üzeri kalkiyor ucagimiz, evden cikmadan belki selam veririm size yine ama ne olur, ne olmaz görüsemezsek, hakkinizi helal edin diyeyim.
Gider ayak felaket yasadik kizlar, hala icim nasil sizliyor anlatamam. Sabah Doruk'la kalktik, kahvaltimizi yaptik, babasini uyandirdik ve o ara ben bulasiklari makineye yerlestireyim, sende biraz Doruk'la oyna diye, Dorugu babasina verdim. Keske vermeseymisim, daha makinenin kapagini acmamla iceriden bir feryat sesi duymam bir oldu. Ellerim titredi ve ciglik atarak kostum, Doruk yüzünü babasina dayamis dehsetle agliyor, esimde cok korkmus, ne yapacagini bilmez bir halde. Koltugun üstüne cikmis, oradan bilgisayar masasina gecmeye calisirken, ayagi bosluga gelmis ve sag gözünün alti, hemde göze cok yakin bir nokta sisip morarmis. Birde yanaginda morarma var ama onu takmadim kafaya, aklim cikacak sandim. Bizimki tabi yine hemen telefona sarilip, ablasini aramis. Uyarmistimda gitmeden, telefon edeceksen, yerde tut Dorugu diye. Ama dinlememis tabi. Kizmadim bu sefer, cünkü kavga etmek anlamsiz, cok dikkatsiz benim esim ve asla kabul etmiyor sucunu. Artik hic yalniz birakmayacagim cocugu kimseyle. Doktora gittik, tatildeymis doktorumuz. Göz doktoruna gittik, orasida kapaliydi. Eczaneye gittik, eczaci yara cok kötü gözükmüyor, test edelim görmeyle ilgili sorunu var mi dedi. Neyseki yok, zaten sismede etkisini kaybetti, sadece kizariklik ve kesik seklinde bir yara kaldi. Bebisim nazar oluyor sanirim, kayinpederime okutacagim gidince bol bol.
Kendime bir mp3 aldim yollarda dinleriz diye. Cep telefonuna aktaramadim ya dün sarki, sinirlerim zipladi. Sirf hirs yüzünden...Neyse kizlar, umarim keyifleriniz iyidir.
Selam bacılar a.s.
Şimdi geldim kayınvalidemden. Dün sabah erkenden gittim eşimle. Öğleden sonra doktora gittim. Sesimde hala düzelme yok. Kesin reflü dedi doktor. Mide asitleri gece ben farkında olmadan yukarı kaçıp ses tellerimin oraya ödem yapmış. Ses tellerim kapanmadığından sesim sorunlu çıkıyormuş. Birde boyun tomografisi çekildi. Yemek borumda genişleme varmış. 20 günlük daha reflü tedavisi görüp ilaçlar bitince hala düzelme olmazsa bu sefer mide ve yemek borusu için doktora görüneceğim. Offf offf geçse biran önce ya
Ordan da gelince akşam Defdoş'u babasına ve halasına bırakıp kınaya gittik. Tam son zamanların sosyete kınasıydı. Kafamızda kırmızı tüllü minik madam şapkalarından ellerimize takılacak güle kadar herşey vardı. Çok eğlendik ama. Evlerinin terasındaydı püfür püfür esti güzel oldu.
Sabahta kalktık, kahvaltı, Defdoş'u bahçede oynat, pazar alışverişi yap gel derken bu saat oldu. CAmcıda sonunda camlardaki hava alma sorununu kabul etti. Önümüzdeki hafta gelip camları söküp aynı gün halledip geri getiricekmiş nihayet. Birde camlar boydan boya olduğu için Defne demirlerden düşer diye korkup slonun camlarını açamıyordum. Demirlerin önüne cam yapılacak rahat edeceğim inşallah a.s.
Şimdi uyuttum Defdoş'u. O uyurken geçmişi okudum şimdi cevaplayayım. Sonra poşetleri yerleştirip çanta hazırlayacağım. Akşam Şile'ye gidelim dedi eşim. Annemi de alıp babaneme yada ananeme gidicez. Arkadaşlarımızda ordaymış hem İstanbul sıcağından kurtulmuş oluruz. Ben geçmişi cevaplayayım kaçayım kızlar öptüm sizi a.s.
kızlarrr günydınnn a.s. kahvaltımı yaparken bir yandan size yazayım dedim alıntı yapabildiklerimi cevapladım
ev göçüyor berke uyuyor ben sizinle yazışıyorum canım hiç iş yapmak istemiyor offff :çok üzgünüm:
kızlar bu arada demeden geçmeyeyim hani ben rejim yapıyordumya hatırlıyorsunuzdur şu an tam 57 kiloyum 55 e düşene kadar devam edeceğim çok mutluyum sormayın... 65 ten 57 ye düştüm sonunda :enbuyukkk:
cerencim süt izinlerim ekime kadar devam ediyor saat 12 de çıkıyorum
denize gitmiştik iki gün önce akşam eşimin arkadaşlarıyla ailecek ben girmeyeyim dedim zorladılar kansızlık olduğu için hemen hastalanıyorum en küçük şeyde ertesi sabahta boğaz ağrısıyla uyandım canım ya
ev alacağız bitanem hayırlısıyla her ay kiraya vermektense kendi evimizi öderiz diye yola çıktık bakalım Rabbim utandırmasın öyle işte bizden tatlım
selamlar,,,
ya benim 2aydır gecmeyen alerjik durum defnenin bacagındada 2-3yerde olunca dün cildiyeye gittim
adam demesinmi bunlar böcek ısırıgı başka bişi degil! aaaa nasıl olur sadece bende var eşimde yok kızımdada yeni oldu dedim muhtemelen sizin kanınızla alakalı bişeydir diyor nasıl bi kan varsa bende sırf beni yiyo...
