2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kısss ceren maşallah sana iyi kilo vermişsin:))))))))))))) tatlım kızlarımda iyi çok şükür

bende üşütmüşüm biraz boğazım ağrıyor kızlar çok halsizim eve gitsem dinleneceğim
yağmurun okul işi bizi baya bunalttı ev işinede mevki olarak tam karar veremiyoruz ilkokulda atılıyor temelleri o nedenle iyi bir okula gitsin istiyoruz araştırma içerisindeyiz

tülaycım bebişim dün ki ilginiz sevecenliğiniz için çok teşekkür ederim :))) keşke erken olsaydıda size gelebilseydik eve baktıktan sonra o kadar da hazırlık yapmışsın kusura bakma bitanem sanada zahmet verdik

birsencim kolay gelsin bacım:)

sağol canmmm çok geçmiş olsun dikkt et aman..sıcakta nasıl üşütmüşünkü acabaCADIARZU
sen iştemisin canım süt izinlerin bittimi ne oldu?
ev mi alıyorsunuz canım yoksa başka yere kirayamı çıkıyorsunuz? :uhm:

cerencim süt izinlerim ekime kadar devam ediyor saat 12 de çıkıyorum
denize gitmiştik iki gün önce akşam eşimin arkadaşlarıyla ailecek ben girmeyeyim dedim zorladılar kansızlık olduğu için hemen hastalanıyorum en küçük şeyde ertesi sabahta boğaz ağrısıyla uyandım canım ya
ev alacağız bitanem hayırlısıyla her ay kiraya vermektense kendi evimizi öderiz diye yola çıktık bakalım Rabbim utandırmasın öyle işte bizden tatlım

kızlar,kaç gündür giriyorum okuyorum tam yazacam bişey çıkıyor yazamıyorum. şimdi de tam geçmişi okudum bitti, oğluşum uyandı. ama sefer yazmadan çıkmayacam:))
istanbuldan dönüşte doğru yaylaya geldik. şimdi de yayladayız. tarsus inanılmaz sıcaktı,hiç duramadık. burası serin, Kaan'a uzun kollu hrka giydiriyoruz hatta. 3 gündür kayınvalidedeyim. akşama annemler de gelecek yayla evlerine. kız kardeşimi daha hiç görmedim maraş'tan geldiğimizden beri. o da kaanı çok özlemiş,dakikalaı sayıyormuş.:))
bu yıl netim var neyseki,sıkılmıyorum burda. bide zaten günler kaanın peşinde koşturmakla geçiyor. akşamları da yürüyüşe çıkıyoruz özayla. bol bol dinlenip kitap okuyorum:)) okul açılınca youn bir tempo bekliyor beni:S hepinzi öpüyorum. :))

oh canım benim ne güsel bol bol gez tatilin keyfini çıkar oğluşunla hihoyyyt allah kavuştursun kardeşinle canım bol bol hasret giderirsiniz umarım yayla dediğin yer neresi canım nerdesin şimdi?

bugün cumartesi kimseler yok burda CADIARZU
akşama misafirime etimekli pasta yapcam ben de inşallah...sositososito
çiğ köftede var ohhhh bayılıyorum çiğ köfteye kızlar ben..cokacimcoook
ortalık topluyorum bu arada yine gelirim

selam kizlar a.s.

oh ne güzel canlanmiş topic..ay bu bilgisayarin klavyesini unutmusum be sürekli yanliş harflere basiyorum..dev gibi geliyor bu bana :) benim minike alişmişim iyice :))

cerencim hoşgeldin tekrar canim :) kolay gelsin işlerinde a.s. 65ten 57ye düşmüşsün cokk sevindim senin adina ay zaten bi ben şişko kaldimmmmm :'(

aysecim oh ne güzel yaylaya cikmişsiniz püfür püfür :) bizim içinde keyif yap :) gerçi benim evde esiyor cok sukur ama balkon yaniyor valla :) istanbul yaniyorrr :))

nurtencim napiyorsun kiz :) bugun esenle bi planiniz yokmu bakayim p defnos nasil oldu??

esencim tebrikler bizim gibi sıkıcı olmaya baslamişsiniz evde film he ama seviyorum valla bende evde izlemeyi :) sinemada daral geliyor bana..kabir gibi tobeee :) ablanlar gelmiş oh iyi olmustur sanada :) gerci evde durdugun yok ya neyse D

filizcim canim cok cok gecmiş olsun yaaaa..eşine bişey söylememişsin tebrikler..ay o sinirle ben neler sayardim Allah bilir..gerci cokta mahcup oluyorlar :) insan bişey diyemiyor..buarada hayirli yolculuklar tatlim a.s.