gecen seferde doktora gittigimde böcek yemiş alerjik bi durum oluşmuş demişti verdigi hapıda fazla icmeyince devam etti sanıyordum bide başka dr görsüün dedim.
offff ya kutlayda evi ilaclatalım diyor nasıl olacakki o? ilaclandıktan sonra herşeyin yıkanması lazım ben öyle duramamki yaaa nerde bu böcek ortalarda bişi yokkiii 2günde 1carşaf yıkanıyo evde oldugum herzman yerler siliniyo herşey ütüleniyo ne bu yaa..
gözün göremeyecegi böcek olabilirmiş bu bide öyle diyo tiklendim ya iyimi gözlerim fal taşı gibi acıyorum bişi göemiyorum ne yapcam beeeennn...
annem bu dr anlamamamış galiba 2aydır sırf benimi yer bu böcek anlamadım gitti??
defnede bugun öksürürken kustu ve ara ara öksürmeye devam ediyor öksürük şurubu verdim bakalım nasıl olacak..
canım cok gecmş olsun bu 2etti sanırsam.. neyseki korktugun kadar degilmiş iyi ya.. şimdi yoldasın yada hazırlık yapıyorsun iyi yolculuklar umdugundanda güel bir tatil gecirirsin umarım..
canım gemiş olsun cabuucak atlatısırsın inş. ayy kınayada bayıldım moda oldu artık herkes yapıyo renk oldu valla :) sizede hayırlı yolculuklar canım..
sende gidiyon demek sanada iyi gezmeler iyi yapmışsın canım sana iyi gelecek bu gezi..
waaaayy beeee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
hoşgeldin canım ceren iyi kilo vermişsin kız bravo valla.. berke'yi cok öptm
banucum gecmiş olsun.. neyseki hafta sonu bol bol dinlen bari, ev işide hayırlı olsun canım inş. gönlünüze göre bi ev bulurusunuz.. burda evi olmayanlar bir bir ev alıyorlar maşşallah inş. bizede sıra gelir bigün :)
canım ohh keyifler devam etsin öptüm sizi :)
tubiş ne o kız, kıskandınmı yoksa? sende gelsen seninde yanından ayrılmazdım merak etme :) senin şu doğumgünü planları süpermiş senlede bi plan yapabilirim heran :)
ayy süpermiş menü yaaa bende cok acım ama hazırlmay üşeniyorum.. yalnızken bişi yenmiyor beee..
selamlar,,,
ya benim 2aydır gecmeyen alerjik durum defnenin bacagındada 2-3yerde olunca dün cildiyeye gittim
adam demesinmi bunlar böcek ısırıgı başka bişi degil! aaaa nasıl olur sadece bende var eşimde yok kızımdada yeni oldu dedim muhtemelen sizin kanınızla alakalı bişeydir diyor nasıl bi kan varsa bende sırf beni yiyo...
gecen seferde doktora gittigimde böcek yemiş alerjik bi durum oluşmuş demişti verdigi hapıda fazla icmeyince devam etti sanıyordum bide başka dr görsüün dedim.
offff ya kutlayda evi ilaclatalım diyor nasıl olacakki o? ilaclandıktan sonra herşeyin yıkanması lazım ben öyle duramamki yaaa nerde bu böcek ortalarda bişi yokkiii 2günde 1carşaf yıkanıyo evde oldugum herzman yerler siliniyo herşey ütüleniyo ne bu yaa..
gözün göremeyecegi böcek olabilirmiş bu bide öyle diyo tiklendim ya iyimi gözlerim fal taşı gibi acıyorum bişi göemiyorum ne yapcam beeeennn...
annem bu dr anlamamamış galiba 2aydır sırf benimi yer bu böcek anlamadım gitti??
defnede bugun öksürürken kustu ve ara ara öksürmeye devam ediyor öksürük şurubu verdim bakalım nasıl olacak..
sagol bıtanem amın ınsallah..
sen nasılsın?
zor bı durum cnm kardesın ıcın..ınsanın ıcınde calısma ıstegı olsun calıskan olsun yeterkı gerisi hikaye ama olmayınca cok zor..
humarım duzelır cnm ama yapısı boyleyse nasıl degısır kııı
ayy özlemısım ben senı:)
ne guzel yarasınn bol bol et olsun :)):))yemıs ıcmıssınız..
gecmıs olsun tatlım..
gecmıs olsun cnm yaa.dıs ağsısı cook kotu
bu arada sagol hulyacım amın ınşallah
ne guzel cnm..arkadasınla guzel vakıt gecırmıssınızdır kafan dagılmıstır hem
su kk dostluklarına bayılıyrum
bırde sızlerle yuz yuzegorusebılseydım( süper olurduuu
ayy kuzum cok guldum....
sagol Banucum evet atlattık valla..
sen nasılsın cnm kuzuların nasıl?
valla catlıyorumkıskanclıktan ben yuzyuze gorusemıyorum sızlerle oooh sız maşalllahhh.. :))
gecmıs olsun Özlemcım dedene.alah acıl şıfalar versın
iyi tatıller cnm..umarım cok guzel bı 3 hafta gecırırsın
Doruga cokgecmıs olsun cnm yınede ucuz atlatmıs kuzum
Pınarcım gecmıs olsun..
kınada cok eglenmısnız ne guzelll :))
defnecık nasıl?
Aferınn :)) gıtmıs kılolarr
cnm allah gonlunuze gore bır ev versın ınsallah sıze..
defneye gecmı olsun cnm cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?