tutkuncum evet orasi pendik marina..gideriz tabi niye gitmeyelim :) ama haftaya olmaz sanirim..yengemlerle adalara gidicez bigün..bigünde annemde kalmaya gidicem inşaAllah..bikaç işim daha var..yogun bi hafta yani :)

gülhancim demek eski günleri özlemiyorsun he :) demek senin daha cocuk yapmaya niyetin yok genelde öyle olur ya..önce bebeklikleri özleni sonrada bitane daha yapalim derler :) mişşş :)) valla bende cok özlemiyorum ki serra uslu bi bebekti..genede cok özlemiyorum..çünkü her anini doya doya yasadim..ve şimdi cok tatli oldular..böyle karşişilk vermeleri,bişeyler ögrenmeleri,her an yeni bi olaylari olmasi felan hosuma gidiyor :) bebekken yedir koy dursun yastik gibi :)

birsencim attaaa gidiyorsun he :) hadi iyi gezmeler tatlim a.s. ay sorma nerden basladim diye epey saydim kendime..ama anacim ben senin gibi degilimki :) ben hep üstten klasik süpür sil toz al yerleştr temizliği yaparim haftada bir :) ince temizlik böyle yilda 1-2 kere yaparim :) her yaptigimda da önce pişman olurum bitincede cok hosuma gider :)))

banucum gecmiş olsun tatlim ya a.s. ay pekmez felan kullansan kansizliğin için? iyi gelmiyormu?

pinarcim şileye gidiyormussun..ohhh süper valla :) bayilirim şilenin denizine..dalgali dalgali :) güzel keyif yapip gelin inşaAllah

ya burcunun küsmesini bende anlamadm acikcasi :S o gece geldi..nurtenle ben vardim galiba..ferda da varmiydi tam hatirlamiyorum kim kimdik..cok kötü olaylar yasamiş üst üste gercekten :S bebiş için,kendi için,üst kesme olayi felan :S ee malum bide hamileliğin ilk zamanlari cok normal bu kadar şeyden sonra kendini kötü hissetmesi..ama yanliş hatirlamiyorsam hepimiz cevap vermiştik..hatta ben tam cikiyordum..sonra gene burcuya yazip ciktim..ama demekki gercekten ihtiyaci varmiş konusmaya işin kötü tarafi bide silindi o yazilar..ama burcu okumustu yazdiklarimizi..inşaAllah atlatmiştir hepsini ve inşaAllah güzel bi gebelik gecirir a.s.

ay gene cenem düşmüş yaa..annemle babam geldi bugun..4te gittiler..eşimde dişçiye ordan da derse gidicekmiş..6da cikacak..bende onun cikişina gideyim diyorum..dişarda yemek yiyip geliriz..valla ben gezmesine geziyorum da kocayla gezemiyorum hiç..adamla ancak pendik cevresindeyiz..acilamadik uzun süredir :))) oyy oyyy cok uyusuk yaaa..onun için tatil uyumak uyumak ve film izlemek..5 senedir tanişiyoruz..ya bi kere bana dememiştir tuba suraya gidelimmi diye..adam resmen turizm düşmani :) şiştim gene :)))

1 hafta sonra benim dogumgünüm..dün aksam aynen şöyle dedim ona..mehmet 1 hafta sonra dogumgünüm,bi planin varmi :))) yooo dedi tabi :) dedim bak söylemene gerek yok..süprizini bozmak istemem :))))))) ama gercekten yooooksa ben kendime bi plan yapicam,bu senede ot gibi gecirmek istemiyorum dedim :)))) annemlere gitmek istiyorum ogun..kuzenlerim dayimlarda orda..bahcede mangal yada pide yapmak istiyorum..aksamda muhabbet okey vs vs güzel gecer :) gündüzde kanlicaya gideriz..ohh tam keyif günü :) tabii plnlarimin içine etmezse :)) kesin bi işi cikar :)

ay bende iyice günlüğe cevirdim burayi :) ama iyi geldi be şöyle biraz içimi döktüm :) iyi adamdir diyip bide vicdanimi rahatlattimmi tamamdir :)))))

hadi öptüm hepinizi canlarim a.s. güzel haftasonlariiii a.s.

Bende patlıcan kebabı yaptım pilav ve ayran şimd terasta onları yiyelim gelip şu geçmişi okuycam şöyle bi baktım ama cevapları es geçmek istemiyorum.
Tek cereni tebrik edeyim unutmadan şu 57 kilo süper 55 i bekliyoruz cereeeeeeeeeennnnnnnn bende 52.700 üm bana yaklaş hadi

canım sağol hoşbulduk darısı senin kiloların gitmesine gerçi ben senin kaç kilo olduğunu bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

anacım bizimkilerde o incelik nerdeeee biz bi yemeğe bile gitsek ot gibi yer geliriz özel günde. sonra surat asıncada yemeğe götürdük ya daha ne yapalım olur . baksana doğum gününün planını bile sen yapıyorsun ama bunlar utanmaz lar off offfffffffffffffffffffff bende dertlendim şimdi valla...

çokkkkkkkkkk sağol canımcımmm bende çok sevinçliyim ama 52 ye düşmek benim için hayal şu an evlendiğimde 52 kiloydum gerçi biliyormusunuz...demek çöp gibiymişim vay beee fisfisfis

ama bugün biraz kaçırdım misafire etimekli pasta yaptım üstüne puding filan döküyordum tencerenin dibini yaladım ohh bir kasede yedim çok canım istedi bak şimdi pişman oldummm akannehir

canım cok gecmş olsun bu 2etti sanırsam.. neyseki korktugun kadar degilmiş iyi ya.. şimdi yoldasın yada hazırlık yapıyorsun iyi yolculuklar umdugundanda güel bir tatil gecirirsin umarım..
canım gemiş olsun cabuucak atlatısırsın inş. ayy kınayada bayıldım moda oldu artık herkes yapıyo renk oldu valla :) sizede hayırlı yolculuklar canım..
sende gidiyon demek sanada iyi gezmeler iyi yapmışsın canım sana iyi gelecek bu gezi..
Türkize 5 mama kaşığı tavuklu pilav yedirdim şu an takla atabilirim:lepi:
waaaayy beeee ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile hoşgeldin canım ceren iyi kilo vermişsin kız bravo valla.. berke'yi cok öptm
banucum gecmiş olsun.. neyseki hafta sonu bol bol dinlen bari, ev işide hayırlı olsun canım inş. gönlünüze göre bi ev bulurusunuz.. burda evi olmayanlar bir bir ev alıyorlar maşşallah inş. bizede sıra gelir bigün :)
canım ohh keyifler devam etsin öptüm sizi :)
tubiş ne o kız, kıskandınmı yoksa? sende gelsen seninde yanından ayrılmazdım merak etme :) senin şu doğumgünü planları süpermiş senlede bi plan yapabilirim heran :)

ayy süpermiş menü yaaa bende cok acım ama hazırlmay üşeniyorum.. yalnızken bişi yenmiyor beee..

selamlar,,,

ya benim 2aydır gecmeyen alerjik durum defnenin bacagındada 2-3yerde olunca dün cildiyeye gittim
adam demesinmi bunlar böcek ısırıgı başka bişi degil! aaaa nasıl olur sadece bende var eşimde yok kızımdada yeni oldu dedim muhtemelen sizin kanınızla alakalı bişeydir diyor nasıl bi kan varsa bende sırf beni yiyo...
gecen seferde doktora gittigimde böcek yemiş alerjik bi durum oluşmuş demişti verdigi hapıda fazla icmeyince devam etti sanıyordum bide başka dr görsüün dedim.
offff ya kutlayda evi ilaclatalım diyor nasıl olacakki o? ilaclandıktan sonra herşeyin yıkanması lazım ben öyle duramamki yaaa nerde bu böcek ortalarda bişi yokkiii 2günde 1carşaf yıkanıyo evde oldugum herzman yerler siliniyo herşey ütüleniyo ne bu yaa..
gözün göremeyecegi böcek olabilirmiş bu bide öyle diyo tiklendim ya iyimi gözlerim fal taşı gibi acıyorum bişi göemiyorum ne yapcam beeeennn...
annem bu dr anlamamamış galiba 2aydır sırf benimi yer bu böcek anlamadım gitti??

defnede bugun öksürürken kustu ve ara ara öksürmeye devam ediyor öksürük şurubu verdim bakalım nasıl olacak..

sagol bıtanem amın ınsallah..
sen nasılsın?

zor bı durum cnm kardesın ıcın..ınsanın ıcınde calısma ıstegı olsun calıskan olsun yeterkı gerisi hikaye ama olmayınca cok zor..
humarım duzelır cnm ama yapısı boyleyse nasıl degısır kııı

ayy özlemısım ben senı:)
ne guzel yarasınn bol bol et olsun :)):))yemıs ıcmıssınız..

gecmıs olsun tatlım..

gecmıs olsun cnm yaa.dıs ağsısı cook kotu
bu arada sagol hulyacım amın ınşallah

ne guzel cnm..arkadasınla guzel vakıt gecırmıssınızdır kafan dagılmıstır hem
su kk dostluklarına bayılıyrum
bırde sızlerle yuz yuzegorusebılseydım ( süper olurduuu

ayy kuzum cok guldum....

sagol Banucum evet atlattık valla..
sen nasılsın cnm kuzuların nasıl?

valla catlıyorumkıskanclıktan ben yuzyuze gorusemıyorum sızlerle oooh sız maşalllahhh.. :))

gecmıs olsun Özlemcım dedene.alah acıl şıfalar versın

iyi tatıller cnm..umarım cok guzel bı 3 hafta gecırırsın
Doruga cokgecmıs olsun cnm yınede ucuz atlatmıs kuzum

Pınarcım gecmıs olsun..
kınada cok eglenmısnız ne guzelll :))
defnecık nasıl?

Aferınn :)) gıtmıs kılolarr

cnm allah gonlunuze gore bır ev versın ınsallah sıze..

defneye gecmı olsun cnm cokk

sağol nurtencim evet çok şükür verdim hala devammmm

canım o ısıran tahta kurusu olabilir yatakta olur yattığını yatağı komple kaldır yıka defnenin beşiğinide iyice kaldır temizle o gözle gözükmez muhtemelen böcekse odur kesin..

sağol fulyacım iyiyiz çok şükür işe git gel berkeyle zaman çok çabuk geçiyor zeynepte iyidir umarım canım çok öpüyorum ikinizide..

iyi geceler kızlarrr arkadaşlar var oturuyoruz bir size bakayım dedim benden başka gece kuşu yok sanırım herkes uykudamı???

hayirli pazarlar kizlar a.s.

ay dün yazmiştim ya eşimin kurs cikişina gidicem felan diye..adama malummu oldu ne :) dişçiden cikip oraya gidecekti 6da cikacakti..agzi uyusuk oldugu için çok kalamamiş..tam biz hazirlandik cikacaz gelmezmi eve :) ay kaldik evde :) serrosta uyudu..uyanincada balkonda havuz keyfi yaptirdim ona..yedir altini değiş kuvetini kaldir vs derken saat 9 oldu..benim yaşlı kocamda cikmadi dişari..yemek söyledik oturduk değişiklik olsun diye evde :) he bide uzun zamandir film izlemioduk bide onu yaptik :) coooooook değişik bi h.sonu oldu p bu değişikliği kaldiramicam p

sabahta 7de kalktik serros hanim yüzünden..serros yatakta kalkinca direk beni görebiliyor..ee tabi beni görüncede susmuyor..istersen uyanma yani :) serrosu yedirdim..bizde balkonda sabah sabah kahvaltimizi yaptik..bide diyorumki ne kadar sessiz heryer :) eşimde bugun pazar ve saat daha 9,millet uyuyor tuba :) şuan öglen gibi geliyor bana :)

yarin beraat kandili..oruc tutucam inşaAllah..şaka maka ramazana 15 gün kaldi :) heyecanlaniyorum :)

ay gene cenem düşmüş :)

cerencim sen benim kiloyu bilme zaten canim bilinmemesi gereken bi kiloya sahibim hala :))))) ama 7li rakamlar diyebilirim ipucu ay yemek olayini sorma valla..aynen anlattigin gibi :) yemege cikinca büyüüüük iş yapmiş oluyorlar :) ay bi keresinde eşim bana şey demişti.."ne zamandir gezmeye gitmedim yaaa" demiştim..o da "dün markete gittin ya" demişti :))))) cok güzel özetliyor bu konusma bizim ilişkimizi

nurtencim o böcek neymiş öyle ya..kiz stresten olmasin..ama gerci cildiyeyede gitmişsin..annemle bende de olmustu 2 sene önce..strestenmiş..evi ilaçlatin olmassa..bildigim kadariyla koku moku olmuyor artik..sende temizlik için bahane arama p defnos kusmus kiyamam yaa..ay bu kusma olayi cok geriyor beni..serrada sabah kustu kahvaltisini..eşşek ya..yumurtanin beyazini hiç sevmiyor..zorla yiyor..sonrada gaz cikarirken saliveriyor..bende bagiriveriyorum..bu sefer tiris tiris yiyor ögüre bögüre..bu kusma olayinda bi dokun bin ah işit benden :)

fulyacim canim bende özledim seni..gel sıksık ya :) gerci face'den görüyorum seni ve zeynosu :)

neysem herkese hayirli pazarlar diliyorummm :) bende bugun evden cikmanin yollarini düşüneyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…